E nie dalo sie wredna baba mnie nie slucha. po zatym jest grzeczna tylko przy tym sikaniu nie chce w jednym mejscu. a nie zmam zadnych sposobow na to.
To mika jak dasz sobie rade?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
E nie dalo sie wredna baba mnie nie slucha. po zatym jest grzeczna tylko przy tym sikaniu nie chce w jednym mejscu. a nie zmam zadnych sposobow na to.
To mika jak dasz sobie rade?
tesia, musisz ja czyms przekupic haha jakas koscia czy mieskiem
nie wiem jak sobie poradze, bo oni mysla, ze po 3 dniah pracy bede wszystko robila perfect
i wkurwiaja sie na mnie za przeproszeniem za to, ze zrobie cos zle
oni nawet tlumaczyc nie potrafia!! a jak juz gada, to tak sie jezyk placze, a za chwile :"nie nie, przepraszam..." no to WTF??:/ nie wiem, jest jedna dziewczyna taka normalna ktora nie krzyczy, powie Ci o co chodzi i rozumie, ze mozesz zrobic zle, bo przeciez nie od razu rzym zbudowano!! a reszta lacznie z kierowkiem paranoja ;( plakac mi sie chce ;(
Hej ,
Mika tak to juz jest z tą pracą pamietam jak mnie zostawiła szefowa samą po 2dniach pracy w małym sklepie wówczas pracowałam i jakos musialam dac radę....przetrwasz:)
u nas juz oki jak dobrze pojdzie wponiedzialek wyjde i znowu powtorka z rozrywki lezenie przez duże L i nic nie robienie chodzi i tak nic nie robiłam....
pozdrawiam....
Ja wczoraj wróciłam bardzo późno do domu i już nawet mi się nie chciało włączać komputera. Byłam na spotkaniu w sprawie wyjazdu do Stanów jako Au Pair. No powiem bardzo bym chciała, ale czy dam radę? Czy nie zawalę studiów przez to? Ciężka decyzja.
A dziś wybieram się na szybkie zakupy. Muszę sczytać ostatni raz rozdział badawczy pracy mgr i we wtorek go oddam. A tak to reszta dnia też raczej pod względem nauki i pisania jakichś prac mi minie.
ola, to obys nie musiala juz wracac do tego szpitala!!tzn na porod bys wrocila
a nie wiesz czy bedziesz miec cesarke czy naturalnie? bo to roznie bywa z tymi blizniakami, ale znam przypadki, ze naturlanie sie rodzilo ![]()
No ja mysle, ze jutro sobie poradze, musze nie mam wyjscia tylko tam jest duzy ruch
ajeszcze spimy godzine krocej, to juz w ogole ![]()
Mika a gdzie Ty teraz pracujesz?
Ja dziś w sumie nic nie zrobiłam, nic co miałam w planach przynajmniej, jedynie zakupy. Kopiłam sobie 3 fajne bluzeczki na wiosnę
A teraz muffiny w piekarniku siedzą
No i niestety jednak popsułam nowy blender ;( nie działa i nie wiem co teraz. Jakieś 2 miesiące temu spadł mi z szafki, ale potem wiele razy go używałam aż tu dziś nagle nie chce działać ;( Rodzice mnie zatłuką, bo drogi był, a mamy go 3 miesiące dopiero ;(
poza tym humor mi się psuje i za dużo przemyśleń się pojawia.
madz, w CCC pracuje
i wszystko moze byloby OK gdyby nie atmosfera i towarzystwo procz JEDNEJ normalnej dziewczyny, z ktora idzie jeszcze pogadac, bo reszta.... zal ![]()
Ja tez dzis nie zrobilam w sumie nic ciekawego
bylam popoludniu na warsztatyach kosmetycznych z orifflamu i zaczal mnie brzuch tak bolec ze szok, nawet w tesco jak bylam siadlam na kafelkach, bo myslalam, ze nie wyrobie
oczywiscie okres musial przyleciec, bo jakby inaczej
moze ja bezplodna jestem? :]
I mam tak jak Ty... za duzo przemyslen:/ chyba sama na sile sobie je wymyslam hehe ale tak to jest, jak sie siedzi samemu i na sile szuke sobie zajecia....
O kurde, moze moglabys go jeszcze jakos zareklamowac? nie musisz mowic, ze upadl, choc potem to i tal moze wyjsc, ale jaks gwarancja powinna byc.
jest gwarancja, ale nie wiem gdzie ją mama włożyła więc jutro poszukamy jej. Poza tym widać że się coś z nim działo bo jest pęknięta obudowa niestety, ale kurde przez 2 miesiące działał po tym upadku bez żadnego problemu i to nawet często go używałam. No zobaczymy jak to będzie, może da radę na gwarancji oddać, albo chociaż naprawić.
Mika też sama siedzę od wczoraj i chyba sama wymyślam problemy. No ale ostatnio nie mam się z kim tymi przemyśleniami podzielić, przyjaciel chyba mam mnie głęboko gdzieś i pisze do mnie jak tylko coś chce ![]()
kurde, to jak jest peknieta obudowa, to moze byc problem:/ bo zapewne domysla sie, ze albo Ci spadl albo cos sie z nim stalo, ale nie z winy technicznej tylko Twojej
wiesz jak to jest, zawse wymyslaja powody na niekorzysc klienta. To masz tak jak ja z laptopem z tym ze on mi nie spadl ani nic.... z dnia na dzien zniknal mi dzwiek w laptopie i nie mialam go od sierpnia!!! dopiero jakis tydzien temu sam sie wlaczyl i jest do tej pory, wiec WTF??
takze nie zalamuj sie, moze sie jeszcze wlaczy hehe ja myslalam, ze u mnie karta dzwiekowa poszla, bo w ustawieniach wszyswtko ok bylo, nawet kolega informatyk nie wiedzial o co kaman i jak juz mialam karte zmieniac na nowa okazalo sie, ze dzwiek sam sie wlaczyl
Ja pogadac tez nie mam z kim, bo facetma swoje problemy i nie narzekam mu juz, bo i mnie bedzie mial dosyc hehe ale wraca z pracy juz, to moze troche mu dzis pomarudze, bo jak mam okres, to zawsze mnie zbiera na przemyslenia
chyba wszystkie baby tak maja! a niestety ze znajomymi tak jest, ze jak tylko czegos chca, to dzownia:/
heh, skąd ja to znam....
każdy Jolę lubi jak coś od Joli chce ![]()
a ja jestem mega happpy ![]()
mój Luby do mnie dzwonił i tak słodził
:):):)
a dziś też się troszkę obijałam ![]()
ugotowałam obiad, zrobiłam sałatkę, upiekłam placka, posprzątałam, zajmowałam się moim cudownym bratankiem.
ot, jak zwykła sobota...
a jutro raczej na pewno wybieram się na oględziny najmłodszego członka rodziny ![]()
Ja chyba tez bede miec okres bo smety mnie mecza i z moim sie dogadac nie moge. czasem naprawde mnie wkurzy albo ja tez wyolbrzymiam.:/
Mika to ty konsultantka jestes?
a ja mam chyba teraz gdzieś dni płodne, bo mnie chcica morduje ![]()
mam nadzieję, że będzie na tyle wyrozumiała @, że na święta da mi spokój ![]()
hej dzoewczyny jest tu ktos jeszcze?:)mnie nuda tutaj w tym szpitalu zabija eh ![]()
jestem jestem ![]()
co słychać?
...MIKA co do porodu to narazie nie ma przeciwskazań bym rodziła naturalnie no ale jak to lekarz ujął wyjdzie w praniu ,więc nie nastawiam sie na nic ide na zywiol:)
ja to bym nawet osobiście nie chciała cesarki...
....jola nic ciekawego szału tutaj dostane zaraz masakra...spac sie nie chce ,nie ma sie do kogo odezwac-sama na sali jestem normalnie szał cial hehea jak tam u Ciebie?
jestem mega happy ![]()
mój dzwonił ![]()
i tak mi słodził
:D:D
....ja tez nie chce cc ale musze sie z tym liczyc bardziej niz jakbym była w ciazy z jednym dzieckiem no ale i wtedy cc czasem jest konieczne w ostatniej chwili wiec roznie to bywa...byle by dzieci urodzily sie cale i zdrowe:)
...no widzisz przynajmniej Tobie sie wiedzie:)
ja wiem jak bratowa się męczyła. ledwie chodziła...
nie chcę Cię straszyć, ale tak jest
...no wiem ale coz poradzic trzeba przetrwac ja jestem drobna wiec moge nie byc w stanie urodzic naturalnie moja mama miala 3cesarki wiec moge miec to w genach hehe oby nie bo w sumie 1 brata urodzila naturalnie male urodzil sie martwy:(
a wiesz. moja mama urodziła 8 dzieci
wszystko naturalnie
jedna starsza siostra moja miała 3 cesarki, druga starsza urodziła sama 2 dzieci.
zostałam jeszcze ja i jeszcze jedna siostra starsza ![]()
ale ja liczę na swoje własne siły, mimo iż drobniutka jestem ![]()
ale moja mama jest niższa ode mnie
także to są brednie ![]()
...wow to masz liczna rodzine hehe ja mam tylko 2 braci 3lata starszego i 3lata mlodszego:)
to ja mam rodzinę że ho ho ![]()
brat 12 lat starszy
siostra 11
brat 10
brat 9
siostra 8
siostra 1
najważniejsza JA
brat 4 lata mniej
...5 dzieci co roku niezle hehe
a planowali trójkę ![]()
troche zdublowali hehe ide spac papa dobrej nocki:)
dobranoc. pozdrów dzieciaczki ![]()
Dzień dobry!!! Jak Wam mija dzień?
Ja właśnie siadam do wspaniałego programu jakim jest SPSS (program statystyczny) i zaczynam magię ![]()
Poza tym chyba umrę dziś na czkawkę, już mnie dobija...
Dziewczyny to u was sa chyba inni lekarze. na moim terenie to kazda kobieta co ma blizniaki to cesarka i koniec gadania.
Hej! Co tam u was?
Hej, u mnie w porządku, ale siostra się pokłóciła z rodzicami ![]()
A u Ciebie? ![]()
A o co im poszlo?
Tynka a u ciebie jak?
ja dzisiaj mam dosc spoko dzien oprocz tego iz tysiak wywalony na naprawe samochodu poszedl sie jebac bo jest zle zrobione a mechanik nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci.
O chrzestną, czyli o mnie ![]()
A o co im chodzi?
No o moją orientację i że chyba niepoważna jest. Cóż, najwyżej na chrzcinach ich nie będzie ![]()
A ja pokonałam 4 rozdział mojej mgr
:D:D jest już 52 strony moich wypocin i jestem z tego bardzo dumna, mam nadzieję że już niedługo skończę całą pisać.
Poza tym coś mnie połamało i odcinek lędźwiowy mnie bolał pół dnia. A teraz czas odpocząć ![]()
wlasnie tacy sa ludzie. ale nie ma sie co takimi przejmowac:)
hej ![]()
ja właśnie wróciłam z oględzin mojego najmniejszego bratanka ![]()
cudowny jest ![]()
Cały dzień spędziłam z moim, nawet fajnie było. Nadal czekam za @.
Czarana nie rozumie twoich rodziców, oni powinni cię zaakceptować taką jaką jesteś bo jesteś ich dzieckiem.
Tesia samochód to jest skarbonka, wiem coś o tym.
Czarana nie rozumie twoich rodziców, oni powinni cię zaakceptować taką jaką jesteś bo jesteś ich dzieckiem.
Ale nie zaakceptują, już się tym przestałam przejmować. Tylko sami się izolują od rodziny, tej najbliższej.
Kiedyś będą tego żałować. To dobrze że się nie przejmujesz.
No wiesz, nie straciłam rodzeństwa, mam ciocię i jeszcze rodzinę mojej dziewczyny
A z rodzicami już każdy ma gorszy kontakt.
Tylko teraz jakoś nawet sobie nie wyobrażam jakiegoś pogodzenia, do niedawna jeszcze w sumie chciałam, ale teraz... jakoś nie widzę tego. Zawsze będę pamiętała co mi zrobili i... no nie wiem, nie widzę tego jakoś.
Dobrze że rodzeństwo i ciocia cie zaakceptowali:) Nie których rzeczy nie można tak od razu zapomnieć na to potrzeba czasu.
No niby tak... zobaczymy ![]()
ważne że masz obok siebie osobe którą kochasz.
No tak, to prawda, bo jednak gdyby nie ona...
A u Ciebie co tam, tak w ogóle? ![]()
U mnie w miare dobrze:p Z moim się w miare dobrze układa pewnie chwilowo a tak po zatym ciągle nie ma @.
Czemu chwilowo? A gdzie jest?
No mój jest taką osobą że raz jest miły dla mnie a za chwile strach co kolwiek powiedzieć bo zaraz się denerwuje.
Serio? Ciekawe czemu.
Niestety. M to dobry chłopak ale czasem mówi takie rzeczy że chce się z nim rozstać.
Jeny, ale to nie możesz z nim pogadać, jak ma lepszy humor? Co mówi na to?
On wie że ma z tym problem, takich rozmów było wiele ale dają poprawe tylko na chwile. Chce z nim być bo go kocham.
witajcie ![]()
a mój Ł znów dzwonił ![]()
jejku, już tylko tydzień. nie wyobrażacie sobie jak się cieszę
:)
Tynka, walnij go w głowę, może pomoże ![]()
No tak, tylko że jak aż takie rzeczy mówi. Sama nie wiem co bym zrobiła w sumie.
jejku, już tylko tydzień. nie wyobrażacie sobie jak się cieszę
:)
No... wreszcie Jola będzie bzykać ![]()
Robacek musze spróbować:) ten tydzień będzie sie tobie dłużyć.
a ja liczę na to, że zleci ![]()
w tym tygodni zamierzam umyć okna i wszystko to co się da, żeby w następnym tygodniu mieć jak najwięcej czasu dla mojego ![]()
Boże, ale jestem szczęśliwa ![]()
Jola wyczekałas swoje i masz za to nagrode:p
Jola będzie forumowo pewnie nieaktywna przez dłuższy czas ![]()
Pamiętam jak mój wyjeżdzał to był najgorszy czas dla mnie ale jak wracał to było coś pięknego. Takie rozstania to dobra próba dla związku.
może nie dłuższy, ale przez jakiś czas na pewno ![]()
i to raczej wieczorami
:D:D:D
zresztą sama nie wiem jak będzie w tymi spotkaniami, bo wiadomo, że i on coś w domu będzie chciał zrobić, ja też będę miała obowiązki...
do tego on musi załatwić kilka spraw przed kolejnym wyjazdem...
ale i tak się cieszę ![]()
Tynka a propos prób... pytałam go wczoraj o top czy się bał na początku... bał, ale jest bardzo zadowolony, że dałam radę i nie zrezygnowałam
bo my ni byliśmy razem miesiąc jak on pojechał
Ja z moim byłam pół roku, wyjezdzał przez rok, spotykaliśmy się co miesiąc na weekend. Taka próba to być albo nie być.
Hej hej dziewczynki:) jeszcze troche i świra dostane hehe gdyby nie net to bym z nudów umarła:)
a jak tam u Was?:)
Strony Poprzednia 1 … 105 106 107 108 109 … 163 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024