Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,566 do 6,630 z 10,560 ]

6,566

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

witajcie Panie smile

żeby nie było, ja zdrady nie usprawiedliwiam. tylko inaczej bym popatrzyła na to, jeśli facet bzyknąłby się z panną (niewybaczalne!) a inaczej jakby z facetem big_smile jestem zdania, że wszystkiego trzeba w życiu spróbować big_smile a że seks z kobietą (swoją) ma to innej bym nie popuściła. a gdyby mój chciał z facetem...? proszę bardzo, ale żeby tego nie ukrył przede mną, bo chciałabym wiedzieć jak mu było big_smile:D:D
jestem tolerancyjna i baaardzo dużo potrafię zrozumieć smile

Ola rodzina się nie przejmuj. moja CUDOWNA mamusia tez mi dziś takich wrażeń dostarczyła, że aż się popłakałam. tak mi dowaliła...

Zobacz podobne tematy :

6,567

Mika gratuluje pracy. To nie jest tak że się nakręcam tylko poprostu to jest dla mnie coś dziwnego, że nic nie czuje. Mam sto myśli na minute ale nie stresuje się:) co ma być to będzie.
Mnie też wczoraj rodzina wkurzyła, moja mam wyjechała do pracy na 2 miesiące i wszystko w domu jest na mojej głowie a jak proszę żeby chociaż sprzatali po sobie to wielki problem robia:/

6,568

Tynka, ale wlasnie te mysli przychodza do glowy, a to czlowieka nakreca:) sama sobie wmawialam, ze sie nie steesuje, ze jest OK, a jednak kazdy dzien bez @ powodowal u mnie burze mozgu big_smile poczekaj do tego piatku i zrob test bo juz na pewno bedzie wiarygodny smile ja jestem ciekawa czy teraz dostane okres za tydzien, bo w rtym miesiacu znow poszalelismy big_smile a teraz mam dni plodne, to musze moge wykorzstyac dzis czy jutro, moze znow zachce mu sie konczyc w srodku albo kochac dwa razy z rzedu lol lol

6,569

powodzenia Mika smile

6,570

Nie powinnam być w ciąży, nie chce mi się w to wierzyć, to niby miałam dni nie płodne i do tego był to stosunek przerwany. Mój to wiecej się przejmuje niż ja:) Moja kuzynka raz namówiła chłopaka zeby kochali się bez zabezpieczenia (stosunek przerawany) i też niby miała  dni niepłodne i wpadli.
Mika to ostro działaj, kup jakieś winko żeby się tak nie kontrolował:)

6,571

Wino nie pomoze, bo wtedy w ogole nie dojdzie lol on i z % sie kontroluje, a ze niekiedy kochamy sie dwa razy z rzedu itp to jednak to nasienie troche zostaje w srodku smile a tak to zawsze bez zabezpieczenia.
Ja tez nie wierze w to, ze moge zajsc w ciaze przez stosunek przerywany, no ale sa i takie przypadki, ale to plemniki musza byc naprawde mocne tongue

6,572

Jestem ciekawa co z tego będzie:)
Napewno nasienie zostanie w środku jak kochacie dwa razy podrząd.

6,573

Mika09 napisał/a:

niekiedy kochamy sie dwa razy z rzedu

Tylko? lol tongue (żarcik tongue)

6,574

Witam dziewczynki my mamy mieszkanie na oku 4pokoje 70,5m2 i za 150 000 zl no i wlasnie tu jest problem czy dostaniemy kredyt a wlasciwie czy moj dostanie bo poki co nie jestesmy malzenstwem...macie jakies dowiadczenie z kredytami na mieszkanie albo ktos w rodzinie mial jak to tak na chlopski rozum wszytsko wyglada czy moj ma szanse dostac kredyt pracujac 3,5 roku na umowe o prace na czas nie okreslony zarabiajac roznie na reke ok 2500-3000zl na miesiąc ,moich zarobkow nie bierzemy pod uwage bo i bank nie bedzie brał...jak myslicie mamy szanse????? pomóżcie bo wariuje w tym domu juz chce na swoje!!!!

6,575

Ola, musialabys poczytac w necie jak to jest z kredytami, albo najwyczajniej w swiecie przejsc sie do banku i sie dowiedziec. My bralismy kredyt na 150 000zł a raczej moj facet z bratem. Tylko ze ich zarobki byly brane razem pod uwage, a kazdy z nich zarabial jakies 1,800 na umowie plus do lapy reszta smile wiec nie wiem jak to oni bankowi przedstawili, ale przeciez musieli pokazac tylko umowe o prace, a mieli tez na czas nieokreslony wiec oboje mieli jakies 3,600 na umowie, wiec chyba na tej podstaie dostali kredyt., Mogli dostac wieksza transze, ale nie chcieli, to nam wystarczy do remonru. Takze niech Twoj idzie do banku i sie dowie, oczywiscie najpierw rozezna sie gdzie jest jakie oprocentowanie, bo w jednym banku rata kredytu moze wiecej wyniesc, a w drugim mniej.

6,576 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-03-15 10:11:53)

nie pamietam w jakim banku my mamy kredyt, ale mamy go na 25 lat i poki co splacaja 600zł miesiecznie (na jednego wychodzi 300zł), a po roku czasu splaca sie po jakies 1200zł (czyli 600zł na kazdego). My mamy tyle dobrze, ze z bratem wzieli kredyt, wiec wszystko splacaja razem, wiec takie raty nie sa az takie złe biorad pod uwage, ze mieszkamy w domku i nie placimy tez czynszu zadnego jedynie rachunki, i mamy osobne liczniki na kazdym pietrze.

Tynka, powiem Ci tak - na poczatku jeszcze sie cos przejmowalam tym, zwe moze byc z tego ciaza, w sensie, ze bym sie ucieszyla gdyby wyszla tongue ale za kadym razem dostawalam nieszczesna @, wiec odpuscilam sobie i teraz naprawde w ogole sie tym nie przejmuje, jedynie jak mi sie spoznia dzien czy dwa, to jakas nadzieje zaczynam miec, ale bez wiekszej tez spiny. Takze to kwestia przyzwyczajenia smile

6,577

...MIKA my chcemy wziąść jakies 120tys tego kredytu na okre snie wiem pewnei 30lat...no w chwili wolnej moj skoczy do banku sie rozeznac...zazdroszcze kredytu na spółe hehe

6,578

...ja bym chciala tak zeby rata caly czas była ok 600zl bo do tego czynsz 630zl+rachunki wiec nie tania zabawa...

6,579

Ola, niech idzie do bankow ale kilku i porowna po prostu smile wiesz nawet jest taki program w necie, ze oblicza sie oprocentowanie, rate kredytu, i nawet to czy mozna dostac kredyt i wtedy wybrac najlepsza propozycje - moj facet tak robil i chyba maja w getinbanku kredyt, ale nie jestem pewna.... wiadomo tez, ze jak wezniecie kredyt na 40 lat to rata kredytu bedzie mniejsza niz jakbyscie wzieli na 30 lat smile takze tu musicie sie rozeznac

6,580

hej! Z kredytem nie pomoge bo się na tym nie znam. Dalej nie ma @.  Chyba pojade dzisiaj do jakieś koleżanki bo ile można w domu siedzieć.

6,581

Tynka, to rob dzisiaj test big_smile

6,582

Tynka niech beda blizniaki odrazu:)

6,583

Ola lol lol ale dobrze zyczysz hehehe przynajmniej bys sie samotna nie czula tongue

6,584

...no a jak w kupie siła hehe smile

6,585

To moze i mi pozyczysz blizniakow?? lol chociaz ja bym nie chciala big_smile no ale wiadomo, cieszylabym sie, najwazniejsze zeby zdrowe byly smile jednak mam nadzieje, ze blizniakow nie bedzie mimo tego, ze w rodzinie faceta sa.

6,586

moge ci juz je oddac chcesz hehe:)

6,587

...a własnie kumpela 10marca urodziła miesiac przed terminem mały jest kruszynką urodzil sie z waga 2480 i 48cm masakra...moje pewnei te ztakie bd jak nie mniejsze

6,588

Poczekam jeszcze z testem. Nie chciałabym mieć bliźniakow no ale jakby były to bym się cieszyła. A ty ola jak sie czujesz?

6,589

...czuje się okropnie,ale nie dlatego ze zle samopoczucie bo z tym jakoś ujdzie ale dlatego ,że jestem taka do niczego...nic nie robie ciagle spie i czuje sie nie potrzebna wrrr

6,590

..Tynka a ile masz lat tak z ciekawosci?:)

6,591

w październiku skończe 21.

6,592

aha fajnie to ja juz stara heh:)

6,593

A tam stara w sumie ja też już się robie stara:p

6,594

...he he starość nie radość młodość nie wieczność smile

6,595

to racja. Dobra lece. Miłego dnia

6,596

..no papa dzięki i wzajemnie smile

6,597

Witam
Widzę temat ciąży ciągle aktualny,
O ile mogę się podzielić sugestiami na temat ciąży to jak za bardzo się myśli o dziecku to się go mieć nie będzie- Psychologia. Wpadają ci którzy wierzą ze nie wpadną:P

A maleństwo twojej koleżanki nie jest takie małe.
Opowiem wam historię mojej przyjaciółki. Wpadli sobie, szybko ślub choć nawet go troche wcześniej planowali. Okazało się że bliźniaki wszystko fajnie i pewnego momentu źle sie poczyła. Pojechałą do szpitala była tam tydzień i ja wypisali że wszystko jest dobrze i ma się oszczędzać.
Na wieczór dostałą strasznych boleści brzucha, nie myśląc pojechała z mężem do szpitala ale do innego konkretnie do krakowa. Okazało się że jedno dziecko było nie żywe od kilku dni, lożysko się odkleiło i groziła jej śmierć i jej drugiemu dziecku. Lekarze powiedzieli że kilka godzin poźniej i nie było by kogo ratować. Musiała urodzić martwe dziecko i drugie żywe ale ważyło 0.780 kg Było kilka miesięcy w inkubatorze przeszło kilka operacji. Na chwile obecną jest zdrowe i wierzymy że tak będzie.

6,598

Wróciłam, byłam u kuzynki ona jest w 13tg ciąży i już ma brzuszek:)
Matko co twoja przyjaciółka przeszła, co za lekarze, nie rozumie przecież robili jej badania i nic nie zauważyli.
Moja znajoma urodziła dziecko co ważyło 5100:p

6,599

tesia szczerze współczuję Twojej przyjaciółki. Boże, ja to bym chyba umarła z rozpaczy...

6,600

Tynka, a jak test, robilas?

tesia, historia o ile smutna, przykra, to najwazniejsze, ze wszystko jakos sie potoczylo i malenstwo zyje!

Ola, wcale tak nie mow i nie mysl, ze czujesz sie do niczego. Przeciez, to ze nic nie robisz tylko spisz nie jest efektem Twojego lenistwa tylko powodem ciazy i tego, ze musisz sie oszedzac i mam nadzieje, ze nikt Ci z tego powodu wyrzutow nie robi? nie gadaja, ze nic nie robisz tylko lezysz tylko Cie wspieraja?

Ja to pragne dziecka i zobaczymy, moze teraz sie uda heh

6,601

Mika09 napisał/a:

tesia, historia o ile smutna, przykra, to najwazniejsze, ze wszystko jakos sie potoczylo i malenstwo zyje!

no żyje, ale tylko jedno... sad

6,602

Dzisiaj podjade po test jak mój wróci z pracy. Ale miałam sen, śniło mi się że urodziłam dziecko i ciągle płakało i nie wiedziałam co zrobić, a jaki wózek miałam okropny, wyglądał jakby miał się zaraz zepsuć:p
Ola a jak tam twój był obejrzeć mieszkanie?

6,603

Jola, ale wazne, ze zyje chociaz jedno dziecko, bo ja na miejscu tej kobiety bym sie zalamala totalnie gdybym dwojke stracila... w ogole wiadomo ze kazda kobieta przezywa smierc dziecka i jakiekolwiek problemy ze zdrowiem swojego malucha, ale tutaj chociaz jedno przy zyciu pozostalo i z tego sie powinno cieszyc biorac pod uwage, ze byla mozliwosc zginiecia obu malenstw:/

Tynka, to dasz szybko znac, jak tam wynik testu. Moze rzeczywiscie to ciaza, ale nigdy nic niewiadomo. Jedna osoba pojdzie raz do lozka bez zabezpieczenia i wpadnie, a inna bedzie kilka lat to praktykowala i nic. Takze tu juz sila plemnikow przewaza i decyduje tongue

Dzis jest taka piekna pogoda, ze idziemy z facetem na rower po obiedzie:)

6,604

Dam znać. Byłam dzisiaj w sklepie i były nasiona różnych kwiatów i chyba kupie zasieje moim przyszłym ogrodzie.
To prawda pogoda jest piękna aż chce się żyć. Zadzwonie po koleżanke i pójdziemy na spacer bo szkoda w domu siedzieć.

6,605

Hej moje piękne!!!
Strasznie dawno mnie nie było, ale czasu brak na wszystko niestety.
Dopiero co skończyłam sesję poprawkową z rezultatem 1:1 niestety, warunek mam z jednego przedmiotu. Co jeszcze, pracowałam na targach edukacyjnych jako reprezentant wydziału, były to 3 dni bardzo fajnej pracy! A teraz od kwietnia zaczynam nową pracę!!! Jeden minus to niestety pełny etat i nie wiem jak ja to pogodzę z moimi dwoma kierunkami studiów.
Praca magisterska idzie bardzo dobrze, mam wrażenie że moja praca jest na najbardziej zaawansowanym poziomie wykonania na całym moim roku tongue Ale to mnie bardzo cieszy smile
W życiu też jakoś leci powoli.
A co u Was tak w wielkim skrócie?

6,606

Jestem już ciotką! big_smile

6,607

a ja zaraz jadę do szkoły. znaczy się najpierw do siostry. szkoła jutro i w niedzielę big_smile

gratulacje Róża! chłopiec czy dziewczynka? jakie imię? wymiary, waga? big_smile

6,608

Również gratuluję!!!

6,609

Gratulacje!

6,610

No to gratulacje czarna smile ciekawe, kiedy ja bede znow ciotka i mojemy bratu zachce sie drugiego dziecka tongue bo gadali, ze juz cos planuja:)

6,611

Gratulacje!! Zazdroszczę, nie mam rodzeństwa, więc ciocią nigdy nie będę. Taka swego rodzaju samotność.

6,612

gratulacje:P

Tak śmierć dziecka to trudny i ciężki temat, każdy pewnie sie by inaczej zachował. Trudno jest sobie wyobrazić cierpienie rodziców. Ale coż trzeba żyć.

6,613

Jak Wam weekend mija?
Ja łapię jakiegoś doła...

6,614

Ty łapiesz dola, a ja infekcje jakas zlapalam hmm juz od wczoraj mam jakis zielonawa wydzieline i jakies krotski w pochwie hmm i leci ze mnie jak z kranu, a do gina mam dopiero na 29 marca wizyte yikes yikes i co tu robic? sad

A tak to weekend mija milo smile wczoraj do 22 w pracy bylam, i potem poszlam z facetem na piwko bo mnie wyciagnal, a dzis bylismy na rowerkach i dokanczalismy szafe robic smile

6,615

RoBaCeK78 napisał/a:

gratulacje Róża! chłopiec czy dziewczynka? jakie imię? wymiary, waga? big_smile

Izabela, 3500g, 57cm smile

6,616

Mika09 napisał/a:

Ty łapiesz dola, a ja infekcje jakas zlapalam hmm juz od wczoraj mam jakis zielonawa wydzieline i jakies krotski w pochwie hmm i leci ze mnie jak z kranu, a do gina mam dopiero na 29 marca wizyte yikes yikes i co tu robic? sad

Mnie dziś rano tak bolały jajniki że aż niedobrze mi się robiło hmm A właśnie będę odstawiać leki na moje jajniki, więc nie wiem jak to będzie, mam nadzieję że nie wrócą problemy sprzed kilku lat.

A doła łapię coraz bardziej... Boję się cholernie czy dam ze wszystkim radę. Przyjaciele ostatnio też niestety się nie spisują jak powinni... Nie idzie tak jak powinno.

6,617

madz, ja mam to samo. Tez lapie dola, bo wszystko zaczyna mnie przerastac. Za duzo spraw wzielam sobie na glowie i teraz nie wiem, jak z tym sobie poradze. I do tego ta infekcja hmm ale bratowa faceta pracuje w pychodni i moze ublagam ja zeby przepisala mi jakies leki na recepte, bo przeciez zdechne do tego 29 :]

A dzis do pracy na 15 i nie wiem jak tam wyrobie z tym zapaleniem, bo w sobote ledwo chodzilam:/

6,618

Hej! Testu jeszcze nie robiłam bo nie miałam jak podjechać bo samochód się nam zepsuł a ale jutro mam nadzieje że podjade i wkońcu zrobie test.
Od paru dni mam jakąś infekcje pochwy ale już przechodzi może od tego mi się spóźnia @ co myślicie? Kiedyś miałam też taką infekcje nawet gorszą a @ przyszedł normalnie.

6,619

Witam:)
Muszę się pochwalić kupujemy mieszkanie:)oczywiście o ile kredyt dostaniemy a właściwie mój ale wszystko na dobrej drodze:)

...ide na badania póżniej coś więcej napisze:)

Tynka witaj w gronie mamusiek:)chyba ze nie chcesz:)

Pozdrawiam:)

6,620

Ekoola to super że kupujecie mieszkanie:) nie ma to jak być na swoim.
Teraz to trzeba się cieszyć:) o ile jestem w ciąży, jutro sie wszystko okaże.

6,621

Ola,świetnie!! smile a jak tam u lekarza? bo mialas isc w piatek i powiedziec, jak tam maluszki, czy juz OK, czy juz nie musisz tyle lezec?:)

Tynka, a nie masz gdzies w poblizu apteki, zeby podjechac? bo juz troche Ci sie okres spoznia i mozliwe, ze przez infekcje. Mi sie tez jakas wlaczyla infekcja, od piatku mam zielone uplawy, piecze mnie strasznie przy oddawaniu moczu, a jak sie wycieram papierem to masakra:/ leci ze mnie jak z kranu ta wydzielina, nie wiem o co chodzi, a wizyte mam dopiero 29 marca!!! nie moge sie tam dotykac, nic, jakies krostki mi sie porobily w pochwie, bo facet to zauwazyl, a wczensiej tego nie mialam i krew zaczela mi tez troche leciec hmm co mam robic? ?:( leki z apteki nie pomagaja ;(

6,622

Do najbliższej apteki mam 11 km, piałam do kuzynki żeby mi kupiła, mam nadzieje że kupi.

6,623

Oj kurde to kawalek masz:/ no czekaj az Ci kupi i rob od razu i daj znac:) ja dzis do pracy lece na 15, ale jak cos to jutro Ci pogratuluje hehe

6,624

Mika nie wiem co ci poradzić na twoją infekcje, może przemywaj rumiankiem. Nie miałam jeszcze takiej infekcj jak ty.

6,625

Zadzownilam do bratowej faceta i powiedzialam jej jakie mam objawy i podejdzie do ginekologa i powie mu o tym, to mi cos moze przepisze. No ja nigdy nie mialam zielonych uplawow, pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo....

6,626 Ostatnio edytowany przez Tynka (2012-03-19 11:03:39)

Ja mam infekcje ale tylko troche mnie czasem piecze i to wszystko. Dobrze Mika że bratowa załatwi jakieś leki, mam nadzieje że ci pomoga.

6,627

A przy oddawaniu moczu nie piecze Cie albo przy podcieraniu? nie masz zadnych uplawow?
U mnie to jeszcze niewiadomo czy cos dostane, bo nie wiem czy lekarz zgodzi sie na wypisanie lekow bez zbadania mnie takze to juz wola lekarza tongue

6,628

Mika w takiej sytuacji możesz iść bez zapisu do ginekologa! Musi Cię przyjąć bez kolejki. A jak nie będzie chciał Cię przyjąć to idź do internisty. Bez sensu jest opowiadać przez kogoś co się dzieje, bo to może być całkiem co innego, lekarz powinien to zobaczyć.

Tynka trzymam kciuki za pomyślny test smile

6,629 Ostatnio edytowany przez Mika09 (2012-03-19 11:28:32)

madz, ale tak to tylko prywatnie by mnie przyjeli, bo dzwonilam i pytalam sie, a to tez nie jest pewne czy by mnie przyjal... a ja mam juz swojego sprawdzonego lekarza tyle ze ja nie wiem gdzie on przyjmuje i w jakich godzinach sad mam tylko dwie przychodnie w ktorych on przyjmuje, ale tam sa zapisy dopierp na koniec kwietnia yikes a tak to prywatnie a i tak czeka sie jakis tydzien yikes udalo mi sie na 29 zapisac, ale to z 2 tyg temu juz dzownilam....
Kurde, szkoda ze nie mam numeru tel do niego to bym zadzownila i sie spytala, co chociaz powinnam zrobic. A tak to wiadomo, jedynie ciezarne maja prywante nr tel ginekologow w razie w...

6,630

Mika tylko troche piecze przy oddawaniu moczu i troche mam takiej białej wydzieliny i to wszystko. Na pogotowiu nie przyjmuje jakis gin?

Posty [ 6,566 do 6,630 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 100 101 102 103 104 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024