Co studiujesz i gdzie? ![]()
EDIT: Bella- Widzę, że Bezimiennych słuchasz ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co studiujesz i gdzie? ![]()
EDIT: Bella- Widzę, że Bezimiennych słuchasz ![]()
Tak, kiedys bylam teraz juz troche mnie zwolenniczka hip-hopu
Zwłaszcza takiego z przekazem ![]()
Ja też jestem
najbardziej się odnajduję w tej muzyce ![]()
Najważniejsze aby mieć motywator, odnajdywac w czymś siłe i Wiare... Tak to jest ![]()
Renesme, a jak tam twoje sprawy sercowe?
Racja
Cieszę się, że to odnalazłam, bo gdy tego nie ma jest ciężko. Fajne to uczucie wiedzieć co Ci sprawia radość
Dokładnie, Renesma jak tam Twoje sprawy?
Racja
Cieszę się, że to odnalazłam, bo gdy tego nie ma jest ciężko. Fajne to uczucie wiedzieć co Ci sprawia radość
![]()
Dokładnie, Renesma jak tam Twoje sprawy?
Długo mnie nie było bo internet coś nawalił:)
Ostatnio mam troszkę zajęć na głowie sesja,z mama otwieram firmę no i sprawy sercowe...
Ach dziewczyny sprawy sercowe stoja w miejscu:)Moj byly chlopak utrzymuje ze mna kontakt i w sumie nie wiem o co mu chodzi juz...Jest zazdrosny,denerwuje sie kiedy mu tlumacze ze nie chce mi sie z nim gadac,pisze mi ze mu sie podobam,lubi moje towarzystwo ale niby nadal pewny nie jest czy chce ze mna byc.Do dziś miał podjąć ostateczna decyzję,co mu w tej glowie siedzi.Wiem ze powinnam wszystko olac ale nadal mi zalezy,stad czekalam 2tyg aby sobie wszystko przetrawil.Ale jesli nic z tego nie wyjdzie,nie bede plakac i sie zamartwiac,bo faktycznie czas leczy rany:)
To ciesze sie ze masz takie nastawienie
A co za firme zakladasz z mama? Ja własnie wróciłam z tż do domu, ech myslalam ze moze byc lepiej, nie jest wcale lepiej jest bez sensu ;(
Mam nadzieje ze tez w przyszlym roku bede miala sesje ![]()
kurcze dodałam odpowiedz a jej nie ma ... ![]()
Renesme, bardzo podoba mi sie twoje nastawienie
Jest prawidłowe
Jaka firme zakładasz z mama?
Rodzinny interes? ;P
Nie martw sie sesja napewno dobrze ci pojdzie ...
Ja wlasnie wróciłam do domu ... Ech jeszcze kilka dni temu myslalam ze u mnie sie wszystko wyjasni na prostuje ... Rozmawialismy tak ogolnie, mielismy szczerze pogadac, i powiedzialam mu ze ta rozmowa bedzie na trzezwo a nie po PIWKU, i od 4 dni nie mam jak z nim pogadać, to taka patowa sytuacja, On sie piesci nademna i mysli ze ok bedzie ;( Jest bez sensu ;( Po calej lini ;( Nie wiem dlaczego ;(
O u mnie deszcz pada, grzmi, chyba będzie burza ![]()
Mam nadzieje ze ja tez w przyszłym roku bede zaliczala sesje ;P
Zauważyłam Bello, że lubisz słowo patowa
Bo wszystko co się dzieje, to sytuacja jest patowa
Patrzę na wiek i zapytam, dlaczego w przyszłym roku dopiero? ![]()
Tak ostatnio tak dosyc czesto zdarza mi sie opisac dana sytuacje patowa ![]()
Poniewaz w tym roku koncze studium medyczne i mam nadzieje ze w tym roku zaczne juz psychologie
Mam za 2 tyg egzamin a nic sie nie ucze ;(
Heh, ja jestem na resocjalizacji
Na psychologię się nie dostałam, więc życzę Ci powodzenia
I raz dwa do nauki! ![]()
Witam wszystkich
Dziś do pracy do 20. Niedziela dawno przestała być niedzielą ![]()
Dzień dobry : )
Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić na czym polega ten wątek? Pierwsza strona nie wiele mi powiedziała : (
Witam wszystkich
Dziś do pracy do 20. Niedziela dawno przestała być niedzielą
Współczuje, ale dobrze ze masz prace, wtedy nie miałbyś zycia .... Raczej ;P
ALBASTROWA Taka tam netkafejka ;P Możemy gadać o wszystkim i o niczym, pierwszej strony sama do konca nie czytalam poniewaz jestem tu od 3 str? ![]()
8h minęło szybko.
Teraz relaks i czas dla siebie.
kurcze dodałam odpowiedz a jej nie ma ...
Renesme, bardzo podoba mi sie twoje nastawienie
Jest prawidłowe
![]()
Jaka firme zakładasz z mama?Rodzinny interes? ;P
Nie martw sie sesja napewno dobrze ci pojdzie ...Ja wlasnie wróciłam do domu ... Ech jeszcze kilka dni temu myslalam ze u mnie sie wszystko wyjasni na prostuje ... Rozmawialismy tak ogolnie, mielismy szczerze pogadac, i powiedzialam mu ze ta rozmowa bedzie na trzezwo a nie po PIWKU, i od 4 dni nie mam jak z nim pogadać, to taka patowa sytuacja, On sie piesci nademna i mysli ze ok bedzie ;( Jest bez sensu ;( Po calej lini ;( Nie wiem dlaczego ;(
O u mnie deszcz pada, grzmi, chyba będzie burza
Mam nadzieje ze ja tez w przyszłym roku bede zaliczala sesje ;P
Eh napisalam dluga odp i tez internet cos sie zacial i zniknela:/// Coz w skrócie:miałam w piatek szczera rozmowe z "eksem",nie jest on niestety obecnym ale bardzo za soba tesknimy i uwielbiamy swoje towarzystwo i chcemy od nowa zaczac sie poznawac tym razem jednak bedziemy utrzymywac lepsza komunikacje,bo wczesniej nie rozmawialismy co nas gryzie w stosunku do siebie a ja chyba zbyt bardzo mu sie narzucalam i chcialam go zamknac w klatce,stad od pretensji i braku zaufania on zaczal sie ode mnie oddalac.Ale zalezy nam na sobie,ja go bardzo kocham i bedzie mi troszke ciezko ze nie jestesmy razem ale mamy starac sie odbudowac relacje.Jeszcze 2-3 miesiace temu jemu bardzo zalezalo i szalal za mna i wiem ze teraz tez potrafie wzbudzic w nim te uczucia tym bardziej ze wiem ze on je do mnie ma tylko boi sie znowu zaufac i otworzyc.
A firme prowadzimy od roku-robimy dekoracje:)tylko teraz nieco rozszerzamy interes:)
O TO ŚWIETNIE
Życze wam wytrwałosci aby bylo tak jak piszesz, ale wiesz ze od słów do zycia jest bardzo daleka droga? Musicie naprawde bardzo sie starac zeby tak było
Achh Miłość ![]()
Ja wczoraj przyjechalam do mamy na 3 dni poniewaz wszystkie samochodu sie popsuły musialam tu przyjechac, pozatym mam niecaly kilometr do praktyk wiec jest fajnie, takie male wyciszenie, narazie jest mi dobrze samej, caly czas pisze z piotrkiem wiec zobaczymy co bedzie jak wyjade
ale tez mam nadzieje że wszystko sie ułozy i wyprostuje ![]()
O TO ŚWIETNIE
Życze wam wytrwałosci aby bylo tak jak piszesz, ale wiesz ze od słów do zycia jest bardzo daleka droga? Musicie naprawde bardzo sie starac zeby tak było
Achh Miłość
Ja wczoraj przyjechalam do mamy na 3 dni poniewaz wszystkie samochodu sie popsuły musialam tu przyjechac, pozatym mam niecaly kilometr do praktyk wiec jest fajnie, takie male wyciszenie, narazie jest mi dobrze samej, caly czas pisze z piotrkiem wiec zobaczymy co bedzie jak wyjade
ale tez mam nadzieje że wszystko sie ułozy i wyprostuje
To fajnie,że i Tobie powoli robi się lżej:)Ja ze swoim widzialam sie 3 dni po kolei i rowniez caly czas piszemy jak za dawnych czasow:)Wszystko na razie idzie doskonale,poruszyliśmy jak nigdy tematy naszej przyszlosci...naszej razem wiec chyba nie jest zle:)
Maj był okropny ale czerwiec musi byc lepszy dla nas wszystkich:) :*
Oby tak było... Ja własnie wróciłam ze spaceru, byłam w w naszym parku, rozkopanym teraz co prawda ale remont rozumiem
bylam z kolezanka, mamy obie suczki yorka ale sie wybiegaly
Czuje ze mam cala noc spokoj
I tak sobie pogadalysmy, i coraz bardziej mi zle, sama sie przed nia przyznalam jak duzo jest mojej wimy, ze JA tez sie nie staram zeby bylo ok, uwazam ze to duzy postep, i szczerze nie widze mojego kochanego juz cala dobe, i myslalam ze nie bede tesknic, ale juz tesknie. Wiec jest dobrze, mysle ze ten wyjazd dobrze mi zrobi, na maksa za soba zatesknimy. Ach zeby sie wszystko ułożylo. Chciałabym mamy tak dużo planów na przyszlosc, tak duzo nas łączy ...
A wy o jakich planach rozmawialiscie? Jezeli to nie tajemnica?
Oby tak było... Ja własnie wróciłam ze spaceru, byłam w w naszym parku, rozkopanym teraz co prawda ale remont rozumiem
bylam z kolezanka, mamy obie suczki yorka ale sie wybiegaly
Czuje ze mam cala noc spokoj
I tak sobie pogadalysmy, i coraz bardziej mi zle, sama sie przed nia przyznalam jak duzo jest mojej wimy, ze JA tez sie nie staram zeby bylo ok, uwazam ze to duzy postep, i szczerze nie widze mojego kochanego juz cala dobe, i myslalam ze nie bede tesknic, ale juz tesknie. Wiec jest dobrze, mysle ze ten wyjazd dobrze mi zrobi, na maksa za soba zatesknimy. Ach zeby sie wszystko ułożylo. Chciałabym mamy tak dużo planów na przyszlosc, tak duzo nas łączy ...
A wy o jakich planach rozmawialiscie? Jezeli to nie tajemnica?
Skoro tak to będzie dobrze:)Ooo też masz suczkę:)A moja właśnie spodziewa się malutkich i już nie mogę się doczekać bo uwielbiam pieski:)A ja założyłam się z ukochanym ze przytyję 5kg do końca miesiąca,troche glupi zaklad bo mi jeden kg ciezko zebrac ale mam motywacje i chce wrocic do dawnej sylwetki:)
Czyli jestes za chuda ;;) Ja bym chciala schudnac jeszcze kg zeby bylo na zegarku rowno ;p Chociaz i tak mi wszyscy mowia ze szkapa sie zrobilam, ale teraz sie sobie bardziej podobam ;p O moja Hercia juz miala okazje, ale jakas taka za młoda byla
Kochane to sa pieski, ale moj to jest tak rozpieszczony, az boje sie myslec co bedzie jak bede miala dziecko ^^ ![]()
Czyli jestes za chuda ;;) Ja bym chciala schudnac jeszcze kg zeby bylo na zegarku rowno ;p Chociaz i tak mi wszyscy mowia ze szkapa sie zrobilam, ale teraz sie sobie bardziej podobam ;p O moja Hercia juz miala okazje, ale jakas taka za młoda byla
Kochane to sa pieski, ale moj to jest tak rozpieszczony, az boje sie myslec co bedzie jak bede miala dziecko ^^
Moja też jest rozpieszczona:D kiedyś jak była szczeniakiem miała jednego pieska i wcale nie chciala go karmić.A teraz w ogóle do niej nie trafia ze bedzie miec dzieci:D Za chuda to malo powiedziane:)a ile wazysz?
Ja tak o w ubraniach to 51 w poludnie ;p Rano 50 a wieczorem po kolacji to pewnie z 60
:D:D He he he Moja hercia nie nadaje sie do szczeniąt, z niej sam szczeniak
He he Ale teraz wszedzie sa Yorki po prostu wszedzie...
A ty ile ważysz?
Ja tak o w ubraniach to 51 w poludnie ;p Rano 50 a wieczorem po kolacji to pewnie z 60
:D:D He he he Moja hercia nie nadaje sie do szczeniąt, z niej sam szczeniak
He he Ale teraz wszedzie sa Yorki po prostu wszedzie...
A ty ile ważysz?
Kochana strasznie Ci zazdroszczę;(((( Ja ważę 40kg przy wzroście 160 i nie jestem w stanie przytyć,próbowałam różnych metod i nic.Teraz piję odżywki na masę i nutridrinki i udało mi się przytyć 2 kg:)
Wow to faktycznie, ale jestes tez sporo niższa, co jest wynikiem tak niskiej twojej wagi?
Wow to faktycznie, ale jestes tez sporo niższa, co jest wynikiem tak niskiej twojej wagi?
Zawsze wazyłam ok 43.A teraz mialam duzo stresow itp i schudlam okropnie.Ale juz mam 41 kg na wadze po tych odzywkach migiem przybieram:)Ja po prostu taka juz jestem,badania robilam wszystko w porzadku...u mnie w domu wszyscy są bardzo szupli:)Jak np po imprezie mialam kaca to nic caly dzien nie jadlam i od razu na wadze 2 kg mniej:/
He he szacun
Podoba mi sie to
Ale oczywiscie wspolczuje problemu ;p A ja jestem taka jakas zadowolona
Masakra ;P
He he szacun
Podoba mi sie to
Ale oczywiscie wspolczuje problemu ;p A ja jestem taka jakas zadowolona
Masakra ;P
Ja też jestem zadowolona,bo kopnęłam ostatecznie w tyłek mojego eksa.Miałam tego juz dość....znowu cos mu sie stalo ja wymieklam.
Znowu mu sie cos odmienilo? Co sie stało? Ech głupek... Pewnie sie jeszcze z nim pogodzisz :]
Ale widze że już ci lepiej, robisz sie silna, i oddalasz sie tak jakby troszke od niego ... Musisz trzymac tak dalej ... ![]()
Znowu mu sie cos odmienilo? Co sie stało? Ech głupek... Pewnie sie jeszcze z nim pogodzisz :]
Ale widze że już ci lepiej, robisz sie silna, i oddalasz sie tak jakby troszke od niego ... Musisz trzymac tak dalej ...
Nie odmienilo sie tylko obraza sie za glupoty i nic sie nie stara,dzis sam sie odezwal ale teraz niech on sie meczy.Wkurzylam sie nie dam soba pomiatac i nie jestem zabawka.Jak mu zalezy bedzie walczyl ale nie wiem juz sama czy ja chce go,bo znam go sporo i wiem ze sie nie zmieni.O tak wrocila sila i pozytywna energia:)
Masz racje tak trzymaj!!
Tak powinno byc :]
Heh chyba nikt nie interesuje sie naszym watkiem ;(
no coż zostałyśmy we dwie tylko:)a Ty jak tam nadal masz dobry humor?:)
Tak jest całkiem ok, chociaz dzisiaj bylo troche ciezko, dostalam okresu i strasznie dzisiaj zle go znosilam
Niedawno skonczylam masowac mojego Przyszłego
A teraz poszedł mi po pokrzywe ;P Ech już niedługo koncze studium, urwie mi sie kontakt z wiekszoscia ludzi, wyjade chociaz bardzo mi sie nie chce jechac :9 masakra ... No i mam nadzieje zaczne studia ![]()
Witajcie ![]()
Bałam się, że będę miała kilkanaście stron do nadrobienia na szczęście, aż tyle nie napisałyście. Ja zmagałam się z podwójną sesją przed sesją przez ostatni tydzień i właściwie został mi jeszcze jeden egzamin i mam nadzieję, że wolne.
To Gratuluje i zycze powodzenia na ostatnim egzaminie. U mnie byla wczoraj kolezanka z mezem, ech dziwny czlowiek ale nie moj mąż nie moje buty ;P.
U mnie sie wsyztsko ok uklada, jak sobie pomysle ze za 2 tyg bede juz w belgii, w zepperen to az mi sie plakac chce, nie chce jechac i zostawiac tego tutaj ;(
Bella919 zleci to raz dwa. Mój brat dopiero co był na rozstaju czy wyjeżdżać za granicę czy nie, a już pół roku zleciało.
Nie dziękuje
Mam nadzieję, że zdam i od jutra będę cieszyć się 'wakacjami'.
Zdałam, zdałam od dziś wakacje
Wreszcie mogę poświęcić się w pełni praco-pasji, a właściwie pasjo-pracy.
Choć mam mały dylemat. Chciałam iść na studia podyplomowe, ale od października otwierają u mnie ciekawe specjalności i muszę się dowiedzieć czy studiowanie na dwóch specjalnościach jest płatne czy nie? Bo jeśli chodzi o kierunki, to tak, ale nie mogę znaleźć informacji co do specjalności.
To GRATULUJE
:):)
U mnie tez już koniec szkoły, jeszcze w poniedzialekj i srode egzaminy i wakacje, w czwartek wyjezdzam do Belgii
A o jakich kierunkach myslisz?
Jeśli chodzi o studia podyplomowe, to oligofrenopedagogika a jeśli o studia magisterskie to pedagogika społeczna z geragogiką
albo pedagogika społeczna z socjoterapią wszystko wokół pedagogiki, bo z tym wiąże przyszłość. Tylko na szanownej uczelni nie potrafię się dogadać czy druga specjalność jest płatna czy nie ![]()
oligofrenopedagogika na czym to polega??
:D:D:D He he he No to musisz sie zdecydowac ;p
Oligofrenopedagogika związana jest z osobami upośledzonymi umysłowo.
Wiem, wiem
moja mama jak usłyszała, że kolejne studia chodzą mi po głowie to stwierdziła, że powinnam zamieszkać na uczelni. Jedyne wyjście po prostu jechać i porozmawiać w dziekanacie osobiście.
To chyba faktycznie jedyne wyjscie
Ech, też bym chciała studiować, niestety nie moge sobie na to pozwolic
Trzeba pracowac
Ale studia zaoczne sa tez napewno spoko ![]()
Niestety sama coś o tym wiem. Utrzymanie się na studiach, akademik, ksero, książki i cała reszta wcale nie jest taka tania. Jakbym podliczyła dotychczasowe 4 lata nauki, to aż strach myśleć ile kasy poszło, a jeszcze pytanie czy będzie praca.
no dokladnie z praca nie jest łatwo. A ja jutro oisze pierwszy egzamin potwierdzajace kwalifikacje zawodowe i glupia idiotka ze mnie bo nic sie nie uczyłam, ide na żywioł ;(
Mam nadzieję, że dobrze ci poszło ![]()
tak zdałam
I cz 39/50 a druga 16/20 wiec jest luz, nic sie nie uczylam wiec super, jeszcze tylko egzamin praktyczny, mam nadzieje ze bede miala 75% i moge do Belgii jechac ![]()
To gratulacje:)
Ja skończyłam pracę socjalną i jestem na 2 roku dziennikarstwa ale szczerze powiedziawszy nie mogę się w niczym odnaleźć:/ myslalam ze dziennikarstwo bedzie bardziej tworcze,ale gnebia nas sama niepotrzebna teoria:/ w tej chwili chyba nie widze swojej przyszlosci nigdzie.A sprawy sercowe pochlaniaja zbyt wiele mojego czaus bo juz bylo dobrze a zrobilo sie bardzo zle.Oczywscie przez to,z ejestem nie cierpliwa i sie czepiam.I zrobie cos zanim pomysle.Ale nie poddam sie tak latwo:)A pracy kurcze znalezc nie moge,wszedzie sa jakies "ale".Tak wiec na razie tkwie w zawieszniu:D ale ciesze się,że wy macie fajne plany na przyszlosc i trzymajcie sie ich:)Bo mi sie zbyt czesto zmienia:)
http://beauty-track.blogspot.co.uk/
zapraszam gorraco! x
Bella piękne wyniki!
renesma plany są, ale cóż z tego jak realia w Polsce są jakie są ![]()
MalaMix polecam zmienić ustawienia w blogu nie lubię w komentarzach potwierdzenia obrazkowego ![]()
Widze ze temat tu za bardzo sie nie kreci, Ja juz od 2 dni jestem w Belgii, ech chce juz wrócić ![]()
Widze ze temat tu za bardzo sie nie kreci, Ja juz od 2 dni jestem w Belgii, ech chce juz wrócić
Ty w Beligii ja tu i tez powiem Ci nie jest za dobrze:/Koniec zwiazku mam juz na zawsze:)facet moj - nie moj dwa tygodnie temu swiata poza mna nie widzial,a teraz napisal ze zaczal sie z kims spotykac a do mnie nic nie czuje nawet pociagu.Dal mi taki super nastroj ze dwa dni myslalam ze zejde psychicznie....ale teraz sie zaczelam z tego smiac.A niech idzie i da mi swiety spokoj na normalne zycie.Chodz w sercu kole bo ja teraz siedze tu a on za pewne jest u tej drugiej.Nie wiem co o tym myslec.Niech spada.Juz go nie ma.
I jak jest za granica?Poczatki sa zawsze ciezkie ale szybko minie:)
Bella wiadomo, że na początku jest trudno. Nowe środowisko, nowi ludzie, z dala od domu, ale wszystko się ułoży.
I w dziekanacie się nic nie dowiedziałam, wychodzi na to, że nie rozpocznę kolejnych studiów....Chcesz się rozwijać, a tu państwo rzuca kłody pod nogi...
Jutro badania we Wrocławiu, podejrzenie nowotworu
Trochę się boję ale nie panikuję.
Jutro badania we Wrocławiu, podejrzenie nowotworu
Trochę się boję ale nie panikuję.
Witaj:)bądz dobrej myśli:)To dobrze,że nie panikujesz.Oddychaj:)
Ogólnie lekarz nie miał zbyt dobrej miny... Jutro dalsza część badań, jeszcze gorszych. Dobija mnie samotność tutaj, jestem daleko od domu, porzucony przez narzeczoną. Albo tu śpię albo zmagam się z myslami. Chcę już do domu. ![]()
Ejjjj!!! Nie łam się.I przede wszystkim nie myśl za dużo o tym co może być złe!To że lekarz miał taka minę to jeszcze nic nie znaczy.
Już po badaniach, najgorsza była biopsja i gdy w pociągu znieczulenie przestało działać.
Czekam na wyniki, staram się być spokojny.
Nie ma co się sugerować miną lekarza.
witam mam problem mam romans z facetem ktory ma zone ale dba o mnie i sie troszczy bardzo duzo czasu spedzamy razem i nawet wniosl papiery o rozwod ja go darze uczuciem ale nie wiem czy czasem to z mojego powodu bedzie ten rozwod
Piszesz,że masz problem hm ale w jaki sposób chcesz żeby Ci pomóc?wyrazić swoja opinie czy jak?Trochę za mało informacji podajesz,nie piszesz ile macie lat czy on ma dzieci jakie jest stanowisko jego zony(wie o was?) no i czy Tobie na tyle zalezy zeby spedzic z nim reszte zycia czy to tylko jak piszesz romans.
A ja Wam coś powiem... Szukam pracy już od maja, zwolniłam się z poprzedniej posady ze względu na panującą tam atmosferę. Jest zajebiście ciężko, kasa się kończy, pracy brak... Chodzę, zanoszę i wysyłam cv gdzie się tylko da. Powoli zaczynam się załamywać i tracę wiarę w ludzi:/ Mam doświadczenie, już od razu po maturze poszłam do pracy aby odciążyć rodziców, chciałam się wyprowadzić zacząć żyć po swojemu. Tylko teraz wylądowałam z ręką w nocniku, zmieniłam miasto, otoczenie. Mam tu chłopaka także raz kozie śmierć
Wszędzie jak pójdę gdzieś na rozmowę to albo że nie mam doświadczenia w tej tematyce, albo może "osobiste" bardziej kontakty proponują:/ Powiedzcie jak masz zdobyć doświadczenie, skoro nie chcą Ci dać nawet szansy na rozwój:/ No siedzę i czekam i czekam. Do domu nie chcę wracać bo to nie jest wyjście ale powoli się nad tym zastanawiam:(
Smutno ![]()
hej mam pytanie czy takie objawy jak zawroty głowy, mdłości, ból i kłucie brzucha w dole brak apetytu, częste zmiany nastroju mogą oznaczać ciąże?
Oczywiście, że może to oznaczać, że zaszłaś w ciążę. Każdy organizm jest inny i reaguje inaczej. Nie koniecznie musi być to ciążą, ale warunki pogodowe... Na mnie osobiście strasznie wpływa zmiana pogody, temperatury, jakiś stres, zmartwienia. Oczywiście jak baraszkowałaś ostro to lepiej zrób sobie test i się nie martw
Będziesz miała czarno na białym co jest
Jeżeli jednak okaże się pozytyw to goń do lekarza, jak negatywny to też zajdź...
Nie zaszkodzi na pewno
dzieki wlasnie tak zrobie ![]()
Nie ma się co załamywać... tak i tak będzie co ma być
A chociaż masz wsparcie w tej drugiej osobie...? Czy raczej dla Ciebie ciąża to koniec świata, koniec młodość itd. pierdoły jednym słowem? Nie koniecznie musi być pamiętaj:) Nie straszę broń Boże
Strony Poprzednia 1 … 154 155 156 157 158 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024