Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 108 109 110 111 112 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,086 do 7,150 z 10,560 ]

7,086

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Blok to jedno wielkie piekło;0 wiem bo mieszkam od 21 lat;D

Zobacz podobne tematy :

7,087

każdy narzeka na to co ma, a chce tego czego nie ma big_smile

7,088

ooo nowa kolezanka:) ja narzekam na bezsennosc hehe w tym momencie hehe

7,089

ekoola89 napisał/a:

..a no i za ścianą mamy widownie jego 3siostry hehe

O, mogę wam pomóc i zająć się trzema siostrzyczkami tongue

7,090

hehe są w wieku 18,19,23 pasuje hehe???

...a i zapomniałam się pochwalić wczoraj mieliśmy z moim mała miesięcznice 39miesięcy razem i dostałałam album z naszymi zdj od początku znajomości i roże:)
..nawet na rocznice się tak nie postarał hehe

7,091

Jak najbardziej pasuje big_smile

O, to gratuluję smile Także udany wczorajszy dzień? smile

7,092

...wczorajszy udany a dzisiejszy nie bardzo moj mi dzwonil ze zostaje na 2zmiane wiec siedza sama jak palec i nie mam co ze soba zrobic hehe

7,093

Ja też mieszkam na wsi bardzo mi to odpowiada bo nie daleko mam jezioro, ogólnie mam blisko do Lichenia.
Na każdego przyjdzie pora na swój   domek czy mieszkaniem.
Ola super prezent, sama bym chciała takie coś dostać:)

7,094

A ja zawsze pragnelam mieszkac w duzym miescie i w domku, a mieszkalam w malej miescinie i w bloku tongue ale choiaz jedno marzenie sie spelnilo i teraz mam hehe
Szkoda, ze w tym domku nie mieszkamy sami, ale sa tez tego plusy, bo jakbym pomyslala sobie, ile mialabym sprzatania yikes yikes yikes

Dziewczyny, musze sie pochwalic!! udalo sie, wczoraj dopadlam mojego niczym tygrysica lol i powiem Wam, ze nawet mial ochote i smial sie, bo mowil, ze przetrzymal mnie tak dlugo, bo chcial sprawdzic ile wytrzymam :] no fajne mi kur** zarty, ale co tam wybaczylam i kochalismy sie dlugo i namietnie i za kare spelnial moje zachcianki w lozku tongue tego mi trzeba bylo, od razu czuje ze zyje lol nawet nie przeszkadzalo mi to, ze na dole jest jego brat z dzieqczyna i to slychac troche, ale i tak jeczelismy oboje jak durni, a potem padlismy jak pety wtuleni w siebie tongue ciekawe kiedy bedzie powtorka tongue

Dzis ide na kolejne spotkanie z kolezanka z tego forum big_smile

7,095

A Ola i gratuluje prezentu:) tez bym takiego cos chciala dostac, ale moj by na to nie wpadl, wiec sama mu to dam, ale mamy bardzo malo wspolnych zdj tongue

7,096

Mika09 napisał/a:

ciekawe kiedy bedzie powtorka tongue

Za dwa lata lol

7,097

Mika ciesz się ciesz. musisz mieć zapas radości na przyszłe próby wytrzymałości big_smile:D:D:D:D

Ola ale Ci zazdroszczę takiego prezentu smile tez bym chciała takie cos dostać, ale jest jeden szkopuł big_smile ja z moim nie mam jeszcze ŻADNEGO wspólnego zdjęcia big_smile:D

Czarna Ty się tak nie rzucaj na każdą dziewczynę, bo Twoja będzie zazdrosna,a do tego jeszcze ja i Mika lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

7,098

Hej dziewczyny, ale miałam stres przez ostatnie kilka dni. To były strasznych kilka dni!!!
Baby w dziekanacie mnie straszyły że mnie ze studiów wywalą, bo dziekan odrzucił moje podanie o przepisanie ocen, och długo by gadać i tłumaczyć. Dziś byłam na spotkaniu z dziekanem i okazało się że te durne baby w dziekanacie źle mi wpisały rozpatrzenie podania do systemu, a na podaniu jak wół dziekan napisał na zielono "ZGADZAM SIĘ". Czyli jest wszystko ok na szczęście, ale swoje wypłakałam i się nastresowałam. Ale też się przekonałam komu na mnie zależy... ale o tym już nie chcę gadać, bo zaraz będę znowu ryczała.

PS. Mika wymienili mi blender na nowy big_smile:D:D hahaha

7,099

RoBaCeK78 napisał/a:

Czarna Ty się tak nie rzucaj na każdą dziewczynę, bo Twoja będzie zazdrosna,a do tego jeszcze ja i Mika lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Oj tam oj tam, zbieram chętne na orgię lol

7,100

Witam weszłam na chwile widze , ze niekogo nie ma od dziś mi się zacząl maraton na uczelni dzis od 17-20 jutro od 8-20 cwiczenia a w ndz od 8-20 wyklady masakra jak ja to wytrwam to bedzie cud hehe....

...a tak po za tym jakoś leci powoli do przodu...kg przybywa hehe,brat z bratową konćzą remont i lada dzień sie wprowadzają w domu syf ze hej hehe...i tylko coś wiercą,przybijaja wyspac sie nie da...ateraz spie po 15h na dobe hehe a kiedys sypialam po 5-6h ah te uroki ciąży...

...szkoda ze nikogo nie ma nie bede sama do siebie pisać hehe

...miłego weekendu życze:)pozdrawiam piękne:)

P.S czarna to dopisuje się do orgi bo moja chcica nie zna granic hehe ku uciesze mojego hehe:)

buziaki:)

7,101

haha!
ale nas będzie big_smile

7,102

Ojeju ale dzień dziś mam... U was też tek śnieg sypał? Ja byłam akurat na zakupach, a kupiłam sobie śliczny bezowy płaszczyk smile
Miałam się uczyć dziś do wtorkowego egzaminu ale tak bardzo mi się nie chce że nie macie pojęcia. Za to napisałam pracę zaliczeniową z mediacji, zrobiłam wstępny konspekt ostatniego rozdziału mgr, a teraz piszę list do host family.
Szczerze już nie mogę się doczekać kiedy poznam swoją host family i do nich pojadę, ale będę strasznie tęsknić na pewno za domem.

7,103

Witam po całym dniu wrażeń na uczelni wkoncu w domu ufff tak na początek mam małe pytanko dla dziewczyn ktore są juz po obronie licencjata lub magistra...chodzi mi glownie o wybór tematu czy musi on być związany z jedną kwestia np,Macierzynstwo czy np moze byc macierzyństwo i ojcostwo mowie  na moim przykladzie bo chce pisac z prawa cywilnego...bo nie wiem jak to ugryżć

z góry dzięki za jakie kolwiek wskazówki bo za 2tyg wybieramy promotora a ja mam pustke w glowie...:)

7,104

Ola jeśli 2 rzeczy bądź więcej się ze sobą wiążą to jasne że możesz pisać, chodzi o to by to nie były 2 osobne prace

7,105

..madz88 dzieki za info co i tak nie zmienia faktu  ,że jestem tą cała obroną przerażona hehe chodz to dopiero za rok hehe

...mam nadzieje ze jakos to bedzie ogarne to wszystko:)

7,106

oj ja też mam do pisania mgr ale jakoś nie mogę się zabrać napisałam już troszkę ale reszta leży
14/04 mam zalkę z antropologii jeszcze nie zaczęłam się uczyć
wiecie co tak sobie ostatnio myślę że odzywa się we mnie instytnkt macierzyński kurcze jak ja chciałabym być mamą

7,107

Sheep to do dzieła by zaspokoić instynkt macierzynski:)

7,108

Ola ja jestem przerażona obroną! Na samą myśl mam ciarki i zaczynam się stresować, a to już za 3 miesiące...
Obrona licencjatu - była przerażająca, myślałam że zemdleję przed komisją, zapomniałam jak się nazywam normalnie!!! To było straszne przeżycie, ale po jaka ulga nastąpiła smile

7,109

ekoola89 to nie jest  takie proste nie mam z kim zaspokoić tego instynktu wink a jak ty się czujesz?

7,110

Sheep mam ten sam problem, dlatego postanowiłam go zaspokoić w inny sposób big_smile

7,111

czarna, powtorka byla wczoraj, wiec dwa lata nie minely lol ale byla taka orgia, ze masakra, pierwszy raz chyba i dzieki temu odkrylisny nowa pozycje i to taka mega big_smile

Ej wezcie, ja w ogole o obronie nie mysle jeszcze, a ona juz za dwa miesiace yikes yikes musze najpierw prace dokonczyc, ale za to wezme sie moze pozniej o ile sie wyrobie, a jak nie to we wtorek tongue ale tez sie stresuje, na licencjacie byla masakra, taki stres, ze szok, ale to byla formalnosc, teraz boje sie, jak to bedzie sad

Jola, dzis Twoj pzyjezdza chyba, co? big_smile no to orgia!! big_smile

Ja jade dzis po buty jakis, bo moj idzie do roboty na caly dzien, wiec co ja bede sama zamulala, a i tak butow nie mam :]

7,112

madz, no co Ty? nowy blender Ci dali?? lol a to widzisz, nie musisz sie spinac teraz i tlumaczyc big_smile ale nastepnym razem uwazaj lepiej, ale w sozku jestem troche, bo chyba bylo widac, ze upadl czy cos, no ale tongue

7,113

Mika09 napisał/a:

Ej wezcie, ja w ogole o obronie nie mysle jeszcze, a ona juz za dwa miesiace yikes yikes musze najpierw prace dokonczyc, ale za to wezme sie moze pozniej o ile sie wyrobie, a jak nie to we wtorek tongue ale tez sie stresuje, na licencjacie byla masakra, taki stres, ze szok, ale to byla formalnosc, teraz boje sie, jak to bedzie sad

U mnie też licencjat to była formalność tylko, a teraz... M A S A K R A ! ! ! Mika to kiedy masz obronę mgr? Ja mam jakoś w drugiej połowie czerwca.

Mika09 napisał/a:

madz, no co Ty? nowy blender Ci dali?? lol a to widzisz, nie musisz sie spinac teraz i tlumaczyc big_smile ale nastepnym razem uwazaj lepiej, ale w sozku jestem troche, bo chyba bylo widac, ze upadl czy cos, no ale tongue

Nooooo, normalnie też nie wierzyłam jak ojciec mi powiedział big_smile Wymienili mi tylko ten mechanizm, akcesoria wszystkie mam od tamtego. Ale normalnie szok! Oj nawet nie wiesz jak teraz uważam, zresztą wcześniej też uważałam, nadal nie wiem jakim cudem on na ziemi wylądował.

7,114

madz88 w jaki innu sposób ?

7,115

Mika09 napisał/a:

czarna, powtorka byla wczoraj, wiec dwa lata nie minely lol ale byla taka orgia, ze masakra, pierwszy raz chyba i dzieki temu odkrylisny nowa pozycje i to taka mega big_smile

Kurde, nie trafiłam lol A jaką pozycję? lol tongue

7,116

Sheep12 napisał/a:

Jadę na rok do Stanów opiekować się bachorkami smile

7,117

madz, to ja jade z Toba!!! uwielbiam dzieci i opiekowac sie nimi, chociaz do nich mam cierpliwosc tongue ale tych mniejszych bo do tych smarkaczy ponad 12letnich to juz nie tongue
Ja tez mam obrone w drugiej polowie czerwca smile o ile zdam egzaminy i inne zaliczenia rzecz jasna tongue a egzamin mam z prawa karnego yikes yikes i to test wielokrotnego wyboru na punkty ujemne lol wiec jak cos obrona we wrzesniu, no ale przez wakacje moge jezdzic jeszcze na znizkach lol lol ale poki co nie mysle tak o tym, no ale nie bede ukrywac, ze boje sie o wiele bardziej niz na licencjacie....

czarna, a taka siedzaca pozycja tongue moja ulubiona juz zreszta, od wczoraj big_smile

Wiecie, ze dzis prima aprilis?? big_smile ja juz od rana robie kawaly i wszyscy daja sie nabierac, nawet facet juz 3 razy lyknal jak pelikan lol a wczoraj nie wiedzialam, ze dzis jest ten dzien, ale rano spojrzalam na tel i cos mi ta data przypominala, no i chwala Bogu przypomnialam sobie lol

7,118

Ja jakoś nie przepadam za tym "świętem". Nie robię kawałów i nie wierzę w ani jedno słowo jakie mi ktoś dziś powie tongue

A co do wyjazdu, Mika zapraszam, raźniej będzie tongue Jadę z programu rządowego więc wszystko legalnie i zapięte na ostatni guzik. Jeśli myślisz o tym serio, to powiedź podeślę Ci stronę z programem. A co najfajniejsze ten program to nie tylko siedzenie i opiekowanie się dziećmi ale i studia w USA big_smile:D:D PS. Wybieram się dokładnie w lipcu/sierpniu 2013 czyli za rok smile

7,119 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-04-01 17:24:13)

Nie, ja to bym nie zostawila swojego capka na caly rok big_smile my myelismy, zeby razem gdzies do roboty wyjechac po moich studiach i remoncie, ale to sie zobaczy, jak tu bedziewmy z praca stali smile
Ja nawet jezyka nie znam, wiec gdzie tam studia, zginelabym tam na ulicy pytajac sie o godzine chociazby czy o droge lol lol
Ja wlasnie calkiem zapomnialam o tym prima aprilis, ale rano mi sie przypomnialo i w sumie tylko facetowi i przyszlemu szwagrowi zrobilam kawal. Najlepszy to jest moj, bo powiedzialam cos, on w to uwierzyl, i mowie mu ze prima aprilis a ten strzelil focha, Ty minelo 10 minut znow cos mu powiedzialam, a ten dalej w to uwierzyl lol lol lol ale to sa zarty w takich pierdolach, bo nie mam az takiego poczucia humowu by zartowac sobie z powaznych rzeczy np, ze napisac do niego, ze jade do szpitala bo cos tam :]

7,120

To on Ci wieczorem zrobi dowcip, uda, że chce seksu, a jak dojdzie co do czego powie, że idzie spać lol

7,121

Czarna dobre tongue

Mika no niby tak, jak chyba umrę z tęsknoty, ale co za przygoda tongue A co do języka to mnie nie pobijesz, na studiach miałam tylko angielski i po roku od rozpoczęcia nauki musiałam się zapisać na dwa wykłady w języku angielskim big_smile z jednego mam 3 a z drugiego 4,5 big_smile hahaha Mój angielski niestety nadal nie jest dobry, dogadać się dogadam ale żeby studiować po angielsku to może być ciężko, na szczęście można zapisać się na zajęcia językowe albo sportowe, nie koniecznie jakieś związane z kierunkiem studiów. Ale tak czy siak świetny wpis w CV smile

7,122

czarna, nie nie zrobi, bo musze globulki przyjmowac teraz to znow z tydzien sie odwlecze tongue ale on juz i tak zrobil mi raz kawal dzisiaj i tez uwierzylam, bo na chwile zapomnialam, ze dzis 1 kwietnia lol ale jak tylko przyjdzie z pracy, co na pewno cos jeszcze wymysle lol
Pamietam jak w gimnazjum 1 kwietnia mielismy sprawdzian z chemii i zmowilismy sie cala klasa, ze zamiast imion i nazwisk napiszemy "prima aprilis", ale potem stwierdzilismy, ze lepiej nie, bo konsekwencje moga byc nieobliczalne znajac pania od chemii tongue ale do jednej kolezanki chyba informacja nie dotarla i jako jedyna podpisala sie wlasniie "prima aprilis" lol lol i przy oddawaniu sprawdzianow musiala wyjsc na srodek klasy, bo ja babka wyczytala po "imieniu i nazwisku" lol lol

madz, jakbym byla sama i umiala chociaz w polowie ang to moze i bym sie zdecydowala na takie cos, alew takim wypadku odpada tongue chodzilam na roczny kurs ang, ale gowno sie naczuylam i nawet w cv sobie go nie wpisuje, tak jak i prawa jazdy kat B i tak jak kursu kelnerskiego i kursu na wychowawce wycieczek big_smile

7,123

Mika09 napisał/a:

bo musze globulki przyjmowac

Na szczęście ja nie muszę, kolejny plus bycia z kobietą tongue

Ciekawe co Jola tam wyprawia big_smile

7,124

czarna, ale nadzerke to duzo kobiet ma i nie jest ona od seksu tylko tongue

jola to tam juz aprilisuje lol

7,125

a ja prawo jazdy mam wpisane mimo że w ogóle nie jeżdżę big_smile Ale czasem wystarczy że jest wpisane a już masz +, nawet jak w życiu Cię za kółkiem nie posadzą.
U mnie może się jeszcze wszystko zmienić w życiu, ale obiecałam sobie że są tylko 2 rzeczy które odwiodą mnie od wyjazdu albo po prostu skłonią do przemyślenia tego jeszcze raz: brak urlopu dziekańskiego, albo jeśli wydarzy się coś bardzo nieoczekiwanego w mojej najbliższej rodzinie.

Uciekam, idę do siostry, zrobić siostrzenicy testy psychologiczne smile

7,126

Mika09 napisał/a:

I pewnie prędko nie przyjdzie lol

7,127

Dzisiaj chyba ma szkole, apotem dopiero seksik wiec predko tu nie zajrzy tongue ewentualnie poznym wieczorem lub w nocy, jak juz swojego wymeczy big_smile

madz, tez mialam wpisac prawo jazdy, ale skoro nie jezdze to nie wpisuje, bo nigdy nic niewiadomo tongue

7,128

Ona tam pewnie będzie do rana się tegesować lol

7,129

Jak bedzie do rana sie tegesowac, to jutro caly dzien bedzie stala w kolejce do gina, dostanie globulki i null sexion lol lol

7,130

Zobaczymy lol

7,131

I wróciłam od siostry smile Ale miała minę jak jej powiedziałam że jestem w 100% przekonana do wyjazdu smile Fajnie że ktoś będzie tęsknił i już to okazuje. A mój siostrzeniec jak usłyszał że wyjadę na ponad rok daleko daleko i się nie będziemy widzieć aż się popłakał tongue

Jutro mam pierwszy dzień w pracy, a potem zajęcia także trzymajcie kciuki mocno za mnie!

7,132

madz88 napisał/a:
Sheep12 napisał/a:

Jadę na rok do Stanów opiekować się bachorkami smile

no ja niestety nie mogę być babysitter
szkoda,że nie mam bratanka albo bratanicy

7,133

Sheep czemu się nie nadajesz?

7,134

Hej dziewczyny ja z moim mam ciche dni i tak jakos nic mi sie nie chce nie umiemy sie dogadac i jest coraz gozej eh:(

....a było tak pięknie sad

7,135

Mika09 napisał/a:

Jola, dzis Twoj pzyjezdza chyba, co? big_smile no to orgia!! big_smile

Czarna21 napisał/a:

Ciekawe co Jola tam wyprawia big_smile

Mika09 napisał/a:

Czarna21 napisał/a:

Ona tam pewnie będzie do rana się tegesować lol

Boże... dziewczyny!
już zaspokajam Waszą ciekawość big_smile

tak, byłam w szkole, w domu byłam dopiero koło 21, Ł przyjechał dopiero po 22. ale ale big_smile
przywiózł mi kilka prezentów big_smile śliczną perfumę, maszynkę do golenia big_smile czekolady, piwo big_smile i lakiery do paznokci big_smile prosiłam o pomarańczowy i zółty, a dostałam różowy i bezbarwny z brokatem big_smile
seksu nie było tongue
ale były fajne pieszczoty oralne big_smile orgazmów miałam kilka big_smile
a na seks brakło nam sił. ja po szkole zawsze wymęczona wracam, on też po trasie słaby. i po wszystkim zasnęliśmy jak niemowlęta big_smile
wypuściłam go po 4 rano big_smile nastawiłam sobie budzik, żeby nie przeholować, żeby się rodzice nie czepiali, bo oni dziwni są big_smile
ale obiecuję, że seks nadrobię big_smile ma być dziś u mnie koło 18 chyba. jak wróci od dentysty i jedziemy do mojej przyjaciółki, ale jak wrócimy to nie popuszczę i będzie orgia big_smile

pozdrawiam mega szczęśliwa smile

7,136

A myślałam, że bardziej zaszalejesz lol tongue

7,137

Hej. Ola każdym związku nawet najlepszym zdarza się kryzys, coś czuje że u mnie kryzys nadchodzi, nieraz mam dość mojego związku, M mi wszystko wypomina... Jola zazdroszcze, pewnie nie możecie się nacieszyć sobą:)

7,138 Ostatnio edytowany przez Sheep12 (2012-04-02 23:43:09)

madz88 nikt nie powierzy swojego dziecka niepełnosprawnej kobiecie tyle powiem
a ja mam dziś jakiś smutny dzień
kurczę jak mi się nie chce uczyć

7,139

Ola, uwierz mi, ze ja tez mam niekiedy po dziurki w nosie swojego M. alekocham go i nie umialabym bez niego zyc, dobrze ze szybko sie godzimy smile a u Was to przejsiowe pewnie, a o co poszlo dokladnie?

Jola, łeeee ja tu liczylam na jakies opowiadania erotyczne, a tu nic, pfff, zawiodlam sie lol no ale dobry seks oralny nie jest zly choc nie zastai seksu normalnego tongue pewnie juz go i tak tam nieraz zgwalcilas tongue

Moj w robocie, a ja mam dzis wolne. Przeziebienie mnie wzielo juz wczoraj jak w pracy bylam, i nie wiem jak jutro tam wytrzymam yikes a swieta tuz tuz a ja w ogole ich nie czuje, Wy tez? tongue

7,140

Witam,
Mika kłócimy się o kasę mnóstwo wydatków przed nami a on kupił sobie rower za 3500zl jakis karabin za 500zl<bawi sie w cos takiego jak ASG ,podobne do painbalaa> do tego spodnie i mundur za 500zl a mi zaluje na lekarza i każe samej płacic za wizyty  100zl za każda 2 razy w msc czasem czesciej eh masakra....:(((brak mi słów

7,141

Ola, o kurde to tez bym sie wkurzyla i to porzadnie hmm a wczesniej, to on placil za Twoje wizyty? wiesz z nim jedynie co to mozesz pogadac i powiedziec mu, ze to jest chamskie z jego strony, bo nie idziesz do lekarza bo masz swoje widzimisie tylko chodzi tu o WASZE dzieci i WASZE (Twoje i malenstw) zdrowie, wiec to juz z jego strony jest bezczelne:/ bo ja rozumiem gdyby nie mial kasy rzeczywiscie, ale w takim wypadku gdzie on tyle kasy wydaje, a Tobie zaluje na lekarza no to sory, ale szczeka opada yikes yikes wygarnij mu to, choc pewnie juz to robilas. Choc na ja Twoim miejscu pogadalabym moze z rodzicami i moze oni pozyczyliby/daliby kase na gina, bo wiedza, ze Ty swojej nie masz, a jego miala gdzies i nawet nie mowila mu o tym, co lekarz mi powiedzial na wizycie. No ale to ja jestem taka wredotka ale na stówe bym tak zrobila, choc wiadomo, ze rodzice i tak juz duzo pomagaja, ale jednak to jest kasa na lekarza. A tak w ogole, to nie mozesz sie przepisac na NFZ?

7,142

MIKA ja mam swoją kase jestem na L-4 ale wczesniej pracowalam i normalnie mam wyplate...ale jak tak dalej pojdzie to pol mojej wyplaty na lekarza pojdze a do tego szkola i kasy nie ma ale coz zycie ...umiesz liczyc licz na siebie trafne stwierdzenie....

7,143

Mika, Czarna nadrobiłam zaległości smile tongue

7,144

Ola wiem że to nieetyczne, ale ja bym zastosowała tu jednak szantaż, choć to jest zawsze wyjście ostateczne. Jak znowu powie że nie da Ci na wizytę to się go zapytaj czy zależy mu na Tobie, na dzieciach, czy chce by coś się stało Wam. Zresztą to jest jego obowiązek, jego dzieci, same nie wskoczyły Ci do brzucha. Czy jak dzieci się urodzą to też nie będzie brał za nie odpowiedzialności?
A może zabierz go na taką wizytę, do faceta trzeba szczerze i łopatologicznie, może wtedy zobaczy o co tak na prawdę tu chodzi.

Sheep przykro mi, nie wiedziałam.

A ja przeżyłam pierwszy dzień w pracy. Co prawda wczoraj była, ale jak wróciłam z zajęć to była już 21 i nie miałam siły nic pisać. Dziś miałam "wolne" (mamy drugi dzień "Welcome Day") bo miałam egzamin na studiach. Boże i sama nie wiem co mam napisać dziś. Znowu jestem zmęczona i mam ostatnio dużo negatywnych przeżyć sad

7,145

madz88 nie szkodzi jak  bedę miała swojego dzidziusia nikt mi nie będzię mówił że czegoś nie mogę nie wolno mi  i będzie wszystko ok marzę o dziecku

kurczę miałam dziś ciężki dzień dowiedziałam się że moja przyjaciółka nie ma czasu ze mną się spotkać ale to nie jej wina ale mi przykro tak bym chciała z nią pogadać

a no i zrobiło mi się przykro że nie mam faceta sad w czarwcu 24 lata a ja nie mam faceta brakuje mi faceta przytulenia  i tak dalej  tak się zastanowiam czy taka osoba jak  ja ma szansę na miłość i gdzie mam poznać tego faceta. Chciałabym być kochana

7,146

Sheep mam ostatnio podobną sytuację. Byłam na prawdę w złym stanie psychicznym - jak dowiedziałam się o tym że mnie ze studiów mogą wywalić - napisałam do mojego przyjaciela a on napisał że nie ma czasu... Do dziś nie rozmawiamy, a to już tydzień sad Strasznie tęsknię za nim, ale nie odezwę się pierwsza, zawsze to robię, a jest mi tak cholernie przykro że mi nie pomógł, nie zadzwonił, nic... Dziś tylko zadzwonił, ale odrzuciłam połączenie bo w pracy byłam, chciał mi złożyć życzenia urodzinowe (tak mam dziś urodziny) i w ostateczności po mojej wiadomości żeby zadzwonił wieczorem napisał mi je smsem. Strasznie mi przykro... A chciałam mu o tylu rzeczach powiedzieć sad O pracy, o tym że boję się że nie dam rady no i o tym że wczoraj ktoś bliski mi zmarł sad Mam doła sad Musiałam to z siebie wyrzucić...

7,147

Ola, rozumiem Cie, ale facet niech ma na uwadze to, ze Ty nie zarabiasz kokosow, a takie wizyty nie oszukujmy sie kosztuja. Nie mozecie sie chociaz na pol skladac? zawsze to jakies obciazenie, ale i tak niezle bym sie wkurzyla, gdybym moj chlopak postapil talk jak Twoj i powiedzial, ze masz sama sobie oplacac wizyty, a sobie kupuje takie drogie rzeczy hmm mam nadzieje, ze przeprosil Cie i jakos pogodziliscie sie?

Sheep, na kazdego przychodzi pora, jedni znajduja milosc wczesniej inni pozniej. Niekotrzy nawet marnuja sobie lata by byc  z kims, kto potem okazuje sie totalnym bezglowiem, wiec tez wolalabym byc sama niz zalowac, ze sie z kims bylo, a sama tak mam. Najpierw stracilam 2 lata, potem pol roku i nie wiem na co mi to bylo.
Jestes jeszcze mloda, ba jestesmy w tym samym wieku i moje kolezanki tez nie maja facetow, ale niektore tylko dlatego, ze chca sie cieszyc jeszcze wolnoscia smile ja wiem, ze niekiedy brakuje osoby do ktorej moglybysmny sie przytulic, pocalowac itp ale na wszystko przychodzi pora i chicuaz teraz wydaje Ci sie, ze to jest niemozliwe, to tak bedzie. Moze zrob cos ze soba? pojdz do kosmetyczki, fryzjera, na zakupy? ubierz sie ladniej, wyjdz do ludzi ,poczuj sie pewniej, wyjdz gdzies ze znajomymi na pogaduchy, impreze. Nie wiem czy Ty siedzisz w domu czy gdzies wychodzisz, ale jesli to pierwsze, to tak na pewno nie znajdziesz swoja milosc smile chociaz jej nie trzeba szukac,bo ona sama przychodzi i to zazwyczaj w najmniej spodziewanym momencie dlatego glowa do gory smile

Swieta coraz blizej, a ja dziewczyny w ogole ich nie czuje. Tez tak macie?

7,148

MIKA dalej bez zmian ciągle się kłócimy i mam już coraz większe watpliwości czy chce z nim byc eh:((((

...zmienił się potwornie no i mieszkania nie kupujemy...nawet dobrze nie bede sie przynajmniej pchac w kredyty jak ma byc z nami koniec!!! sad(

7,149

a czemu nie kupujecie?? przez te klotnie?
Kochana w zwiazku przeciez sa klotnie i to jest normalne. Ja juz tyle razy sie pakowalam i rozpakowywalam, ze nawet bym Ci nie zliczyla a mieszkamy rok prawie ze soba. I uwierz mi, ze tez sie klocimy i to o pierdoly, rzadziej o powazniejsze rzeczy, ale kwestie finansowa tez poruszamy. Wszzystko sie ulozy, tylko jego moze to tez przerasta, bo za duzo spraw sie naraz wzielo, ale nie martw sie na zapas, bo pogodzicie sie tylko dajcie sobie tez troche czasu, bo to wszystko jest nowe.

7,150

A tak poza tym to jak sie czujesz? juz wszystko w porzadku? mozesz "normalnie" funckjonowac czy dalej masz sie oszczedzac, lezec itp? i do kiedy masz zwolnienie L-4?? smile

Posty [ 7,086 do 7,150 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 108 109 110 111 112 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024