Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 140 141 142 143 144 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,166 do 9,230 z 10,560 ]

9,166 Ostatnio edytowany przez rebel (2012-10-25 20:37:52)

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Gothka tak pytam, z ciekawości o ten pogrzeb. Bo np. u mnie jest troszkę inaczej w rodzinie;)
A co do wesel, nie dziwię się, że nie lubicie takich imprez. Ja słucham punk rocka itp. i mimo, że nie widac tego po mnie, w sensie takim, że nie wyróżniam się strojem, wyglądem itd, to mnie muzyka na weselach, te zabawy, nie zawsze odpowiadają.

Aż dziw, jak przeżyliśmy własne wesele lol

Ależ wszyscy potłuczeni i poszkodowani. Współczuję bidulki;)
Ja nastawiam się psychicznie na zajęcia od rana do wieczora w weekend.

Zobacz podobne tematy :

9,167

ja pójdę chętnie na wesele big_smile
skąd jesteś Łukaszu? big_smile

9,168

Nie no, dziewczyny, ja nie wyróżniam się jakoś wybitnie strojem ani niczym- zresztą widziałyście zdjęcia big_smile Lubię spódnice do ziemi, kocham moje glany ale nie mam ambicji być mroczniejsza niż śmierć tongue
Po prostu nie preferuję siedzenia cały dzień i noc przy stole z jedzeniem i wódką, tańców do byle jakiej muzyki gdzie połowa gości na ciebie patrzy i często zboczonych zabaw. Nie moja bajka tongue

9,169

ja za to uwielbiam wesela smile i wcale nie potrzebuje alkoholu, żeby się bawić i wygłupiać :
to jest moja bajka, ooo tak big_smile

9,170

Ja nie lubię, czuję się tam bardzo źle. Prawdopodobnie dlatego, że jestem abstynentem, i te niebotyczne ilości alkoholu mi przeszkadzają. Z resztą wesela znam jedynie z historii moich znajomych, bo sama nie byłam i nie zamierzam być smile Ale wszystkim miłośnikom życzę udanej zabawy smile

9,171

a ktoś pytał to mazowieckie;)

9,172

oj przepraszam bardzo ale ja nie jestem zwykłym 'ktosiem' big_smile

troszkę daleko... no to poweselowane...

9,173

Haha spoko;) i tak sam pójde pewnie

9,174

ewa118 napisał/a:

Ja nie lubię, czuję się tam bardzo źle. Prawdopodobnie dlatego, że jestem abstynentem

Ja nie lubię z innego powodu, a gdzieś za niecały rok kuzynka wychodzi za mąż.

Dobry wieczór wszystkim tak przy okazji tongue

9,175

nmb powiedz coś o sobie wink

9,176

Hey nmb smile

I mamy piątek. Jakie plany na weekend?:)

9,177

Tak więc zaglądam sobie od czasu do czasu do tej netkafejki, ale chyba nigdy się nie wypowiadałem. Rola "czytacza" w zupełności mi wystarczała.
Coś o mnie, hmm, jestem z dolnego śląska, studiuję w jego stolicy. Uwielbiam sport, uprawiam go czynnie, amatorsko, ale z zacięciem sportowym. Zimą jest to narciarstwo biegowe i zjazdowe, latem natomiast rower (szosa i mtb), siatkówka i piłka nożna. Na wiosnę w planach mam naukę gry w tenisa ziemnego no i może w końcu wezmę się za bieganie tongue
Więcej wyjdzie w praniu smile

9,178 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-10-26 12:26:45)

nbm napisał/a:

no i może w końcu wezmę się za bieganie tongue

też szukam w sobie motywacji big_smile
a Twoje imię? big_smile

Ewa plany na weekend? zdać dziś tą historię, i opić to big_smile

9,179

No właśnie, zapomniałem o najważniejszym - Przemek wink

9,180

cześć Przemku, jestem Jola
big_smile
tylko ja tu chyba jakoś przywiązuję wagę do imion big_smile i się o nie upominam big_smile

9,181 Ostatnio edytowany przez nbm (2012-10-26 13:02:25)

Zauważyłem.
Wiem, że niektóre dziewczyny się ukrywają i chyba nie piszą po imieniu wink

9,182

nbm to jestes z wrocławia?? big_smile jesli tak, to ja tez smile
Ja jestem Monika, miło mi smile

9,183

Bieganie polecam, jak się weźmie odpowiednią muzykę, to można się poczuć jak na realnej imprezie smile

Ale wiem, że motywacja do wysiłku nie jest taka prosta. Wiosną i latem bawiłam się w gimnastykę w domu, uwielbiałam to, robiłam 1,5h dziennie. A teraz  ogóle mi nie idzie... Jesień pewnie działa tongue

9,184

ewa sprzątanie i nadrobienie zaległości w pisaniu wierszy big_smile
przemku witaj smile
Jestem Amelia smile Nie ma sensu podawać prawdziwego imienia bo nikt tak się do mnie nie zwraca, chyba tylko rodzice pamiętają, jak mnie ochrzcili big_smile I ja sama też wolę Amelia smile

9,185 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-26 15:30:30)

Ty Jolu jesteś również z podkarpacia? Dobrze zapamiętałam?

Gothka też podkarpackie serce więc kiedyś w przyszłości może wspólna kawusia się wyklaruje big_smile

...i Gothka, Ciebie pochwalę na forum Nas wszystkich, bo przeczytałam kilka z Twoich dzieł i naprawdę- Pierwsza Klasa!
Nie sądziłam, że są gdzieś jeszcze są takie duszyczki artystyczne wink)

9,186

Tu jesat kilka osob z podkarpackiego z tego co zauwazylam no i warszawa wiadomo big_smile

9,187

siemka co u was jakieś plany na jutro?

9,188

lidka_21 napisał/a:

Gothka też podkarpackie serce więc kiedyś w przyszłości może wspólna kawusia się wyklaruje big_smile

...i Gothka, Ciebie pochwalę na forum Nas wszystkich, bo przeczytałam kilka z Twoich dzieł i naprawdę- Pierwsza Klasa!
Nie sądziłam, że są gdzieś jeszcze są takie duszyczki artystyczne wink)

Co do kawy- pewnie, miło by było smile
A co do drugiego- dziękuję smile Cieszę się, że ktoś to czyta big_smile

9,189

cała przyjemność w tym przypadku po mojej stronie, że mogę sobie wyobraźnię troszkę pobudzić  smile

9,190

ja też w pracy ;x

Ale dziś słoneczko piękne świeciło wink)

9,191

a ja dopiero z pracy wrocilam big_smile i w koncu dwa dni wolnego!!!!

Samotny, ja jade do rodziców bo babcia imieniny wyprawia, wiec szykuje sie imprezka tongue

9,192

długo mnie tu nie było. witam starych i nowych forumowiczów.

u mnie ciągle coś się dzieje. ciągle ktoś przyjeżdża.

od ortopedy dowiedziałam się że mam zwapnienie w stawie skokowym. nie powinnam grać ani trenować piłki nożnej ale ja nie potrafię bez tego żyć. tym bardziej teraz jak wróciłam na bramkę i drużyny przeciwne doceniają moją grę. czasem nawet chcą mnie zabrać do siebie. bez faceta jest mi dobrze i na razie nie szukam nowego. teraz zostaje mi tylko czekać na termin rozprawy o wybicie szyby u mnie w pokoju (były liczył że wycofam sprawę z sądu). teraz mu się oczy otworzyły. schudłam prawie 10kg w ciągu prawie 4 miesięcy. w niedzielę przed ostatni mecz przed przerwą zimową. czeka mnie jeszcze rehabilitacja na którą kolejki są długie. moja chrześnica jest bardzo zadowolona że w weekendy dużo czasu z nią przebywam. szkoda że czas tak szybko leci, ani się nie obejrzę a będzie koniec roku a potem to już szybko poleci do końca roku szkolnego.

Rebel i Ola gratuluję za mąż pójścia.

Łukasz na pewno znajdziesz swoją połówkę. może na tym ślubie na który masz iść wpadnie ci jakaś w oko.

Selene1 gratuluję końca remontu.

9,193

Wszyscy pracują sobie, ojj.. życzę szybkiego powrotu do domku ciepłego smile)
A mnie łapka mniej boli, wyczuwam sprzęgło więc wybiorę się gdzieś w trasę. W ten ahhh....zimny wieczór smile
Miłego wieczorka dla wszystkich, przesyłam gorące buziaczki :**

9,194

co do bólu mam zapalenie rwy kulszowej, praktycznie już mi przeszło prawie, ale początek to był horror;/

jeszcze 1,5h i do domku;D

9,195

Bardzo Samotny napisał/a:

siemka co u was jakieś plany na jutro?

Pewnie sprzątanie, trochę pracy, zakupy z ukochanym i simsy tongue

9,196

kto trzymał kciuki za niezawodną Jolę? big_smile
ZDAŁAM!!! big_smile
i jestem mega-prze-szczęśliwa smile

9,197

Jola gratulacje big_smile

9,198

EwciA9 żałuję że to nie mój ehhh.....

9,199

RoBaCeK78 napisał/a:

kto trzymał kciuki za niezawodną Jolę? big_smile
ZDAŁAM!!! big_smile
i jestem mega-prze-szczęśliwa smile

Gratuluję big_smile

9,200

Dzień dobry smile
Leje u mnie od rana. Właśnie siedzę z maseczką na twarzy big_smile

9,201

Witam smile)
u mnie też pada...nawet czasami śnieg popadał smile
Ja wreszcie sobie usiadłam i piję kawusię sobie smile

9,202

U mnie pada od nocy, na dachu czy samochodach nieruszanych widzę, że z 15 cm napadało smile

9,203

Przygnębia mnie to... Kocham śnieg i tylko słyszę, że jest w Warszawie, a czekam na niego z utęsknieniem! Chociaż podobno ma się pojawić na dniach na podkarpaciu <tiv tac tic tac>

9,204

Mnie jakoś do śniegu się nie spieszy:D
Jesień jest zdecydowanie moją ulubioną porą roku.

9,205

a ja tam lubię cały rok smile
nie lubię tylko jak jest taka plucha, ni to śnieg, ni to deszcz. a tak to jestem w stanie zaakceptował wszystko big_smile

9,206

To ja jestem zdecydowanie człowiekiem zimy, chociaż przyznaję, że za jesienią również szaleję smile Jest cholernie klimatyczna, inspirująca.. Jednak zima zachwyca mnie wszystkim, nawet znienawidzoną przez większość ludzi pluchą big_smile

9,207 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-10-27 23:40:18)

Nie zapomnijcie o zmianie czasu big_smile
Śpimy dłużej big_smile

9,208

We mnie płatki śniegu nie budzą euforii smile Może dlatego, że ciągle lubię być mobilna, a niestety mieszkam w takim rejonie pięknego podkarpacia, że koleiny na drogach nie pozwalają mi na to smile wolę na uczelni być wypoczęta i zrelaksowana:P, niżeli zestresowana i oblana zimnym potem hahahaa
Nooooo to śpimy sobie godzinkę dłużej, nie zapomnijcie złotka smile)
A tymczasem, dobrej nocki i do jutra :*

9,209

witam,jak myślicie czy nieśmiały facet ma szanse u dziewczyn?

9,210

hej dziewczyny,czemu nieśmiali faceci są sami,nie pdobają się wam czy jak;/

9,211

przepraszam,nie chciało dodać za pierwszym razem,pytanie pozostaje aktualne....

9,212

smile

9,213 Ostatnio edytowany przez ewa118 (2012-10-28 10:44:58)

witam,jak myślicie czy nieśmiały facet ma szanse u dziewczyn?

U niektórych nawet zwłaszcza smile

Miło, o godzinę dłuższy weekend smile Btw mimo braku śniegu  to pierwszy taki miły weekend od trzech miesięcy big_smile

9,214

lidka u mnie trochę rano popadało ale teraz jest deszcz to nici ze śniegu. W sumie dobrze bo nie cierpię zasypanych chodników.
Ania nie wstawiaj na forum jednej emotki, która nic nie wnosi do naszej rozmowy. Jeśli chcesz się przywitać- zrób to, używając słów. Taka dygresja bo emotka zamiast słów też jest łamianiem regulaminu.

9,215

Gothka, u mnie właśnie lecą z nieba PŁATY pierwszego śniegu big_smile

Bardzo samotny, nieśmiałość to rzeczywiście w pewnym sensie bariera. Dlaczego? Kobiety chcą się czuć pewnie przy facecie. Oczekują by był silny (niekoniecznie mi tu chodzi o siłę fizyczną), zaradny, pomysłowy, troszkę ekstrawagancki.
Jednak nie twierdzę, że facet nieśmiały nie może być interesujący i musi być pozostawiony na pożarcie krokodylom smile Trzeba troszkę popracować nad sobą, bo jeśli ta nieśmiałość góruje w życiu to zapraszając dziewczynę na randkę, ona to szybko wyczuje. A tego nie chcemy smile

9,216

Jejku, w końcu! BIELIIIIIIIIIIIII  big_smile Piękny, białyt śnieg, jak z Narni big_smile Idę pod prysznic, bo zmarzłam strasznie -trzeba było przywitać zimę długim spacerem big_smile

9,217

byłem na tym weselu ale nikogo nie udało mi się poderwać;/

9,218

u mnie tez bylo pelno sniegu, ale juz stopniał big_smile

Samotny, co Ty pierdzielisz w ogole smile moj facet byl niesmiały jak sie poznalismy, a dla Twojej wiadomosci równiez poznalismy sie na weselu smile
I dalej troche taki jest niesmiały choc ja juz go z tego wyleczylam. I nie to, ze nie podobaja sie nam taci faceci tylko no powiedz sam, jak dziewczyna jest otwarta, ma poczucie humoru to nie szuka jakiegos gbura za przeproszeniem, ktory nie umie nawrt sie odezwac tylko takiego przy ktorym bedzie czuła, ze zyje, bedzie czula sie bezpiecznie i bedzie mogła z nim pogadac o wszystkim, a nie tylko o smutkach i żalach faceta :] nie wiem, jaki Ty jestes, boi Cie nie znam, ale pisze ogólnie. Wejdz na czata, zapisz sie na jakims portalu radnkowym i poluj, tam wchodza nie tylko zboczence, ale i normalni ludzie. Sama mam kilka znajomosci z czata i takich portali, i wcale nie uwazam, ze to siara jakas, depresja czy cokolwiek. Amen.

9,219 Ostatnio edytowany przez Bardzo Samotny (2012-10-28 19:45:40)

byłem parę lat próbowałem i nic,same bardzo płytkie znajomości,w internecie raczej nikogo się nie znajdzie nie znając tej osoby a w rl brakuje mi odwagi

9,220

Samotny, to musisz probowac dalej, nie chca wpuscic drzwiami, wchodz oknami smile nie jestes jeszcze taki stary, zeby myslec o sobie jak o starym kawalerze, Moze zmien cos w sobie? ubior, fryzure, cokolwiek co by moze przykuło wieksza uwage dziewczyn i stan sie bardziej otarty, bo zazwyczaj to facet powinien zrbic ten pierwszy krok, choc to regula nie jest. ale kobiety nie przepadaja za takimi cichymi myszkami, chyba ze samie takie sa.

9,221

byłem parę lat próbowałem i nic,same bardzo płytkie znajomości,w internecie raczej nikogo się nie znajdzie nie znając tej osoby a w rl brakuje mi odwagi

Z takim nastawieniem to ja się nie dziwię, że nie dajesz rady kogoś znaleźć. To jakbyś miał odkurzać ale z góry byś wiedział, że zrobisz to źle.

U mnie też stopniało, ale efekt był, że o frajdzie nie wspomnę big_smile Znowu czułam się, jakbym miała pięć lat big_smile

9,222 Ostatnio edytowany przez Bardzo Samotny (2012-10-28 21:04:01)

wyglądam starzej na około 30 lat tak więc nie bardzo mogę przykuć uwagę a fryzura ehh nie za dużo mi włosów zostało ale co zrobić jkoś trzeba żyć,a co u was co robicie?

9,223

Ja pakuje się na studia.
Ehh, pokłóciłam się z Mężczyzną hmm

9,224

gothka będzie oki

9,225

Gothka, cóż za burza powstała między Wami ??
Mam nadzieję, że nic poważnego smile

9,226

Dokłądnie Samotny, wyjdz po prostu z domu i zmien swpoje nastawienie, bo kobiety nie lubia marudzacych facetów tongue a faceci z kolei sa przyzwyczajeni do marudzenia kobiet lol

gorhka, u mnie to prawie codziennosc takie kłotnie, ale za to potem, jakie godzenie jest zajebiste big_smile choc przyznam szczerze, że nie pamietam kiedy ostatnio sie z nim klocilam tongue chyba dalismy sobie oboje spokoj juz, bo i tak mało sie widujemy wiec szkoda czasu na kłotnie, no nie liczac pojedynczych sprzeczek czy róznic zdan smile

Dzis w pracy do 19-20 hmm

9,227

Mef91 napisał/a:

byłem na tym weselu ale nikogo nie udało mi się poderwać;/

Ty za dużo chłopie narzekasz i płaczesz, wyjdź z domu i poszukaj sobie kogoś a nie wypłakujesz się do komputera wink tyle bym Tobie poradził smile

no a min. po co jest te forum;),brr ale dziś jest zimno

9,228

Bardzo Samotny większość ludzi daje mojemu chłopakowi 28, mi dla odmiany 17 tongue

gothka Bardzo trzymam kciuki za szybkie porozumienie!

A ja sobie siedzę, wcinam rogalika z czekoladą i spokojnie pracuję smile

9,229

no tak bywa,nie mam już siły walczyć z całym światem,dobrze że są takie fora jak to gdzie można porozmawiać na luzie:)

9,230

no tak bywa,nie mam już siły walczyć z całym światem,dobrze że są takie fora jak to gdzie można porozmawiać na luzie:)

Ale po co walczyć? Przecież można na spokojnie, trzeba szukać, ale nie robić sobie ciśnienia, że teraz już musi się ktoś znaleźć smile

Posty [ 9,166 do 9,230 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 140 141 142 143 144 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024