hehe no sa i strojnisie:P Ja w tym nie pójdę:P hehe
Dziewczyny powinnam się zabrać za robotę która zaplanowałam na dzisiaj, ale jakoś mi to nie idzie.
Masakra dzisiaj mam takiego lenia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 112 113 114 115 116 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe no sa i strojnisie:P Ja w tym nie pójdę:P hehe
Dziewczyny powinnam się zabrać za robotę która zaplanowałam na dzisiaj, ale jakoś mi to nie idzie.
Masakra dzisiaj mam takiego lenia
ja tak mam codziennie., w weekend mam szkołę, muszę zrobić kilka rzeczy, ale jakoś mi się chyba nie chce ![]()
idę grać w karty ![]()
hheee
Ale ja jestem w takiej sytuacji ze sama sobie dozuje czas i ilość pracy:)
Więc muszę się pilnować ![]()
Szczerze to nawet nie wiem o co poszło, pewnie o jakaś pierdołe:/ gadam z nim ale tak oficjalnie bez żadnych czułośći, M się stara ale ciekawe jak długo.
Byłam dzisiaj u kuzynki, nie dawno dowiedziałam że jest w ciąży a tu już 16tc, jak ten czas leci. Mika nie da się jakoś tego odkręcić, żebyś nie płaciła bo to sporo kasy. Olka śliczne imiona.
zawsze tak jest, że te najgorsze kłótnie wynikają z największych pierdół...
hih, mnie jak narazie stan złości i gniewu w związku omija szerokim łukiem i oby tak dalej ![]()
Co tam u was dziewuszki? Bo nie chce mi się czytać tych ostatnich stron ![]()
prawie idealnie ![]()
idealnie by było, gdyby był już lipiec ![]()
Aaa, no tak, tegesowanie się skończyło ![]()
Wróciłam po treningu zmęczona. Mój już dzisiaj aż tak nie wydzwania jak wczoraj. Połowa rehabilitacji już za mną. Może w piątek pójdę do chrześnicy. Tylko nie wiem czy będzie u babci czy już u siebie. Tak mi trochę smutno bo nie mam się do kogo przytulić i nie ma mnie kto grzać w nocy.
Czarna przestań ! ![]()
Ewa wbijaj do mnie
też nie mam się do kogo tulić... mam jedynie misia ![]()
Czarna przestań !
Ewa wbijaj do mnie
też nie mam się do kogo tulić... mam jedynie misia
Co przestań?
Ja tam mam, to wkurzam ludzi
Wbijajcie obie do mnie ![]()
po serialu ![]()
Dziewczyny mam dosyć nauki juz prawie opanowalam materiał na egzamin w sobote ale za 2tyg mam egzamin z tych 78zagadnień porażka ktos to juz opracował i jest tego 40str A4 czcionką 9 masakra ehh juz wiem ze polegnę bo to test wielokrotnego wyboru i pare pytań opisowych eh masakra ,ze tez taka wredna baba musiala sie trafic:(
MAM DOSYĆ STUDIOWANIA!!!!! i zastanawiam się nad rzuceniem tego w cholere!!!
mam takiego doła że nawet nie potrafię wstać i iść do szkoły.
Ola, lacze sie z Toba w bolu bo ja tez musze opanowac caly kodes karny i ustawy jakies dla nieletnich, umiec artykuly, paragrafy a to ma z tysiac stron ogolnie
i tez test wielokrotnego wyboru takze porazka
Ola tez mam dosc studiowania, ale u mnie juz koncowka jak dobrze pojdzie ![]()
Ewcia, z Toba tez sie lacze w bolu bo mam to samo. Jutro mam kolokwium, a nie mam sily przez to wszystko nawet sie uczyc i co z tego, ze niby umiem jak wszystko mi sie juz myli.
za bardzo chcecie się nauczyć
ja jak narazie do wszystkiego na luzie się staram podchodzić ![]()
i jakoś leci ![]()
Witam. Mam taki problem. Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej. Stanęłam na 3 rozdziale:-( Mój temat to : Rola wycieczki w rozwoju umysłowym dzieci w wieku wczesnoszkolnym. Z dziećmi chcę przeprowadzić wywiad pytania do niego już mam. Rodzicom chce dać ankietę ale niewiem jakie pytania mam tam ująć. no i mam problem z ujęciem problemów szczegółowych. .. Pomóżcie prosze..
dziewczyny rzucam studia mam dosyć nic mi nie wchodzi do głowy eh!!!!
Hej. Mam nowe wieści na temat mojej chrześnicy. Jej mama wyszła dzisiaj ze szpitala. Nie mogą wrócić do domu bo je zabiorą mamie. Jak narazie będą mieszkać u babci.
Mój mi powiedział że jego mama pytała się o to czy jestem w ciąży. Jej ulubionym zajęciem jest ostatnio przyglądanie się mnie a w szczególności mojemu brzuchowi.
Nie mam już siły dłużej milczeć. Czasem mam ochotę mu wszystko wykrzyczeć co mnie męczy ale lepiej by było jakby pewnych spraw nie wiedział.
Hej. Mam nowe wieści na temat mojej chrześnicy. Jej mama wyszła dzisiaj ze szpitala. Nie mogą wrócić do domu bo je zabiorą mamie. Jak narazie będą mieszkać u babci.
Mój mi powiedział że jego mama pytała się o to czy jestem w ciąży. Jej ulubionym zajęciem jest ostatnio przyglądanie się mnie a w szczególności mojemu brzuchowi.
Nie mam już siły dłużej milczeć. Czasem mam ochotę mu wszystko wykrzyczeć co mnie męczy ale lepiej by było jakby pewnych spraw nie wiedział.
Mam już dosyć siostry i jej chłopaka. Czy oni zawsze muszą akurat tegesować się jak ja nie śpię? Nie lubię jak on przyjeżdża. Nie dobrze mi się normalnie już robi. Ehh ![]()
może lepiej zrób ten test i pokaż im wszystkim, że w tej ciąży nie jesteś ![]()
ie martw się, ja też często byłam niemym świadkiem takich zajść u sióstr ![]()
a rano się z nich nabijałam
:D:D:D
Serdecznie zapraszam wszystkie panie które oszczędzają bądź chcą oszczędzać do rozmowy na http://www.netkobiety.pl/t37351.html ![]()
Mam nadzieję że jak wrócę do domu po 2 treningach komputer będzie naprawiony bo od siostry chłopak robił format komputera i nie potrafił zrobić żeby był internet. I on jest informatykiem. Jak o 20 będę w domu to będzie dobrze. A ten test to chyba faktycznie zrobię bo mam już dość słuchania o mojej domniemanej ciąży.
Ewcia, to jest jakies chore. Wez ich rzuc w cholere, bo przeciez to jest chore i zalosne...
Mi kolokwium nie poszlo zbyt dobrze, ale nie ma to tamto , bo facet poszedl na jakis pokaz garnkow a tam moza wygrac rozne rzeczy i powiedzialam mu, ze ma sie w domu nie pokazywac bez niczego ![]()
A tak w ogole to o 4 rano wyszlamz domu i dopiero teraz weszlam.... i jestem taka glodna, ze zaraz cala lodowke pochlone ![]()
a to spec po fixie ![]()
tylko daj znać jak tam z testem wyjdzie
tak profilaktycznie ![]()
Mika SMACZNEGO
Teściowa by chciała mieć wnuki a mój już ma 29 lat a jeszcze dzieci nie ma. Mnie się normalnie oczy zamykają. Mnie się ostatnio w ogóle nie chce jeść a jak przyjdę to muszę się pouczyć z psychologii.
to może faktycznie jesteś w ciąży?
:D:D:D
mój ma 27, ale też chciałby już dzidziusia ![]()
Jestem pewna że nie jestem w ciąży. Prędzej siostra albo kuzynka może być w ciąży. Dobra ja zmykam na 2 trening. Będę później.
Jolcia, a dziekuje
opierdzielilam golonke z ziemniakami i korniszonem
odbilo mi sie tzn ze smakowalo i sie przyjeli
Teraz ide robic tosty mojemu na kolacje, bo przeciez przyjdzie i bedzie mi jeczal nad uchem.
Mam dzis zamiar go wymolestowac, bo czuje ze @ mi sie zbliza, a w srode ide na impreze,to musze przyspieszyc jej dostanie ![]()
a mi się kończy @ ![]()
ja miałam lepszy obiad
wątróbkę
mniam!
A my kupiłyśmy coś tam w knajpce ![]()
O watroble tez uwielbiam, zwlaszcza ta skore przysmazona a wrecz przyjarana z duza iloscia soli
mniam, mniam
moj nie lubi watrobki, wiec nawet kiedy na obiad nie bede mogla zrobic, chyba ze dla siebie ale to sie tak nie oplaca
i do tego taka suroweczka z jabłka, marchewki, kapusty kwaszonej, doprawiona i polana olejem i wymieszana rzecz jasna .... az zglodnialam
![]()
wiecie co? zawsze na sniadanie jem tylko i wylacznie jogurta, bo na nic innego nie mam ochoty, raz na ruski rok zjem platki z mlekiem tzn same platki nasaczone w mleku bo nienawidze mleka i mleko wylewam (
) a potem zjem obiad ok 13-14 i tak po 16 wlacza mi sie takie gastro, ze non stop bym jadla i co bym nie zjadla to sie nie najem
wczoraj nie najdlam sie 2 talerza frytek
i musialam wpieprzyc kawalek ciasta po czym po pol godzinie znow bylam glodna ![]()
A ja dzis pije martiniii
ale z butli, bo szkoda mi brudzic takie kieliszeczki ![]()
leniwce. nic a nic nie chce się Wam gotować. a patrząc stereotypowo to powinnyście się tłuc patelniami, która ma gotować ![]()
To do mnie Joluś?
Ja akurat często gotuję, moja... niespecjalnie ![]()
pewnie, że do Ciebie ![]()
Mika nie rób mi smaka... ![]()
czarna, taaa, ponoc top Twoja gotuje i nawet do garow Cie nie dopuszcza, co bys chaupy z dymem nie puscila ![]()
Dziewczyny, ale ja obiecuje, ze jak tylko swoja kuchnie bede miala czyli na moje za jakies dwa miechy, to bede codziennie robic obiadki, sniadanka i kolacyjki i deserki do tego
nawt zdj bede wam tu wklejac, dobrze ze bedziecie oceniac tylko wyglad a nie smak
ale wezcie, bo moj facet jest kucharzem wiec ona ma wymagania i byle czego nie zje ![]()
Kur** siedzi juz na tym pokazie prawie 1.5h, moze jednak cos wygral??
![]()
Ogladam wlasnie nasze wspilne zdj i natknelam sie na filmik z wesela na ktorym tanczylan KANKANA!!!! i moj to nagral
dopiero teraz to zauwazylam ahahahahaha jaka porazka
mmm ale jakie nogi mialam i fryzure i ta za duza sukienka co cycki w niej wychodzily
![]()
pewnie, że do Ciebie
No to nie, jednak ja gotuję. Ale czasem coś zamówimy też ![]()
jak on poszedł na pokaz garnków to to chwilę schodzi.
ja nieraz byłam z rodzicami na pokazach pościeli i innych takich pierdół i to trwa około 2 godzin. więc nic dziwnego. jak rodzice byli na pokazie garnków indukcyjnych czy jakichśtam to nie było ich ponad 2 godziny bo gotowali na pokazie ![]()
No juz kiedys tam bykly pokazy, ale poszedl za pozno, i go nie wpuscili bo miejsca nie bylo
tam nie gotuja, bo nie ma gdzie tylko pokazuja, ale mam nadzieje, ze zaraz mi go oddadza
pewnie wkurwiony przyjedzie, ze gowno wygral a czas stracil
ale to ja go wsyalalm, z nadzieja ze cos przywiezie hehehe ale nie ma to tamto na pocieszenie zawsze wszyscy inni dostaja czajnik taki maly elekdtrczny wiec jak cos to z pustymi rekami nie przyjedzie
ale chyba mnie rozwali za ten stracony czas haha udobrucham go wieczorkiem ![]()
hehe, a nie dostaje zaproszenia, żeby z osobą towarzyszącą przyjść?
nie, tam kazdy dostane osobno i to sa specjalnie zaproszenia z firm rozmnych i jego mama gdzies tam pracuja i przynosi te zaposzenia. A ja nie mam ukonczonych 25 lat i ostatnio mnie nie wpuscili, ba nawet czajniki nie dali chamy jedne
![]()
to ja też nie mam 25 lat, a na pościele wełniane też niby taki wymóg ![]()
ale tam nie legitymują z dowodów ![]()
Mnie jak tylko zobaczyla to powiedziala "a panienka ma ukoczone 25 lat??"
a ja "a co nie widac?"
i sucz poprpsila o dowod i tyle widzialam czajnika
ale nie ma to tamto, bo moj facet dstal wtedy czajnik i jak ja bym dostala tez to mielibysmny dwa i znajac nasze szczescie to moj facet zaraz przyleci z 3 czajnikiem wiec bedziemy mieli juz 4, bo jeden mamy juz od dluzszego czasu
otworze moze sklep z malym AGD
![]()
możesz mi wysłać ![]()
ja chętnie przyjmę ![]()
w domu elektrycznego nie mam
przyznam się bez bicia ![]()
fajne sa te gazowe, piszczace
ale dlugo w nich woda sie zagotowuje, to mnie juz zdarzy odsuszyc zanim to sie zagotuje
no ale takoi miec bedziemy, bo elektrczny duzo pradu zzera
wiesz, ja sie smieje ze bedziemy zbierac czajniki i pozniej na prezenty slubne rozdawac hahahah w czerwcu pierwsze wesele mamy jego brata i bratowa jego przyszla smieje sie i gada, ze ona juz widziala ten czajnij i wie jak wyglada, wiec zebysmy nic nie kombinowali
mmm a szkoda ![]()
czajnik firmy RICCO, pojemnosc AŻ 1 litr
i cena AŻ 12,99zł - spradzalam w necie
![]()
Hej wy tu o jedzeniu a ja głodna wracam z treningu. Mam ogromny dylemat. Chodzi o to że od września gram na różnych pozycjach i się po dzisiejszym treningu zastanawiam czy nie wrócić do gry jako bramkarz. Jeszcze z wprawy nie wyszłam.
fajne sa te gazowe, piszczace
ale dlugo w nich woda sie zagotowuje, to mnie juz zdarzy odsuszyc zanim to sie zagotuje
no ale takoi miec bedziemy, bo elektrczny duzo pradu zzera
![]()
wiesz, ja sie smieje ze bedziemy zbierac czajniki i pozniej na prezenty slubne rozdawac hahahah w czerwcu pierwsze wesele mamy jego brata i bratowa jego przyszla smieje sie i gada, ze ona juz widziala ten czajnij i wie jak wyglada, wiec zebysmy nic nie kombinowalimmm a szkoda
czajnik firmy RICCO, pojemnosc AŻ 1 litri cena AŻ 12,99zł - spradzalam w necie
![]()
nie tak dużo stracisz, wysyłaj ![]()
Ewa a skoro dobrze się czujesz jako bramkarz to pogadaj z trenerem czy kimtam ![]()
Jola, ja nigdy w zyciu nic nikomu nie wyslallam, tzn paczki, wiec nawet nie wiem co to trzeba robic
jak to pakowac, w co pakowac itp
zobacze czy moj przyniesie czasjnik do kolekcji i dam rodzicom jak cos, albo mamie, zeby wziela sobie do niemiec bo bedzie jechala za miesiac ![]()
kiedyś musi być ten pierwszy raz ![]()
otqorzylam sobie teraz MARTINI i pije z gwinta,bo nie chce mi sie dupy ruszyc po szklanke, bo kieliszek to byloby za malo ![]()
Wasze zdrowie dziewczynki!!!
![]()
Mialam mojemu isc robic kolacje, ale pieczarki dostaly odrostow bialych, ser stwardnial (jakkolwiek by to brzmialo
), a chleb tostowy zaszedl zielenia
i nawet jak mialabym zejsc na dol do tej kuchni, to cos czuje ze by mna troche chybotalo
i cos czuje, ze ulkulam sie w ciagu 10minut i tyle bede widziala swojego dziiaj
![]()
zdrowie, zdrowie ![]()
ja też uciekam. muszę przeczytać kilka artykułów o których mamy dyskutować w sobotę... nie chce mi się jak nie wiem!
Jola, do soboty jeszcze dwa dni ![]()
Dobra, ide pic dalej ![]()
tyle, że jutro jadę do Rzeszowa. u siostry nie zawsze mam jak siąść przed komputerem. a do południa jutro mam coś innego do roboty ![]()
jak się uda to się pochwalę ![]()
a po południu już jadę do siostry...
Hej a co tu dzisiaj taka cisza? Coś czuje że za niedługo dostanę @. Mam ochotę na czekoladę.
Ja tez czuje, ze @ dostane
nic mnie nie boli, ale wiem, ze niestety przyjdzie jak co miesiac.
Okropna pogoda sie zrobila, ale ponoc w przyszlym tygodniu ma byc juz cieplutko ![]()
Teraz już może wszystko się wydarzyć. Mecz wygrany. Bramki nie strzeliłam ale dzięki mojemu podaniowi bramkę strzeliły. U mnie zapowiadał się deszcz a grzeje słońce
U mnie tak z minuty na minute sie przejasnilo i teraz jest fajnie cieplutko ![]()
Ja to sie juz nie moge doczekac, jak rower bede miala i bede sobie jezdzila, moze juz w przyszlym tyg pozycze i zaczne bic "maratony"
Kazalam facetowi kupic sprite, jak bedzie wracal z roboty. Musimy sie oboje napic, bo mielismy dzis cieeezki dzien. Ja problemy z ta praca, co chwile dzis do mnie dzownili buce jedne:/ a faceta tez wkurzyli, wiec trzeba sie napic bo o suchym pysku to nie da sie dzisiejzego dnia przezyc.
Witam ja po zaliczeniu z finansów ZDAŁAM na 5!! :)i zaraz humorek się poprawił:),ale za tydzień kolejny kolos i już raczej tak wesoło nie będzie no ale cóż trzeba walczyć:)
...a tak w ogóle to z Naszą trójeczką wszystko okey rośniemy sobie:) juz 11kg na plusie wrrrr ale co tam będe po porodzie walczyć z tym:)
pozdrawiam i chyba cały tydzień tu nie zawitam bo będe walczyc z prawem administracyjnym weee więc udanego tygodnia dziewczynki:)
To gratulacje! ![]()
ekoola gratuluje a ja czekam na wyniki i uczę się na następny egzamin
Gratuluję zdanego egzaminu
Ola moje gratulacje ![]()
ja siedzę na informatyce
wczoraj brałam siostrę na huśtawki, żeby trochę wytrzeźwiała
ale się uśmiałam ![]()
Ola, to super! chociaz jeden egzamin do przodu ![]()
ja az sie boje spojrzec na wyniki mojego czwartkowego koła :]
Łoo już 11kg Ci przybylo? ale fajny brzuszek mozesz miec, moze jakies zdjatko wrzucisz, bo na pewno juz cos widac?:) pewnie masz taka kulkeczke ![]()
Ja dzis sama caly dzien, bo moj w pracy i smutno mi jakos ![]()
no niestety mika juz 11kg na plusie:) a brzuszek juz tez jest co nei co:)a jak tu sie fotki wrzuca to wrzuce:)
Strony Poprzednia 1 … 112 113 114 115 116 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024