Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,971 do 9,035 z 10,560 ]

8,971

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Dasz radę! Zobaczysz, jakby co przyjadę zabawić maluchy, a Ty będziesz tworzyć pracę:D
A tatuś jak? Jakiś odzew konkretny był?

Ja 3 rok. Praca inżynierska za 1,5 roku smile

Zobacz podobne tematy :

8,972

Aha to masz jeszcze troszkę czasu smile a tatuś no cóż ma nas w dupie o ile mi on wisi to dzieci powinny znać ojca i mieć z nim kontakt takie moje zdanie a że on ma całkiem inne to cóż na to poradzić pozostał tylko sąd!!!

8,973 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-03 23:24:42)

to nie chce się widywać z dzieciątkami swoimi ?

Rebel, winka wyśmienite tongue
Oleczka, ja również zabieram tyłek pod ciepłą kołderkę bo jutro od nowa Polska Ludowa...
Tobie też przyda się troszkę snu wink
buziaki dziewczynki, do juuutra ;*

8,974

nie chce ma je gdzieś widzial je tylko raz przez moze 5min !! sad

dobra kochana ide spac korzystajac ze male spią papa dobranoc dzieki za pogaduszki:)

8,975

Ola nie za fajnie z tym ojcem maluchów...

8,976

Ale tutaj naskrobałyście:P kilka dni mnie nie było i odrazu taka długa lektura:D

Ola super że poszłaś do sądu smile a masz pomocnych teściów więc może nie będzie tak źle i dasz radę ze wszystkim na spokojnie.

Na alkohol kobitki to ja patrzeć nie mogę;/ przecholowałam ostatnio:) Ale jeśli jeszcze raz miałabym wybierać czy pić wtedy czy nie to bym piła:D

A co do dobrych ksążęk polecam "Pachnidło"

8,977

Co tam? Co tu taka cisza?:P

8,978

gothka laski zapracowane:)

8,979

E tam zapracowane. Sprzątam (mówiłam już, że pedantką jestem?);)
Dziś zaczynam studia. Trzymajcie za mnie kciuki.
Mam stres, bo nie wiem nic, bo gdzie, jak.
Mam nadzieję, że sobię poradzę.

8,980 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-10-06 11:50:27)

rebel na pewno sobie poradzisz smile
mef co zrobisz z taką ilością czasu?:D

Ja umyłam włosy (ależ są fajne po olejku z rossmanna i balsamie miodowo-mlecznym big_smile) i zabieram się za składanie ubrań. Mam 4 worki zimowych, które muszę wyciągnąć a letnie pochować, ewentualnie wyrzucić (nie lubię wyrzucać ubrań, za bardzo je lubię big_smile).

8,981

A ja dziś olałam sprzątanie:D wykorzystałam piękną złotą jesień i poszłam na grzybki smile

8,982

lidka i jak udało się grzybobranie? smile

8,983

gothka, powiem Ci że kiepsko...sucho, mało grzybków. Ale udało mi się kilka maślaków zebrać do koszyczka smile Ale sam wypad do lasu świetny:) Cisza, spokój...można sobie chodzić i chodzić bez końca smile

8,984

Las jesienią jest najpiękniejszy smile

8,985

mhmm... racja smile

8,986 Ostatnio edytowany przez Kerty (2012-10-06 17:52:09)

Hej dziewczyny! smile

Tak - las jesienią jest piękny.  Na grzybobrania chodziłem jak miałem połowę tych lat co teraz. Raz nawet znalazłem 10 zł na takiej wyprawie big_smile

I ta "złota polska jesień" jest coraz bardziej widoczna za oknem.

8,987

Kerty jakbym tak znajdowała po 10 zł na grzybobraniu to chodziłabym do lasu trzy razy dziennie:D
Składam ubrania. Mam 13 czarnych swetrów big_smile
Ale tak to jest jak człowiek jest uzależniony od szmateksów, kolczyków i herbaty... wink

8,988

Hej wszystkim!;)
Ja pos studiach się relaksuję.
Ale jestem uzależniona od sprzątania, więc podobnie jak Ty Gothka zamierzam dziś układac ciuchy w szafie.;)

8,989

rebel pracuś z Ciebie wink Ja jestem straszliwym leniem i sprzątam/składam jak już muszę. I zawsze mi cały dzień schodzi big_smile Takie gruntowne porządki w garderobie to w zasadzie dwa razy na rok: po zimie i po lecie big_smile
Ale strasznie ciężko pozbyć mi się jakichkolwiek ubrań- jestem typem chomika i jak już coś wywalę to albo jest całkiem znoszone albo całkiem za małe... big_smile

8,990

haha z tymi 10zł ciekawa sprawa:D
ejjj dziewczyny jest sobota wieczór zamiast zajmować się ciuchami to zaserwujcie sobie jakąś przyjemność smile
Ja wybieram się na balety big_smile byłam chyba ostatni raz na jakiejkolwiek imprezie...ojjj wieki temu.

8,991

lidka ale ja lubię znajdować ,,zapomniane" ciuchy w czeluściach szafy big_smile

8,992

Ja odkąd 'siedzę' w domu, to sprzątam codziennie.
Lubię porządek. U mnie chyba nie ma słowa gruntowne sprzątanie, bo robię to na bieżąco, ale wiem, że są osoby, które lubią artystyczny nieład.;)

Lidka mnie się szykuje 18 nastka i jeszcze impreza na studiach, także kto wie, może się wybiorę.;)

8,993 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-06 18:29:56)

to wszystko dlatego,że wymyślili 'tani ciuszek':D ja miałam pewien okres w życiu, kiedy musiałam być 2 razy w tygodniu w szmateksie bo jeśli nie poszłam to byłam zła i mnie nosiło. hehe w pewnym sensie to był nałóg...kupowałam, kupowałam a w większej połowie nie chodziłam, nawet nie wiedziałam co mam na półkach:D

a właśnie Rebel jak tam studia? Podoba się uczelnia:D w ogóle gdzie studiujesz?:)

8,994

no nic dziewczynki. Ja zmykam malować szpony, upiąć jakoś moje niby kręcone włoski, wymaluje się jak pisanka(haha żartowałam), szpilki i wiooo big_smile może jakiegoś milionera załapie, to nie będe kończyć studiów haha taki żart oczywiście smile
Dobrej nocki Wam życzę moje pyszczki i do jutra :*

8,995

lidka_21 napisał/a:

to wszystko dlatego,że wymyślili 'tani ciuszek':D ja miałam pewien okres w życiu, kiedy musiałam być 2 razy w tygodniu w szmateksie bo jeśli nie poszłam to byłam zła i mnie nosiło. hehe w pewnym sensie to był nałóg...kupowałam, kupowałam a w większej połowie nie chodziłam, nawet nie wiedziałam co mam na półkach:D

Ja mam ten nałóg tongue Z tym, że mnie wystarcza raz na miesiąc big_smile
Baw się dobrze smile

8,996

Lidka studiuję fizjoterapię zaocznie. Tyle mogę zdradzic;)
Miłej zabawy! Jak coś wyrwiesz, to się pochwal!!!;)

8,997

Dziewczyny z tymi lasami to coś jest bo w moim życiu co jesień chodzę na grzyby i udało mi się znaleźć pół litry wódki i zgrzewkę browarów:D

Dzisiaj trochę pada ale też pójdę na grzyby bo rok nie byłam w lesie:D, a poźniej do babci na herbatę.

Co do ubrań chyba każda kobieta lubi je kupować:)

A jakie plany wy macie na niedzielę??

8,998

tesia dla mnie pójście do sklepu i kupienie czegoś to nie to samo, co ,,polowanie" w lumpeksie big_smile Większe emocje, gdy znajdzie się coś fajnego:P

Ja wracam na studenckie mieszkanie. Poza tym leje u mnie cały dzień... hmm

8,999 Ostatnio edytowany przez lidka_21 (2012-10-07 13:33:15)

No i wróciłam do życia smile balety się udały, co prawda milionera nie złapałam:P ale kilku fajnych było:D Moim problemem jest też wzrost bo w szpilkach mam niecałe 180cm:( a że lubię wyższych nieco od siebie Panów to był lekki problem:P
gothka u mnie też leje, jak z cebra...
tesia, Ty coś wcześniej wspominałaś o książkach, a zapomniało mi się,....pachnidło to coś na podstawie filmu?
rebel, też rozmyślałam fizjoterapię smile) ale to było xx lat temu.

9,000

gothka napisał/a:

Kerty jakbym tak znajdowała po 10 zł na grzybobraniu to chodziłabym do lasu trzy razy dziennie:D

tylko 3x? big_smile
ja bym cały dzień chodziła tam i z powrotem big_smile

9,001

RoBaCeK78 napisał/a:
gothka napisał/a:

tylko 3x? big_smile
ja bym cały dzień chodziła tam i z powrotem big_smile

Pewnie bym zmarzła za bardzo, żeby cały dzień chodzić big_smile

9,002

3 kurtki i w teren big_smile

9,003

Ja byłam dziś cały dzień na uczelni. Taki relaks;)

9,004

Mef91 napisał/a:

A ja hm ... ;D można powiedzieć cały dzień odpoczynek i obijanie się smile

w sumie ja też wczoraj tak miałam big_smile

9,005

Wczoraj błogie lenistwo, a dzisiaj obowiązki wzywają wink A tu dopiero poniedziałek...
miłego dnia dla Was a ja zmykam na uczelnię wink))

9,006

Znów poniedziałek, uczelnia, obowiązki- miłego poniedziałku wszystkim wink

9,007 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-10-08 10:33:39)

gothka napisał/a:

tesia dla mnie pójście do sklepu i kupienie czegoś to nie to samo, co ,,polowanie" w lumpeksie big_smile Większe emocje, gdy znajdzie się coś fajnego:P

Ja wracam na studenckie mieszkanie. Poza tym leje u mnie cały dzień... hmm

Ja też chodze po lumpeksach i ostatnio upolowałam sweterek z H&M za 5 zł bezowy a taki sam w sklepie 80zł. A podobał mi się tylko żal mi było dać kasy w sklepie a tu masz:D A poza tym tej marki mam kilkanaście rzeczy upolowanych:D

U mnie też strasznie padało nawet nie poszłam do tego lasu, utopiłabym się big_smile

Lidkanie wiem czy na podstawie książk był film ale podsyłam linka poniżej to sobie sprawdzicie:)

http://ksiazki.wp.pl/bid,3334,tytul,Pachnidlo-Historia-pewnego-mordercy,ksiazka.html

A dzisiaj też jest marna pogoda, za tydzień mam wesele i nie chce mi się iśc:/

Współczuje wam tego chodzenia do szkoły ;/ Ja przynajmiej dzisiaj mam prawie wolne:)

9,008

Poniedziałkowa maskara.... wink Pozdrawiam wszystkich!
jakie lumpeksy możecie polecić w WWA?

9,009

I minął poniedziałek big_smile
Masakra, ale się wynudziłam na wykładach... hmm I nadal przeziębiona jestem.

9,010

a ja padam na pyszczek ciekawe czemu hmmm<myśli> smile

9,011

Ja na razie szukam pracy.
Studia zaocznie, więc jeszcze nie narzekam.;)

9,012

Ja szukam pracy już od X czasu i dupa tongue ciezko jest z robota i nie ma co ukrywac, a bedzie jeszcze gorzej, wiec na razie nie ma co narzekac haha niby mam prace jako niania i zawsze ten tysiak wpadnie, ale nie jestem z tego akurat zadowolona.
Byłam w urzedzie pracy, zarejestrowałam sie, wyslalam CV tam gdzie mi kazali i zobacyzmy :]

Mialam dzis pobierana krew, ale ta babka to nie wiem czy kiedykolwiek to robiła yikes mam takiego siniaka ze masara i bolalo jak diabli hmm

9,013

a ja padam na pysk...zajęcia, urzędy, zajęcia, stypendium, urzędy, dom...pfff
na szczęście jutro już czwartek, chwała Ci Panie.
a do tego jest bardzo zimno, a ja nie mam kurtki.
dziękuje, do widzenia, a raczej dobrej nocyy ;]

9,014

a mi tak 'z dzika' wypadło jutro wolne big_smile bjutiful, że tak powiem big_smile
ale w sumie to dobrze smile odpocznę, o ile mi bratanek da big_smile

9,015

Ja dziś jedne zajęcia i do domu, jutro idę robić badania do magisterki tongue

9,016

ja sprzątam big_smile przed komputerem big_smile haha big_smile

9,017

ohhh... dziś piątek, jak pięknie. Dzisiaj u mnie pogoda zachwycała..dość, dość.
Jutro też pracowity dzień:)
A poza tym, jakiś dziwny dzień, smutny, melancholijny... Tak jakoś mi tego Pana P. brakuje...ehh.. brakuje.. ale to nic, to tylko jesienna nostalgia smile
a, jeszcze zaserwuje sobie L&M link i zmykam spać, dobrej nocki wink ciumki :*

9,018

U mnie dziś pochmurno, pewnie potem padać będzie. Ale to nic, na wieczór mam winkowe plany z przyjaciółmi wink
A wcześniej tradycyjnie, co sobotę- sprzątanie big_smile

9,019

a u mnie od rana przepiekna pogoda i nawet cieplutko smile

i dzis kupilam chomiczka!! jestem nim podjarana big_smile

9,020

Selene jak wygląda? Samiec czy samiczka? Jak ma na imię?
Ja mam świnkę morską. Ma na imię Miki, ma ponad 4 lata i jest rudo-białym samcem big_smile
I owocem miłości parki świnek morskich, które niestety już nie żyją ale za życia miały być dwiema samicami tongue Takie z nich były dwie samice, że spłodziły 4 synów big_smile
No i Miki został ze mną smile

9,021

Gothka, to masz maskotkę domową big_smile ja mam jedynie dwa kocurki : Maniuś i Gabryś big_smile
Ale kiedyś myślałam o szynszylu big_smile
a dziś leniwy wieczorek, termoforek na łapkach służy, służy wink

9,022

lidka marzą mi się dwa kocurki, najlepiej jeden rudy i jeden czarny big_smile Ale to kiedyś, jak będę mieć swoje mieszkanie bo teraz mama ma alergie big_smile
Póki nie ma kotków to mam moją maskotkę, uroczy jest ale w nocy namiętnie obgryza suchy chleb tongue

9,023

Hej laseczki! U mnie jutro cały dzień na uczelni. Masakra jakaś.

A co do zwierząt, to jakoś nie przepadam. Panicznie boję się myszy, więc chomiki, świnki odpadają.;)

9,024

rebel a miałaś kiedyś jakieś zwierzątko?

9,025

hahaa namiętnie obgryza chleb mówisz hahaa no tak, nie daje Pani spać :PP
moje kicie za to lubią robić sobie tzw. "buty" na fotelu co mnie troszkę irytuje, gdy śpię tongue
albo z rana jak są na zewnątrz to mi jeden lubi miałczeć pod oknem hahah

9,026

Mam dziś jakiś nieudany dzień.
Nie pojechałam na studia bo stwierdziłam, że skoro mam wtorek i środę wolną to olewam jutrzejsze wykłady. Zaczęłam oglądać dwa filmy, żaden mi nie pasuje i tak mi się ciągnie ten wieczór.

9,027

ja byłam w weekend w szkole. to jest jakaś masakra to co oni wymyślają hmm
odechciewa mi się studiowania big_smile

9,028

Felix skoczył i przeżył big_smile

9,029

tez czytalam na biezaco fakty o Felixie tongue

gothka, moj chomiczek to samiec, Alex smile nie chcialam samicy. Dopiero w sobotę go kupilam, ma jakies 8tygodni, ale juz dokazuje od pierwszej godziny hehe choc idzie sie z nim bawic, puszczamy go, bierzemy na rece, dajemy z łapki jesc i poki co ani razu nas nie ugryzł smile kupilismy mu wieksza klatke i ma tak full wypas, plac zabaw hehe w nocy strasznie buszuje na karuzeli, jest od niej wrecz uzalezniony i chyba zaczniemy go dawac  na noc do kuchni tongue
Ja uwielbiam zwierzatka, psa bym chciala miec, ale no nie mamy takich warunków na niego, choc mieszkamy w domku i podwórko duze jest tongue swinka morska za duza jest, wiec odpada, a chomiki całe zycie mialam i tak mi zostalo do dzis smile

Ja dzis do pracy na 11 i pewnie znow wroce kolo 20 hmm

9,030

ojj, tak to jest z tymi zwierzątkami smile nasze pupile ale mają swoje fanaberie tongue
A ja na 14 zmykam na uczelnie i do 20, chyba te moje studia powinny się nazywać wieczorowymi bo wracam prawie zawsze wieczorem:P
ciepłe pozdrówka , w ten (bynajmniej u mnie) zimny, wietrzny dzionek smile

9,031 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-10-15 10:43:43)

Dziewczyny ja mam psa mieszankę labradora i teraz ma okres rui, psów nie mogę odgonić od niej tongue

Byłam na tym weselu postanowiłam ubrać się z moim w stylu lat 60 w tym też stylu się zachowywaliśmy i tańczyliśmy:) Zabawa była super. Ludzie do mojego podchodzili i gratulowali mu ładnej żony i czy mnie nie pożyczy na jeden taniec:P:P Fajne dowartościowanie mojej osoby. smile A też mój z okazji moich urodzin zadedykował mi piosenkę i przy wszystkich dał mi duży bukiet kwiatów. To jest romantyzm:):) Nie wierzyłam że tak potrafi... Polecam wam takie imprezy:)

9,032

Selene ja też całe życie miałam chomiki i nie wyobrażałam sobie niczego większego ale od kiedy mój brat przytargał do domu dwie świnki nie wyobrażam sobie nie mieć świnki big_smile Dużo większy kontakt można z nimi nawiązać w porównaniu do chomików. No i śpią w nocy ładnie big_smile
lidka u mnie dziś piękna, polska jesień big_smile
tesia jesteś już mężatką? smile Faktycznie romantyk z tego Twojego wink

Z okazji 3 wolnych dni od uczelni planuję sprzątanie big_smile

9,033

Hej, mogę dołączyć do kafejki? big_smile
strasznie fajnie się was czyta, w sensie jakbyście były dobrymi kumpelami - stąd pytanie, bo czuję, jakbym wchodziła w krąg dobrze znających się ludzi ;P

A co do zwierząt to ja z kolei mam psa golden retrievera i mieszkamy sobie we dwoje smile czasami ciężko pogodzić zajęcia z psimi spacerami, ale towarzysz z niego najlepszy, tylko... w tygodniu jednak brakuje, żeby wieczorem pogadać z kimś innym niż z czworonogiem tongue

9,034

Naoko89, pewnie, ze mozesz dolaczyc smile napisz cos o sobie wiecej, czym sie zajmujesz, skad jestes itp smile

gothka, pewnie jakbym mala swinke morska to tez bym tak mowila big_smile boi faktycznie z chomikami gorzej nawiazac kontakt, ale tez nie jest zle smile a swinka w nocy spia, a w dzien wojują, tak? tongue za mało miejsca mamy jak na swinke, tak mi sie wydaje tongue

9,035

Witam dziewczynki ach jak ja za Wami tęsknie oj joj joj smile nie mam czasu tu z wami bywać a szkoda:(

...a co u nas ?:) no super super tylko mój kochany mąż wyjechał na 2msc za granicę do pracy i zostałam sama z maluchami...ale jest okey babcie są nie zastąpione:)

Chłopaki pięknie rosną,wyrabiają charakterki walcząc o swoje smile
Ja wróciłam na studia i już po pierwszym zjeździe w ten weekend wiem ,że bd bardzo ale to bardzo cięzko:)

a co tam u was?:) jest tu ktos?:)

Posty [ 8,971 do 9,035 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024