Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 128 129 130 131 132 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,386 do 8,450 z 10,560 ]

8,386

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Rebel wszystkiego najlepszego.

Mika gratuluję zdania mgr.

Zobacz podobne tematy :

8,387

Mika09 napisał/a:

madz, a to umoa zlecenie czy o prace? moze Ci przedluza akurat smile ja bede szukala teraz jakiejs roboty na weekend, bo w tyg tym dzieckiem bede sie opiekowala, ale to nie we wszystkie dni, wiecmusze dorobic jakos:/

Mika umowa o pracę, no ale napal nie wiem... oby jutro, trzymajcie kciuki!

Ola dzięki (choć pewnie tego nie przeczytasz ;p) i udanych wakacji

Wróciłam dopiero z pracy, jeszcze z przyjacielem się przelotem zobaczyliśmy. Idę spać, jutro lekarz a potem do pracy.
A w ogóle to się musze pochwalić, kupiłam w sobotę suszarko-lokówkę i w życiu moje włosy nie wyglądały tak dobrze smile No chyba że po wyjściu od fryzjera. Bo ogólnie to się ostatnio przefarbowałam i jestem trochę rucha, końcówki mam miedziane, góre brąz wpadający w rudy a spód bordowo-rudy big_smile

8,388

madz, a jaka to jest firma, masz moze zdj? bo sie zastanawiam wlasnie czy sobie nie kupic, ale ja mam zniszczone wlosy i troche szopiaste i w sumie boje sie, ze po wysuszeniu bede wygladaja jak idiotka:/ uzywam maseczki WAX i moje wlosy wygladaja juz lepiej i z nivei tych szamponow i odzywek tylko ze nie czesze sie w ogole, bo jak sie rozszcesze to szopa mi sie robi big_smile takze ja tyylko palcami ukladam wlosy big_smile

Moj dzis zaspal do roboty, bo tel mu padl w nocy i budzil nie zadzownil i musial jechac rowerem, czyli zajmie mu to okolo godziny :]

I wypozyczylam ksiazki wczoraj w  bibliotece, nie lubie fantastyki, ale tym razem podoba mi sie, o wampirach tongue

8,389

Ja też czytam teraz. Wreszcie mam na to czas.
A suszrką się pochwal, bo ja też muszę kupić.

8,390 Ostatnio edytowany przez madz88 (2012-06-27 22:25:06)

Mika09 napisał/a:

madz, a jaka to jest firma, masz moze zdj? bo sie zastanawiam wlasnie czy sobie nie kupic, ale ja mam zniszczone wlosy i troche szopiaste i w sumie boje sie, ze po wysuszeniu bede wygladaja jak idiotka:/ uzywam maseczki WAX i moje wlosy wygladaja juz lepiej i z nivei tych szamponow i odzywek tylko ze nie czesze sie w ogole, bo jak sie rozszcesze to szopa mi sie robi big_smile takze ja tyylko palcami ukladam wlosy big_smile

eh chyba nie mogę to linku do sklepu wrzucić, dlatego napisze wam firmę i model to sobie poszukajcie wink Babyliss 2735E polecam smile Jest z jonizatorem więc nie będzie ładnie wygładzać włosy, ja używam końcówki do prostowania i dużego wałka obrotowego na koniec z chłodnym powietrzem żeby włosy sobie u nasady trochę podnieść smile Bardzo łatwo się używa, myślałam że będzie gorzej

A i zapomniałam dodać, nie przedłużyli mi umowy ;( poszukiwania pracy czas zacząć ponownie...

8,391

madz, kurde, to szkoda, ze Ci nie przedluzyli tej umowy:/ to lacze sie w bolu i szukamy pracy razem tongue

A to znana firma:) i co masz proste wlosy normalnie po tym suszeniu? czy kreca sie i pusza? i z natury masz proste? bo ja mam falowane z leksza i pusza sie pod wplywem wilgoci np hmm i w sumie nigdy suszarek nie uzywalam, moze kiedys, ale puszyly sie wlosy i odstawilam. Teraz chcialam kupic sobie kjakas, bo przyda sie przeciez. A te koncowki do prostowania to rzeczywiscie prostuja wlosy?

8,392

Witam ja dziewczynki póki co bycze się nad morzem:)Miło spędzam czas z Milanem i rodzinką ah takie zycie to jest piękne zero zmartwień itd...jestem zla na siebie bo z Milanem poszliśmy na całość i teraz mi cholernie glupio ale coż stalo się chodz nie powiem ,ze coraz bardziej zalezy mi na nim...Mateusz w ogole sie nie odzywa ,nie pyta sie jak sie czujemy itd...a Milan on jakby mogł to by mnie na rekach nosil ...codzien rano mam sniadanie do łóżka,spacerki brzegiem morza i cudowne wieczory ah...się rozmarzylam brrr

A jak tam u Was dziewczynki?widze ze krucho z praca ,trzymam kciuki za Was:)

8,393

Ola, a czemu Mateusz sie nie odzywa? wie,ze pojechalas nad morze z Milanem? moze przez to, ze macie przerwe, to on rozumie to tak, ze macie sie do siebie nie odzywac tongue faceci roznie mysla, wiec nie zdziwilby mnie taki tok jego myslenia. Skoro jest tak Ci dobrze z Milanem, i widzisz, ze mu zalezy, ze Cie kocha, ze dba o Ciebie i Ty zapewne odwzajemniasz jego uczucia,  to moze sprobujcie, dajcie sobie szanse? do Mateusza pewnie masz sentment i jestes przywiazana do niego w pewien sposob, bo przeciez troche byliscie ze soba i nosisz jego dzieci, ale w zyciu nie zawsze trzeba kierowac sie rozumem, bo uczucia tez sa wazniejsze:) a u Ciebie zapewne rozum mowi Mateusz, a serce Milan smile

Trzymaj kciuki, zeby ta praca wypalila, i zebysmy w koncu cos znalazly smile

8,394

no trzymam kciuki trzymam:) a Wy trzymajcie kciuki , żebym ja wybrała najrozsądniej bo juz sama nie wiem...ale jedno wiem napewno nie będe z kimś na siłe<czyt.Mateusz>z dnia na dzien wiem ,ze to tylko przywiązanie i brak szacunku dla mnie z jego strony...
...Milan bd ze mna tutaj 2tyg postaram się podjać decyzje i skonczyć tą farse!!! eh

8,395

w ogóle Milan wyskoczył mi z pierścionkiem i z pytaniem czy wyjde za niego ale oczywiscie go pochamowalam masakra co siedzi w glowie tych facetów brrr!!!!

8,396

Ola, widac, ze Cie kocha i chce z Toba byc i najwazaniejsze akceptuje Twoje dzieci, ktore masz z innym kolesiem, a to naprawde duzo, bo niektorzy nie pchaja sie w takie zwiazki hmm ale cos czuje, ze wybierzesz Milana a pierscionek to niech on na razie schowa, ale zapewne przyda mu sie innym razem i wtedy juz sie zgodzisz tongue ale naprawde podejmij teraz decyzje, bo to bez sensu sie tak meczyc i jechac na 2 fronty, to kjest nie fair ani wobec jednego ani drugiego, bo i jeden i drugi ma nadzieje, a chyba nie chcesz zeby pozniej bylo tak, ze zostaniesz sama, bo Milan tez moze miec swoja wytrzymalosc i cierpliwosc smile

8,397

...gdyby nie dzieci to juz dawno bym była  z Milanem a tak to nie mysłe na kim mi zalezy tylko patrze na dobro dzieci....a mateusz ma mnie w dupie i mysli tylko o jednym zero odpowiedizalnosci!!!a ja glupia i naiwna i wierze w jego cudowne nawrócenie!!!!

8,398

Mika09 napisał/a:

madz, kurde, to szkoda, ze Ci nie przedluzyli tej umowy:/ to lacze sie w bolu i szukamy pracy razem tongue

A to znana firma:) i co masz proste wlosy normalnie po tym suszeniu? czy kreca sie i pusza? i z natury masz proste? bo ja mam falowane z leksza i pusza sie pod wplywem wilgoci np hmm i w sumie nigdy suszarek nie uzywalam, moze kiedys, ale puszyly sie wlosy i odstawilam. Teraz chcialam kupic sobie kjakas, bo przyda sie przeciez. A te koncowki do prostowania to rzeczywiscie prostuja wlosy?

Jestem totalnie rozbita dziś... Z jednej strony mi smutno, a z drugiej nie żałuję. Tylko szkoda mi że kasy nie będzie, ale mam zebrane czesne na pół semestru więc przeżyję do końca roku jakoś, ale w styczniu musze dostać już jakąś pensje bo na czesne nie będzie sad

co do włosów to ja własnie mam takie jak Ty Mika i jak wyprostuje je tą końcówką to są idealne!!! Boskie i w ogóle kocham tą suszarko-lokówkę big_smile

8,399

ale wlasnie widac, ze Milan tez chce zaakceptowac i pokochac Twoje dzieci! a Ciebie trzyma przy Mateuszu to, ze macie razem dzieci, ale to nie wszystko przeciez. Milan moze byc lepszym ojcem dla malenstw, wiec i ja bym sie tutaj nie zastanawiala. Miejmy nadzieje, ze on taki zawsze bedzie, a nie do momentu porodu np.

8,400

Mika moze i masz racje ,ze to nie wszytsko ,ze mamy razem dzieci,ale np ja już mam taką opinie we wsi ,ze robia ze mnie pierwsza lepsza i chce wkoncu skonczyc ta farse i wybrac jednego!!!!!!!

z Mateuszem seks to cholerny obowiązek<według niego rzecz jasna> a z Milanem jest całkiem inaczej chyba dziś podejme decyzje bo juz rozmyslam kilka tygodni i stoje w miejscu brrr!!!

P.S a babcia to w ogole zakochana w Milanie wszytsko w okolo domu robi ,na zakupy ja wozi itd:)

8,401

madz, to moze skusze sie na ta suszarke, bo poszukuje jakiejs, ale najpierw musze zarobic co nieco, a kosztuje ponad 200zł, jak teraz patrzylam smile ale dzieki za pomoc, bo w sumie pozytynwe ma opinie i mam nadzieje, ze do moich puszystych i durnowatych wlosow bedzie w sam raz hmm

Ola, powiem Ci szczerze, ze gdyby moj chociaz przez jeden dzien myslal o tym, ze seks to obowiazek i trzeba to robic, to ja bym byla w siodmym niebie lol bo moj z kolei w ogole nie chce sie kochac, ani dac sie dotykac, calowac, przytulac, NIC kompletnie nas juz nie laczy w tych sprawach i to jest przykre.
To babcia oczarowana. Mysle, ze Ty sama wiesz juz kogo wybrac, tylko jeszcze trzyma Cie przy Mateuszu wlasnie fakt, ze masz z nim dzieci, ale trudno, taka kolej zycia, zdaza sie, nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Najwazniejsze, ze Milan Cie szanuje i dba o Ciebie i oby tak zostalo smile a ludzmi sie nie porzjemuja, bo oni zawsze swoje gadaja.

8,402

no dzis wielce z Mateuszem mamy 3 i pół roku razem i chyba pora skonczyc !!! pomysle do wieczora i podejme decyzje!!!

8,403

To daj znac, jaka decyzje podjelas smile tylko zastanow sie kilka razy, zeby pozniej znow nie bylo odwolywania smile

8,404

Nie wiem dziewczyny chyba jakieś cuda się dzieją - telepatia czy co własnie dostałam smsa od Mateusza ze koniec z nami ha! zajebiście i po problemie!!! a jak mi posłodził w negatywnym sensie rzecz jasna brak słów!!!
...oh przynajmniej sama nie musze decydować!!!!!!

8,405

Mika decyzja sama się podjęła!!!

8,406

Ja pierd....to trzeba mieć nieźle we łbie ale mi posyła fajne słowka na mnie żałosne!!! jedzie równo po mnie!!! jak go dorwę to nie ręcze za siebie!!!! ma szczescie , ze mnie nie ma w domu brrr!!! porażka
najgorsze jest to ze ta cała "znajomosc" za pięknie się nie skonczy po jego hasłach coś czuje ze bedzie niezla przeprawa!!! i zaczyna mnie straszyc jakims filmami fotami bog wie czym jeszcze o ktorych nie mam bladego pojecia!!!!

8,407

z rana mu tylko napisałam ze mogl by sie czasem odezwac no to mam co chcialam! boze rozniesie mnie zaraz!

8,408

Ola, ale co Ci dokladnie napisal? o co mu chodzi??:/ moze doiwoiedzial sie o Milanie? bo przeciez nie wiedzial o nim, ale miej to w dupie. Pogaaj z Milanem, a Mateusz na pewno Cie straszy, bo co on moze? niech lepiej szykuje sie na alimenty, a nie grozi Ci Bog wie czym:/

8,409

Oj Mika szkoda gadać pisze ze "wrócił" do mnie tylko dla seksu bo innej naiwnej nie umial znależc ze robił potajemnie fotki i krecil filmiki zalosne....debil jeden!!!! i ze bede jeszcze za nim plakac nie doczekanie!!!

8,410

Ja pierd....cała się trzese z tego wszytskiego i aż mi już słabo brrrr!!!!

8,411

W dupie mam alimenty moze se je wsadzić!!!

8,412

jaki zalosny kretyn hmm to bylo do przewidzenia, bo skoro wczesniej odwalil takie cos, to nie dziwi mnie to, ze teraz tak postapil:/ ale co fotki, jak sie kochaliscie i filmiki? mozesz go zaskarzyc jak cos o nekanie, przeciez to nie ejst normalne:/ chyba nie zamierza tego wsadzic do neta czy gdzies. Jelsi by tak bylo ja bym poszla na policje i z nim porzadek zrobila, bo to jest naruszenie prywatnosci, intymnosci!! a co na to Milan?? widzisz, szkoda mi Ciebie, bo musisz przez tego debila teraz myslec, cierpiec, ale nie martw sie poki co, bo zaszkodzisz dzeciom! odpoczniesz troche nad tym morzem, wyluzujesz sie i nie zwracaj na niego uwagi. A ja bym na Twoim miejscu upominala sie o alimenty, bo on bedzie mial to  w dupie i umywal raczki, a wychowanie dzieci jednak kosztuje! i niech placi kretyn jeden zobacyzmy czy mu bedzie tak do smiechu!

8,413

no Mika Milan nic nie wie nie ma go teraz a nie chce tez tak zrobic ze ten mnie "olał" i zaraz szukam w nim pocieszenia!

8,414

ehh rozumiem Cie sad ale pewnie sam sie domysli, ze cos jest nie tak bo bedzie to widzial po Tobie a i Ty pewnie sama nie wytrzymas zi mu powiesz. No ale debil totalny z tego bylego:/ juz mu wiecej nigdy zadnej szansy nie dawaj! a Milan na pewno Cie wesprzre.

8,415

ah szkoda gadac i on miał być moim mężem!!! dziękuje bogu ze tak sie nie stalo!!!! teraz bym po sadach latała!

8,416

..az mi sie samopoczucie pogorszyło sad wymiotuje,słabo mi i senna jestem sad ide się położyc eh pa sad

8,417

Ola, uwazaj na siebie, bo to nie jest bezpiecznie ani dla Ciebie ani dla dzieci. Niestety przez takiego kretyna musisz cierpiec, ale nie daj sie, badz silna! szkoda nerwow na tego kretyna hmm

8,418

łoooo co tu się działo... eh. Ola :*

Mika zapłaciłam za nią 229zł.

Byłam dziś w firmie oddać jeszcze telefon i internet służbowy. Co za palant z mojego TL wrrr... "cześć... podpisz tu, i tu... cześć..." zmusiłam go żeby podał mi rękę... hmm kurde a coach jak wyszła na chwilę do mnie to powiedziała że jest w totalnym szoku. Ponoć całe moje piętro siedzi dziś cicho, nikt się do nikogo nie odzywa, zero rozmów, nawet w czasie przerwy w kuchni... ponoć masakra jest, wszyscy w takim szoku.
A mi już przeszło, pierdziele to, nie to nie, ja sie nie będę narzucać, w sumie całkiem przypadkiem tam trafiłam, wolę pracować jednak w swojej branży. Rodzice mówią żebym się nie przejmowała, dobrze będzie.

8,419

Puk, puk. Można dołączyć do netkafejki? wink

8,420

Ala, pewnie, że mozna smile napisz cos o sobie smile

madz, palant i tyle, ciekawe czemu Cie zwolnil ogolnie, nie przedluzyl umowy:/ ale rodzice maja racje, nie przejmuj sie, znajdziesz jeszcze lepsza prace!

A ja sie dzis zameldowalam tu o swojego do konca 2014 roku, bo chcialam sie zarejstrowac w urzedzie pracy by miec ubezpieczenie. I nie to, ze qrwa od dzisiaj urzad pracy zostal przeniesiony o pare km dalej i musialam z buta napierdzielac tam, bo szkoda mi bylo kasy na bilet, to jeszcze gowno zalatwilam, bo pracowalam wczesniej na umowe zlecenie/umowa o prace i z tego tytulu nie moge sie zarejstrowac!! musze przyniesc te zaswiadczenia z pracy i moze wtedy mnie zapisza, kurde tyle czasu na darmo hmm pojde tam w pon i jak cos im znowu nie bedzie pasowalo to rozrube zrobie:/ chamskie to wszystko takie, ze nie wiem hmm

8,421

Zdałam maturę!!!!;)

8,422

Rebel no to gratulacje to Ty młodziutka:)
...kiedy to było --->matura hehe

...wczoraj cały dzień leżałam w łóżku wypłakałam swoje i mam wyrąb....na Mateusza....dziś juz byłam na plaży z Milanem i jest super!!!! ide do przodu nie ogladam sie za siebie!!!!

pozdrawiam dziewczynki:)

8,423

Ale tu się działo jak mnie nie było:) Zarobiona jestem totalnie choć marne efekty sa eh;/

Ola szczęścia Ci życze bo napewno sie przyda, nie przejmuj sie d.... Mateuszem. Widzisz jak on nie ma szacunku do Ciebie. Widac że nie byłby dobrym kandydatem na ojca i męża.  Ciesz się chwila z Milanem i mam nadzieję że z nim Ci sie uda bo z tego co piszesz to złoty chłopak.

Madz ta lokówko suszarka świetna sama mam coś podobnego w domu. smile Choć ostatnio przy moich włosach nic sie nie spisuje, byłam u fryzjerki i tak spie...... mi włosy że szkoda mówić. Godzine spędzam na ich układaniu i dalej jest do d.........
Pracą się nie przejmuj znajdziesz napewno coś innego:)

Mikka a czemu nie zameldowałąś się na zawsze???
A z urzędem pracy zawsze są problemy .

Witam nową osobę napisz coś o sobie:)

Rebel gratulacje:) to ile masz lat??

8,424

20 latek mam.;)
JA dziś paskudnie się czuję. Mdli mnie, boli mnie głowa, brzuch. Masakra jakaś.

8,425

Rebel gratuluję zdania matury.

8,426

Dzięki. Już w pełni mogę się cieszyć ślubem i wakacjami.;)

8,427

Ekola brak mi słów.. na to jak zachował się Mateusz.. hm.. nee ma co się nim przejmować.. olać dziada i  tyle..

Rebel gratulacje : ))

8,428

Mika ja też mam zamiar po obronie się zarejestrować w urzędzie pracy, ale nie ze względu na ubezpieczenie bo je jeszcze mam. Zresztą pamiętaj że ubezpieczenie jest jeszcze ważne 3 miesiące po zakończeniu studiów. Powiedz mi jeszcze o co chodzi z tymi zaświadczeniami z pracy? Co dokładnie jest potrzebne?

Rebel gratuluję!!! Pochwal się wynikami smile I powiedź gdzie ostatecznie papiery będziesz składać

AlaRadocha witam smile Napisz nam więcej o sobie, skąd jesteś, co robisz, jakie plany itp smile

8,429

76% polski
73% angielski
50% matematyka.
Ustne: 100% polski, 67% angielski.

Dziś byłam na rozmowie o pracę. Jak do mnie zadzwonią, to od pon. będę nianią na pół etatu.

8,430

rebel napisał/a:

76% polski
73% angielski
50% matematyka.
Ustne: 100% polski, 67% angielski.

Dziś byłam na rozmowie o pracę. Jak do mnie zadzwonią, to od pon. będę nianią na pół etatu.

Super!!! Gratuluję i trzymam kciuki za prace wink

8,431

Witam dziewczynki ja olałam mojego eX definitywnie a niech sobie nie mysli ze jest bog wie kim i bede za nim plakac takiego!!!

..od wczoraj oficjalnie jesteśmy z Milanem parą i jest bosko!!! i nie mam zamiaru na nic czekać!!! zyje z dnia na dzien i każdy dzień jest piękniejszy!!!

...duzo czasu spedzamy ze soba musimy korzystać bo w niedziele za tydzień Milan wraca do domu a ja zostanę sama:(

...zmykam z moim ukochanym na plaże do cienia pod parasol:)

udanego weekendu dziewczyny papa:)

8,432

Mika09 napisał/a:

Ala, pewnie, że mozna smile napisz cos o sobie smile

smile Na forum jestem parę dni. Na co dzień pracuję, wybieram się na drugi kierunek studiów, obroniłam licencjat, mieszkam z narzeczonym. tongue
Witam się! wink

8,433

Ala a co studiujesz, co skończyłaś i na co się wybierasz?
Jako osoba pracująca na pełny etat (już od jutra bezrobotna) i studiująca 2 kierunki możesz liczyć na moje wsparcie smile

Napisz jeszcze gdzie mieszkasz - w sensie miasto smile

8,434

Ola ale masz historię swojego życia jak z książki:) A mnie ciekawi jaki jest Milan z wyglądu:D Określiłabym go jako wysokiego,szczupłego bruneta o lekko ciemniej karnacji:D hehe a jaki jest???
A jak sie czujesz już dobrze??

Rebel to dobrze ci poszła matura smile technikum tak?? życze powodzenia w pracy.

Ale radocha a pracujesz gdzies??

8,435

Dziewczyny, udało się i od jutra będę pół etatową nianią;)

8,436

gratulacje:) Rebel:)

A dziewczyny co myślicie o związkach z dużą przewagą wiekowa np kobieta 22 a facet 33 ??
Czy czasem to nie jest za duży odstęp wiekowy??
Mam znajomą ktora ma starszego od siebie faceta o 8 lat i w wieku 16 lat zrobił jej dziecko. Bo chciał założyc rodzinne a ona nie odpowiedzialna no nie protestowała. Poźniej na 18 lat zrobił jej kolejne dziecko a poźniej na 20 kolejne. Są razem i ona ma całkiem inne spojrzenie na świat zupełnie czegoś innego chcą od życia. I czy w takim wypadku ich drogi się nie rozejdą???
Ja do końca też tego nie rozumiem bo maja 3 dzieci 1 pokój i kuchnie i łazieke ( napewno bez wody jest cały dom ale nie wiem czy lazienka nie jest na polu). Trudne warunki życiowe, wiec po co starać sie o kolejne dzieci jak będą się gnieść.

Ale z drugiej strony takie związki też sie udaja tylko chyba widać które jest starsze w poźniejszym czasie jak ona ma 30 pare a on 40.

Co dziewczyny o tym myślicie??

8,437

Rebel, gratuluje zdania i matury i tego, ze zostaniesz niania smile ja tez jestem niania, ale na caly etat mozna powiedziec, niekiedy po 15h dziennie, ale zazwyczaj po 10 lub 11h tongue szukalam innej roboty, ale niestety nie chca mnie sad

madz, tak, to jeszcze ubezpieczenie mam wazne?? nawet nie wiedzialam, myslalam, ze w dniu obrony konczy sie ubezpieczenie, bo juz studentka nie jestem. Jutro ide zalozyc prywatne ubezpiecznie na zycie, widzialam oferty i do 100zł mozna sie spkojnie ubezpieczyc i chyba nie mam co liczyc na urzad pracy, bo to za dlugo trwa dlatego pojde i to zalawie prywatnie, przyda sie. A jesli chodzi o te zaswiadczenia, to nie wiem o co chodzi, bo to byla mloda baba, nawet chyba sama nie wiedziala co gada, bo na moje pytania nie umiala odpowiedziec, ale podejrzewam, ze chodzilo jej o zaswiadczenia z poprzednich prac np swiadectwa pracy i umowy, by mogla to wpisac w papiery.

Ola, no i super, ze taka decyzje podjelas, mysle ze bedziesz z Milanem szczesliwa smile a tamten pajac niech sie wali na ryj i mowie Ci scigaj go o alimenty, bo naprawde szkoda, zeby tyle kasy przeszlo obok.

My mielismy pracowity weekend. Uff, wczoraj moj miakl urodziny i wieczorem zrobilismy bibe i to niezla, wszyscy ledwo sie na nogach trzymali, niektorzy nawet wymiotowali hmm a dzis kazdy skacowany, a tu od rana latanina. Kupilismy pare rzeczy juz do naszej nowej kuchni i teraz ja odpoczywam, a moj pojechac z kumplem na rower i pewnie od razu piwka sie napije, a jak :]

tesia, jesli chodzi o to, to ja nie wiem nic przeciwko takim zwiazkom. Jesli sie dobrze dogaduja to OK, ale w sumie nie rozumiem troche tego po co robic sobie tyle dzieci skoro wie sie jakie sa warunki? a jesli maja inne podejscia na swiat itp, to tez troche niedobrze, bo nieporozumienia i klotnie moga z tego wynikac. Mam kolezanke, ktora jest w moim wieku a jej koles 11 lat starszy i juz po 3 miesiacach znajomosci wzieli slub i ona zaszla w ciaze. Poki co sa szczesliwi, a mały ma juz prawie 2 lata, wiec jak widac da sie tak zyc, no ale ja bym nie godzila sie na tyle dzieci w takich warunkach.

8,438

Tesia ja sama spotykałam się z facetem o 10lat starszym.. ii dogadywaliśmy się super.. itd.. hm.. więc różnica wiekowa.. jako tako mi nee przeszkadza.. tak jak Mika jedynie nee rozumiem po co tyle dzieci.. ale to ich życie.. ii ich sprawa.. hm..

8,439

tesia369 napisał/a:

A dziewczyny co myślicie o związkach z dużą przewagą wiekowa np kobieta 22 a facet 33 ??
Czy czasem to nie jest za duży odstęp wiekowy??

Wg mnie za duża różnica.

Mika09 napisał/a:

Rebel, gratuluje zdania i matury i tego, ze zostaniesz niania smile

Także gratuluję smile

Mika09 napisał/a:

My mielismy pracowity weekend. Uff, wczoraj moj miakl urodziny i wieczorem zrobilismy bibe i to niezla, wszyscy ledwo sie na nogach trzymali, niektorzy nawet wymiotowali hmm a dzis kazdy skacowany, a tu od rana latanina. Kupilismy pare rzeczy juz do naszej nowej kuchni i teraz ja odpoczywam, a moj pojechac z kumplem na rower i pewnie od razu piwka sie napije, a jak :]

To sto lat dla Twojego i żeby miał większe libido lol

8,440

Boże, tyle czasu  mnie nie było big_smile

witam nowe osóbki smile

Ola byli chyba mają to do siebie big_smile ja ostatnio zerwałam całkowicie kontakt z ex. nie lubię się kłócić, więc żyliśmy jakiejś tam koleżeńskiej stopie. ale jak ostatnio  z nim pisałam i zaczął jechać po mnie i moim Łukaszu to nie wytrzymałam i też mu wygarnęłam. dowiedziałam się, że ze mną nie wychodził, bo byłam za gruba i się mnie wstydził. że mój widocznie był miękkim ch*jem robiony, bo wydaje się być cip*. no kurde sorry. nie zna go ani nic a uważa się sam za Bóg wie kogo.
koleżanka mnie [podpuściła i zaczęłam już robić laleczkę voodoo big_smile ale mi nie wychodzi i narazie dam sobie spokój big_smile

moja sesja się skończyła dzisiaj. historię na 100% będę miała poprawkę... kurcze, szkoda. ale ja historii nigdy nie lubiłam...no cóż. teraz będę się musiała jakimś cudem nauczyć hmm

8,441

madz88 napisał/a:

Ala a co studiujesz, co skończyłaś i na co się wybierasz?
Jako osoba pracująca na pełny etat (już od jutra bezrobotna) i studiująca 2 kierunki możesz liczyć na moje wsparcie smile

Napisz jeszcze gdzie mieszkasz - w sensie miasto smile

Skończyłam właśnie licencjackie studia z księgowości, wybieram się na filologię angielską. Mieszkam w małej miejscowości koło Radomia.

Któraś z Was pytała o związki z dużą różnicą wiekową-ja jestem jak najbardziej za! Każdemu należy się miłość i różnica wiekowa moim zdaniem nie przeszkadza w ogóle. smile

8,442

czarna, przydaloby mu sie, i tego mu nawet zyczylam lol ale chyba sie obrazil, bo tez nic nie moge i juz od ponad 2 tyg susza :]

Jola, noo zes nas zaniedbała niedobra Ty big_smile ale pewnie szkola, praca, nauka Cie pochlonely smile oj to we wrzesniu bedziesz miec poprawke? ja tez nigdy historii nie lubilam, ale szybko mi do glowy nawet wchodzila.

Ala, ja tez jestem wlasnie tego zdania, ze wiek nie ma wiekszego znaczenia i jesli ktos sie naprade kocha i jest z druga osoba z miloscia, a nie dla pieniedzy czy seksu to jak najbardziej jestem za takimi zwiazkami smile

Ogladalismy wczoraj mecz i kurde ja bylam za Włochami, ale Hiszpania nie ma co ukrywac, pokazała na co ich stac:) dzis z moim idziemy na miasto zalatwic pare sprawy no i najwazniejsze - remont juz sie konczy!!!! panele postawione, kafelki tez, w sumie to jeszcze tylko czekamy na meble do kuchni i lazienki tongue

8,443

Witam a ja cholerka znowu w szpitalu...:((( wkur.... się idzie i nic więcej!!!! taka fajna pogoda wakacje w pełni a ja dupa wakacjuje sie na szpitalnym odziale poezja!!!

kuźwa , kuźwa ,kuźwa!!!!!

8,444

Ola, a co sie stalo? brzuch Cie zaczal bolec, wymiotujesz? moize to przez ten stres przez tego idiote hmm

8,445

Mika a szkoda gadać zaczęłam krwawić dosyć mocno od tak...i diagnoza taka ze lozysko sie odkleja i dupa poleze sobie dlugoooooooooo

8,446

W sumie tak on chciał ją chyba przywiązać do siebie, Wogole nie rozumiem gdzie matka była jak puszczała 16 letnie dziecko nie spełna bo na 16 urodziła do faceta na noc.

Ale pytałam was czy nie wiadać poźniej wizualnie np że on jest starszy??

Ola wspólczuje teraz do samej ciązy będziesz musiałą leżeć cały czas...ważne żebyś Ty i dzieci były zdrowe i żeby nie urodzić za wcześnie.
eh a czy stres się temu przyczynił??

Czarna i robaczek jak ja was długo tutaj nie widziałam:P

8,447

Tesia ledwo zdołali podtrzymać mi ciąże bo było tragicznie bedą walczyć bym dobiła do 30tc chodz nie ma 100% pewnosci ze tak bedzie:(

8,448

Tesia.. wizualnie to widać, ale czy to jest aż takie ważne? ;>

Ola mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku z wami..

Mika no to super, że remont się kończy.. w końcu będziecie mieli trochę więcej czasu itd..

8,449

Dziewczyny, mój przyszły mąż ma 32 lata. A zaczęliśmy się spotykac jak miałam 16 lat. W ciąże nie zaszłam i pewnie długo jeszcze nie zajdę.

Napiszę potem więcej, bo teraz wpadłam tylko na chwilkę.;)

8,450 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-07-02 16:21:06)

fakt, pochłonęło mnie życie big_smile
do tego dysk mi w kompie padł i miałam dorywczo laptopa brata. zresztą wciąż mój komp nie działa. dziś wieczorem ma przyjechać brat na urlop, on się trochę zna na kompach więc będzie coś próbował robić. dysk nowy mam już, ale Windows nie chce mi się zainstalować hmm ciągle jakiś błąd wyskakiwał a próbowałam z kilku płyt.

a poza tym to ja zerwałam całkowicie kontakt z ex. zaczął obrażać, mnie, mojego Ł. choć nawet go nie zna. i tak mnie wkurzył, ja zjechałam jego i zakończyliśmy znajomość. a jakoś się to toczyło, bo ja nie lubię kłótni.

i teraz mam już potwierdzone swoje przypuszczenia. mam poprawkę z historii. hmm szlag by to!

a co do tych związków z dużą różnicą wieku. ja bym pewnie zaakceptowała do 10 lat. ale wiadomo też, że serce nie sługa więc niczego nie wykluczam. jeśli dwoje ludzi łączy miłość, to jaki kłopot?

Posty [ 8,386 do 8,450 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 128 129 130 131 132 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024