Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 150 151 152 153 154 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,816 do 9,880 z 10,560 ]

9,816

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

to sa tylko pogaduchy nocne,a nie romanse smile ja nie romansuje,bo mam męża i dziecko

Zobacz podobne tematy :

9,817

szczęściara;)ile dziecko ma latek;)

9,818

Aj... to przepraszam, ja tam zawsze widzę romanse tongue

9,819

masz drugą połówkę to siedź cicho;)

9,820

Oj tam, swatam innych big_smile

9,821

dwa lataka już ma
a z mężem to u mnie różnie bywa jak to w małżeństwie

9,822

czasami mamy kryzys w małżeństwie

9,823 Ostatnio edytowany przez Bardzo Samotny (2013-01-04 01:16:29)

jak w każdym ale chyba jesteście szczęśliwym małżeństwem,ja już mykam dobranoc

9,824

jak se znajdziesz to drugą połówkę i się ożenisz to potem będziesz wiedział jak to jest

9,825

no oki to dobranoc smile

9,826

Czarna21 napisał/a:

Pamiętaj też o mnie tongue

9,827

Sabcia90 napisał/a:

jak se znajdziesz to drugą połówkę i się ożenisz to potem będziesz wiedział jak to jest

Oby;) na razie nie ma na to widoków

9,828

nbm napisał/a:
Czarna21 napisał/a:

Pamiętaj też o mnie tongue

O Tobie oczywiście, że pamiętam tongue

9,829

też chętnie kogoś poswatam tongue

9,830

Jola dawaj;)

9,831

tylko kogo? big_smile

9,832

no nie wiem,jak u ciebie po sylwku?

9,833

Witam smile każdy kogoś chce swatać

9,834

mnie też chcieli swatać i nic dobrego mi z tego nie wyszło

9,835

i od tamtego czasu wolałam se szukać sama

9,836

Samotny, jak po Sylwku? w porządeczku smile znajomość się rozwija smile

Sabcia nie pisz posta pod postem, bo łamiesz Regulamin. używaj opcji Edytuj

9,837

Sabcia90 napisał/a:

i od tamtego czasu wolałam se szukać sama

słusznie,bycie swatanym dla mnie jest upokarzające

9,838

W porzo,nie będę pisać post pod postem jak ci to przeszkadza smile

9,839

Hej big_smile
Znowu zaginęłam w akcji big_smile Czuję już oddech sesji na plecach big_smile

9,840

Hej co tam się nie odzywacie,zawialo czy jak

9,841

Cześć wam. wink
Znów dołączam jak mogę. wink
Mnie też można z kimś poznać, bo wolna jestem.  wink
Dobrej nocy wszystkim. big_smile

9,842

Cześć wszystkim:).
Trafiłem na forum zupełnie przez przypadek i zauważyłem kafejkę 20+ i pomyślałem sobie, a co mi szkodzi się przywitać:).
Więc witam i pytam, czy przyjmiecie kolejną płeć męską do kafejki?:P

9,843

Ja też w tej kafejce jestem "świeża", choć na forum już troszkę bywam. Więc ja nie wiem czy mam możliwość Cię "przyjąć", ale chętnie z Tobą po pisze tu.;)
A jak to się stało, że tu trafiłeś? Przez przypadek to forum znalazłeś czy miałeś jakiś cel? Jak to jest?

9,844

Myszeczka23 napisał/a:

Ja też w tej kafejce jestem "świeża", choć na forum już troszkę bywam. Więc ja nie wiem czy mam możliwość Cię "przyjąć", ale chętnie z Tobą po pisze tu.;)
A jak to się stało, że tu trafiłeś? Przez przypadek to forum znalazłeś czy miałeś jakiś cel? Jak to jest?

Google mnie przyprowadziło na to forum. Wpisałem coś, co szukałem i jakoś tak wciągnęło mnie do tego stopnia, że się zarejestrowałem wink.
A jak będzie dalej to zobaczymy. Może poznam tutaj kogoś ciekawego.... Organizujecie jakieś spotkania czy coś w tym rodzaju?
Jest ktoś z woj dolnośląskiego albo opolskiego?

9,845

No ja jestem z Dolnośląskiego.;)

9,846

O jak miło:). Ja mieszkam w małym miesteczku w woj Opolskim ok 50km od Wrocławia. praktycznie na granicy z woj Dolnośląskim:).
W takim razie kiedy idziemy na spacer? haha:P.

9,847

Teraz to ja idę do lekarza. Zaczęłam się bardzo poważnie bać o siebie. Kilka miesięcy temu miałam bardzo silne bóle głowy. Wskazywało na migrenę. Miałam iść się zbadać ale nie poszłam, bo bóle minęły. Ale dziś mi 2 razy mocno krew z nosa leciała z prawej strony i to wtedy jak przetarłam prawe ucho. Trochę się tym martwię.

9,848 Ostatnio edytowany przez Mars88 (2013-01-14 13:09:19)

Czasem leci krew z nosa i wcale nie musi być to powiązane z żadną chorobą. Nie zamartwiaj się na zapas wink. Mogę się odezwać na Twojego maila? Jeśli tak, to później napisze i pogadamy o tym jeśli chcesz smile. Muszę teraz załatwić sprawę ze śniegiem na podwórku tongue.

9,849

Pewnie że możesz. Ale tu też pisz, bo naprawdę świetnych ludzi tu można poznać.;)

9,850

Coś tam zawsze skrobnę pewnie na forum, jeśli będzie ruch na kafejce. Do Ciebie też napisałem tongue.

9,851

Czesc wszystkim ,fajnie ze sa takie strony mozna o wszystkim popisac....:)

9,852

Cześć wszystkim;)

9,853

Mars, Skorpion witamy smile Powiedzcie o sobie coś więcej smile

9,854

co tam słychac jak żyjecie dziewczyny,wątek chyba usechŁ;D

9,855

U mnie w porządku smile Wczoraj szykowałam się na egzamin ale babka tylko wyciągnęła nam średnią z dwóch lat i skończyłam z 4. Szkoda, że zmarnowałam cały dzień na naukę i jeszcze rano wstałam powtórzyć hmm
A dziś mam kolędę- chyba mój kumpel przyjdzie, bo jest u nas na parafii big_smile

9,856

Na forum jestem juz kilk amiesiecy, ale tutaj jeszcze nie zawitalam. Chyba najwyzszy czas sie przywitac. Wiec czesc wszystkim smile

Jak wieczor mija? Kto ma jakies ekscytujace plany na weekend?

9,857

Beautiful Nightmare napisał/a:

Na forum jestem juz kilk amiesiecy, ale tutaj jeszcze nie zawitalam. Chyba najwyzszy czas sie przywitac. Wiec czesc wszystkim smile

no witaj,chyba tylko szukanie tej jedynej w wirtualu;p

9,858

Bardzo Samotny napisał/a:
Beautiful Nightmare napisał/a:

no witaj,chyba tylko szukanie tej jedynej w wirtualu;p

A moze trzeba gdzies wyjsc i poszukac w realu? smile

9,859

U mnie jak zwykle leniwa niedziela. Pasowałoby zacząć się uczyć a tak mi się nie chce... hmm

9,860

Gothka rozumiem twój ból. Ja tez od czwartu powinnam się uczyć intensywnie ale jakoś koncentracji brak...
Czego Powinnas się uczyć jeśli można wiedzieć?

9,861 Ostatnio edytowany przez Sabcia90 (2013-01-21 21:57:42)

Witam wszystkich,dawno mnie tu nie było,widzę nowe osoby są,pozdrawiam smile nie było mnie,bo nie miałam czasu musiałam się córką zająć bo była chora niestety sad

9,862

Nightmare powinnam uczyć się z antropologii na czwartek ale średnio mi to wychodzi tongue
Dziś byłam z mamą na zakupach, kupiłam wiśniowy płyn do kąpieli, który zaraz idę wypróbować big_smile Potem byłam u fryzjera podciąć grzywkę i końcówki, potem u dziadków i tak zleciało...

Gdzie nasi stali spamerzy?:P Mef, Jola? tongue

9,863

no to ciekawy dzień miałaś widzę smile

9,864

Sabcia mam nadzieje, ze w coreczka juz lepiej...?

gothka juz samo slowo antropologia mnie przeraza, wiec nie pytam o szczegoly tongue

9,865

no lepiej już z nią jest,jeszcze ma tylko katar,ale myślę że za niedługo jej to przejdzie

9,866

hej hej, można dołązyć?? :-)

9,867

Nightmare masz racje- nie pytaj big_smile Dziś się dowiedziałam, że żeby mieć syna w XIX wieku należało trzymać męża za prawe jądro w czasie stosunku a jak córkę- za lewe big_smile
Nie chcę myśleć, co będzie w czwartek na tym egzaminie hmm jeszcze tyle materiału mam...
franka witaj smile Powiedz o sobie coś więcej smile

9,868

big_smile
już piszę:
jestem 22 letnią nianią małego 6. miesięcznego maluszka, żyję od 6 lat w konkubinacie z mężczyzną mojego życia, i tak sobie czekam na zaręczyny, bardzo bym chciała... ale czekam na jego ruch,a  wiem, ze on też chce. mieszkamy juz od 2 lat razem
NAjbardziej czego pragnę w życiu to założyć rodzinę z prawdziwego zdarzenia czyli 2+1 <3 i wrócic na studia, jednak nie chce kontynuować tych, które porzuciłam, a chcę iść w to co uwielbiam czyli kierunki medyczne ratownictwo, pielęgniarstwo, pomoc medyczna lub coś takiego:-)
największym moim hobby jest gotowanie i pieczenie, spełniam się jako pani domu, jednak lubie poszerzać w miare możliwości moje zdolności kulinarne (prowadzę też bloga kulinarnego )
hmmmm....
rzecz bez której jeszcze nie mogę żyć (procz mojego mężczyzny i gotowania) to muzyka, w sumie zawsze i wszędzie słucham; klasycznej by się odprężyć, rocka(głównie polskie młode zespoły) by się wyżyć, uspokoić i ogólnie bo lubię ;-)
nie wiem co jeszcze wyjdzie pewnie w trakcie pisania
pozdrawiam! :*

9,869

Cześć Dziewczyny. Mam na imię Natalia i właśnie piszę pracę mgr na temat: Wróżbiarstwo internetowe i telewizyjne- formy, przejawy, motywacje. Chciałam prosić Was o pomoc, jeśli korzystałyście z wróżbiarstwa internetowego, o wypełnienie tej ankiety, która trwa około 5 minut. Będę Wam bardzo wdzięczna, tym bardziej, że każda ankieta jest na wagę złota dla mnie. Jeżeli znacie jakąś osobę o której wiecie, że skorzystała lub nadal korzysta z wróżbiarstwa to proszę także podeślijcie jej ten link. Panowie was także proszę o pomoc w tym temacie. Gorąco pozdrawiam i dziękuję smile
Natalia
niestety jako nowy użytkownik nie mogę wstawić linka, ale kto do mnie napisze na e-mail to dostanie ankietę smile

9,870

Czesc Dziewczyny! Z gory przepraszam za ortografie ale niestety nie mieszkam juz w Polsce od 7 lat wiec moglo mi sie co nieco zapomniec. :) Jestem tutaj nowa, przed chwila sie zarejstrowalam poniewaz szukam kogos kto poradzi mi co do mojego zwiazku. Nie mam tutaj przyjaciolki od serca ktorej moglabym sie wyzalic, wiec pomyslalam ze moze przez internet bedzie jakos prosciej sie poradzic. Tak wiec jak juz napisalam wyzej chodzi o moj zwiazek, mamy po 20 lat a w tym roku nasza 5 rocznica. Bardzo sie kochamy ale nie mamy tutaj zbyt wielu znajomych wiec jestesmy skazani na siebie. Na pierwszy rzut oka niby jest dobrze ale tak na prawde jest fatalnie. Mamy wspolne plany ale ostatnio chyba w nasz zwiazek wkradla sie nuda i monotonnia. Nie rozmawiamy na jakies glebsze tematy, tylko opisujemy sobie jak nam minal dzien. A gdy sie spotykamy to tylko sex, kolacja i film... Od czasu do czasu sporadycznie kino czy basen. On jest bardzo zwiazany z rodzina, ktora go z reszta ogranicza. Mam z tym duzy problem ale nie mam zielonego pojecia jak wytlumaczyc mu ze jest na tyle dorosly ze moze zyc wlasnym zyciem.  Nie wiem juz czy to dziwne czy to ja juz swiruje. :( Dziewczyny pomozcie prosze!

9,871

Witajcie smile coś się tu ciągle dzieje, a u mnie sesja sad czasu brak, brak, brak ! ! !
3/6 jestem na półmetku...
dodatkowo grypsko panuję oczywiście mnie ominąć nie mogła  tongue

co u Was ? smile

9,872

Hej, witajcie,  jestem nowa tu ! smile
Ale strasznie dużo postów tu jest, nie dałam rady niestety przeczytać wszystkiego...

9,873

suzanne napisał/a:

jestesmy skazani na siebie. Na pierwszy rzut oka niby jest dobrze ale tak na prawde jest fatalnie. Mamy wspolne plany ale ostatnio chyba w nasz zwiazek wkradla sie nuda i monotonnia. Nie rozmawiamy na jakies glebsze tematy, tylko opisujemy sobie jak nam minal dzien. A gdy sie spotykamy to tylko sex, kolacja i film... Od czasu do czasu sporadycznie kino czy basen.

Mam podobnie, tylko mieszkam z facetem i jesteśmy krócej ze sobą, choć jesteśmy zaręczeni. Świętem jest wyjście do kina, tak to siedzimy w domu ze sobą hmm
Co do rodziny, to może pogadaj z nim wprost, że jest dużym chłopcem, albo mu jakoś wjedź na ambicję - facet w końcu chce być jak facet, nie jak maminsynek wink

9,874

Izz napisał/a:

Mam podobnie, tylko mieszkam z facetem i jesteśmy krócej ze sobą, choć jesteśmy zaręczeni. Świętem jest wyjście do kina, tak to siedzimy w domu ze sobą hmm
Co do rodziny, to może pogadaj z nim wprost, że jest dużym chłopcem, albo mu jakoś wjedź na ambicję - facet w końcu chce być jak facet, nie jak maminsynek wink

Rozumiem cie, siedzenie w domu przez wiekszosc czasu wykancza zwiazek. Masz ten plus ze zyjecie ze soba. Dziekuje za porade bede sie musiala zdobyc na kolejna szczera rozmowe, chodz jak tylko wchodze na ten temat to on odrazu go zmienia. ;/
Ahh Ci mezczyzni.. wink

9,875

suzanne witaj smile

moja sytuacja jest troche podobna do Twojej .Tez mam 20 lat ale mój facet jest 7 lat starszy. W naszym zwiazku dominuje seks big_smile I w sumie nic poza tym hmm Niby nie mam czasu na czeste randki to jednak troche to smutne ...:( Studia i praca pochłania mi wiekszosc czasu . On pracuje . I gdy tylko uda sie nam spotkac to lądujemy w łózku .Ewentualnie idziemy cos zjeść a potem łozko .... A jestesmy razem od 7 m-cy . A Ty gdzie mieszkasz i czym sie zajmujesz ? Pozdrawiam

9,876

Witam nowe osoby suzanne i Anastazja 20 i Izz jak się macie co słychać u was dziewczyny? smile

9,877 Ostatnio edytowany przez aneta0101 (2013-02-04 01:09:09)

Też jestem nowa smile
I powiem wam, co u mnie nowego prócz problemu z chlopakiem - SESJA!
A ja, zamiast sie uczyć (za 10h egzamin), siedzę na tym oto forum, czytam posty, czasem coś napiszę - i mija mi ten czas za szybko ;]

9,878

Hej! Nareszcie dalam rade znalesc chwilke aby wejsc na internet! ;o

Anastazja 20 to faktycznie troche nie fajnie ale powiem ci szczerze ze u mnie rozmowa zalatwila duzo (nie jestem pewna na jak dlugo ;p) teraz nie siedzimy juz caly czas w domu a staramy sie oboje cos wykombinowac chociaz ten moj Belfast (pisze do was z Irlandii Polnocnej) to rozrywka nie grzeszy!:D Wiec moze i ty sprobuj rozmowy, albo sama cos wymysl i zrob swojemu niespodzianke!hmm?

Sabcia90 u mnie totalny brak czasu na wszystko, tylko szkola i praca. To chyba slaba organizacja czasu hehhe a co u ciebie? Jak samopoczucie? wink

Pozdrawiam was serdecznie!

9,879

suzanne napisał/a:

Hej! Nareszcie dalam rade znalesc chwilke aby wejsc na internet! ;o

Anastazja 20 to faktycznie troche nie fajnie ale powiem ci szczerze ze u mnie rozmowa zalatwila duzo (nie jestem pewna na jak dlugo ;p) teraz nie siedzimy juz caly czas w domu a staramy sie oboje cos wykombinowac chociaz ten moj Belfast (pisze do was z Irlandii Polnocnej) to rozrywka nie grzeszy!:D Wiec moze i ty sprobuj rozmowy, albo sama cos wymysl i zrob swojemu niespodzianke!hmm?

Sabcia90 u mnie totalny brak czasu na wszystko, tylko szkola i praca. To chyba slaba organizacja czasu hehhe a co u ciebie? Jak samopoczucie? wink

Pozdrawiam was serdecznie!

widzę,że nie jesteś z polski,ale umiesz ładnie pisać po polsku
No u mnie też brak czasu,przy małym dziecku dużo roboty jest,mam tylko czas jak śpi na chwilęczkie,a na samopoczucie nie narzekam jest dobrze:D

9,880

Hej. Jestem tu mowa. Ale mam nadzieję że szybko w drążę się w to forum. Może napisze kilka słów o s
obie. No więc mam 20 lat mam 10 synka i od 2.5 roku jestem z facetem. Jest mam ze sobą dobrze. W październiku bierzemy slub. Wszystko by b
yło idealnie gdyby nie to ze od czasu porodu zupełnie nie mam ochoty na seks. Nie wiem co się ze mną dzieje. Widzieć ze sprawia to przykrość mojemu partnerowi. Dziewczyny poradcie mi coś.

Posty [ 9,816 do 9,880 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 150 151 152 153 154 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024