Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 107 108 109 110 111 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,021 do 7,085 z 10,560 ]

7,021

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Tynka, ale kocham go i choc mowie niekiedy, ze bym odeszla od niego, to nie potrafilabym tego zrobic sad nikt nie jest idealny, nawet ja i tak to sobie tlumacze. Tlumacze go jeszcze tym, ze pewnie potrzebuje wiecej czasu na to by stac sie dojrzalszym i gotowym do zalozenia rodziny. Poki co, czekam na jakiekolwiek zmiany po remoncie, wczesniej nie moge podjac zadnej decyzji, bo moglabym jej zalowac hmm

Tynka, a jak u Ciebie? to juz pewnie ze Twoj facet wyjezdza? i jak remont?

Zobacz podobne tematy :

7,022

No u mnie bez większych zmian, nadal szukam w pracy. Wyjazd mojego jeszcze nie jest pewny a remont idzie w dobrym kierunku ostatnio byliśmy oglądać panele do pokoju:) teraz szukamy kogoś kto płytki nam położy:p.
Mika trzymam kciuki żeby wam się udało.

7,023

O to chociaz u Was cos ruszylo:) my stoimy niestety w miejscu, bo nie ma czasu zeby robic:/ Moj znalazl robote i robi jak ma wolne, a to i tak nie jest takie proste bo jest masa innych rzeczy do zrobienia i jego brat tz znalazl prace, ale ten to juz w ogole ma zlewke i nie pomaga:/ takze nie wiem jak to bedzie sad

7,024

Chcemy z M jeszcze się ogrodzić jeśli kasy starczy:)
Mój też pracuje cały czas ale jakoś dajemy rade z remontem.

7,025

To dobrze, ze chociaz cos u Was rusza, bo jeszcze bracia Wam pomagaja, tak?:) u nas gdyby nie to, ze jego brat tez pracuje na budowie i przyjezdze kolo 20 do domu to tez by to inaczej wygladalo, a tak to dupa:/ nie mielkismy co z meblami zrobic z pokoju i wynielismy je do lazienki, gdzie mialy byc juz kladzione kafelke... a tak to tez wszystko sie odwleka. Mooooze za miesiac bedzie zrobiony nasz pokoj, bo juz cos tam zaczal robic, a potem jednoczesnie kuchnia i lazienka, ale nie widzi mi sie to w ogole tongue no trudno, tak to jest, jego brat wyremontowal sobie dol i teraz ma w dupie wszystko, a my sie bedziemy spuszczac X czasu nad nasza gora... a oni sobie jak krolewicze juz zyja na dole w swoim mieszkaniu hmm

Tynka, to wam jeszcze zostaly kafelki, panele i pomalowac pomieszczenia, tak? czy jeszcze jakies gladzie itp? oczywiscie pomijam juz umeblowanie smile

7,026

Gładzie już są położone, teraz takie ostatnie wykończenia i kładziemy kafelki i panele:) nie mogę się doczekać kiedy będziemy wybierać meble. Tylko jeden z moich braći pomaga bo drugi jest w delegacji.
Masz racje oni sobie zrobili na dole i mają wygode a wy musicie się meczyć. A meble macie już kupione?

7,027

O to szybko Wam  poszlo w sumie, chociaz tez pewnie nie jest tak latwo, bo ciezko sie zgrac jak oboje pracuja zapewne hmm
Jesli chodzi o meble, to my kupimy je za kase z kredytu, jesli jakas zostanie, ale to dopiero po calutkim remoncie, jak juz przyjdzie ta komisja sprawdzic jak jest remont zrobiony, ile kasy wydalismy itp tongue i dopiero po tym kupimy meble za kase z kredytu, zeby oni nie widzieli hehe bo kupowac mozemy tylko rzeczy pod zabudowe czyli np meble do kuchni, lodowke, gazowke itp ale mebli takich do pokoju, lawy, lozka nie bo to nie jest pod zabudowe hmm dlatego czekamy az oni sobie pojda i to co zostanie z naszych pieniedzy (podzielilismy sie na pol z jego bratem), a wiem ze wszystkiego nie wykorzstyamy na te sprzety, panele itp to wtedy bedziemy dokupowac.

Ale to tez musicie miec niezle tej kasy odlozonej, ze nie macie kredytu, masakra hehe

A kafelkarze sa drogie:/ u nas bedziemy kladl kafelki jego brat, i juz by kladl ale nie wiem nawet kiedy haha a tak to i tak meble tam sa hmm

7,028

A my kupiłyśmy nową pralkę i zmywarkę tongue

7,029

a ja właśnie wróciłam z siatki. jestem wyczerpana...
nie mam pojęcia kiedy mój zadzwoni. czy dziś, czy jutro. miał jeszcze dzwonić przed wyjazdem smile
jej, jeszcze tylko 4 dni big_smile

7,030

Sama nie wiem ile już poszło kasy na remont, większośc kasy to M odłożył a ile jeszcze kasy trzeba mieć zeby wszystko wyszykować.
Mika to dobrze że wam kasy zostanie na meble a jakie meble byś chciała?
Też bym chciała zmywarke:p

7,031

No u nas bez zmywarki to ani rusz big_smile

7,032

Ja to bym używała zmywarki tylko po jakiś imprezach w domu bo po dwóch osobch to sama bym myła.

7,033

No w sumie też bywa, że myjemy ręcznie, ale zmywareczka jest wink

7,034

zmywarka nie zginie, napewno się przyda. Robacek te 4 dni szybko zlecą:p

7,035

I moja chce nowy odkurzacz, a mi to wszystko jedno, bo to ona i tak się stale z nim miota lol
No Jolciu, już niedługo będzie wiesz co big_smile

7,036

właśnie z nim rozmawiałam smile i znów mnie prawie wkręcił big_smile Skurczybyk potrafi ściemniać o głupoty big_smile ale zawsze pod koniec się wyda, bo zaczyna się śmiać big_smile

7,037

Mika09 napisał/a:

No to Ola swietnie, w koncu cos sie zaczyna ukladac smile a na ile bierzecie ten kredyt? i jaka kwota jesli mozna wiedziec? smile

Ehh zeby u mnie tak sie sprawy potoczylo, to bylo zajebiscie :] a u mnie sie cofa wszystko zamiast isc cokolwiek do przodu hmm

MIKA kredyt bierzemy na 30lat brrr na samą myśl mnie skreca i kwota 150 000 zł , ale wkoncu na wlasny rachunek mam nadzieje ze damy rade smile

...widze ze tu wszyscy w kolo maja remonty przynajmniej nie jestem sama:)

...spokojnej nocki ja jestem u mojego:)dobranoc papa

7,038

Ola, no to tak jak my, kredyt na 150 000 albo 160 000 i na 25 lat, no ale cos za cos:) wazne, ze dostal ta zdolnosc kredytowa i mozecie miec kredyt ale i tak duuzo bierzecie biorac pod uwage, ze mowilas, ze mieszkanie jest w dobrym stanie, ze sa panele, umeblowana kuchnia itp chyba ze cos mi sie pomylilo tongue

My zmywarki miec nie bedziemy, bo nie ma miejsca na nia, choc odplyw mamy w razie w. Ja tam lubie zmywac, wiec mi to tam rybka, moze kiedys zainwestujemy w zmywarke, jak bedzie trzeba, a poki co nie. Oczywiscie jesli byloby miejsce, to jak najabrdziej, ale w takim wypadku odpada, bo kuchnia jest baaaaardzo mala hmm za to wieksza lazienka tongue

Tynka, jesli chodzi o meble, to bedzie cos takiego http://www.kelman.pl/gallery/16/19/1_max.jpg z tym, ze białe meble chyba, a telewizor bedzie na scianie wisial na takim tynku, bo jedna sciana bedzie z takiej jakby cegły, ale o tym juz pisalam:) sofe mamy, do tego stolik i z boku stol z krzeslami, cos a'la jadalnia, bo w kuhcni miejsca nie bedzie na zarelko tongue a kuchnie juz mamy calutka gotowa zrobiona tylko musimy pokazac fchowcom, zeby na wymiar nam ja zrobili. Bedzie piekniusienka hehe nie mam zdj tutaj bo M. ma na swoim laptopie, ale meble cos jakby czerwone, podwieszany sufit okgragly i pelno swiate, jakis polek itp. Mala bedzie ale przynajmniej przytulna:) i sprzety typu lodowka, plyta gazowa, piekarnik itp mamy juz wybrane tylko zamowimy jeszcze smile a wy juz rozgaldaliscie sie za takimi rzeczami?:)

7,039

...MIKA my bierzemy 150tys kredytu bo tyle mieszkanie kosztuje a na drobny remont i meble to kasa z oszczędności...ale wy z tego co pisalas macie 150tys kredytu na Twojego i jego brata czyli macie do spłaty po 75tys czyz nie?

ah byłam ogladac wczoraj mieszkanie cudne:)

7,040

Mika09 napisał/a:

w orriflamie duzo nie zarobisz tongue no chyba, ze juz jestes menadzerem itp to raz, a dwqa trzeba miec komu sprzedawac te kosmetyki tongue ja nie bede miala komu, bo u mnie wszyscy sa w avonie i ja tez wole avon, no ale z racji tego, ze nigdy nie kupowalam zadnych podladow z orriflamu a jestem ich ciekawa, to chociaz sprobuje a gowno na tym zarobie tongue jak beda zle, to nie bede zamawiala, i mnie sami wypierdziela big_smile

Włąśnie że w Oriflame możesz zarobić dużo wiecej niż na etacie. Przyzwyczaiłaś sie do prac na etacie że tak ma być i koniec bo tak robią wszyscy. W Ori sama jesteś sobie szefem i jak chcesz mieć wolne to sama sobie je bierzesz, i nie musisz sie pytać czy możesz. A jak ty masz już negatywne nastawienie to napewno nie zarobisz bo w to nie wierzysz.

Ja zaczynając w Ori sama robiłam zamówienia między 300-600pp i się dało tylko mi się chciało i nie liczyłam na kasę od kogoś. A na 100pp zamowieniu masz około 100zł zarobku razy 6 =600zł plus 6% ze sprzedaży to masz około 700zł na ręke.  Teraz pracuje w marketingu i mam kasę. Ale to od nas samych zależy przyszłośc.

Po co mam iśc na etat i tyrać na kogoś jak tu mogę robić na siebie???

7,041

Mika fajne meble:) My będziemy mieć meblościanke ale taką w stylu bardziej nowczesnym. Sprzęt do kuchni oglądaliśmy ale jeszcze nie wybraliśmy co konkretnie kupimy ale napewno srebnym kolorze. Czerwone meble do kuchni też mi się podobają, fajnie to wygląda. Jeny nie mogę sie doczekać kiedy się przeprowadzimy i będziemy malować, układać wszystkie nasze rzeczy coś fajnego.

7,042

TYnka kupiliscie mieszkanie?

7,043

Remontujemy dom po dziadkach M.

7,044

Widzę, że kredyty się mnożą wink My na szczęście bez.

7,045

My też jesteśmy bez kredytu.

7,046

I oby tak zostało wink

7,047

Ola, zapomnialam o tym, ze mieszkanie macie do kupna, ciagle myslalam o tym, ze tylko na remont tyle kasy bierzecie lol sorki big_smile

tesia, tak tylko najpierw trzeba miec komu to sprzedawac smile niestety u mnie nie sa zbyttnio przekonani do orifflamu i wiekszosc kupuje albo w avonie, bo nie ma co ukrywac, ze jest tanszy, ale to czy jest lepszy nie oceniam, bo sie na kosmetykach nie znam. Ja kupuje to co dla mojej cery jest diobre dlatego tylko raz chce sprobowac i zamowic jakis podklad z ori, bo znajomi nic nie biora, a zeby uzbierac 80pp to naprawde trzeba duzo zamowic, bo juz wczoraj liczylam tongue chyba ze te najdrozsze kremy sie wezmie, ale ktora mloda osoba studiujaca bez pracy wezmie cokolwiek za 50zł?? chodzi mi o jedna rzecz, a niestety w ori takie ceny sa, bo mam katalog. Dlaego weszlam tylko po to by na sprobowanie zobaczyc podklady, bo inne rzeczy mnie poki co nie intetersuja smile moze jak mialabym 30 lat i znajomych w tym wieku, to moze wtedy by ktos kupowal, a tak to niestety nie. I nie twierdze, ze w ori nic nie da sie zarobic czy malo chodzi mi oto, ze jesli masz komu to sprzedaac i wcisnac to pewnie ze zarobisz, ale sa osoby, ktorym kosmetyki za takie ceny nie sa potrzebne biorac pod uwage, ze ja musze placic jeszcze za przesylke plus katalogi tongue a 80pp nie uzbieram tongue

Tynka, teraz wlasnie srebrny kolor jest najpopularniejszy moim zdaniem z tych sprzetow wiekszych smile my tez bierzemy lodowke itp w kolorze srebnym lub inox, to jest prawie to samo smile a mebloscianki sa ladne:) a ile m2 ma ten dom?

7,048

Ja nic ludzią nie wciskam, ludzie w tej firmie widzą jakość jakiej w innych firmach ze świecą szukać.

Żel 400ml do mycia 9,9zł to duża cena?? dla ciebie to 7.62
Tusz do rzęs 16.9 a dla ciebie 13zł
Krem do twarzy w 95% naturalny cena 46.9 a dla ciebie okolo 36

TO jest drogo dla Ciebie??

Są oczywiście droższe kosmetyki ale z takimi składnikami sa warte swojej cenny.
A skoro wolisz kupować w sklepie nie wiadomego pochodzenia produkty i na tluszczu zwierzęcym to już twoj wybór.
Pomyśl co jest w kremie do twarzy za 6.9 ktory jest w sklepie, taki krem przeszedł przez kilka marż to co ma w skladzie?? Ja ci powiem tłuszcz zwierzęcy.

7,049

tesia, ale po co Ty mi to mowisz, a raczej piszesz? no wlasnie dla mnie to jest tyle kasy, ale dla znajomych wiecej, tak?? wiec jesli mialabym wszystkim spuszczac te 30%, to nic bym na tym nie zarobila smile a poki co chce sie przekonac TYLKO do podkladu i zobaczyc jakis jest, bo bylam na spotkaniu z ori i widzialam go, wiec chce go wyprobowac, reszta poki co jest mi niepotrzebna, bo mam juz swoje sprawdzone kosmetyki, ktorych nie chce zamieniac i sa tansze niz w ori:) dla mnie wazne jest to by czuc sie ok po takim kosmetyku, a rzeczywiscie poki co nie stac mnie na kremy za 40zł  przynajmniej i to w promocyjnej cenie bo wole ta kase wydac na podklad ktory jest dla mnie wazniejszy niz krem ktory mam juz dobrany smile dlategoi napisalam, ze jak bylabym starsza i zarabialabym normalnie, to moze i bym sie skusila i zaczela kupowac w takim ori, ale poki co nie pracuje i nie zarabiam az tyle, zeby placic az tyle za kosmetyki, bo place o wiele taniej, a sa dobre dla mnie smile juz wiesz o co mi chodzi? tongue no i dla faceta cos zamowie, bo tez widzialam jakies rzeczy i jesli dla niego tez beda dobre, to bedziemy jeszcze dla niego kupowac, ale znajomi nic nie chca, bo pokazywalam i pytalam sie, wiec mam ich zmusic? no i tak jak mowie doliczajac kwoty katalogow i przeyslki, to dla mnie to wielki intetes nie bedzie, ale chcialam po prostu sprobowac niezobowiazujco. Jak bedzie ok, to ok, a jak nie to odejde. Moze Ty obracasz sie w towrzystwie, ktore kupuje w ori i sa do niego przekonani, a jak to sie mowi najabrdziej boimy sie tego, co jest nieznane tongue a kolejna kwestia dotyczy tegoi, ze w sklepie wiemy juz jak pachnie dany kosmetyk, a niestety w ori nie, no chyba, ze jest probka, wiec pewnosci tez sie nie ma na co sie trafi chocby z zelem pod prysznic, tak? smile ale bron Boze nie jestem przeciwko ori, tylko napisalam wyraznie, ze mam juz swoje kosmetyki ktorych nie chce zamieniac, jedynie szukam podkladu dla siebie, a ze go widzialam na spotkaniu to chce sprobowac i to by bylo na tyle tongue ale ciesze sie, ze Ty znalazlas chetnych na ori i nie musisz tak po mnie "najezdzac", bo z Twoich postow wywnioskowalam, ze o to Ci chodzilo smile
Amen.

7,050

Na chwile obecną  jest to ok.70 m2, nie za dużo ale nam narazie starczy. Mika a wy ile macie m2?

7,051

http://dom.gratka.pl/tresc/397-37425089-slaskie-knurow-szczyglowice.html#62107e9d12025eca,1

to mieszkanie kupujemy

7,052

Ekoola mieszkanie piękne i widać że zadbane

7,053

Bardzo ładne smile

7,054

Dzisiaj w rozmowach w toku będą rodzice Madzi

7,055

Ola, ładne to mieszkanko i nawet przestrzenne smile jak dla dwojki bobasow to akurat 4pokojowe smile a zeszli ogolnie cos z ceny czy nie?

Tynka, my mamy niecale 50m2 wiec nie jest to duzo, ale na sam poczatek starczy smile wazne, ze swoje, i nie trzeba mieszkac z tesciami czy rodzicami hehe chociaz jeden pokoj bedzie zajmowal jego brat, ale tym sie akurat nie przejmuje, a jak babcia odejdzie z tego swiata, to wtedy bedzie gora juz cala nasza. Ten brat i tak bedzie u nas tylko spal, a kuchnie i lazienke bedzie mial u babci w piwnicy smile ale Ola ma chyba tez 70m2 wiec tez troche miejsca bedziecie mieli:) i dwa pokoje czy 3? chyba 3 co nie? bo nie pamietam smile

7,056

Wprowadziłam was w błąd spytałam sie mojego i mamy 60m2, mamy tam narazie jeden pokój jest duży bo ma 25 m2, chcemy sobie przybudować jeszcze pokój i wykorzystać poddasze.

7,057

A czyli z duzego pokoju chcecie zrobic 2 mniejsze, tak? smile i np na poddaszu jakis pokoik zrobic?

7,058

nie, chcemy przybudować  pokój i jak kiedyś nam pieniądze pozwolą to chcemy zrobic pokój na poddaszu:)

7,059

Na poddaszu swietne sa pokoje, podobaja mi sie bardzo takie pomieszczenia smile my mamy dom bez poddasza, zwykly, a szkoda hehe jedyne co to mamy z gory jeszcze 5 schodkow i taka wneke jakby i tam zrobilismy sobie szafe taka duza na ciuchy/rzeczy, lustro, zelazko itp smile szafa do ktorej sie wchodzi hehe i prawie jak w lumpeksie, bo mamy jeden taki duuuzy wieszak i na nim wszystko wisi i sie tak przebiera ciuchy lol
Jak macie tyle miesca, to pewnie ze sobie dobujcie pokoj, zawsze to wiecej o jedno pomieszczenie:) ale podobne jak Ty nie moge sie juz doczekac, jak juz mieszkanko bedzie cale gotowe smile

7,060

Też bym chciała mieć taką duża szafe z lustrem, taka szafa jest strasznie wykorzystana. A macie jakieś podwórko?

7,061

Wiesz, jak tam sie powsadzalo szafki, porobilo wieszaki, powiesilo lustro i ciuchy, powkladalo buty i inne pierdoly, to ta szafa juz taka duza nie jest hehe ale przynajmniej mam sie gdzie malowaci nie musze schodzic na dol do piwnicy tongue
Tak, mamy ogrodek i działke,  i dwie komorki takie na podworku, wiec jakies warzywa i owoce mamy smile a Wy macie? czy tylko domek postawiony bez ogrodzenia zadnego i ogordka? my mieszamy w domu blizniaczym smile

7,062 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-03-29 19:39:49)

Narazie nie mamy ogrodzonej działki ale chcemy sie grodzić nie długo, drzewka mamy już posadzone. Ogólnie dużą mamy działke, na wszystko znajdzie się miejsce:)
Myśle jak zrobić taras czy ma być zadaszony czy nie, jak myslisz jak będzie lepiej?
Fajnie że macie miejsce na dworze to zawsze można sobie posiedzieć wieczorkiem na powietrzu.

7,063

Najlepiej to na balkonie sobie siedziec i popijac winko big_smile my mamy maly balkon na gorze, oni na dole maja wiekszy i od razu zejscie na podworko. Moj wymyslil jeszcze sobie swiatla na dworze przy balkonie, zeby jasno bylo, jak bedzie ciemno na dworze hehe
Hmm jesli chodzi o taras bardziej podoba mi sie zadaszony smile bo Wy nie macie pietrowego domu, wiec mysle, ze taki ladniej by pasowal, ale to tez zalezy. My  nie mamy tarasu takiego, jedynie kostke brukowa od bramy do schodow i schody sa niezadaszone i zadaszenuie zaczyna sie od samej gory, jak juz sie stoi przy drzwiach wejsciowych, ale tu u nas takl bardziej pasuje, choc mi sie bardziej zadaszone podobaja:)
O, to jak drzewko juz posadzil, dom ma, to jeszcze dziecko musi splodzic lol moj jeszcze drzewo chce posadzic, ale ciekawa jestem co z tego wyjdzie hehe

7,064

Tynka napisał/a:

Myśle jak zrobić taras czy ma być zadaszony czy nie, jak myslisz jak będzie lepiej?

My mamy niezadaszony i ładnie wygląda, ale to w sumie jak wam pasuje smile

7,065

Jeszcze trochę i będzie dziecko:p
Mi też bardziej podoba się zadaszony taraz, fajnie jest sobie wieczorkiem zrobić grila:p Mika mam nadzieje że jak będziecie mieć wszystko zrobione to sie pochwalisz? smile

7,066

Tynka, pewnie, ze sie pochwale hehe bede wrzucala zdjecia pokolei, najpierw pokoju bo od niego M, zaczal robic, a potem jednoczesnie bedzie szla kuchnia i lazienka, w lazience tylko kafelki postawic, bo kuchnia to cala do remontu hmm ale jak tylko cos bedzie, to od razu focie bede wstawiala:) nawrt jutro zrobie zdjecie szafy i Wam pokaze, jak to wyglada smile

Jesli chodzi o te tarasy, to juz zalezy od upodobania, i takie sa ladne i takie, ale bardziej wlasnie zadaszone mi sie podoba bo i na deszcz sie sprawdzaja i wlasnie na grilla wieczornego np smile ja uwielbiam karkowke z grilla i te takie bagietki mmmm big_smile az mi sie grilla zachcialo hehe

U was tez tak pada?? yikes yikes M. wraca z pracy wlasnie rowerem, zahcialo mu sie jechac rano rowerem, bo przeciez stwierdzil, ze pogoda bedzie piekna w ciagu dnia, no to ma lol teaz to dopiero bedzie szybko do mnie jechal lol

Tynka, mam nadzieje, ze i u nas niedlugo bedzie dziecko hehe ostatnio mi gadal, ze po remoncie bierzemy sie za to, jak sie tylko ogarniemy jakos, bo z tym moim tylozgieciem nie ma na co czekac tongue taaa, ale seksu to mi dac nie chce, ale co tam, dzis tez sprobuje powalczyc lol

7,067

I Ty oczywiscie tez sie chwal zdjeciami i tym co juz robiliscie smile bo ciekawi mnie bardzo, jak to wyszlo wszystko smile

7,068

Mika09 napisał/a:

Tynka, mam nadzieje, ze i u nas niedlugo bedzie dziecko hehe ostatnio mi gadal, ze po remoncie bierzemy sie za to, jak sie tylko ogarniemy jakos, bo z tym moim tylozgieciem nie ma na co czekac tongue taaa, ale seksu to mi dac nie chce, ale co tam, dzis tez sprobuje powalczyc lol

To ciekawe jak Ci zrobi dziecko jak seksu nie chce tongue Jakoś to przeboleje? lol

7,069

U nas nie pada, to twojemu się za chciało jechać rowerem:) pewnie zobaczył że brzuszek mu się robi:p hehe mój też dostał brzuszek ostatnio:p 
To twój chyba myśli o dziecku fantastycznie kochana:)
Za mną też chodzi karkówka z grilla pychotka:p
To czekamy za fotkami.

7,070

czarna, wiosna jest, moze bede wiatropylna lol lol
wiesz,powiedzial, ze po remoncie zaczniemy sie za to brac, wiec moze po remoncie mu sie odmieni i nagle bedzie na km od niego jechalo 100% libido lol lol chcialabym to widziec big_smile Matko, gdzie jest ten Mateusz sprzed roku, ktory nie pozwalal mi nawet isc do WC sie zalatwic, bo chcialo mu sie bzykac, Kur** niedowierzam normalnie yikes yikes no ale dziewczyny, dzis kolejne polowanie, tak latwo nie odpuszcze lol

7,071

Tynka, predzej zobaczyl, ze brzuszek mu spadl to stwierdzil, ze moze by tak dalej chudnac, jak wazy az 65kg przy 183cm lol lol lol nie no, on lubi jezdzic rowerem, zainwestowal w niego prawie 4tysiace yikes yikes i jezdzil na maratony rowerewe, ma dyplomy i medale dlatego nie lubie z nim jezdzic, bo tyle obrotow kol ile ja zrobie w ciagu minuty, to on zrobi to w ciagu 5 minut lol lol nie wiem jak on to robi, no ale musze sie uczyc od najlepszych tongue

Tynka, to moze razem bedziemy lazic z brzucholami?? big_smile

7,072

Może raz złamie swoje śluby czystości i zrobi Ci dzidziusia lol

7,073

czarma, daj Panie Boze, by to bylo dzisiaj lol lol ale jestem po okresie zaraz, a w sumie juz taka koncoweczka, wiec z dziecka nici, musze go przytrzymac z dwa tygodnie jeszcze tongue ale my sie kochamy i w plodne i nieplodne i nic hmm
Ty tez cos kiedys pisalas o dziecku, a wiec mam pytanie - ktora z Was by miala rodzic? tongue chyba Twoja, bo juz przyzwyczajona do szpitali ? hehe

7,074 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-03-29 20:19:12)

Raczej ja, bym miała lekarkę pod ręką tongue

7,075

Tez prawda, ale nie ginekolog tongue musialabys pojsc do faceta, zeby zazdrosna nie byla hehe

Dobra moj przyjechal, to ja uciekam, musze go osuszyc, bo mokry jak nie wiem, ino zeby sie nie przeziebil mi yikes
Jutro wezme sie za jakies notatki smile
Buziaki i do jutra:*

7,076

Haha, nie wiem do kogo tam bym poszła, zobaczymy big_smile

To powodzenia w dzisiejszym dobieraniu się do niego lol
Pa :*

7,077

Mika ten twój to chudzinka:) fajnie że ma swoją pasje w której odnosi sukcesy. Mój to grał od zawsze w piłkę nożną w jakimś klubie. Mika zobaczymy jak to będzie ale jak byśmy razem chodziły z brzuszkami to było by fajnie;)

7,078

...a ja nocuje od wczoraj u mojego tzn u rodzicow jego bo wyjechali do babci na kilka dni:) i czekam az z pracy wroci to go pomolestuje hehe:)

...nudy mnie zżerają nie ziemskie masakra...

7,079

..a no i za ścianą mamy widownie jego 3siostry hehe

7,080

...a co do brzuszków to nie ma chętnej by do mnie dołączyć smile?

7,081

a ja muszę czekać do  niedzieli big_smile
wy tu gadu gadu o domkach swoich czy tam mieszkaniach i tylko ja taka cipka, że mieszkam z rodzicami big_smile

7,082

....e tam robacek przyjdzie i pora na ciebie ja tez bym pewnie dalej z rodzicami mieszkała gdyby nie zaistniała sytuacja hehe

...wy tu gadu gadu o tarasach balkonach a my mamy mieszkanie na 5pietrze 10pietrowego wiezowca , ale za to balkon duzy hehe

7,083

a ja mieszkam na wsi i do tego z rodzicami. czasami chciałabym się wynieść do miasta, ale nie mam z czym...
w mieście mieszkając w bloku tak naprawdę nic Cię nie obchodzi...
a czasem mam dosyć tej pięknej i zdrowej wsi...

7,084

...no ja póki co mieszkam na wsi ale przenosze się do miasta:) ale przeraza mnie mysl mieszkania w bloku hehe bo cale zycie w domku mieszkam...

7,085

ja też od urodzenia w domu, ale chciałabym chyba w bloku...
ale jeszcze się okaże jak to w ogóle będzie smile

Posty [ 7,021 do 7,085 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 107 108 109 110 111 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024