Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 133 134 135 136 137 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,711 do 8,775 z 10,560 ]

8,711

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Czarna, w Polanicy - Zdroju smile wiocha zabita dechami hehe ale chociaz 3 dni spedzilismy razem, dobre i to.

Skonczylismy wlasnie nosic gruz, caly kontener zapelnislimy, kregoslupa nie czuje yikes yikes hmm i jeszcze bylam dzis u lekarza i bede musiala miec kolonoskopie hmm

Zobacz podobne tematy :

8,712

witam, przygarniecie nową duszyczkę? big_smile

8,713

O czyli juz wszystko idzie ku dobremu i to najwazniejsze  Milanem planujemy ślub cywilny na koniec wrzesnia:)

8,714 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-08-18 10:29:52)

Hej. Długo mnie nie było ale porostu nie miałam czasu. U mnie trochę się po zmieniał nie wróciłam do Michała i już raczej nie wrócę, on do mnie ciągle wypisuję, szkoda jest mi tego wszystkiego co razem budowaliśmy ale zrobić muszę iść do przodu.Od jakiegoś czasu spotykam się z kimś, bardzo pozytywna osóbka, wiem ze to trochę za wcześnie ale tylko dlatego mam z tej znajomości zrezygnować?
Ola moje gratulacje, ciesze się że u ciebie wszystko zaczęło się układać. A ten twój Milan musi Cię naprawdę kochać:) życzę wam szczęścia:)
Mika fajnie że wam się zaczęło układać, a jak tam remont?
Robaczek a jak się sprawy mają u ciebie?Jak z chłopakiem?

8,715

strzyzyk89, witamy smile pewnie, ze przygarniemy, napisz cos o sobie, skad jestes itp smile

Tynka, ojj fakt dawno Cie nie bylo. Opowiadaj co tam u Ciebie? i nie rezegynuj z tej znajomosci, bo i po co? a Twoj byly niech lpiej sie z tym pogodzi, pewnie dalej by Cie tak wyzywal i traktowal jakbys do niego wrocila, wiec niech sie odwali od Ciebie. Ty ukladaj sobie szczescie i dom z kims innym i na niego sie nie patrz, choc wiem, ze jest na pewno ciezko, bo jednak byliscie troche razem i przezyliscie duzo. No ale niestety niekiedy takie sytuacje bywaja wiec on sam jest sobie winien.
Remont posuwa sie do przodu, dom prawie jest juz skonczony, zostaly tylko jakies poprawki, no i teraz wjazd robimy smile

8,716 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-08-18 11:56:56)

Ola super gratuluje ślubu to wielkie przeżycie:) Ja na swój cywilny bym sie spoźniła hhee a na ślubie to ledwo powstrzymywałam się od śmiechu tak stres na mnie zadziałał big_smile A będziecie robić jakieś przyjęcie??

Mikka to czemu taką dziurę wybraliście?? A już dobrze miedzy wami??

Tynka ze znajomości nigdy nie rezygnuj, kto wie jak się losy potoczą.

strzyzyk89 napisz coś o sobie:)

8,717

tesia, na swoj slub bys sie spoznila?? lol a z tym smiechem to juz w ogole, bo ja bym pewnie tak sie jakała by przysiedze ze stresu, ze by mi mowe odjelo lol

Wybralismy taka dziure, bo nocleg zalatwialismy z dnia na dzien, na spontana był wyjazd, wiec wszystko bylo zajete tongue a zdj w necie byly tylko z zewnatrz i wydawalo sie ok, no ale przeliczlismy sie tongue i tak malo co bylismy w tym pokoju, ale to nie zmienia fakt, ze to obrzydzenie do konca zycia za mna bedzie chodzilo haha

8,718 Ostatnio edytowany przez ekoola89 (2012-08-18 12:07:50)

Witam dziewczynki my robimy skromny cywilny tylko rodzice i świadkowie potem jakiś obiad i do domu...mówicie ,że to za wcześnie itd,ale  zalezy mi na nim i wiem ,że mu na nas też wieć nic nie trace a przynajmniej rodzinka bd taka jak nalezy:)

Dziś Milan wpada na 2tygodnie:)ah te wspólne zasypianie i budzenie się smile
Pozdrawiam.

8,719

No i Mateusz dalej sie dziecmi nie interesuje sad w ogole ich jeszcze nie widział a 2września skoncza 2 miesiace:)

8,720

A u mnie jakoś leci , łapie się jakiś prac sezonowych zawsze się coś zarobi.Nie chce rezygnować tej znajomości, K jest przeciwieństwem M, nie było motylków w brzuchu:p wszystko przychodzi powoli:) myślę ze tak jest lepiej, chce z nim spróbować. K pracuje za granicą i zjeżdża do domu co miesiąc na dwa tygodnie ale teraz zmieni prace i będzie wracał do domu na weekendy co mnie bardzo cieszy. U mnie w domu wszyscy byli przeciwni że się nim spotykam ale teraz jest już lepiej,wszyscy potrzebują czasu żeby go zaakceptować. 
To Mika teraz wiecie czemu ten pokój znaleźliście:) nikt przed wami go nie chciał:P hehe ale wiesz co tez chcieliśmy ze znajomymi wyjechać nad jeziorko i znaleźliśmy tylko jeden nocleg a co okazało była tam tylko jedna łazienka co wszyscy z niej korzystali więc zrezygnowaliśmy.
Tesia lepiej jak się śmieliście niż jakbyście mieli płakać:)

8,721

Spóźnilibyśmy sie bo nie mogliśmy się zebrać:P Ale to ze stresu był ten śmiech ja nie mogłam sie powstrzymać, a płakałam to ze śmiechu:D eheheh

Ola jak sie pewnie czujecie to życie trzeba łapać takim jakim jest:) Mam nadzieję że wam dobrze będzie razem:)
A założyłaś Mateuszowi sprawę ???

Tynka rodziców olej co ich to obchodzi?? Twoje życie twoja sprawa:)
A co do pokoju Mikki to dobrze podsumowane:D hhee

8,722

no i dziewczyny nie rezygnuje ze studiow tesciowa dala mi kase na czesne i kazala nie rezygnowac!:)

8,723

tesia jeszcze nie zalozylam mateuszowi sprawy nie mam czasu na latanie po sadach jak tylko wyjdziemy w 3 ze szpitala zajme sie tym

8,724

To super teściowa a jaka pozatym jest??:)

W sumie  i tak a już nie długo wyjdziecie smile A ty jak się czujesz??

8,725

U mnie juz wszytsko okey samopoczucie takie jak powinno być:)
Teściowa super babka zakochana w maluchach:) była u nas 2 tyg na wakacjach specjalnie plany zmienila miala jechac w góry:)
Powiedziała ,że mam nie rezygnować ze studiów a ona mi pomoze przy dzieciach:)
Teściu tak samo złoty facet ah az sie boje ,że to wszytsko sen:)
A Milana no coż uwielbiam ,kocham i nie wiem co jeszcze szał ciał:)

8,726 Ostatnio edytowany przez ekoola89 (2012-08-18 12:36:00)

No a kiedy wyjdziemy nie wiem wielka nie wiadomo Danieldalej pod respiratorem z Rafałem lepiej sam oddycha cóż czas pokaże ale nie predzej niz z poczatkiem października napewno:(

8,727

Ola super że Ci się powoli układa:)
Cieszę się twoim szczęsciem i mam nadzieje że tak bęzie już cały czas
Super babaka że ci pomoże
To nie daleko nich bedziecie mieszkać??

Ola październik już nie daleko:)

8,728

Ola do października zostalo nie wiele czasu, najważniejsze że masz obok siebie osoby ktore cie wspieruja i na ktore mozesz liczyć.

8,729

Mika09 napisał/a:

Czarna, w Polanicy - Zdroju smile wiocha zabita dechami hehe ale chociaz 3 dni spedzilismy razem, dobre i to.

Gdzie to jest, tak w ogóle? tongue

strzyzyk89 napisał/a:

witam, przygarniecie nową duszyczkę? big_smile

Jasne. Standardowo - powiedz coś o sobie big_smile

8,730

czarna, jakies 100km od wrocka, wiec blisko big_smile
A Wy jak tam wakacujecie?? bylyscie gdzies? smile

Ola, no to super masz tesciowa!! i bardzo dobrze, ze nie rezgynujesz ze studiow, szkoda by bylo naprawde, wiec teraz bedziesz miala i oparcie w swojej rodzinie ale i faceta smile dobrze, ze jeszcze tacy ludzie istnieja, co pomagaja innym w takich trudnych sytacjach. A pazdziernik juz niedlugo w sumie, wiec szybko zleci tym bardziej, ze widzicie sie z Milanem czesto, to i szybciej leci smile zycze Wam jak najlepiej :*

Tynka, ciezko jest z praca sad ja poki co pracuje bez umowy i pilnuje dziecka, bo nigdzie indziej roboty nie ma i co z tego ze jestem po strudiach, jak dla ludzi z moim wyklsztalceniem w tym kraju pracy nie ma haha a co do Ciebie i tego K, to masz racje, brnij w to dalej skoro prace zmienia i bedzie zjezdzal na weekendy to jeszcze nie jest tak zle smile

8,731

Na naszą rocznicę w Paryżu smile
Ale jeszcze może coś się we wrześniu uda, ale jeszcze nie wiem gdzie wink

8,732

No wiec jestem z okolic Bydgoszczy. Mam 23 lata, aktualnie pracuje, a od października lecę na podbój UKW wink na magisterkę smile
Znalazłam tą stronke przypadkiem, a może i nie... wink Mam ochotę poklikać, pogadać poznać... kogoś normalnego. Ostatnio chyba nie mam szcześcia więc potrzebuje odpoczynku, jakiegoś przemyślenia itd :)To chyba tyle tak na dobry początek smile

8,733

strzyzyk89 witaj w naszym skromnym gronie:)

8,734

Sstrzyżyk witaj i czuj się tutaj dobrze.;)
Ola czy wiem czy szybko? Jak się kogoś kocha i wie, że chce z nim byc, to w czym problem? Ja nie widzę żadnego.
Czarna rocznica ślubu, związku? Bo nie jestem  w temacie.;)
Tynka powodzenia z nowym osobnikiem.;)

U mnie szał się zacząl, do slubu 2 tyg.
S. się stresuje, ja spac nie mogę. Masakra jakaś.

8,735

Związku związku. Czwarta wink

8,736

U mnie czwarta wypadałaby 10 wrzesnia, ale ślub mamy 1, więc teraz to będzie już ważniejsza data.;)

8,737

strzyzyk89 napisał/a:

Mam ochotę poklikać, pogadać poznać... kogoś normalnego.

witam smile
o normalnych ludzi tu ciężko lol:lol::lol::lol::lol::lol: przynajmniej jeśli mowa o mnie big_smile:D:D:D:D:D
oczywiście żartuję

Tynka w sumie to nie wiem wink

8,738

Na naszą rocznicę w Paryżu 
Ale jeszcze może coś się we wrześniu uda, ale jeszcze nie wiem gdzie

8,739

czarna, co Ty dwa konta masz czy moje oczy juz zle widza i w okularach?? lol

strzyzyk89 w takim razie witamy i zapraszmy do rozmów:) tutaj wszyscy są normalni tongue

A ja u dzieciaczka jestem, ostatnio nawet spokojny jest i nie marudzi smile

8,740

Hej. Mam nadzieje że się ułoży z K bo naprawdę fajny chłopak:)
Nie mam pomysłu na dzisiejszy dzień na dworze tak grzeje że strach wyjść:p może nad jeziorko pojadę. Mika a jak tam z Twoim? Dogadujecie się.
Rebel to teraz te dwa tygodnie będziecie żyć na wysokich obrotach, żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik:)

8,741

Tynka, zycze wszystkiego dobrego i dawaj znac co tam u was slychowac i czy cos ruszylo do przodu smile
A z moim na razie OK, dogadujemy sie w miare, bylismy na 3 dni w polanicy to troche pobyklismy razem i nadrobilismy, ale bez wiekszych zmian i rewolucji w naszym zwiazku tongue

8,742

Mika09 napisał/a:

czarna, co Ty dwa konta masz czy moje oczy juz zle widza i w okularach?? lol

Właśnie sama coś zaczęłam źle widzieć, a nawet nie piłam nic lol
Ktoś mi powie co to miało być? big_smile

8,743

mi to początkowo to wyglądało jakby Ola miała 2 konta, później Czarna wink więc ktoś się nudzi i podszywa pod innych. żałosne.

ja się dziś oblałam wrzątkiem w pracy big_smile znaczy się kciuka, bo mi pokrywka spadła jak odcedzałam i polało po palcu wink żyję big_smile

8,744

no wlasnie widze, ze ktomus sie nudzi ale ze tez juz zostal zbanowany tongue

Jola, pjona, ja tez sie oparzylam tongue tyle ze ja wzielam goracy garnek w reke tzn raczke garnka bo myslalam, ze nie bedzie parzyc tongue

8,745

eee, to ja jestem lepsza big_smile
teraz mi obrączka na palec nie wejdzie, bo tak cholernie boli big_smile
wiadomo, zaraz pod zimną wodę, ale to nie dało 100% ulgi big_smile później jeszcze jakaś maść na oparzenia, ale ślad został właśnie pod obrączką, która się zagrzała pod wpływem wrzątku i sama zaczęła parzyć big_smile
no cóż. co Cię nie zabije, to Cię wzmocni big_smile oby big_smile

8,746

Witam kochane wink
Przyjmiecie pod skrzydełka? wink

Pozdrawiam + MIŁEJ NOCKI... a w zasadzie ranka! niedługo..

8,747

Czesc dziewczynki! U mnie szybko wszystko nabrało obrotów.
Wczoraj oderbałam suknię. Zostało tylko jeszcze z fotografem się umówic i mogę leniuchowac do ślubu.;)

8,748

hej smile
Pewnie że przyjmiemy napisz coś o sobie:)

Rebel a wysiedzisz ?? hehe Stres Cie nie zje>>??:P

8,749

No coś Ty.;)

8,750

a ja chodzę ostatnio jak z krzyża zdjęta big_smile
na nic siły nie mam big_smile
a jutro rano przed pracą jeszcze muszę zgrabić ogród po koszeniu trawy. nie chce mi się big_smile

8,751

co tu taka cisza?

ja wczoraj z pracy przeszłam ok. 9-10km pieszo big_smile do domu nie dałam rady dojść. przedwczoraj mi pks nie jechał, wczoraj rano tata usłyszał w radio, że mają strajk hmm i wczoraj tez nie jechał więc z buta big_smile
dziś pewnie powtórka big_smile ale może dojdę już do domu big_smile

PS. mój bratanek chodzi big_smile:D:D

8,752

Jola, to w ile przeszlas?? big_smile pewnie zmordowana bylas skoro tyle km narobilas tongue ja to jade tyle rowerem ale mam dosc jak dojade do domu haha

8,753

Hejka, Jola ale za to jaką będziesz  miała kondycje;) Ja czekam na K bo nie długo ma do mnie przyjechać:) nie mogę się doczekać:p

8,754

Tynka, to znajomosc kwitnie widze i bardzo dobrse, trzymam kciuki! big_smile

8,755

Cieszę się, że u Was wszystko dobrze.;)
Ja jak mówię leniuchuję. Chodzę na zakupy, spotykam się ze znajomymi, czytam, odpoczywam.
Lajt. Ciekawa jestem kiedy zacznę się stresowac.;)

8,756

rebel, jak zaczniesz sie ubierac i szykowac do wyjscia do kosciola big_smile

ja zaraz walne sobie piwo z chłopem, bo strasznie napiety grafik mielismy w tym tygodniu, malo co sie widzielismy tyle co jak wracalam z roboty 19-20 bo zaraz szlam spac hmm

8,757

Szybko rozwijająca się agencja modelek zatrudni Aktorki, Modelki, Amatorki oraz Pary do video pokazów przez Internet. Gwarantujemy stałą współpracę na pełny etat (tylko 5godzin przez 5 dni w tygodniu). Praca w dowolnych godzinach bez wychodzenia z domu. Bardzo atrakcyjne zarobki średnio miesięcznie 3 000 zł - to ile zarobisz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie samej oraz od show jakie dostarczysz naszym Klientom. Im lepsza Jesteś tym lepiej zarabiasz!
Jeśli łatwo nawiązujesz kontakt i nie czujesz tremy przed występami w internecie to zapraszamy do wspołpracy. Gwarantujemy pełną anonimowość i 100% dyskrecji.
Wymagania: - ukończone 18 lat, - miłe usposobienie, - łatwość nawiązywania kontaktów, - odwaga, - znajomość jęz. Angielskiego i/lub niemieckiego w stopniu podstawowym
Zgłoszenia (min 3 zdjęcia całej sylwetki i buzi oraz parę zdań o sobie)
Ogłoszenie obejmuje całą Polskę!!!

8,758

Mika jakoś półtorej godzinki mi zeszło big_smile
a w pt w sumie jechałam kawałek innym pks'em a później tata mnie zgarnął, bo burza szła wink
a jak mam drugą zmianę to zawsze choć kawałek szłam pieszo wink jakieś 5km big_smile

8,759

no 5km to rzeczywiscie kawałek lol ja mam problem, zeby jechac jakies 9km do roboty rowerem haha, ale to dlatego, ze nie lubie jezdzic szosa, bo tyle tirów przejezdza, autobusow i strach po prostu, bo niektorzy debile trąbia na Ciebie tak o dla jaj, a jak sie czlowiek wystraszy to przeciez o nieszczescie nie trzeba duzo hmm

My  w sobote bylismy na urodzinach i wracalismy z buta tez jakies 6km, myslalam ze nie dojde do domu lol zasnelismy o 4 a o 7 rano pobudka, bo przyszedl cpun i zaczal sie awanturowac hmm teraz jeszcze go jako tako toleruje, choc on jest chory psychicznie i powinien sie leczyc, ale jak przyjdzie dziecko, i bedzie odstawial takie szopki, to nie recze za siebie,. To nie jest moj dom, ale juz ja sie postaram, zeby wypier*** go szybciej niż ustawa przewiduje big_smile

8,760

A ja powolutku szykuję się do ślubu.;)

8,761

a ja żyję big_smile

8,762

a ja tez big_smile choc po sobocie powinnam umierac big_smile

8,763 Ostatnio edytowany przez gothka (2012-08-29 10:48:11)

Hej, dziewczyny smile
Wita się Amelia, od soboty 23 lata wink Przyjmiecie mnie do swego grona? Kiedyś próbowałam się wbić (dawno, dawno temu...) ale mi się nie udał-może tym razem będzie inaczej smile

8,764

gothka, pewnie, ze przyjmiemy smile napisz cos wiecej o sobie, a najlepiej to z jakich okolicv jetes big_smile

8,765

Oj, ja bardzo lubię pisać o sobie big_smile

Tak jak już mówiłam-mam 23 lata, jestem z Rzeszowa ale to pewnie już ostatni rok (przede mną ostatni rok Edukacji Wczesnoszkolnej i Przedszkolnej, w czerwcu obrona magisterki) chociaż chciałabym zostać tam na dłużej... Być może od października zostanę nianią 7-miesięcznego chłopca i w końcu będę mieć swoje pieniążki bo tak jeszcze nigdy nie pracowałam tongue
Rzeszów jest mi bliski także z tego względu, że na stałe mieszka tam mój Ukochany wink Jesteśmy szczęśliwą parą od 05.11.2008 r., za niedługo nasza 4. rocznica związku big_smile
Kocham Bieszczady, stary, dobry rock i koty; jestem uzależniona od kupowania kolczyków, perfum i czerwonych szminek (ale cenowo wszystko w granicach rozsądku tongue) , buszowania w szmateksach (tu to już w ogóle oszczędność big_smile) i aromatycznej herbaty. Poza tym piszę wiersze, można je znaleźć także na forum wink

8,766

Oj  Rzeszów to kawał drogi ode mnie, bo ja z Wrocławia big_smile pedagogika wczesnoszkolna? ja jestem po resocjalizacji smile i tez jestem opiekunka 1.5 rocznego chlopczyka, bo pracy nie ma w tym kraju dla ludzi z moim wykształceniem, a w czerwcu obronilam magistra big_smile takze zycze Tobie powodzenia w nianczeniu i cierpliwosci przede wszystkim tongue
To Ty poetka jeszcze jestes przy okazji? smile ładnie smile ja kiedys pisalam wiersze, ale stracilam wene i jakos zaprzestalam, teraz juz nic bym nie umiala sklecic smile
kolczyki? tez je uwielbiam, a uzalezniona jestem od kupowania chyba ciuchow w ktorych i tak nie chodze, bo mi sie potem nie podobaja lol

8,767

No to kolczyki trochę tańsze uzależnienie niż ubrania big_smile
A wiersze lubię, lubię je pisać. Parę miesięcy temu dostałam się do lokalnej grupy literackiej i być może w przyszłym roku uda mi się coś wydać smile

8,768

Hej wszystkim. Ja juz po maturze smile nie było zle:) a ustne jeszcze prostsze:)

8,769

Co prawda jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że również dostanę się do waszego grona. Strasznie nudzi mi się w domu. Jestem po maturze i przez dwa miesiące szukam pracy i nic, muszę znaleźc sobie jakieś zajęcie bo oszaleje. I tak stwierdziłam, że popiszę sobie na forum smile
Może przy okazji dowiem się czegoś ciekawego poznam nowych ludzi. smile

8,770

Koszmarna witaj smile Powiedz o sobie coś więcej smile

8,771

Hej dziewczyny!
Gothka to również daleko ode mnie, jakiej 200 km.;)

A mi szybko czas leci i już nie mogę się doczekac doboty.;)

8,772

rebel ślubujesz już w tę sobotę?:)

8,773

Tak.
I juz spac nie mogę.;)

8,774

No to miło smile
A powiedz mi coś o Was, jestem nowa niestety tongue Ile macie lat, po jakim czasie zaręczyny? wink

8,775

gothka ja tez studiuję w Rzeszowie wink a mieszkam niecałe 50km stamtąd smile
i też lubię szubrowanie po szmateksach big_smile

Posty [ 8,711 do 8,775 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 133 134 135 136 137 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024