Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 120 121 122 123 124 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,866 do 7,930 z 10,560 ]

7,866

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

ja napisałam poprawnie. Wy odczytałyście po swojemu

Zobacz podobne tematy :

7,867

no mika fajne fotki:)a ten Twoj facet no no:)

7,868

Ja widziałam jak jest, ale jak Mika chce by ją rozbierać... nie mam nic przeciwko tongue

7,869

to gdzie się umawiamy na zbiorową orgię ? big_smile:D:D

7,870

hahahahaha Jolu wybacz, to ochota na seks tak na mnie dziala, ze juz widze same wyrazy oznaczajace JEDNO lol a jeden ciul rozrabiacie czy rozbierajcie lol

Ola, ee tam no no, mogloby byc lepiej lol nie no i tak go kocham :*:* no tak.. ja go kocham, a on siedzi na budowie, pije piwsko i pewnie pali fajki lol to sie nazywa BIG LOVE lol

7,871

widze, ze Ola juz sie pouczyla, to i ona dojdzie do nas,prawda?? lol lol

7,872

Nie chciałabym wam przerywać dyskusji ale chciałabym coś powiedzieć wam.

Jak wiecie zostawiłam faceta i powiem wam że to była słuszna decyzja. On tak naprawdę nie zrobił tych badań i raczej nie ma zamiaru ich zrobić. Przychodzi do mnie codziennie i jeszcze kłamie mnie prosto w oczy.

7,873

Mika kto wie, może on w ciągu dnia sam się zabawia, a potem nie ma siły. naucz się i Ty sama tongue

Ewa to było do przewidzenia po tym co o nim mówiłaś... dupek. i tyle

7,874

On sie na bank nie zaspokaja sam, nie ma kiedy tongue
Patrz, Ola wystraszyla sie i uciekla lol

Ewa, my Ci od razu mowilysmy, ze on sie nie zmieni i nie pojdzie na te badania i ta decyzje powinnas podjac od razu, ale lepiej pozno niz wcale smile teraz nie zwracaj na niego uwagi, moze opamieta sie i przestanie w koncu klamac i zrobi cos ze soba

7,875

ale Ty do niego nie wracaj... bo to będzie tylko powtórna męka...
przynajmneij ja tak to widzę

7,876

DZiewczyny moja kondycha juz nie ta wiec ja sie nie dolacze:) nie nadarzam za czytaniem tego co piszecie:)

7,877

Ola, nadrobisz, nadrobisz big_smile a jak urodzisz, to chlop bedzie mial pretensje do synow, ze mu cyca zabieraja, a on tez chce sie pobawic lol lol przepraszam, ale dzisiaj wyjatkowo bierze mnie na amory, nawet nie wiem czemu, moze owulacja?? yikes tuz to trzeba dzialac big_smile

7,878

hehe. ja też mam zastój. nie obawiaj się, ale sobie radze . musisz wpaść w rytm big_smile:D

7,879

Ja sie musze zadowlić micho frytków:)

7,880

michą* smile

7,881

Ale tu tłoczno jak nigdy:)

7,882

mmmm frytki!!! jak ja dawno ich nie jadlam, a w sumie zjadlabym sobie smile

7,883

mika to wpadaj podziele się:)

7,884

ja też big_smile
ale no. dam radę big_smile
wytrzymam big_smile

7,885

Nie dość że brakuje mi faceta to jeszcze potasu a do tego pamięć do dupy.

7,886

Ewa mi też brakuje faceta.
nie załamuj się. jeszcze wszystko się ułoży
smile

7,887

RoBaCeK78 napisał/a:

a ja mam w sb Ochrona własności intelektualnej big_smile
brzmi ambitnie lol

podobno koleś nie da ściągnąć. wszystko zobaczy. więc zostaje nauka. zresztą jak zwykle big_smile:D

też miałam na studiach ten przedmiot i 5- z niego zajęcia były z moim ulubionym wykładowcą smile który nawiasem mówiąc jest dziś moim szefem smile

7,888

Brzuch mnie zaczął boleć. Ja chce faceta i dziecko. Źle mi się śpi samotnie. Nawet nie mam się do kogo przytulić. Nawet kot mnie olał i nie przychodzi spać do mnie.

7,889

ewciA9 podpisuje się pod twoim postem obiema rękami a jeszcze do tego wszystkie jestem trochę zakochana w facecie z którym nigdy w życiu nie będę

7,890

Ja mam pecha do facetów. Wszystkim tylko seks w głowie. Nawet mój wujek proponował mi seks za kasę.

7,891

Dzisiaj dziewczynka z zespołem Downa chciała się pobawić w fryzjera i chciała mi obciąć włosy.

7,892

mi dziś mój Kochany bratanek na kolanach usnął smile
czasami też bym chciała dziecko. ale później mi przechodzi big_smile

7,893

a ja bym chciala dziecka i mi nie przechodzei i chyba nigdy nie przejdzie tongue

Dziewczyny (Ewcia i sheep) nie na jednym facecie sie swiat konczy. Jestescie mlode, wartosciowe, wiec na pewno znajdziecie osobe ktora i was pokocha, a tymi palantami sie nie przejmujcie, bo oni zawsze byli. sa i beda. Trzeba trafic na odpowiedniego faceta, Ja obecnie jestem w 4 zwiazku (mam nadzieje, ze juz ostatnim, ktory zakoncza sie zaloizeniem rodziny!), ale poprzednie moje 3 zwiazki to byla jedna wielka pomylka i porazka. I co z tego, ze kochalam? jak facet okazal sie ch**** jakich malo, i powiedzialam sobie DOSC/. I jedna podstawowa zasada - nie angazujcie sie zbyt szybko, bo mozecie sie pozniej niemile rozczarowac - to takie moje doswiadczenie :]

Ehh, moj wrocil wczoraj dopiero o 24!!! i padl od razu sad a dzis znow do roboty poszedl hmm

7,894

Mnie pragnienie dziecka też nie przejdzie.

Nie wiem czemu takich dupków spotykam na swojej drodze.

7,895

Ewcia, Ty sie ciesz kobiet i dziekuj Bogu, ze z tym PALANTEM nie masz dziecka, bo nie wyobrazam sobie tego, zeby dziecko mialo takiego ojca.

Ja tez zawsze dupkow spotykalam na drodze i to nie raz i nie dwa. niekiedy byly ti poiważniejsze zwiazki, a niekiedy przelotne flirty, ale kazdy okazal sie dupkiem. Dopiero teraz moge powiedziec, ze naprawde kocham i jestem kochana. Owszen, zdarzaja sie klotnie i nieporozumienia, ale jestem szczesliwa.

7,896 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-05-11 09:41:17)

Ale naskrobałyście smile hehe nie wiedziałam kiedy czytać:P

Kobitki ja waszych zdjęć też nie mam, ani jedngo więc proszę o wysyłkę:) tesia369@wp.pl
tylko z podpisami żebym się nie pogóbiła jak dosatnę pełno emaili.

Ewa, sheep szukacie na sile faceta, nie wiem po co. Ewa skoro faceci dają ci tyle przykrości to nie szukaj na siłę. Przyjdzie czas a miłość was zaskoczy. A tak jak mika pisze jesteście młode na wszystko przyjdzie czas.
Dziecka też bardzo pragniecie, ale pamietajcie że dziecko najlepiej mieć z kochającym facetem który będzie was wspierał.
Samotnym matką jest bardzo źle. Instynkty macierzyńskie może wam bardzo warjują,lecz postarajcie sie je uspokoić.

Mam znajomą która tak jak wy bardzo chciała mieć dziecko, poznała faceta dziecko zrobili w miesiąc i żałują że tak szybko się starali. Bo teraz brakuję im czasu tego poznawania sie docierania, randek. Są małżeństwem ale już kilknaście razy się rozstawali. Wracają do siebie lecz sami mówią, że czas chodzenia jest bardzo istotny w związku.

Mika no widzisz i nie udało ci sie go wykorzystać.:P

7,897

tesia, wyslalam i czekam na rewanzyk tongue

7,898

tesia ja już na siłę nie szukam bo wiem że to się nie udaje spokojnie sobie czekam tylko że z drugiej strony czas biegnie i jak się nic nie dzieje to jest mi poprostu smutno

ale w 100% zgadzam się z Tobą że dziecko trzeba mieć z odpowiednim odpowiedzialnym facetem!
znam wielu facetów z którymi nigdy w życiu nie chciałabym mieć dziecka!

7,899

dzisiaj zrobiłam byłemu koło dupy. dzwoniła jego mama do mnie i znów chciała żebym mu coś powiedziała bo znów wkurza rodziców. a ja jej na to że to nie moja sprawa bo już nie jesteśmy ze sobą. a potem od razu się rozłączyłam.

ciągle wmawiam byłemu że znalazłam sobie innego lepszego a on mnie błaga żebym dała mu ostatnią szansę.

7,900

tesia, Ewa wysłałam zdj wink

7,901

Wysłałąm zdj tym co mi wyslali:)
Ale czekajcie na nowe zdjęcia bo niedługo bede mieć aktualne te wysłane jest z marca:)

7,902

Prawdopodobnie z nerwów boli mnie mocno brzuch.

7,903

czym się tak denerwujesz?

7,904

Bo od kilku dni źle się czuje, mam mdłości i słabo mi.

7,905

hej dziewczyny wlasnie wrocilam z ostrego dyzuru tata się zle poczuł i musiałam z nim jechać na szczescie wszystko jest okey i wrocilismy razem do domu...

weekend zapowiada sie edukacyjnie hehe jutro od 9.40 do 20 w szkole a niedziela od 8 do 16,40 masakra brr

jutro tez parapetówa brata czesc 1 czyli dla rodziców babc itd a za tydzien dla znajomych:)

pozdrawiam i milego weekendu zycze:)

7,906

ewcia, no to do lekarza, my Ci tu nie pomozemy, lekarzami nie jestesmy.
Ja sie codziennie zle czuje, spie w dzien po 2h, zasypiam tez szybko wieczorem. ale badania robilam.

Spalismy dzis osobno, ja na podlodze, on na lozku tongue a rano jak gdyby nigdy nic gada do mnie!! yikes a ja nienawidze czegos takiego, udawania, ze jest OK, jak nie jest, a jak wczoraj chcialam rozmawiac, to wielce obraza i milczal ciagle wiec w dupie go mialam i polozylam sie na podlodze. A dzis juz jest mozna powiedziec "OK"

7,907

Dzisiaj ciocia z Niemiec zrobiła przyjeżdżając bez uprzedzenia. Bym musiała iść do lekarza bo mam wysypkę na plecach i brzuchu. Jakoś nie mam ochoty iść do lekarza.

7,908

Ewcia, może Ty jesteś w ciąży po prostu... Ja na początku też miałam ból brzucha taki jak na niestrawność i mdłości itp. smile
Aj dziewczyny tak czytam o tych waszych pragnieniach dzieciowych i aż się zastanawiam kiedy u mnie takie pragnienie pojawiłoby się gdybym nie miała już dziecka smile

7,909

Mika ja jestem zdania, że nawet w największej kłótni nie powinno się spać osobno big_smile jakoś mi tak tata nawkładał do głowy big_smile:D a taty powinno się słuchać big_smile (nie tak jak ja big_smile:D:D:lol:)

Ewa nie ma, że nie chcę. idę ! i to już ! tongue

ja się dziś do mojego prawie w ogóle nie odezwałam. chciałam żeby wczoraj zadzwonił. jak mu już napisałam, że jestem zła to mi odpisał, że nie ma kasy na koncie niemieckim! wrr...! z facetami hmm ma szczęście, że ja się długo nie gniewam i już wczoraj miałam ochotę odpisać, ale nie big_smile puściłam mu tylko sygnał na dobranoc, na dzień dobry to samo. ale koło 17 pewnie nie wytrzymałam i napisałam do niego... i tak jestem dumna ze swojej wytrwałości big_smile:D
ciekawa jestem kiedy doładuje ten niemiecki numer i zadzwoni... ehh...

7,910

msmonika w ciąży to raczej nie jestem bo nigdy nie widziałam żeby mój miał nasienie. Nawet się nie zabezpieczaliśmy bo nie widziałam takiej potrzeby. Szczerze mówiąc nadal go kocham a on wcale nie ułatwia mi tego rozstania. Dzień w dzień przychodzi i błaga o jeszcze jedną szansę. Nie wiem co powinnam zrobić w tej sytuacji. Napisze mu że jak jutro ma zamiar przyjść to przy okazji niech kupi test ciążowy.

7,911

Ewa a nie lepiej się od niego odciąć raz na zawsze?

7,912

Nie wiem. Wydaje mi się że zależy mu na mnie. Że wkońcu zrozumiał że mnie krzywdzi. Dopóki mi nie da wyników badań to napewno nie wrócę do niego. Kiedyś jak się kłóciliśmy to nawet nie przychodził do mnie przez kilka dni a teraz chodzi codziennie i widać że zależy mu na mnie i chce dobrze wykorzystać szansę. Tak mi się wydaje.

7,913

Ewcia jak to nie ma nasienia? Nie dochodzi do wytrysku podczas stosunku? Nie potrafię sobie tego wyobrazić...

7,914

Ewa a co zrobisz, jak znów mu się odmieni, bo znowu będziesz jego?
bierzesz to w ogóle pod uwagę?

7,915

Nigdy nie dochodzi do wytrysku podczas stosunku ani podczas pieszczot.

Biorę pod uwagę że może znów być taki jaki był ale teraz widzę że zależy mu na mnie. Zobaczę co będzie w poniedziałek. Czy w ogóle pójdzie na te badania.

7,916

to może idź z nim?

7,917

Chyba pójdę z nim. Jak przyjdzie do mnie to porozmawiam z nim o tym.

7,918

Witam dziewczynki:) dziś mam egzamin z Pratnerstwa Publiczno prywatnego smile ide z pustą głową i ściagami w celu sprawdzenia czy sciagać się opłaca:)na szczescie egzamin zerowy to wiele nie rezykuje:)

....ja śmigam do szkoły:)

pozdrawiam i milego dnia:)

7,919

Ewa, ale on normalnie przechodzi orgazm? Czy nigdy nie dochodzi? Wybacz, że pytam, ale pierwszy raz słyszę o czyms takim... zawsze myslałam, że bezpłodność na czymś innym polega...

7,920

siemka:) kto mi pomoże? mam problem z dziewictwem, staram sie to zrobic z chlopakiem, ale w ostatniej chwili go odsuwam bo to boli, boje sie tego bolu. boje sie tez ze mnie chlopak zdradzi albo zostawi z tego powodu, bo jestesmy razem 3 lata a proby zawsze sa nie udane i widze ze on powoli tez traci cierpliwossc. pomozcie mi jakos. czytalam ze poszczegolne sporty moga uszkodzic lekko błone dziewicza, wiecie moze jakie? chcialabym to juz miec za soba, bo bardzo kocham chlopaka i fajnie by to bylo robic juz normalnie.

7,921

msmonika on nigdy nie dochodzi. Zresztą on ma tak że nie ma pełnego wzwodu.

smutaśna nie powinnaś się spieszyć z pierwszym razem. Przede wszystkim powinnaś być zrelaksowana i rozluźniona. Może weźcie użyjcie lubrykantu.

7,922

Ewa jest coś takiego, że facet ma orgazm, ale wytrysku nie. jedno nie musi się łączyć z drugim. ale mnie też by to zaniepokoiło...

smutaśna Ewa dobrze mówi. skoro Ty tak koniecznie chcesz to zrobić musisz się rozluźnić. taka presja, że "chcę, bo mnie zostawi/zdradzi" w tym Ci nie pomoże, bo będziesz tylko spięta i wciąż nic z tego.
pogadaj z chłopakiem, powiedz, że boisz się bólu i żeby był cierpliwy. może wydłużcie sobie grę wstępną, żebyś Ty naprawdę czuła, że chcesz żeby już w Ciebie wszedł. seks to też nie jest taka prosta sprawa, jakby się mogło wydawać.
powodzenia smile

7,923

Ja juz po egzaminie ale byla wielka awantura z moim udzialem eh babka rozdajac test wydala za duzo i jeden wolny wyladowal kolo mnie po skonczonym egzaminie babka zauwazyla test kolo mnie i wielka awantura caly rok na mnie z pyskiem ot tak przyjemnie bylo wrr

7,924

ale nic Ci z tego powodu nie grozi? w sensie jakieś konsekwencje?

7,925

Niby nie bo nawet o nazwisko nie pytala poszlam przeprosilam a ona powiedziala ze egzamin napisany i sprawa zakonczona ale caly rok ma ale ze ona to zapamieta i bedzie. Gozej zaliczyc na innych przedmiotach bo bd miec z nia.

7,926

nie martw się. wg mnie ona o tym zapomni smile
tyle studentów ile oni mają na głowie to kto by to zapamiętał wink

7,927

Ola, nie przejmuj sie tym, zawsze tak gadaja i pierdziela nie od rzeczy hmm u mnie tez krzywe akcje sie zdarzaja ale w dupie to mam i tez niekiedy z moim udzialem tongue

Boze, a mnie znow jakies cholerstwo zlapalo, latam co kibla co chwile, piecze mnie i boli hmm jutro musze isc do gina, moze zapisze mnie bratowa mojego M. bo w przychodni pracuje, bo nie wyrobie sad przespalam sie chwile, i troche przeszlo sad bylismy dzisiaj na zzkupach spozywczych i wydalismy prawie 150zł a gowno kupilismy yikes yikes i to w biedronce, a ponoc taka tania lol no coz, jak zaczniemy sami zyc, to bedzie jeszcze drozej tongue

Uciekam do mojego, co by mnie poprzytulal i pomizial bo ja taka schorowana jestem tongue
Buziaki:*

7,928

No mika ale caly rok na mnie wkur...

7,929 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-05-13 15:51:32)

Mika09 napisał/a:

Uciekam do mojego, co by mnie poprzytulal i pomizial bo ja taka schorowana jestem tongue
Buziaki:*

weź mnie nie denerwuj tongue

Ola przejdzie im big_smile

7,930

Ola, nie przjemuj sie i dobrze, ze ich widzisz raz na 2 tyg big_smile a im przejdzie i bez przesady, zeby od razu warczeli hmm

Jola, nie boj zaby, pomiziac mnie on moze tylko po glowie hehe bo mnie tam wszystko boli i piecze, wiec lipa, znow kilka dni bez niczego, potem dostane @ i z 2tyg jak nie wiecej znow nic big_smile

Posty [ 7,866 do 7,930 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 120 121 122 123 124 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024