Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 114 115 116 117 118 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,476 do 7,540 z 10,560 ]

7,476

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

O, popieram zdecydowanie big_smile

Zobacz podobne tematy :

7,477

oj juz ja o to zadbam,by byli grzeczni smile

7,478

prawidłowo wink

7,479

nudy straszne...bezsennosć i brak checi na nauke hehe

7,480

ucz się ucz smile wkrótce kolos wink

a jak tam z tym byłym?

7,481

Ta z tym kolosem to juz i tak jestem na przegranej pozycji hehe....a z byłym (nazywa się Milan)całkiem fajnie dziennie się widujemy mczasem zostaje na noc i jakos leci:)

7,482

leci.... czyli odlot? big_smile:D:D
a dzieci bezpieczne? big_smile

7,483

nie no bez takich odlotów dużo gadamy ogladamy filmy,wspominamy  a potem zasypiamy:)

7,484

Mykam spac rano do pracy dobranoc:)

7,485

heh wink
dobranoc

7,486

Dobranoc Ola smile
Nie śpisz Jolciu? wink

7,487

nie śpię wink
ale zaraz się chyba wybiorę wink

7,488

Ja chyba też. Niby byłam padnięta i jakoś mi przeszło wink

7,489

jejku, co to za masakra, gdzie Was wszystkie wywiało?
ja wiem, śliczna pogoda i w ogóle, ale żeby wszystkie? big_smile

7,490

Witam was kobitki:P
JA dzisiaj akurat mam dzień wolny a tak fajnie grzeje, ale chyba za zimno żeby się opalać:P

Nudzi mi sie w tym domu wiec popracuje przy kompie nadrobię to i tamto:)

A co u was??

Ola a myślisz że Ciebie i twojego byłego tego z którym oglądasz filmy mogło by was coś połączyć???

7,491

TYnka nie wiem co z tego wyniknie napewno na jakiś czas mam dosyć jakich kolwiek związków z facetami i w ogóle jednak gdzieś tam jeszcze w pamięci jest ojciec maluchów.....wstyd się przyznać ,ale coż jednak ponad 3lata razem zrobiło swoje i nie da się od tak zapomnieć....

Piękna pogoda:) aż chce się życ:)chodz sobota i kolokwium tuż tuż a ja mam pustke w glowie masakra:(licze na trójeczkę:)!!! uciesze się cholernie bo ta babka słynnie z oblewania 90% studentów hehe:)

Pozdrawiam.
P.S ide dalej udawać ,że się ucze:)

7,492

wow normalnie. mój puścił sygnał. jestem w szoku...!
ale i tak dalej zła...!

7,493

Oj tam, wybaczysz szybko big_smile

7,494

no właśnie. do tego dostała sms i napisał, że dziś zadzwoni...
coś za dużo dobrego jak na jeden dzień lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
aż się boję big_smile:D:D:D:D:D

7,495

Jola, bo przeskrobal! kazdy facet, jak cos zrobi, to sie przymila, ale i to trzeba docenic, bo oni nie sa zbyt wylewni, to chociaz raz na jakis czas cos jest tongue

Ola, tez mialabym dosc facetow i zwiazkow na jakis czas na Twoim miejscu. Na pewno znajdziesz (lub juz znalazlas) osobe, ktora pokocha i Ciebie i Twoje malenstewa, a ojciec dzieci niech sie w dupe ugryzie i lepiej sie nie pokazuje, bo jak mysli, ze dajac Ci te 5tys, bedzie mial Ciebie i malenstwa z glowy to sie grubo myli, bo mam nadzieje, ze jednak zrobisz cos z alimentami, by Ci je dawal!

Ja bylam wczoraj na imprezie, oj popilam big_smile i spalam u kolezanki, mam zakwasy od tanczenia i niedawno do domku wrocilam smile

7,496

Mika09 napisał/a:

Jola, bo przeskrobal!

Z kolegą coś tam... tongue

Mika09 napisał/a:

i spalam u kolezanki, mam zakwasy od tanczenia i niedawno do domku wrocilam smile

Tylko "u"? Nie "z"? tongue

7,497

PUk Puk jest tu ktoś?:)

7,498

ja jestem big_smile

Jola, noo z kolezanka spa;am w jednym lozku, przynaje sie lol i choc i ona jest zboczona i ja, to do niczego nie doszlo lol a fuuu big_smile

Moj pojechal po rzeczy do remontu, bo nie ma czym robic. Ja jutro musze poprasowac, bo masakra, taka kupka sie uzbierala:/ i musze leciec wyrobic nowa karte a to zajmie z 2 tyg i tyle kasy pojdzie na bilety sad

7,499 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-04-26 20:00:20)

ja jestem wink
ale nie wiem jak długo, bop czekam na telefon z przeprosinami big_smile

Mika09 napisał/a:

Jola, noo z kolezanka spa;am w jednym lozku, przynaje sie lol i choc i ona jest zboczona i ja, to do niczego nie doszlo lol a fuuu big_smile

ale to nie ja pytałam o to :  tylko Czarnula

7,500

to cos mi sie przewidzialo tongue widze juz podwojnie, przez to spanie 2godzinne smile

A Ty czekaj na tel czekaj smile

7,501

Mika09 napisał/a:

W jednym łóżku, obie zboczone i nic? Ależ macie silną wolę tongue
I co fuuu? Ci dam fuuu zaraz tongue

7,502

no mamy facetow to i nic nie bylo tongue ale korcilo tym bardziej ,ze po % bylam, ale to seksu mi sie chcialo, a nie z nia igraszek tongue

7,503

Byście miały lepiej niż z facetami tongue

7,504

a ja tez chce SEKSU i co nie mam z kim!!!! hehe

7,505 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-04-26 20:17:31)

Mika tym bardziej trzeba było próbować big_smile później jak coś to powiedziałabyś, że nie pamiętasz big_smile

Ola wpadaj do mnie tongue ja też nie mam z kim big_smile

7,506 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-04-26 20:18:58)

ekoola89 napisał/a:

a ja tez chce SEKSU i co nie mam z kim!!!! hehe

Widzisz, a Mika taką okazję miała i co? I nico big_smile

RoBaCeK78 napisał/a:

Mika tym bardziej trzeba było próbować big_smile później jak coś to powiedziałabyś, że nie pamiętasz big_smile

No, a faceci by się nie dowiedzieli, no bo skąd? big_smile

RoBaCeK78 napisał/a:

Ola wpadaj do mnie tongue ja też nie mam z kim big_smile

Ty już oficjalnie bi? tongue

7,507

Czarna ja od dawna mam takie podejrzenia tongue

7,508

I teraz chcesz się utwierdzić w tym? tongue

7,509

nie, mnie do kobiet nie ciagnie, wiec nie chciaabym zeby cos wyszlo tongue wolalabym juz z jednym kolega takim, mmmm lol

Ola, no to jak nie masz z kim, to z tym kolega i tak spicie razem hehe
Ja na dobra sprawe tez nie mam z kims, bo moj nie chce wiec lacze sie z Wami w bolu dziewczyny tongue i ja to dopiero mam przeje*** ,bo jak go widze to mi sie chce seksu, a tu NIE mozna, a tak to bym faceta nie widziala i jakos bym musiala przebolec, a tu jest ciezej ale i tak dobrze sobie radze tongue czekam na wibratora od Anny i daje czadu big_smile

7,510

oj cóż za propozycje hehe nie mówcie dwa razy bo się skusze:)ta abstynencja mnie przeraza wrrr

7,511

Mika09 napisał/a:

nie, mnie do kobiet nie ciagnie, wiec nie chciaabym zeby cos wyszlo tongue

Tak nic a nic? tongue

ekoola89 napisał/a:

oj cóż za propozycje hehe nie mówcie dwa razy bo się skusze:)ta abstynencja mnie przeraza wrrr

Jola, zaproponuj drugi raz, no ja to nie mogę big_smile

7,512

czarna. no wlasnie jakos mnie o tego nie ciagnie, bo w sumie probowalam sobie wyobrazic, jakby to bylo wczoraj, nawet smialysmy sie z kolezanka i pogadalysmy troche o tym, ale nie, na sama mysl mnie odrzucilo i odechcialo sie bzykanka:) no ale jak tylko pomyslalam o swoim facecie, to juz kisiel w majtkach lol szkoda, ze on nie ma tego samego na mysl o mnie big_smile

7,513

oj kobietki kobietki hehe uderza do głów uderza hehe czekam na kolege:)moze jego wymęcze:)kto wie hehe

7,514

Ee no, Mika to szkoda no. A koleżanka chciała? tongue

7,515

Ola. a ze sie tak spytam, jak nie chcesz to nie odpowiadaj, bo to tylko moja ciekawosc:) z tym "kolega" juz ten teges ten?? big_smile bo ja to bym na Twoim miejscu nie zwlekala i pewnie bym juz go wykorzsytala heheh i tak dlugo musialas wytrzymac bez seksu przez te problemy i szpital, a skoro bym sie dobrze dogadywala, to czemu i nie smile juz i tak nie przywiazuje takiej wagi do sesku, jak kiedys, jak bylam sama, co dla nie niedopuszczalne bylo kochanie sie z kims, z kim nie jestem, a teraz jakos tak, nie wiem mniej na to patrze i moze i bym sie skusila tym bardziej, ze kiedys bylas z nim tongue

7,516

czarna, cos tam i chciala moze, ale to byla luzna rozmowa, wiesz posmialysmy sie i wiekszosc byla mowiona na zarty, ale pewnie zgodzilaby by sie jak cos, bo nawrt mi swojego wibratora pokazywala lol

7,517

No to już tak się rozmowa posunęła a Ty nic? No wiesz co tongue A byście sobie trochę pojęczały lol

7,518

MIka nie my poki co to nie robilismy nic nie grzecznego:)w sumie bylam kiedys z nim ale nei doszlo do takiego etapu mielismy po 14lat wiec za mlodzi wtedy a teraz to juz w tym wieku codziennosc hehe

...ale kto wie milo nam razem i moze cos się zadzieje:)ale nic na sile nie chce wyjsc na jakąs napaloną zeby mi nie uciekl hehe nie wiem jakie mapodejscie do tych spraw:)

7,519

Ola, no wlasnie, dlatego lepiej go obserwuj, a moze i on by chcial, ale boi sie Twojej rekacji, bo jednak jestes po przejsciach i to takim blogoslawionym stanie smile ale nie ma co przyspieszac, sami bedziecie wiedzieli, ze chcecie tego oboje, jak na siebie spojrzycie nie tak jak trzeba tongue i raczki pojda w ruch hehe
ale zawsze mozesz z nim o tym poigadac schodzac na jakis luzny temat i wbic sie "Specjalnie" na ten temat smile

czarna, ojj nie to, ze ona chciala, bo nie pwiedziala mi tego wprost tongue ona jest bardziej zbocozna niz ja, ale nie zgodzilabym sie na takie cos, odpycha mnie po prostu, jestem 100% hetero tongue

7,520

W ogóle staram się być ostrozna bo do dziś mnie dziwi fakt ,że Milan pojawił się jak Mateusz mnie zostawił...nie mieliśmy az takiego kontaktu ze sobą by to do niego doszlo hmm no nie wiem co o tym myslec....

7,521

Mika09 napisał/a:

czarna, ojj nie to, ze ona chciala, bo nie pwiedziala mi tego wprost tongue ona jest bardziej zbocozna niz ja, ale nie zgodzilabym sie na takie cos, odpycha mnie po prostu, jestem 100% hetero tongue

Szkoda, szkoda, ale rozumiem Cię, bo mam podobnie, tylko że zupełnie odwrotnie big_smile

7,522

Ola, moze to czysty zbieg okolciznosci? albo znali sie i jakos sie ugadali? no nie wiem, nie znam ich i ciezko mi powiedziec, ale miejmy nadzieje, ze chlopak ma dobre intencje i nie wywinie zadnego numeru!!!
Swoja droga, ładne imie Milan smile Polskie? czy to zagraniczne?

7,523

Witam was. Mój chłopak to dupek i rozważam już zakończenie tego związku. Nie wiem na co on czeka. Dziecko chce mieć a nadal badań nie robi i do tego jeszcze wciska kity że był na badaniach. A potem się dziwi że wolę wierzyć komu innemu niż jemu.

7,524

bo ja wiem skąd te imie ale fajne:)

7,525

Ola, podoba mi sie wlasnie, takie inne niz wszystkie smile
Kurcze, jak ja Ci zazdroszcze tej ciazy smile oddaj mi chociaz jedno dziecko, chetnie sie nim zaopiekuje hehe
a ciuszkow juz duzo masz? w sumie wiesz, ze beda chlopczyki to mozesz szalec hehe

Ewcia, zakoncz ten zwiazek, bo widzisz ze to jakas pomylka. Nie to, ze nie idzie sie leczyc na AA to jeszcze jaja sobie robi za tymi badaniami. Przeciez to sa powazne rzeczy, a ona ma krotko mowiac wyje**** na to i jestem w 100000% pewna, ze on mysli, ze Ty go nie zostawisz nawet wtedy, kiedy nie pojdzie sie leczyc ani na jedno ani na drugie, wiec pokaxz mu ze sie myli i kopnij go w tylek!!! szukaj szczescia u boku innego faceta, nie pijaka i faceta ktory bedzie chcial sie leczyc w razie problemow i robic wszystko bo to dziecko miec!! on tak naprawde dziecka nie chce miec i dla mnie jest kretynem skoro robi sobie z tego zarty i w pysk mu dala na Twoim miejscu i zrzuciala jeszcze ze schodow tongue mowie powaznie, bo nie trawie takich ludzi, ktoryz w tak powaznych sprawach klamia i dla mnie bylby skonczonyn idiotka, kreytem i dupkiem.

7,526 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-04-26 21:16:36)

ekoola89 napisał/a:

bo ja wiem skąd te imie ale fajne:)

Serbskie, chyba smile

7,527

MIKA no powoli ciuszki kupuje,dostaje i tak zbieram,chce tak na poczatku czerwca zrobic remont pokoju i urzadzić go tak by dzieci sie zmiescily a bedzie to trudne bo mam do dyspozycji jeden pokoj...no coz ale jakos bede musiala sie pomiescic...Milan zaproponowal juz pomoc wiec jakos się uporam:)A co do uroków ciązy to poczatki były bardzo ciezkie zreszta wiecie o tym a teraz jest calkiem okey zero dolegliwosci  jakis dajaćych się we znaki...i jakos leci:)rosne w oczach i podobno za szybko ale coz poradzE:)bede mała beczką hehe

7,528

oj tam beczka, zrzucisz szybko po porodzie smile a jeszcze jak zaczniesz karmic piersia, to bedziesz domagala sie trzeciego cyca, bo nie bedziesz nadazala hehe no dla dwojki dzieciaczkow to musisz miec wiecej miejsca, bo to chyba dwa lozeczka, nie wiem czy sa takie laczone lozeczka, ze dwa malenstwa tam moga spac, jak np wozki blizniacze smile

7,529

a ja gadałam z moim, w końcu smile
i jest ok. ale mogłoby być lepiej gdyby był tutaj....

7,530

A, moja mama ma urodziny w maju, ale już postanowiłam, że kartki w tym roku żadnej nie wysyłam ani nic.

7,531

Ja mam pecha do facetów. Mam trudny charakterek. Już wątpię że uda mi się kiedykolwiek stworzyć dobrą rodzinę. sad

7,532

mika no nie wiem ja za chiny nie zmieszcze dwoch łóżeczek bede musiala cos z pokoju wywalic hmm moze moje łóżko hehe na ziemi się umieszcze hehe

7,533

Ewcia takiego pecha jak ja to nie masz...nie dość ze w ciazy , to jeszcze facet z blizniaków i taki podatny ze sama sie ich teraz spodziewam hehe szczescie w nieszczesciu:)

7,534

Ola, no Ciebie facet to na cale zycie ulokowal z tymi blizniakami big_smile ale wesolo bedziesz miala przynajmniej i oby Milan nie mial zadnych blizniakow w rodzinie hahaha smile

Ewcia, nawet tak nie mow, na pewno jestes wspaniala kobieta tylko po prostu zle trafilas i potrzebujesz lepszego ramienia, a nie takiego!

Jola, wazne ze zadzownil i pogadaliscie, dobre i to i jak widzisz poki co tym sie tylko musisz zadowolic sad

7,535

Dwóch facetów mnie zdradzało bo nie chciałam iść z nimi do łóżka. Trzeci usiłował mnie zgwałci. A teraz ten szopki odstawia.

7,536

Mika wolę żeby to on mnie zadowolił tongue

7,537

Lecę pocierpieć w samotności. Nie chce nikomu psuć humoru.

7,538

Ewa ale my po to tu jesteśmy, żeby się wyżalić, posłuchać opinii innych smile
fakt, łatwego życia nie miałaś z facetami...

7,539

Nie wiem co ze mną nie tak że nie potrafię znaleźć dobrego faceta. Już wątpię że znajdę miłość. Jakoś źle się czuje dzisiaj. Źle sypiam. Sprzydałby się facet w łóżku który by przytulił i ogrzał.

7,540

Kochane, a może któraś z was ma ochotę popisać listy odręcznie? Szukam osób do korespondencji jak za dawnych lat smile

Posty [ 7,476 do 7,540 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 114 115 116 117 118 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024