no ja dzis do pracy wrocilam to czasu do nauki nie za duzo mam eh juz mi sie nie chce tych studiów robic widząc podejscie wykladowców ehh
Mika masz jakis sposob na nauke duzego materialu w krotkim czasie?:)
a tatulek milczy!!! i dobrze
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no ja dzis do pracy wrocilam to czasu do nauki nie za duzo mam eh juz mi sie nie chce tych studiów robic widząc podejscie wykladowców ehh
Mika masz jakis sposob na nauke duzego materialu w krotkim czasie?:)
a tatulek milczy!!! i dobrze
Jola, oo to nie bede netciocia, a szkoda
moze predzej bedeme netmama
przyszło mi do głowy coś tak absurdalnego, że aż samej chce mi się z siebie śmiać ![]()
netmama, dla mnie to zabrzmiało jakbyś w jakieś grze chodowała dziecko, wiesz jak w tych farmach
podlewasz, nawozisz itp ![]()
wiem, głupie i bezsensowne, ale to było moje pierwsze skojarzenia ![]()
Tynka matko jedyna! co on sobie wyobraża? wytłumaczył się jakoś?
Jola, to prawie jak zycie w simsach
a tam dziecko mialam
Ola, niestety w tym Ci nie pomoge, bo mi nauka bardzo ciezko wchodzi do glowy
dwie kartki ucze sie godzine
nie potrafie sie skupic i w ogole, zalezy jeszcze czego mam sie uczyc, jak cos jest napisane prostym przystepnym jezykiem to ok, ale jak jakies literackie powiesci i naukowe pismo to leze ![]()
Jola, to prawie jak zycie w simsach
a tam dziecko mialam
U mnie dziecko miało dwie mamusie ![]()
Tynka wiesz co się w takich sytuacjach robi??
Mówisz mu sam tego chciałeś spadaj ja idę, a ty baw się dobrze. A szmata jest do podłogi a nie ze mnie.
Niech on nie myśli że on Ci łaskę robi że jest z Tobą.
I oczywiście nie odzywasz się do niego on jak mu zależy to zrozumie, przeprosi i się odezwie:P
A jak nie to pajac:P
Wicie co w Simsy by pograł dzieci pobawił:P:P
Moje by chyba z głodu umarły bo czasu mam ciągle mało:P
Faceci są coraz gorsi powiem wam;/
Przeprosisz ale powiedziałam mu że swoje przeprosiny może sobie wsadzić bo znacza tyle co nic. Gadamy ale powiedziałam mu że jeszcze raz takie coś to się rozstaniemy, trudno ale co zrobić.
jest tu kto?:)mozg mi juz paruje z nauki z checia bym rzucila te studia cholerne wrr
faceci potrafią obrażać i przeprosiny też im łatwo przychodzą z tym że ich przeprosiny są puste i nie mają dla nich żadnego znaczenia byle że przeprosili i wszystko musi być ok.
wszystko mnie dobija a jak na złość chyba anginę mam bo mnie gardło boli.
Ewcia mój mnie zostawił pare dni temu w ciązy z blizniakami fakt było i jest cięzko ale mam go gdzies!!!!tobie tez radze przemyslec wszystkie za i przeciw...czy warto ciagnac ten zwiazek itd....
mojego mam gdzieś i dopóki nie zobaczę że mu zależy, że rzuci nałogi, że będzie mieć stałą pracę i zacznie chodzić na grupę aa. no i zainteresuje się by mógł mieć dzieci to może z nim będę. na razie to mnie martwi sytuacja chrześnicy.
Ewa i tak trzymaj:)
Z twoja chrześnica też ma pod górkę. Alkoholizm to straszna choroba, u mnie w rodzinnie też sa osoby co piją. Ale jest też osoba która poszła na zamkniete leczenie AA i na ta chwile daje sobie rade.
Oluś a jak sie czujesz???
a co sie dzieje bo ja nie w temacie...
...fizycznie czuje sie nie najgozej ale psychika troche siada ale jakos daje rade...powoli do przodu
Dasz radę:)
Pomyśl ze ten dupek chciał ślub kościelny bo tak wypada hehe i przed ołtarzem by odmówił??
A jak ten twój kolega??:)
od mojej chrześnicy mama wylądowała w szpitalu jak jej mąż ją pobił przy dzieciach. miała wstrząśnienie mózgu, w kawałkach kość policzka i podbite oko.
nie pisałaś wsześniej że aż tak strasznie, a zamknęli dziada???
..a z kolega oki zaprosił mnie na majówke w góry ale odmówiłam moze i bym jechała ale ze wzgledu na malenstwa nie chce sie tak daleko wybierac<Zakopane>
tesia poznałam go na takim forum dla samotnych ale naprawdę to już był ostatni raz ja chce poznać faceta w realu
no tak wiadomo:) ale dobrze się dogadujecie??:D
Sheep no pewnie że tak, ja kiedyś też szukałam faceta na siłe bo brakowało mi miłości. Fakt faktem teraz jestem mężatką i to bardzo szczęśliwą:P
Ale co widzę teraz miłości się nie szuka sama się znajdzie:)
zamknęli ale już wypuścili i dopóki nie będzie wyroku sądu będą musiały z nim mieszkać pod jednym dachem
Ewcia przesrane faceci to totalne dupki!!! eh
takie mamy do dupy prawo
no niestety nie ma co sie nawet wypowiadac ,ale tu pustki hmm
jak sie wali to się wali wszystko. beznadziejna pogoda i nikomu nic się nie chce
no ja to umieram z nudow mimo ogromu materialu do wykucia hehe
Ewcia co na codzien porabiasz?
staram się chodzić do szkoły medycznej na opiekunkę dziecięcą. mam też teraz treningi piłkarskie.
aha spoko tez kiedys uwielbialam sport ,ale teraz musze odpuscic:)
Mozna przylaczyc sie do tej jakze cudownej dyskusji
W zwiazku ze straszna samotnaoscia i nuda z powodu utraty pracy i oczekiwania na studia ![]()
sasinka dawaj w kupie sila hehe napisz cos o sobie:)
sasinka dawaj w kupie sila hehe napisz cos o sobie:)
Ola urodziły się już w twojej rodzinie bliźniaki?
u mnie w rodzinie nie ale ojciec dzieci jest z blizniakow i ma jeszcze 2 pary blizniaków w rodzinie
Mam 22 lata, mieszkam w Warszawie z chlopakiem z ktorym jestem prawie 5 lat ![]()
Obecnie nie pracuje, staram sie dostac na WUM na pielegniarstwo, w zeszlym roku zabraklo mi 7 pkt
Walcze....
walcz na pewno ci się uda.
Ola to dla tego masz szczęście mieć bliźniaki. mnie też to w przyszłości może czekać bo ze strony dziadków (rodziców mamy) zdarzały się bliźniaki.
Ewcia no nie wiem czy takie szczescie ale mimo wszytsko juz je kocham mimo tego ze zostalam sama na lodzie
Sasinka to walcz walcz:)mi juz sie odechcialo studiowac hehe
z punktu widzenia tych co nie mogą mieć dzieci to masz szczęście. też bym chciała mieć dziecko.
niby tak mam szczescie ale zostalam ze wszytskim sama z dnia na dzien
na pewno znajdziesz faceta który pokocha ciebie i dzieci. jesteś silna i poradzisz sobie.
pozyjemy zobaczymy ide spac rano do pracy dobranoc papa
dobranoc
To jest sms od mojego niedawno mi go wysłał:
"KOCHANIE ZAPLODNILEM CIE JESTES W CIAZY A JA SZCZESLIWY I TERAZ NIE bede CIEBIE denerwowac bo MAMY DZIDZIUSIA ale boje sie ze bede musiec non stop TOBIE PRZY MALEMU POMAGAC KOCHANIE...."
Witam sasinka:)
Ewa dlaczego on ci tak pisze?? jak wogole się nie widzieliście??
On ma zwidy czy co??
Ciężki chłop do przetrawienia.
A i tak z tego smsa wynika że jemu przy dziecku nie bedzie się chciało pomagać
Ostatni raz u niego byłam przez święta. On nie wie czego chce. Nawet pracy stałej nie ma a co dopiero nasienia. Myśli że jak będzie mi wmawiać ciążę to się szybciej do niego odezwę.
"zapłodniłem"? zapładnia się krowę... przynajmniej dla mnie to tak brzmi... jak chce już coś sobie udowodnić to mógłby to ubrać w ładniejsze słowa....
mógł np. powiedzieć "Kochanie, w końcu się udało. jestem pewien, że tym razem już będziesz w ciąży" dla mnie by zabrzmiało o niebo lepiej...
no, ale faceci...
dziwne istoty...
a co do Simsów, jakoś nigdy mnie to nie pasjonowało
zresztą jak wszystkie gry ![]()
Hej byłam na usg będe mieć dwóch synów:)
tak na 95%:)
Ekoola moje gratulacje:) Ewcia wydaje mi się że powinnaś się z nim rozstać bo skoro on teraz pije i by przestał to wcześniej czy później i tak do tego wróci. Jola ma racje zapłodnić to można krowe a nie kobiete. Jak mija wam dzień?
ja mam @ i mnie bardzo boli brzuch.... masakra...
Ola GRATULACJE
Dzięki:)
Będzie Daniel i Darek:)
Garulacje Oluś
a liczyłaś na córeczkę??
Tynka a jak twoj facet?
Daniel mi się głupio kojarzy ![]()
a Darek fajnie ![]()
...ale to nie moje dzieci ![]()
ja jestem tylko ich net-ciocią ![]()
zawsze chciałam syna Daniela po moim zmarłym bracie imię...a no chcialam corke ale coż "po ptakach":)
a dlaczego Daniel źle ci się kojarzy czyżby skojarzenia do byłych??:P:P
Ja też jestem net ciocią
:P dzieci bedą miały pełno ciotek:P:P
Robacek jak dzień mija?
heee no po ptokach a moze lekarzowi sie coś pomyliło i bedzie dziewczynka:P
nie po byłym, ale znam kilku Danieli, i niewielu z nich to normalni ludzie ![]()
dzień? jak dzień ![]()
zjadłam właśnie 3 marchewki ![]()
raczej mam synów jednojajowych:)czyli identyczni:)
to w sumie fajnie:)
A tatuś milczy??
Ja dzisij byłam u tej koleżanki co kiedyś pisałam ze jedno dziecko straciła a drugie bardzo wcześnie sie urodziło.
Super jest ten Oskarek:) tak kochany i pamietał ciocie odrazu chciał się całować.
Dawno się nie widziałyśmy a przyjacielska rozmowa była potrzebna nam obu:)
dzieci są kochane ![]()
tez mi się keidyś marzyły bliźniaki, ale tylko i wyłącznie identyczni
a raczej identyczne, bo chcę córki ![]()
ale u mnie jakoś nikt nie miał bliźniaczej ciąży
ale może to i dobrze ![]()
Ola, to faceci jednak beda, nie dalo sie siusiakow ukryc??
juz myslalam ,ze bedzie parka hehe to jak jednojajowi to identyczni i oby nie po ojcu!!!
ale to sie jeszcze wszystko moze zdarzyc, niekeidy tak jest, ze gadaja tu jaka plec, a przychodzi co do czego, to okazuje sie zupelnie inaczej
ale najwazniejsze zeby byli zdrowi! Daniel i Darek - ladne imiona
Ewa, Twoj facet nma naprawde zajebiste poczucie humoru
i tak jak piszesz, dopoiki nie zobaczysz jakiejkolwiek zmainy i niego, to daj sobie z nim spokoj, nie ma sensu sie z nim meczyc skoro juz widzisz jaki on jest!
Tynka, dokladniem, te przeprosiny to sobie w dupe moze wsadzic, ale o co poszllo dokladnie, ze wyjechal Ci z takim tesktem? miej go teraz na uwadze, bo to przeciez swiadczy o jego braku szacunku do Ciebie, a tak byc nie moze:/
Ja jestem dalej zalamana tymi pieniedzmi i w ogole jaks ten dzien nijaki ![]()
A przy bliźniakach 2 razy tyle roboty i 2 razy tyle rzeczy, a córki chyba są gorsze pod wzgledem charakteru:P
ale dziewczynki są kochane! ![]()
Strony Poprzednia 1 … 111 112 113 114 115 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024