Mika no wiesz moj były to całkiem inna bajka i rozdział w zyciu zamkniety całe 5lat zmarnowanych!!!
8,646 2012-07-27 12:25:12
8,647 2012-07-27 12:30:24
no ale postapil jak frajer Twoj, tak jak i wiekszosc facetow
moj nawet nie potrafi odpowiedziec na pytanie czy mnie kocha, wiec chyba wszystko jasne. Jak chce go przytulic, to mnie odpycha. Pewnie, w domu ma posprzatane zawsze, ugotowane tez by mial, wyprasowane i wszystko co chce, po do czego mu wiecej potrzebna bylam? nawet na kanapie zaczal spac, co by ode mnie sie HIVem chyba nie zarazic ![]()
8,648 2012-07-27 15:43:14
Tesia przepraszam że czasem nie potrafię pisać tak żeby były to słowa jednoznaczne. co do dziecka to nie chce go już teraz tylko w przyszłości jak poznam tego odpowiedniego. trochę potrzebuję być kochana ale to nie jest teraz najważniejsze. nie chce na już mieć nowego faceta tylko za jakiś nieokreślony czas. nie mam zamiaru się z niczym spieszyć. na wszystko przyjdzie czas.
8,649 2012-07-27 16:16:23
Mikka bardzo mi przkro, Dupek z twojego 2 miesiące bez seksu to i ja bym nie wytrzymała( moj chce częściej niż ja) I zapytałaś go w prost czy Cie kocha i nie umie Ci dać odpowiedzi. Ale kretyn...
Masakra co za facet, długo spał już na tej kanapie??
Jak chcesz pogadać możemy się wymienić numerami telefonu.
Na pewno jest Ci ciężko, a wiem że nie chcesz wracać do rodziców..
8,650 2012-07-27 18:23:33
tesia, no niestety trafilam chyba na jakiegos aseksualnego
ale ogolnie on juz mnie nie kocha, nie podobam mu sie itp bo on od bardzo dawna (2-3 miechy) w ogole mnie NIE całuje, przytula jak musi, czyli wtedy, jak powiem mu, ze jest mi przykro, smutno czy cos, sam z siebie bardzo rzadko, nie mowi ze mnie kocha, a na pytanie to nie potrafi odpowiedziec (wczoraj mu je zadalam), no i z seksem to juz w ogole jest masakra i dno kompletne.
Spotkalam sie dzis z jedna kolezanka z tego forum i jej sie wyzalilam, pogadalysmy a potem poszlysmy na zakupy i sprawilismy sobie przyjemnosc w postaci ciuszkow
dzieki za wsparcie
do rodzicow rzeczywiscie wrocic nie moge, bede szukac dalej jakiegos lokumm, bo wacpan sie nie odzywa do mnie
8,651 2012-07-27 20:16:55
A to czemu sie on nie odzywa??
Urażona duma??
Swoja drogą ile można bez seksu wytrzymać?? Mika może on nie wiem, dziwny jest??
Znajdz sobie coś z kim nawet wynając czesto dziewczyny szukaja kogoś jeszcze.
Wtedy mu wszytko wygarnij i niech ci kase odda!
8,652 2012-07-27 20:21:01
KAse tą co włożyłaś w jego mieszkanie, od to co?? Jak sie dokładałas i teraz masz nic z tego niemieć to niech oddaje i tyle!
8,653 2012-07-27 20:21:58
twierdzi, ze to moja wina,wiec sie nie odzywa
w sumie przylazl raz i jak gdyby nigdy nic cos do mnie gada, ale niech sie wypcha, chce przeprosic za to jego traktowanie. Nie wiem jak on wytrzymuje tyle bez seksu i to facet! 2 miesiace juz w sumie mina zaraz, moze rzeczywiscie mnie nie kocha, nie podonam mu sie, nie podniecam go, a jest ze mna z przyzwyczajenia i z wygody, bo przeciez posprzatane ma, ugotowane tez bedzie mial i wszystko czego dusza zapragnie, wiec co mu szkodzi? jak jego kolezanka sie kur** czuje i powiedzialam mu to ,ale on na to leje.
8,654 2012-07-27 20:28:40
no to masz przewalone, jutro nie gotuj obiadu nie sprzątaj i tyle. Jak przyjdzie to ciekawe co zrobi.
Może rzeczywiście mu tak wygodnie jeszcze jak mowisz że spi osobno to to już jest przesada.
Faceci też czasem zachowują się jakby mieli okres no ale jak on juz 2 miesiace sie tak zachowuje to tak jakby byl w ciąży.
ehhh współczuje, ale musisz byc twarda i pokazac mu na co sie stać!ŻE nie jesteś dziewczyna do zabawy!
8,655 2012-07-27 22:25:41
widzę, że nieszczęścia chodzą parami... ja też nie mam oszałamiająco dobrych wieści ![]()
wciąż nie wiem jak to będzie ze mną i moim... on jest zdania, że jak ma być, tak się ułoży. musimy zaczekać i zobaczyć jak się to potoczy. on mi mówi, że nie wie czy całe życie będzie akurat tu, na Podkarpaciu, czy nie będzie dalej wyjeżdżał za granicę, a ja mam szkołę i w ogóle. mówi, że mu zależy, ale część tego, co do mnie czuł gdzieś się zgubiła... nie pomaga tłumaczenie, że ja nie mam tu tak głębokich korzeni, których nie da się wykopać i wynieść. szczerze, to chciałabym się przenieść gdzieś z tej dziury...
Mika, mój też się nie chce przytulać, całować... dla mnie to jest prawdziwa męka, ale nie mogę go do niczego zmusić.
obiecał mi, że jak teraz pojedzie, to będzie do mnie częściej dzwonił. mówię mu, że wiem, że to się wiąże z kosztami, ale dla naszego dobra chyba warto poświęcić więcej tych euro. tak samo prosiłam o przynajmniej jeden sygnał dziennie, żebym wiedziała, że o mnie jeszcze pamięta. chyba w życiu się tak nie bałam, jak boję się teraz o ten 'związek'
8,656 2012-07-28 10:16:11
dzis i tak ide do roboty, wiec zarcia nie bedzie, niech je to co babunia gotuje, dalej bedzie mial sraczke albo wzdecia!
Wczoraj sie poryczalam jak idiotka doslownie i wszystko mu wypomnialam, jak mne traktuje, ze nie wiem o co mu chodzi, co sie z nim dzieje i jesli mnie nie kocha to niech to powie, a nie udaje, ze jest OK i traktuje mmie jak kolezaneczke z podworka. To oczywicie zaczal gadac, ze to ja mam problem, ze o co mi chodzi, ze to ja narzekam wiecznie na niego., Tak, oczywiscie najlpiej wine zwalic na mnie. Poryczalam sie i chyba go to ruszylo, bo na poczatku gadał a wrecz darł sie "przestaniesz beczec czy nie?" ale potem widzial, ze to nie ma sensu i przytulil mnie i cos tam zaczal gadac. Dzis niby jest OK, on szybko zapomina o takich rzeczach, ale nie ja... i gada, ze mnie kocha, ze przeprasza, ale sam nie wie co sie z nim ostatnio dzieje. nie wiem czy mu wierzyc czy nie, masakra to jest takie trudne ![]()
Jola, no z tymi wyjazdami to juz musicie ustalic i sie jakos dogadac, bo ja juz pisalam, ze takie ciagle jego wyjazdy granice nie maja sensu, kiedy on jest tam a Ty tu, Ok, poki co masz szkole, ale przeciez ona bedzie trwala jeszcze 3-4 lata wiec to jest DUŻO czasu, a moim zdaniem powinno sie zmienic juz to wczesniej, mowie tu o przyjazdach. Pewnie sam sie w tym wszystkim pogbuil. Na dobra sprawe, od poczatku zwiazku wyjezdzal i nie bylo z tego co mowilas sytuacji, w ktorej on by np siedzial w Polsce iles miesiecy bedac z Toba tylko od razu wyjechal, wiec moze i jego uczucie przez to sie wypalilo. Nie spedza z Toba tyle czasu ile by chcial przez wyjazdy, i wydaje mi sie, ze nawet i u mnie by sie troche wypalilo w takiej sytuacji, bo ja nie przyjmuje do wiadomosci takich zwiazkow, moze on tez tak mysli, ale chcial dac szanse, sporbowac? poki co nie ma co naciskac tylko starac sie dalej, ale teraz no nie ma co ukrywac, ze decyzja nalezy do niego, bo swoje juz zrobilas i on wie, ze chcesz z nim byc i go kochasz. Zobaczysz, jak bedzie jak wyjedzcie, czy bedzie sie odzywac, jak bedzie Cie traktowal, wtedy juz chyba sama bedziesz wiedziala co robic.... A co do braku przytualania, calowania, to przybij piatke
ja mam tak od ponad pol roku, tragedia, miec na faceta na codzien i nie moc sie nawet do niego przytulic, bo on nie chce.
8,657 2012-07-28 14:27:08
Mika hm.. z tego co przeczytałam o Twoim facecie.. to hm.. jak tak patrzę na to z boku.. to jak dla mnie to nee ma większego sensu niestety.. bo kur.. remont u Ciebie się skończył aa on ii tak nee zmienił się pod względem seksu.. ogólnie z tego co piszesz to faktycznie traktuje Cię jako koleżankę aa nee jak swoją kobietę.. ;>
hm.. Nee wiem.. może jakbyście wyjechali na jakiś weekend chociaż.. ii spędzilibyście ze sobą trochę czasu ii z dala od domu.. to może polepszyło to relacje między wami..
trudne to.. fakt..
bo w końcu już jesteście trochę ze sobą.. mieszkacie razem.. ii tak to przekreślić.. nee idzie..
nee wiem co Ci powiedzieć.. hm.. ale może spróbuj jeszcze raz z tym wyjazdem coś zakombinować? może Twój pójdzie na to?
Ekola no to fajnie, że Ci się tak układa z Milanem : )) super.!
Robacek no moim zdaniem nee naciskaj swojego.. daj mu czas.. ii niech sobie co nee co poukłada.. facet się pogubił.. noo ale fakt.. ta rozłąka między wami dobija.. ii uczucia się zmieniają jednak przez takie coś.. ;/ heh..
aa ile Ty się jeszcze będziesz uczyła? hm.. jesteś na studiach? czy jak? ;p
8,658 2012-07-28 16:34:12
pieguska, juz jest niby ok, ale trzymam go na dystans. Cały czas przeprasza teraz i mowi, ze nie wie co sie z nim dzieje, ze ma gorsze dni, trudno, przezyje. Co do remontu to sie niestety nie skonczyl, tylko ze malo teraz przy nim robia bo dluzej zostaja w normalnej pracy i wieczorem sa zmeczeni, by cokolwiek ruszac z remontu. Chcialam gdzies pojechac, onniby tez ale temat ucichl, a ja nie zamierzam wracac do tego bo setki razy mu gadalam, naweet miejsce i nocleg mielismy juz prawie zalatwione, ale wycofal sie, wiec co ja bede znow o tym gadac
szukam tego lokum, ale drogie tu wszystko jest i na dluzsza mete nie dalabym rady chyba utrzymac sie sama placac za sam pokoj 600zł
niby troche zarabiam ale to itak nie jest tyle co bym chciala
szkoda mi tego zwiazku,. przekreslac ot tak dlatego tkwie w nim i wiadomo, kocham go ;(
8,659 2012-07-28 21:44:13
Mika boję się. ale masz rację. teraz to on musi się wykazać. ja zrobiłam co byłam w stanie zrobić.
Jola tak, studiuję. pierwszy rok prawie za mną (poprawkę mam). i Tobie też powiem, że się boję o Nas...
8,660 2012-07-29 09:36:47
Mika ale cyrk! Współczuję. Dlatego ja uważam, że nie będę inwestowac w dom teściowej, dopóki nie będzie chociaż przepisany na męża.
Myślę, że możesz próbowac ratowac związek, ale nie za wszelkę cenę.
Jola u Ciebie też nieciekawie. Jeżeli chodzi o związki na odl, to jestem na nie.
A na tych ciepłych źródłach było super.
S. zabrał mnie jeszcze na 2 dzień do Zakopanego na Gubałówkę. Kupił mi odjechane kapcie i skarpety na zimę.;)
8,661 2012-07-29 11:24:20 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-07-29 11:24:46)
Mika współczuje ale trzymaj go cały czas na dystans. Tylko czy to coś da??
Może zacznij odkładać kasę w razie czego - żeby mieć:)
Robaczeku Ciebie też nie ciekawie, to jest istota związku na odległość a nie myślałaś żeby chociaż na miesiąc do niego pojechać?? Jest w ogóle coś takiego możliwe??
Rebel fajnie że udał ci się odpoczynek, ja też tak chce:D
A ja wczoraj byłam na grillu u siebie w domu:P hhe przyszli znajomi i gadaliśmy o głupotach do 3 w nocy. Oraz oglądaliśmy kolekcje mojego chłopa starych gazet sportowych i motoryzacyjnych, butelek po alkoholach oraz wszystkich gadżetach z tym związane. Szał ciał! Te jego kolekcje są świetne, będzie się miał czym pochwalić jak będą kiedyś małe Gicki:D ![]()
8,662 2012-07-29 12:29:58
Robacek hm.. no to dwa lata jeszcze do licencjatu albo 2.5lata do inż.. hm.. szczerze powiedziawszy.. to długo.. żyć tak na odległość jest ciężko.. hm.. nee wiem.. kurcze.. co Ci doradzić.. aa teoretycznie Twój facet nee mógłby na te dwa lata spróbować znaleźć pracy gdzieś w okolicy gdzie mieszka? hm.. żebyście byli blisko siebie?
aa mam pytanie.. dlaczego nee spróbowałaś wyjechać na wakacje tam do niego za granicę? hm..
Mika noo tak ceny wynajmu są masakryczne.. sama się powoli rozglądam za pokojem we Wrocławiu ;p hm.. muszę coś znaleźć bo będzie tak jak zeszłym roku, że spędziłam jedną noc w samochodzie.. bo mnie facet wyciul.. itd.. no ale mniejsza mniejsza.. ;p
hm.. wiesz co.. trzymanie go na dystans jakoś b.to nee ma chyba sensu? ale przestań moim zdaniem 'dbać' o to mieszkanie w sensie chodzi mi żeby nee kupować ii nee wkładać w nie swojej kasy.. bo jak przyjdzie co do czego.. to Ty zostaniesz z niczym? ;> hm..
po2 hm.. to jego tłumaczenie, że nee wie co się z nim dzieje.. jakoś do mnie nee przemawia.. ;> boo.. sprawa seksu już się ciągnie troszkę u was.. hm.. więc to on powinien wiedzieć już.. czy chodzi o to.. że przestałaś go pociągać.. czy zmieniły się jego uczucia wobec Ciebie.. itd.. bo to, że jest zmęczony.. to tam mógł się tłumaczyć jakiś czas.. ale nee ciągle.! hm.. bez przesady.. człowiek nawet jak jest zmęczony to ma ochotę.. się pocałować, przytulić itd.. hm..
trudne to wszystko.. Ja osobiście bym nee wytrzymała na dłuższą metę na Twoim miejscu.. ii bym się pewnie starała wyprowadzić.. ii zobaczyłabym wtedy przy okazji czy jemu zależy.. czy też mu na rękę, że się wyprowadzam.. hm hm..
8,663 2012-07-30 07:48:58
Juz nie kupuje niuc do mieszkania, zeby nie bylio potem, ze jha wszystko sponsoruje
a pieniadze odkladam caly czas, mam jakies w zapasie
pieguska, to jak nic by sie nie zmienilo u mnie do pazdziernika, to zapraszam do wynajecia ze mna pokoju
u nas poki co OK, i wczoraj nawet kochalismy sie, co bylo dla mnie szokiem. Ponad godzine mnie błagał wrecz o to,a ja sie nie dawalam na poczatku, a na koncu powiedzialam mu niech zobaczy jak ja sie czulam, kiedy to on odmawial mi seksu
ale wie, ze zle robil, przepraszal pozniej caly czas, mowil, ze to znuzenie i zmeczenie tak na niego dziala. No nic zobaczymy, jak bedzie dalej, ale na razie jest OK ![]()
Jak dla mnie Jola, to nawet te 2 i 2.5 roku to długo by zyc w takiej rozlace i ciaglych wyjazdach
kiedy on w ogole wyjezdza? mam nadzieje, ze jak wyjedzie to bedzie ok i wtedy zrozumie poraz kolejny, ze Cie kocha i chce z Toba byc, bo takie rozstanie na pewno byloby ciezkie
ale mysle, ze wszystko ulozy suie po Twojej mysli ![]()
8,664 2012-07-30 18:27:40
Dziewczyny znikam na jakiś czas, siedzę teraz na działce a internet mi tam działa ostatnio jakby chciał a nie mógł. Dziś na chwilę w Warszawie jestem ale po koncercie Madonny w środę powrót, a jutro jeszcze dzień papierologii... Trzymajcie się ciepło :*
8,665 2012-07-31 10:20:31
Mika nom 3mam kciuki żeby było coraz lepiej.. : )) ii żeby to nee była zmiana tylko na chwilkę..
8,666 2012-07-31 10:32:22
Mam nadzieje, ze tak bedzie ![]()
a co tam u Was dziewczynki?? jak wakacje? wyjezdzacie gdzies?
bo ja to w domu bede pewnie cale wakacje jak zreszta w sumie hehe
8,667 2012-07-31 15:02:16
hej i Mika jak tam twój ???
Ja miałam jechać na wakacje ale jak wszytko zliczyłam to trochę się nie opłaca:D hhe A pojechałabym nawet do znajomych na kilka dni:)
A miałam ofertę tylko w pażdzierniku jechać zwiedzać niemcy i na oktoberfest za śmieszne pieniądze ale nie chce mi sie jechać na 4 dni i 2 tracić na dojazd autobusem, jakby było samolotem to bym pojechała:)
8,668 2012-07-31 17:05:35
hej. mój pojechał dziś
a mieli jechać w ndz w nocy
wczoraj po pracy byłam zaraz u niego
a do niego jechać nie mogę, bo mam tutaj ten staż.on też tu nie ma pracy. dlatego pojechał tam. zakładał swoją działalność żeby móc tam pracować. i to jest wszystko do d***! cholera wie jak się ułoży. no nic, czekam jedynie do listopada
:/:/:/:/:/:/:/:/
i przeze mnie jedna kobieta wylądowała w szpitalu
jestem straszna
nachodziła kolegę mojego, bo z nią zerwał, więc zadzwoniłam, podałam się za jego pannę i powiedziałam, że nie życzę sobie żeby go nachodziła
a że ta baba to alkoholiczka to się pocięła i wylądowała w szpitalu
nie wzięłam tego nawet pod uwagę, myślałam, że jest mądrzejsza, ale czy człowiek, który miał 4 promile alkoholu we krwi chyba nie myśli normalnie...
8,669 2012-07-31 17:26:29
My wyjeżdzamy na wakacje we wrześniu, a właściwie podóż poślubna. Do Egiptu.
8,670 2012-07-31 18:20:07
Jola, to Ci sie upieklo, zawsze to dzien czy dwa dni wiecej razem
a juz jest lepiej miedzy wami?? haha czym sie przejmujesz, ja tez bym zadzwonila na Twoim miejscu do tej panny.
Tesia, ja tez stwiuerdzilam, ze sie nie oplaca i lepiej kase wydac na cos innego haha no ale teraz jest ten remont, choc konczy sie juz i mnimo iz moj mnowil, ze pojedziemy gdzies na weekend to i tak w to nie wierze, bo temat jak zwykle ucichl
no a jesli chodzi o mojego, to poki co jest OK, zobaczymy jak dlugo ![]()
Oddalam lapka do serwisu, ale na szczescie tesciowa przyniosla swojego, wiec mam dostepo do neta ![]()
8,671 2012-07-31 18:25:24
cwaniara jesteś ![]()
teściową wykorzystywać.... ![]()
8,672 2012-07-31 18:50:02
ee sama przyniosla lapka, zebym jej cos tam naprawila, wiec korzystam z okazji ![]()
8,673 2012-07-31 18:54:41
hahah
cwaniara ![]()
8,674 2012-08-03 10:48:23
Ale tutaj cisza!
Byłam wczoraj na poczcie wysłać listy, i coś zaczeło mi sie tłuc w samochodzie. Tukło sie tak jakby traktor jechał, ludzie sie obracali patrzyli co to jedzie eh wstyd jak fix... Ubrałam okulary i udawałam ze nikogo nie widzę.
Maiałam jeszcze jechać do babci ale nie pojechałam, wróciłam do domu i okazało sie pasek tam jakiś sie obluzował i cała ta częśc z tym paskiem tukłą sie o karoserie, A że bylo to bardzo blisko siebie wiec tukło się z dużą częstotliwością!
Ale moj to naprawił i dzisiaj moge już jeździć, Jade dzisiaj na zakupy do domu bo mam pustą lodowkę:)
Co dziewczyny dzisiaj robicie??
8,675 2012-08-03 11:24:06
tesia, komicznie to musialo wygladac
no ale ja bym pewnie tez nic z tym nie zrobila tylko udawala, ze nie widze nikogo, bo co mam wyjsc i powiedziec "przepraszam panstwa bardzo, ale cos mi sie dzieje w aucie no i kurna nie wiem co, musicie panstwo mi wybaczyc" ? ![]()
Ja siedze u dziecka od rana, ale pogoda jest do dupy, pada i grzmi czasami i chybaz dworu nici ![]()
8,676 2012-08-03 12:30:52
Witam laseczki:) ja dzis mam cudowny dzień po pierwsze trzymałam maluchy pierwszy raz od urodzenia na rekach super przezycie
no i czekam na milana wpada na tydzien:)
a co tam u Was?
8,677 2012-08-03 12:33:37
Ola, to super!! a jak z nimi? ile waza, dobrze sie maja?
i skonczyly miesiac teraz, wiec duzo szczescias i zdrowka dla nich
ucaluj ich od cioci Miki
O, to troche sie nacieszysz chłopem teraz, jak wpada az na tydzien ![]()
8,678 2012-08-03 13:14:51
Mika no cóz z wagą róznie raz przybierają raz spadają z wagi .dziennie są ważone i na dzien dzisiejszy daniel ma 1820g a rafał 1750g wiec powoli do przodu chodz nadal nie oddychaja samodzielnie...ciagle w inkubatorze i pod respiratorem ![]()
8,679 2012-08-03 13:38:20
no to przybrali troche na wadze, bo ostatnio pisalas, ze mieli ledwo ponad kg. Na samodzielne oddychanie trzeba pewnie jeszcze poczekac troszke az przybiora na wadze i rozwina sie troszke.
8,680 2012-08-03 14:32:05
hehe Mika żebyś wiedziała, poza tym mój samochód to trup już jest. Wiesz najgorsze sa laski bo to one są takie wyśmiewane, a faceci oni rozumieją że coś mogło sie zepsuć.
Mikka ty narzekasz na pogode u mnie jest tak gorąco że nie da sie wysiedzieć, mam termometr w słoncu to brakło skali, choć teraz już jest pochmurno ale dalej nie spada temperatura.
Ola to świetnie że już ich trzymałaś, a na to by oddychali sami spokojnie przyjdzie jeszcze czas. ![]()
ZA poł roku będziesz mówic że nie masz czasu żeby usiąść bo tak będą dawać w kość:P
8,681 2012-08-06 10:32:44
Co tu taka cisza? Co u Was? Ja aktualnie mieszkam u S.
8,682 2012-08-06 13:02:52
Nie wiem czemu tu taka cisza, pewnie kazda jest zajeta ![]()
Rebel, to juz sie przeprowadzilas do faceta?:)
Ja aktualnie ogarniam mieszkanie, mialam umyc okna ale jest taki upał, ze nie dam rady, bo i tak smugi beda
zajme sie tym wieczorem ktoregos dnia
Zapowiadaja straszne burze na popołudnie i wieczor ![]()
8,683 2012-08-06 19:47:43
Dawno mnie tu nie było, dużo do czytania ![]()
8,684 2012-08-06 20:43:31
Mika remont mam u mnie, więc wykorzystałam moment.;)
A co u Ciebie? Jak z chłopakiem?
8,685 2012-08-07 07:42:03
czarna, nadrabiaj teraz, a nie zes przyszla tylko poinformowac nas, ze dawno Cie tu nie bylo
my o tym wiemy
to teraz juz lec czytaj lekture ![]()
rebel, a czyli ucieklas z domu
i dobrze, bo remont to nic dobrego, przynajmniej w trakcie jego trwania, pozniej po to mozna sie cieszyc
a z chlopakiem poki co OK, dogadujemy sie dobrze, a nawet bardzo dobrze, zeby nie zapeszyc ![]()
8,686 2012-08-08 17:37:24
Ja dziś robiłam sobie paznokcie, przed samym ślubem pójdę uzupełnienie.
Jutro próbna fryzura i przymiarka sukni! JUż się nie mogę doczekac.
8,687 2012-08-09 22:42:08
a mnie też dawno nie było
![]()
8,688 2012-08-09 22:42:54
i mnie tez:)
8,689 2012-08-09 22:47:14
Co u Was?
Ja dziś miałam przymiarkę sukni ślubnej.
Śliczna jest.
8,690 2012-08-09 22:50:54
u mnie bez zmian szpital szpital szpital
Rebel zazdroszcze Tobie ślubu ,szczesliwego zycia i w ogóle...
8,691 2012-08-10 09:54:25
Ekola aa jak się mają Maluchy?
8,692 2012-08-10 11:45:21

Aż musiałam się pochwalic.;)
8,693 2012-08-10 20:17:59
Rebel ładna suknia : )) hihi
8,694 2012-08-11 10:12:08
Rebel, slicznie wygladasz, sukienka jest piekna ![]()
8,695 2012-08-11 11:39:03
Dziękuję bardzo!;) Dziś mamy paniensko - kawalerski, także zmykam szykowac jedzonko.;)
8,696 2012-08-13 10:31:05
Jak tam wam weekend minął moje drogie panie? : ))
8,697 2012-08-13 10:40:52
Mnie super, impreza była przednia.
Dziś średnio się czuję, ale to też dlatego, że będę miec @.
8,698 2012-08-13 15:59:21
u mnie spoko
od 2 dni facet mnie namaia na jakis wyjazd, bo akurat teraz oboje mamy wolne i dalam sie namowic. Dzis znalelizmy nocleg w Polanicy Zdroju i jedziemy jutro z samego rana na 3 dni, tak na spontana
pierwszy nasz wspolny wyjazd od 2 lat ![]()
8,699 2012-08-14 16:08:58
Mika miłego wypoczynku!;)
8,700 2012-08-15 22:05:17
Witam! Jestem nowa potrzebuję waszych rad ale nie umiem się połapac gdzie mogę napisac swoją historie;/Prosze o pomoc:)
8,701 2012-08-16 11:30:46
hej
Chwile mnie nie było Problemy komputerem ,a na telefonie nie mogłam się zalogować żeby coś napisać.
Rebel ładna sukienka:)
Natalie napisz coś o sobie z nami zawsze możesz się podzielić swoimi problemami. ![]()
8,702 2012-08-16 19:57:34
Sukienka bardzo ładna, mam słabość do wiązań z tyłu
.
8,703 2012-08-16 20:59:37
Witam dziewczynki u nas powoli do przodu dzieciaczki rosną i Rafałek oddycha juz samodzielnie od 2 dni:) Daniel jeszcze nie ale wszytsko na dobrej drodze:)
no i jest nowina razem z Milanem planujemy ślub cywilny na koniec wrzesnia:)
to tak w skrócie co u nas:) a co u Was kobietki?:)
Pozdrawiam
8,704 2012-08-16 21:17:12
Ola, a nie za szybko wy planujecie ten slub??
bo to tak szybko sie potoczylo, zebys czasem znow w cos nie weszla ![]()
O czyli juz wszystko idzie ku dobremu i to najwazniejsze ![]()
Ja wrocilam dzis z 3 dniowych wakacji
lepsze to niz nic, choc kasy i tak wydalismy duzo na zarcie. Bylo nawet calkiem fajnie ![]()
8,705 2012-08-17 11:25:30
Mika no to co Ci się nee podobało? ;p hm.. ile płaciliście za nocleg?
8,706 2012-08-17 11:57:41
mika dlatego bd tylko cywilny a to z tego wzgledu by ludzie nie gadali i moja przyszła teściowa dała nam spokój:)
8,707 2012-08-17 13:27:10
Ola, ludzie to zawsze beda gadac i to nalezaloby olac
mnie moja mama tez "zmusza" do slubu, i ja bym nawet chciala, ale swojego juz zmuszac nie bede ![]()
pieguska, 40zł, ale warunki okropne, gorzej niz w chlewie ![]()
8,708 2012-08-17 19:20:05
Mika, gdzie byłaś? ![]()
8,709 2012-08-17 19:25:18 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-08-17 19:25:57)
Ola gratuluję odważnych planów ![]()
i życzę szczęścia
8,710 2012-08-17 20:34:14
Ola powodzenia! A ludźmi się nie przejmuj. Zawsze będą gadac.
Mika grunt, że razem trochę czasu spędziliście.