Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 152 153 154 155 156 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,946 do 10,010 z 10,560 ]

9,946

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

hej dziewczyny wink pisze tutaj z takim problemem... Otóż od koło roku podobał mi sie pewien chłopak ( znam go 2 lata). Pare miesiecy temu zaczelismy pisac ze soba na gadu. Nie dawno wyznalam ze mu na nim zalezy. Nie odpisal nic szczegolnego oprócz spoko i że dobrze że to z siebie wyrzuciłam. Ostatnio sie spotkaliśmy, zaprosił mnie na piwo. Troche pogadaliśmy o tym wszystkim co do niego pisałam. Dowiedziałam się że należy do tych chłopaków działających na lewo i prawo. Ale mówił że od około roku już taki nie jest. W klubie przemaglowywał wzrokiem kelnerke, jakby chciał ją rozebrać, mimo iż siedziałam koło niego. A gdy zeszliśmy na temat tego co do niego napisałam to powiedział że mu się to podoba, a ja poczułam sie jak idiotka, bo wiem że nie jedna mu takie wyznania pisała albo mówiła. Przy pozegnaniu pocałował mnie w usta normalnie, ale nie powiedział do zobaczenia czy coś. Zastanawiam się czy to ja powinnam się pierwsza odezwać, czy czekać aż on to zrobi. Myślicie że mógł się zmienić? Bo mi na to nie wyglądało.... Mam dać mu szanse w ogóle ? Proszę Was o pomoc sad

Zobacz podobne tematy :

9,947

anetus napisał/a:

Witam. Chciałam zapytać czy jest ktoś tutaj z woj. lubelskiego:-)?

ja jestem wink

9,948

Hej czy ktoras z was tuaj jestes juz narzeczona?mama? badz est w ciazy?

9,949

Dustkowska ja jestem mamą smile

Witajcie! smile
Jak wyżej wspomniałam jestem młodą mamą, która aktualnie siedzi w domu z dzieckiem- i krótko mówiąc potrzebuję trochę psychicznej odskoczni. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać z Wami tutaj znajomość i pogadać na różne tematy smile

9,950

Samsungowa napisał/a:

Dustkowska ja jestem mamą smile

Witajcie! smile
Jak wyżej wspomniałam jestem młodą mamą, która aktualnie siedzi w domu z dzieckiem- i krótko mówiąc potrzebuję trochę psychicznej odskoczni. Mam nadzieję, że uda mi się nawiązać z Wami tutaj znajomość i pogadać na różne tematy smile

pewnie wink ja też szukałam odkoczni od codziennego życia, chociaż mama nie jestem tongue

9,951

Witajcie dziewczyny smile Chcę dołączyć do tego miłego towarzystwa i porozmawiać z wami o niczym i o wszystkim big_smile

Niema to jak pogadac z inna kobieta o problemach tylko my kobiety zrozumiemy siebie na wzajem bo faceci zawsze uwazaja ze wszystko sobie wyolbrzymiamym i tylko narzekamy smile

Pozdrawiam was gorąco smile

9,952

aguska552 napisał/a:

Witajcie dziewczyny smile Chcę dołączyć do tego miłego towarzystwa i porozmawiać z wami o niczym i o wszystkim big_smile

Niema to jak pogadac z inna kobieta o problemach tylko my kobiety zrozumiemy siebie na wzajem bo faceci zawsze uwazaja ze wszystko sobie wyolbrzymiamym i tylko narzekamy smile

Pozdrawiam was gorąco smile

taakk dokładnie wink wiec ruszam z pierwszym tematem, tak na początek... Czy uważacie że w dzisiejszych czasach ze zrozumieniem facetow jest ciezej niz kobiet ?

9,953

Ja również dołączam się do Was dziewczęta wink
Oczywiście, że faceta ciężej zrozumieć, a narzekają na nas... Czasami mam wrażenie, że faceci rozwijają się tylko do 5 roku życia, a później już tylko rosną. big_smile
Teraz faceci nie potrafią powiedzieć jasno i wyraźnie o co im chodzi - owijanie w bawełnę etc.

9,954

Inna22 napisał/a:

Oczywiście, że faceta ciężej zrozumieć, a narzekają na nas... Czasami mam wrażenie, że faceci rozwijają się tylko do 5 roku życia, a później już tylko rosną. big_smile
Teraz faceci nie potrafią powiedzieć jasno i wyraźnie o co im chodzi - owijanie w bawełnę etc.

witaj wink właśnie facetów gorzej zrozumieć niż kobiety :d hehe.
A co do chłopców.. Jesteście w związak czy szukacie nadal swojej połówki ? Ja zakończyłam tydzień temu związek trwający prawie 2 lata.. Ale jakoś mi nie żal, męczyłam się tylko.

9,955

Inna22 napisał/a:

A co do chłopców.. Jesteście w związak czy szukacie nadal swojej połówki ? Ja zakończyłam tydzień temu związek trwający prawie 2 lata.. Ale jakoś mi nie żal, męczyłam się tylko.

9,956

Malinann2 napisał/a:

Ja też jestem właśnie w trakcie rozpadu związku. Niby jeszcze mieszkam w UK ale 9 maja wracam do PL a on zostaje. z Resztą ta relacja nie ma sensu i doszliśmy do pewnych wniosków. Mi jednak jest trochę żal, ze względu na lata spędzone razem i synka.

9,957

Dołaczam dzis smile Witam smile

9,958

hej Dziewczyny, dołaczam do was, jak sie wam zyje?

9,959

Hej dziewczęta witam wszystkie serdecznie smile
To prawda źle czasami z facetami jest ale bez nich tez nie jest fajnie.

Więc cholera wie jak dla nas bedzie najlepiej.
Ja aktualnie jestem w związku ale tez miałam dlugo przerwe bo ostatni partner po dwoch latach znudził się mna i zachciało mu się flircików bo jedna stała była mu zamalo.

Co do naszego tematu czy łatwo zrozumiec faceta to zależy na jakiego się trafi bo są tacy którzy cudownie pomagaja swoim kobietom chętnie przy dzieciach i takie tam a są innni którzy uważaja ze kobieta powinna byc do kuchni do dzieci i do zachcianek. I wtedy cieżko zrozumiec czym oni się kieruja traktując nas tak.

Wiecie kobietki ostatnio znalazlam fajna piosenke która mowi prawde o facecie i kobiecie:) Moze nie które z was ją znaja ale warto posłuchac. Tytuł i wykonawca : Wuwunio- Oj tam oj tam.

Pozdrawiam was gorąco:)

9,960 Ostatnio edytowany przez sinnerssmile (2013-05-13 07:28:03)

anetus napisał/a:

Witam. Chciałam zapytać czy jest ktoś tutaj z woj. lubelskiego:-)?

Ja jestem z Chełma smile A Ty?

A co do piosenki to ja ją znam oczywiście smile Polecam również: Grubson- One. Ta piosenka też świetnie opisuje "relacje" damsko-męskie. big_smile

9,961

Oj tak bez nich jest dziko, najgorzej jest po kilku latach zwiazku nagle zostać samemu, albo przez kilka lat byc samemu, ale wiecie moim zdaniem, kobiety tez potrafia dowalic facetowi ... sad

9,962

Czy znajdują się tutaj kobietki bądź mężczyźni z województwa lubelskiego? smile

9,963

Ja jestem z Białej Podlaskiej wink

9,964

Bella919 napisał/a:

Ja jestem z Białej Podlaskiej wink

To całkiem niedaleko Chełma smile Jak miło, ktoś jeszcze? smile

9,965

Ja z bardziej oddalonej częsci smile i troszke daleko do was  a po drugie zgadzam się ze zdaniem że kobieta potrafi dowalić facetowi aż tak bardzo że czasami niewie jak ma się zachowac i co powiedziec smile

Ani faceci ani kobiety nie są święci smile

9,966

Dokładnie i nie ma co polemizować, po prostu są ludzie i LUDZIE ... Jedni nie patrza na drugich, a drudzy tylko sie oglądaja aby nikogo nie skrzywdzić...

9,967

nie wiem co myslec, napisał/a:

Czesc dziewczyny:( pisze bo juz nie wiem co ze soba zrobic:( jeszcze 5 dni temu chlopak wyznawal mi milosc, mowil, ze jestem.jedyna przysiegal na wszystko ze ja i zadna inna, ze nigdy nikogo tak nie kochal jak mnie ze nigfy mnie nie zostawi dla zadnej bo jestem dla niego wszystkim, mowil ze kocha jak zadna inna ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie:( to mowil 5 dni temu a dzis mnie olal i zostawil dla innej:( i jeszcze bezszvzelnie mi napisal ze sie w weekend z nia spotkal.....jak on mpgl?:( no powiedzcie jak? Po tych wszystkich slowach ktore pisal 5 dni temu olac mnie dla innej? Przwciez przysiegal ze nie wyobraza sobie zycia beze mnie:( czemu to zrobil? Czuje sie jakby mi ktos serce rozdzieral:( naprawde. Nie chce mi sie zyc. A najbardziej bolo to ze wszysyko bylo ok jeszvze 5 dni ze przysiegal ze nigdy mnie nie zostawi a tu taki cios w samo serce.....po 5 dniach od tych przyzeczen olal mnie i jest juz z inna:( flaczego:(

Współczuję:(mój wczoraj mówił,że kocha a dziś powiedział,że nie wie czy kocha,że coś czuje,ale nie wie co.I przeprosił,ze jest tchórzem,bo nie umie w oczy mi powiedzieć,że koniec.Tylko,że to juz chyba 5 czy 6 takie zerwanie od dwóch miesięcy.
Widocznie i Twój i mój facet nie jest jeszcze dojrzały i nie wie czego chce.Mi również jest ciężko i nie chce mi się żyć.Ale wiem,że muszę spróbować,tak samo i Ty.Wiem,że wiele to nie pomoże,gdy powiem "głowa do góry" i idz do przodu,nie patrz na zamknięte drzwi bo nie zobaczysz tych,które są otwarte.

9,968

renesma napisał/a:

nie patrz na zamknięte drzwi bo nie zobaczysz tych,które są otwarte.

Dlaczego ja wcześniej tego nie słyszałam? Dziękuję Ci za te słowa! To będzie moja jedna z maksym! smile

9,969

sinnerssmile napisał/a:
renesma napisał/a:

nie patrz na zamknięte drzwi bo nie zobaczysz tych,które są otwarte.

Dlaczego ja wcześniej tego nie słyszałam? Dziękuję Ci za te słowa! To będzie moja jedna z maksym! smile

Cieszę się,że mogę jakoś pomóc:) Najlepsze jest to,że to są piękne słowa i mogę je podsunąć komuś a sama się nie stosuję:)

9,970

Świete slowa i też bede o nich pamiętac może do czegoś wiecej zmotywuje jak kobieta jest zdołowana bo facet sprawił jakas przykrosc albo zostaja same....

Trzeba dziewczyny wziąść się w garść i nie pokazywac im że jestesmy te słabsze smile Nie można dawać im tej satysfakcji smile

9,971

aguska552 napisał/a:

Trzeba dziewczyny wziąść się w garść i nie pokazywac im że jestesmy te słabsze smile Nie można dawać im tej satysfakcji smile

Może zaproponujesz, co mamy robić i jak się zachowywać? smile Bo moim zdaniem koniec końców wychodzimy na słabsze..

9,972

Nie jesteśmy słabsze:)to oni są słabi,bo nie są szczerzy,chowają głowę w piasek,gdy dochodzi do konfrontacji i są niedojrzali.

9,973

renesma napisał/a:

Nie jesteśmy słabsze:)to oni są słabi,bo nie są szczerzy,chowają głowę w piasek,gdy dochodzi do konfrontacji i są niedojrzali.

To racja smile w takim razie ja jestem chyba słabsza, bo wszystko biorę do siebie i jest mi ciężko się nie przejmować.

9,974

sinnerssmile napisał/a:
renesma napisał/a:

To racja smile w takim razie ja jestem chyba słabsza, bo wszystko biorę do siebie i jest mi ciężko się nie przejmować.

Nie jesteś sama:) ale wmawiaj sobie tak jak ja:że jest w porządku,badz pozytywna i przede wszystkim dużo rozmowy i spotkań z ludzmi:)Nie można sie otrząsnąć będąc w czterach ścianach.Trzeba nauczyć się żyć a nie tylko istnieć.Szkoda tracić kolejne dni na smutek.Rób to co lubisz albo zacznij coś nowego:)zapełnij czas.

9,975

renesma ja to wszystko wiem smile najgorzej jest wszystko wiedzieć w teorii, ale w praktyce nie stosować w pełni i wieczory przepełnione są smutkiem. Myślę, że tu bardzo trafne będzie określenie, że czas leczy rany smile

9,976

Właściwie ja też tylko w ciągu dnia stosuję się do wszystkich rad ale wieczorem znowu mi wraca deprecha i nie mam co ze sobą począć:/

9,977

Mam to samo. Dlatego wieczorem zakładam słuchawki na uszy i wybieram się na spacer, ja mam psa akurat, więc on mi towarzyszy, ale nie zawsze go zabieram, więc samej też jest ciekawie, ale od wypadku niestety spacery odpadają, więc włączam sobie komedię, nawet 3 w ciągu jednego wieczoru, aż mi się zechce spać. I zasypiam w dobrym humorze smile

9,978

sinnerssmile napisał/a:

Mam to samo. Dlatego wieczorem zakładam słuchawki na uszy i wybieram się na spacer, ja mam psa akurat, więc on mi towarzyszy, ale nie zawsze go zabieram, więc samej też jest ciekawie, ale od wypadku niestety spacery odpadają, więc włączam sobie komedię, nawet 3 w ciągu jednego wieczoru, aż mi się zechce spać. I zasypiam w dobrym humorze smile

Wiesz co,ja właśnie nie porafię w ogóle zasnąć i to chyba jest najgorsze.Jeśli już śpie to 3-4godz w ciągu nocy,ciągle się budzę i rozmyślam.Chyba za słaba psychikę mam,bo za dużo się przejmuję i za wiele myślę.
Słuchawki w uszy i spacer z psem czyli mamy coś wspólnego:)ja do tego dorzucam jeszcze jazdę rowerem:)

9,979

Rower jest moim życiem, ale tak jak mówiłam, mój stan fizyczny obecnie na to nie pozwala smile Ale widzisz, mamy wiele wspólnego! smile)

9,980

matko jedyna, ile tu nowych ludzi smile witam witam smile
mnie nie było WIEKI
jakoś tak się wszystko składało, że nie miałam na nic czasu...

pozadrwiam

9,981

Witaj, witaj! smile

9,982 Ostatnio edytowany przez Malinann2 (2013-05-18 16:58:32)

sinnerssmile napisał/a:

Czy znajdują się tutaj kobietki bądź mężczyźni z województwa lubelskiego? smile

ja jestem z okolic Lublina wink
co do tematu to ja aktualnie jestem sama ... z wyboru smile jakos się troche związek trwający prawie dwa lata pokomplikował. Teraz podoba mi się pewnie chłopak, ale mam wrażenie że udaję niedostępnego... a to jest śmieszne, bo wiem że mu na mnie zależy..

9,983 Ostatnio edytowany przez Malinann2 (2013-05-18 17:01:12)

aguska552 napisał/a:

Ja z bardziej oddalonej częsci smile i troszke daleko do was  a po drugie zgadzam się ze zdaniem że kobieta potrafi dowalić facetowi aż tak bardzo że czasami niewie jak ma się zachowac i co powiedziec smile

ja z okolic lublina smile

9,984

Słonko91 napisał/a:

Hej wink ja tez jestem tu nowa serdecznie pozdrawiam z Lublina wink

oo hej ja z okolic lublina smile

9,985

I ja jestem z województwa lubelskiego! Konkretnie z Chełma:) witam Was wszystkie dziewczynki smile i pozostałe babki! smile

9,986

aguska552 napisał/a:

to może kiedyś wszyscy forumowicze z lubelskiego się spotkają ;D

9,987

Jestem za big_smile

9,988

Ja jestem za mazowieckiego;(
Długo mnie nie było bo internet sie zbuntował.To był najgorszy tydzień mojego życia:/a czuje,że każdy kolejny będzie gorszy...nie mam już siły.Nie wiem co ze sobą robić,bo nie widzę przyszłości przed sobą:(Wczoraj mój eks pisał do mnie całą noc-jakieś wyrzuty mi robił pijany.Nic nie rozumiem,obiecał ze spotka się ze mną i porozmawiamy w oczy,bo mi łatwiej będzie to zniesc jeśli dowiem się na"żywca" ze to koniec.Rozbiłam się dziewczyny,wezcie dajcie mi jakiegoś kopa sad((((

9,989

Heh, pijany był glupoty pisał, ranił cie, Masz jakies swoje hobby? Czy tylko siedzisz w domu sama? Musisz wyjsc do przyjaciół z nimi nie bedziesz ciagle o nim myslala... bedzie dobrze, początki zawsze sa najgorsze... Ale dasz rade ...

Ja tak naprawde z mazowieckiego jestem teraz, od 3 lat wink Wczesniej bylam w lubelskim ;p Mam 30 km ;p wiec mi to roznicy nie robi wink

Echhh wy macie problemy ze oni was ranią, a mi sie wydaje ze ja swojego partnera ranie, i wcale nie wiem dlaczego jestem dla niego taka oziębła... Raz jestem taka szczesliwa, a tydzien pozniej kazdy jego dotyk mnie denerwuje ;(

Kochane jeszcze z innej beczki... nosicie soczewki?

9,990

Ja nie noszę. Aczkolwiek powinnam nosić okulary, jeszcze nie wiem na ile. A czemu pytasz?

9,991

Ponieważ, ja od wczoraj mam, i nie wiem czy sa zle czy dobrze dobrane ... ;((

9,992

Skoro optyk Ci takie przypisał i dobrał to znaczy, że takie chyba powinny być smile Istnieje takie coś jak zła reakcja na soczewki (moja mama tak ma) więc możliwe, że Twoje oczy nie mogą nosić soczewek smile Może być też możliwość taka, że jeszcze nie zdążyły się przyzwyczaić tongue

9,993

Ja nosiłam soczewki,różne różnych firm i zawsze było inaczej aczkolwiek nie polecam.
No ja mam do lubelskiego jakieś kilkanaście km:)
Też tak miałam z poprzednim,z którym byłam prawie 6lat.Nie znosiłam go chwilami a czasem nie mogłam bez niego żyć.Ale rozstaliśmy się wcale nie żałuję.Dosłownie kilka dni po rozstaniu poznałam obecnego i kocham go bardziej niż poprzedniego,ale cóż on nie kocha mnie:)Wczoraj mi napisał,że "chyba mnie nie kocha",a dziś mamy spotkać się by porozmawiać w cztery oczy,tzn on ma zerwać ze mną już na zawsze.Mam znajomych,ale nie moge im bez przerwy siedzieć na głowie.Do wszystkiego podchodzę bardzo emocjonalnie i czasem mam wrażenie,że maja mnie dość.
Swoją drogą piękny dziś dzień:)Jak i cały maj,który mi przeszedł koło nosa:)a wy co porabiacie w te gorące dni?

9,994

renesma napisał/a:

Dosłownie kilka dni po rozstaniu poznałam obecnego i kocham go bardziej niż poprzedniego,ale cóż on nie kocha mnie:)Wczoraj mi napisał,że "chyba mnie nie kocha",a dziś mamy spotkać się by porozmawiać w cztery oczy,tzn on ma zerwać ze mną już na zawsze.Mam znajomych,ale nie moge im bez przerwy siedzieć na głowie.Do wszystkiego podchodzę bardzo emocjonalnie i czasem mam wrażenie,że maja mnie dość.
Swoją drogą piękny dziś dzień:)Jak i cały maj,który mi przeszedł koło nosa:)a wy co porabiacie w te gorące dni?

Bardzo przykra sprawa, ale w końcu każda potwora znajdzie swego amatora smile ja głęboko wierzę w to, że gdzieś czeka na mnie mój książę tongue jestem po trzech tragicznych związkach, kiepsko to zniosłam, ale już jest lepiej i Ty dasz radę smile

9,995

sinnerssmile napisał/a:
renesma napisał/a:

Dosłownie kilka dni po rozstaniu poznałam obecnego i kocham go bardziej niż poprzedniego,ale cóż on nie kocha mnie:)Wczoraj mi napisał,że "chyba mnie nie kocha",a dziś mamy spotkać się by porozmawiać w cztery oczy,tzn on ma zerwać ze mną już na zawsze.Mam znajomych,ale nie moge im bez przerwy siedzieć na głowie.Do wszystkiego podchodzę bardzo emocjonalnie i czasem mam wrażenie,że maja mnie dość.

Bardzo przykra sprawa, ale w końcu każda potwora znajdzie swego amatora smile ja głęboko wierzę w to, że gdzieś czeka na mnie mój książę tongue jestem po trzech tragicznych związkach, kiepsko to zniosłam, ale już jest lepiej i Ty dasz radę smile

Hehe wiesz,ja też myślę,że w końcu może kiedyś znajdzie się książe byle nie za długo na niego czekać.Jak mówią jedna miłość leczy z innej:)

9,996

Młodziutka jesteś smile Wiem, że kiepsko jest czekać na "miłość" zwłaszcza, że się było do niej przyzwyczajonym przez jakiś czas, ale zobaczysz, że po pewnym okresie już przyzwyczaisz się do singlowania. Miłość trafia w nas w takich momentach, w których się najmniej spodziewamy smile)

9,997

Oj to prawda, ja juz zapomnialam, ale kiedys tez mialam moja straszna pierwsza milosc, boze jaka ja bylam wtedy glupia, tak mnuie traktowal, miał mnie za idiotke, a ja nia bylam... caly rok z niego sie leczylam, schodzilismy sie i rozchodzilismy, i ciagle robil ze mnie idiotke, a ja za nim biegalam... az pewnego dnia obudzilam sie i pomyslalam, dziewczyno, co ty robisz? Jak mozesz? I zerwalam z dupkiem, miesiac pozniej poznalam mojego obecnego narzeczonego... wink Z ktorym jest jak jest, ale to raczej moja wina, bo chlopak kochany wink

Odnosnie soczewek, lepiej w nich widze niz w okularach, ale tak jak mowilam, ze prawa soczewka jakby jest najgorsza i mialam racje, za duza byla... sad Niestety to takie soczewki gdzie nie ma testowych i lipa sad

9,998 Ostatnio edytowany przez sinnerssmile (2013-05-20 17:52:57)

To prawda, byłam w półrocznym związku- najgorszy mój związek, traktował mnie jak swoją własność, aj jaka głupia byłam, po rozstaniu po 5 miesiącach poznałam niesamowitego chłopaka, ale nam nie wyszło, więc wiem, że warto czekać, jestem młoda, mądra i piękna i tak mówię sobie każdego poranka big_smile

9,999

I prawidło wink Najgorzej jest byc singlem, i patrzec jak wszystkie kolezanki wychadza za maz, maja tych swoich partnerow, a ty jestes sama jak palec... eh wink Ale naszczescie nie kazda tak ma wink

10,000

jak myślicie czy istnieje taka miłość do grobowej deski? taka gdzie ludzie zawsze sa siebie pewni, gdzie sobie ufają, gdzie seks im się nie nudzi, że nie nudzą się razem... sa tak samo zakochani tak jak na początku... nie ważne że sa 10 lat razem, kochają się tak jak by byli rok razem?

czy to zauroczenie? czy to miłość? czy miłość może tak  po prostu odejść? jak to jest?

10,001

jak myślicie czy istnieje taka miłość do grobowej deski? taka gdzie ludzie zawsze sa siebie pewni, gdzie sobie ufają, gdzie seks im się nie nudzi, że nie nudzą się razem... sa tak samo zakochani tak jak na początku... nie ważne że sa 10 lat razem, kochają się tak jak by byli rok razem?

czy to zauroczenie? czy to miłość? czy miłość może tak  po prostu odejść? jak to jest?

10,002

Bella919 napisał/a:

Ja wierzę w miłość do grobowej deski:)jest taka na pewno:)
Dziewczyny!Wczoraj widziałam się z byłym.Nie powiedział do konca ze mnie nie kocha czy ze to koniec zupełny.Tylko,że nie wie co czuje,ze przez to że u nie ufałam on przestał czuć się pewny swoich uczuć.Ze musi pomyśleć co do mnie czuje bo cos czuje.Ale ze nie chce ze mna byc tylko dlatego ze ja placze teraz,bo nie chce mnie krzwydzic i co tydzien zmieniac zdania.Przy tym on sam ciagle trzymal mnie za reke przytulal a nawet calowal.Powiedzial ze jemu tez jest ciezko.Nie powiedzial ze mu mnie brakuje czy ze teskni.Ale powtarzal ze jest glupi ze jego serce jest takie i ze probowal kochac ale nie moze sie przemoc.co wy na to?

10,003

Bella919 napisał/a:

Uważam, że miłość do grobowej deski nie istnieje. Po jakimś czasie zamienia się to w przyzwyczajenie. Takie jest moje zdanie smile

Renesma- Ja uważam, że powiedział tak, żeby znaleźć jakąś wymówkę. Coś takiego jak" to nie jest Twoja wina, tylko moja". Strasznie nie lubię takich zachowań wśród ludzi..

10,004

Dokładnie, było mu ciebie żal, ze mna chlopak jak sie rozstawal, a ja ryczałam jak beksa hmm  żAL !! Mówił że mnie kocha i w ogole ze to jego wina, no alew nie mozemy byc razem, bo biedny zapracowany byl, a ja mu wierzylam hmm To zwykla litosc ... Nie wierz mu ...

Mi tez sie wydaje ze to pozniej to przyzwyczajenie ... ale kurcze ...

10,005

Tak samo myślę. Wymówki, że to nie Twoja wina, ja muszę sobie wszystko poukładać, musimy odpocząć, z Tobą wszystko ok... Yhy! Śmiech na sali!

10,006

Nie wiem.Napisałam mu zeby przyznał,że to nie prawda,że wcale nie przemyśli nic.A on odp że jeśli będę naciskać to będzie odwrotny efekt od jakiego bym chciała i zebym trochę więcej cierpliwości miała.Nie wiem co myśleć ale ileż ja mam znowu czekać.Rozumiem tydzień,dwa ale chyba nie więcej...

10,007

Człowiek potrafi tłumaczyć złe zachowanie ludzi, na których mu zależy smile Więc to jest jasne, że będziesz go tłumaczyć, ale postaraj się spojrzeć na to obiektywnie.

10,008

Ale to już pal licho jak ja się czuję i bo było...ja się boję co bedzie...czy to coś oznacza kiedy on każe mi być cierpliwa i jak sam określil chce zrobić zeby wszystko było dobrze.Może mu zależy...?

10,009

Szczerze? Wydaje mi się, że nie. Nie jesteś psem na warcie, który czeka na łaskę i powrót swojego pana..

10,010

sinnerssmile napisał/a:

Szczerze? Wydaje mi się, że nie. Nie jesteś psem na warcie, który czeka na łaskę i powrót swojego pana..

Spodobało mi się to co napisałaś.Muszę się wziąć w garść tylko nie bardzo wiem co teraz ze sobą począć,w którą stronę iść...
A skoro jesteśmy przy temacie to w takim razie o co mu biega?On niby siedzi i myśli,ale w sumie nad czym tu myśleć

Posty [ 9,946 do 10,010 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 152 153 154 155 156 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024