ehh. co zrobisz. wiesz, starsi ludzie mają inne pojęcie o życiu. keidyś takie zachowania były niedopuszczalne. teraz ludzie, zwłaszcza Ci młodzi są dużo bardziej tolerancyjni. no ale nie rozumiem jak można tak traktować własne dziecko, mimo iż jest 'inne' niż reszta
7,996 2012-05-14 17:38:46
7,997 2012-05-14 17:41:18
No tak, ale jakoś można się w miarę normalnie do siebie zwracać. Może bez entuzjazmu jakiegoś, no ale bez wrogości. Chociaż się wcale nie odzywają to w sumie lepiej ![]()
7,998 2012-05-14 19:05:39
Powiedzialam mu i nie bylo tak zle
chociaz powiedzial, ze juz spac ze mna nie bedzie, ale to w zartach, a gada ze mna normalnie ![]()
7,999 2012-05-14 19:20:53
phi. faceci są niepojęci ![]()
8,000 2012-05-14 19:47:33
chociaz powiedzial, ze juz spac ze mna nie bedzie, ale to w zartach
To się okaże na końcu dopiero
![]()
8,001 2012-05-14 22:41:08
Kocham byłego i dam mu ostatnią szansę. Mam nadzieję że ją dobrze wykorzysta.
8,002 2012-05-15 09:25:21
Ewcia, brak jakichkolwiek pytan :]
ej no dziewczyny nie uwierzycie... wczoraj sie kochalismy
choc na poczatku niepewnie do tegi podchodzil, ale potem nie wytrzymal rzecz jasna
tak jak Jola napisala "wyciagnij dragla" to tak zrobilam
a tabletke wzial, choc przedtem z 30minut czytal cala instrukcje ulotki ![]()
8,003 2012-05-15 10:07:37
Witam
Mika ja chyba nie w temacie jestem choć nigdzie tego nie widziałam ;P o czym powiedziałaś swojemu i jaka tabletkę wziął??
Ewa mam pytanko czego on oddał próbkę jak sama mówisz że nigdy nie miał wytrysku??
Ja sie na tym nie znam więc pytam.
A co zrobisz jak on będzie bezpłodny??
8,004 2012-05-15 10:09:38
Czarna olać rodziców. co oni maja do tego jak nie mogą za akceptować twojego szczęścia to znaczy że chcą żebyś była nie szczęśliwa.
A pochodzisz ze wsi czy z miasta?? ludzie troche inaczej myślą z różnych środowisk.
8,005 2012-05-15 10:15:20
tesia, tez sie wlasnie nad tym zaastanawialam, jak on oddal probke skoro wytrysku nie ma :] ale juz nie chcialo mi sie o tym gadac, bo Ewcia i tak tu monolog prowadzi w sumie ![]()
Hmm wzial tabletke przeciwgrzybiczna, bo jakiejs infekcji dostalam i ginekolog tez jemu przepisl tabletki ![]()
8,006 2012-05-15 12:36:51
"...ale juz nie chcialo mi sie o tym gadac, bo Ewcia i tak tu monolog prowadzi w sumie
"
![]()
:D
![]()
![]()
Hmm wzial tabletke przeciwgrzybiczna, bo jakiejs infekcji dostalam i ginekolog tez jemu przepisl tabletki
Mnie też często infekcje dopadają... wtedy biorę tabletki dopochwowe - clotrimazol i o tej samej nazwie maść. Mój niestety nie chce łykac żadnych tabletek ani smarować się maściami bo mówi, że on jest zdrowy ![]()
8,007 2012-05-15 14:06:18
Monika, tez dostalam te globulki
wielgachne strasznie sa, wczoraj jedna zaaplikowalam i poki co jest ok
wiec postosuje je jeszcze i mam nadzieje, ze przejdzie w koncu
moj tez twierdzi, ze jest zdrowy, ale juz wzial ja zeby nie bylo.
8,008 2012-05-15 16:15:53
Nie wiem skąd wziął ale zaniósł do badania. Mam nadzieję że będzie mógł mieć dzieci. Wszystko się okaże 24 maja.
8,009 2012-05-15 16:25:15
Ewa to moż4e wziął cudzą? ![]()
Mika cieszę się twoim szczęściem. musisz częściej mnie słuchać
ja dziś już sama byłam praktycznie na kuchni. zresztą wczoraj też
i już umiem chyba wszystko przygotować co tam serwują w tym barze
możecie być ze mnie dumne ![]()
8,010 2012-05-15 16:51:26
Jola to fajnie ze ci wszystko juz wychodzi:-) a od kiedy tam pracujesz?
8,011 2012-05-15 16:54:12
Wczoraj byla u mnie sasiadka z 2msc synem masakrra przez godzine jak byli caly czas plakal hehe
8,012 2012-05-15 16:59:01
narazie załatwiam staż. latam od Urzędu do lekarza i z powrotem ![]()
narazie muszę czekać na jakieś badania do poniedziałku. chyba, że będzie dużo ludzi to może pojutrze. mają dzwonić jak coś.
narazie się uczę. mam tam pracować jak normalny pracownik. za nadgodziny i soboty będzie mi szefowa płacić, a tak to tyle co za staż.
a jeśli sąsiadka ma takiego małego to jej nie zazdroszczę. mój bratanek był cichutki
pierwszy raz konkretnie płakał dopiero jak miał jakoś 4-5 miesięcy :d kochane dziecko ![]()
8,013 2012-05-15 17:32:24
Nie miał od kogo wziąć.
8,014 2012-05-15 19:00:20
ewcia, to ze moglby byc bezplodny, to jeszcze moglabym przezyc w najgoeszym wypadku, ale sama napisalas, ze naduzywa alkoholu, i Ty chcesz byc z nim?? jestes tego pewna?? milosc to nie wszystko, ale mi brak slow do tego co tutaj piszesz.... rece, nogi i cycki opadaja, po tym co pisalas o ty.... zreszta to nie moja sprawa, ale zastanow sie czy chcesz marnowac sobie zycie, a skoro nigdy nie ma wytrysku to ciekawe skad wzial to nasienie i uwierz mi, ze tacy ludzie maja swoich ludzi i moglby "pozyczyc" od kogos innego to nasienie i wcale by mnie to nie zdziwilo. Zreszta piszesz tutaj tak ciagle o sobie, moglabys tez zaczac sie udzielac w innych tematach pojawiajacych sie w tym watku...
Ola, przyzwyczajaj sie, bo niedlugo to bedziesz miala chorek w domu haha w roli glownej z Toba, bo dzieciaki beda plakac, to i Ty sie z bezsilnosci poplaczesz ![]()
Jola, tos Ty zdolna jest i gratuluje
szybko sie tam zadomowilas ![]()
8,015 2012-05-15 19:19:52
no mika juz sie boje tego "chorku" hehe a co tam u Was kobietki? ja sie nudze a nauki w brud:)
8,016 2012-05-15 19:31:50
kurde, a ja chcialam sie ubiegac o staz, bo nie moge nigdzie pracy znalezc
tylko jest ALE... nie jestem zamedlowana we wrocławiu, a powinnam byc chyba, zeby moc sie ubiegac o staz? ale to nie bylby problem, bo facet by mnie tymczasowo zameldowal tu u siebie, ale wyczytylam wlasnie, ze warunkiem otrzymania stazu jest to, ze nie mozna w ciagu ostatniego roku studiow byc zatrudnionym na umowe o prace, a ja w tym glupim CCC mialam umowe o prace
wiec co, nie moge sie o srtaz ubiegac??
ja sie zalamie z ta robota ;( mam zamiar sie przejsc w piatek do urzedu pracy u wypytac sie, ale tak na stronce bylo napisane ![]()
8,017 2012-05-15 19:40:30
mika no niestety musisz miec przynajmniej tymczasowe zameldowanie tak miala moja przyjaciolka jak sie przeprowadzila do chlopaka...a co do tego ze nie mozesz miec umowy o prace w ostatnim roku studiow to pierwsze slysze...chociaz nic mnie nie zdziwi ostatnio kumpela byla w UP sie zarejestrowac to jej powiedzieli ze po adm<ukonczyla technika adm,a teraz jest ze mna na studiach>maja duzo ludzi i nie ma pracy i jej nie zarejestruja ...PARODIA...oszusci w tym UP masakryczni...
w ogole dzis sie zbulwersowalam z rana kupilam doladowanie do tel w ŻABCE!!!! plus jakies zakupy bylo to przed praca wiec jak babka dala mi rachunek za zakupy i rzekomo kwitek z kodem doladowania to myslalam ze wszytsko gra ...mkne do pracy probuje zaladowac a tu dupa kod nieaktywny..probowalam wbijac milon razy i dupa...postanowilam po pracy isc z reklamacja...co sie okazalo laski w sklepie zdarzyly sie zmienic i ta nowa powiedziala ze to nie wszystkie "kwitki"ze na pewno kolezanka dala mi kwitek z prawidlowym kodem i ze mam z rana przyjsc...wysmialam ją i na odchodne rzuciłam hasło OSZUŚCI a za mna ludzie hehe <doladowanie za 10zl w orange bo ogolnie mam abonament w play!!! nie bd za 10zl latac znowu jutro rano poracha
!!!
8,018 2012-05-15 20:37:36
Ewa mikka dobrze mówi zapytaj go skąd miał tą próbke?? I bedziesz z nim tylko dla tego bo jest płodny?? bo oddał próbkę??
Robaczek:) hhee zagotujesz się:P a będzie ci dopłacał gośću do tego stażu??
A co do stażów to mi kiedyś nie przyjeli bo cyfra 1 była w złym miejscu napisana a wcześniej sprawdzali i wszytko bylo ok. Więc wiecie pranoja.
A kto mi jeszcze nie wysłał zdjęc proszę o wysłanie tesia369@wp.pl
Mikka ja też kiedyś miałam straszne problemy z pęcherzem i wogole i raz miałam jakieś uczulenie i dostałam tabletki anty grzybicze do połykania i mi pomogły na wszystko.
A też sie pilnuje żeby czesto sie myć zwłaszcza jak jestem u obcych ludzi w łazienkach.
Ola a do dzieciaków płaczu sie przyzwyczaj chociaż może bądą spokojne:P
8,019 2012-05-15 21:35:22
Mika a masz jakieś objawy natychmiastowe po zaaplikowaniu tej tablety? Np. tak jakby wypływa Ci ta rozmiękczona tabletka na zewnątrz i Cię piecze?
8,020 2012-05-16 08:34:02
Monika, piec mnie nie piecze, ale wyplywa ona i najgorzej rano jest
tak ze mnie leci, ze masakra, ale podpaske mam, choc w dzien i tak co nieco jeszcze wyleci:/ a co Ciebie piecze?? bo mnie jeszcze troszku piecze zaraz po oddaniu moczu, ale juz jest i niebo lepiej, bo w weekend myslalam, ze zejde z tego swiata
ja ja mam co 3 dni aplikowac i pozniej raz w miesiacu ok 20dnia cyklu ![]()
tesia, a nie pamietasz co to byly za tabletki?? bo ja wlasnie dostalam tabletki do lykania tez antygrzybiczne
chyba Mykosyst sie nazywaja, jakos tak i poki co w polaczeniu z ta globulka sa ok, lepiej sie czuje i co najważniejsze nie latam jak głupia do wc i nie placze przy oddawani moczu i zaraz po!!! i je tez mam jakos brac w okreslonce dni cyklu, tak mi lekarz kazal to bede sie stosowac. Aaa i mowil mi, zebym kupila sobie mydlo glicerynowe i nim sie podmywala, a nie jakimis zelami do higieny intymnej, bo wiekszosc i tak chemie zawiera.
Ola, to wszystko jest parodia z tym urzedem pracy!! np studentom dziennym nie przysluguja staze - to uslyszalam od babki, ktora pracuje wlasnie z UP w miejscowosci, w ktorej jestem zameldowana. Nie wiem ile w tym prawdy, moze rzeczywicie tak jest, ale to jest chore dla mnie. Jak ktos nie moze znalezc pracy, to wypadaloby dac mu szanse na stazu, prawda? no i z ta umowa o prace, to mnie rozwalili!! bo z zameldowaniem nie bede miala problemu, chlopak to zrobi, ale musze isc sie tam w piatek dowieidziec czy rzeczywiscie to jest prawda, bo kurde szukam tej roboty i szukam i tak pomyslalam, ze juz moze pojde na staz. Lepsze to niz nic przeciez, a kasa jakas wpadnie.
A co do tych doladowan, to tez kiedys 30stke kupilam w zabce i mialam identyczna sytuaje jak Ty
tylko glupia nie wzielam paragonu ze sklepu, bo ja z reguly rzadko biore paragony chyba ze wieksze zakupy robie to ok, i babka stwierdzila, ze nie kupilam tego doladowania tutaj w zabce
a kur** bylam 2h wczesniej i ona tez tam byla!!! no ale trudno, i w sumie to byla 1 taka sytuacje, bo co miesiac kupouje karte i tylko raz mi sie to zdarzylo ![]()
8,021 2012-05-16 10:52:31
Tabletki się nazywały lirra pamietam bo podobnie do kredek:P bardzo małe do zażywania co 24 godziny przez 28 dni i super pomogły mi. Może trochę po nich źle się czułam i byłam otępiała ale to na początku później się już przyzwyczaiłam. Dawniej zapalenie pęcherza to miałam od 1 do kilka razy w miesiącu i mi nic nie pomagało. A te niby na uczulenie a pomogły na to heheh
Ale staż to mało płatny chyba jest?? Nie orientuję się jak to w tym roku wygląda.
8,022 2012-05-16 10:53:04
Hej. U mnie wszystko się skomplikowało, podjęłam decyzje o rozstaniu z M, nie gadamy ze sobą 3 dni i nawet lepiej,nie mam ochoty na niego patrzeć. W domu ciągle mi trują jak to ja zła jestem, takiego dobrego chłopaka po pięciu latach zostawiałam szok. Jak narazie nie tęsknie za nim. Jola ty też się rozstałaś z chłopakiem po 4 latach? Mocno bolało? Jeśli nie chcesz to nie musisz odpowiadać.
Ja też byłam zanieść podanie o staż jak narazie cisza.
Mika współczuje tobie tych infekcji, strasznie to przechodzisz, ja też nieraz miałam infekcje ale w takim stopniu jak ty.
8,023 2012-05-16 11:07:40
Tynka a co dobiło gwoździa do trumny w twoim związku jeśli moge spytać??
Znowu cie źle traktował??
Rodzinne olej:) A to długo byłaś ze swoim byłym - czasem z mojego doświadczenia wiem że takie uczucia sie wypalają. Nie rozumiem jak np mozna być z jedną osobą od gimnazjum?? Wytłumaczcie mi jak tak się da??
Tynka dobrze że myślisz o sobie:) Będziesz szczęśliwa bez niego ![]()
8,024 2012-05-16 11:22:54
Byłam u niego niedziele niby wszystko było dobrze, pokłóciliśmy się o jakoś pierdołe jak zwykle a on powiedział spierdalaj do domu, mam na ciebie "wyjebane" jak tak powiedział wzięłam to co moje i pojechałam do domu, może się wypaliło i zostało tylko przyzwyczajenie. Między nami było bardzo dobrze ale od roku zaczęło się coś psuć, myślałam ze to tylko chwilowy kryzys ale nie pozwolę żeby tak do mnie mówił.
8,025 2012-05-16 11:27:43
ehhh faceci bardzo dobrze zrobiłaś że wyszłaś
jakby on zrozumiał swój błąd to by cie gonił i mówił nie wychodz a jak się nie odzywa od 3 dni to on jeszcze ci pewnie powie ze to twoja winna bo wyszłaś. A niech spada ku......... łaski nie robi
Byłaś z nim od gimnazjum tak??
Nie korciło cie nigdy do innych facetów?? ![]()
8,026 2012-05-16 11:37:55
Poznaliśmy się na początku szkoły średniej, we wrześniu. To znaczy ciekawiło mnie czasem jak jest z innym chłopakiem,no ale kochałam tego mojego i on był na mnie najważniejszy, w moim związku była rutyna i to tez trochę wpłynęło na moją decyzje o rozstaniu ile można siedzieć przed telewizorem:) Dokładnie niech spada:) hehe Narazie czuje w sobie tyle energii mam nadziej że już tak zostanie, jestem pozytywnie nastawiona:)
8,027 2012-05-16 11:58:50
Boze Tynka, az mi sie noz otworzyl jak to przeczytalam!!! jak ta mozna mowic do dziewczyny, ktora sie ponoc kocha:/ paranoja!! i bardzo dobrze zrobilas, caly czas by do Ciebie mowil, ale nie wiem co w niego wstapilo skoro wczesniej bylo OK i nie odstaial takich cyrkow:/ moze ma kogos na boku? przeproaszam, ze to pisze, ale niekiedy to jest powod do takiego traktowania drugiej osoby, choc dla mnie to jest niepojete:/ a rodzina nie przjemuj sie, w koncu przywykna i zaczac dostrzegac to, ze to on jest zly, a najlepiej by byko jakbys miala nagranie jak on tak do Ciebie mowi i im to puscila!!
Z tego co wiem, to Jola nie byla z zadnych przez 4 lata, ale nie jestem pewna ![]()
Ja bylam w 2 letnim zwiazku, i tez bylo ok do czasu, potem jakos tak samo sie rozsypalo, ale przezywalam to strasznie - pierwsza, wielka milosc. Przez pol roku dojsc do siebie nie moglam ale jakos minelo potem. nawet nie wiem kiedy
poradzisz osbie, jestes silna i dobrze, ze jestes tak nastawiona. tym bardziej, ze on tak do Ciebie mowil, wiec juz jakis obraz sobie wykreowalas jego i to na pewno Ci pomoze o nim zapomniec i wyleczy Cie z ran! trzymam kciuki!
tesia, a to ja mam inne tabletki. Ogolnie to ja mam bardziej zapalenie pochwy polaczone z zapaleniem pecherza, ale tabletki dostalam antygrzybiczne i oby pomogly ![]()
8,028 2012-05-16 14:13:03
Hej dziewczyny jestem w szpitalu eh i predko nie wyjde slowa lekarza grozil mi przedwczesny porod:-(masakra eh
8,029 2012-05-16 14:34:48
Ola, a co sie znow stalo?? brzuch Cie bolal czy plamien dostalas?
musisz sie oszczedzac teraz, bo rzeczywiscie mozesz wczesniej urodzic:/ moze niepotrzebnie do pracy wrocilas, moglas w domu odpoczywac
teraz to pewnie do konca ciazy bedziesz musiala byc w domu, ale to dobrze, malenstwa sa teraz najwazniejsze i musisz uwazac na siebie.
8,030 2012-05-16 15:06:55
Nie ma nikogo na boku,ciesze się że nie odzywa się do mnie tak jest lepiej. Mam nadzieje ze moja rodzina to zrozumie i zaakceptuje. Przecież nie mogę być z kimś takim.
Jola przyjdzie to się wyjaśni, może faktycznie coś mi się pomyliło;).
Ola co się stało??? Strasznie ci współczuje ale najważniejsze że jesteś pod kontrolą lekarzy. Będzie dobrze kochana.
8,031 2012-05-16 15:10:28
To lepiej rzeczywiscie, ze sie nie odzywacie, łatwiej moze bedzie Ci to przejsc:) ale cos czuje, ze on i tak sie odezwie i bedzie chcial wrocic, choc go nie znam to zazwyczaj tak jest. No chyba, ze rzeczywiscie ma wyje*** to kij mu w dupe, zreszta za to jak Ciebie traktowal to tez mu sie nalezy niezly kopniak:/
8,032 2012-05-16 15:14:40
Chociaż przyjdzie to i tak powiem żebyśmy się narazie rozstali bo muszę to wszystko przemyśleć.
8,033 2012-05-16 15:20:00
ja bym do niego juz nie wrocila, bo pewnie dalej by tak gadal:/ przeciez juz Cie przepraszal i te przeprosiny to on sobie mogl wsadzic w cztery litery! dalej Cie tak traktowal, choc szanse mu dalas, wiec niech spada
8,034 2012-05-16 15:24:03
Szczerze to nie mam ochoty już być z nim, nie wierze w jego ani jedno słowo,a bez zaufania nie ma związku.
8,035 2012-05-16 16:08:25
Wcale Ci sie nie dziwie, bo tez nie mialabym ochoty byc z kims takim. Lepiej nie marnowac czasu i ulozyc sobie zycie przy kims, kto bedzie szanowal kobiete!
8,036 2012-05-16 17:35:40
czytam sobie Was i tak sobie pomyślałam że jak masz faceta to masz probelmy bo się kłócicie i tak dalej ale jak go nie masz to jeszcze gorzej bo czujesz się taka mega samotna i nie masz z kim dzielić swoich marzeń
8,037 2012-05-16 18:40:22
sheep, akurat wolalabym byc sama niz z facetem, ktory traktowalby mnie jak szma** bo jak inaczej mozna nazwac bylego faceta Tynki? i to juz nie sa klotnie, bo przy klotniach takich slow sie nie uzywa.
Takze jak widzisz sa dobre i zle strony partnerstwa
ale na dluzsza mete samotnosc tez doskwiera jak sie nikogo nie ma i to trzeba przyznac. No ale wytrwalosci i znajdziesz na pewno chlopa takiego o ![]()
8,038 2012-05-16 18:48:43 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-05-16 18:50:16)
Tynka byłam ponad 4 i pół roku z jednym. pierwsze rozstanie bolało. wyłam jak bóbr. po tygodniu chciał wrócić. zgodziłam się. teraz twierdzę, że niepotrzebnie, ale za późno
za drugim razem po jakichś 2 miesiącach sama widziałam, że to już nie to co było i rozeszliśmy się w pokoju
więc później już było ok. czasem mi tam łezka jeszcze p0oleciała. w końcu szmat czasu, ale dałam radę i teraz mam mojego Ł ![]()
a Ty Mika nie wierzysz, że mogłam być z kimś dłużej od Ciebie?
:P:P
Tesia może się nie zagotuję
ale maja mi dopłacać do stażu. ze te dni co teraz się uczę też mam mieć płacone.
będę bogata prawie że ![]()
dostałam dziś telefon od siostry, treść mniej więcej taka ![]()
Meg: Ty! Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin! bo Ty wczoraj miałaś nie?
Ja: nieee....? ja mam w czerwcu.
Meg: kur*a jest maj!
i franca się rozłączyła. to dzwonię do niej i się nie odezwałam tylko śmiech ![]()
poprawiła mi humor na następny tydzień
8,039 2012-05-16 19:16:59 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-05-16 19:18:08)
Sheep tak źle i tak nie dobrze:)
Nie powinnam dopuścić do takiej sytuacji, za dużo razy wybaczyłam ale to już koniec.
Jola fajnie że u ciebie tak się ułożyło i jesteś teraz szczęśliwa, mam nadzieje że u mnie też tak będzie, napewno zostanie jakiś sentyment bo sporo czasu byliśmy razem ale mam nadzieję że wyjdę na prostą i będę szczęśliwa.
8,040 2012-05-16 20:31:26
Mika, ja jak tylko zaaplikuję tabletkę to zaraz mnie coś piecze, a w ciągu dnia wypływa tylko z rana. Zakładam wkladki, bo nienawidzę podpasek. Jak uzywam tamponów to zaraz infekcja mnie dopada i tak w koło Macieju...
Robię właśnie zakupy na allegro. Kupiłam firanki do kuchni
W koncu jakies firanki w domu po roku ślubu! Z jednej strony to jest fajne ze tak po malu czlowiek sie dorabia wszystkiego a z drugiej strony od razu chcialabym miec wszystko... Dobrze ze mam wannę, lodówkę i łóżko
A tak na serio to mam trochę więcej, ale zero rzeczy nadających wystrój.
8,041 2012-05-16 20:33:42
Sentyment zawsze zostaje i jest co wspominać:) w młodości trzeba się wyszaleć trochę:P
Ja mam swojego chłopa jestem z nim szczęśliwa i się kłócimy jak w każdym związku i jakby kazał mi sie wyprowadzić w kłótni wzięła bym walizkę spakowała rzeczy i bym poszła i dodała mu TY TEGO CHCIAŁEŚ NIE JA WIŃ TYLKO SIEBIE.
A roztanie każdy przeżywa ja też kilka razy przeżywałam i nawet z moim się rozstaliśmy raz czy 2 to oboje płakaliśmy jak bobry że do tego doszło ale wróciliśmy do siebie:) Pamiętam jedną sytuacje że kłóciliśmy się o fioletową koszule o kolor ja mówiłam ze fioletowa a on coś innego wymyślał hehe Jak ludzie sie kochają i chcą sie pokłócić to o wszytko będzie awantura:P
Mam wrażenie że czasem brakuje wam pewności siebie wiary w swoje możliwości. A trzeba wierzyć i chwytać dzień jakby każdy miał byc tym ostatnim bo nie wiadomo co kiedy nas spotka.
Oluś szkoda mi ciebie Mikka ma rację może nie potrzebnie szłaś do tej pracy.
8,042 2012-05-16 20:44:00
Co do kłótni to ja z obecnym partnerem w sumie to mężem ;D, rozstałam się po dwóch latach związku i wróciliśmy do siebie po kolejnych 2 i teraz mamy dziecko
Ja uwazam, że jeżeli kogoś darzy się prawdziwym uczuciem, to nie ma siły i musowo byc razem! ![]()
8,043 2012-05-16 21:47:16
Tynka a to był Twój pierwszy tak poważny związek? ja jestem zdania, że nie powinno się brać ślubu z pierwszym takim na poważnie. bo wtedy człowieka będzie kusić 'co by było gdyby jednak nie On'
nie wiem, może się mylę, ale takie moje zdanie ![]()
8,044 2012-05-16 22:36:19
Witam. Pierwszy raz weszłam na forum mam problem a nie mam z kim po gadać. Chodzi o to że okazało się że mój facet ma dziecko 2 latka dowiedział się niedawno kilka miesięcy temu a ja nie dawno ukrywał to a teraz już wszystko się skomplikowało jeszcze bardziej. To mój pierwszy facet kocham go mocno ale chyba nie będę umiała żyć z nim i patrzeć na jego dziecko to chyba mnie przerasta dużo razem przeszliśmy ale jak się dowiedział o dziecko to mnie po prostu skreślił ze swojego życia myślałam że będę mogłam być z nim bez względu na dziecko ale widzę jego podejście do mnie i chyba to się nie uda. Nie umiem żyć bez niego od 2 tyg nie jem nie śpię ogólnie bardzo przeżywam świat mi się zawalił bardziej chyba boli to że ukrywał i tak naprawdę nie wiem czy to prawda on strasznie kłamie
8,045 2012-05-16 22:40:21
i chcesz być z kimś kto by Cię oszukiwał?
fakt, dziecko to nie jest największy problem.
skoro jego zachowanie względem Ciebie się zmieniło, to może warto zapomnieć? wiem, że to jest ciężkie, ale nikogo się nie da zmusić do miłości.
8,046 2012-05-16 23:28:57
Julia związek oparty od samego początku na kłamstwie nie ma żadnej przyszłości. W końcu będziesz wszystkie jego słowa uważać za kłamstwo bo nie będziesz wiedzieć w co mu wierzyć.
8,047 2012-05-17 11:38:20
Ewa i kto to mówi ?? twój związek też opiera się na kłamstwie wracasz do swojego! Dajesz rady innym a sama ich nie przestrzegasz??
Julia z tego co czytam on też nie dawno dowiedział się tym dziecku tak/??
Może on ci nie powiedział bo dla niego to był wieli szok i nie wiedział jak. nagle dowiedzieć sie że ma się dziecko o którym się nie wiedziało to musi być stres. A jak długo jesteście razem?? Dopuścił się zdrady gdy już byliście razem??
A Julia ile masz lat??
8,048 2012-05-17 16:09:19
Ewa i kto to mówi ?? twój związek też opiera się na kłamstwie wracasz do swojego! Dajesz rady innym a sama ich nie przestrzegasz??
z ust mi to wyjęłaś ![]()
8,049 2012-05-17 16:42:21
Julia moim zdaniem nie warto angażować się w związek z facetem który ma dziecko dla niego zawsze dziecko będzie najważniesze poza tym pomyśl o syutaucji w której to ty będziesz chciała mieć dziecko a on powie że właściwie to on ma już dziecko i po co mu kolejne
wiem że bardzo cierpisz ale moim zdaniem to nie ma sensu
8,050 2012-05-17 18:16:53
dziewczyny (tesia i Jola!!!) kocham was!!!!! normalnie mialam to samo pisac, ale wyprzedzilyscie mnie
Ewcia spojrz na swojego chlopa jak on Cie oszukiwal, i pewnie oszukuje dalej, a Ty mu wierzysz. No ale nie moja sprawa, Twoje zycie.
Jola, nie to, ze nie wierze, tylko nie wiedzialam o tym i moze mi to umknelo albo nie czytalam tego, ze tyle z kims bylas
ale długo rzeczywiscie
ja nie wiem czy ja tyle wytrzymam hehe
monika, a to mnie nic nie piecze w sumie, a tamponow uzywam, bo nienawidze podpasek tak jak Ty
tyle ze wkladki sa za cienkie, zeby utrzymaly to co wyplywa z tej globulki dlatego podpaski zakladam:/a teraz znow leci ze mnie jakas zielona wydzielina, nie wiem czy to nie resztki globlki, ktora aplikowalam w sumie 3 dni temu i dzis tez mam... tak co 3 dni ![]()
Tynka, jestes dzielna kobieta i dasz sobie rade i bez tego buca!! wierze w to i na pewno tez sama w siebie wierzysz ![]()
A ja sie pochwale, ze dostalam 5 z ostatniego kola
a dzisiejsze z prawa karnego to ciezko powiedziec jk poszlo, bo sa punkty ujemne itp a to byl test wiec nie wiem czegi sie spodziewac ![]()
8,051 2012-05-17 20:00:15
Mika Ty kujon jesteś, więc będzie dobrze
:)
8,052 2012-05-18 09:36:39
Kujonem nie jestem, ale szczesia tez nie mam, no zobaczymy, po niedzieli powinny byc wyniki, bo przeca poprawka jest za tydzien ![]()
8,053 2012-05-18 17:02:30
ja mam jutro kolosa. i nie umiem nic. bd czytać w autobusie
:D bo dziś na Rzeszów
8,054 2012-05-18 17:31:32
Jola, czyli znowu smiechy beda z siostrami ![]()
Ja musze zaczac sie uczyc na egz tym razem z prawa karnego, nie chce mi sie ![]()
8,055 2012-05-18 18:54:11
Pewnie ze dam rade,najgorszy będzie pierwszy weekend, dobrze że jutro jadę na zajęcia:) Wczoraj napisał do mnie sms-a o treści
" Przyjedz do mnie" śmieszne, on jest chyba nie poważny:) myślał że do niego przyjadę, chyba bym musiała być bardzo bardzo naiwna.
8,056 2012-05-18 19:59:39
Tynka, ta mialabys przyjechac, zeby znow Cie wyzwal??
palant jeden!!! dobrze, ze jutro na zajecia jedziesz, to chociaz czas Ci minie ![]()
8,057 2012-05-18 23:38:41
dziewczyny czuje się jakaś taka chora kurczę nie chce być teraz chora jak ma tyle roboty na uczelni łeb mi pęka
ech życie .............
8,058 2012-05-19 08:58:02
sheep, to tabletki bierz., lepiej zapobiegac niz leczyc ![]()
8,059 2012-05-19 17:05:36
Hej. Ja już po zajęciach, teraz siedzę i się nudzę:(
M ciągle wypisuje ale napisałam do niego ze nie będziemy razem i chce się z nim spotkać żeby powiedzieć mu to wszystko wprost.
Ale tu cicho...
8,060 2012-05-19 19:27:44
Tynka, i bardzo dobra decyzja!:)
Ja posiedzialam z rodzicami, bo przyjechali, a potem pomogłam facetowi przy remoncie. Dostalam 4 z prawa karnego!
jeszcze tylko egz tez z prawa karnego, obrona i wolnosc!