Ola, no to tak jak my, kredyt na 150 000 albo 160 000 i na 25 lat, no ale cos za cos:) wazne, ze dostal ta zdolnosc kredytowa i mozecie miec kredyt ale i tak duuzo bierzecie biorac pod uwage, ze mowilas, ze mieszkanie jest w dobrym stanie, ze sa panele, umeblowana kuchnia itp chyba ze cos mi sie pomylilo
My zmywarki miec nie bedziemy, bo nie ma miejsca na nia, choc odplyw mamy w razie w. Ja tam lubie zmywac, wiec mi to tam rybka, moze kiedys zainwestujemy w zmywarke, jak bedzie trzeba, a poki co nie. Oczywiscie jesli byloby miejsce, to jak najabrdziej, ale w takim wypadku odpada, bo kuchnia jest baaaaardzo mala
za to wieksza lazienka 
Tynka, jesli chodzi o meble, to bedzie cos takiego http://www.kelman.pl/gallery/16/19/1_max.jpg z tym, ze białe meble chyba, a telewizor bedzie na scianie wisial na takim tynku, bo jedna sciana bedzie z takiej jakby cegły, ale o tym juz pisalam:) sofe mamy, do tego stolik i z boku stol z krzeslami, cos a'la jadalnia, bo w kuhcni miejsca nie bedzie na zarelko
a kuchnie juz mamy calutka gotowa zrobiona tylko musimy pokazac fchowcom, zeby na wymiar nam ja zrobili. Bedzie piekniusienka hehe nie mam zdj tutaj bo M. ma na swoim laptopie, ale meble cos jakby czerwone, podwieszany sufit okgragly i pelno swiate, jakis polek itp. Mala bedzie ale przynajmniej przytulna:) i sprzety typu lodowka, plyta gazowa, piekarnik itp mamy juz wybrane tylko zamowimy jeszcze
a wy juz rozgaldaliscie sie za takimi rzeczami?:)