Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 124 125 126 127 128 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,126 do 8,190 z 10,560 ]

8,126

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Jola zobaczysz szybko ten czas minie.

Zobacz podobne tematy :

8,127

ja myślę big_smile
nie no, naprawdę tak myślę. zwłaszcza, że mam ten staż teraz i czas leci jak głupi wink

8,128

Hej , czuje się dziewczynki jak nowonarodzona smile mój spał u mnie i normalnie było szaleństwo:) aż chce się życ:)

8,129

a no i noc pełna wrażen bo tata nas nakrył hehe

8,130

i znowu musze lekarza szukac to co mnie dotychczas prowadziła wyjezdza i dupa znowu poszukiwania eh masakra jakiego ja mam pecha eh:(

8,131

Jola, w aucie jest fajnie, zwlaszcza jak sie siedzenie rozklada te przednie big_smile my nawet zaliczylimy lozko moich rodzicow smile

Ola, to szukaj jakiegos dobrego na NFZ, popytaj sie znajomych i moze ktoras Ci doradzi jakiegos smile

Ja dzis wydrukowalam swoja prace, i mam nadzieje, ze jest OK i nie bede musiala nic poprawic, bo sie pochlastam!

8,132

...macie jakies sposoby jak szybko się uczyc?:) bo ja mam tyle nauki i nie wyrabiam i do tego jeszcze moje ulubione testy wielokrotnego wyboru eh najblizszy za tydzien we wtorek a ja nic nie umiem:(babka na wykladach gada o swoim zyciu ot takie notatki mam...poslala nam swoje materialy ale to jest 70str i badz tu madrym...POMÓŹCIE!!!!

8,133

Ola, ja w czwartek mam test wielokrotnego wyboru tongue i tez niewiele umiem, ale to bede na logike, bo co innego. Mialam tez kolokwium takie tydzien temu i 4 dostalam, a strzelalam, ale trudne nie bylo. Teraz bedzie egz z tym samym wykladowca z prawa nieletnich, i licze tez na jakies szczescie tongue a sposobow to ja nie mam, bo tez mi nauka ciezko wchodzi hmm

8,134

aha hehe ja mam takiego pecha ze wrzesień murowany!!!! brrr

8,135

Boże ja to już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio był sex w samochodzie!!! big_smile

8,136

mam problem
piszę od 2 miesięcy z facetem na gg i on teraz się chce umówić w parku to mi się trochę nie podoba
bo tak naprawdę nie wiem jakie ma zamiary  macie jakieś rady na bezpieczną randkę w parku

8,137

Mika ja z byłym zaliczyłam seks na łóżku rodziców. i moich, i jego mamy big_smile a nawet jego dziadków, na stole w kuchni... big_smile
a z Ł to wszystko przede mną big_smile a nim jak narazie były zabawy na łóżku jego mamy big_smile ale to dlatego, że nie byliśmy sami wtedy u niego w mieszkaniu big_smile

Sheep zapytaj go dlaczego akurat tam się chce spotkać. spróbuj może zaproponować jakąś kawiarnię

8,138

...oj dziewczyny tak czytam o waszych podbojach seksualnych to stwierdzam ,ze ja jakaś inna hehe bo ja tylko u siebie w pokoju czy to na jakis wyjazdach:) na grzecznego hehe

8,139

Wiecie co kiedyś jak bylam we Wrocławiu na sensation white to dzien przed ta impreza bylam ze znajomymi w jakims klubie i tam na kanapie zaraz na przeciwko mnie zaczela się gzić (bo inaczej tego nazwac nie mogę) para... bylam tak zdumiona ze sie na nich gapiłam a oni jakby byli u siebie w pokoju... no co jak co ale to była przesada totalna!

8,140

...no monika cóż poradzić nie którzy wstydu nie mają:)

8,141 Ostatnio edytowany przez Sheep12 (2012-05-30 10:47:09)

RoBaCeK78 oczywiście że mu zaproponowałam kawiarnie ale wykręcił się że nie ma pieniędzy żeby zaprosić mnie do kawiarni a spacer jest za darmo poczułam się dziwnie jak to usłyszałam
z jednej strony coś mnie pcha żeby sie z nim umówić a drugiej zwyczajnie się boje bo necie nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie coś czuje że to jest moja ostatnia znajomość z neta za duże ryzyko chce poznać kogoś w realu tylko skończe studia będę miała więcej czasu a tak naprawdę nie wiem czy mam się umówić czy nie. jestem w kropce

8,142

Sheep12 ja bym była ostrożna chodz sama miałam taką znajomośc pare lat temu ,poznałam goscia na jakimś czacie i po jakimś pół roku pisania się spotkaliśmy i odrazu z nim autem jechałam wtedy nawet nie pomysłalam ze moglo by mi sie cos stac...ale tak teraz z perspektywy czasu to sama się sobie dziwie , że byłam taka nie odpowiedzialna mimo,że nic się nie stalo,ale znajomośc po miesiącu i tak sie urwała...ale to dluga historia..

8,143

przesadzacie dziewczyny big_smile ja sie zawsze umawialam w parku i ba, uwilebiam randki w parku, bo jest inny klimat, a nie wsrod smrodu, jezdzacych aut, halasu. To, ze chce sie umowic w parku nie oznacza, zema jakies lewe zamiary smile no ale jesli Sheep boisz sie i masz jakies obawy, to zaporponuj gdzie indziej spotkanie. Jesli sie zgodzi to problemu nie ma, a jesli bedzie cos kryl i wykrecal sie, za wszelka cene chcial park, to wtedy zastanow sie czy warto z kims takim sie zadawac. Bo jesli zalezy mu na znajomosci, to moglby umowic sie nawet w ZOO, prawda?? big_smile

Seksik u mnie glownie tez w lozku, rzadziej w innych miejscach, bo moj to sceptycznie jest nastawiony na podboje seksualne w innych miejscach niż lozko tongue no ale teraz latem moze to sie zmieni hehe

U mnie zaczela sie najgorsza robota - szlifowanie, wszedzie brud, smrod, kurz a ja zapierdzielam ze scierami hmm mam juz dosc tego remontu i niech to sie konczy, bo zwariuje predzej! musze niedlugo leciec i czyscic wszystkie kafelki i przerwy miedzy kefalkemi, bo fugi beda tam jutro albo pojutrze dawane hmm

8,144

no mika sprzątaj sprzątaj u mnie za 2 tyg rusza remont i tez bd miała syf i sprzatania co nie miara!!!

8,145

ja mojego poznałam na czacie big_smile i też przyjechał autem na spotkanie, siadłam i pojechaliśmy do parku lol kumulacja niebezpieczeństwa big_smile
no ale. ja z nim gadałam przed spotkaniem po kilka godzin dziennie, więc coś tak wiedziałam o nim wink
dlatego Sheep pomyśl na ile go znasz i czy warto ryzykować

a wracając do podbojów seksualnych big_smile
to ja też z reguły w łóżku. choć auto też się baaardzo często zdarzało big_smile
a w lecie nieraz na kocyku big_smile

8,146

dzieczyny już moje wątpliwość się rozwiały oto co  mi napisał jak zapropnowałam spotkanie w kawiarni

już nie chce z  tobą się umawiać, szukam kogoś poważnego do związku a nie dziecka co samo nie wie czego chce

nie pisz już do mnie

wiecie co to był mój ostatni raz z facetem z netu już NIGDY WIĘCEJ
tylko zastanawiam się gdzie mam poznać wartościowego faceta i naprawdę nie wiem gdzie może jakieś rady

kurczę mam dużo roboty na uczelni

8,147

To jak do niego pisałaś skoro mówi ci że jesteś dzieckiem?? a to facet ile ma lat że go nie stać na kawę w kawiarni?? To już ci powinno dac do myślenie czy czasem nie jest nie robem:/
Może nie wyraziłaś chęci spotkania ???

A co do znajomości z czata internetu:) ja mam przyjaciela poznanego na czacie:) znamy się już koło 6 lat i dalej mamy ze sobą kontakt:) On mnie ukierunkował co i jak mam robić w życiu wtedy byłam młoda i głupia:P Nigdy sie z nim nie spotkałam, ale za to spotkałam się z jego kolegą z którym mnie swatał i tez w parku hehe ale to było lata temu mojego jeszcze nie znałam.

A po co szukasz usilnie tego faceta??? na siłę nigdy nie znajdziesz. Nie traktuj każdej znajomości z internetu jako potencjalnego faceta na życie.

Dziewczyny u mnie też remont elewacje robią wszędzie kurz i brud: ale ja się nie przejmuje i mało sprzątam:P

8,148

a jak nie bedę szukała to nigdy nie znajdę faceta

8,149

Sheep12 a po co Ci szukac faceta? Jak się szuka na siłę to nigdy się nie znajdzie.. Najlepiej olej temat a facet sam przyczłapie w jakimś najmniej spodziewanym momencie... Ja zawsze miałam takie szczęście, że poznawałam facetów (swoich byłych) pod kościołem... jak szłam na sylwestra, na spacer albo jak byłam na mszy big_smile (to jeszcze za czasów jak byłam praktykująca i wierząca...) A skoro chcesz tak bardzo już kogoś poznać to może wybierz się do jakiegoś klubu. Można tam spotkać fajnych ludzi, niekoniecznie tylko nachlanych.

8,150

Sheep, rozpier**** mnie ten jego teskt ahahaha lol lol to chyba on jest niepowazny skoro przez takie cos zrywa kontakt i od razu bylo wiadomo, ze zalezalo mu na JEDNYM, a nie na powaznym zwiazku.... zalosne smile daj sobie z nim spokoj, pedal jeden.

Ja tam nie mam nic przeciwko znajomosciom z netu. Mam jednego kolege, ktorego poznalam na czacie jak mialam 17 lat czy bardzo dawno temu big_smile i do tej pory utrzymujemy kontakt i tel i internetowy smile on mieszka w warszawie i rok temu jak bylam u brata na wakacjach (mieszka w wawie wlasnie), to sie znim spotykalam doslownie codziennie big_smile bylo zajebiscie i gdyby nie odkleglosc to byc moze bylibysmy razem, bo nie sadzilam, ze na zywo zlapiemy taki kontakt smile przez tel potrafimy gasac nawet w nocy oprzez pare godzin, to on zazwyczaj dzwonil, teraz rzadziej, bo mam juz faceta i on twierdzi, ze to moze sie zepsuc, a tego nie chce. No ale to jego zdanie, bo ja mam inne, dlatego troche przystopowalismy z ta znajomoscia smile ale poznalam tez jednego kolege na czasie niecaly rok temu i widzielismy sie kilka razy, tez super kumpel,  mimo iz znalam go zaledwie 2 tyg, raz na zywo sie widzielismy to pomogl mi w dramatycznej wrecz sytuacji i tego nigdy mu nie zapomne. Niestety wyjechak do niemiec zarobkowo i kontakt sie urwal sad

Dlatego ja tam nie mam nic do takich znajomosci, ale trzeba uwazac, bo na czacie ktreci sie mnostwo zboczencow, erotmanow, i naprawde trzeba miec szczescie by trafic na kogos NORMALNEGO i godnego zaufania, blizszego poznania.

8,151

Mika jak tam egzamin bo chyba dziś pisałas jesli dobrze pamietam:) ja się ucze ucze i nic nie umiem a egzamin we wtorek:(wykulam tylko testy z ubieglych lat a tak to czytam i czytam notatki eh ciezko to widze pierwszy raz pojde nie przygotowana na egzamin tak jakbym chciala:(

8,152

Ola, a z jakiego to dokladnie materialu/ przedmiotu masz?? do wtorku jeszcze troche czasu, wiec na pewno jeszcze cos Ci do glowy wejdzie i bedziesz strzelac jak cos big_smile bo ja tez dzis milam ten test wielokrotnego wyboru, ale nie byko tak zle, mam nadzieje, ze 4 dostane, ale wyniki jutro chyba beda smile i teraz tylko obrona 25 czerwca i koniec!! ale powiem Ci, ze mysle, czy by nie isc na dwulketnie studium takie, technik administracji bezplatne zaoczne smile bo po moich studiach nie wiem czy cis bede miec, a raczej wielkie G hmm choc wypalilam sie studencko, nauka mi tak nie wchodzi, to jednak marzy mi sir raczej taka praca biurowa, a nie fizyczna:/

8,153

mika odradzam ci policealne ale jak chcesz  to idz na moja kochana administracje hehe a ja mam egzamin z finansów publicznych bleee

8,154

ja sie wlasnie zastanawiam, czy isc czy nie, kusi mnie bo sa darmowe wiec moge zrezygnowac w kazdej chwili i nie bede sratna tongue a kurde nie wiem gdzie mialabym szukac pracy, a jestem juz na skraju zalamania hmm
finanse publiczne? a to nie slyszalam o takim przdmiocie, ale skoro finanse to musza byc ciekawe big_smile bede trzymac kciuki we wtorek i zdasz na pewbo, bo ostatnio dobre oceny mialas, poszczescilo Ci sie big_smile
Ja sie powoli zaczynam odzwyczajac od zwiazku, bo czuje w kosciach, ze po remoncie to wszysytko sie skonczy i kopnie mnie w dupe. Nic nowego zreszta, pomoglam mu troche ogarnac to wszystko, a jak juz wyszedl na prosta to mnie zostawi, no ale przyzwyczajona do tego juz jestem tongue oddalilismy sie niemilosiernie od siebie przez remont, to nie jest to samo co kiedys... tylko jak tu potem dalej zyc? jak ja z takiej gownianej miejscowosci jestem i ani tam pracy ani nic, a nie chce u rodzicow suedziec hmm pracy nie mam nawet, zeby sobie wynajac chocby pokoj ;(

8,155

Mika przedmiot moze i ciekawy , ale nie dla mnie hehe a jeszcze wyklady  tak dennie prowadzone ze to masakra...<cała rodzine szanownej pani doktor od podszewki znamy hehe>

a co do związków to Mika bez przesady ,ze po remoncie Cie zostawi az tak zle miedzy wami???
ja z moim zyje niby coraz lepiej ale nie chce slyszec o wspolnym mieszkaniu nie mowiac juz o slubie...wiem wiem powiecie bd miec dzieci powinnismy razem zamieszkac itd...ale znacie moja sytuacje wiec chyba rozumiecie:)

męcza mnei te studia cholernie jeszcze tyle egzaminow a ja poprostu coraz mniej chłonne nie wiem czym to spowodowane ehh boje sie ze bd miala mase poprawke:(

8,156

Ola, najgorsze sa wlasnie wyklady, jak prowadza je osoby, ktore komp;etnie nie potrafia swojej wiedzy przekazac mimo iz ja posiadaja:/ mineli sie  zpowolaniem... u mnie wlasnie z prawa karnego i prawa karnego nieletnich tak jest, ze to rodzinne i az zalosne big_smile

Co do mojego zwiazku, to powiem Ci, ze wcale bym sie nie zdziwila jakby mnie kopnal w dupe. Po prostu nie mamy dla siebie czasu tzn on nie ma, bo przeciez pracuje to jest usprawiedliiony... i nic prawie zero, null jakiegokolwiek kontaktu, o seksie nie wspomne, bo to historia big_smile jak sie zmusi raz na jakis czas to jest dobrze, twierdzi, zse to przez zmeczenie... ta nawet w niedziele jest zmeczony smile nie wiem, czarno to widze tylko cholera gdzie ja mam tej pracy szukac?? hmm
Ja Cie rozumiem i wcale nie mysle, ze powinnas juz isc pod oltarz i wspolne mieszkanie planowac, bo to co on wyprawial to lepiej nie komentowac i miejmy nadzieje, ze juz tak nie postapi! ale... no wlasnie jest to ALE! skoro juz tak robil to jest obawa, ze te cyrki sie powtorza dlatego poki co nie planuj nic z nimi, zadnego mieszkania bo to bez sesnu. Zobaczysz jak on sie bedzie zachowywal po urodzeniu dzieci, czy bedzie sie interesowal itp i wtedy ewentualnie mozna podjac jakies kroki smile

Wiesz, jestes w ciazy, wiec organim tez inaczej wchlania ta wiedze i wydaje mi sie, ze to jest powodem tego, ze nauka tak dobrze Ci nie wchodzi. Tym bardziej, ze jestes oslabiona, przeciez co chwile jakies nieszczescia sa ! a sesji poprawkowej Ci nie zycze i zdasz ta co jest teraz:)

8,157

no mika obys miala racje:)

8,158

Kombinowaliśmy z moim nad imieniem dla jednego z synków bo Daniel napewno ale Darek raczej nie i wymyslilismy imię RAFAŁEK smile i jak Wam się podoba:)?

8,159

ekoola Rafałek super imię
a ja sobie pomyślałam że dam sobie luz z szukaniem faceta już się zbyt wiele razy sparzyłam a może jak nie będę szukać to sam się znajdzie
może jak skończe studia będę miała więcej czasu na życie towarzyskie i może wtedy kogoś poznam 
wiem że powinnam sobie odpuścić i nawet to robię ale mam takie dni że robi mi się strasznie smutno że jestem sama i potem wdaje się w te idiotyczne internetowe historie

8,160

Ola, Rafał ładne imie, podoba mi sie smile przynajmiej takie nieoklepane smile choc nadal podoba mi sie Igor hehe

Sheep, racja, odpusc sobie, ja tez tak zrobilam jak zostalam sama po prawie 2 letnim zwiazku (koles zerwal przez sms ^^ ) i bardzo to przezywalam, i powiem Ci, ze tez na sile szukalam faceta, a jak juz jakis sie przyplatal do mnie, to go olewalam, nawet ni wiem czemu., I tak zylam sobie rok sama, pozniej trafilam na gorszego chu*** no ale teraz jestem ze swoim, choc kolorowo jak widzisz nie jest. Dlatego lepiej wrzucic na luz, choc wiem, zelatwo sie mowi, ale co masz innego zobic? na sile szukac? bez sensu, Jak to mowia, milosc przychodzi w najmniej spodziewanym momencie smile

8,161

bo taka prawda big_smile
ja tez mojego poznałam na czacie, i to w takim momencie, że powiedziałam sobie, że koniec poszukiwać faceta. jak będzie miał być to będzie smile poza tym ja nie wiązałam z nim żadnych nadziei big_smile on mi później powiedziała, że on wiedział, że coś z tego będzie big_smile

8,162

Hej zdałam kolosa z angla na 5 hehe zawsze to jakieś pocieszenie przed nadchodzącą porażką brrr

Co tam u Was dziewczynki???jakies plany wakacyjne?

8,163

Ola, to gratuluje! big_smile

A ja dostalam 3,5 z prawa hmm porazka, a umialam wszystko i z dziewczynami pisalysmy go erazem bo to test i one dostaly 4, a ja 3.5 hmm a oczywiscie osoby, ktore gowno umialy (czyt, moja kolezanka ktora NIGDY sie nie uczy, i zawsze w sumie niezdaje to teraz jej sie upieklo i dostala 3:/ ) pewnie gdzie pkt mi zabraklo, nic nowego. Nawet nie wiem czy na obronie bede miala 4, bo nie wiem czy srednia mi wyjdzie z tych 2 lat hmm porazka kompletna, wkurwiona jestem na maxa!!

Plany wakacyjne? zadnych planow nie mam, szukam pracy i robie tu przy remoncie hmm jak zwykle nigdzie nie pojade, raz w zyciu w podstawowce bylam na wakacjach, az 3 dni tongue

8,164

Co do wakacji to my jedziemy do mojej babci nad morze jak co roku z tym ze w tym roku pojade na jakis miesiac lub dwa zalezy od stanu zdrowia i samopoczucia..a za dziecka to co roku jezdzilam na kolonie potem obozy a pozniej z moim bylismy raz na mazurach raz w gorach a raz w tunezji hehe

8,165

Mika 3,5 tez fajnie byle zdane:-)i juz tylko obrona i wolnosc a ja dopiero na poczatku wrr

8,166

Ola, 3.5 to jest najgorsza ocena big_smile no dobra 3 jest najgorsza, ale z takimi ocenami to ja sie moge schowac biorac pod uwage, ze rok temu mialam kampanie wrzesniowa i w dupe teraz moge sobie wsadzic ten dyplom, bo z 3 to ja wiecie co moge big_smile

E to Ty se wakacjowalas:) ja nigdy nawet na granicy nie bylam lol lol nie wiem, jak wygladaja Niemcy, ogolnie nic nie wiem smile w sumie za malolata to co roku do babci jezdzilam na cale wakacje, ale ona mieszka z 6km ode mnie, ale tam wioska byla, duzo dzieciakow wiec cos sie dzialo smile a od gimnazjum nigdzie nie jezdze. Z moim tez nigdy nigdzie nie bylam, nawet na jeden dzien nigdy sami nigdzie nie bylismy i nie zapowiadala sie zebysmyt gdziekolwiek kiedys gdzies pojechali. Teraz remont i kasy szkoda smile

8,167

no troche sie jezdzilo nad polskim morzem bylam z 10razy hehe nie liczac wypadów z moim na wakacje na mazury,w zakopanym bylismy kilka raz,do wisly mamy rzut beretem i czesto tam bywamy...no i wymarzona tunezja:)

Mika ja mialam jedna poprawke w 1 sem i tez cos czuje ze moj dyplom nie bedzie jakis super....teraz pewnie tez bd miec kampanie wrzesniowa hehe wiec dupa 3 na dyplomie jak nic wrrr

8,168

Hej. Ola, Rafał bardzo ładne imię:) U mnie jakoś leci powoli, spotkałam się z parę razy z M ale nie czuje tego czegoś, po prostu denerwuje mnie jak mnie dotyka, do niego nie może za bardzo dotrzeć że to koniec. Ciężko jest ale muszę dać radę.
Ja też M poznałam na czacie, uważam że można nieraz kogoś normalnego poznać, rok temu przez przypadek napisał do mnie chłopak i trochę  popisaliśmy ale stwierdziłam że to niema sensu bo byłam z M i straciliśmy ze sobą kontakt, jakiś czas temu napisał do mnie, teraz piszemy czasem dzwonimy do siebie, nie wiem co mam myśleć o tym wszystkim. 

Też nie mam jeszcze planów na wakacje.

8,169

Kurcze dziewczyny widze ,że tu praktycznie każda z was była lub jest w związku ktorego znajomośc rozpoczęła się na czacie:)

...ja zresztą tez hehe ah ta mlodosc hehe szukało się "księcia z bajki" i co i gówno z tego mamy hehe....

P.S wkuwam wkuwam i mam pustke w glowie brrr a wtorek i egzamin tuz tuz

8,170

O Tynka, hej smile ehh kurde szkoda, ze tak wyszlo jak wyszlo, bo mieliscie plany, remontowaliscie dom, zareczyny, a tu dupa sad ale chłopa nie zmienisz, jak juz kilka razy tak robil to dalej by tak robil, co innego jakby raz mu sie wymsknelo, to jeszcze bym moze przebacyzla, ale ze tyle razy, to daj spokoj, szkoda Ciebie i tego zebys marnowala sie przy takim idiocie hmm ty, bardziej, ze sama piszesz, ze nie czujesz juz tego, co kiedys bylo, to nie ten dotyk itp, i wcale sie nie dziwie! bo z jednym facetem tez tak mialam i to jeszcze jak bylismy w zwiazku ale zerwalam potem, bo to bez sesnu byc z kims bo byc, a nie z milosci. Trzym,aj sie tak Kochana i wpadaj czesciej!

Ola, ja mam nadzieje, ze teraz co roku bede gszies jezdzila z moim na wakacje, w tym roku mielismy plany ale chyba nici z tego, bo remont za duzo kasy pochlonie, a nie wszystko mozemy kupic za pieniadze z kredytu sad np w niedziele idziemy po akcesoria łazienkowe i az sie boje pomyslec ile kasy stracimy... choc bede sie cieszyla big_smile

No fakt, z tym ksieciem bajki, bo ja go caly czas szukalam, ale takiego chyba nie ma big_smile kazdy ma swoje wady i zalety i jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma hehe

8,171

Nie jest łatwo, wszystko jest z nim związane ale nie mogę pozwolić żeby ktoś do mnie tak mówił. Szkoda jest mi tego wszystkiego, tyle mieliśmy planów ehh:/ trzeba iść do przodu.

8,172

Hej. Rafał ładne imię. U mnie powtórka z rozrywki siostra młodsza znów uciekła z domu. Chciałabym zmienić fryzurę a większość uważa że szkoda moich włosów żeby je na krótko obcinać.

8,173

Ewcia jakto uciekła z domu?

8,174

Mama była w pracy i siostra zadzwoniła z taty telefonu do mamy czy może iść do koleżanki. Mama jej pozwoliła i do tej pory nie wróciła a od niej koleżanka u której miała być wyłączyła telefon. W zeszłym tygodniu we wtorek wyszła z domu i wróciła dopiero w sobotę o 23. Do szkoły nie chodzi. Wagaruje. A atmosfera w domu jest już nie do zniesienia. I bardzo się cieszę że jutro jadę na mecz a potem jadę do mojego. Wpadła w złe towarzystwo i chce być dorosła a tak naprawdę zachowuje się jak dziecko.

8,175

Mama chodzi zła bo nie wiemy jak siostra była ubrana.

8,176

Ola nie kracz. ja jestem w trakcie związku rozpoczętego przez czat big_smile:D:D i liczę, że wyjdzie smile

Mika nie "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma" tylko "jak się nie ma co się lubi to się kradnie co popadnie" big_smile

8,177

Jola, a zeby mnie potem zamkneli?? big_smile ale to tez prawda, choc nie znalam tego przyslowia big_smile

Tynka, niestety takie zycie, ale ja Cie bardzo wspolczuje, glownie tego wlasnie, ze tyle mieliscie planow, przeciez dom remontowaliscie itp hmm ale co zrobisz, jak na takiego czlowieka trafilas, szkoda daleszego zycia marnowac, chociaz na prawde podziwiam Cie, ze tak sie trzymasz. Ja bym pewnie beczala po katach, bo przeciezz moim mieszkam i tez mamy plany mimo tego, ze bywa roznie miedzy nami sad

Ewcia, a jak wyniki Twojego faceta? co wykazaly, i co na to lekarz? jesli chodzi o Twoja siostre, to ile ona ma lat? pewnie gimnazjum, albo poczatek liceum, to taki wiek buntowniczy. Moze przez atmosfere w domu ucieka, chociaz ja bym pewnie na policje zadzwonila skoro ostatnio tyle czasu w domu jej nie bylo,. Przeciez tak nie moze byc.

8,178

Siostra ma mieć w tym miesiącu 17 lat. Mama była dzisiaj zgłosić na policji. Ostatnio też była. Siostra jest rozpieszczona i robi sobie co chce. A mój ma takie sobie wyniki. Ma bardzo słabą przeżywalność plemników. Z tego co mu lekarz powiedział to może mieć dzieci.

8,179

Ewcia, to moze do psychologa trzeba z nia isc skoro tak ucieka? to jest okres buntowniczy i w sumie za rok bedzie pelnoletnia, ale trzeba z nia pogadac, bio przeciez to nie jest normalne, ze tak ucieka.
To dobrze, ze jak moze miec dzieci tylko dostal jakies leki? ma juz wytrysk czy dalej nie?

8,180

no to pięknie masz Ewa
współczuję. ale takiej to ja bym pokazała. zwłaszcza jak rozpieszczona. wyrównałabym do pionu wink

8,181

Mama dzisiaj stwierdziła że niech ją wezmą do ośrodka opiekuńczo-wychowawczego. A mój nadal nie ma wytrysku. A leków żadnych mu nie przepisał.

8,182

to tak można samemu skierować własne dziecko?

8,183

Witam dziewczynki mialam dzis wyklad na 15 juz chcialam nie jechac ale w sumie zebralam sie i pojechalam i co sie okazlo wszyscy obecni bylo nas jakies 40/120 osob dostali z egzaminu 5 ah cudnie:-)

teraz sie zbieram i jade do mojego milej sobotki i niedzieli u nas dzis myslowitz czy jak to sie pisze hehe papa

8,184

ja też chciałam żeby dziś tak było big_smile
bo nas było jakoś 10/120 osób big_smile:D
ale nic... niby jeszcze jeden wykład przed egzaminem ale koleś mógłby nas lepiej potraktować. zwłaszcza, że tak przynudza, że aż strach big_smile

8,185

Nie wiem czy można ale to już jej 3 ucieczka w ciągu pół roku. Poza tym wagaruje. Więc chyba policja może wnioskować do sądu o umieszczenie jej w ośrodku.

8,186

Ola szczęście ci sprzyja. Zobaczysz zdasz wszystko.

Ja w drugiej połowie meczu grałam na bramce i kilka 100% bramek obroniłam. Po meczu sędzia mi podziękował za dobre interwencje.

8,187

Ewa to nie zależy ci na siostrze?? Chcesz żeby poszła do ośrodka??

Jak dziecko ucieka to znaczy ze ma jakiś problem i trzeba go rozwiązać a nie pozbywać się go z domu. Jak taka myśl wam mogła przejść przez głowie nie pojęte to. I myślę ze jak siostrze to zrobicie razem z mama to stracicie ja na zawsze bo nigdy wam tego nie wybaczy. Chcesz mieć dziecko to jak nie będziesz mogla sobie dać z nim rady to dasz do domu dziecka???

A skoro twój nie ma dalej wytrysku to co oddał do badań bo dla mnie to jest nie zrozumiałe.???

Mikka jak twój facet??:)

A Olu a jak tam znajomość z Milanem??

U mnie sobota super praca a później w domu sprzątanie i ogródek powiększam mam coraz więcej kwiatów:) A później imprezka hehe nie pamiętam kiedy tak się ostatnio uśmiałam.

8,188

Mną się jedynie babcia interesowała a siostrom rodzice na wszystko pozwalali. Mnie jak byłam w gimnazjum tata chciał oddać do domu dziecka. Już nie raz słyszałam od rodziców że mam się wynosić z domu. Ja musiałam sobie sama ze wszystkimi problemami radzić po śmierci babci. A siostra zadaje się z podejrzanymi osobami i mama nigdy nie interesowała się z kim ona się zadaje. Siostra nawet nie chce z nikim rozmawiać.

Co do mojego dziecka to napewno będę się starać mieć bardzo dobry kontakt od samego początku i będę się starać aby dopuścić do takich sytuacji jak jest u mnie w domu.

Co do faceta to on jest jakiś spięty i się czymś denerwuje w łóżku. Być może przez ten stres nie ma wytrysku.

8,189

I zostawiasz swoja siostre samą. To że twoja matka sie nie interesowała to weź chociaż zadbaj o siostrę. A po co mieszkasz z takimi rodzicami jak oni nie chcą żebyś z nimi mieszkała???

Może trzeba się wyprowadzić z domu i żyć własnym życiem i zadbać o siostrę.

To jak oddał próbke do badań??

8,190

Tesia szkoda gadac nie moge zapomniec o Milanie spotkaliśmy się pare dni temu i o malo w łóżku nie wylądowaliśmy ,ale sie wycofałam....szkoda mi go widze,że mu na mnie zależy ,ale nie mówi mi tego...szanuje moją decyzje ze względu na dzieci...a ja z ojcem dzieci no niby jest lepiej ,ale jakos juz nie czuje do niego tego co wczesniej...zranił mnie i to tkwi we mnie mimo tego ,ze mu wybaczyłam...ah ciezkie te zycie sad
Spotykam się z moim ,zeby znowu coś drgnęlo ale jakos nic mnie nie rusza....seks tez juz nie ejst taki jak dawniej zero zaangazowania z mojej strony byle zrobić swoje....czuje się z tym strasznie dziwnie i nie wiem co robic...jestem z ojcem dzieci dla ich dobra ,ale czy ja go jeszcze kocham???eh trudne pytanie a jeszcze trudniejsza odpowiedz ,która zapewne pozostanie bez odp na dlugooo...
....nocami śni mi się Milan a  obok śpi Mateusz chore to wszytsko:(nie moge sobie z tym poradzić z zewnatrz nie daje po sobie tego poznac...Milana odpycham a Mateusza przyciągam tylko,że w rzeczywistości chcialabym aby bylo odwrotnie...ah sie rozpisałam sorki ,ale musiałam bo jestem z tym wszystkim sama...:(

..noc spedzilam u Mateusza wrecz zmusilam sie do seksu eh brak słów:((

Posty [ 8,126 do 8,190 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 124 125 126 127 128 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024