Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 139 140 141 142 143 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,101 do 9,165 z 10,560 ]

9,101

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

szczerze to ja się już pogubiłam big_smile Lidka, Ty wysyłałaś jako AgaZ? czy może to Ty rebel?
big_smile

Zobacz podobne tematy :

9,102

Ja nic nie wysyłałam jeszcze.;)

9,103

Ja też mam na razie jedynie rebel big_smile

9,104 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-22 23:05:42)

AgaZ to ja smile bo mam na imię Agnieszka, na drugie Lidka smile a dlatego, że nie przepadam za moim pierwszym imieniem to posługuje się drugim smile)

rebel 'ka dawaj Twojego bo tutaj nie widzę nigdzie smile)

9,105

Agnieszka ładnie wink
Ja za to posługuję się dwoma big_smile

9,106

ja jestem Jola i byłoby mi bardzo miło gdybyście się do mnie zwracały po imieniu big_smile

9,107

Dobrze Jolu smile
Poczytam coś i może jak raz pójdę spać o północy:D Śpijcie dobrze :*

9,108

siemanko,jestem Łukasz,sam niestety

9,109

Mef zdjęcia do mnie doszły i muszę to powiedzieć... mega wtopa z mojej strony:P Nie wiem czemu, nigdy nie zwróciłam większej uwagi na to, że piszesz w rodzaju męskim. A jak pisałeś o zdjęciach dla niej to stwierdziłam, że chodzi o przyjaciółkę czy dziewczynę, że jesteś w związku homoseksualnym.
Więc dziś otwieram te zdjęcia i szok- Ty jesteś mężczyzną big_smile
łukaszu witaj smile Powiedz nam coś więcej o sobie smile

9,110 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-10-23 13:54:06)

hej ja też chcieć wasze foty:) A najlepiej zapraszam wszystkich na fb. Jeśli chcecie mnie zobaczyć to wyśle wam na priv  link:)

A co u was big_smile U mnie zimno i strasznie dużo pracy mam ostatnio, nie wiem za co się zabrać.

Co do kwiatów też wolałabym żelki:P Kwiaty są oklepane:)

Witaj, Łukasz powiedz coś o sobie:)

9,111

hej,o sobie tak hm to tak mam 27 lat pracuję jako kierowca ale oczekuję zwolnienia (i dobrze) jestem po technikum,matura jest a i prywatnie to jestem sam tzn nigdy nie miałem dziewczyny ,najwyżej koleżanki,właściwie nie wychodzę nigdzie oprócz pracy i do sklepu coś załatwić,czyli nuda jak flaki z olejem ;p

9,112

Witam wszystkich, mam na imię Ewa smile

9,113

hej witaj Ewo;)

9,114

Hej Łukasz smile

Jak Wam wtorek mija?

9,115

tesia oklepane ale ja róże uwielbiam smile Róże, jaśminy, konwalie bzy big_smile
samotny a wyjścia ze znajomymi? Też nie? Co robisz w sobotnie wieczory?
Ewa powiedz o sobie coś więcej smile Skąd mniej więcej jesteś, ile masz lat, czym zajmujesz się na co dzień, co lubisz smile

Heh, głowa mnie boli, olałam zajęcia, próbowałam zasnąć i nic hmm Teraz zjadłam to może chwilę pośpię.

9,116

witam nowych forumowiczów smile

samotny, a czemu to nier wychodzisz nigdzie? moze czas wyjsc do ludzi to i wtedy poznasz druga połowke smile sama praca nie da sie zyc tongue

ewa, napisz cos wiecej o sobie smile

My jutro mamy kolejna rocznice i mam nadzieje, ze mimo tego, ze ten dzien oboje spedzimy w pracy, to wieczór bedzie wyjatkowo miły tongue w czwartek mam na popołudnie do roboty, wiec mozna poszalec tongue

9,117

ewa118; mam wolne i maluje pokój,czyli jkoś idzie
gothka;nie mam znajomych ,tylko w pracy mam kolegów,w soboty najczęściej net
Selene1;jestem kompletnie załamany,zawiodłem się na ludziach,poza tym jestem nieśmiały

9,118

Mieszkam w województwie podkarpackim, pracuję jako copywriter zdalnie, ale szukam stałej pracy, mam 23 lata smile Poza tym jestem cholernie zakochana, czym głównie żyję big_smile

Selene: gratuluję i życzę kolejnych rocznic big_smile

Łukasz, ja też, Internet jest dobrym miejscem -udało mi się, z tego co się orientuję nie tylko mi w tym kraju tą drogą udało się znaleźć drugą połówkę smile

9,119

ja tez mialam/mam pare znajmosci przez neta smile i nie zawsze na tych czatach siedza zboczency, sa tez normalni ludzie. Co prawda nie bylam z facetem poznanym przez neta, ale byly to bardzo bliskie znajomosci i niektore do tj pory sie utrzymuja smile

Samotny, nie narzekaj tylko bierz sie do roboty poki nie jestes za stary big_smile potem mozesz sobie w brode pluc. Ja tez zawiodlam sie na ludziach i to nie raz, nie dwa, zwlaszcza na facetach ale gdybym tak generalizowala i wsadzala wszystkich do jednego worka to teraz nie bylabym w szczesliwym zwiazku.

9,120

Zależy gdzie się szuka, portale randkowe i czaty bym odradzała, ale forum tematyczne, portal czy cokolwiek gdzie będą ludzie z Twoimi zainteresowaniami smile Do dzieła, dziewczyna sama się nie pojawi, trzeba trochę zadziałać smile

9,121 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-10-23 19:39:18)

ewa ja też z podkarpackiego smile I też cholernie zakochana big_smile
selene pytałam już, ale może nie zauważyłaś- która to rocznica? wink

Zgadzam się, że przez neta można poznać wartościowych ludzi. Ja z moim Mężczyzną też jesteśmy poniekąd internetową parą. Przez internet poznałam jego najlepszego kumpla, który następnie przedstawił mnie Jemu i tak wyszło, że zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia big_smile

Portale randkowe same w sobie nie są takie złe. Przynajmniej jasno wiadomo, że ktoś szuka partnera.

9,122 Ostatnio edytowany przez Selene1 (2012-10-23 19:39:31)

Ja tam bylam zapisana na portalach randkowych typu sympatia itp aler to bardziej dla jaj i picu niz na poważnie tongue choc spotkalam sie pare razy z kimś i było miło takze ja ogolnie polecam neta do wyszukiwania znajomosci tongue

gothka, połowa z Twojej, czylia druga rocznica tongue

9,123

selene to jeszcze rok i spadną klapki z oczu big_smile

9,124

haha a to po 3 latach spadaja?? big_smile  mi juz kilka razy spadły, ale to po kłotni lol lol
A co do poznania sie, to ja ze swoim poznalam sie na weselu na ktorym to on był z jakas dziewczyna jako osoba towarzyszaca, a ja bylam wtedy z ówczesnym chłopakiem tongue wpadlismy przypadkowo na siebie, zatanczylismy jheden taniec, potem drugi, trzeci, alkohol zaszumial w glowach no i cóz.... po weselu poszlismy na swoja pierwrsza randke totalnie wcieci i stało sie tongue ja zostawiłam tamtego, bo i tak to byla koncowka zwiazku, no i zyjemy dalej smile choc przyznam sie szczerze, ze myslalam, ze on nie bedzie mnie pamietał na drugi dzien, bo byl w takim stanie, ze glowa mała lol ale na szczescie zadzownil i pamietal nawet moje imie tongue

9,125

szczęściary z was,macie swoje drugie połówki,ja swojej nie mogę znaleźć

9,126

Samotny, bo nie ma co siedziec w domu tylko do dziela! nawet w necie mozesz znalezc normalna, wartosciowa dziewczyne. Nie jestes tez taki stary, by sie na straty pisac, w kazdym wieku mozna znalezc milosc smile

9,127

No to ja się bałam, że trafię na kogoś, kto się mną pobawi i zrezygnuję, a już trochę się napłakałam przez płeć przeciwną.

Łukasz, pisałam tak furę czasu, jeżeli sam nie zaczniesz działać, to szanse masz bardzo niewielkie. jesteś na tym forum, a to już coś. Ja z nim jestem od ponad roku, poznaliśmy się właśnie na portalu książkowym. Wcześniej poznałam fanatyka, żonatego i człowieka, który od razu chciał iść ze mną na piwo (jestem abstynentką), więc nie wyobrażasz sobie, jaka byłam sfrustrowana. Poszukaj tutaj i zakładaj konta na innych miejscach, gdzie może być ciekawa dziewczyna i szukaj, pisz, jak trzeba dzień w dzień. Wtedy w końcu na pewno się uda smile

gothka, miło mi, myślałam, że całą tę energię w tym województwie zgarnęłam dla siebie big_smile Ciekawe, ile tu jeszcze tak zakochanych się kręci smile

9,128

gothka napisał/a:

selene to jeszcze rok i spadną klapki z oczu big_smile

No co Ty??? Nie żartuj!;)
Ja ze swoim mężem chcę tak zawsze!
Wzięliśmy ślub po 4 latach bycia razem (znamy się od zawsze) i ja cały czas mam motylki w brzuchu.
Kochamy się cały czas tak samo, nawet mogę pokusic się o stwierdzenie, że jest lepiej niż na początku.
Każdemu i każdej tak życzę.;)
Samotny mój mąż będąc prawie w Twoim wieku zaczął spotykac się ze mną, więc jak widac, trzeba przestac narzekac, a wychodzic więcej do ludzi, to i tak jedyna się znajdzie.;)
Selene w takim razie gratulacje i życzę Wam miłej rocznicy!

Witaj Ewo mam nadzieję, że spędzisz miło z nami czas.

9,129

już od jakiegoś czasu szukam przez internet niestety ciągle bez powodzenia,w rl jestem trochę za bardzo nieśmiały

9,130 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-23 20:59:30)

ejjj nooo. Nie przesadzajmy samotność to nie jakaś męka. Poza tym, ja też jestem "sama", a nie samotna i nie jest mi z tym źle smile
Lepiej sobie żyć spokojnie, niż w wirze intryg i kłamstw:)
a internet to chyba ostatnia rzecz, gdzie szukać drugiej połówki... w necie to można sobie poszukać przepisu na sernik.  najlepiej gdzieś wyskoczyć, kogoś poznać, z kimś pobyć i zwyczajnie pogadać smile

ktoś chce herbatki yerba mate zielona?:) parzę w czajniczku wystarczy dla wszystkich big_smile

9,131

Lidka chętnię się skuszę!:)

9,132

ależ proszę Cię bardzo, musisz tylko chwilkę skarbie poczekać, bo jeszcze się zaparza smile
i biszkopcika do herbatki dodaję big_smile

9,133

selene,rebel nie mówię, że po 3 latach przestaje się kochać wink U nas po 3 latach minął etap ,,słitaśnego" zakochania; wyszły do wierzchu nasze wady, których nie sposób było ukryć albo też mocniej zaczęliśmy je dostrzegać.
Wydaje mi się, że to właśnie jest miłość: kiedy wiesz, że ta druga osoba nie jest idealna ale kochasz ją z całym bagażem wad i zalet i nie wyobrażasz sobie życia z nikim innym. Jednocześnie masz świadomość własnej niedoskonałości; tego, że czasem wychodzi inaczej, niż byśmy chcieli.
Co do kłótni to z nas typowe włoskie małżeństwo, awantury 2-3 razy w tygodniu to norma tongue I tak było od początku big_smile
Ale przyznaję: z każdym rokiem jest lepiej smile Ciągle się poznajemy, odkrywamy, wciąż umiemy się czymś zaskoczyć- a z drugiej strony znamy się już na tyle dobrze, że wiemy, że możemy na sobie polegać i czego oczekuje od nas druga osoba. Stabilizacja ale przez nasze wybuchowe charaktery chyba nie będzie nigdy taka do końca tongue

9,134

Hej hej smile odpowiadam na meila lidki:) żyje żyje smile ale nie mam czasu na nic dzieciaczki i studia mnie pochłaniają do tego pisanie pracy lic czas zacząć wrrrr!!!

9,135

noo bo Cię coś nie widać było u Nas smile A My tu ciągle jakieś ploteczki, nowości i cuda:P
Jak maluchy?

9,136

oj tam, ja ze swoim zamieszkalam dosc szybko bo po ponad pol roku bycia razem i w sumie o ile wczesniej domyslalismy sie, jakie sa nasze wady - nie ukrywajmy, zwiazek na odleglosc i weekendowe spotkania tego wszystkiego nie ukaza - o tyle, gdy zamieszkalismy razem wszystko wyszło na jaw, ze tak to ujme smile ja jestem cholernie uparta i niekiedy maruda ze mnie straszna, on z kolei luzak prawie niczym sie nie przejmujacy i zaakceptowalismy to smile nie mam w sumie juz motylkow i nigdy nie mialam, po prostu wiedzialam, ze go kocham i to mi wystarczylo, jedynie co to moze na poczatku serce szybciej bilo,m gdy dochodzilo do spotkania, poza tym zadnych innych objawow nie dostrzegłam smile teraz to zyjemy jak stare małżenstwo i minely ter wszystkie zauroczenia, znamy sie mozna powiedziec, ze na wylot i na podstawie danej sytuacji wiem jaka bedzie jego reakcja, czego nie mogłam przewidziec, gdy zylismy na odleglosc smile

9,137

selene nam już się nawet kłócić nie chce, bo wiemy, co które powie i co zrobi i to jest zwyczajnie nudne big_smile

Chyba sobie pierożki odsmażę na śniadanie.

9,138

gothka, u nas jest to samo hehe a jak sie juz klocimy to szybko sie godzimy choc ponarzekac na siebie musimy tongue na szczescie nie mamy cichych dni i jak sie poawanturujemy troszke to jeszcze w ten sam dzien sie godzimy, zreszta wystarczy ze jedno zrobi mine jak kot ze shreka i juz jewst ok tongue

ja jadłam jogurta jak zwykle na sniadanie, wiecej nie wcisne smile ubiore małego zaraz i popjdziemy do biedronki to na obiad nalesniki bede miec, a na kolacje licze, ze moj cos zrobi romantycznego i bedzie czekala na mnie wspolna kapiel w duzej ilosci piaanny big_smile

9,139

Znam to, też już z nim mieszkam i umiem przewidzieć, jak na coś zareaguje. Akceptujemy swoje wady, co nie znaczy że nam jakoś specjalnie pasują, jednak nikt nie jest bez wad. Też nie mamy cichych dni, byłabym tym na maxa przerażona, więc tym bardziej cieszę się, że tak to wygląda. Pokochaliśmy siebie takimi, jakimi jesteśmy i jest dobrze. Ale dziś nie będzie miał ze mną lekkiego dnia, bo od rana jakoś wszystko skupia się przeciwko mnie.

Selene1, wyjątkowo miłego dnia życzę smile

9,140

siemka siemka witam wszystkich

9,141

hej hej hej:)

9,142

Heh, mojemu Ukochanemu zmarł dziś rano dziadek sad No i smutno... sad

9,143 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-10-24 18:52:20)

Mef kompletnie nie wiem, jak mu pomóc sad Nie widzieliśmy się dziś bo pojechał do babci. Pewnie pojutrze będzie pogrzeb. Nie jestem rodziną, Mężczyzna nic nie mówi, żebym w nim uczestniczyła- więc tam mnie nie będzie. Tym bardziej, że to poza miastem. Co innego jakbym mogła być na mszy i na cmentarzu a potem wrócić do domu- ale tak się niestety nie da; nie mam prawa jazdy ani nie orientuję się tam w autobusach. Przecież nie będę go prosić, żeby mnie potem odprowadził bo pewnie pójdą do babci do domu po pogrzebie.
Napisałam mu, że jestem z nim i w ogóle ale nie wiem, co jeszcze mogę zrobić, żeby wiedział, że nie jest z tym sam...

9,144

przyznaję, nie chce mi się czytać wszystkiego big_smile

Mef jesteś podły (e-mail) big_smile jak ty w ogóle masz na imię? big_smile

Łukasz masz świetny wiek! nie gadaj głupot. ostatnio byłam z gościem o Twoim imieniu, i nawet w Twoim wieku. i powiem, że było rewelacyjnie, więc nie histeryzuj (;)) i szukaj kobiety big_smile

Ej, Ej! ja też jestem z Podkarpacia, tu są same fajne dziewczyny, no może wykluczając kilka su* big_smile

9,145

nie nie, ja jestem czujna :d i wiedziałam, że jesteś facetem big_smile
Ty też sprawdź pocztę Tomaszu tongue big_smile

9,146

Mef proszę się ze mnie nie śmiać tongue

9,147

ja faceta wyczuję z daleka big_smile:D:D:D:D

9,148

zawsze tak jest że jak się trafi fajna dziewczyna to zajęta ba żonata;/

9,149

Bardzo Samotny napisał/a:

Też tak miałam. Trzeba cały czas szukać. Wiem, że to jak z bezrobociem, im dłużej trwa tym bardziej się nie chce, ale bez szukania samo się nie zrobi.

Właśnie sobie uświadomiłam, że wściekałam się, gdy mi tak zajęci mówili. Tylko że kiedyś siedziałam i grymasiłam, że jestem sama i zaczęłam szukać. Nie udawało się, to pisałam do kolejnego, pierwszego lepszego z tłumu użytkowników portalu faceta. Nie udawało się, to dalej. I dalej. I dalej. I w końcu siadło smile Dziś jestem przeszczęśliwą dziewczyną mojego faceta, ale ile się musiałam nacierpieć aby go mieć, to tylko ja wiem. Do dzieła, żołnierzu smile

9,150

Bardzo Samotny napisał/a:

a ja to co? big_smile:D:D:D:D:D

9,151

O smile I to z podkarpacia big_smile

9,152

a mnie nadal boli łapka i nikogo to nie obchodzi :PP ooo i foch :PP

9,153

lidka_21 napisał/a:

a mnie nadal boli łapka i nikogo to nie obchodzi :PP ooo i foch :PP

Mnie też, lewy nadgarstek. Miłe, że nie tylko mnie tongue

Mef91 gratuluję i życzę dalszego szczęścia smile

9,154

Gothka to Ty nie znasz jego rodziny, że na pogrzeb nie idziesz i potem na stypę?

9,155

rebel znam, bywam u nich od czasu do czasu. Ale uważam, że pogrzeb- zwłaszcza seniora rodu- to uroczystość mocno rodzinna. To rodzina powinna przede wszystkim uczestniczyć w pogrzebie i potem na stypie wspominać zmarłego.
Dziewczyna wnuczka do rodziny nie należy, zwłaszcza po 4 latach. Nawet gdyby oni nie mieli nic przeciwko mojej obecności (a pewnie by nie mieli bo mnie lubią i babcia Ukochanego traktuje jak swoją wnuczkę) to i tak wolałabym nie przychodzić. Jedynie na sam pogrzeb-gdybym miała jak- i na pewno nie stać obok Niego przy trumnie. On wie, że mi przykro, jestem z nim i tak dalej ale rodzina to rodzina. Gdyby tak każdy kuzyn i każda kuzynka przyszli na pogrzeb dziadka z sympatiami a potem przyprowadzili na stypę- to jaki to ma sens?
Jeszcze co innego jakiś grill czy imieniny. Wtedy wszystko jest bardziej na luzie- chociaż ja i tak wolę poznawać jego rodzinę ,,na raty" a nie stawiać wszystkich w niezręcznej sytuacji, że przyszedł ktoś (jakby nie patrzeć) obcy. Ale uczestniczenie w pogrzebie na prawach rodziny w przypadku, gdy tą rodziną się nie jest to dla mnie niegrzeczne i nietaktowne.
Gdybym była żoną-ok. Ale nie jestem.

9,156

gothka napisał/a:

rebel znam, bywam u nich od czasu do czasu. Ale uważam, że pogrzeb- zwłaszcza seniora rodu- to uroczystość mocno rodzinna. To rodzina powinna przede wszystkim uczestniczyć w pogrzebie i potem na stypie wspominać zmarłego.
Dziewczyna wnuczka do rodziny nie należy, zwłaszcza po 4 latach. Nawet gdyby oni nie mieli nic przeciwko mojej obecności (a pewnie by nie mieli bo mnie lubią i babcia Ukochanego traktuje jak swoją wnuczkę) to i tak wolałabym nie przychodzić. Jedynie na sam pogrzeb-gdybym miała jak- i na pewno nie stać obok Niego przy trumnie. On wie, że mi przykro, jestem z nim i tak dalej ale rodzina to rodzina. Gdyby tak każdy kuzyn i każda kuzynka przyszli na pogrzeb dziadka z sympatiami a potem przyprowadzili na stypę- to jaki to ma sens?
Jeszcze co innego jakiś grill czy imieniny. Wtedy wszystko jest bardziej na luzie- chociaż ja i tak wolę poznawać jego rodzinę ,,na raty" a nie stawiać wszystkich w niezręcznej sytuacji, że przyszedł ktoś (jakby nie patrzeć) obcy. Ale uczestniczenie w pogrzebie na prawach rodziny w przypadku, gdy tą rodziną się nie jest to dla mnie niegrzeczne i nietaktowne.
Gdybym była żoną-ok. Ale nie jestem.

Podoba mi się ta postawa.

9,157

pójdzie któras ze mną na wesele;p?

9,158

ja bym poszła z miłą chęcią ale mam kostkę napuchniętą jak bania big_smile:D

9,159 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-25 17:56:21)

polecam maść na stłuczenia, żeby się nie zrobiła bordowa jak śliiiiwa  tongue

9,160

aa to może rzeczywiście jakiś skurcz, nadwyrężenie mięśnia jakiegoś albo cuś smile
też często mam skurcze w stopie prawej szczególnie... to chyba brak magnezu o ile się nie mylę  smile)

9,161

ja uwielbiam wesela, bo ta muzyka disco polowa jest zajebista big_smile

9,162

racja, a lata 70. 80. na czele z modern talking big_smile mmmm big_smile uwielbiam takie " dancingowe" rytmy big_smile

9,163

lidka_21 napisał/a:

aa to może rzeczywiście jakiś skurcz, nadwyrężenie mięśnia jakiegoś albo cuś smile
też często mam skurcze w stopie prawej szczególnie... to chyba brak magnezu o ile się nie mylę  smile)

Mój chłopak miał coś takiego, magnez jest stosunkowo tani w aptece, więc wiem że warto hycnąć smile

9,164

Ja tam wesel nienawidzę big_smile
Z Mężczyzną razem na weselu byliśmy raz, dwa razy odmówiliśmy. Fajnie się tańczyło i tak dalej ale to zdecydowanie nie nasza bajka.

9,165

Mef, to może też z przeciążenia pewnych partii ciała? Ja, kiedy pracowałam przez 12h na kolanach to potem cierpły mi stopy i nóg nie czułam :PP ehh to były dziwne czasy...

Gothka, nie każdy przepada za tego typu imprezami smile A zważając na Twój styl, to nic dziwnego smile Moja koleżanka też zawsze lubowała się w glanach, koszulkach z "Children of Bodom" i innych podobnych gadżetach. nigdy chyba nie była na takim prostym, hucznym weselichu i jakoś nie wyobrażam sobie jej w tej roli.. "gościa weselnego " smile)

Posty [ 9,101 do 9,165 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 139 140 141 142 143 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024