Ola, kurde a pisalas niedawno, ze jest miedzy wami coraz lepiej
ehh decyzje musisz sama podjac, ale ja Ci powiem tak od serca naprawde, ze skoro zmuszasz sie do seksu i nawet do bycia z ojcem dzieci, to to nie ma najmniejszego sensu. Ja wiem, ze latwo sie mowi, bo przeciez to jest ojciec dzieci, ale sama sobie odpowiedz na pytanie czy chcesz, zeby tak bylo za kazdym razem? tak, zebys zmuszala sie do seksu, co wg mnie jest chore wrecz... Wcale Ci sie nie dziwie, ze po calek akcji z ojcem tak to teraz odbierasz. Masz uraz i boisz sie, ze znow tak postai i ja Ci powiem, ze mnie by to nie zdziwilo. Owszem, mogl sie zmienic, przemyslec wszystko, ale na dystants na pewno musisz go trzymac przez jakis czas. Jesli widzisz, ze naprawde sie stara, nie odwala jakis szopek, to ok, ale jesli Ty nie widzisz w nim przyszlego swojego partnera, to na co komu taki zwiazek?? Z kolei widzisz Milanowi nie przeszkadza to, ze jeste w ciazy, to ze on moglby byc ojcem dzieci i by je pokochal jak swoje (z tego co piszesz to na to wychodzi), ciagnie Cie do niego i mozna wywnioskowac, ze bardziej wolisz byc z nim niz z ojcem dzieci, nie jest tak? jesli tak jest, to naprawe nie mecz sie Kochana tylko pojdz za glosem serca i wybierz tego, ktory wg Ciebie bedzie lepszym ojcem, mezem:) wydaje mi sie, ze Milan to porzadny chlopak i bylabys z nim szczesliwa