Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,216 do 7,280 z 10,560 ]

7,216

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Tzn czuje sie dobrze to wrocilam do pracy lekarza niepytalam skonczylo mi sie L-4 to nie poszlam przedluzyc.....były milczy jak grób a dawny chłopak duzo mi pomaga:)

Zobacz podobne tematy :

7,217

Ola, a moze lepiej skonsultowac to z lekarzem?? bo wiesz, ze nigdy nic niewiadomo no chyba ze to jest jakas lekka praca, bez dzwigania itp, siedzaca bardziej to OK, ale mimo wszytko lepiej, zebys o tym pogadala z ginekologiem, bo to on powienien takie decyzje podejmowac smile

Ty, jak napisalas, ze "były milczy jak grob", to myslalam, ze mowisz o tym eksie lol i nie przeczytaam jeszcze daleszej czesciuej, ze tamten Ci duzo pomaga, tylko od razu w glowie mysl " co za ch**" lol lol ale dopbrze, ze sprostowalas to big_smile tamtym palantem sie nie przejmuj, a eks widac ze jest w porzadku poki co i stara sie smile

7,218

....mika ja pracuje w biurze rachunkowym jako ksiegowa wiec praca siedzaca bez dzwigania itd....tylko siedzenie i klikanie w kompie:)

no a D... bardzo fajny jest:)

7,219

Ola, jak siedzaca, to ok smile to w sumie nie przemeczysz sie az tak, choc z tego co sie orientuje kobiety w ciazy powinny 6h pracowac przy kompie, nie 8h tongue

Jak jest fajny, to dobrze, moze ma dobre intencje smile

7,220

Ola to masz kandydata na zastępczego tatusia smile super smile
a jak się czujesz?

7,221

Hej jestem Ewa. Mam doła i problemy a mój chłopak raczej nie ma zamiaru mnie wspierać.

7,222

Hej jestem Ewa. Mam doła i problemy a mój chłopak raczej nie ma zamiaru mnie wspierać.

7,223

Ola dobrze masz wsparcie w koledze.
Część Ewcia napisz coś więcej.

7,224

witaj Ewo smile
powiedz coś więcej o sobie wink skąd jesteś, ile masz lat? pracujesz/uczysz się/ studiujesz? co? gdzie? jak? big_smile

7,225

Hej:) jestem Lenn:) tak sobie czytam te wasze posty i przynajmniej mam zajęcie i nie myślę o bólu, bo wczoraj usuwałam ósemkę... straszny ból, bo z dłutowaniem i dziś opuchnięta buzia i boli sad

7,226 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-04-12 16:49:08)

Lenn a możesz podać swoje imię? bo my tu z reguły po imieniu do siebie wink fakt, ie wszyscy, ale większość big_smile
jestem Jola, miło mi smile

7,227

witam wszystkie nowe osoby big_smile przedstwcie sie i powiedzcie cos o sobie, skad jestescie, czym sie zajmujecie itp : i zapraszamy do dyskusji smile
lenn, a usuwalas ta ósemke, bo tak Ci stomatolog zalecil? czy Cie bolala i usunelas? bo mi to krzywo rosna, ale poki co nic mi doktorka nie gadala o usuwaniu

7,228

Jestem ze śląska a dokładniej z Raciborza. Mam 22 lata i uczę się w szkole policealnej na kierunku opiekunka dziecięca. Od 1.5 roku mam problemy z prawą stopą a dokładniej zapalenie ścięgna achillesa i rozcięgna podeszwowego. Obecnie chodzę na rehabilitację. Mój chłopak chciałby mieć dziecko lecz prawdopodobnie jest bezpłodny. Ma skierowanie na badania ale woli pić niż zrobić badania.

7,229 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-04-12 18:22:12)

Witam wszytkich po długiej przerwie:):)
Byłam bardzo zapracowana i zajęta jak to u mnie:P

Tyle się tu zmieniło.

Mika nic do Ciebie nie mam może to napisałam zbyt ostro, ale szanuje każdego decyzje i nie namawiam do niczego.

Olu przykro mi z powodu faceta, choc straszny palant z niego dobrze z jednej strony że teraz to wyszło a nie po ślubie. I zasługuje na kopa w d.......... skoro nie umie docenić tego co jest.
I tak jak mówią dziewczyny alimenty ściągaj od niego.
On się boi odpowiedzialności i jest strasznym dupkiem.
A nie pamietam wy długo byliście razem?? napewno już kiedyś to pisałaś:P
I głowa do góry dbaj o siebie i maleństwa wy teraz jesteście najważniejsi.

Witam też nowe osoby:)
Ja mam na imię Teresa ale wolę jak się do mnie mówi Tesia czy Teśka bo Teresa mi się ze starymi osobami kojarzy:P

Ewa a długo jesteście razem ?? jesteście małżeństwem?

7,230

Jestem ze śląska. Chodzę do szkoły policealnej o kierunku opiekunka dziecięca. Od 1.5 roku mam problemy z prawą stopą a dokładniej zapalenie ścięgna achillesa i rozcięgna podeszwowego. Obecnie mam rehabilitację. Mój chłopak chciałby mieć dziecko ale być może jest bezpłodny. Ma skierowanie na badania i zamiast je zrobić woli pić. By nie myśleć o problemach gram w piłkę nożną. Często mam wahania nastrojów. Smutno mi się robi jak słyszę że kolejna koleżanka spodziewa się dziecka. Też bym tak chciała ale narazie nie mogę sobie na to pozwolić. Mam 22 lata.

7,231

Wiesz Ewa faceci inaczej myślą. Może on pije bo nie widzi innego wyjścia?? w alkoholu zatapia smutki faceci tak mają. A długo się staracie o dziecko??

7,232

Ewcia, z Raciborza?? Olcia chyba tez jest z raciborza  z tego co pamietam big_smile ja studiuje w opolu, wiec niedaleko smile
Kurcze, a co sie stalo z ta stopa??
I skad wiesz, ze Twij facet jest bezpolodny? staraliscie sie juz o dzidzie, ale nie wyszlo??
Ja ze swoim chlopem tez za pol roku zaczniemy sie starac o dziecko, jak sie remont skonczy. Poki co i tak kochamy sie bez zadnego zabezpieczenia, stosunek przerywany ija tam licze, ze na nim wpadniemy, ale jak na razie widac, ze nam to nie wychodzi tongue

tesia, spoko, ja do Ciebie tez nic nie nam tylko poczulam sie jakbys najezdzala na mnie tongue dzis uzylam tego podkladu adaptacyjnego i bazy pod makijaz z orrfilamu i nie jest zle tylko troche krtoko trzyma, ale to jak wszystkie podklady zreszta smile ale przynajmniej to jest jedyny podklad, ktory pasuje do moej jasnej, bardzo jasnej karnacjim, bo z innych firm, to twarz mialam pomaranczowa albo czekoladowa a reszta cala blaaada tongue wiec chyba przy nim zostane tylko zeby troche duzej trzyma, bo kooryt ma ladny smile

tesia, 4 lata byli ze soba, wiec troche czasu minelo,. ale chuj z niego jakich malo hmm zrobic kazdy potrafi, ale zeby potem podjac sie odpowiedzialnosci, to juz malo ktory,. bo najlepiej zostawic kobiete!! ale niech sciaga od niego alimenty i niech ojczulek nie umywa tak szybko raczek...

7,233 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-04-12 18:35:42)

A ja jestem z małopolskiego niedaleko krakówa, wspólpracuje z firma Oriflame tu się spełniam i zarabiam pieniądze:)
JA dzieci jeszcze nie chce mieć choć jakbym wpadła, to bede szczęśliwa.:)

powiem ci ze moim zdaniem adaptacyjny nie kryje za dobrze wole używać ze studio artist podkładu jest o niebo lepszy, a co odcienia jasnego ci nie powiem bo ja jestem troszke mulatka więc w lato zawsze używam podkładu sand:P

Dokładnie ale facet a może go to też przerosło i żałuje swojej decyzji choć ja bym takiego dziada nie przyjęła s powrotem:P
A mam nadzieje że nie będzie wmawiał Oli że to nie jego dzieci.

7,234

tesia, a ktory to podklad?? bo ja mam wlasnie adaptacyjny i odcien ten najjasniejszy, to musialabym zobaczyc inne podklady tez. Bo ten adapraktycjny rzeczywiscie az taki dobry nie jest ale podoba mi sie to ze fajnie wyrownuje koloryt skory i nie daje efektu maski smile ale jednak wolalabym zeby troszke dluzej trzymal. Jak masz katalog, to podaj mi na ktorej on jest stronie, w tym teraz nowym katalogu co bedzie od 16 kwietnia.

Oj watpie zeby on sie zmienil, lepiej niech bedzie z kims innym szczesliwa niz z facetem ktory bedzie jej zalowal nawet na pampersy!! oby ten jej byly okazal sie ok smile

7,235

On nie jest w promocji w tym katalogu wiec warto poczekać.

Ale też zajebistym podladem bedzie ten nowy z ecobeauty widziałąm jak kryje i jak sie rozprowadza rewalacja:) str13

Zamówiłaś coś oprócz podkładu.?

7,236

wlasnie sie nad tym ecobeatu zastanawialam bo widze, ze tez jest w promocji smile tylko boje sie wlasnie ze odcien bedzie zły, niby wszedzie maja te same ale jednak moze byc ciut inny. Chodzi mi o to, zeby dklugo na twarzy trzymal.

Tak, zamowilam tusz do rzes bo mi sie skonczyl akurat i dzis w sumie wszytko pierwszy raz uzylam, i byl ok smile ale to do gornych rzes, bo ładne wydluza, bo dolne musze miec inny tusz, zeby nie wydkluzał bo i tak mam dlugie tongue a tak to ta baze pod podklac kupilam z ciekawosci i facetowi pare rzeczy bo tez mu sie pokonczylo, wiec zobaczymy smile

7,237

no asle za przesylke musialam placic, bo tych 80pp nie uzbieralam. Znajomi tez nie bardzo cos chcieli, moze w tym cos wezma

7,238

Co do odcieni to różnie to jest, najlepiej kupić i wypróbować bo inaczej jest kiepsko. Choć co mi się podoba to odcienie są w brązach a nie rudościach.
Ja sama dla siebie w tym katalogu widzę tyle ofert że 100 punktów to pestka.

Ale jak to mówią na coś trzeba umrzeć:P

7,239

jak dasz komuś cały katalog to rzadko jest tak że zauważy najlepsze promocje ja ci mogę wypisać str na których stronach sa fajne promocje
str:3,11,13,49,59,74,75,79,91,95,97,100,101,110,111,115,119,124,125,126,127,128,129,132,135
plus okładka na której jest płyn do demakijażu:P

7,240

jesteśmy razem ponad 4 lata. on długo zwlekał z zabiegiem usunięcia stulejki. odkąd śpimy razem nigdy nie miał porządnego wzwodu a wytrysku to u niego nigdy nie widziałam

7,241

ewcia, ale jak to?? on byl z tym u lekarza? i co nie chce isc sie badac??? przeciez to nalezy leczyc...

tesia, u mnie wszyscy sa splukani, wiec jak nic nie zamawiaja to nie naciskam, kolezanke jedynie jakies perfumy teraz zamowi i mama tez troche wyda prawie 100zł. Ja dla siebie tez bym spokojnie znalazla za tyle punkttow ale niestety wszystkiego naraz nie kupie, a tez kasy tyle nie mam, bo jeszcze mam inne wydatki, a nie zarabiam tyle smile ale jak bede kiedys wiecej zarabiala, to czemu nie, poki co jak widzisz znajomi nie kupuja prawie nic, wiec za duzo tez nie zarobie, za przesylke mi sie zwroci haha

7,242

był u lekarza dostał skierowanie na badanie spermy. i jak widać woli pić niż iść zrobić badania. wczoraj przyszedł do mnie pijany. do swojego domu na noc nie wrócił. znalazł sobie jakiegoś kolegę do picia i u niego pił. dzisiaj jego mama dzwoniła do mnie pytać się czy był jej syn u mnie przez noc bo w domu go jeszcze nie było. szczerze mówiąc nawet nie wiem czy jest już w domu. czasem myślę że zasługuje na lepszego faceta.

7,243

Ewa on sobie nie umie z tym poradzić, wiesz facetą jest ciężko na ten temat nawet mówić.
A masz kontakt z jego dobrym kolegą??

A małżeństwem jesteście??

7,244

nie nie jesteśmy małżeństwem i nawet nie znam jego kolegów. on ciągle obiecuje że przestanie pić a już 3 raz w ciągu ostatnich 30 dni nie wrócił na noc do domu bo pił. on nawet nie wie o moich wszystkich problemach

7,245

Mika ja nie z Raciborza ,ale z Rybnika więc w sumie i tak nie daleko:)

7,246

Byłam dzis u sąsiadki w odwiedzinkach ma miesięcznego syna:) poszlam o 16 a wrocilam o 20:30 sie nagadałysmy opowiedziała cały poród hehe...urodziła miesiąc przed terminem maly mial 2480g i 48cm taka kruszyna....naszczescie zdrowiutki i taki kochany :)trzymalam go na rekach 5min i rece mi zdrętwiały  smile
....skurcze zaczęly jej się o 1:30 w nocy wszytskich w domu obudziła ,ze to chyba juz nikt jej nie uwierzył ,kazali isc jej spac hehe polozyla sie troche ustało a za chwile czuje jak jej wody odchodza i szybko pakowanko hehe i dzownienie po kogos jak na zlosc kazdy w pracy hehe wkoncu zajechala do spzitala o 3 a o 4:20 urodzila wiec szybki szpil:)

...nie moglam sie nacieszyc tym maluszkiem na imie ma Dominik i jest przecudowny a jaki grzeczny:)

7,247

Ola, aaa bo pomylilo mi sie, bo tez na "R" big_smile
O to juz jakas kolezanke bediesz miala z malenstwem, to bedziesz sie radzila smile takie male sa przecudowne i kochane, sama sie juz nie moge doczekac jak bede miala smile

7,248

HA HA HA kobietki szanowny tatuś się odezwał smsem jak się czuję i w ogóle ,ale mu nie odpisałam a pisał rano o 9 smile jestem z siebie dumna !!! smile

macie jakies fajne kursy do polecenia ??? związane raczej z praca biurowa:)

7,249 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-04-13 17:22:40)

Ola o widzisz smile chyba wszystkie Dominiki takie są big_smile mój bratanek też Dominik, tyle, że on ma już skończone 10 miesięcy, a też cały czas grzeczny smile
jaki tatuś milutki... wrr!

Ewa a jesteś pewna że chcesz być z kimś kto stale pije? moja siostra ma męża, który codziennie musi wypić choć jedno piwko i się strasznie z nim męczy...

KOBIETKI RATUNKU
mój jutro już jedzie i nie wiem czy się dziś zobaczymy... jutro nawet nie liczę...auto mu się zepsuło i nie ma czym... ja tez jakoś nie bardzo mam możliwości żeby się wybrać do Niego sad mówił, że spróbuje od kogoś pożyczyć samochód, ale nie wiadomo jak to wyjdzie... wspominał, że zawsze 13tego w piątek mu się wszystko pieprzy... i teraz też! cholera no!

7,250

Nie chce być. Wiem jak to jest bo rodzice też czasem piją i wiem jak to jest. Nie chce żeby moje dzieci miały takie dzieciństwo jak ja.

7,251

O, nowe twarzyczki, cześć wam smile

Joluś, a dla mnie piątki 13 są zawsze szczęśliwe właśnie i wszystko mi się udaje, nawet lepiej niż coś zaplanowałam i w ogóle wink

7,252

Piatek 13stego - zawsze mialam jakies przesady dotyczace tego dnia, ale wczoraj jakos nic szczegolnego sie nie stalo poza tym, ze mamy zrobiony juz pokoj i dzis spedzimy w nim pierwsza noc smile

Ola, i bardzo dobrze, nie odpisuj, niech go sumienie zacznie gryzc, zobaczymy czy bedzie dalej pisal. Moze byc tez tak, ze zrozumie swoj BŁĄD (!!!!) i bedzie chcial sprobowac, ale olej to, bo skoro juz teraz takie cyrki zrobil, to co bedzie potem... bo

Jola, i jak spotkaliscie sie wczoraj albo chociaz dzisiaj??

7,253

taaa... spotkaliśmy się... w dupie  chyba! zobaczymy się... w lipcu...! neta też znów mieć tam nie będą, bo nie będą tym razem mieli tam laptopa... wszystko po prostu idealnie!! jestem tak zaje**ście szczęśliwa, że aż kur** skaczę pod niebiosa!!!!!!!

Czarna ja też jakoś z tym problemów nigdy nie miałam, ale mój zawsze big_smile

7,254

Mam już dość życia. Nie potrafię sobie z wszystkim poradzić. Jestem na skraju wyczerpania. Mam ochotę płakać :'(

7,255

Ewa to może lepiej będzie jak zakończysz ten związek? nie przejmuj się stażem związku, bo to nic nie da. ja z byłym byłam ponad 4,5 roku, ale z perspektywy czasu cieszę się przeogromnie, że mnie rzucił, choć wtedy to była dla mnie prawdziwa tragedia....
będzie dobrze smile

7,256

Wszystkie problemy dzieją się naraz. Moja chrześnica ma 4 lata i we wtorek przeżyła przez rodziców rzeczy które nigdy nie powinny się wydarzyć. Jej mama jest w szpitalu. Jej tata nawet w domu się nie pokazuje a ona ze siostrą jest u babci i bardzo mnie potrzebuje. Nigdy bym się nie spodziewała po ich tacie że będzie w stanie pobić swoją żonę. Chrześnica jeszcze 2 tygodnie temu bardzo mało mówiła i mówiła albo początki albo końcówki wyrazów. Teraz już mówi zdecydowanie lepiej. Mówi dużo słów i wyraźnie. Cieszy mnie to że nie przestała mówić. Chłopaka już 3 dzień olewam. Nawet nie mam ochoty go widzieć. A on bez względu na pogodę codziennie przychodzi. Znów źle śpię. Kolejna noc i tylko 5 godzin snu.

7,257

może naprawdę zerwij z nim... chcesz się męczyć tak całe życie?
ja bym nie chciała....
sama widzisz jak poił tą Twoją siostrę/kuzynkę/koleżankę jej mąż... stawiam, że był po alkoholu....
sama widzisz jak pijany facet może traktować swoją kobietę... z pijakami nie warto liczyć na szczęście, że się zmieni, bo skoro do tej pory nie zmienił swojego postępowania to już tego nie zrobi, a nie jesteście ze sobą kilka miesięcy tylko ponad 4 lata....
ja widzę po swojej siostrze, której mąż pije, i nie potrafi sobie powiedzieć stop i jak wypije za dużo, to jej wypomina jakieś niestworzone rzeczy, biją się wzajemnie... bo siostra nie pozwoli sobą pomiatać... i dzieci też to widzą... i to nie jest dobre, bo potem mówią mi ich córki, że "tata znów bił mamę"... albo wchodzą między nich z płaczem i mówią "tato, zostaw mamusię!" ja się boję o nie... nie wiadomo jak będzie wyglądać ich przyszłe życie, bo z domu wyniosą zły wzorzec małżeństwa....
uchroń przed tym swoje przyszłe dzieci... proszę...

7,258 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-04-15 16:10:39)

ale czy zerwanie to dobry pomysł??
Przecież on będzie pił dalej.
To też zależy od Ciebie czy chcesz z nim być czy go kochasz itd.

Ja bym postarała się razem z jego rodzina i znajomymi małymi krokami namówić go na odwyk ale on sam musi tego chcieć.Może to być ciężka droga ale też może być łatwa. takiej osobie czasem brakuje tylko jednego słowa. no ale jak on nie chce to nie ma sensu z nim być bo nu jest tak dobrze.

Nie znamy do końca sytuacji i oceniam to jak to widzę. Pamiętajcie każdy zasługuje na szanse w życiu, każdy może zbłądzić, pomylić się i często taka osoba potrzebuje wsparcia.

Alkoholizm to choroba...

7,259

Ja już nie wiem czego chce od życia. Gdyby moja babcia żyła to napewno by mnie wspierała. Brakuje mi jej bardzo. W tym roku minie 10 rocznica jej śmierci.

7,260

tesia może i masz trochę racji. ja to widzę tak, że Ewa już starał się mu pomóc, wesprzeć, prosić... kocha go, bo gdyby go nie kochała, to by z nim nie była tak długo. a wg mnie kocha=pomaga, więc ja to tak widziałam. nie wiem, może źle patrzę...

7,261

Dopóki nie zaczęłam nalegać na badania nasienia i żeby zaczął chodzić na grupę aa to bardzo rzadko zdarzało się żeby bardzo dużo pił. On nawet nie docenia tego że go wspieram i że mam ochotę jeszcze z nim być. Jak pił to zawsze wracał do domu a teraz jak zaczyna pić tak ponad dobę nie ma go w domu.

7,262

Przyszedł i próbuje mi wmówić że mnie zapłodnił. Zmęczona już jestem. Z tych stresów niedobrze mi jest. Mecz był do bani. Zagrałam tylko jedną połowę żeby nie przemęczać nogi. Już mi się środki przeciwbólowe kończą.

7,263

dawno mnie tu nie było

dziewczyny poznałam znow faceta przez net boże co za dupek  dlaczego ja trafiam na takich idiotów
chyba oblałam  test na studiach
i miałam Ciężką z kimś rozmowę
same smutki

7,264 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-04-16 07:20:21)

Ewa musisz z nim porozmawiać jak będzie trzeźwy... o tym co on zamierza i jak widzi Wasze dalsze wspólne (?) życie...

Sheep ja jestem zdania, że jak jest źle to i w kocu będzie dobrze... przykro mi, że ciągle trafiają Ci się głupki...

wczoraj w nocy przeżyłam komplety szok... odezwał się do mnie gość, który kiedyś chciał coś ze mną kręcić, ale w pewnym momencie, z dnia na dzień, przestał się odzywać... zadzwonił do mnie, pogadaliśmy trochę, powiedział, że mam strasznie ciepły głos i mógłby mnie słuchać przez całe życie. wyjaśnił, że nie odzywał się, bo żył jeszcze starą miłością. mówił, że dzięki mnie, znów uwierzył, że może kogoś pokochać... padło na mnie hmm na koniec rozmowy powiedział, że zakochał się w moim głosie, i że już mnie kocha mimo iż nie spotkaliśmy się nigdy... w kółko powtarzał, że bardzo mu na mnie zależy, że żałuje, że przestał się wtedy odzywać, bo nie wiedział co traci... tego  było za dużo jak dla mnie... rozłączyłam się... potem dzwonił jeszcze kilka razy, ale już nie odebrałam... masakra....

ja aktualnie czekam wciąż na @, a przy okazji na telefon od Ł. nie mam pojęcia kiedy, ale pisał, że jak najwcześniej da radę to się odezwie... nie wiem co muszą tam zrobić...
kobitki.... ja się chyba boję o siebie... raz z moim jak był kochaliśmy się praktycznie bez zabezpieczenia.... teraz wciąż nie mam @ a co chwila mam ochotę zjeść coś innego....
...oby nie...

7,265

Jola, a konczyl w Tobie czy nie?? bo jak nie, to jest szansa i to duza nie zajscia w ciaze - przyklad moj big_smile a jak nie to, rob test i bedziesz wiedziala smile
No to niezle, jak sie nie spotkaliscie:/ ale jak nie mial mozliwosci przyjechania, to juz nie jego wina, chyba ze nie przyjechal bo mial o wiele "Wazniejsze" rzeczy, no to bym sie juz kurwila, chcoc i tak wkurzylabym sie nawet wtedy tongue i dalej jestem pelna podziwu dla bab, ktore tkwia w takich zwiazkach na doleglosc. Masakra..... w zyciu bym sie na to nie zgodzila, ale to dlatego, ze jestem za miekka tongue

Ewa, pogadaj z nim jak bedzie trzezwy i tak jak napisala Jola, spytaj sie jak on to wszystko widzi., Po co masz sie z nim meczyc? on ma problem powazny z alkoholem i chcesz zeby takwygladalo Twoje zycie, jak zycie tysiace innych kobiet tkwiacych w zwiazkach z mezczyznami uxzaleznionymi od alkoholu?  mialam ojca alkoholika i wiem jak to jest.... i teraz w zyciu nie zgodzilabym sie na zwiazek z facetem ktory non stop pije. Odeszlabym od razu i Tobie tez to radze zrobic jesli on sie nie zmieni. A co do badan, to sama widzisz jak go to interesuje i jakie ma podejscie do tego i to Ci powinno wystarczyc do tego, by wiedziec co zrobic, bo dobrze wiesz, ze wszystkie jak tu piszemy kobiety to samo Ci napiszemy. Ty wybieraj, bo to Twoje zycie.

A ja wczoraj musialam zaplacic ze swoich pieniedzy 350zl bo ponoc zlapalam manko w robocie!!!!!!! az sie poryczalam, bo ku*** inaczej se nie dalo tego przyjac. Oszukali mnie, transakcja niby przebiegla ok, a nie pobralo kasy z konta klienta i chu** hmm beda probowaly to dziewczyny jakos odkrecic, ale watpie czy sie da sad jestem zalmana mowie Wam., tyle kasy pol mojej wyplaty poszlo w piz***!!! pol wieczora wczoraj przebeczalam, jak wrocilam do domu sad

7,266

Cześć dziewczyny jestem tu nowa i chyba przyszłam z tego powodu że nie mam z kim pogadać sad Mam nadzieje że chociaż tutaj znajdę osoby które z miłą chcecią pogadają o jakichś kłopaotach a nie raz może i tylko o głupotach siedze z dzieckiem w domu i jakoś brakuje mi pogaduszek z dziewczynami. Pozdrawiam was wszystkie gorąco

7,267

niunia, witamy smile napisz cos o sobie, o swoim brzdacu malym smile skad jestes, czym sie zajmujesz itp smile

7,268

niunia Witaj Napisz coś o sobie:)

Ewa dziewczyny maja racje, jak on się nie interesuje. Młoda jesteś nie jesteście małżeństwem i nie musisz żyć z nim.
Ale tak jak pisałam ci wcześniej on może potrzebować twojego wsparcia w wyjściu z choroby. Choć po tym co dzisiaj przeczytałam to on uważa że wszystko jest ok. 
Napewno to jest trudna sytuacja i wiele dylematów, musisz sama zdecydować.
A pozatym ty nie możesz brać na siebie win i trosk całego świata.
Zacznij myśleć o sobie:)

Sheep znowu facet z internetu:P tam jest pełno dupków:P A z czata ich bierzesz czy z kąd??:P

Mikka no to trochę h..... sytuacja. Ale takie jest życie w sklepach pracownikiem wogole się nie przejmują, a pozatym jak minął weekend a jak noc w nowym pokoju??:P

7,269

Tesia, no wczoraj to zaszalelismy big_smile ale w pierwszy wieczor to padlam, to wczoraj nadrobilismy smile
Ehh wkurzylam sie tym i podlamalam i licze jednak na to, ze da sie to jakos odkrecic sad

7,270

Denerwuje go to że się do niego nie odzywam. Wymyśla nie wiadomo jakie rzeczy bym tylko się do niego odezwała. Stwierdził że jutro pójdzie zrobić badania i że pójdzie na grupę aa. Liczy też że jutro po treningu do niego na noc pójdę. Kolejny dzień milcze na jego telefony i smsy a go normalnie złość roznosi.

7,271

I bardzo dobrze, niech przemysli sonie wszytko i niech ma swiadomosc tego, ze moze Cie stracic jak sie nie zmieni., Jak nie pojdzie, to postaw mu ultimatum, zwlaszcza jesli chodzi o picie. bo z tym nie  ma zartow. Powiedz mu, ze dpoki nie zobaczysz zmiany u niego, to niech nie liczy na to, ze bedziesz dla niego taka laskawa i dobra. Jak sie nie zmieni, to juz bedziesz wiedziala co robic., Naprawde szkoda zycie marnowac z kims takim, jesli on bedzie mial to wszystko w dupie. Niestety slowa to nie wszystko, licza sie czyny.

7,272

Hej. Nie mam weny ostatnio do pisania, u mnie wiele się dzieje, mój związek się chyba wypala:/
Mika moja siostra miała tak samo w pracy tylko u niej chodziło o mniejsze kwoty, jak liczyła sama utarg to zawsze się jej zgadzało, a jak szefowa to zaraz brakowało i odeszła, nie pracuje tam.
Jola może to przez stres, związany z wyjazdem Ł.
Witam nowe dziewczyny:)

7,273

Tynka, a co sie dzieje u Was, ze piszesz, ze sie wypala?? hmm

Ja tez juz tam nie chce pracowac, inne dziewczyny tez, bo gadalam z nimi. Mam juz dosc, nie to ze tyle stresu, durnowaty kierownik to jeszcze teraz tyle kasy poszlo!!!! ale gdzie tu pracowac?? jak szukam ogloszen an tu albo nic nie ma bo nie przyjma mnie bez doswiadczenia, albo jak wysle cv czy zaniose to zero odezwu hmm a umowy mi nie przedluzy

7,274

dostałam @ big_smile

Tynka co się dzieje u Ciebie? znów niewypał? hmm

Mika no to Cie pięknie wydymali... a Ty to liczyłaś? widziałaś jakieś potwierdzanie tego, że faktycznie brakuje? może chcą Cię oszukać bo jesteś młoda i nowa?

7,275

Mój mnie kocha ale nie szanuje ostatnio nazwał mnie szmata, że jestem pusta, jak byłam u niego to powiedział zebym wypie... do domu, przecież tak nie można. Są dni kiedy jest dobrze ale już sama nie wiem co mam zrobić.

7,276

Boze Tynka yikes yikes yikes ja narzekam na swojego faceta, ale tak to on w zyciu mnie nie nazwal yikes yikes po takich slowach dostalby ode mnie w pysk i tyyle by mnie widzial. Kochana, wez z nim pogadaj, przeprosil Cie chociaz?? wspolczuje Ci, ale skoro teraz on tak gada, to co bedzie potem? moze zastanow sie lepiej nad tym zwiazkiem, bo sorry, ale takie slowa o nim swiadcza jak o najgorszym pustaku i chamie hmm co takiego zrobilas, ze Cie tak nazwal i powiedzial zebys wpier***?? paranoja, to co sie dzieje z tymi facetami hmm

Jola, oo to nie bede netciocia, a szkoda big_smile moze predzej bedeme netmama lol
Wiesz, ja nie mialam czasu sprawdzac tego paragonu, tzn zaniedbalam to tez bo w zyciu bym nie przypuszczala, ze to tak wyjdzie. Byla duza kolejka i paragon od razu dalam do szafki nie sprawdzajac nic ale na terminalu nic przeciez nie wyskoczylo, a wyszloby hmm nie wiem, ale kase juz oddalam wiec mi jej nie oddzadza, mam dosc, tyle kasy, nie moge tegi przebolec tym bardziej, ze kurwa ciezko na to harowalam, na durne 350zł ktore ktos za darmo sobie zarobil!!! oby to sie dalo odkrecic, jutro sie dowiem ;(

7,277

hej dziewczyny a ja mam nerwy ale teraz dotyczy to szkoly dzis babka poslala nam 78zagadnien na zaliczenie z cwiczen z prawa administracyjnego a zaliczenie za 2tyg,masakra...a teraz za tydzien tez zaliczenie z finansów masakra...finanse jeszcze ujdą ale te p.adm masakra jak tak mozna w ogole nie prowadzic cwiczen i tak nas wykiwac ehh jestem zalamana...pewnie obleje znajac mojego pecha cholernego!!!

7,278

Ola, to widze, ze nie tylko u mnie sa takie akcje!! w tamtym roku mielismy podobnie, ale dala na szczescie najprostsze pytania, choc i tak posypaly sie 2 hmm moze podzielcie sie i niech kazdy zrobic po pare zagadnien? i naucz sie tych ktore moga pojawic sie, bo jednak idzie wyczuc. Ja tak zawsze robie z dziewczynami, dzielismy sie zeby kazda robila po 5-6 zagadnien i wtedy szybciej to idzie i ucze sie tylko tych wazniejszych. Bo wszystkiego chyba tez nie ogarniesz.
A jak z praca? wrocilas?? smile
Ja mam w czwartek kolokwium yikes

7,279

Mika juz ktos opracowal 60zagadnien:) problem w tym ze bardzo duzo tego a ta babka nieobliczalna i nie da sie wyczuc co moglo by byc bo wszytsko wedlug niej ważne a tu jeszcze po drodze inne kolokwium z finansów i tez musze wkuwac!!!! wrrr

7,280

dobrze, ze chociaz masz sie z czego uczyc hmm i wcale nie zazdroszcze, a to prawo wiec pewnoe w ciul tego jest hmm ja bede miala egzamin z calego roku w czerwcu z prawa karnego yikes yikes i osobno kolokwium tez z prawda karnego, bo koles stwierdzil, ze przepisu dawac nie bedzie a egz to bedzie test wielokrotnego wyboru i ujemne punkty mozna miec big_smile takze slodko i pewnie obrona jak i poprawka egz bedzie we wrzesniu tongue
Nie chce sie w ogole uczyc, ja sie rano pouczylam ale zebrac sie cos nie moge. Tez tak masz?? hmm
A tatulek milczy?

Posty [ 7,216 do 7,280 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 110 111 112 113 114 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024