Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,256 do 8,320 z 10,560 ]

8,256

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Ola napewno się uda. Życzę udanego wieczoru.

Zobacz podobne tematy :

8,257

Ola, zdasz na pewno smile

pieguska, ja tez na takich imprezach jem no i bawie sie big_smile ale na typowych domowkach, parapetowkach tez wpieprzam jak swinia, ale to bardziej slodycze i fast foody hehe za miesiac robie akurat parapetowke bo domek bedzie wyremonetowany big_smile dzis 2h szorowalam kafelki!! myslalam, ze umre, a jeszcze musze wanne, kibel i kaloryfer umyc, a okno zostawie na piatek, bo juz je nmylam, ale trzeba jeszcze raz tongue

W sumie to tak za bardzo to ja nie popije na tym weselichu, bo moj facet jest swiadkiem, wiec nie wypada zebym sie naje*** haha chociaz ja mam slaba glowe i po 2 piwach gleba, a po jednym piwie bomba lol mowie calkiem powaznie, po 3 piwach leze pod stolem i ani me ani be i smiali sie, ze beda mi naewac co 10 kolejke big_smile

Boze, musze potem zajrzec do pracy mgr i cos zaczac sie uczyc hmm

8,258

no mika obyś miała rację i zdam bo poprawka w drugiej połowie września a do niej moge nie dotrwac:)teraz na tapecie prawo gospodarcze w sobote kolos a niedziele egzamin-z różnymi babkami ,ale naszczescie zakres materiału ten sam...co nie mozna powiedziec o innych przedmiotach patrzac na cwiczenia i wyklady...:)wczoraj wkuwalam od 22:30 do 2 w nocy:)ale przynajmniej jestem ciut do przodu niz planowalam no nic ide dalej wkuwać 7ustaw buhaha:)

pozdrawiam milego dnia smile

8,259

Mika to widzę, że mamy podobnie ;p bo ja to też wpieprzam ile się da ;p hehe aa na drugi dzień to już nee mogę nic przełknąć ;p tak miałam ostatnio na komunii na drugi dzień.. nee umiałam patrzeć na żarcie ;p

8,260

ale tutaj chociaz bedzie mozna wytanczyc, to co sie zje big_smile ale ja w sumie duzo nie jem, chyba hehe 3 posilki w tym sniadania jakby nie bylo, bo jogurt zjem, ewentualnie platki bez mleka tongue ale jak sa takie wlasnie imprezy, to masakra. Niby duzo nie jem, ale po obiedzie mam dosyc i najcetniej bym juz nic nie jadla do konca, ale glupio tak wiec wmuszam w siebie ale malutkie kawalki, a i tak facet po mnie dojada lol

8,261

hm.. aa to ja jak nawet jestem pełna to ii tak wpieprzam ;p

8,262

a ja jak idę na wesele to praktycznie nie jem w ogóle big_smile
samo patrzenie na żarcie mnie syci big_smile:D
a i tak gruba beka ze mnie, bez jedzenia big_smile

8,263

Jola, bo na weselu powinno sie myslec o tanczeniu a nie jedzeniu big_smile zarcia mamy wystarczajaco na codzien, a takie balety nie zdarzaja sie czesto ;D ja tez ino by obiad zjesc, a potem cos dziubne zeby nie bylo, bo glupio tak wszyscy jedza, a ja siedze i sie patrze haha

Moj mial isc po piwo.... a kupil cala skrzynke!! alkoholik jeden, ale powiedzial, ze kupil skrzynke tylko dlatego, bo dostal z tej okazji flage, czapke, otwieracz i smycz, oczywiscie wszystko w kolorze bialo-czerwonym lol lol a mi kupil wódke (zoladkowa, ohyda!!), i sok porzeczkowy zebym nie jeczala haha i wlasnie sobie pije drinka, i sie ululam zaraz, ale pojde do chlopow posmiac sie troche, moze mnie przygarna big_smile w weekend panienkie i kawalerskie i tak cos czuje, ze oni sie bardziej naje*** i nawet do domu nie wroca :]

8,264

to ja właśnie siedzę i patrzę jak inni żrą big_smile

zdrowie! wypij i moje wink

8,265

ja tez bym cos zezarla, ale nie ma co, a nie chce mi sie isc robic, czekam az moj łaskie pojdzie po calym dniu roboty i zrobi kochanej dziewczynie kolacje lol

A zdrowie, zdrowie!! wez Ty Jola tez jakiegos browca i dawaj, napij sie ze mna, bo głupio tak samej złopac lol

8,266

ja mówię, że na weselach patrzę jak inni żrą big_smile smile tongue

nie mam piwka. miałam sobie kupić dziś, ale by mi pks zwiał big_smile przeżyję wink

8,267

Jola, widzisz, juz mi wóda w glowie zaszumiala, bo nie rozumiem, co piszesz lol

a to nie masz jakiegos przy domie osiedlowego sklepu? big_smile

8,268

osiedlowego? na wsi? lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
poza tym ten najbliżej już chyba zamknięty big_smile

oj tam, przeżyję big_smile

8,269

ej no, moja babunia mieszka na wsi, a ma tam 2 sklepy takie jakby osiedlowe big_smile jeden mozna powiedziec, ze monopolowy bo az do 23 otwarty lol to trzeba robic zapasy wczesniej big_smile

8,270

pisałam, że chciałam. ale ten pks... hmm
no nic. innym razem big_smile

8,271

zapasy kochana znacze, ze wczesniej, a ni w tym samym dniu big_smile nastepnym razem kup cala skrzynke, to nie bedzie Ci brakowalo big_smile

8,272

czepiasz się big_smile
jakbym od razu tyle kupiła to długo by nie postało big_smile

8,273

Mika zrobiłaś mi chęć na piwko ;p

8,274

mi już dawno big_smile

8,275

ha a ja mam piwo:) Kupiłąm dzisiaj specialnie dla mojego i siebie:) Zaraz sie napiję:P hehe same mi ochoty narobiłyście:P

A jak wam dzień minął??

8,276

już słyszę to "tsssst" otwieranego piwa big_smile

ja byłam w pracy, potem w domu big_smile

8,277

A ja popilam sobie wczoraj i sie ululalam, ale najpierw bylo male co nieco big_smile teraz czekam az moj zamontuje prysznic i idziemy gdzies w dluga chyba, bo ładna pogoda tongue

W ogole tak patrze przez okna, a ludzie ida na procesje z lezakami i jakimis krzeslami i plecakami lol lol moj mowi, ze przez wrocław tak sie chodzi i czeka sie na skrzyzowaniu az dojda z innego Kosciola i ludzie dolaczaja lol

8,278

hm.. oo lol ;p hm.. że im się chce ;p

8,279

ja, jak dziś mi się uda napisać kilka artykułów na zaliczenie do szkoły, to po pracy jadę do koleżanki big_smile na piwko i pogaduchy big_smile
oficjalnie 'na kawę' big_smile:D:D

8,280

to Ci fajnie ;p ja mam nadzieję, że brat postawi flachę.. bo ma urodziny ;p

8,281

wszyscy chleja big_smile Jolcia, to do pogaduch wezcie sobie tez browara big_smile

Moj mnie dzis zabiera na rejs statkiem big_smile a potem idziemy na rynek zobaczyc co tam z Euro sie dzieje i na jakas pizze smile prysznic juz mamy, mozna sie pluskac!! big_smile

8,282

ja tez chce się upić a nei moge brrrr

8,283

Mika Ciebie chyba trzyma od wczoraj big_smile przecież napisałam że na piwo i pogaduchy, co jest ładnie nazwane "kawą" big_smile

8,284

Jola, trzymalo trzymalo, ale juz wytrzezwialo big_smile
Dzis mecz, i chociaz za nimi nie przepadam, nie interesuje sie pilka nozna to coz... bede zmusza ogladac to wiec zeby zatopic swe smutki to napije sie i dzis tongue

8,285

Mika ty mi chyba podawałaś stronke na która wrzuciłam fotke z brzuszkiem bo tu bezposrednio nie idzie...mozesz mi przypomniec jaka to stronka bo mi z glowy to wypadło a chcialam wam pokazac moj dorobek...

8,286

Mika09 napisał/a:

Jola, bo na weselu powinno sie myslec o tanczeniu a nie jedzeniu big_smile zarcia mamy wystarczajaco na codzien, a takie balety nie zdarzaja sie czesto ;D ja tez ino by obiad zjesc, a potem cos dziubne zeby nie bylo, bo glupio tak wszyscy jedza, a ja siedze i sie patrze haha

Moj mial isc po piwo.... a kupil cala skrzynke!! alkoholik jeden, ale powiedzial, ze kupil skrzynke tylko dlatego, bo dostal z tej okazji flage, czapke, otwieracz i smycz, oczywiscie wszystko w kolorze bialo-czerwonym lol lol a mi kupil wódke (zoladkowa, ohyda!!), i sok porzeczkowy zebym nie jeczala haha i wlasnie sobie pije drinka, i sie ululam zaraz, ale pojde do chlopow posmiac sie troche, moze mnie przygarna big_smile w weekend panienkie i kawalerskie i tak cos czuje, ze oni sie bardziej naje*** i nawet do domu nie wroca :]

Mój ostatnio mówi tak" bede przed polnocą, idę na dwa piwka..." wrócił o 4 nad ranem i się odbijał od ścian hmm

8,287

Ola, stronka to imageshack chyba big_smile  czekamy na zdj brzuszka, bo juz na pewno cos widac:)

Monika, moj nieraz tak robil, ja juz przyzwyzajona jestem big_smile a jutro kawalerskie, wiec juz widze w jakim oplakanym stanie przyjdzie do domu o ile w ogole bedzie w stanie do niego dojsc lol a ja nie wiem, czy J. bedzie robila panienskie jutro, mowila ze tak, ale czort wie:/

Uczylam sie 2h do obrony i mozg mi juz wysiada, wszystko mi sie pokićkało big_smile hmm

8,288

Zdalam zaliczenie z prawa gospodarczego na 4:-)jutro mam z tego samego egzamin ah hehe

8,289

No, to gratuluję smile
Ja ost. niestety 'uwaliłam' jeden... ale nie ma jak poprawy wink

8,290

Ola gratuluję.

8,291

Saya ja narazie mam do przodu z egzaminami na szczescie:) chodz czekam jeszcze na wyniki z jednego egzaminu , który taki niepeny jest czy zdałąm hehe przedemną egzamin jutro i potem jeszcze dwa ah jak ja kocham studia hehe

8,292

ja wczoraj byłam u koleżanki na 'kawie' która smakowała jak piwo big_smile
pogadałyśmy jak nie wiem smile w domku byłam koło 22 a i niej coś po 15 big_smile
także no big_smile

8,293

Hej. co u was??? nie miałam internetu ale na szczęście już jest:)

8,294

ekoola89 No to gratuluję jeszcze bardziej tongue Ja jestem do tyłu z dwoma przedmiotami ;/ Ale dam radę, w końcu muszę xD. Dziś ładnie filozofie zaliczyłam i gra wink. Byle przeżyć tą sesję ;P

Tynka u mnie po staremu xD

8,295

Dzis juz nie bylo tak pieknie na egzaminie byla nie zla jazda ale na szczescie zdalam na 3 uff pierwsza troja w tej sesji wrr

8,296

Niezła? :> Tzn?:P Byś więcej szczegółów podała tongue
I nie warcz ;p Niektórzy z 3 by się cieszyli jak np. ja ;P W sumie studiuję tylko dla ambicji, a Ty?

8,297

Saya jazda w takim sensie ze byl test wielokrotnego wyboru i pytania podchwytliwe z ustaw a ja mam ambicje na wiecej niz 3 bo siedze i wkuwam calymi dniami:-)

8,298

Zdalam kolejny egzamin na 4 zostal mi jeszcze jeden:-)i czekam na wyniki jeszcze z jednego:-)

8,299

Ekoola Gratulacje : ))

8,300

Ola, gratulacje! big_smile

ja tylko na chwile, bo mamy problemy i nie mam nawet czasu, zeby wejsc tutaj i posiedziec hmm jutro albo we wtorek postaram sie cos nadrobic big_smile trzymajcie sie :*

8,301

Mika.. aa co się stało?

8,302

ufff musze musze musze się pochwalić ZDAŁAM ten cholerny egzamin z finansów przez ,który spać nie mogłam!!!! na 3 ale to jest luksusowa trójeczka:)

pozdrawiam:)

P.S jeszcze jeden egzamin 23.06 i wakacje smile zaczynam wkuwanko papa

8,303

Ola, gratulacje poraz kolejny! smile ja tez jeszcze obrona 25 czerwca i wakacje.... NA ZAWSZE! mam nadzieje taka hehe

Pieguska, duzo by mowic. Chodzi o babke mojego faceta, ktora nienawidzi mnie i prawie ze bratowej (w sobote slub o ktorym wspominalam) mojego M. O ile bratowa ma juz spokoj, bo maja swoje mieszkanko tak my musimy jeszcze korzystac z kuchni tej wiedzmy, robi mi o wszystko jazdy, zaczela nawet gadac i plotkowac o mojej rodzinie, a tego nie zniose. Su** jedna i bylam juz spakowana, mialam sie wyprowadzac, ale moj mnie zatrzymal i powiedzial, ze nigdzie nie pojade hmm teraz sie do mnie nie odzywa od 2 dni, choc ja na dol staram sie nie schodzic, przez co nie jem w ogole przez caly dzien i piuerwszy moj posilek jest o 17, jak facet wroci z pracy i przyniesie mi cos na gore. Dodam, ze mieszkamy wszyscy w domku i mamy jakby 3 pietra, na kazdym pietrze jest mieszkanie (za miesiac konczy sie remont naszego mieszkanka, inne sa juz zrobione) i ta wiedzma musi mieszkac z nami hmm

8,304

Mika
łoo dość.. ale babki, teściowe takie są ;> hm..
moja siostra jak wyszła za mąż ii zamieszkała u męża z jego matką.. to gotowały dwa obiady ;> (mieszkały w bloku w 3pokojowym mieszkaniu.. kuchnia mała aaa gotowały dwa oddzielne obiady.. bo się nee umiały dogadać.. ii tak z wieloma rzeczami było..) heh.. więc mogę jedynie przypuszczać jak się czujesz.. heh.. noo ale najważniejsze żeby Twój facet był za Tobą.. ii żeby umiał się jako tako przeciwstawić się jej ;>

8,305

pieguska, mi sie nie usmiechalo mieszkanie z nia pod jednym dachem, bo wiedzialaqm, ze tak moze byc, no ale zdecydowalam sie ze wzgledu na mojego no i mam :] my tez gorowalismy osobno, ale teraz to ja nic go gotuje, bo nawet na dol nie schodze chyba ze jej nie ma. Juz sie nie moge doczekac, az kuchnie bedziemy mieli wlasna, ale to jeszcze miedsiac jakis hmm

8,306

Cześc:)

Ja mam taką samą sytuację jak Mika:P hehe i też gotuje osobno bo nie babka wkurwiała. Jak gotowałam obiad dla wszytkich teścia, 2 bratowych(siostry mojego, chyba tak sie mówi) babki oraz dla siebie i mojego. TO teściu mi sie tylko dokładał nie dużo do zakupów a one nic, I ja tak za swoje cały czas kupowałam i robiłam i gotowałam tylko ja one mi nawet nie pomagały czasem jedna bratowa ale ona ma 9 lat. A najlepsze bylo to ze hak ugotowałam obiad i szłąm do roboty to dla mnie już nie zostawało i nie miałam co jeść. A wyobrażacie sobie robić np pierogi na tyle osób??

Wkurwiłam sie raz i powiedziałam ze gotuje osobno wtedy też jakąś starą lodówke załatwiłam i przytargałam do cholpy. Bo choć miałam swoją pólke w lodówce to mi ze żerali z niej. Wtedy babka wkurzyłą sie starsznie, ale głupich nie ma ja sie nie dam wykorzystywać. Nie odzywała sie chyba miesiąc, ale i tak chodziłam do kuchni gdzie ona jest obok gotować bo nie mam wyjśćia. I na chwile obecną dalej nie mam swojej kuchni. A babka już sie odzywa choć straszna jedza z niej bo mi dalej podjada jedzenie, nawet z garka jak ja nie widze.

Raz na złośc zostawiłam 3 kwałki wątróbki drobiowej i posoliłam łyżką soli big_smile ehehe i zeżarła jeden kwałek hhee ostro ją cofneło. I ma za swoje bo nikt jej kraść nie kazał.

Mika nie przejmuj sie rób swoje ugotuj taki obiad jak najbardziej lubi, niech jej pachni i wynieś do pokoju:D Kurwica bedzie ja tukła bo będzie jej pachnieć i by zjadła a nie będzie coD: <lol>

8,307

tesia, haha dobre z ta watrobka lol to Ty tez mieszkasz z tesciami i tymi bratowymi, tak?

No ja kochana to nie gotuje nic juz, pier.dole to, bo mam dosc jej ogladania i sluchania, a ona jest tak bezczelna ze głowa mała. Nie chce znizac sie do jej poziomu dlatego milcze, ale nastepnym razem wiem, ze nie wytrzymam i wygarne jej porzadnie, juz raz tak zrobilam, to ja zatkalo su.ka jedna. Wiesz, ona tez gotuje obiady, choc nie wiem dla kogo  bo nikt tego prawie nie je, no chyba ze ten brat mojego faceta, ale to alkocholik i cpun, ona nie je w ogole przez caly dzien nic! jedna kromke chleba dziennie, ale pije z 10 herbat :] takze wiesz, ja nie chce jej widziec, bo ona jest naprawde bezczelna, chamska i jedzie po mnie, a ja chce jakas godnosc miec, wiec staram sie powstrzymac, miesiac jeszcze wytrzymam smile

8,308

U mnie to starsznie zakęcona sytuacja, mieszkam z babka teściowej i z teściem i bratowymi. Ale teściowa ostatnio wróciła bo coś jej nie wyszło z kochankiem i sa wszycy na kupie.

Ja w sumie jestem na nwoej części domu gdzie ma pokój łazięke i kotłownie i prowizorkę kuchni(lodówka, mikrofalówka i kilka szafek na zimno zawsze wszytko zrobie) A teściu na nowej części domu zrobił też swoim córką pokoje ja z moim mu pomagaliśmy ale te damulki nie pójda bo meble(nowe) są nie ladne. I wola w jednym pokoju z matka i babka siedzieć. Czyli w sumie śpią w 4 na 2 lózkach gdzie jedno to jedynka.

Wiadomo ale z babkami to tak jest. JA też wszytko źle robie i że moj jak wróci z roboty że szybko nie biegne mu obiadu podać, albo że mnie nie ma i jak to tak może być! Paranoja.
Ja nie mam gdzie indziej mieszkac bo w moim domu rodzinnym tez masakra.

8,309

Kurde, a nie mozecie czegos wynajac? albo zrobic sobie normalna kuchnie? wiuesz zeby odciac sie od nich tak jak my - kazdy ma odrebne mieszkanie i w dupie wszystko mamy. Wiadomo na to kasa jest jest potrzebna, ale czasami lepiej sie poswiecic, lub wziac jakis niewielki kredyt i dobudowac sobie kuchnie czy tam powiekszyc jakies pomieszczenie, a one niech sie gniota w tym pokoju, jak im tak wygodnie. Ja tez mieszkam z matka tesciowej (stara ma ponad 85 lat jakos) i mam nadzsieje, ze dlugo nie pochodzi (Boże wybacz :] ) bo jak jej zabrknie to jej ten wnuczus trzeci czyli brat mojego M (alkoholik itop) pojdzie na jej miejsce, a poki co mieszkamy z nim w naszym mieszkanku, na naszym pietrze:/

8,310 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-06-12 14:47:23)

Moj nie chce słyszeć zeby coś wynajmować:) do kuchni sie już raz przymierzyliśmy miełiśmy odłożona kase ale szef mojego nie wypłacił za 3 miesiące pracy i do tyłu byliśmy z kasą i to co było na kuchnie poszło na życie. Kuchnia by w sumie juz była ale w tamtym roku centralne robiliśmy i to też troche kosztowało a w tym roku elewacje bo nie ma ocieplenia to też idzie kasa. Ja jak coś odłoże to zawsze jakoś ta kasa znika na coś innego. W sobote już odłozyłam 500zł to dzisiaj już jest 300 bo mój coś chciał sobie kupić.

Wiecie mojemu zawsze załowali na wieksze rzeczy że szkoda, a jak coś kupili to chowali na strych a kiedyś sie przyda i teraz lubi coś kupic sobie:) Ale jak on sobie to niema tak że ja bede odkłądać oszczędzać a on będzie kupwał bo wtedy tyle samo kasy mi daje żebym sobie coś kupiła.

8,311

Ehh, szkoda kurde, bo tak gniezdzic sie i meczyc to masakra. Ja narzekam, ale chociaz mamy swoje male mieszkanko, co prawda gdyby nie ten jego brat to byloby idealnie juz po remoncie, no ale i z nim trzeba sie uzerac. Nie zazdroszcze takiej sytuacji, bo my dogadujemy sie dobrze z jego bratem i bratowa, tylko ta babka.... hmm a pieniedzy zawsze nie da sie tak odlozyc, tez probowalam, ale to mojego matka w ch.uja zrobila i musial 4tys wylozyc, wiec bylismy o tyle stratni a juz kasa byla odlozona:/ teraz bedziemy planowali zlaozyc lokate i na nia kase wplacac i niech rosna te % jakies, moze takim sposobem uda sie cos odlozyc.
Szkoda, ze Twoj nie chce wynajac mieszkania, ale to tez koszty, wiec wtedy to dopiero trzeba bylo zacisnac pasa, to juz wolalabym wziac kredyt i chociaz na kawalerke go wydac, bo z wynajmowaniem to roznie bywa, a tak to juz wlasne mieszkanie.

8,312

On lubi mieszkać tu gdzie mieszka:) Ja sie tam nie przejmuje nimi bo mnie to nie interesuja co robia. jak mnie wkurzą to zamuruje drzwi przejściowe na nową częśc i nie będą wchodzic i niech spadaja:D

Wynajem to koszty straszne i płacisz za nic a lepej by było te pieniądze odkładąc. mieszkanie tu gdzie ja mieszkam to minimum 800zł plus media to lepiej by było odkładać. Ale sama wiesz jak to z odkładaniem:P
A mój kredytu nie dostanie  bo mam za małe zarobki na umowie.

Tak pozatym to nikt się nie wtrąca tylko ta babka no ale tez bym chciałą tak jak ty pisałaś o swojej ale. Też źle nie życząc nikomu. Bo ta ta babka teściową pchała w ręce kochanka. Okropne nasienie te babki stare. a druga babcia mojego jest super osobą zawsze życzy nam jak najlepiej:)
Dzwoni martwi  sie o nas czy dajemy sobie rade i wogole:) super kobieta

8,313

No koszty wynajmu sa ogromne, ale niektorzy i na to sie decyduja, ale ja tez bym wolala juz wziac kredyt, jesli mialabym mozliwosc lub odlakladac i za kilka lat cos pomyslec. No a zeby poki co trzeba zacisnac smile jak cos to zrob tak jak mowisz, zamuruj i w dupie miej hehe a kuchnie sobie kiedys dobudujecie i bedziecie mieli jakby odrebne mieszkanie smile

8,314 Ostatnio edytowany przez Saya (2012-06-12 20:40:50)

eolka no to tylko pozazdroscic takiej ambicji smile ja tam zasze modle w byle na 3 xd miec z glowy i skonczyc ta stresujaca sesje ;/
Widze, ze temat zszedl na calkiem mi nieznane tereny; p o ktorych nie mam pojecia; o
Mika sadze ze ksz wynajmu nie jest duzy jak sie szuka. ja z chlopakiem od lipca bedziemy wynajmowac za 1300 zl z rachunkami

przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z tabletg

8,315

wybaczcie, ale nie chce mi się czytać big_smile
ja i tak przelotem... nie mm ostatnio czasu na nic...

8,316 Ostatnio edytowany przez ppieguskaa (2012-06-13 08:28:09)

jednym słowem.. babki, teściowe itd.. są po prostu poje.. i tyle..

bo jak tak czytam itd.. ii trochę też nasłuchałam się historii od moich znajomych.. to po prostu niekiedy nóż sam się otwiera w kieszeni..

8,317

pieguska, niestety smile moja tesciowa tez jest udana i nie chce z nia miec nic wspolnego juz, dwa razy sie na niej przejechalam i to porzadnie. Niby tutaj miła, a za plecami dupe obrabia i plotkuje. Jeszcze w soboite po weselu ma u nas spac, az sie boje pomyslec co wtedy bedzie.

8,318

Mam nadzieje, że nie będzie o tym notki w gazecie Mika tongue

8,319

..ale tu cicho ostatnimi czasy masakra:) a ja dopiero od dzis zaczynam wkuwanie na ostatni egzamin opadlam normalnie z sił...weny do nauki kompletnie brak!!! eh sajgon...

...z tego co kojarze to MIKA dziś na weselu !! udanej zabawy!! smile

a reszte kobietek pozdrawiam i udanego weekendu życzę !!!

POLSKA GOLA!!! smile

8,320

ekoola właśnie też się dziwię, że tu taki zastój ;o. Wszędzie wszyscy piszą, a tu nam chyba koleżanki 'powyprowadzały' się do innych tematów tongue Trzymam więc za Ciebie ekoola kciuki smile Mi zostały jeszcze trzy ezaminy. Eh... a weny to ja nie mam do niczego tongue

Posty [ 8,256 do 8,320 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024