Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 106 107 108 109 110 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,956 do 7,020 z 10,560 ]

6,956 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-03-25 22:40:47)

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

dokładnie.
to mój przynajmneij jeszcze 2 razy pojedzie... a czy więcej? okaże się w praniu...
ja mam nadzieję, że nie, ale nigdy nic nie wiadomo...

ja jestem dobrej myśli. wiem, że warto czekać i będę czekać smile

hej Ola smile ja jestem mega szczęśliwa. nie wiem czy doczytałaś, już tylko tydzień muszę czekać na mojego smile

Zobacz podobne tematy :

6,957

,,,no widzisz jola doczekałaś sie:) a ja musze jeszcze do pazdziernika czekac na moje malenstwa i koniec "problemów"z nimi zwiazanych mam na mysli oczywiscie ciagle wizyty w szpitalu...eh

damy rade:)

6,958

problemy to się kochana dopiero zaczną wink
chyba, że trafią Ci się takie aniołki jak mój bratanek wink (ten, który mieszka ze mną smile)

6,959

...a co do związku na odległość to nie mam doswiadczenia ja z moim widuje się w miare mozliwosci a wlasciwie zalezy na ktora zmiane pracuje jak na rano to codziennie sie widujemy a jak inne zmiany a pracuje na 4 to zalezy srednio tak z 3,4 razy w tygodniu:)no i kazde weekendy nasze:)i tak od 3lat i 3msc:)

6,960

Możliwe że mój też wyjedzie ale co zrobić, takie jest życie jezeli chce się coś mieć to trzeba sie poświęcić.
Cześć Olka zobaczysz jak ten czas szybko minie do października:)

6,961

,,,jola to juz mimo wszytsko beda slodkie problemy a nie ciagly strach czy wszytsko z nimi oki wiadomo strach po porodzie tez bedzie ale teraz to strach jest silniejszy bo chodzi o dobre rozwijanie sie maluchów...

6,962

życie jest piękne Dziewczyny smile
wszystko się ułoży, a jak się nie ułoży to będzie spieprzone big_smile

uwielbiam te moje wywody filozoficzne big_smile
są tak głupie i pozbawione jakiegokolwiek sensu big_smile

6,963

,,,tynka no napewno minie ze ho ho hehe boze gdzie tam pazdziernik...ewentualnie ciut wczesniej

6,964

a potem będziesz się bawić, kochać i uwielbiać te maluszki smile

powiem Wam, że mi znów się instynkt macierzyński włączył... miałam dziś chwile na rękach małego Miłoszka (ten najmłodszy, prawie 3tygodniowy bratanek) i tak mi się znów dziecka zapragnęło, że aż strach smile
taki śliczny, maleńki i kochany smile

6,965

studiuje tu ktoras administracje hmm?bo nie wiem czy mi sie cos pomylilo a moze jednak:)?

6,966

...a ja jeszcze ani razu ciocia nie zostalam hehe

6,967

każdy ma jakieś problemy ale wcześniej czy później wychodzi się na prostą.
Ola lepiej już się czujesz?

6,968

Tzn chwile grozy minęly najgorsze za mną...pozostało tylko wielkie zmeczenie i ciagla ochota na sen:)

6,969

Ja jestem na administracji na pierwszym roku

6,970

no i prawodopodobnie jutro do domku wychodze:)

6,971

,,,no wlasnie TYnka to dobrze mi switalo hehe i jak tam po sesji??podoba sie kierunek?

6,972

a ja już 9 razy jestem ciocią big_smile
a jeszcze 3 rodzeństwa nie ma żadnych dzieci, więc jeszcze wiele przede mną smile

6,973

...no jola ty to masz mega rodzinke heh ja mam raptem 2braci w tym jeden zonaty i staraja sie od ponad pol roku o dziecko i nic....

6,974

Wlasnie czasem odleglosc umacnia zwiazek.

Olus super ze juz do domu wrocisz:)

A ja jestem tak wkurwiona ze spac nie moge!

6,975

....tesia a co sie dzieje?

6,976

co jest tesia?

6,977

Po sesi dobrze, jestem nawet zadowolona. Kierunek podoba mi się, ma zostosowanie w codziennym życiu, jak to się mówi nie znajomość prawa szkodzi ciągle to nam powtarzają na zajęciach.

6,978

....a mi sie przestał podobac od kiedy mam pecha w niesprawiedliwym ocenianiu i zawsze na mnie pada wrrr

6,979

ajć. to nie fajnie macie.
u mnie ogólnie nie ma źle. poprawki żadnej nie miałam więc jest dobrze big_smile

6,980

no ja mialam tylko jedna na 1sem z ekonomii ale babka jest znana z  oblewania i tak na 150 osob za 1 razem zdalo 15osob heh ja zdalam za 3 a masa ludzi walczy dalej z awansem a jestesmy juz na 4sem...masakra teraz na 3 sem znowu rzeznia z p.pracy naszczescie zdalam bez poprawki ale masa osob dalej walczy....<babka z cw ich oblewa tym samym nie moga do egz podejsc> i tak w kolo...i kasa leci..

6,981

Pisalam wam kiedys ze mam psa.
i szfagierka na zlosc mi tez sobie psa przyprowadzila i chciala zeby spal i byl tam gdzie moj pies bo ona nie ma go gdzie dac. Ja sie nie zgodzilam to wziela go na swoja czesc domu i przez 3 drzwi slysze jak szczeka i ona do niego nie pojdzie. szczur z tegopsa ma moze z miesiac a wogole nie wychowany. i warczy na mojego psa i gryzie go ale to nie ze chce sie bawic tylko w taki sposob zeby wyp.... A kvrwa jak sie psa bierze to sie go uczy czego nie wolno. a szfagierka sie ciesz ze ten maly smrud warczy na mojego psa ktory byl tu wczesniej.

6,982

...no i jednego sie nauczylam nie ma sprawiedliwosci na studiach nic a nic...

6,983

tesia, współczuję szwagierki

6,984

...tesia nie ma sie co przejmowac ja mam w domu bratowa lenia do kwadratu brat zapiepsza do roboty i przy remoncie a ta z browarem przy kompie i wielka obraza jak moj brat chce wieczorem isc spac a ona na impreze by poszla normalnie zalosna baba...nie pracuje nie uczy sie nic a nic stwierdzila ze sie wyuczyla jest po zawodowce i mysli ze jest bog wie kim...

6,985

Ola nikt nie mówił że studia będą sprawiedliwe tongue Życie w ogóle nie jest sprawiedliwe...

Ja jestem ciocią razy 2, no chyba że liczy się siostra cioteczna też, która jest dla mnie jak siostra (wszystkie 3 cioteczne są dla mnie jak siostry) bo w sumie dłużej z nimi pod jednym dachem mieszkałam niż z własną rodzoną siostrą big_smile A ciocią jestem już wiele, wiele lat, większość mojego życia smile

6,986

raz miala psa to zdech bo mial robaki a ona do weterymarza nie pojechala bo stwierdyila ze mu przejdzie. juz moj z litosci dla psa chcial ja odwiezc to ona czasu nie ma. a ma 21 lat studjuje tylko weekendz i nie pracuje wogole i nie szuka pracy

6,987

ide spac dobranoc smile

6,988

Mnie też dzisiaj wkurzyła siostra mojego M, zaczęła się wtrącać po między mnie i mojego M.

6,989

a ja dziś cały dzień uśmiechnięta chodziłam smile

6,990

Ale to jakoś nie zepsuła mi humoru M powiedział jej co myśli, ostatnio powiedziała mi żebym okno umyła w M pokoju powiedziałam a co to ja jestem sprzątaczka, mogę jej pomóc ale za nią robić niebęde.

6,991

i prawidłowo smile
mieszkacie razem? czy po prostu byłaś akurat u Niego?

6,992

Nie mieszkamy razem a u niego poprostu byłam.

6,993

przegięła big_smile

6,994

Witam o 10 wychodze ze szpitala byl u mnei lekarz z rana i wszytsko oki i zakaz seksu cofnięty ale i tak mam stracha wiec bede dalej postowac:)

Pozdrawiam papa

6,995

O Ola, to juz mozesz sie grzmocic big_smile to korzystaj i wyseksuj sie i za mna, bo ja nie wiem co to jest lol lol obys juz wiecej nie musiala trafiac do tego szpitala! ale wszystko jest ok, i nie musisz juz lezec caly czas? moze chodzic normalnie, bzykac sie itp? tez bym uwazala na Twoim miejscu, ale zapewne by, nie wytrzymala i sie pokochala chociaz raz tongue

Ja szwagra tez nie mam lepszego big_smile wszyscy w tym domu sa siebie warci, a ja tu mieszkam :]
Jutro jade do domu, bo nie ma po co tu siedziec. Musze tylko przyjechac na srode bo ide na jaies spotkanie z orifllamu big_smile zostane konsultantka tylko dlaego by miec tansze kosmetyki hehe

6,996

...MIKA dalej mam L-4 niby jest juz lepiej ale i tak nie moge szalec za bardo w sensie jakies sprzatanie swiateczne itd...duzo odpoczywac mam a co do seksu to moze cos podzialamy hehe:)

...chcica jest silniejsza hehe

Pozdrawiam.

6,997

ja też chcę seksu... ale jeszcze TYLKO 6 dni big_smile
idealnie big_smile
bardzo bardzo bardzo się cieszę smile

6,998

RoBaCeK78 napisał/a:

ja też chcę seksu... ale jeszcze TYLKO 6 dni big_smile
idealnie big_smile

Jeszcze tylko 6 godzin big_smile Idealnie tongue

6,999

czy Ty musisz zawsze wykorzystywać podobne dane jak ja ? big_smile

7,000

Nie moja wina, że tak się układa tongue

7,001

pff...!
a rób sobie co chcesz tongue
i tak Cię przelecę smile tongue lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

7,002

Fajna obietnica big_smile Pod warunkiem, że moją dziewczynę też, jesteśmy nierozłączne tongue

7,003

i Mika też idzie z nami big_smile
to już przecież mamy zaplanowane big_smile

7,004

To będzie seks stulecia tongue

7,005

...tez się dołącze:)

7,006

Mika to konsultantka mozesz zostac przez moja strone www.oflame.pl a do zdobycia jest bransoletka APART oraz cenne kosmetyki. wszystko sprawdzisz w zakladce konkurs i zbieraj nagrody. wogole wszystkie wejdzcie na strone i zapoznajcie sie z nia:)

A co v was? widze seks temat przewodni:P

7,007

....dziewczyny moj wpada za chwile to sie wyżyje hehe

dobrej nocki:)

7,008

Hehe to dzieci beda miec karuzele:P to u ciebie sie spotykacie?

7,009

ekoola89 napisał/a:

...tez się dołącze:)

Do les orgii? big_smile Zapraszamy big_smile

7,010

ola i jak tam po seksiku?? lol lol

tesia, ja juz bylam na spotkaniu takim i jutro ide obgdac szczegoly techniczne, wiem co jest do wygrania itp bo bylam nz warsztatach smile nie wiem czy te kosmetyki sie sprawdza, ale zamowie a jak beda zle, to wiecej nie bede zamawiac i tyle smile

Ja moze dzis sprobuje wykorzystyac mojego, choc nie wiem czy mi sie uda tongue mialam do domku jechac, ale prosil mnie zebym zostala i pomogla mu w remoncie, a i tak mam pelno prasowania hmm

7,011

hej poszaleliśmy wczoraj ale z umiarem i wielką ostrożnościa ,czyli bez rewelacji ale lepsze to niz nic hehe..:)
....dzis moj mnie bierze do kina a teraz ogladam meble do mieszkanka:)

pozdrawiam milego dnia:)papa

7,012

a ja muszę szukać pracy... szef ten z baru mi gadał, żebym coś szukała, bo on nie wie jak długo to wszystko jeszcze potrawa...! cholera mógł powiedzieć wcześniej, a tak zmarnowałam w domu kilka tygodni! wrr...!

7,013

Zapisz sie do oriflame i pracuj w marketingu w ktorym mozna zarobic od 10zl do nie ograniczonej kasy.

7,014

jakoś nie kręci mnie takla praca smile

7,015

w orriflamie duzo nie zarobisz tongue no chyba, ze juz jestes menadzerem itp to raz, a dwqa trzeba miec komu sprzedawac te kosmetyki tongue ja nie bede miala komu, bo u mnie wszyscy sa w avonie i ja tez wole avon, no ale z racji tego, ze nigdy nie kupowalam zadnych podladow z orriflamu a jestem ich ciekawa, to chociaz sprobuje a gowno na tym zarobie tongue jak beda zle, to nie bede zamawiala, i mnie sami wypierdziela big_smile

Ola, to poszaleliscie chociaz troche hehe ja chcialam cos wczoraj i dzisiaj, ale oczywiscie bez skutku... bierze moja reke, albo mnie odpycha i taki bylby final moich staran :]

Jola, to chamsko troche postapil, ale pewnie sam nie byl pewien jak to skonczy hmm musisz poszukac innej roboty i nie martw sie, bo ja tez strace kilka tygodni, a mnie wypierdzeila z tego CCC moze juz w sobote. Takiego chamstwa i w ogole stosunku do nowej osoby, WMAWIANIA komus totalnych bzdur nigdy nie widzialam w pracy odkad na tym swiecie zyje :]

Moja polazal do pracy, a ja niedlugo ide na to spotkanie z orriflamy i potem moze polaze z kolezanka po miescie smile a jutro do domku smile

7,016

witam na poczatek musze się pochwalić , ze mieszkanko juz prawie nasze:) moj ma zdolnośc kredytowa i kredyt dostaniemy ale przed nami duzo zalatwiania...pocieszajaćy jest jednak fakt ze w kazdej chwili mozemy sie wprowadzac...wlaściciel obecny poszedl nam na reke wiec zaczynamy urzadzanie sie i wielki remont:)

dzis jade pierwszy raz zobaczyc to mieszkanko:)

pozdrawiam papa

P.S samopoczucie coraz lepsze wiec moge normalnie funkcjonowac w graniacach rozsądku:)

7,017

No to Ola swietnie, w koncu cos sie zaczyna ukladac smile a na ile bierzecie ten kredyt? i jaka kwota jesli mozna wiedziec? smile

Ehh zeby u mnie tak sie sprawy potoczylo, to bylo zajebiscie :] a u mnie sie cofa wszystko zamiast isc cokolwiek do przodu hmm

7,018

Czemu cofa? Co tam u Cię? wink

7,019

Czarna, lepiej nie pisac co u mnie, bo po co mam tu zamulac hehe jak u Oli i pewnie u kazdej z Was wszystko rozwija, tak u mnie stoi w miejscu albo i sie cofa, moze to ja w rozwoju sie cofam?? lol chodzi ogolnie o moje zycie, o prace, studia, a przede wszystkim o moj ZWIAZEK, ktorego juz chyba zwiazkiem nazwac nie mozna tylko nie wiem czym.

7,020

Ekoola super że macie prawie swoje mieszkanie:)
Mika kochana ty się marnujesz z tym chłopakiem, macie inne cele, on chce się bawić a ty byś chciała dom, rodzine.

Posty [ 6,956 do 7,020 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 106 107 108 109 110 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024