Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 147 148 149 150 151 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,621 do 9,685 z 10,560 ]

9,621

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

ja nie słucham hip hopu,wole dyskotekowe muzyki:)

Zobacz podobne tematy :

9,622

Cioteczka Dobra Rada-chętnie z tobą pogadam na różnie tematy

9,623

Mef91:)

9,624

lidka_21 napisał/a:
RoBaCeK78 napisał/a:

ja miałam w ten weekend zjazd. wróciłam wymłócona jak po żniwach big_smile tragicznie. ale po drodze jak wracałam do domku ze szwagrem to troszkę mi się zdrzemnęło w samochodzie i teraz mogę funkcjonować, czyt. nie wyspać się, znów big_smile

co tydzień masz takie zjazdy od rana do samego wieczora??

zjazdy mam co dwa tygodnie, ale z reguły całymi dniami. i to jest mega męczące...

9,625

Jestem tutaj nowy. Ale jeśli jakaś dziewczyna czuje się samotna to zawsze może napisać. Można pogadać. smile

9,626

RoBaCeK78 napisał/a:
lidka_21 napisał/a:
RoBaCeK78 napisał/a:

ja miałam w ten weekend zjazd. wróciłam wymłócona jak po żniwach big_smile tragicznie. ale po drodze jak wracałam do domku ze szwagrem to troszkę mi się zdrzemnęło w samochodzie i teraz mogę funkcjonować, czyt. nie wyspać się, znów big_smile

zjazdy mam co dwa tygodnie, ale z reguły całymi dniami. i to jest mega męczące...

uuu... na pewno. Siedzieć całymi dniami i słuchać nie zawsze ciekawych wykładów. Współczuję sad

9,627

lidka_21 napisał/a:
RoBaCeK78 napisał/a:
lidka_21 napisał/a:

uuu... na pewno. Siedzieć całymi dniami i słuchać nie zawsze ciekawych wykładów. Współczuję sad

Macie rację dziewczyny, słuchanie długo wykładów potrafi wykończyć. Wiem coś o tym niestety niektóre wykłady mamy po 3 godz. i to jest masakra hehe smile no nic ale jakoś trzeba to wszystko przetrwać, są gorsze rzeczy od wykładów.

9,628

o witam nowego kolegi :)myśle że zagościsz tu dłużej

9,629

Sabcia90 napisał/a:

o witam nowego kolegi :)myśle że zagościsz tu dłużej

Jeśli mam być szczery. Nie chciałbym zagościć tu na dłużej, ale to przez to, że po prostu chce walczyć, chce walczyć o miłość. Lecz niestety chociaż tak bardzo nie chcę i tak bardzo się tego boję, to chyba muszę się pogodzić z tym, że nie będziemy razem. Pewnie wtedy znowu się załamie i powrócę do leków i czarnych myśli. sad Ale cieszę się za miłe powitanie i też witam serdecznie.

9,630

na pewno znajdziesz jakąś miłość,która będzie z tobą na dobre i na złe wink Nie wolno myśleć o złych rzeczach,trzeba iść do przodu i żyć dalej.Chociaż nie kiedy życie daje nam nie złego kopa,mnie też dało niestety,ale mam myśli pozytywne smile

9,631

Tomislav, skoro dołączyłeś do nas, to powiedz coś o sobie big_smile kultura wymaga big_smile

a co do wykładów... wcale nie musi być długi żeby męczył big_smile

9,632

Dziewczyna ze śląska wita:)))

9,633 Ostatnio edytowany przez ToMiSlaV (2012-11-24 23:35:04)

RoBaCeK78 napisał/a:

Tomislav, skoro dołączyłeś do nas, to powiedz coś o sobie big_smile kultura wymaga big_smile

a co do wykładów... wcale nie musi być długi żeby męczył big_smile

Ojj... no przepraszam tongue

Coś o sobie? Mam 21 lat i aktualnie studiuję ekonomię. Jestem osobą wrażliwą, lecz pracującą nad sobą, aby być twardym i trochę innym (takie moje rozmyślenia nad sobą). Dodatkowo, można ze mną pogadać poważnie jak i myślę, że pożartować też można. Wizualnie nie wiem czy atrakcyjny ale nie mnie to oceniać tongue hehe wink Cóż więcej mogę o sobie napisać. Jak mi się coś przypomni lub coś wpadnie do głowy to napiszę tongue

Aaaa... co do wykładów to tak racja nie musi być długi żeby męczył chociaż u nas zdarzają się i takie i takie tongue hehe

9,634

a skąd przybywasz? big_smile

9,635

Sprzed monitora pewnie smile

9,636

Ze śląska, a dokładnie Jaworzno.

Heh sprzed monitora heh no dobre, dobre.

9,637

a imię? Tomasz? big_smile

9,638

RoBaCeK78 napisał/a:

a imię? Tomasz? big_smile

Tak dokładnie, Tomasz smile

9,639

sprytna jestem big_smile

9,640

RoBaCeK78 napisał/a:

sprytna jestem big_smile

heh no tak, jesteś sprytna. smile

9,641

Hej:)
Powiem o co mi chodzi;) jak widać jestem tu nowy,  nie wiedziałem ze tak to wygląda na forach wink bardzo pozytywnie smile
W kazdym razie mam mały problem z czasem, 30 grudnia bliska, bardzo bliska mi osoba (dziewczyna) ma 23 urodziny. Jesteśmy ze sobą już długo. Nie mam czasu na zrobienie czegoś samemu (w poprzednich latach robiłem jej kolczyki, pudełka ręcznie malowane, książeczki, pisałem listy) i poszukuje osoby która mi pomoże wymyślić prezent, do kupienia, zrobienia, niewiem. Wiem ze kolczyki są czyms czym kobieta nie pogardzi:p ale ja się na tym nie znam wink powiedzcie co Wy byście chciały dostać od chłopaka? Zaznaczam ze pierścionek, wisiorek, kolczyki, kwiaty nie są oryginalne tongue oczwiscie i tak to dostanie. Chodzi mi o cos co ja tak zatka ze przez kolejny rok będzie czekać ja urodziny smile jest wyjatkowa i lubi modę, interesuje się blogami modowymi, szyję itp..jest najważniejsza osoba w moim zyciu, a jak napisałem ze nie mam czasu to dlatego ze remontuje wlasnie mieszkanie i nie mam wogóle czasu, do tego zajęcia w weekendy i praca. Dajcie mi jakis pomysł, ktory nie zabierze mi dużo czasu wink jeśli chodzi o pieniądze to mysle ze około 300zl. Pomóżcie dziewczęta, kobiety.
Pozdrawiam smile

9,642

no witaj smile ja bym ci radziła jej kupić jaką seksowną bielizne albo bluzke,no albo kosmetyki jedynie to co mogę doradzić,pozdro i życzę powodzenie w szukaniu prezentu

9,643

ja od męża dostaje przeważnie kwiaty i nic więcej i powiem szczerze znudziło mi się już dostawanie tego samego non stop

9,644

Sabcia90 napisał/a:

ja od męża dostaje przeważnie kwiaty i nic więcej i powiem szczerze znudziło mi się już dostawanie tego samego non stop

No to masz fajnego męża. Nie każda z dziewcząt może powiedzieć, że "nudzi jej się" dostawanie kwiatów. Godne pozazdroszczenia jedynie ;]

9,645

mam pytanie

9,646

Kurczę, od miesiąca mnie tu nie było... Ale wstyd.
WITAJCIE!

9,647

muszę się wyżalić . Jestem wściekła , bo nie dostałam wolnego na sylwestra ...a miał być wyjazd do Zakopanego sad

9,648

frytka cześć bo się chyba nie znamy smile
I co teraz? Przepadają jakieś rezerwacje?

9,649

ojj frytka wspolczuje hmm ja tez ide do roboty, no ale wroce gdzies kolo 16 pewnie.

My pewnie albo nawalismy sie z moimi znajomymi, o ile przyjada bo kawałek mają, a jak nie to sami sie nawalimy jak świnie i pojdziemy spac tongue

9,650

My we dwoje na mieszkanku posiedzimy, potem na rynek, mieszkanie i spać big_smile

9,651

no hej wam. a denerwuje mnie ten szef...teraz dużo siedzenia w domu a w grudniu dużo pracy....szef napalił się że jakie to nie będzie miał utargi...ogólnie mam z głowy wigilię i sylwestra....dobre tyle że w te dni pracujemy do 16...ale cóż z tego jak przepadnie nam wyjazd sad kilka dni temu leżeliśmy na łóżku i mój luby powiedział mi że miał niespodziankę dla mnie na mikołaja ale że powie teraz bo jedzie w delegację...no i powiedział że zarezerwował pobyt w Zakopanym na 31, 1, 2 ...a ten cwel mi wolnego nie chce dać !!!! i dupa z wyjazdu ...teraz nie wiem co będziemy robić...mam nadzieję że nie będzie rodzinnej imprezki jak rok temu hmm to była masakra

9,652

[frytka beznadzieja hmm Wigilia powinna być ustawowo wolna albo praca maksymalnie do 12, Sylwester do samo. Przecież ludzie mają domu, rodziny i też chcą coś porobić i przygotować.

9,653

ja w sumie też idę w Wigilie do pracy hmm jeszcze nie wiem do której godziny, ale idę.
i w związku z tym, że pracuje w Wigilię w Sylwestra idzie moja zmienniczka. o ile nic się nie zmieni...

9,654

Jola, to Tobie się lepiej udało smile

9,655

w jakim sensie?
nie byłabym taka przekonana, że aż tak się udało. przed świętami w sb i ndz jadę do szkoły big_smile bijutiful po prostu...

9,656

gothka napisał/a:

Kurczę, od miesiąca mnie tu nie było... Ale wstyd.
WITAJCIE!

ejjj no właśnie... już się zmartwiłam big_smile:D

9,657

Jola, no sylwestra masz wolnego:D
Lidka, jakoś mi tak zleciało... big_smile

9,658

rok temu tez pracowałam w wigilie i sylwestra big_smile w wigilie do 16 i do domu mialam 80km wiec zajechalam ok 19, jak juz bylo po kolacji i wszyscy siedzieli, gadali, a ja.... żarłam big_smile sylwestra spedzalam w miejscowosci, w której pracowałam, wiec jakos mi to róznicy nie zrobilo czy konczylabym o 16 czy o 14 tongue
W tym roku w sylwestra tez ide do pracy, ale przeca on sie zaczyna dopiero wieczorem, wiec zdarze sie naszykowac smile zreszta i tak siedzimy pewnie w domu haha

9,659

Ja osobiście mam tak że jak mam iść w sylwestra do pracy a potem na imprezę to wieczorem mam akcję ziewania i nie mam ochoty za dobrą zabawę tylko na sen...z natury lubię sobie pospać i wstawanie o 6 rano i nie spanie 24 godz. to dla mnie zabójstwo tongue

9,660

frytka292 napisał/a:

Ja osobiście mam tak że jak mam iść w sylwestra do pracy a potem na imprezę to wieczorem mam akcję ziewania i nie mam ochoty za dobrą zabawę tylko na sen...z natury lubię sobie pospać i wstawanie o 6 rano i nie spanie 24 godz. to dla mnie zabójstwo tongue

Ja mam podobnie...zawsze z resztą podziwiałam koleżanki, które po wstawaniu o 6 rano w piątek, szły do pracy, a wieczorem jeszcze miały ochotę na imprezę. W tym roku z sylwestrem to nie wiem jak będzie, ale wcale nie mam na zabawę ochoty [chyba się starzeję hehe]...z kolei w domu też nie chcę siedzieć....macie może jakieś pomysły jak spędzić sylwestra "inaczej"?

9,661

Ja tez tak mialam big_smile no ale ja bylam na domowce, wiec nie bylo tak tragiczne, choc na bal bym nie poszla raczej po robocie, bym umarła tam albo zasnela na stojaco big_smile

9,662

Witajcie smile jak dzień wam wszystkim minął?

9,663

ja pewnie na Sylwestra pójdę na tzw. białą salę big_smile
czyt. kimono big_smile

9,664

Witam. Pierwszy raz zaglądam do tej netkafejki.
No nie ciekawie - sylwek w pracy...:-/ Powiem Wam jak to u mnie będzie. Sama z córką w domu - mała wczas odpadnie, a mąż do pracy na noc. Też nieciekawie - pierwszy raz w życiu będę sama witać nowy rok, jakoś tak smutno będzie ale pocieszam się, że Wigilie i święta spędzimy razem :-)

9,665

ja w Sylwestra,będę przed telewizorem nie ma z kim córki zostawić i muszę w domu zostać sad

9,666

Witam nowe koleżanki smile
Jak tam? Trzymacie się ciepła?:D

9,667

Ja rozgrzewam się lampeczką winka :-) i próbuję stłumić stres przed jutrem - mam rozmowe o prace... Trzymajcie kciuki :-)

9,668

Kobieta będą kciuki smile
Mnie obudzili rano brat ze współlokatorem hmm Zjadłam śniadanie, poczytałam i chyba jeszcze pójdę spać bo zmęczona jestem...

9,669

no to powodzenie w sprawie tej pracy i napisz jak poszło

9,670

Byłam na rozmowie. Było nas kilka kandydatek. Mamy jutro na g.10.30 przyjechać jeszcze raz do urzędu pracy i dowiemy się wtedy która się zakwalifikowała... :-) Stresik jest, ale nie najgorzej oceniam swoje szanse ;-)

9,671

grunt to wierzyć w siebie smile będzie dobrze smile
a co to za praca jeśli można wiedzieć?

9,672

Praca była na stanowisku fryzjera.. No właśnie była - żadna z nas się nie dostała, przyjeli jakiegoś faceta.. :-(

9,673

no mówi się trudno,no ale nie tak praca to inna,nie podawać się i szukać dalej smile

9,674

Wiem. Ale czasami myslę, że jestem kompletnie bezużyteczna, do niczego i wogóle :-(

9,675

jak w tym roku nie masz szczęścia znaleść pracy,to może w przyszłym roku ci się uda

9,676

głowa do góry,wiesz w polsce jest teraz kryzys i trudno znaleść teraz dobrą i konkretną prace

9,677

nie trzeba kryzysu, żeby było ciężko z pracą wink
dlatego ja mimo, iż nie mam pracy-marzeń, ale narazie się trzymam smile zawsze to jakiś dopływ gotówki

9,678

ho, ho, ho coś tu Was zaniedbałam ostatnio tongue
No cóż, święta za pasem... i jeszcze mnóstwo tego, tj. uczelnia, zaliczenia, robienie projektów, porządki przedświąteczne big_smile Dużo tego dość, dość big_smile
Jeszcze od niedawna moje życie uczuciowe zaczęło być konkretne big_smile Coś czuję, że nie będę spędzać samotnie świąt big_smile big_smile
co u Was ?

przesyłam świątecznie już buziaczki :*

9,679

lidka szczegóły poprosimy big_smile
Ja sobie dziś odpuściłam gruntowne sprzątanie. Przeglądam tylko stare rzeczy. Gruntownie wysprzątam za tydzień bo przy moim tempie nawet jakbym sprzątnęła dzisiaj to na święta zdążyłabym nabałaganić big_smile

9,680

o co tu chodzi w tej kafejce?

Mature zaliczylam dwa lata temu chodz wszyscy szczerze w to watpili tongue cale liceum probowalam sie tylko przeslizgnac i wylizac  z zagrozen a tu bach!! matura zaliczona ze wszystkiego z wynikami ponad 58%, angol mialam na 78%. matma obowiazkowa a nawet chcialam sprobowac rozszerzenia ale zrezygnowalam.
nie ma czego sie bac smile ja wszystkich rozsmieszalam przed kazda matura by ich roche odstresowac. koniec koncow : na polaku wyciagnelam sciage dluzsza od mojej lawki i dzieki bogu bo zadnej z wymienionych lektur nie znalam, ni w zab. wos- mialam w kiblu za sedesem ksiazke i poprosilam wozna aby jej nie zabierala i nie sprzedala mnie nikomu, angol- napisalam calosc na karteczce, wszystkie odpowiedzi i zostawilam w lazience dla kolezanki by mogla tez zdac, no i mata- w kiblu zadzwonilam do mojej korepetytorki ktora wytlumaczyla mi jak rozwiazac dwa najbardziej punktowane zadania.
oto caly sekret, matura to bzdura tongue

9,682

Ja już prawie zapomniałam, jak to jest zdawać maturę big_smile

9,683

hah, ja w sumie tez pomogłam kilku osobom zdać maturę z matmy smile

9,684

O matko, matura z matmy big_smile Nigdy w życiu bym tego nie zdała tongue Na szczęście mój rocznik jeszcze tego nie doświadczył big_smile

9,685

witam wszystkich:((((

Posty [ 9,621 do 9,685 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 147 148 149 150 151 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024