Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,931 do 7,995 z 10,560 ]

7,931

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Dostalam 5 z tego felernego egzaminu hehe kij im w oko:-)

Zobacz podobne tematy :

7,932

no to super, gratulackje!! tongue Ty to masz szczescie, bo ja to bede kwiczec na tych kolach i egzaminach sad szybko macie te wyniki

7,933

Mika a może to Twój Cę tam pieprzem czy solą czy jeszcze czymś innym posypał, żeby właśnie uniknąć seksu? big_smile
tak mi teraz do łepka strzeliło big_smile

7,934

lol nie, nie, on tez to przezywa tongue nie wiem, ale czesto mam te infekcje, raz w miesiacu!!! yikes musze isc do gina i na badania jakies sad

7,935

wiesz, mnie jak czasem coś zapiecze, to smaruję się tam maścią Linomag. mi pomaga.
ale fakt, nie często zdarzają mi się takie przypadłości smile
ale zauważyłam, że zazwyczaj przed @ to miałam. jak 'natężenie' śluzu było większe. może to przez to, albo to tylko zbieg okoliczności big_smile

7,936

Tez mam linomag, ale on mi wlasnie nie pomogl sad to posmarowalam sie pimfacourt, jeszcze zostal z poprzedniej infekcji tongue
Ty, ale przed okresem tez tak mam czesto, ale to glownie chodze czesciej sikac tongue a jak mam okres to juz w ogole latam jak ta durna do wc:/
Moze uda sie jutro pojsc do gina, to niech to zobaczy i cos przepisze, bo przeciez wytrzymac nie idzie sad

7,937

moja siostra i bratowa też mają na to jakąś maść. Clotrimazolum Hasco się zwie smile

7,938

Nigdy nie miał przy mnie wytrysku. Zapytałam się go o której jutro idzie na szpital oddać próbkę. Powiedziałam mu że możemy się spotkać na szpitalu bo mam tam coś do załatwienia.

7,939

Mika zawsze mialam pecha w egzaminach teraz mi sie wyjatkowo szczesci mam cichych pomocnikow moze dlatego:-)

7,940

Jola, ta masc moja mama uzywa i sobie chwali smile ja tez kiedys sie nia smarowalam, ale odkad lekarz przepisal mi ta na "p" to to stosuje. Udalo sie, i jutro na 14 pojde do gina i zobaczymy, co wyniknie z tej sytuacji tongue

I zamowilismy na allegro zajebistego mopa big_smile taki, ze nie wyciska sie tej szmatki samemu tylko wklada sie ja do wiadra i jest taki pedal i sie go naciska, a sciera sama sie suszy hehe powoli musimy zaczac kupowac takie rzeczy, co by pozniej na gwałt wszystkego naraz nie brac.

Jola, a Ty kiedy masz sesje i egzaminy? bo nie widze, zebys sie uczyla lol

7,941

A wyniki mamy juz bo pare osob zostalo to odrazu sprawdzila byl test i pare pytan opisowych

7,942

Ola, przyznaj sie, ze Co podpowiadaja lol tak na serio, moze to jest odwdzieczenie sie za to, co przeszlac z tatulkiem wczesniej tongue co jak co, ale niekiedy mam takie wrazenie, ze jak zlego sie staje i pozniej nagle jest OK, to wydaje mi sie, ze to TEN na górze jakoś wynagradza smutki tongue

7,943

Mika ja też tak czasem uważam. że jak jest źle to potem musi być dobrze smile
ja w tą sobotę co będzie zaczynam... pierwszy egzamin a potem będzie nawał. a ja wciąż w czarnej dupie big_smile

7,944

ja staram się na bierząco uczyc bo za niedlugo bd miec też nawał a musze wkuć 4 ustawy z prawa gospodarczego na pamiec!!! bo nie ma innego wyjscia wrrr

7,945

Jola, eee to jeszcze kupa czasu big_smile mi sie od czwartku zaczyna, ale jutro musze isc wydrukowac reszte notatek, szybko sie za to wzielam lol no ale juz troche umiem smile to ma bys test wielokrotnego wyboru, a nienawidze tego i punkty ujemne hmm

Ponoc zawsze po burzy wychodzi slonce, no ale to tezx nie jest tak do konca powiedziane, bo praewda jest, ze jak sie wali to wszystko naraz...

A ja mam dzis frytki na kolacje!! big_smile Ola mi ostatnio smaka narobila ta michą frytek i gnebilam juz od rana M. zeby frytki kupic i zrobic na kolacje no i dopielam swego hehe takze na Must Be The Music bedzie jak znalazl smile

7,946

na biezaco tez sie uczylam na poczatku studiow, bo myslalam, ze nie dam rady przed egzaminem samym tongue no a teraz NIC sie nie ucze na biezaco, no chyba, ze sytuacja tego wymaga np bedzie pytanina, to wyjscia nie mam tongue a tak to zazwyczaj 2tyg wczesniej siadam albo i wczesniej lub pozniej, zalezy od materialu i przedmiotu. To prawo karne nawet nawet mi wchodzi szybko, ale jakies to takie... sad ze juz zapomnialam, czego sie uczylam wczoraj lol  kasacja, abolicja, amnestia, apelacja, zażalenie.... masakra big_smile

7,947

MIKa a ja frytki robie sama nie lubie kupnych:)

7,948

tez mialam prawo karne ale takie podstawy i oczywiscie wykulam i dostalam 3 a reszta miala sciagi i 4 i 5 dostali zalosne....a to samo mielismy

7,949

My tez kupujemy w biedronce, bo ziemniaki mamy niedobre i za duzo oleju idzie na nie tongue a ze ja lubie przypieczone,to do piekarnika wrzucamy i sie robia same, przynajmniej tyle tluszczu nie maja hahah tylko keczapu nie ma, no trudno, bo z majonezem niezabardzo  lubie

7,950

a narazie calkiem calkiem mi idzie  z kolosów Finanse publiczne - 5 , prawoadm - 4 ,ustroj samorzadu terytorialnego - +4 ,postępowanie administracyjne - +4 za tydzien mam kolosa z angla no i egzamin z Partnerstwa pub-prywatnego - 5 smile

7,951

no ja tez mam takie podstawy, nie to co na prawdziwym prawie, ale facet jest wymagajacy i to test hmm co mnie juz zasmucilo, bo egz tez z tego mmay tylu ze z ustawy o nieletnich, a ten sam przedmiot hmm nie wiem, jak to bedzie, bo testy zawsze zle mi szly sad zawsze sie wahalam miedzy kilkoma odpowiedziami i dupa tongue a to wielokrontego wyboru i punkty ujemne, a zaznacze chociaz jedna odp zle, a reszta bedzie dobrze, to juz 0 pkt za cale zadanie hmm

7,952

a pierwsze spotkanie z promotorem mamy 23czerwca masakra tak pozno...a chcialam przez wakacje zaczac pisac...

7,953

bo Ty jestes na 4 roku, tak? mgr i za rok juz 5 rok i obrona i koniec? bo sie juz pogubilam tongue

my tez tak pozno mielismy spotkanie, ale napisalam w wakacje rozdzial teoretyczny a metodloogie zerznelam z licencjatu, bo w sumie to i tak jedno i to samo tylko pozmienialam wiadomo te cele, problemy, hipotezy ale teoria ta sama smile

7,954

nie mika ja jestem na  2 roku - 4sem smile licencjat przedmna hehe:)ja to taka świeżynka

7,955

aaa to pozniej na studia poszlas, tak? smile o kurde, to jeszcze dluga droga przed Toba hehehe nie zazdroszcze, ale moze Tonie na cos sie te studia zdadza, bo mi to tam nie bardzo hmm

7,956

kojony! z kim ja się zadaję big_smile

7,957

mika bo ja po liceum poszlam do szkoly policealnej - ekonomia i w sumie tylko 2lata stracilam bo nic z tej szkoly nie wynioslam -kasa w plecy ,technik oblany zero przygotowania 6osob w klasie jednym slowem porazka na calej linii!!!

7,958

robacek ty tez pewnie wymiatasz na studiach smile)

7,959

ale masz ta szkole ukonczona 2letnia?? bo to zawsze cosm jakis papierek smile chociaz, jak sie ma oblany egzamin to nie wiem, nie znam sie na tym tongue moj facet poszedl do szkoly policelanej na gastronomie i go wyrzucili, bo opuszczal zajecia lol a i tak wpisal sobie w CV, ze ukonczyl ta szkole egz zawodowoym lol i poki co nikt nie pytal sie go o ta szkole i zadne swiadcetwo potwierdzajace zdanie egz zawodowego, a prauje juz od tamtej pory z 7 lat tongue

7,960

Ola nie aż tak jak Ty. piątek może miałam ze 2 w tamtym semestrze. i to z projektów big_smile:D

Mika to ten twój to niezły skurczybyk big_smile

7,961

Szkole skonczylam ale bez dyplomu - jak mielismy egzamin to nam zle dane do programu wprowadzili zdawalismy na komputerach za rok podchodzilam kolejny raz i okazalo sie  ze rok wczesniej nie mielismy do dyspozycji waznego programu z ktorego  drukowalo sie rzeczy, ktore byly wymagane hehe w tym roku chcialam sie zapisac wydzwanialam do sekretariatu pytac kiedy moge sie zapisac a te mi z haslem ze jeszcze czas jeszcze nie ma zapisów az wkoncu same zadzwonily ze juz za pozno normalnie parodia!!!

7,962

Jola, no szczerze powiedziawszy, ja bym sie bala wpisac to w CV, bo to nigdy nic niewiadomo, jak to bedzie, a noz zechca potwierdzenia i co wtedy? tongue ale on ma wyje**** na wszystko i w dupie to ma, wiec wpisal tongue

Ja to nigdy kujonem nie bylam, nauka zawsze mi ciezko wchodzila. To co moje kolezanki uczyly sie w 2h ja siedzialam nad tym caly dzien albo i dluzej, bo nie rozumialam to co czytam, lub rozumialam ale nie umialam zapamietac i na pamiec sie uczylam yikes zreszta do dzis mam podobnie, ale nie az tak, jak w liceum...

7,963

Ola, no to w ciula zrobili krotko mowiac:/ tym bardziej, ze chcialas poprawic, chamstwo i tyle hmm no ale teraz to juz po ptokach, studia robisz, wiec je skonczysz i bedzie git, chocby ten licejcat skoncz, bo z dziecmi to wiadomo jak to bdzie, nauka juz nie bedzie taka "przyjemna" jak teraz tongue

7,964

teraz tez nie jest przyjemna hehe dlatego chce jak najwiecej tej pracy napisac poki mam czas,ale nie wiem jak to bedzie wygladalo technicznie

7,965

a na jaki temat chcesz pisac?? bo ja mam swoja prace i lic  i mgr to moglabys zobaczyc, jak u mnie ona wyglada, ale nie wiem czy tez bedziecie mieli jakies badania itp... na pewno rozdzial teoretyczny bedzie, wiec wypytaj sie jak najwiecej na tm spotkaniu z promotorem, co by juz zaczac pisac, a zawsze mozesz do niego maila wyslac z zapytaniem odnosnie pracy, my tak robilismy, jak czegos nie wiedzielismy smile

7,966

tematu jeszcze nie mam ale z zakresu ustroju samorzadu terytorialnego...,czyli moge  przebirac w tematach teoretycznie mowiac hehe

7,967

i wez sobie na studiach jakas dziekanke na dzieci, przysluguje Ci rok czy iles tam, i wtedy chodzisz tylko na egz smile a notatki najwyzej bedziesz brala od ludzi z roku, moze masz jakas blizsza kolezanke, ktora sie z Toba podzieli i Ci przesle lub powie chociaz co macie opracowac, to bedziesz sobie na biezaco robila.

7,968

po spotkaniu z promotorem bd juz chyba wiecej wiedziec wiec w razie watpliwosci bd uderzac do ciebie z prosba o pomoc:)

7,969

ja chyba bd chodzila normalnie rodzina oferuje pomoc no, ale nie wiem wyjdzie w praniu...

7,970

spoko, jak bede mogla to pomoge smile u mnie na pedagogice pewnie inaczej ma wygladac ta praca, ale zawsze na czyms mozna sie wzorowac, bo mysle, ze rozdzial teoretyczny bedzie taki sam jak u mnie smile

7,971

Ide sobie poleżec do wanny bo ten dzien dzisiejszy nie byl za miły wrrr dobranoc papa:)

7,972

w sumie to tylko studia zaoczne, wiec raz na 2 tyg mozesz zostawic dzieci mamie na te pare godzin smile

7,973

dobranoc:) ja lece robic fyrtki i na tv hehe

do jutra :*

7,974

a ja wciąż sama siedzę big_smile
już mnie cholera bierze big_smile

7,975

Ja też sama siedzę. Brzuch mnie boli i dzisiaj trochę lepiej się czuje. Jutro szkoła a ja nic nie powtórzyłam. Jutro też na szpital z byłym idę żeby zobaczyć czy pójdzie zrobić te badania.

7,976

Ta pogoda mnie dobija. Tak źle się czuje że zostanę dzisiaj w domu. Nie idę na zajęcia.

7,977

Jolcia, miesiac juz chyba jakos minal odkad Twojego nie ma, co? smile to teraz zajmij sie czyms, np paznokietkami zeby szybciej Ci czas lecial big_smile a nim sie obejrzysz bedzie ten 1 lipca tongue

Kurde, a moj sie uparl i od srody chyba beda jezdzil na ta budowe 40km od wrocka yikes yikes mowil, ze beda robic tam 2 dni po 12h i potem dzien wolnego, zeby cos z w domu robic i tak na zmiane tylko niedziele wolne :] no coz, zeby pozniej mi nie jeczal, ze mu nie zaplaca!! i musze go w takim razie wygonic do urzedu pracy zeby sie zarejestrowal jako bezrobotny, bo przeciez ubezpieczenia nie ma hmm

7,978

Moja mała Iza będzie miała na początku czerwca chrzciny smile Znaczy tak nie do końca moja, ale będę chrzestną to prawie moja tongue A rodzice do siostry jakoś się odzywają już, ale tak bez entuzjazmu wink

7,979

zobaczymy, jak beda sie zachowywac na chrzcinach przy Tobie tongue

7,980

Witam ja pol nocy nie spalam przez ta afere z tymi testami masakra
dzis wpada do mnie sasiadka z 2miesiecznym synkiem:-)
a aktualnie jestem w pracy jak widac:-)
pozdrawiam

7,981

Mika09 napisał/a:

zobaczymy, jak beda sie zachowywac na chrzcinach przy Tobie tongue

Byle się nie czepiali mnie, jak mają być nieprzyjemni to niech się nie odzywają wcale wink

7,982

Ola, praca idzie pelna praca, widze big_smile a tymi debilami nie przejmuj sie, przeciez to nie Twoja wina :*

Czarna, dokladnie. Mysle, ze nie beda robic akcje na tego typu imprezie, bo bez przesady

7,983 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-05-14 11:37:25)

Mam nadzieję, że nie, chociaż raczej to ja bym miała poparcie, więc by była jazda big_smile Ale masz rację, raczej nie będą wypowiadać wojny połowie rodziny, tym bardziej, że z bratem już też prawie nie gadają lol

7,984

No nie lubie tej pracy swiruje tu to nie dla mnie

7,985

czarna, dlatego mysle, ze zamilkna, albo beda probowali cos tam zagadac ale bez zadnego entuazjazmu i optymizmu tylko na odczepnego, ale nie przejmuj sie tym, bo nie ma czym smile

7,986 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-05-14 11:46:27)

Teraz to już się nie przejmuję, jeszcze rok temu tak. Teraz tak jak się patrzy to jest prawie jak z Twoim - przykre, że aż śmieszne big_smile Wiadomo, kiedyś nie było, ale teraz jak już ich "akcje" na nikogo wpływu nie mają, tylko na nich, to śmieszne to jest, bo zachowują się jak gorzej niż małe dzieci big_smile

7,987

Hej. Oddał tą próbkę do badania. Za tydzień w czwartek pójdzie do lekarza i będzie znał wyniki. Mnie od wczoraj zgaga męczy.

7,988

czarna, ja takich ludzi wlasnie nie ogarniam. Jeszcze to wlasna rodzina najblizsza i robic takie akcji bez powodu w sumie hmm i wcale Ci sie nie dziwie, ze przestalas sie tym przejmowac, bo szkoda czasu i nerwow smile

7,989

Ja ich już nie rozumiem, ale trudno, wszystkiego nie muszę wink

7,990

Czarna a Twoja jedzie z Tobą? big_smile weź ją, weź big_smile

a co do nietolerancji w rodzinie... mam kuzyna, który robi się na moją kuzynkę big_smile jest na hormonach. jego rodzice jak tylko mogę uniemożliwiają mu/ jej to. jak ma sprawy w sądzie o zmianę dokumentów na żeńskie to ojciec gada wszystko co tylko do tego nie dopuści. też chore. bo na odwrót już chyba za późno, żeby nie było z tego żadnych nieprzyjemnych konsekwencji. więc też się męczy, brak jakiejkolwiek akceptacji. tyle, że siostry jego/jej to JAKOŚ rozumieją. ale też nie w zupełności...

7,991 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-05-14 17:19:20)

No pewnie, że jedzie, a czemu nie? tongue

To już właśnie też mówiłaś. Ale to chore, uniemożliwiać jak już na hormonach jest. Bo teraz to już tylko dalej może brnąć.

7,992

zrób zdjęcie min rodziców big_smile chciałabym to widzieć big_smile

7,993

Jak się zachowają tak jak przed szpitalem, to nie wejdą na imprezkę w ogóle big_smile

7,994

a jak się zachowali?
opowiadaj smile

7,995

No widziałam ich, że zaparkowali, wysiedli i powoli idą w stronę szpitala, ale ja wtedy z moją wyszłam, to oni zwolnili, potem przystanęli, a potem się cofnęli lol No my w drugą stronę, do wyjścia z tego terenu szpitala, potem się odwróciłam dyskretnie i dopiero po chwili naprawdę weszli. Miałyśmy niezły ubaw z tego lol

Posty [ 7,931 do 7,995 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024