Witam dawno mnie tu nie bylo ale to dlatego , ze ciagle cos sie dzieje w piatek rafalek mial operacje na serduszku I jak narazie wszystko oki a jutro daniel ma operacje na przepukline:-(biedne moje malenstwa:-(ja wyszlam ze szpitala w czwartek ,ale I tak dziennie jestem calymi dniami u moich skarbow:-)sorki ze nie jestem na bierzaco co u was ale nie mam czasu nadrabiac:-(
pozdrawiam dziewczyny
8,516 2012-07-12 19:22:00
8,517 2012-07-12 20:00:10
Ekola.. 3mam kciuki za Danielka.
aa Mateusz odezwał się?
8,518 2012-07-13 10:01:52
rebel, sukienka nawet ładna, podoba mi sie i ładnie na Tobie lezy
ale nie jest tak w moim guscie, bo ja wole zwykłe proste jednokolorowe, ale Tobie naprawde w niej ładnie ![]()
Olcia, fajnie, ze sie odezwalas! i jak Milan juz pojechal czy zostal sie z Toba? i co z tym ojcem dzieci? odezwal sie czy dalej ma to w dupie? najwazniejsze, ze poki co wszystko jest Ok i chłopcy maja sie w miare dobrze i oby tak bylo dalej, na pewno z tegp wyjda, tylko potrzeba czasu!! trzymaj sie kochana :*
Ja dzis musze sprzatac i prasowac, a tyle tego mam, ze nie wiem od czego zaczac :] i jutro do fryzjera ide, az sie boje ![]()
8,519 2012-07-13 10:11:33
Mika Milan niestety musiał wrócić do pracy ale dziś po pracy wpada do nas na weekend:)a Mateusz no cóz nie odzywa się nic więc mam go głęboko w dupie!!! oj juz ja sie postaram ,żeby mu dowalili takie alimenty,że się nie pozbiera!!!
..póki co olałam go teraz najważniejsze dzieciaczki i ich zdrowie!!!
Kochanym tatusiem zajmę się pózniej!!!
8,520 2012-07-13 11:44:08
Ola i bardzo dobrze!
niech płaci skoro taki cwany jest, niech nie mysli, ze mu to ujdzie na sucho. I dobrze, ze Milan nie okazal sie dupkiem i jest mimo wszystko z Toba ![]()
8,521 2012-07-13 20:08:20
hej mnie też chwile już nie było:) Co już przeczytam co sie dzieje u was to poźniej nie mam czasu odp[isać.
Mikka to troche teraz będzie ci sie nudzić jak nie masz dziecka na głowie:P
Ola głowa do góry dasz radę:) A Mateuszem zajmij się i to porządnie ![]()
Dziewczyny chodzicie po secondhand-ach ??
8,522 2012-07-14 10:20:27
tesia, no troche mi sie nudzi, nie powiem, ze nie ![]()
Hmm, kiedys chodzilam, aler teraz juz nie, bo nie oplaca sie, zwlaszcza jak sa ciuchy na wage. Za 15zł mozna kupic o wiele ładniejsza bluzke na targowisku czy nawet w galerii np w hausie z przeceny i ja tak robie, poluje na to
w sumie z tego co pamietam, to wiekszosc rzeczy tam przypomina mi bardziej koszulke do spania niż taka, w ktorej mozna wyjsc do ludzi. Bylam w kilku takich sklepach i zadnych rewelacji tam nie zastałam, ale moze w innych miejscowosciach jest inaczej i sa lepsze ciuchy ![]()
8,523 2012-07-14 16:20:20
U mnie w małym mieście nie ma hausa i tego typu sklepów bo to dziura:P Musiałabym jechać do krk na zakupy;:)
A są sklepy takie zwykłe to zal i porażka za zwykłą koszulke na ramiączkach bez nadruku to minimum 30 zł wiec zal
W malej mojej mieścinie jest pełno secondhand-ów mam kilka ulubionych gdzie mogę kupić originalne rzeczy w miare fajnych cenach:)
8,524 2012-07-16 11:06:08
Hej! Ja jutro się wybieram do miasta. Zamierzam kupić buty na poprawiny i może jeszcze zrobić sobie zdjęcie, to wreszcie złożę papiery na studia.
8,525 2012-07-16 13:11:22
rebel, w takim razie pochwal sie butkami ![]()
Az podziwam Cie ze tak szybko wszystko zaczynasz, i kupujesz kiecke i buty, bo ja to pewnie wszystko na ostatnia chwile bym robila, a ze jestem wybredna i to baaaardxo to zapewne i tak bylabym niezadowolona z zakupu
i widzialam u siebie tu na targowisku identyczna kiecke jaka masz na poprawiny tylko, ze biało czerwona ![]()
8,526 2012-07-16 13:22:36
Mika ja bardzo lubię mieć wszystko wcześniej załatwione.;)
A co u Ciebie?
8,527 2012-07-16 13:26:50
rebel, ja tez lubie miec wszystko pozalatwiane, ale jesli chodzxi o kwestie zakupowe zwlaszcza w tego typu sprawach, to tu jestem wybredna i wychodzi troszke inaczej jak by sie chcialo ![]()
A u mnie bez wiekszych zmian, no poza fryzura
bylam w sobote i fryzjera i obcielam włosy, jestem ogromna zmiana, bo nawet facet mnie nie poznał. Musialam sciac duzo włosów, bo na mej glowie widnialy wszystkie kolory teczy
a tak to nic nowego, mam urlop poki co, bo parka u ktorej pilnuje dziecka wyjechala na 2tyg nad morze. A u Ty jak tam radzisz sobie z maluchem? greczna jest?
8,528 2012-07-16 13:42:48
No ja już nie pracuję. Szukam czegoś na cały etat z ubezpieczniem itd.
Pochwal się i wstaw zdjęcie!;) Ja po ślubie zamierzam wycieniować włosy, żeby było mi trochę lżej.;)
Ja właśnie siedzę z maseczką na włosach.
Dziś robiłam peeling stóp, malowałam paznokcie odżywką.
Trochę się relaksuję pijąc herbatkę ananasowo brzoskwiniową.
8,529 2012-07-16 17:01:28
rebel, a czemu juz nie pracujesz jako niania?
Ja tez szukam caly czas czegos na stale, ale niestety w tym kraju nie ma co liczyc na taka robote najwidoczniej, bo ja juz od roku szukam i nic. Bylam na rozmowach,dzownili do mnie, ale jak zwykle nic z tego nie wyszlo. Zreszta pracowalam tez w kilku miejscach i podziekowalam za atmosfere tam panujaca, za wysługiwanie i ponizanie nowych osób.
No ale zycze powoidzenia w szukaniu pracy ![]()
O to dzis sie relaksujesz widze
ja chyba jutro zrobie sobie takie cos, bo od soboty mam biegunke i nie najlepiej sie vczuje ![]()
8,530 2012-07-16 19:26:18
a mnie dziś osa upieprzyła w język
2 razy! ![]()
wpadła mi jakimś cudem do butelki z kompotem
a przecież zakręcałam... nie wiem jak ale franca tam wlazła i mnie użądliła ![]()
małpa jedna ![]()
a tak to widuję się z moim Skarbem na ile to tylko możliwe ![]()
8,531 2012-07-16 19:40:01
witam!
wszystkie dziewczyny jestem tutaj nowa czy jest ktoś kto pomógłby mi sie tu odnaleść ![]()
8,532 2012-07-16 22:35:29
sloneczko powiedz coś o sobie ![]()
i wtapiaj się w tło :d my tu piszemy o wszystkim i o niczym ![]()
ja jestem Jola, miło mi ![]()
8,533 2012-07-17 07:51:56
Jola, a nie musialam isc z tym na pogtowie? moja kumpele jak kiedys uzadliła osa w jezyk, to wszystko jej spuchlo, nawet powiedziec nic nie mogla i dopiero tam musieli wyciagnac zadlo i podali jakies leki, a nie byla uczulona jak cos
mnie nigdy nie użadlila osa, ani nawet bak, ale szerszen mi siedzial na kolanie
słoneczko, dokladnie napisz cos wiecej o sobie, skad jestes, czym sie zajmujesz itp ![]()
8,534 2012-07-17 09:00:25
Mika nie wiedziec czemu babka mi podziękowała.:|
Jola niemiła przygoda.
Słoneczko napiszc coś o sobie, ile masz lat, co robisz.
Ja dzis jadę na zakupy z narzeczonym. Może coś kupimy.;)
8,535 2012-07-17 09:57:13
rebel, znajac zycie urzadzala sobie casting i pewnie znalazla inna dziewczyne
u mnie jest to baardzo popularne zjawisko, co poszlam na jakas rozmowe, to tak bylo, umawiali sie z kilkoma dziewczynami naraz, brali ktoras, a za jakis czas jej dziekowali np mi ![]()
A ja umylam te swoje piekne wlosy, wysuszylam je i co? mam jedno wielkie siano!!!
masakra nie wiem jak robia to fryzjerki, ze czlowiek wychodzi od nich z pieknymi wlosami i sa takie do pierwszego mycia:/ nawet jak mi suszyla, to mialam ładne gladkie wlosy i ni trzeba bylo ich proistowac, a teraz tragedia ;(
8,536 2012-07-17 10:01:12
Witam my po kolejnej operacji:((( aż mi się płakać chce widząc moje maleństwa tak poprzypinane do aparatury , pociete itd eh:(((ale najwazniejsze ,ze idzie ku dobremu i ich zyciu nic juz nie zagraża na dzień dzisiejszy...oczywiscie po drodze wyjdzie masa problemów zdrowotnych i nikt mi nie powie ze beda calkiem zdrowi:(
...ja chudne w oczach mam anemie i znowu chca mnie do szpitala polozyc ,ale ja nie chce!!! ![]()
a co tam u Was dziewczynki?
8,537 2012-07-17 11:22:10
Ola, kochana najwazniejsze, ze dzieciaczkom nic juz nie zagraza! i wyjda z tego na pewnoi tylko potrzebuja czasu, sa wczesniakami wiec na pewno w tym tyg ciazy nie byli az tak dobrze rozwinieci, jak sa dzieci urodzone w terminie. A Ty dbaj o siebie, i moze poloz sie do tego szpitala, tam bedziesz pod opieka fachowa, chudniesz pewnie ze stresu i wcale Ci sie nie dziwie ![]()
8,538 2012-07-17 12:54:48
My juz po ważeniu i Rafał wazy 1200g a Daniel 1350g ![]()
8,539 2012-07-17 13:55:47
czyli przybieraja na wadze i dobrze
ehh oby szybko ich wypuscili, choc to pewnie predko nie nastapi ![]()
a tatulek dalej ie nie odzywa? i jak Milan? kurcze szkoda, ze to tak wyszlo i jestes poza domem i szybko do niego nie wrocisz, ale najwazniejsze zeby dzieci wyzdrowiały ![]()
8,540 2012-07-17 14:34:45
no mika tak jak mowisz nie wyjdą prędko musza samodzielnie oddychac,miec odruch ssania i miec minimum 2300g by wyjsc to tak w małym skrócie plus masa innych rzeczy do normalnego rozwoju potrzebnych!!!!!
Słowa lekarza jak wyjda w okolicy prawidłowego terminu porodu bd dobrze czyli za jakies 3msc jak nie pozniej....
P.S a ja wazyłam w ciązy 90kg a teraz schudłam i waże 64kg w ciagu 2tyg 26kg na -
i dalej lece w doł wiadomo wody ,łozysko ,dzieciaki swoje wazyło ale i tak waga mi leci jak szalona!!!
8,541 2012-07-17 15:15:55
Ola, ale pomysl, ze teraz dzieci sa pod bardzo dobra opieka i jak wyjda, to juz beda w dobrym stanie i wtedy sie nimi nacieszysz
a mialas juz je na rekach? przebieralas? kapalas? karmilas? cokolwiek robilas czy tylko mozesz sie na nie patrzec? jakies zdj masz?
ani sie nie obejrzysz a juz wyjda z domu i wigiligie spedzicie razem w 4 (bo jeszze Milan
)
O kurde, to niezle Ci waga leci, 26kg w 2 tyg, masakra
ale to pewnie stres, nie moesz jesc, spac, no co sie dziwic, przeciez kazda kobieta by tak miala
ale musisz tez dbac o siebie, bo musisz byc silna dla chlopcow, co by potem sile miec nosic cala dwojke na rekach ![]()
8,542 2012-07-17 15:19:43
Ola będzie dobrze, już jest lepiej i oby tak dalej.;)
Kurdę a ja dzisiaj nic nie kupiłam, tylko lakier do paznokcie.;/
8,543 2012-07-17 15:26:58
Mika nie byłam na pogotowiu. żądła na szczęście mi nie zostawiła na pasiasta małpa
a i od razu wzięłam lód do ust żeby nie spuchło i nic nie było, tyle, że miałam chwile zdrętwiały język ![]()
ale żyję ![]()
8,544 2012-07-17 15:58:04
Mika nic niestety przy nich nie robilam jeszcze sa po operacjach I w inkubatorach a wokol nich tysiace kabli:-(a tatus szanowny do dzis sie nie odzywa I zdj tez nie mam bo nie moge robic,zreszta to takie kruszyny
8,545 2012-07-17 16:05:03
Mika no moze I to duzo 26kg w 2tyg ale w wiekszosci to wody,lozysko I dzieci
8,546 2012-07-17 16:11:17
Witaj słoneczko napisz coś o sobie!
Też słyszałam o kastingach na nianie, sama kiedyś chciałam pracować jako opiekunka nie dalkeo miałam bo w sumie ponad 5 km było i już mnie przyjeli i zakochałam sie w dziecku ( ja tak mam) I nagle powiedzieli że maja sąsiadke jako kandydatkę i musza sprawdzic jaka ona jest.
Mieli zadzwonic z decyzja na drugi dzien i nie zadzwonili. Ryczałam jak bóbr przez 2 dni bo sie zakochałam w dziecku a ono we mnie.
Jak zadzwonili za kilka dni powiedzili ze wybrali sąsiadkę zapytalam czy ja coś źle zrobiłam powiedzili że nie. W takim razie powiedziałąm że nie chce by się ze mna już kontaktowali ( zaznaczę że to był 2 raz jak mnie tak potraktowali.)
Okazało się ze sąsiadka starsza osoba i poszła za 4 zł za godzinę robić. A ja za takie pieniądze bym nie robiła.
Mikka bo nakładają na włosy cięzkie odżywki i dla tego włosy się nie puszą:P
Ola napewno będzie dobrze, często też pewnie będziecie odwiedzać szpitale ale to na początku poźniej coraz rzadziej
Wiem to z doświadczeń znajomych.
A ty dbaj o siebie! Żebyś dużo siły miała, masz wsparcie rodziców??
8,547 2012-07-17 18:21:59
Ola ale widać chłopcy walczą i to się liczy ![]()
Robacek no to ładnie Cię dziabnęła. Mnie we wtorek w ramię walnęła a moja mama w środę w szpitalu wylądowała jak ją użądliła w plecy małpa jedna. Jakieś zatrzęsienie jest tych os i much końskich ! nie wiem co gorsze...
A ja jakoś sobie żyję, siedzę na działce i się obijam. W sobotę miałam graduację w ogrodach Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego, kurcze zarąbista impreza
A jutro mam 2 rozmowy o pracę. Jedna z nich to tylko tymczasowa na 3-4 miesiące ale lepiej płatna, druga jest na 2 lata no i finansowo cienka, ale chyba wolałabym tą drugą. Choć różnica w wynagrodzeniu to prawie 800zł netto!!!
8,548 2012-07-18 09:33:33
Ola, tatusia widocznie trzeba olac i spotkac sie z nim po prostu w sadzie i podac go o alimenty, wtedy sie zainteresuje na pewnooooo ale sad nim a nie on dziecmi
zobaczymy wtedy, bo on pewnie mysli, ze puscisz to plazem, ale niech sobie nie mysli kretyn jeden, palant
pewnie nawet Ci nie wierzy, ze urodzilas.
Wiadomo, ze wiekszosc to wody, ale jednak tylr kg xrzucic w 2tyg to duuuzo i musisz dbac o siebie teraz by miec sile dla maluszkow ![]()
tesia, mi tez bylo smutno jak wlasnie poszlam na rozmowe do jednego dziecka, a raczej dwóch bo to rodzenstwo i tez mieli zadzownil, a nie zadzwonili jedynie po miesiacu napisala sms ta kobiera, ze dziekuje za poswiecony czas, ale nie skorzystaja z oferty na nianie
a szkoda, bo mały sie do mnie przywiazal, nawet nie polecial do mamy tylko do mnie i plakal jak wychodzilam i nie chcial mnie puscic wiec moze dlatego mnie nie wybrali?
Sa juz dyplomy, ale ja w przyszlym tyg pojade go odebrac i od razu pojde z ta obiegowka, bo wiecej latania z tym niz to warte
Mialam dzis soprzatac, ale nie chce mi sie kurde no.
8,549 2012-07-18 09:55:54
Mika mnie tak wszystko drażni że nie chce mi się ani gotowac ani sprzątać. Mój mi mowi żebym dzisiaj pizze zamowiła ale ja nie mam ochoty na takie jedzenie.
Jakby ktoś zrobił to za mnie i ugotował jakiś dobry obiadek:)
8,550 2012-07-18 09:57:34
tesia, ja bardzo chetnie tylko jeszcze kuhcni nie mam
czekamy tylko na nia i mnie to tak demotywuje, ze szok, bo juz ponad miesiac czekamy, a oni w ch** leca
ale jak tylko bede miala to bede gotowala chocby z nudow mimo ze nie umiem, ale naucze sie ![]()
8,551 2012-07-18 10:00:09 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-07-18 10:00:52)
hehe
PRześlij coś wtedy pocztą:P
JA też nie mam swojej kuchni, i nawet nie chce mi się już robić. nie wiem czy wam pisałąm czy nie ale Teściowa wróciła do domu ale nie do Teścia tylko do domu.
Bierze moje rzeczy bez pytania, żre razem z babką moje obiady i to mnie demotywuje.
więc jakbym zrobiła kuchnie to sie do niej sprowadzą i zapierdolą ja brudem tak jak ta jest za......
8,552 2012-07-18 10:25:06
no ale jakbys miala swoja kuchnie to bylabys oddzielnie od nich. O tym pisalas, u nas tez brud, smrod, ale ja juz nawr na dole nie sprzatam bo poo co
niedlugo to tam pajeczyny sie zalegna hahaha
8,553 2012-07-18 11:03:40
no włąsnie nie bardzo bo teściowa sie tak panoszy że by tam poszła gotowac. już bierze moje żeczy bez pytania. Mam piecyk elektryczny do placków to upiecze specialnie na dole w najwiekszy upał żeby jeszcze dogrzać dom - dodam że nie pytała czy może pożyczyć tylko wzieła sobie sama.
Dzisiaj spałą w pokoju obok zero prywatności!
Tereaz pojechały sobie gdzieś wszytkie a dom kurwa wyotwierany ze wszytkich stron i co ja mam siedziec i pilnowac bo królowe pojechały i nie maja klucza!
8,554 2012-07-18 11:11:03
a w dupie to miej, zamknij dom i idz na miasto
niech sie panosza dalej jak takie madre! ale wiesz zrobilabys sobie kuchnie z drwiami i kluczem, to bys zamykala
przeciez mu tez mamy zamykane mieszkanie, bo tesciowa jakby przyszla to masaklra, ona wchodzi, grzebie nam w rzeczach, nawet wyczaila recepe na tabletki antykoncepecyje i pyta sie mnie czy chce je wykupic, a ja do niej "juz nie beda mi potrzebne"
a ta recepta juz rok temu stracila waznosc
takze zamknelabys sie i juz.
8,555 2012-07-18 11:19:08
Włąsnie nie da sie założyć drzwi bo jest to otwarta kuchnia a zamiast drzwi jest przejście z łukiem na górze. Tak naprawdę też nie mogę jej zamknąc przejścia na nową częśc bo to nie jest moje. NAwet nie wiem czy to przepisze kiedyś i komu.
Swój pokój zamykam na klucz
To sie obrazila na samym początku jak mieszkała jeszcze z kochankiem. Jak to zamykać drzwi na klucz przed całą rodzinną, czego się wstydzicie.
Wkurza mnie takie podkradnie rzeczy( tam gdzie jest kuchnia mam szafki pokojowe, lodowke mikrofalówke, kanapki da się zrobić) I podkrada mi rzeczy z tych szafek i lodówki. NAwet to robia jak pojdę do pola zebrać ogórki.
Ciężko jest je złapac bo nie mam aparatu by właczyć co się dziejje jak ja ide.
8,556 2012-07-18 11:22:09
no to przechlapane krotko mowoiac:/ no ale jak to jest z lukiem, to drzwi sie nie dorobi
ja sobie nie wyobrazam miec juz otwartek przestrzei, bo jak mielismy to tersciowa tez ciagle przychodzila i szperala
takze ja rozumiem Twoj bol, ale to podkradanie, to juz przesada
no ale poki nie dorobicie sie swojego, to musiscie sie z nia meczyc czego Ci bardzo wspolczuje
no ale zawsze moglibyscie cos wynajac, chociaz glupi pokoj lub kawalerke
8,557 2012-07-18 11:27:22
W tym zadupiastym mieście hehe nie ma dużo na wynajem a jak jest to za cięzkie pieniądze.
A głowny powód też jest taki że nie chcemy teście zostawić samego z tymi wrednymi babmi bo by go zniszczyły. A chłop wyszedł już z alkoholizmu a beż naszego wparcia pewnie było by mu cięzko.
BO one to są takie zjadacze energetyczne.
A dodam Mikka ze wszytko to sie dzieje jak mojego nie mam w domu. JAk jest to cisza spokój.
Ja też umiem się odezwać i jak teściowa pyta gdzie moj poszedł wieczorem to jej odpowiedam że ja wszytkiego wiedzieć nie musze i nie sprawdzam swojego.
Wszytko by chciała wiedzieć co gdzie jak i kiedy.
8,558 2012-07-18 12:04:26
Tescia a planujecie coś swojego? Jakiś dom, mieszkanie, albo chociaż oddzielne piętro?
Ja pod koniec sierpnia się przeprowadzam do męża.
8,559 2012-07-18 12:46:28
tesia, tez tak odpowiadam, jak babka sie mnie pyta hehe no wy to macie przekichacne, ale przeciez wiecznie nie bedziecie tez tam siedziec i wypadaloby odlozyc troszke pieniazkow albo zacisnac pasa i pojsc na jakis wynajem, chocby przeprowadzic sie do innego miasta. My na szczescie mamy wlasnie oddzielne pietro i juz teraz to moze nas w dupe pocalowac, kuchnia tez nieldugo bedzie ale wczensiej tez korzystalismy z wszystkiego tak jak i wy razem ibyla tragedia dlatego podziwiamtakie rodziny. O ile jak sie ma dobry kontakt to OK, ale na dluzsza mete to bym zwariowala i wolala sie wyprowadzic chocby do domu. Niestety ja cierpliwosci nie mam i zatłukłabym kogos ![]()
rebel, to super, w koncu bedziecie na swoim
ja juz ze swoim chlopem mieszkam ponad rok i nie wiem jak z nim wytrzymalam tyle czasu. Jednak zycie sie zmienia po zamieszkaniu razem i nie ejst juz tak bajecznie :]
8,560 2012-07-18 13:37:45
Serio? A ja myślałam, że właśnie jak się zamieszka razem to jest sielanka.;)
Tzn nie tak dosłownie, ale że jest fajnie.
My będziemy budować dom, więc 2-3 lata musimy mieszkać u teściowej.
U mnie nie ma warunków, bo mamy tylko 2 pokoje, a poza tym, dom jest narzeczonego, więc trudno.
8,561 2012-07-18 13:57:35
Rebel, na poczarku owszem sielanka jest i to jaka! no ale potem przychodza kłotnie doslownie o głupoty i o wszystko - a bo to talerz zle położony, a bo pranie nie wstawione, a ze chusteczka lezy tam gdzie nie powinna, a ze nie sprzątneło sie liścia, który odleciał z kwiatka - no dosłownie
no ale tez inaczej jest, jak sie mieszka SAMEMU., a jak z tesciowa i innymi domownikami
my dopiero niedawno zaczelsimy zyc sami sobie, mamy osobą łazienke i kuchnie, wiec do zyvie wyglada calkiem inaczej, co nie zmienia faktu, ze kłotnie sa i to tylko w sumie o takie drobnostki
powiem Ci tez, ze lepiej bylo miedzy nami, jak mieszkalismy osobno, przynajmniej w kwestii seksu, bo teraz to krzyzyk na droge i pozal sie Boze, wiec nie zycze Ci tego ![]()
8,562 2012-07-18 18:49:50
u mnie babcia podchodzi do lodówki ![]()
mieszka z nami, ale ma swoją kuchnię, pokój gotuje oddzielnie ale zawsze w nocy idzie na 'łowy' ![]()
a my już jej nic nie gadamy, bo ona się wypiera, mimo niezbitych dowodów i śmiejemy się z niej. nic innego nie zostało ![]()
8,563 2012-07-19 09:53:26
hehe tak to jest z babkami!
Tak myślimy coś swojego:) Jak będę więcej zarabiać to się ostrzej za to wezmę.
Mika to twój dalej mało seksu Ci daje??
w tych sprawach jak nie mieszkaliśmy z moim razem to było więcej podchodów bo nie było gdzie to była i adrenalina, stres że ktoś nas nakryje. A teraz jest gdzie to już nie trzeba się zastanawiać gdzie to zrobimy.
8,564 2012-07-19 10:09:39
Jola, to prawie jak chomik albo kret
w nocy buszuje i chomikuje, by w dzien udawac głupiego ![]()
tesia, u nas tez tak bylo. Jsak nie mieszkalismy razem, to wiadomo widzielismy sie co weekend, wiec seks byl za kazdym razem, ba nawet kilka razy plus oczywiscie pieszczoty, pocalunki, przytulanki - o tym nie wspominam, bo az mi sie ryczec chce
jak zamieszkalismy razem, to owszem na poczatku tez bylo kolorowo, no a tak od grudnia to jest TRAGEDIA. Jeszcze na poczatku roku jako tako seks raz na tydzien, i ciezko bylo mi sie przyzwyczaic, a teraz? bedzie mijal niedlugo 6tydz celibatu
pomijam pocałunki, przytulanki, pieszczoty bo tego w ogole NIE MAM :] nawet nie wie, jak to jest calowac sie z jezyczkiem, no zapomnialam ![]()
8,565 2012-07-19 12:27:56
Witam dziewczyny ja dzis w nocy jade na slask musze sprawy urzedowe pozalatwiac-zglosic maluchy w urzedzie st.cywil.,zlozyc wniosek o becikowe,zalatwic papiery zwiazane z macierz.brr masakra tyle km jechac dla takich rzeczy
8,566 2012-07-19 12:59:08
Ola, ale takie sprawy to musisz zalatwic, czym predzej tym lepiej, a km rzeczywiscie duuuzo maszz
a z kim jedziesz? z rodzicami?
8,567 2012-07-19 13:12:41
Pociagiem jade jakies 10h br
8,568 2012-07-19 13:16:00
A no I szanowny tatus sie odezwal I przelal mi 5tys na konto eh zenada brr
8,569 2012-07-19 13:47:12
to uwazaj tam na siebie, bo to długa trasa
hehe, i co mysli, ze mu sie upiecze? zakladaj sprawe o alimenty i ani sie cie cykaj, a za kase od niego kup maluchom i sobie najpotrzebieniejsze rzeczy, a on niech lepiej odklada kolejne 5tys!!!
8,570 2012-07-19 14:16:31
No mika z poczatku chcialam mu tą kase odeslać ,ale stwierdziłam ,że on tez ma jakieś obowiązki więc zostawie je na czarną godzinę ...póki co nic nie kupuje a ciuszków takich małych rozmiarów to musze szukac bog wie gdzie!:(
no i podjelam decyzje rzucam studia!! szkod ami ale nie stac mnie! moze kiedys wróce!
8,571 2012-07-19 14:23:34
pewnie, ja tez bym nie odeslala, ale wiesz niewiadomo co debilowi do łba wpadnie, pozniej bedzie Ci wypominal:/ ale tamtych Ci nie wypomnial, to pewnie i teraz da se siana. Zapewne mysli, ze jak bedzie Ci raz na rok posyłal 5tys to nie zlozysz sprawy o alimenty:) a w dupie go miej!!
Rzeczywiscie ciezko znalezc ciuszki na takich maluszkow, ale moze na allegro sa albo w jakims sklepie dzieciecym? musza byc, bo przeciez wczesniaki sie rodza!
Co do studiow, to nie dziwie sie chociaz szkoda, bo moglabys jeszcze ten rok skonczyc, miec licencjata, a na mgr wrocic kidy indziej, ale dzieci wazniejsze sa:)
8,572 2012-07-19 15:15:46
No mika cholernie mi szkoda studiow mam super grupe I w ogole no nie wiem juz sama ale jak dla mnie teraz juz samotnej matki na dodatek wczesniakow co sie wiaze z jezdzeniem po zapewne roznych specjalistach 400zl na miesiac na czesne to bardzo duzo eh
Pociag mam o 20.13 brr az sie boje tej podrozy masakra!
8,573 2012-07-19 18:10:07
A może napisz podanie do dziekana o jakąś zapomogę byś mogła skończyć studia. Na większości uczelni coś takiego funkcjonuje. A na studia później wrócić ciężko, bo praca, bo dzieci, a pracę zawsze lepszą znajdziesz z wyższym wykształceniem.
8,574 2012-07-19 18:45:59
w sumie mozna wziac tez dziekanke z tego co wiem i przychodzic tylko na egzaminy, wiec to tez nie bylby głupi pomysl. Jakbys skonczyla tego licencjata to pewnie byloby Ci łatwiej pozniej wrocic niz jakbys teraz skonczyla. Ale rozumiem, bo dzieci sa malutkie, beda potrzebowaly wiecej opieki niz inne dzieci urodzone o czasie i tez pieniadze...
8,575 2012-07-19 19:05:16
no to faktycznie coś z twoim chłopem nie tak! chyba bym sobie wibrator na twoim miejscu kupiła <haha>
Ola kasy jego nie wydawaj bo zawsze ci może powiedzieć ze wysłał a wydałaś na siebie więc je trzymaj spokojnie na razie i czekaj na sąd aż z tym wszytko pozałątwiasz.
A co do studiów to może żeczywiście dziewczyn posłuchaj może to jest jakieś rozwiązanie:)
A jak się czujesz??
Dziewczyny ja dzisiaj przetwory robię! Juz mi sie nie chce:P
8,576 2012-07-19 19:13:07
Tesia no aj sie czuje w miare oki ale szalu nie ma a co do studiów to nie wiem zobacze jeszcze wiem tylko ze musze szybko sie zdecydowac bo wraz z 1.08 bd musiala zaplacic czesne za okres wakacyjny,czyli sierpień i wrzesien cale 450zl:(,wiec do konca lipca musze sie zdecydowac!a ja juz zbieram sie na autobus -20km do PKP mam a potem pociagiem do domu....
...naszczescie mam neta w tel.
8,577 2012-07-19 19:25:22
Wiesz jak teraz przerwiesz studia to ciężko będzie ci wrócić.
A Mateusz tylko przelał ci kase czy odezwał się ??
A Milan jak??
8,578 2012-07-19 19:35:03
Milan jest super codziennie rozmawiamy wieczorami na skaypie i w ogole dodaje otuchy...a tatus tylko smsa napisal o przelaniu kasy!
8,579 2012-07-19 22:25:20
Dziewczyy jade tym piep.... pociagiem masakra stracha mam ze hej oka to nie zmruze a ok 6 na miejscu bd:(potem jeszcze busem godzine eh
8,580 2012-07-20 10:09:24
Ola, nie dziwie sie, sama jechalas w nocy pociagiem wiec i ja bym sie bala, a tu jeszcze czeka Cie powrotna podroz