Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 138 139 140 141 142 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,036 do 9,100 z 10,560 ]

9,036

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

u mnie pomału do przodu. mnie też ten semestr przeraża, ale wierzę, że jednak jakoś to będzie, ba! że będzie dobrze big_smile

Zobacz podobne tematy :

9,037

Gothkamiałam psy i koty, ale takie podwórkowe raczej.;)
Selene co u Ciebie słychac?
Naoko daj się bliżej poznac i zapraszamy do naszej netkafejki.;)
Ola rozłąka jest czasem potrzebna, bo pozwala zatęsknic.
Jak dzieciaczki?
Mnie jakoś przeraża wizja macierzyństwa. Normalnie nie wyobrażam sobie, żebym przez jakiś czas musiała byc na 'utrzymaniu' męża. Teraz nie pracuję i jak mam 'prosic' męża o jakąś kasę na studia czy coś, to robi mi się słabo.
Robacekłączę się w bólu, aczkolwiek ja mam ten weekend wolny i niezmiernie się z tego cieszę.

I tak jakoś ogólnie ostatnio mam czarny humor.

9,038

Naoko cześć :* Powiedz nam coś więcej o sobie wink Co porabiasz na co dzień, czym się interesujesz smile Rocznik z nicka to Twój rocznik urodzenia?
selene w nocy śpią, w dzień trochę wojują, trochę śpią big_smile Teraz jest zimno wiec porą jesienno-zimową śpi więcej.
ekola dasz radę :* Podobno matki potrafią niesamowicie ścisnąć czas wink
rebel przytulam :*

Ja dziś cały dzień zaczytywałam się w ,,Dzienniki Carrie" wink

9,039

Co tam, Mef? big_smile

9,040

a mnie zadna wizja macierzynstwa nie przeraza, mialam z niemowlakami stycznosc i z młodszymi i starszymi dziecmi i jakos dorosłam do roli bycia matka, ale niestety nie udaje sie wink a co do pieniedzy, to nie wiem w ogole co to jest za stwierdzenie "byc na utrzymaniu" faceta. To nie jest tez tylko moje dziecko ale i parnerta, wiec wychowujemy je razem, i rownie dobrze mozna byc na rzekomym "utrzymaniu" w wieku 20 lat, jak i w wieku 40 lat. Wtedy tez tak powiesz? :] jest tak, ze to matka zna więcej potrzeb dziecka i jest stworzona do opieki nad maluchami, a ojcowie, coz.... jak sie naucza to i oni moga byc wzorowymi, kobiety moim zdaniem maja juz wrodzone umiejetnosci zajmowania sie niemowalkami i nie potrzeba do tego zadnych studiow wyzszych i kursow.

gotka, mimo wszystko wole chomiki heh smile

9,041

faceci to maszyny stworzone
do raniena

9,042

madziara22 napisał/a:

do raniena

jestem przeciwnikiem generalizowania. KAŻDY jest inny, nawet facet big_smile

9,043

Selene raczej chodziło mi o to, że jak jest dobrze, to jest dobrze. A jak nie, to cóż - są tacy faceci, którzy wypominają swoim kobietom, że to oni tylko zarabiają, a baba 'siedzi' w domu i 'tylko' dzieckiem się zajmuje.
Wydaje mi się, że aby chciec dziecka, to trzeba miec poczucie bezpieczeństwa, no i oczywiście jakieś zabezpieczenie finansowe.

Ale mi się wzięło na gadkę.;)
Może dlatego, że otstanio praktycznie wszyscy mnie pytają kiedy będziemy mieli dziecko.;)

9,044

rebel, no jesli na takiego faceta bys trafila, ktory takby traktował dziecko i Ciebie i miał takie podejscie, to nie jest wart ani tym bardziej nie dojrzał do roli bycia ojcem, bo normalny facet wie, ze dziecko zanim trafi do złobka/przedszkola MUSI byc odchowane w domu. Nikt nie da i nie przyjmie nawet tygiodniowego brzdaca do żłobka smile wiadomo kwestia finansowa jwest tutaj bardzo wazna, ale moim zdanie nie najwazniejsze, stawiałabym bardziej na uczucie i bezpieczenstwo, jakie dziecko powinno otrzymac od obojga rodziców smile

9,045

Mef91 napisał/a:
RoBaCeK78 napisał/a:
madziara22 napisał/a:

do raniena

jestem przeciwnikiem generalizowania. KAŻDY jest inny, nawet facet big_smile

Jestem za tym co mówisz, każdy jest inny i oryginalny na swój sposób smile

no to ba smile

9,046

Selene masz dużo racji w tym co piszesz. Trzeba chciec.;)

Mef trzeba było napisac coś bulwersującego, to odzew byłby natychmiastowy!;)

9,047

a ja mam okres..Oooo. i jest mi źle:P i tu nawet facet nie pomoże:P
dostałam dawkę zastrzyku w tyłek (jak zawsze ;/ ) i jest w miare ok... ;/
pozdrówka :*

9,048

lidka, tez mam takie bolesne miesiaczki, wiec wiem o czym piszesz sad akurat wczroaj mialam dostac i nie widac jej, a brzuch mnie nawet nie boli, a zawsze przed okresem mam silne bole smile ja biore 2-3 ketanole dziennie i staram sie spac chociaz chwile w dzien, wtey ten bol zmniejsza sie, ale kiedys tez na pogotowiu wyladowalam i dali zastrzyk smile

9,049

Współczuję Wam tych bolesnych okresów hmm Mnie też zawsze boli brzuch ale wystarcza jedna tabletka apapu czy ibupromu i przechodzi.
Dopijam kawę i zbieram się na uczelnię. Na szczęście dziś tylko jedne zajęcia a wieczorem idę do klubu z Mężczyzną Życia i znajomymi big_smile

9,050 Ostatnio edytowany przez Selene1 (2012-10-18 08:01:00)

ibuprom to ja bralam za czasów gimnazjum hehehe teraz to mi nie pomaga i musze brac kilka ketnoli 100 oczywiscie hmm ginekolog powiedzial, ze to od tyłozgiecia macicy, wiec mu wierze tongue

A ja dzis wolne!! big_smile chomik wczoraj tak wojował w nocy, ze M. musial go do kuchni wyniesc lol i biedny dzis z rana wywrócil sie razem z karuzela, przygniotła go, ale poradzil sobie i szybko z niej wyszedł, zamontowalam mu ja spowrtotem i znow w niej buszuje hehe

gothka, do klubu powiadasz?? big_smile ja nie pamietam, kiedy ostatnio w klubie sie bawilam tongue ale mimo wszystko zycze udanegoi wieczorku smile

własnie, apropo imprez, wiem ,ze do sylwestra jeszcze sporo czasu, ale juz powoli z M. myslimy, co by tu wykombinowac, Na znajomych nie mamy co liczyc, wiec pomyslelismy o balu sylwestrowym, ale kurde ceny mnie przerazaja hmm nie dam 600zł na zabawe, a chcemy tego sylwstra "jakos" spedzic, bo za rok róznie moze byc i chcemy by on był wyjatkowy, bo moze byc to nasz ostatni taki sylwester wspolny smile

9,051

Selene to taki rockowo-metalowy klub, ,,nasze"klimaty-w takim, gdzie dudni techniawa i pełno napalonych ziomków nigdy w życiu nie byłam i nigdy moja noga obuta w glany tam nie postanie big_smile Wolę takie, gdzie mogę sobie popatrzeć na długowłosych panów i nasycić oczy ich widokiem big_smile
Myśleliście o Sylwestrze tylko we dwoje, tak bardziej romantycznie? My pewnie tak posiedzimy, pójdziemy chwilę na rynek i potem znów do domku. Ostatnio wyszedł kwas między moim MŻ a znajomymi więc w tym roku raczej nie będą chcieli świętować wspólnie... hmm
Mef jaka sesja? smile

9,052

gothka, ahh to wy w takich klimatach siedziecie smile ja to przeciwienstwo tongue wole pobawic sie przy disco, jak na weselach (uwielbiam!! big_smile ), i radiówce, no i może byc tez cos a'la techniawia, electro smile a moj z kolei to tylko electro, Tiesto, Schulz i te inne, ma pełno plyt z ich koncertow i na okraglo tego słucha i jakis setów kilkugodzinnych :]
A do metalu i rocku nigdy mnie nie ciagnelo hehe ale to kazdy ma inne upodobania smile

Robie placka, ptasie mleczko, pierwszy raz zreszta i chyba mi nie wyjdzie, a dopiero co zaczelam big_smile nie wiem czy mi sie placek z zelatyna zesterzeje, wsadzilam do lodówki i zobaczymy, ale czuje, ze bedzie klapa bo jest płynne hmm

9,053

Selene ciężko być kimś innym, gdy tata-hipis włóczył się za młodu po Bieszczadach a potem zabierał mnie na koncerty tongue
Mef będziesz pozować?

9,054

gothka, w takim razie rozumiem już całkowicie big_smile u mnie czegos takiego nie bylo, wiec i kultury innej mi nie przyswoili, ale nawet bym nie chciała smile

9,055

Selene, jak tam ptasie mleczko ?:D może kawałeczek mi się trafi big_smile:D

9,056

Selene1 napisał/a:

Robie placka, ptasie mleczko,

big_smile:D:D:D

9,057

lidka, nie wyszlo mi przez ostatnia mase i facet sobie to przerobil na cos innego tongue ja tam plackow nie jem i dla niego to robilam smile

9,058

Mef ze mnie też żadna modelka a lubię pozować i lubię, jak mi zdjęcia robią wink
Powiem jedno- przesadziłam wczoraj z alkoholem tongue

9,059

A ja jutro wybieram się do rodzinki. Może jakieś winko się wysączy.;)
Specjalnie jadę autobusem.;))

9,060

My tez jutro chyba mamy imprezke mała smile bedziemy pic z okazji KONCA REMONTU!!! Boze, jestem taka szczesliwa, ze szok smile w koncu faceta bede miala w domu o 18 a nawet wczesniej ode mnie bedzie przyłaził, a nie o 22 jak do tej pory hmm i skonczy sie ten syf, brud, kurz, a w niedziele jedziemy po lampy do pokoi, kuchni i łazienki smile
Takze rebel, nasze zdrowie tongue

9,061

mówicie, że sobie będziecie babeczki imprezować troszke smile
może by tu... też gdzieś się ulotnić big_smile

9,062

Lidka zapraszam, taka okazja może się nie powtórzyc.;)
Selene koniecznie pochwal się na koniec i wstaw kilka fotek!

9,063

rebel, nie wiem czy bede umiała wstawic, ale sprobuje big_smile jutro porobie fotki, choć nasze mieszkanie juz dawno jest skonczone. Teraz chlopcy robią wjazd i podwórko, ostatnie poprawki akurat jutro beda konczyc, mam nadzieje!

Lidka, na imprezke idz, to bedzie ostatni taki ciepły weekend, wiec co bedziesz w domu siedziec tongue

9,064 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-19 19:12:27)

no, no gdzieś się wybiorę na balety big_smile
a rano jutro ma być pięknie więc pójdę na spacerek pozbierać liście z moją kochaną chrześnicą (diabełkiem tongue)
Selene dawaj fotki, pooglądamy ładne buźki big_smile
....oczywiście mebelki też chcę widzieć tongue

9,065

zdj swoje to ja moge na maila przesłac tongue tutaj moge wkleic tylko zdj mieszkanka big_smile

lubie liscie smile i to jest jedyne w sumie, co lubie w jesieni lol

9,066

oo to poproszę smile pooglądam Was dziewczynki troszkę wink)
a kasztanków troszkę Wam też nazbieram i listki z buków...mmmm big_smile

9,067

podaj maila, to wysle smile i licze na rewanzyk tongue

9,068

aguula181@wp.pl big_smile

9,069

poszło big_smile czekam na Twoje tongue

9,070

odesłałam Pani smile

9,071

sliczna jestes smile masz bardzo miły wyraz twarzy i dobrze Ci sie z oczu patrzy big_smile a ta mala jest slodka smile

9,072

ejj nie przesadzaj tongue dużo korekty w wyglądzie trzeba zastosować big_smile
z Ciebie też miła dziewczyna, tak sądzę, podobna troszkę do mojej znajomej smile
Ale wiesz...dużo osób mi mówi, że ja z wyglądu jestem bardzo wrażliwa i miła. A mnie to już męczy czasami, bo niektórzy, umieją to doskonale wykorzystać w sensie np. czasami wolałabym aby ludzie troszkę się mnie "bali?" haha trochę to głupio brzmi ale tak bym czasami chciała smile

9,073

hej hej! ja też chcę zdjęcia big_smile
RÓŻNE big_smile

9,074

No ja z wygladu jestem sympatyczna, mila, wrazliwa, delikatna, ale w rzeczywistosci troche inaczej to wyglada big_smile przede wszystkim jeste, baaaaaaaaaardzo uparta wink i jak ktos mi zajdzie za skóre, to tez łatwo nie jest, przeklinam, jestem nerwowa bardzo i duzo by tu jeszcze wymieniac lol Jola, Ty akurat masz zdj tongue

9,075

rebel udanej imprezki smile
selene gratuluje ukończenia remontu smile
To może jakaś wymiana foteczkowa dziś?:D Żebyśmy wszystkie się zobaczyły?
Ja jak na razie tylko rebel mam na fb big_smile

9,076

gothka, na maila moge przeslac zdj, bo na fb mam tylko jedno i to w okularach przeciwsłonecznych tongue daj maila:)

9,077

Selene amelia152@poczta.onet.pl wink

9,078

poszło, czekam na rewanzyk smile

9,079

Selene aleś Ty zgrabna. Zazdroszczę wink
Poszły fotki smile Te jesienne to sprzed roku tongue A to jedno z moich sierpniowych urodzin big_smile

9,080

czy ja wiem, czy taka zgrabna big_smile Ty to jestes urokliwa i włąsnie tak sobie Ciebie wyobrazałam smile

9,081

Zgrabna, zgrabna. Ja jestem pączuszek tongue
A co znaczy ,,urokliwa"?:D

9,082

wydajesz sie byc uwodzicielska tongue

9,083

Selene1 napisał/a:

wydajesz sie byc uwodzicielska tongue

Hehe, dziękuję big_smile
W końcu jestem stałą czytelniczką Cosmopolitana big_smile

9,084

Ej, ej ja tez chcę foto!!!!;)

9,085 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-10-20 23:18:14)

Mef podaj maila wink

9,086

RoBaCeK78@o2.pl big_smile to mój
wyślijcie mi WSZYSCY zdjęcia, ja poodsyłam wink

9,087

....się rozkręciły ze zdjęciami big_smile:D
A ja dziś....niedorajda zwichnęłam sobie dzisiaj kostkę. Na początku pomyślałam, że to zwykłe wygięcie, czy coś. Ale niestety łapka zaczęła mi puchnąć;/ No i mam, skończy się jazda autkiem. Muszę sobie szofera poszukać :PP
A Wam jak minął weekend dziewczynki ??

9,088

ja bym Ci chętnie poszoferowała big_smile uwielbiam kierować smile

weekend...? jak to weekend. film -.- big_smile

9,089

ooo to ja Cię wynajmę big_smile ile bierzesz za 1h? big_smile

co fajnego oglądasz???

9,090

Robacek moje foty poszły, czekam na rewanżyk big_smile
lidka życzę szybkiego powrotu do zdrowia wink
Ja jestem już na mieszkanku i oglądam z facetem ,,Must be the music" tongue Dostałam dziś różę od niego big_smile

9,091

uuhuhuu, bez okazyjnie czy okazyjnie? big_smile
mmmm...ja już ze sto lat nie dostałam żadnego kwiatka od faceta;/ <marzyciel> big_smile

9,092

gothka poszło smile jakie Ty masz śliczne włosy smile:)

Lidka stawka? dla mnie to przyjemność, więc jeśli nie kolidowałoby to z moja pracą to Ty lejesz do baku, ja jeżdżę big_smile tyle, że wyżywienie mi zapewnij tongue Twoje zdjęcia też chcę wink

Mef to Ty też mi wyślij foto : mail wyżej big_smile

bo Mikę mam już nawet na fb big_smile

9,093

lidka bez okazji wink Jak kwiatów nie lubię bo mnie uczulają to róże uwielbiam... Fajnie tak było przyjechać i zobaczyć, że czeka na mnie na dworcu z kwiatkiem big_smile
robacek dzięki smile Ty za to masz urocze dołeczki i uroczego bratanka big_smile
Swoją drogą może w przyszłym tygodniu pójdziemy z Mężczyzną porobić sobie zdjęcia, będę mieć coś aktualniejszego:D
Mef wysyłam wink

9,094

hahaha ja odkad jestem ze swoim to kwiatka dostałas tylko raz od niego, chyba na pierwsze walentynki spedzone razem tongue ja nie lubie kwiatków i on wie o tym, ale jednak miloby dostac jakiegos badyla bez okazji big_smile w srode mamy rocznice i ciekawe czy cos wymysli, bo ja jestem w robocie i zanim wroce, to bedzie 19 hmm

9,095

Selene ja też zawsze mówię, że kwiatki to strata kasy i wolę żelki ale miło mi wczoraj było wink Może dlatego kupił, że się przez weekend trochę kłóciliśmy.
Która rocznica? smile
My za 2 tygodnie 4. obchodzimy big_smile

9,096

ok wyżywienie Pani sponsoruje big_smile co sobie życzysz? big_smile

ja fotki powysyłałam tylko nie obczajam czy wszystkim:P jak kogoś ominęłam to krzyczcie smile
Ja idę pokuśtykać po polku troszkę, póki fajnie, cieplutko smile miłego dziooonka ;**

9,097

lidka piękna kobieta z Ciebie smile Masz cudowne, duże oczy smile
Odesłałam fotki smile
Ale i tak łatwiej by mi było Was wizualizować jakbym miała Was na fb big_smile

9,098

Gothka, zakochałam się w drugiej fotce...mmm "kwiaty we włosach" smile  piękna smile
zajrzyj na pocztę smile

9,099

lidka wysłałam maila wink
Ależ mnie głowa boli hmm Nie wiem, czy to z niewyspania czy coś. Jakoś nie mogę się zmusić do chodzenia spać wcześniej niż o 1.

9,100

Hej dziewczyny! Co tam u Was słychac?

A propo zdj. to ja mam Gothkę na fb, ale Was JESZCZE nie;)

Posty [ 9,036 do 9,100 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 138 139 140 141 142 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024