Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 157 158 159 160 161 162 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,271 do 10,335 z 10,560 ]

10,271

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Śląsk Pszów ( Jakby się kto nie orientował to większe miasta w pobliżu to Rybnik Wodzisław Racibórz  smile  )

Zobacz podobne tematy :

10,272

hej dziewczyny chetnie dolacze do plotek smile

10,273

No to dawaj Munchkin ! Coś o sobie , póki co wątek liczy 3 aktywne osoby . Gong .!

Miło jak dołaczysz smile

10,274 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-04-25 18:45:14)

Witaj wink Jest nadzieja, że forum się rozkręci.  big_smile

Ja cały dzień leniuchuję. Na pomorzu zawitało lato - korzystam więc smile  Jutro jadę do kina i and morze  wink a co - jak urlop to urlop big_smile

10,275

Witaj Munchkin wink

U mnie jest teraz duża ulewa i muszę siedzieć w domu. Dobrze ze mam Playstation 4 big_smile

10,276

A na pomorzu susza panuje. Dajcie trochę deszczu. wink

Pozdrawiam.

10,277

My Warszawiacy chętnie przyjmiemy suszę z pomorza big_smile W zamian oferujemy dużo deszczów i zimnego klimatu big_smile
Czyli dobijamy targu Suzan? wink

Pozdrawiam

10,278

Dobijamy big_smile A co big_smile

Dawać mi tu deszcz, czekam do 16 big_smile. Potem kontakt zrywamy.
Inaczej pomorze będzie wygladać jakoś tak :
http://ziemianarozdrozu.pl/i/upload/zmiany-klimatu-zjawiska/australia-susza-murray-jezioro.jpg
Jak mija Wam weekendzik ?
Pozdro.

10,279

Przesłałem przelewem ekspresowym ciemne chmury i hektolitry wody big_smile
Ale u nas ciągle pada, i ja się pytam, gdzie ta obiecana susza z pomorza? big_smile

A weekendzik minął tak że byłem w domu, no bo jak pada to gdzie tu iść? wink

A u was? smile

10,280 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-04-28 09:33:12)

Witajcie.

Chyba złapałam katarzysko hmm Nos zapchany,oczy załzawione,  głowa ćmi - żaaaaal. big_smile.
Tom ja się pytam gdzie te chmury z deszczem? Nie dość, że susza, to ja jeszcze katar zlapałam. Gdzie tu sprawiedliwość ?:/.
Dam Ci ostatnią szanse. Dziś ma deszcz spaść big_smile.

Pozdrawiam.

10,281

Suzan_444 napisał/a:

Witajcie.

Chyba złapałam katarzysko hmm Nos zapchany,oczy załzawione,  głowa ćmi - żaaaaal. big_smile.
Tom ja się pytam gdzie te chmury z deszczem? Nie dość, że susza, to ja jeszcze katar zlapałam. Gdzie tu sprawiedliwość ?:/.
Dam Ci ostatnią szanse. Dziś ma deszcz spaść big_smile.

Pozdrawiam.

Shit chyba niechcący wysłałem na pomorze wirusa big_smile

Chmury z deszczem są już w drodze a gdzie ta susza? wink
Ja tu niedługo zamarznę, zlituj się nade mną dziewczyno big_smile

10,282

Cos o mnie po krotce, mam prawie 25 lat, szczesliwie zakochana, mieszkam na stale w UK, aktualnie bede szukac niedlugo nowej pracy i pomyslu na zycie i nauke moze oraz co robic dalej  smile

10,283

Pracowałem w Anglii trzy miesiące i uwielbiam klimat brytyjski, myślę nad tym aby kiedyś tam wyjechać na stałe wink

A jakie to miasto w którym jesteś? Ja pracowałem w Manchesterze ale byłem też na dwu dniowej wycieczce w Londynie smile

10,284

Tom94 napisał/a:

Pracowałem w Anglii trzy miesiące i uwielbiam klimat brytyjski, myślę nad tym aby kiedyś tam wyjechać na stałe wink

A jakie to miasto w którym jesteś? Ja pracowałem w Manchesterze ale byłem też na dwu dniowej wycieczce w Londynie smile

ja juz kilka lat tu mieszkam, predzej mieszkalam w Londynie a teraz w Sussex.

Do Polski wracac nie planuje wink

10,285

Munchkin napisał/a:
Tom94 napisał/a:

ja juz kilka lat tu mieszkam, predzej mieszkalam w Londynie a teraz w Sussex.

Do Polski wracac nie planuje wink

Ja wstępnie planuje na następny rok się przeprowadzić już na stałe do Anglii, no chyba że w tym czasie jakaś dziewczyna porwie me serce, to wtedy zostanę wink

10,286

Ja mam milosc stad wiec dlatego powrotu nie planuje.

no w sumie w rok wiele moze sie zmienic w Twoim zyciu big_smile

10,287

Witajcie.

Dzień zaczęlam od pójścia do apteki big_smile W nocy co chwilę się budziłam. Bylo mi raz zimno, raz gorąco. Dzis caly dzien spedzam w domku.
Polecicie może jakiś dobry film?

Tom deszczu jak nie było tak nie ma. Zamiast tego przesyłasz jakieś wirusy. A idź Ty hmm smile. Ale z Ciebie przyjaciel, wiesz :'(.

Pozdrawiam. smile

10,288

Siemanko wink

Suzan - Polecam film "Wyścig z czasem".  wink

Jestem nowa wink wszystkim życzę miłego dnia wink

10,289

Suzan_444 napisał/a:

Witajcie.

Dzień zaczęlam od pójścia do apteki big_smile W nocy co chwilę się budziłam. Bylo mi raz zimno, raz gorąco. Dzis caly dzien spedzam w domku.
Polecicie może jakiś dobry film?

Tom deszczu jak nie było tak nie ma. Zamiast tego przesyłasz jakieś wirusy. A idź Ty hmm smile. Ale z Ciebie przyjaciel, wiesz :'(.

Pozdrawiam. smile

Hehe big_smile

A w Warszawie już jest upał wink Dzięki Suzan, interesy z tobą to czysta przyjemność big_smile

A co do filmu to nie wiem czy mój gust filmowy ci się spodoba ale ja polecam serial The Walking Dead wink

Pozdrawiam

ps: Witaj Drejerek smile

10,290

Witam.

Ja niestety musialam isc dzis do lek. Zlapalam jakas grype i moja majowka zapowiada sie baaaardzo interesujaco big_smile
Co do filmu, obejrzalam 24 godz z Baconem. Dobry film. smile

Pozdrawiam.

10,291

ja majowki nie mam wink

ale w weekend bede odpoczywac big_smile

10,292

Mi to opowiadanie tez spodobalo sie bardzo. Na swiecie, w przyrodzie jest tyle piekna.. a tak niewielu ludzi to dostrzega.. W niej nasza radosc zaczyna sie i konczy, od niej pochodzimy i tylko ona czyni nas szczesliwymi spokojnymi zdrowymi. Napawa oczy , koi zmysly, dotlenia . To najcenniejsze,najpiekniejsze co mamy smile
, nie niszczmy tego bezmyslnie, doceńmy ja zadbajmy...

10,293 Ostatnio edytowany przez Suzan_444 (2014-05-04 22:04:57)

Slonko piękne słowa smile
To prawda. Czasem spoglądam na tych ludzi, którzy gdzies sie wciaz spiesza, gonia za czyms, nie patrza na nic tylko na wlasne JA.  Albo zwroccie uwage na niektorych ludzi w galeriach - chodza po drogich sklepach, kupuja, glowe nosza ponad chmurami. Wydaje sie im, ze maja w dloni caly swiat big_smile. Smiac mi sie chce z tego big_smile.

Ja zawsze, gdy to ide przez miasto czy park, staram sie wszystko bacznie obsewowac, nasluchiwac.
Albo dzis - taki piekny ksiezyc swieci, ale grzechnie spojrzec i sie zachwycic  smile

Uciekam, gdyz minionej nocy zasnelam po 2 hmm.
Trzymajcie sie smile

10,294

witam, z racji tego iż jestem nowa, z grzeczności chciałabym się przywitać i przedstawić, jeszcze raz witam smile Magda, lat 22, Grudziądz

10,295

hej, również nowa. smile chciałam się tylko przywitać. Gosia, lat 20, Warszawa.

10,296

Cześć dziewczyny wink także jestem początkująca wink

jak po majówce ? coś nam pogoda nie dopisała, nie?

10,297

Witam wszystkich nowych użytkowników smile

Jeśli chodzi o mnie, majówkę spedziłam z grypą w lóżku - nie polecam big_smile.

10,298

witajcie smile

10,299

hey hey!
szukałam dziś kilku inf i tak tu trafiłam, spodobało mi się więc postanowiłam zostać na dłużej:)

Miłego wieczoru życzę
Kasia, Poznań

10,300

Witamy witamy smile smile

10,301

Zieleń kwitnie aż miło, zapowiada się wolny weekend. Ogólnie jest bardzo dobrze. smile

10,302

Hej Hej! Już dłuższą chwilkę siedzę na fofum, ale dopiero teraz trafiłam tutaj wink Na jakiej zasadzie działa kafejka? Można wpaść po południu z herbatką? ;>

10,303

Witam.
Frud'ova pewnie, że mozna wink Coż za nick big_smile.Skąd taki pomysł na niego? wink

U mnie za oknem burzowo, co chwilkę pada - ale to dobrze. Taka susza wokół , że deszczu jeszcze za mało.  smile
Bylam dziś nad morzem - myslałam, że mnie wywieje big_smile. Ale warto bylo. Cieszę się, że ten week (zaczynając od pt) mogę spedzać z przyjaciółmi. smile Dodaje to energii do zycia smile.

Idę zrobić sobie herbatkę wink
Pozdrawiam.

10,304

Nick z pasji, jaką jest dla mnie psychologia smile Także, jak by ktoś chciał podyskutować na takowe tematy to zapraszam ! wink Zazdroszczę morza! Byłam chyba 2 razy w życiu i mam tak daaaaleeeko... sad

10,305

No no big_smile No to wita Cie kolejny miłośnik nie tyle co psychologii ale psychoterapii big_smile.

10,306

Witam po długiej nieobecność. wink

10,307

Suzan_444 napisał/a:

No no big_smile No to wita Cie kolejny miłośnik nie tyle co psychologii ale psychoterapii big_smile.

Oho, to widzę, że trafiłam idealnie smile Osobiście też promuję tą formę poprawy życia i samorozwoju smile

10,308

Jestem tutaj nowa wink i chciałam się przywitać więc: cześć wszystkim smile

10,309

Witaj Ewrc wink

Znów cisza jak makiem zasiałó. Halooo. big_smile

Co tam u Was? Jak mija weekendzik ?

Pozdrawiam.

10,310 Ostatnio edytowany przez marysia2412 (2014-05-18 20:33:54)

Hej jestem tu nowa jak myślicie idzie nawiązać tutaj znajomości?

10,311

Hej wink ja również jestem tu nowa i chętnie się podłączę..

10,312

Witam Was.

Pewnie, że idzie, ale trzeba zaangazowania 2 stron smile

Jak mija wieczorek?

10,313

Hej ludziska , wybaczcie że się nie udzielałam tu na netkafejce..bywałam na forum ale się nie odzywałam ...u mnie się popie***iło wszystko ..z facetem się kłóciłam do potęgi ( ale postawiony do pionu w obawie że odejdę zaczyna się zachowywać jak należy...przez dwa ostatnie miesiące miałam wrażenie jakby mi kto chłopa podmienił )ale już wracamy do ładu i składu choć terapia u psychologa a to dlatego że ...straciliśmy drugi raz dzidziusia...mocno to nami wstrząsneło no lekko nie jest ...półtora tyg temu miałam zabieg ....narazie dochodze do siebie w domu...mojego do soboty nie ma ponieważ jest w delegacji z firmy ..po powrocie idziemy  na 1 wizyte....powinno nam to pomóc...Nadia grzeczna zdrowa bardzomi pomaga ..ja teraz też w szkole mam czas egzaminów..także mam głowe ciągle czymś zajętą aby nie rozmyslać o tym co się stało.....Pogoda w końcu dzisiaj była jakaś normalna....

10,314

Madziu współczuję Ci tego wszystkiego, wiedz, jednak ze jestem z Tobą . Złe chwile nie trwają wiecznie i miną równie szybko jak przyszly.

Ja tez mam mnóstwo nauki na głowie, co chwile kolokwia, testy ale cieszę się. smile Nie ma przynajmniej nudy. wink Z racji tego, że jest ładna pogoda idę zaraz na balkon, biorę ze sobą kartki z zagadnieniami do nauki i mój mózg zaczyna pracować na pełnych obrotach wink

10,315

dzięki susan.....

10,316

madziu bardzo mi przykro sad :*

10,317

Bardzo mi przykro Madziu sad
Też trochę tu nie zaglądałem z różnych smutnych powodów ale liczę na to że wszystkie złe chwile odejdą w zapomnienie.
Pozdrawiam

10,318

Hej.
Uuuuuuu, sam pesymizm. Kochani nie poddawajcie sie wink Głowa do góry. Wszystko co złe w końcu minie.

http://1hdwallpapers.com/wallpapers/stay_positive.jpg

10,319

witam!! czy jest ktoś zalogowany z kim moge porozmawiac, bo mam maly problem sad(

10,320

Hej:)... Mam problem. i już nie wiem sama co mam zrobić.. co myslec o tym wszystkim. pisząc tu sadze ze chodz trochę mi poradzicie jak kobieta kobiecie... A wiec opowiem wam co się w moim zyciu zdarzylo. Mialam chłopaka wszystko na początku było pięknie ladnie jak to początki... ale później jakos wszystko zaczelo się komplikować. poza tym nie dawal mi spotykać się ze znajomymi. był szczęśliwy jak tylko siedziałam w domu. po prostu nie mogłam oddychać w tym związku. trwalo to 8 miesięcy. pod koniec kiedy wiedziałam ze już się rozstaniemy zaczelam korespondencje z pewnym chłopakiem. spotkałam się z niem raz potem drugi....później zaczol zostawać na noc. był inny: mily opiekuńczy troskliwy. taki jaki powinien być prawdziwy facet. Grzesiek (tak miał na imie wcześniejszy partner) dowiedział się od naszych wspólnych znajomych ze kogos mam. Zaczelo się wtedy pieklo..wyklinal mnie wysiadywal w nocy pod moim oknem,czatowal gdzies w krzakach żeby spotkać mnie z nowym chłopakiem. balam się.. bo to chore. po jakims czasie przestal a teraz znow to samo się zaczelo.. szantazuje mnie ze pokaze pewne nagranie mojemu obecnemu chłopakowi i zniszczy mi związek.( to nagranie to jego dowod ze zdradziłam swojegonowego chłopaka z nim.. stało się to pod wpływem alkoholu... teraz tego bardzo zaluje ale nie chce żeby się to wydalo) bylam glupia...a teraz nie wiem co mam zrobić juzta sytuacja mnie dobija. dodam jeszcze ze Grzesiek mieszka blisko mnie a nowy partner przyjezdza do mnie prawie caly czas.boje się wyjść z nim z domu bo nie chce żeby siespotkali gdzies i wszystko wyszlo na jaw.bardzo zaluje swojego bledu... proszedoradzciemi co wy byscie zrobili w takiej sytuacji. dodam jeszcze na zakończenie ze bardzoezalezy mi na Kacprze i wiarzemy ze sb plany na przyszlosc.....pomóżcie!:*

10,321

Wpierw powiedz temu Grześkowi że jak ci nie da spokoju to pójdziesz na policę a co do tego nagrania.... to powinnaś przyznać się obecnemu chłopakowi do zdrady, on musi wiedzieć, lepiej aby dowiedział się tego od ciebie niż od twojego byłego.
I pamiętaj, nie zatajaj prawdy bo i tak Kacper kiedyś się dowie, musisz odpowiedzieć za błędy przeszłości i jeśli on naprawdę cię kocha to ci wybaczy.

10,322

Witam wszystkich smile
Dopiero stawiam pierwsze kroki na forum, więc na początek wypada się przywitać.
Jestem z okolic Krakowa, studiuję, mam 22 lata i miło mi będzie was poznać wink
Jeszcze słabo orientuje się w forumowych działach, ale z racji grupy wiekowej myślę, że się tutaj trochę zadomowię wink

10,323

mente napisał/a:

Witam wszystkich smile
Dopiero stawiam pierwsze kroki na forum, więc na początek wypada się przywitać.
Jestem z okolic Krakowa, studiuję, mam 22 lata i miło mi będzie was poznać wink
Jeszcze słabo orientuje się w forumowych działach, ale z racji grupy wiekowej myślę, że się tutaj trochę zadomowię wink

Witaj Mente wink
Na razie Netkfejka przeżywa kryzys ale liczę że razem przyniesiemy jej dawny blask smile
Pozdrawiam

10,324

witam Was smile
mam 17 lat i jestem z chłopakiem już prawie rok, (on ma 18) i chcieliśmy mieć już za sobą ten pierwszy raz... bardzo go kocham i chcę tego, ale z drugiej strony ciągle zadaje sobie pytania... prezerwatywa wystarczy? a jak się zsunie ? pęknie? będzie bolalo ? coś pójdzie nie tak? nie wiem jak się przełamać i do tego zabrać......chłopak pociesza mnie, zapewnia, że będzie dobrze... ale wiecie jak to jest...
mogę liczyć na jakąś poradę ? smile

10,325

kasienka1994abc napisał/a:

Hej:)... Mam problem. i już nie wiem sama co mam zrobić.. co myslec o tym wszystkim. pisząc tu sadze ze chodz trochę mi poradzicie jak kobieta kobiecie... A wiec opowiem wam co się w moim zyciu zdarzylo. Mialam chłopaka wszystko na początku było pięknie ladnie jak to początki... ale później jakos wszystko zaczelo się komplikować. poza tym nie dawal mi spotykać się ze znajomymi. był szczęśliwy jak tylko siedziałam w domu. po prostu nie mogłam oddychać w tym związku. trwalo to 8 miesięcy. pod koniec kiedy wiedziałam ze już się rozstaniemy zaczelam korespondencje z pewnym chłopakiem. spotkałam się z niem raz potem drugi....później zaczol zostawać na noc. był inny: mily opiekuńczy troskliwy. taki jaki powinien być prawdziwy facet. Grzesiek (tak miał na imie wcześniejszy partner) dowiedział się od naszych wspólnych znajomych ze kogos mam. Zaczelo się wtedy pieklo..wyklinal mnie wysiadywal w nocy pod moim oknem,czatowal gdzies w krzakach żeby spotkać mnie z nowym chłopakiem. balam się.. bo to chore. po jakims czasie przestal a teraz znow to samo się zaczelo.. szantazuje mnie ze pokaze pewne nagranie mojemu obecnemu chłopakowi i zniszczy mi związek.( to nagranie to jego dowod ze zdradziłam swojegonowego chłopaka z nim.. stało się to pod wpływem alkoholu... teraz tego bardzo zaluje ale nie chce żeby się to wydalo) bylam glupia...a teraz nie wiem co mam zrobić juzta sytuacja mnie dobija. dodam jeszcze ze Grzesiek mieszka blisko mnie a nowy partner przyjezdza do mnie prawie caly czas.boje się wyjść z nim z domu bo nie chce żeby siespotkali gdzies i wszystko wyszlo na jaw.bardzo zaluje swojego bledu... proszedoradzciemi co wy byscie zrobili w takiej sytuacji. dodam jeszcze na zakończenie ze bardzoezalezy mi na Kacprze i wiarzemy ze sb plany na przyszlosc.....pomóżcie!:*

Dwa pytania: Czemu znalazłaś sobie kogoś w jeszcze w trakcie związku (to jest bardzo niemiłe i nie ma znaczenia jak zły był poprzedni partner)? Jak mogłaś wytrzymać aż 8 miesięcy z kimś kto Ciebie chciał trzymać na smyczy? Kontrolować? LUDZIE BŁAGAM MIEJCIE JAJA BY BYĆ SAMI - nie rozumiem jak można żyć na siłe z kimś kto Ciebie źle traktuje(próby kontrolowania uważam za coś bardzo złego),a później jeszcze od razu wskakiwać w drugi związek? Ja osobiście też nie za bardzo chciałabym się spotykać z kimś takim jak ty na miejscu Twojego nowego chłopaka (jeszcze nie zakończyła związku,bo tchórzy tylko szuka kogoś na podmiankę),bo bałabym się ,że mnie podobnie potraktujesz jak coś się zacznie sypać.

10,326

karolina97 napisał/a:

witam Was smile
mam 17 lat i jestem z chłopakiem już prawie rok, (on ma 18) i chcieliśmy mieć już za sobą ten pierwszy raz... bardzo go kocham i chcę tego, ale z drugiej strony ciągle zadaje sobie pytania... prezerwatywa wystarczy? a jak się zsunie ? pęknie? będzie bolalo ? coś pójdzie nie tak? nie wiem jak się przełamać i do tego zabrać......chłopak pociesza mnie, zapewnia, że będzie dobrze... ale wiecie jak to jest...
mogę liczyć na jakąś poradę ? smile

Jeśli wszystkie kwestie emocjonalne masz za sobą (tj. gotowość na ponoszenie odpowiedzialności za swoje decyzje lub inaczej bycie świadomą tego jakie ryzyko za sobą niesie niechciana ciąża) to po pierwsze BĘDZIE BOLAŁO, po drugie prezerwatywa wystarczy jeśli chłopak umie ją zakładać, jeśli nie będziecie używać lubrykantu na bazie oleju lub z jakimkolwiek olejem w składzie (parafina etc). Jeszcze jedno: skoro chcesz się przełamać to czy na pewno jesteś gotowa? Może lepiej z tym poczekać i nie robić NIC wbrew sobie,bo seks seksem ,ale ryzyko jest naprawdę spore i żadne środki antykoncepcyjne nie dają 100% gwarancji bezpieczeństwa. Fajnie ,że masz w miarę stałego chłopaka, to naprawdę nieźle wróży;).

10,327

Witam.

Daaaawno mnie nie było, ale to z powodu licencjatu, którego obrone miałam dziś big_smile. Zdałam !!!!! big_smile

Co w ogóle słychać u Was?

10,328

AAaale mnie tutaj dawno nie było. Są tu jakieś znajome twarzyczki?? smile

10,329

Ooo, miło mi smile

10,330

Siemaneczko, można? http://i.imgur.com/4TDL0Tj.gif

10,331

No wreszcie ktoś mnie odwiedził w netkafejce, zrobiło tu się ostatnio strasznie pusto big_smile

10,332

no siema, siema:)

10,333 Ostatnio edytowany przez mysterious_chocolate (2014-07-03 17:16:39)

Pomożesz to zmienić Tomie? tongue

10,334

No ależ oczywiście tongue

10,335

Jest Tom, jest impreza? big_smile

Posty [ 10,271 do 10,335 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 157 158 159 160 161 162 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024