Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 118 119 120 121 122 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,736 do 7,800 z 10,560 ]

7,736

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
msmonika napisał/a:

Banany są żółte a sałata pięknie pachnie smile big_smile

Może skończmy z tymi stereotypami tongue Bo są tylko STEREOTYPAMI przynajmniej w Koźminie, a co do Łazarskiego, to zastanawiałam się nad nim przed studiami, ale dzień otwarty mnie bardzo zniechęcił i kilkoro studentów na nim. No ale wiadomo tacy studenci i w Koźminie są - lans bans i do przodu smile
Warszawscy studencki doskonale wiedzą jaka wojna toczy się między ALK i Ł smile

Zobacz podobne tematy :

7,737

Ajjj tam, wojna... ja do trzeciego roku żyłam jakoś w "zgodzie" ze swoja uczelnia i samorządem i byłam jak naklejka dla uczelni, ale później przestały mnie interesować wyjazdy, wypady, imprezy organizowane przez samorząd i jest mi lepiej... odcięłam się niemalże zupełnie od tej uczelni. A co do stereotypów to to co wyżej napisałam jest prawdą w stu procentach... Jak patrzę na tych ludzi... niedługo 30 lat na karku a ciągle w głowie tylko aby się dobrze zabawić.

Od dzisiaj zaczynam odchudzanie po raz.... milionowy chyba... hmm

7,738

msmonika może tym razem będzie lepiej z odchudzaniem.

Mam nadzieję że ta ładna pogoda utrzyma się do wieczora. Dzisiaj ciężki mecz ale dam z siebie wszystko.

7,739

Hej a ja po cudownej nocce z tatusiem az chce sie zyc obym nie zalowala no ale coz sie okaze:-)czy jestem naiwna czy nie:-)

7,740

madz, ogolnie poszlo o to, ze nie chcialam przedluzac umowy na okres probny i skonczyla mi sie ta umowa, i głupia poszlam na 2 dzien tez do roboty, bo nie chcilam dziewczyn samych zostawiac, a tez nie wiedzialam co mam robic, bo kierownik byl na urlopie... i powiedzialam wtedy jak przyszlam po tej sdkonczonej umowie do roboty, ze rezygnuje i juz nie przychodze, a kierownik stwierdzil, ze skoro przyszlam do roboty po skonczonej umowie, to przedluzylam sobie automtatycznie umowe!! no i tak sie zaczelo... powiedzialam mu, ze nie musi mi nawet grosza placic za ten dzien co bylam wtedy w robocie, no ale nie poskutkowalo i zaczal mi grozic dyscyplinarka itp kazal mi przyniesc wypowiedzenie, ale po kiego mam je przynosic, jak ja zadnej umowy juz nie podpisywalac, wiec co on chce wypowiadac?? i wkurzylam sie, zadzownilam do brata prawnika, on mi napisal pisemnko do niego, wyslalam to kierownikowi i czekam... ale masakra, groza mi, dzwonili swego czasu doslownie kilka razy dziennie.... pisali maile z grozbami, walnieci hmm

Ola, to widze, ze grill sie udal |:) trzymam kciuki, zeby wszystko sie udalo smile

My wrocilismy niedawno do domku i moj zasnal... :]

7,741

monika, kiedys myslalam o tym, ale nie chce go wrabiac w zadne dziecko. Zreszta on by sie nie zgodzil na to by we mnie konczyc, a kochamy sie i tak bez zabezpieczenia i ja ciagle durna i nawina licze na to, ze "Wpadniemy" na przerywanym sad nie wierze w to, ze po remoncie nagle zmieni zdanie i zachce mu sie dziecka (on tak twierdzi), za duzo rzeczy gadal o tym, bym w to mogla uwierzyc. Porazka jednym slowem, ale kocham go i nie potrafie odejsc tylko boli mnie jego podejscie do tych spraw i tak zazdroszcze bardzo dziewczynom, ktore maja normalnych facetow i oni nie maja takich problemow z nimi.

7,742

Hej. Ja wróciłam z meczu. Przegraliśmy. Nawet byłam chętna wejść na bramkę ale nie chcieli. Mój był dzisiaj i mnie przepraszał. Liczył na to że pójdę do niego. Kuzynowi się syn urodził.

7,743

Mój genialny facet wymyślił sobie że zrobi mi dziecko i ono nas zbliży bardziej do siebie. Ja nie mam zamiaru mieć dziecka tylko dlatego żeby było pretekstem by się nie rozstać z facetem. Ja chce żeby mieć dzieci z miłości i że oboje z facetem będziemy pragnąć tego dziecka.

7,744

ewcia, Ty w ogole jeszcze z nim gadasz?? yikes ja bym typa olala juz, i nie brnela w to dsalej, bo z tego co wiem to do 7 maja (czyli dzisiaj) mial Ci dostarczyc wyniki badan? i Ty wierzysz w to, ze on na tych badaniach byl? on powinien isc sie leczyc.... ale na mózg, bo madry to on nie jest ani grama. Rozwalaja mnie jego teksty.

Okropna pogoda sad u was tez tak od rana pada?? i burza bya w nocy yikes

7,745

U mnie strasznie brzydka pogoda:(
Wczoraj miałam nawet udany dzień ale wieczorem pokłociłam się z moim i znowu nazwał pojebaną szmatą, nie tylko to powiedział, muszę się z nim rozstać na jakiś czas. Najgorsze jest że rodzinna nie jest za mną, moja mama powiedziała co ludzie powiedzą.

7,746

Tynka, znowu Cie powyzywal?? yikes yikes ehhh, wez kochana rzeczywiscie rozstan sie z nim,, bo obawiam sie, ze tak zakazdym razem bedzie, i przeprosiny, tydzien spokoju i znow wyzywiska hmm przeciez tak nie moze byc:/ a Twoja mam co?? w dupie ma to, ze on Cie wyzywa?? hmm i co lepiej byc z takim łajdakiem (inaczej go nazwac nie moge) ktory bedzie Cie wyzywal i (tfu tfu) moze i kiedys Cie uderzyc w nerwach, bo co ludzie powiedza?? hmm niech sobie gadaja, choc to nie ich sprawa ale kiedys przestana gadac. Ja bym kochana nie wahala sie ani chwili i przykro mi, ze on Cie tak traktuje sad
Dobrze, ze moj mnie nie wyzywa, bo gdyby to zrobil, to od razu by w pysk dostal.

7,747

Nie było nawet powodu żeby się kłócić, jedno słowo źle powiedziałam a on na mnie naskoczył byłam w szoku, jak można mówić tak do kogoś kogo sie podobno kocha. Ludzie mnie nie interesują, niech gadają. Jest coraz gorzej. Boli mnie że nie mam wsparcia w rodzinnie.

7,748

Tynka, wcale Ci sie nie dziwie sad najlepiej bedzie, jak go zostawisz, chocby na jakis czas i niech ona ma swiadomosc tego, ze robi okropne rzeczy i takie sytuacje w ogole nie powinny miec miejsca!! skoro on za zwykla blahostke tak Cie wyzywa, to rece opadaja hmm zostaw go i niech on przemysli sobie wszystko, jesli to nie poskutuje i dalej bedzie Ci tak traktowal to chyba nie ma sensu tkwic w takim zwiazku sad szkoda, bys sobie zycie przy nim zmarnowala. A ludzmi nie przejmuj sie, oni zawsze gadaja i gadac beda hmm ale jestem w szoku, ze Twoja rodzina Cie nie wspiera w takiej sytuacji, gszie sami powinni z nim pogadac i najechac na niego! mysle, ze im tez przejdzie ta cala fascynacja Twoim i zaczna trzymac Twoja strone!

7,749

Jak teraz mnie tak traktuje to co będzie później. Musze powiedzieć w domu dlaczego się chce z nim rozstać, dalej nie mogę na to pozwolić muszę myśleć o przyszłośći.

7,750

Czyli jeszcze nie powoedzialas rodzicom dlaczego chcesz sie z nim rozstac? oni o tym nie wiedza, ze Cie tak traktuje? czy wiedza, ale olewaja to? dokladnie, nie mozesz pozwolic na to, by on sie tak do Ciebie odnosil. Nie odzywaj sie do niego, zerwij z nim i zobacyzmy co bedzie dalej. Jesli bedzie blagal o wybaczenie i zobaczysz jego poprawe (bo przeciez slowa to nie wszystko), to ok, ale potem musisz byc ostrozna i jesli dalj bedzie tak robikl to definitywnie z nim zakonczyc!

7,751

Powiedziałam czemu chce się z nim rozstać ale oczywiście to ja jestem zła, paranoja. Mama powiedziała że mam z nim być, to jest rodzina. Tak ja była bym wszystkiemu winna, nie jestem święta ale ja go szanuje chociaż mi też nerwy puszczają.

7,752

Witam
Sorry że tak napisze ale musze. Tynka a co twoja matka ma do gadania??
Jak sie jej tak podoba to nich sama sobie go weźmie. To jest twoje życie i twoja decyzja! Już dawno mineły czasy ślubów bo rodzice kazali bo tamci mieli dużo pola. Nie wiem dla czego twoja matka taka jest. Ale to twoje życie, a ten drań cię nie szanuję. Co on sobie myśli ?? Król i pan i władca jak teraz taki jest to pomyśl co by mogło być po ślubie mogłby ci z domu zabronić wychodzić. Jak mnie tacy faceci wkurwiają. Skoro on ma tak złe zdanie o tobie i ty jesteś ta gorsza to niech sobie tak myśli, ale ty nie brnij w to bo zaplączesz się w poczucie winny. A ty winna nie jesteś że on nie potrafi szanować kobiety.
Młodziutka jesteś i nie potrzebujesz mieć problemów w związku.

Możesz go kopnąc w d.......... nawet od mnie. Bo kobiety się szanuje.

Sory za tak mocne słowa ale ten twój facet mnie rozwala.

7,753

Mój niby jutro będzie mieć wyniki ale jakoś mi się wierzyć nie chce. Ja z nim nie gadam. On do mnie pisze smsy.

Opłacało się napisać ręcznie ten referat. Dostałam 6 za niego.

7,754

Tysia już też mamie powiedział że jak się tak M podoba to niech ona sobie go wezmie, mam dosyć tego że mnie nie szanuje. Dzisiaj mu powiem żebyśmy się rozstali na jakiś czas, albo sobie to przemyśli albo koniec.

7,755

Tynka, w takim razie rozstan sie z nim definitywnie, stanowczo, zeby wiedzial, ze nie zartujesz. Moze to go olsni, a jesli nic sie nie zmeni, to kochana bierz sie za innego i szukaj szczescia u boku mezyczny, ktory bedzie Cie SZANOWAŁ!!! a mama sie nie przejmuj, nie wiem w ogole jak tak moze gadac "bo to rodzinina" - no rodzina.... zadaj jej pytania, czy chcialaby miec ziecia, ktory bedzie ponizal i wyzywal jej corke? zapewne jej odejmie nagle mowe i zamilczy... nie brnij w to dalej dopoki nie zobaczysz jego zmiany, choc tak jak pisalam, zmiana moze byc na tydzien, dwa, dluzszy czas, ale skoro teraz juz takie cyrki odwala, toco bedzie potem? sad

7,756

Tynka ode mnie też go możesz kopnąć w cztery litery! jak tak można?!
zostaw go i zobacz co wtedy będzie mówił, czy się zmieni i czy zasługuje na jakąkolwiek szansę

a Twoja mama jest dziwna, skoro go tak broni... niech sama go sobie weźmie skoro to taki anioł...!

7,757

Hej u mnie jakoś leci znowu musze wkuwać na kolosa brrr tym razem Partnerstwo publiczno-prywatne hehe naszczescie pogoda sprzyja nauce<pada>więc zmykamy w trójeczka wkuwać:)

Pozdrawiam.

7,758

ech widze, ze nie tylko ja sie musze uczyc hmm u mnie z kolei nawet ladna pogoda, wiec nici z nauki lol rano sie poczuylam, w dzien sobie przypomnialam i dupa. Jutro sie znow za to wezme tongue

7,759

Mika mi mimo brzydkiej pogody nic a nic nie wchodzi wrrr jutro sie za to znowu zabiore niby tylko 10str A4 a idzie mi jak krew z nosa hehe bo przedmiot w sumie nie ciekawy hehe same suche fakty  nic konkretnego brrr sad

jest tu ktos?:)

7,760

Ja dzisiaj trochę zaległości w szkole nadrobiłam. Przydałby mi się jakiś facet. Hormony aż się proszą o faceta.

7,761

Ewcia e tam facet najmniej do szczescia potrzebny:)

7,762

Facet jest tylko potrzebny do spełnienia zachcianek i powiększania ludności na świecie. A mnie ostatnio podczas dni płodnych roznosi. Pragnienie dziecka czasem wykańcza mnie psychicznie.

7,763

Ewcia dasz rade:)zrób coś szalonego tylko dla siebie:)zmień fryzure,idz na impreze ,poznawaj nowych ludzi:)

7,764

Mam zamiar zrobić sobie 2 tatuaże. Jeden na stopie a drugi na łopatce. Raczej jeden tatuaż to będzie moje imię a drugi to mógłby być związany z piłką ale nie mam jeszcze na niego pomysłu.

7,765

Nie rob tatuaży moj brat do dzis zaluje...

7,766

Mnie się zawsze podobały tatuaże. Jak narazie jeszcze chce tatuaż ale za nim sobie go zrobię to dużo czasu minie. Myślę że jeden na stopie by mi w zupełności wystarczył.

7,767

Mnie sie podoba tatuaz na dole plecow, taki smok smile ale nie zrobie, nie mam odwagi i kasy tongue

Mi tez ta nauka nie wchodzi zbyt dobrze, ja mam jakies 20 stron albo i wiecej a4, ale mam jeszcze ponad tydzien, wiec musze dac rade hehe
Ewcia, mnie tez juz wykancza pragnienie dziecka... tez o nim marze, no i wlasnie tylko marze sad

Ja bylam u faceta w robocie (robi na budowlance) i walilam fuche - sprzatalam!! matko z corka, od 6 rano tam siedzialam i dopiero teraz przyjechalam yikes taki syf tam byl, a koncz ajuz tam remontowac i musialam ogarnac troche mieszkanie, wycierac okna, drzwi, meble, kafle yikes ii to tylko tak o z kurzu zeby nie bylo i z tego syfu, nie zeby dokladnie big_smile ale masakra... tyle godzin sie nad tym spuszczalam, ze az mi leb peka ;] nie to, ze w domu syf i remont to jeszcze tam musialam zaiwaniac, ale cos mi chłopaki zaplaca, no i dlatego w sumie poszlam hehe

7,768

Mika09 napisał/a:

monika, kiedys myslalam o tym, ale nie chce go wrabiac w zadne dziecko. Zreszta on by sie nie zgodzil na to by we mnie konczyc, a kochamy sie i tak bez zabezpieczenia i ja ciagle durna i nawina licze na to, ze "Wpadniemy" na przerywanym sad nie wierze w to, ze po remoncie nagle zmieni zdanie i zachce mu sie dziecka (on tak twierdzi), za duzo rzeczy gadal o tym, bym w to mogla uwierzyc. Porazka jednym slowem, ale kocham go i nie potrafie odejsc tylko boli mnie jego podejscie do tych spraw i tak zazdroszcze bardzo dziewczynom, ktore maja normalnych facetow i oni nie maja takich problemow z nimi.

Widzisz jak to jest... Ktoś nie chce mieć dziecka i ma, a ktoś chce i nie ma bądź nie może mieć. Ja nie byłam przygotowana na macierzyństwo, a miałam manie na punkcie zabezpieczenia. W sumie mania to za mało powiedziane nawet... I przytrafiło się smile Ja miałam dosłownie tak jak Twój facet, tyle tylko że ja w ogóle w swoim życiu nie widziałam miejsca dla dziecka...A mój Luby zawsze chciał mieć dzieci, to jego życiowy priorytet. Zajmuje się naszym Bobo lepiej ode mnie... Bawi się, przewija, karmi, kąpie, chodzi na spacery, no dosłownie matka smile

7,769

Co do sprzątania, to ja mam normalnie burdel na kółkach w domu tak mnie ta praca mgr pochłonęła! Tołma ubrań do prasowania, druga do zebrania z suszarki, pościel na podłodze, skrzynki z ziemia przygotowane do sadzenia kwiatów na środku przedpokoju, wanna czarna, kibel z kamieniem, kurz, brud i malaria big_smile

7,770

A pokaz zdj swojego bobasa smile

Heh, no widzisz, to wpadliscie, a sie zabezpieczaliscie, czy jak to bylo? smile masakra, ja bym byla w 7 niebie, jakby moj sie xgodzil na dziecko albo zeby chociaz z tych przerywanych cos wyszlo tongue no ale niestety, nie jest mi to pisane. Moj ostatnio zmienil sie, nie chce sie kochac, malo gadamy, dla niego teraz priorytetem jest remont i to nim sie zajmuje, a dla mnie juz czasu nie ma zbytnio. Sa chwile, kiedy jest OK, a pozniej znowu to samo...

Ja juz swoja prace mgr koncze, jeszcze musze tylko tam dopisac pare rzeczy, poprawic i bedzie gitara mam nadzieje tongue

7,771

Ja już pracę mgr skonczyłam w sumie, jeszcze tylko estetyczne poprawki musze zrobić i będzie ok. Jak dasz maila to może Ci podrzucę zdjęcie swojej Niuni smile
Zaszłam w ciążę mimo zabezpieczania się. Po prostu zawiodło nas zabezpieczenie. W sumie to dziwne że tak Twojego remont pochłonął... Może ma jakiś inny powod, że mało sie kochacie... Może właśnie on wyczuwa ze chcesz dziecko i dlatego on zmniejszył czestotliwość zbliżeń bo się boi że go "złapiesz". Musicie porozmawiać szczerze moim zdaniem...

7,772

Jestem ciekawa czy mój facet przyniesie dzisiaj wyniki. Niby się nie denerwuje. Czekam na kuriera a on jakoś ma czas.

7,773

a ja mam 3 tatuaże smile
i jeśli już robić to wg mnie w takich miejscach żeby na starość kryć, jak skóra zwiotczeje czy coś wink

7,774

Przez to też wolę stopę lub na łopatce.

7,775

Mika oddam Ci jedno bobo:)

7,776

Ale pod jednym warunkiem jak wyrośnie z pieluch ,oddasz mi go:)

7,777

właśnie, zapomniałam z tego wszystkiego big_smile
dogadałam się wczoraj z moim smile:) wszystko wyjaśnione big_smile zazdrośnik big_smile:D :*

7,778

Ola, eee to ja bym chciala cały czas miec bobasa, ale nawet na taki uklad moge sie zgodzic tongue mnie tam nie obrzydzaja kupy dziecka, bo juz w tym siedzialam i mam wprawe hehe

msmonika, simmerry@interia. pl smile mozesz mi wyslac zdj bobasa, bo jestem ciekawa jak wyglada, a ja kocham wrecz takie dzieciatka smile jesli chodzi o mojego, to myske, ze to remont go pochlonal, bo jeszcze pracuje na budowie, wiec ma juz pewnie dosyc. W tygodniu o 7 juz jest w robocie, przychodzi i robi nasz dom do 20-21 jakos wiec nie dziwie sie, ze jest padniety sad ale chcialabym, zeby chociaz czasami sie mna zajal czy w niedziele jak ma wolne... ogolnie wychodzimy razem ostatnio nawet czesto gdzoes wieczorami, gadamym, ale nie kochamy sie:/. i na pewno nie chodzi o ta ciaze ewentualna, bo on jest swiecie przekonany, ze nie wpadniemy, zreszta ja tez :]
czyli u was gumka pekla, tak? smile

7,779

Dziewczyny jaki macie stosunek do sciagania na studiach?P:)bo ja dotychczas nie sciagalam ,ale jak widze ze tym co sciagaja idzie lepiej niz mi uczacej sie to krew zalewa...

7,780

Ja też chce dziecko.

7,781

Ola, hmm powiem tak, ja zawsze umiem na egzamin/kolokwium, zazwyczaj umiem wszystko lub prawie wszystko, ale sciagi dla pewnosci mam prawie zawsze tongue i jesli znam odpowiedzi na pytania, to pisze bez problemu, ale jesli np mam mozliwosc sciagania, to sciagam, choc umiem to, ale nie chce mi sie mozgownicy wysilac tongue ale tez nie trawie takich ludzi ktorzy NIC sie nie ucaa, jada na sciagach, a idzie im lepiej:./ fakt faktem, ja mam sciagi, ale sciagam sporadycznie, bo umiem zazwyczaj wszystko i nie umialabym pojsc na egzamin bez zadnej wiedzy... nawet tej podstawoej, bo nie ma co udawac, nie kazdy material wchodzi do glowy w eksperosowym tempie, a tez nie ucze sie kilka dni wczesniej tylko z 2 tyg wczesniej, bo by mnie sumienie ruszylo, gdybym pozniej zaczela tongue oczywiscie to tez zalezy od partii materialu i przedmiotu smile

7,782

oj MIKA ja zawsze umiem wszytsko lub prawie wszystko fakt zalezy to od parti materialu i przedmiotu czy ciekawy czy tylko suche fakty lub co najgorsze historia,ale teraz mam w niedziele egzamin-zerowy z Partnerstwa pybliczno prywatnego totalny kosmos mimo tylko 10 kartek A4 do wykucia i posiadaniu testów ktore daje co roku:)postanowilam ze sie nie ucze i ide na zywiol ze sciagami sprawdzic swoje mozliwosci sciagania:)ale czytac notatki tez czytam i bd czytac codzien:)a nuz cos utkwi:)

7,783

Hej! Miałam zamiar rozstać się z moim na jakiś czas ale jego brat trafił do szpitala i nie miałam sumienia go zostawić bo bardzo to przeżywa. Dzisiaj zrobiłam awanture mojej mamie i powiedziała że wiecej się nie będzie wtrącać. A co do ściągania to nie sciągam, ale podobnie do Miki zawsze mam ściągi przy sobie.
Chciałabym dziecko ale niewiem jak się ułożą sprawy z M.

7,784

Rozstałam się z facetem. Próbował mi wkręcić że był na szpitalu po wyniki i dopiero niby w czwartek będzie miał. Ale jak zadzwoniłam do jego mamy to powiedziała że nie był w szpitalu bo komuś tam z wioski pomaga.

7,785

Ewcia i bardzo dobrze,ze go olałaś!:)teraz zajmij się soba smile

7,786

Od kilku dni źle się czuje. Miałam tak wielką ochotę powiedzieć od byłego mamie że może się nie doczekać jego wnuków. Nie wiem co dalej będzie z moim życiem.

7,787

hej dziewczyny dawno mnie tu nie było smile
tak sobie czytam o tych pragnieniach  dziecka i dołączam się do nich kurcze wszystko bym dała żeby mieć dziecko smile
u mnie narazie ok wszystko pozdawane ale siedzę nad magisterką do 10.06 mam oddać pierwszy rozdział nie wiem jak ja to napisze

7,788

Witam dziewuszki:)ja dzis ide z tatusiem na "pierwszą"wspólną wizyte do gina a pózniej idziemy do kina na American Pie:)-zapowiada się mile spędzony dzionek...a wieczorem znowu nauka już mi to bokiem wychodzi dosłownie wrrr

Teraz siedzę w pracy i ciężko pracuje jak widać hehe:)

Pozdrawiam miłego dnia i samych uśmiechów na twarzy:)

7,789

Ola, to pozazdroscic takiej pracy haha big_smile
To udanej, mozna powiedziec randki tongue i powiedz, czyli film byl fajny, boi tez planowalismy na jego isc, ale sie zastanawiamy, a ja lubie takie filmy tongue

sheep, w takim razie nie jestem sama tongue ja tez bym wiele dala, zeby miec dziecko, ale facet obiecal ze jesxcze w tym roku zaczniemy sie starac, wiec trzymam go za slowo smile

Tynka, i bardzo dobrze zrobilas, moze w koncu Twoja mama zrozumie, jaki jest ten Twoj facet! przeciez co by nie bylo powinna trzymac Twoja strone, a nie bronic jego zachowania, ktore nie maja zadnego usprawiedliwienia hmm a co z tym jego bratem? w sumie tez bym go w takim momencie nie zostawila, bo pewnie zalamalby sie bardziej sad ale jak tylko bedzie ok, to pogadaj z nim i zrob cos z tym zwiazkiem...

Ewcia, i bardzo dobrze zrobilas zostawiajac go. On jest zalosny, innych slow nie moge uzyc. A i glupi, ze traci taka dziewcyzne jak Ty, ale nie zaslugujesz na niego i bedxziesz jeszcze szczeliwa z innym. Nic na sile, a on niech tak robi dalej to zostanie calkiem sam.

7,790

Ola ale masz fajnie w pracy ze na forum możesz siedzieć, widze że ciekawy wieczór sie tobie szykuje
Brat M przecią sobie tętnice, miał dwie operacje ale juz jest dobrze. Nie mogłam go tak zostawić samego w takiej sytuacji. Mika napewno pogadam z nim o naszym związku.
Tyle mam nauki a tak mi się nie chce.

7,791

Mika ja nie mam faceta i tu jest największy problem.
ech życie ... nie zawsze jest tak jak byśmy tego chcieli!

7,792

Tynka, o kurde, to jak on to zrobiol?? wypadek mial czy co??:/ przykro mi, ale w takiej sytuacji musisz wspierac faceta, bo na pewno nie jest mu latwo, ale potem bierz sie do dziela i gadaj z nim, bo tak nie moze byc!!

sheep, faceta na pewno znajdziesz tylko daj sobie czasu, ja tez czekalam raz prawie 2 lata, a potem 1.5roku na swoja milosc, gdzie w miedzy czasie trafilam na takiego kretyna, ze zyc sie odechcialo...

Do mnie kolezanka ma zaraz przyjsc, wiec wieczorek mam zaplanowany smile

7,793

Mnie normalnie szlag trafi. Kolejna osoba znów się pyta kiedy biorę ślub. Ehh sad

7,794

ja też mam serdecznie dosyć...

wczoraj mój ex mi zaproponował, że może mnie zadowolić skoro nie ma mojego Ł... gdyby dupek był wtedy w zasięgu moich rak to bym typa rozerwała na strzępy! idiota!

7,795

Wróciłam z kina - American Pie - film był mega śmieszny bynajmniej dla mnie,gorąco polecam  tym co nie byli a zastanawiają się czy isc:)

Bylismy tez u gina i wszytsko oki z maluchami tatuś zadowolony:)

7,796

Ola, w takim razie moze sciagne ten film, bo na kino to juz mnie nie stac lol lol a ja lubie takie zboczone, smieszne filmy tongue
No i super, ze z maluchami wszystko OK i oby tak dalej smile

7,797

Śmieszny był ale dużo zboczonych  scen nie bylo:)

7,798

Pogadaliśmy z moim i dajemy sobie szanse...ale nie bd mieszkac razem ani slubu brac poki co...sprawdzimy sie czy jeszcze sie nadajemy do bycia razem:)

7,799

Najchętniej to bym się wyprowadziła z domu. Do dupy jest moje życie.

7,800

Brat M przeciął tętnice boschem, miał juz dwie operacje, lekarze chcieli mu zrobić trzecią operacje ale stwierdzili że ona może tylko zaszkodzić. Chłopak jest załamany bo nie wiadomo czy ręka będzie sprawna dokońca.
Jola dobrze byś zrobiła jak byś mu sprzedała liścia, co on sobie myśli.

Posty [ 7,736 do 7,800 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 118 119 120 121 122 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024