Dasz radę! Zobaczysz, jakby co przyjadę zabawić maluchy, a Ty będziesz tworzyć pracę:D
A tatuś jak? Jakiś odzew konkretny był?
Ja 3 rok. Praca inżynierska za 1,5 roku ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dasz radę! Zobaczysz, jakby co przyjadę zabawić maluchy, a Ty będziesz tworzyć pracę:D
A tatuś jak? Jakiś odzew konkretny był?
Ja 3 rok. Praca inżynierska za 1,5 roku ![]()
Aha to masz jeszcze troszkę czasu
a tatuś no cóż ma nas w dupie o ile mi on wisi to dzieci powinny znać ojca i mieć z nim kontakt takie moje zdanie a że on ma całkiem inne to cóż na to poradzić pozostał tylko sąd!!!
to nie chce się widywać z dzieciątkami swoimi ?
Rebel, winka wyśmienite ![]()
Oleczka, ja również zabieram tyłek pod ciepłą kołderkę bo jutro od nowa Polska Ludowa...
Tobie też przyda się troszkę snu ![]()
buziaki dziewczynki, do juuutra ;*
nie chce ma je gdzieś widzial je tylko raz przez moze 5min !! ![]()
dobra kochana ide spac korzystajac ze male spią papa dobranoc dzieki za pogaduszki:)
Ola nie za fajnie z tym ojcem maluchów...
Ale tutaj naskrobałyście:P kilka dni mnie nie było i odrazu taka długa lektura:D
Ola super że poszłaś do sądu
a masz pomocnych teściów więc może nie będzie tak źle i dasz radę ze wszystkim na spokojnie.
Na alkohol kobitki to ja patrzeć nie mogę;/ przecholowałam ostatnio:) Ale jeśli jeszcze raz miałabym wybierać czy pić wtedy czy nie to bym piła:D
A co do dobrych ksążęk polecam "Pachnidło"
Co tam? Co tu taka cisza?:P
gothka laski zapracowane:)
E tam zapracowane. Sprzątam (mówiłam już, że pedantką jestem?);)
Dziś zaczynam studia. Trzymajcie za mnie kciuki.
Mam stres, bo nie wiem nic, bo gdzie, jak.
Mam nadzieję, że sobię poradzę.
rebel na pewno sobie poradzisz ![]()
mef co zrobisz z taką ilością czasu?:D
Ja umyłam włosy (ależ są fajne po olejku z rossmanna i balsamie miodowo-mlecznym
) i zabieram się za składanie ubrań. Mam 4 worki zimowych, które muszę wyciągnąć a letnie pochować, ewentualnie wyrzucić (nie lubię wyrzucać ubrań, za bardzo je lubię
).
A ja dziś olałam sprzątanie:D wykorzystałam piękną złotą jesień i poszłam na grzybki ![]()
lidka i jak udało się grzybobranie? ![]()
gothka, powiem Ci że kiepsko...sucho, mało grzybków. Ale udało mi się kilka maślaków zebrać do koszyczka
Ale sam wypad do lasu świetny:) Cisza, spokój...można sobie chodzić i chodzić bez końca ![]()
Las jesienią jest najpiękniejszy ![]()
mhmm... racja ![]()
Hej dziewczyny! ![]()
Tak - las jesienią jest piękny. Na grzybobrania chodziłem jak miałem połowę tych lat co teraz. Raz nawet znalazłem 10 zł na takiej wyprawie
I ta "złota polska jesień" jest coraz bardziej widoczna za oknem.
Kerty jakbym tak znajdowała po 10 zł na grzybobraniu to chodziłabym do lasu trzy razy dziennie:D
Składam ubrania. Mam 13 czarnych swetrów ![]()
Ale tak to jest jak człowiek jest uzależniony od szmateksów, kolczyków i herbaty... ![]()
Hej wszystkim!;)
Ja pos studiach się relaksuję.
Ale jestem uzależniona od sprzątania, więc podobnie jak Ty Gothka zamierzam dziś układac ciuchy w szafie.;)
rebel pracuś z Ciebie
Ja jestem straszliwym leniem i sprzątam/składam jak już muszę. I zawsze mi cały dzień schodzi
Takie gruntowne porządki w garderobie to w zasadzie dwa razy na rok: po zimie i po lecie
Ale strasznie ciężko pozbyć mi się jakichkolwiek ubrań- jestem typem chomika i jak już coś wywalę to albo jest całkiem znoszone albo całkiem za małe... ![]()
haha z tymi 10zł ciekawa sprawa:D
ejjj dziewczyny jest sobota wieczór zamiast zajmować się ciuchami to zaserwujcie sobie jakąś przyjemność ![]()
Ja wybieram się na balety
byłam chyba ostatni raz na jakiejkolwiek imprezie...ojjj wieki temu.
lidka ale ja lubię znajdować ,,zapomniane" ciuchy w czeluściach szafy ![]()
Ja odkąd 'siedzę' w domu, to sprzątam codziennie.
Lubię porządek. U mnie chyba nie ma słowa gruntowne sprzątanie, bo robię to na bieżąco, ale wiem, że są osoby, które lubią artystyczny nieład.;)
Lidka mnie się szykuje 18 nastka i jeszcze impreza na studiach, także kto wie, może się wybiorę.;)
to wszystko dlatego,że wymyślili 'tani ciuszek':D ja miałam pewien okres w życiu, kiedy musiałam być 2 razy w tygodniu w szmateksie bo jeśli nie poszłam to byłam zła i mnie nosiło. hehe w pewnym sensie to był nałóg...kupowałam, kupowałam a w większej połowie nie chodziłam, nawet nie wiedziałam co mam na półkach:D
a właśnie Rebel jak tam studia? Podoba się uczelnia:D w ogóle gdzie studiujesz?:)
no nic dziewczynki. Ja zmykam malować szpony, upiąć jakoś moje niby kręcone włoski, wymaluje się jak pisanka(haha żartowałam), szpilki i wiooo
może jakiegoś milionera załapie, to nie będe kończyć studiów haha taki żart oczywiście ![]()
Dobrej nocki Wam życzę moje pyszczki i do jutra :*
to wszystko dlatego,że wymyślili 'tani ciuszek':D ja miałam pewien okres w życiu, kiedy musiałam być 2 razy w tygodniu w szmateksie bo jeśli nie poszłam to byłam zła i mnie nosiło. hehe w pewnym sensie to był nałóg...kupowałam, kupowałam a w większej połowie nie chodziłam, nawet nie wiedziałam co mam na półkach:D
Ja mam ten nałóg
Z tym, że mnie wystarcza raz na miesiąc
Baw się dobrze ![]()
Lidka studiuję fizjoterapię zaocznie. Tyle mogę zdradzic;)
Miłej zabawy! Jak coś wyrwiesz, to się pochwal!!!;)
Dziewczyny z tymi lasami to coś jest bo w moim życiu co jesień chodzę na grzyby i udało mi się znaleźć pół litry wódki i zgrzewkę browarów:D
Dzisiaj trochę pada ale też pójdę na grzyby bo rok nie byłam w lesie:D, a poźniej do babci na herbatę.
Co do ubrań chyba każda kobieta lubi je kupować:)
A jakie plany wy macie na niedzielę??
tesia dla mnie pójście do sklepu i kupienie czegoś to nie to samo, co ,,polowanie" w lumpeksie
Większe emocje, gdy znajdzie się coś fajnego:P
Ja wracam na studenckie mieszkanie. Poza tym leje u mnie cały dzień... ![]()
No i wróciłam do życia
balety się udały, co prawda milionera nie złapałam:P ale kilku fajnych było:D Moim problemem jest też wzrost bo w szpilkach mam niecałe 180cm:( a że lubię wyższych nieco od siebie Panów to był lekki problem:P
gothka u mnie też leje, jak z cebra...
tesia, Ty coś wcześniej wspominałaś o książkach, a zapomniało mi się,....pachnidło to coś na podstawie filmu?
rebel, też rozmyślałam fizjoterapię
) ale to było xx lat temu.
Kerty jakbym tak znajdowała po 10 zł na grzybobraniu to chodziłabym do lasu trzy razy dziennie:D
tylko 3x? ![]()
ja bym cały dzień chodziła tam i z powrotem ![]()
gothka napisał/a:Kerty jakbym tak znajdowała po 10 zł na grzybobraniu to chodziłabym do lasu trzy razy dziennie:D
tylko 3x?
ja bym cały dzień chodziła tam i z powrotem
Pewnie bym zmarzła za bardzo, żeby cały dzień chodzić ![]()
3 kurtki i w teren ![]()
Ja byłam dziś cały dzień na uczelni. Taki relaks;)
A ja hm ... ;D można powiedzieć cały dzień odpoczynek i obijanie się
w sumie ja też wczoraj tak miałam ![]()
Wczoraj błogie lenistwo, a dzisiaj obowiązki wzywają
A tu dopiero poniedziałek...
miłego dnia dla Was a ja zmykam na uczelnię
))
Znów poniedziałek, uczelnia, obowiązki- miłego poniedziałku wszystkim ![]()
tesia dla mnie pójście do sklepu i kupienie czegoś to nie to samo, co ,,polowanie" w lumpeksie
Większe emocje, gdy znajdzie się coś fajnego:P
Ja wracam na studenckie mieszkanie. Poza tym leje u mnie cały dzień...
Ja też chodze po lumpeksach i ostatnio upolowałam sweterek z H&M za 5 zł bezowy a taki sam w sklepie 80zł. A podobał mi się tylko żal mi było dać kasy w sklepie a tu masz:D A poza tym tej marki mam kilkanaście rzeczy upolowanych:D
U mnie też strasznie padało nawet nie poszłam do tego lasu, utopiłabym się
Lidkanie wiem czy na podstawie książk był film ale podsyłam linka poniżej to sobie sprawdzicie:)
http://ksiazki.wp.pl/bid,3334,tytul,Pachnidlo-Historia-pewnego-mordercy,ksiazka.html
A dzisiaj też jest marna pogoda, za tydzień mam wesele i nie chce mi się iśc:/
Współczuje wam tego chodzenia do szkoły ;/ Ja przynajmiej dzisiaj mam prawie wolne:)
Poniedziałkowa maskara....
Pozdrawiam wszystkich!
jakie lumpeksy możecie polecić w WWA?
I minął poniedziałek ![]()
Masakra, ale się wynudziłam na wykładach...
I nadal przeziębiona jestem.
a ja padam na pyszczek ciekawe czemu hmmm<myśli> ![]()
Ja na razie szukam pracy.
Studia zaocznie, więc jeszcze nie narzekam.;)
Ja szukam pracy już od X czasu i dupa
ciezko jest z robota i nie ma co ukrywac, a bedzie jeszcze gorzej, wiec na razie nie ma co narzekac haha niby mam prace jako niania i zawsze ten tysiak wpadnie, ale nie jestem z tego akurat zadowolona.
Byłam w urzedzie pracy, zarejestrowałam sie, wyslalam CV tam gdzie mi kazali i zobacyzmy :]
Mialam dzis pobierana krew, ale ta babka to nie wiem czy kiedykolwiek to robiła
mam takiego siniaka ze masara i bolalo jak diabli ![]()
a ja padam na pysk...zajęcia, urzędy, zajęcia, stypendium, urzędy, dom...pfff
na szczęście jutro już czwartek, chwała Ci Panie.
a do tego jest bardzo zimno, a ja nie mam kurtki.
dziękuje, do widzenia, a raczej dobrej nocyy ;]
a mi tak 'z dzika' wypadło jutro wolne
bjutiful, że tak powiem ![]()
ale w sumie to dobrze
odpocznę, o ile mi bratanek da ![]()
Ja dziś jedne zajęcia i do domu, jutro idę robić badania do magisterki ![]()
ja sprzątam
przed komputerem
haha ![]()
ohhh... dziś piątek, jak pięknie. Dzisiaj u mnie pogoda zachwycała..dość, dość.
Jutro też pracowity dzień:)
A poza tym, jakiś dziwny dzień, smutny, melancholijny... Tak jakoś mi tego Pana P. brakuje...ehh.. brakuje.. ale to nic, to tylko jesienna nostalgia ![]()
a, jeszcze zaserwuje sobie L&M link i zmykam spać, dobrej nocki
ciumki :*
U mnie dziś pochmurno, pewnie potem padać będzie. Ale to nic, na wieczór mam winkowe plany z przyjaciółmi ![]()
A wcześniej tradycyjnie, co sobotę- sprzątanie ![]()
a u mnie od rana przepiekna pogoda i nawet cieplutko ![]()
i dzis kupilam chomiczka!! jestem nim podjarana ![]()
Selene jak wygląda? Samiec czy samiczka? Jak ma na imię?
Ja mam świnkę morską. Ma na imię Miki, ma ponad 4 lata i jest rudo-białym samcem ![]()
I owocem miłości parki świnek morskich, które niestety już nie żyją ale za życia miały być dwiema samicami
Takie z nich były dwie samice, że spłodziły 4 synów
No i Miki został ze mną ![]()
Gothka, to masz maskotkę domową
ja mam jedynie dwa kocurki : Maniuś i Gabryś
Ale kiedyś myślałam o szynszylu ![]()
a dziś leniwy wieczorek, termoforek na łapkach służy, służy ![]()
lidka marzą mi się dwa kocurki, najlepiej jeden rudy i jeden czarny
Ale to kiedyś, jak będę mieć swoje mieszkanie bo teraz mama ma alergie
Póki nie ma kotków to mam moją maskotkę, uroczy jest ale w nocy namiętnie obgryza suchy chleb ![]()
Hej laseczki! U mnie jutro cały dzień na uczelni. Masakra jakaś.
A co do zwierząt, to jakoś nie przepadam. Panicznie boję się myszy, więc chomiki, świnki odpadają.;)
rebel a miałaś kiedyś jakieś zwierzątko?
hahaa namiętnie obgryza chleb mówisz hahaa no tak, nie daje Pani spać :PP
moje kicie za to lubią robić sobie tzw. "buty" na fotelu co mnie troszkę irytuje, gdy śpię ![]()
albo z rana jak są na zewnątrz to mi jeden lubi miałczeć pod oknem hahah
Mam dziś jakiś nieudany dzień.
Nie pojechałam na studia bo stwierdziłam, że skoro mam wtorek i środę wolną to olewam jutrzejsze wykłady. Zaczęłam oglądać dwa filmy, żaden mi nie pasuje i tak mi się ciągnie ten wieczór.
ja byłam w weekend w szkole. to jest jakaś masakra to co oni wymyślają ![]()
odechciewa mi się studiowania ![]()
Felix skoczył i przeżył ![]()
tez czytalam na biezaco fakty o Felixie ![]()
gothka, moj chomiczek to samiec, Alex
nie chcialam samicy. Dopiero w sobotę go kupilam, ma jakies 8tygodni, ale juz dokazuje od pierwszej godziny hehe choc idzie sie z nim bawic, puszczamy go, bierzemy na rece, dajemy z łapki jesc i poki co ani razu nas nie ugryzł
kupilismy mu wieksza klatke i ma tak full wypas, plac zabaw hehe w nocy strasznie buszuje na karuzeli, jest od niej wrecz uzalezniony i chyba zaczniemy go dawac na noc do kuchni ![]()
Ja uwielbiam zwierzatka, psa bym chciala miec, ale no nie mamy takich warunków na niego, choc mieszkamy w domku i podwórko duze jest
swinka morska za duza jest, wiec odpada, a chomiki całe zycie mialam i tak mi zostalo do dzis ![]()
Ja dzis do pracy na 11 i pewnie znow wroce kolo 20 ![]()
ojj, tak to jest z tymi zwierzątkami
nasze pupile ale mają swoje fanaberie ![]()
A ja na 14 zmykam na uczelnie i do 20, chyba te moje studia powinny się nazywać wieczorowymi bo wracam prawie zawsze wieczorem:P
ciepłe pozdrówka , w ten (bynajmniej u mnie) zimny, wietrzny dzionek ![]()
Dziewczyny ja mam psa mieszankę labradora i teraz ma okres rui, psów nie mogę odgonić od niej ![]()
Byłam na tym weselu postanowiłam ubrać się z moim w stylu lat 60 w tym też stylu się zachowywaliśmy i tańczyliśmy:) Zabawa była super. Ludzie do mojego podchodzili i gratulowali mu ładnej żony i czy mnie nie pożyczy na jeden taniec:P:P Fajne dowartościowanie mojej osoby.
A też mój z okazji moich urodzin zadedykował mi piosenkę i przy wszystkich dał mi duży bukiet kwiatów. To jest romantyzm:):) Nie wierzyłam że tak potrafi... Polecam wam takie imprezy:)
Selene ja też całe życie miałam chomiki i nie wyobrażałam sobie niczego większego ale od kiedy mój brat przytargał do domu dwie świnki nie wyobrażam sobie nie mieć świnki
Dużo większy kontakt można z nimi nawiązać w porównaniu do chomików. No i śpią w nocy ładnie ![]()
lidka u mnie dziś piękna, polska jesień ![]()
tesia jesteś już mężatką?
Faktycznie romantyk z tego Twojego ![]()
Z okazji 3 wolnych dni od uczelni planuję sprzątanie ![]()
Hej, mogę dołączyć do kafejki? ![]()
strasznie fajnie się was czyta, w sensie jakbyście były dobrymi kumpelami - stąd pytanie, bo czuję, jakbym wchodziła w krąg dobrze znających się ludzi ;P
A co do zwierząt to ja z kolei mam psa golden retrievera i mieszkamy sobie we dwoje
czasami ciężko pogodzić zajęcia z psimi spacerami, ale towarzysz z niego najlepszy, tylko... w tygodniu jednak brakuje, żeby wieczorem pogadać z kimś innym niż z czworonogiem ![]()
Naoko89, pewnie, ze mozesz dolaczyc
napisz cos o sobie wiecej, czym sie zajmujesz, skad jestes itp ![]()
gothka, pewnie jakbym mala swinke morska to tez bym tak mowila
boi faktycznie z chomikami gorzej nawiazac kontakt, ale tez nie jest zle
a swinka w nocy spia, a w dzien wojują, tak?
za mało miejsca mamy jak na swinke, tak mi sie wydaje ![]()
Witam dziewczynki ach jak ja za Wami tęsknie oj joj joj
nie mam czasu tu z wami bywać a szkoda:(
...a co u nas ?:) no super super tylko mój kochany mąż wyjechał na 2msc za granicę do pracy i zostałam sama z maluchami...ale jest okey babcie są nie zastąpione:)
Chłopaki pięknie rosną,wyrabiają charakterki walcząc o swoje ![]()
Ja wróciłam na studia i już po pierwszym zjeździe w ten weekend wiem ,że bd bardzo ale to bardzo cięzko:)
a co tam u was?:) jest tu ktos?:)
Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024