Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,501 do 6,565 z 10,560 ]

6,501

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

...co do ślubu to ja sama podjęłam taką decyzje moja rodzinka i mój facet mają inne zdanie na ten temat ale ze tak powiem nie interesuje mnie to!!!

Zobacz podobne tematy :

6,502

taaa, kobiecie w ciąży się nie odmawia wink big_smile korzystaj z tego przywileju big_smile

dziękuję wszystkim Paniom za życzenia smile

a wiecie co...? mój do mnie zadzwonił big_smile nie na długo, zaledwie jakieś 20 minut, ale jutro też ma dzwonić, bo mu kazałam, bo jutro jest zień mężczyzny i też chcę mu złożyć życzenia smile on nie wie, dlaczego koniecznie ma zadzwonić, ale ma big_smile

6,503

dziewczyny! ma już po dziurki w nosie szukania faceta! Mój pan z net znikną jak kamień w wodę nawet nie napisał na dzień kobiet mam pecha
spotkałam w poniedziałek mojego znajomego faceta i poszliśmy razem na herbate tak sobie myślę że chciałabym,żeby mój mąż taki jak on kurdę ja pewnie już nigdy nie znajdę fajnego faceta. sad

6,504 Ostatnio edytowany przez tesia369 (2012-03-09 10:53:28)

Shepp znjdziesz, tylko przestań tak intesywnie o tym myśleć a miłość cie sama może zaskoczyć. Ja wiem że samej jest smutno i czasem nie ma się do kogo odezwać ale cierpliwość cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość.

A czy jak się on nie odezwał to czy on zasługuję na Ciebie?? Wydaje mi się że nie, wiec lepiej że się teraz nie odezwał niż byście się umówili na spotkanie i by nie przyszedł. Wtedy bardziej byś cierpiała.

A mam takie pytanko czy w każdym facecie szukasz kandydata na męża??

Głowa do góry:)

A ode mnie spóźnione życzenia za wczoraj Wszystkiego dobrego:) 
Wczoraj cały dzień pracowałam w Oriflame i jeszcze neta nam wyłączyli nie wiedząc czemu.

Ale naprawdę jeśli się nudzicie w domu to ta praca też jest dla was:)

Ekoola a co do ślubu świetna decyzja:) Ja też nie mam kościelnego i wszyscy w około by chcieli żebym go miała. A im bardziej będą naciskać tym bardziej będą nas zniechęcać:P

A w twoim wypadku  dzieci są najważniejsze leż,odpoczywaj i miej gdzieś gadanie innych.

6,505

Sheep dokładnie, nie szukaj na siłę, a sam się pojawi na horyzoncie smile

6,506

witam dziewczynki,

Sheep dziewczyny mają racje nic na siłe....jesli to facet z neta to bądź ostrozna ja miałam małą przygode z facetem poznanym na jednym z czatów.W tym czasie zerwałam z facetem<tym samym co teraz jestem,bylismy razem 8msc>na siłe kogoś szukałam,zaczęłam pisać z tym gosciem z czata pisalismy,smsowalismy jakieś poł roku ze sobą za nim się spotkaliśmy - przez miesiąc widywania sie codziennie ot tak mnie olal i to było na dzień przed Wigilią...nie odzywał sie przez 3msc nic a nic - tel ucichł,gg tez...zero kontaktu....dzieliło nas ok 45km a przepadł jak kamien w wode....juz chcialam sie zebrac i jechac do niego mu nazdac a tu szanowny pan się odezwał i stwierdzil ze bał mi sie powiedziec ze ma dziecko z inna...żałosne ale coz tak zakonczyla sie nasza znajomosc...a tak na marginesie 5dni po tym jak mnie ten "internetowy znaomy" olał wrócilam do mojego wówczas byłego faceta z ktorym jestem przeszczęśliwa do dziś-to moja pierwsza i jedyna miłość:)

ah sie rozpisałam....

...a co do obecnej sytuacji to cóż rodzina dalej drąży temat ślubu nie liczac sie z ewentualnymi konsekwencjami...ale postawilam na swoim i zdania nie zmienie

...co do samopoczucia to z dnia na dzien jest lepiej bynajmniej tak mi sie wydaje:)

Pozdrawiam gorąco:)

6,507 Ostatnio edytowany przez Sheep12 (2012-03-09 17:59:44)

wiecie co macie rację nawet jeśli się odezwię nie umówie się z nim
wydaje mi się mało poważny podjęłam taką decyzję

6,508

Ola, nie dziwie Ci sie i sama podjelabym taka decyzje, naprawde:) jesli wiedzialabym, ze cos moze zagrozic mojemu dziecku to nie wahalabym sie ani minuty i odwolalabym wszystko. Slub nie zajac, nie ucieknie, ale nie ukrywajmy, ze dziecko jest najwazniejsze, a takie latanie czy chocby tancowanie na weselu nie mogloby dobrze wplynac na ciaze biorac pod uwage to, jakie juz masz problemy... dlatego kochana ja Cie popieram i inni beda gadac, bo to nie oni nosza ciaze i to nie oni maja takie problemy i sami nie biora chyba Twojego zdania tak powaznie, a facet owszem moze poczuc sie jakos urazony, ale sam Ci za jakis czas przyzna racje., Nic sie nie stanie, jak kilka miesiecy odwlecze sie slub, nie prawdaz?:)

Mnie tez milo facet zaskoczyl wczoraj, bo jak wrocilam z uczelni to w lozku czekaly na mnie roze, winko, swiecie i lampki smile a dzis bylam na szkoleniu, ale wole o tym nie gadac i ostastnio jestem jakas nie taka sad kafelki dzis nam rodzice przywiezli do lazienki, ale jakos nic mnie nie cieszy, placze, mam problemy z ta praca, i z praca mgr, i studiami, przerasta mnie powoli to i jeszcze ten remont:/ ide sie nawalic dzisiaj i tyle hmm

6,509

a czemu Szanowne Panie nie powiedziały mi, że dzień mężczyzny jest 10 marca a nie 9? dziś mnie mama uświadomiła, a ja kazałam mojemu dziś dzwonić... no cóż, dostanie życzenia dzień wcześniej, chyba, że mi się uda go namówić na jutrzejszy tel. znaczy się bardziej żeby mu kasy wystarczyło big_smile

6,510

Sheep dziewczyny mają racje miłość sama Cie znajdzie nawet nie będziesz wiedziała kiedy:) a chłopakiem się nie przejmuj widocznie nie zasługiwał na ciebie.
Mika to napewno chwilowy kryzys, będzie dobrze, silna jesteś kobietka dasz sobie rade ze wszystkim:*

6,511

dziewczyny odezwał się  i nawet zaproponował spotkanie na razie go trochę zwodzę ale nie spotkam się znim i czuje że w najpliszych dniach mu powiem że nie będziemy razem

6,512

a wytłumaczył jakoś swoje nieodzywanie się?

6,513

Mika09 napisał/a:

Mnie tez milo facet zaskoczyl wczoraj, bo jak wrocilam z uczelni to w lozku czekaly na mnie roze, winko, swiecie i lampki smile

Chwilę mnie nie było i jakie zmiany big_smile Facet się zaczyna wyrabiać? wink

6,514

Co tak cicho?
Wiecie co jutro mam dostać @ i nic kompletnie nie czuje, nic mnie boli. Z moim się kochaliśmy (stosunek przerwany) niby to były dni niepłodne. Co myślicie mogę być w ciąży?

6,515

Tynka, daj spokoj big_smile my sie kochamy zawsze bez zabezpieczenia i niekiedy nawet we mnie zacznie konczyc albo kochamy sie dwa razy z rzedu - jak np wczoraj big_smile i mama nie jestem, ale wiadomo, ze ja moge miec "Szczescie" (bo dla mnie to akurat pech nie zajsc w ciaze). Ja niekiedy tez nic nie czuje na okres, spoznia mi sie pare dni i mam zawsze tak, ze w dniu zrobienia testu ciazowego dostaje @ lol dlatego wiecej nie robie tych testow, bo depresji dostane tongue poczekaj na @, bo moze sie spoznic z roznych powodow i niekoniecznie musi to byc ciaza. A zawsze mozesz zrobic test, ale dla mnie jest to zbedne.

Czarna, no powoli sie zaczyna wyrabiac i nawwt sam inicjowal wczoraj stosunek tongue

6,516

RoBaCeK78 napisał/a:

a wytłumaczył jakoś swoje nieodzywanie się?

nie wytułmaczył się ale wiecie co podskórnie  czuje że nie pasujemy do siebie
tak naprawdę myślę,że ludzie żeby być ze sobą powinni się spotkać w realu a nie w necie
tak sobie myślę że nic na siłę poczekam na swoją miłość może ją spotkam

6,517

Mika09 napisał/a:

Czarna, no powoli sie zaczyna wyrabiac i nawwt sam inicjowal wczoraj stosunek tongue

Ale bajer! Jak zazdroszczę no! lol tongue

6,518

A zebys wiedziala, ze bajer, jak nigdy normalnie big_smile kazdy by chcial tak miec, przynajmniej raz do roku lol ja takie rarytasy mam, widocznie zasluzylam lol

6,519

No może Mika masz racje.
Mika fajnie że ten twój zaczyna się starać. Jak zrobicie łazienke to mam nadzieje że się pochwalisz:p

6,520

Mika09 napisał/a:

A zebys wiedziala, ze bajer, jak nigdy normalnie big_smile kazdy by chcial tak miec, przynajmniej raz do roku lol ja takie rarytasy mam, widocznie zasluzylam lol

Jakby moja oddała połowę swojego libido Twojemu, to dopiero byś miała tongue Albo może lepiej nie, bo taka gwałtowna zmiana częstotliwości to jakiś szok by wywołała jeszcze lol tongue

6,521

Tynka, my juz mamy ja zrobiona smile tzn mamy cala aranzacje łazienki, wiec wiemy jak ona bedze wygladala tylko ze nie mam tu skanera, wiec nie mam jak wrzucic, ale moge ewentualnie zrobic zdj aparatem i pokazac fotke, choc to i tak nie bedzir to samo hehe
Dzis robilismy szafe na korytarzu dla nas, bedzie mega duza i przestrzenna smile

Czarna, mnie by nie zaszkodzila taka czestotliwosc, bo juz kiedys tak sie kochalismy czesto, tylko teraz cos mu to libido spadlo tongue a ja bym byla wniebowzieta gdyby mu ta chetka powrocila spowrotem hehe takze upozycz big_smile

6,522

Mogę trochę odstąpić, nam nie ubędzie big_smile

6,523

witajcie smile

Mika no to masz teraz pożar w szopie tongue to już nie ogień tongue

a ja jeszcze ok. 20 dni big_smile

6,524

No zasłużyła sobie kobita, po takim poście tongue

6,525

Mika też mi się marzy taka duża szafa. Z moim libido też ostatnio jest kiepsko, mam wszystkiego dość jakiegoś doła łapie, mam ochotę płakać:(

6,526

to ja oddam moje libido na jakieś 19 dni big_smile
ale potem żądam zwrotu big_smile

nie chcę się już męczyć, bo jest masakra jaka mnie chcica bierze ostatnimi dniami big_smile a to jest męczące. bo się chce a JEGO nie ma sad

6,527

Moje libido jest w normalnie, ale wezcie na szkolenie mojego faceta big_smile przyda mu sie lol

Tynka, ja ostatnio wlasnie mialam takiego dola, nie wiem czemu, wszystko powoli mnie zaczelo przerastac... teraz mam ciezki tydzien przed soba sad jutro ide na dzien probny do CCC, bo dzownili dzisiaj, ale naczytalam sie tych opini o tym sklepie w necie i widze, ze jest to porazka, ale potrzebuje kasy natycmiast wiec jeski by mnie przyjeli, to zgadzam sie od razu! a w srode, czwartek i piatek mam praktyki w tym hotelu, ehhh nie wiem kurde nie wiem, rzucilam sie na gleboka wode z tym wszyswtkim, a ciul wie co z tego bedzie i czy sobie poradze!! i to mnie wlasnie przerasta....

6,528

Ja na pewno go nie wezmę! tongue

6,529

Oj tam, takie male szkolenie big_smile i wcale nie musi byc praktyczne tongue wystarczy mu powiedziec co nieco i moze chłoptas zalapie bo poki co, to ja juz nie daje rady z nim tongue troszke sie poprawil, ale to tylko w tygodniu, zobaczymy jak bedzie dalej big_smile

6,530

Wyślij go do Joli na szkolenie, a Ty chodź do nas, wszyscy wygrają tongue

6,531

Mnie chcecie na szkolenie wziac z libido? big_smile ja sie do tego nie nadaje, bo moje libido jest wysokie, mysle, ze porównywalne do waszego big_smile Jolla, to Ty bierz mojego chlopa na szkolenie tongue

6,532

Ale no my, we dwie... to Ci może jeszcze podskoczy big_smile

6,533

Nie, juz mi nie podskoczy big_smile wiecej nie potrzebuje, wystarczy mi to co mam hehe tylko zeby tak facet mial ochote, jak ja, to byloby milo smile

6,534

Ale jak Twój będzie na szkoleniu, to co tak będziesz sama siedzieć? big_smile Też się podszkolisz, w tym i owym tongue

6,535

dziewczyny! o czym Wy myślicie?! ja nie chcę innego faceta niż mojego!
pff...!

a propos związków i przygód homo. gadałam z Łukaszem o tym ostatnio big_smile

6,536

I miał przygodę? tongue

6,537

wiam jest tu ktos?:)

6,538

witam*

6,539 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2012-03-12 20:01:58)

Heloł, ja jestem wink

6,540

ja też jestem smile

Czarna21 napisał/a:

I miał przygodę? tongue

nie. jego kolega mnie ostrzegał tylko, żebym o Niego zadbała jak przyjedzie, bo niby się do niego tuli w nocy big_smile bo śpią na łączonych łózkach.
ale i tak jak zaczęłam ostatnio troszkę gorętszą rozmowę (:lol:) to mi powiedział, żebym poczekała aż wróci, bo jak tak dalej pójdzie to, cytuję "zapnie A." (A. to ten kolega big_smile)
ale doszliśmy do jednakowych wniosków, że taka przygoda homo, to inaczej traktowana jest jak seks z osobą drugiej płci, jeśli jest się w związku smile

6,541

oh dziewczyny ale macie tematy ja juz nie wiem co to seks hehe

6,542

co Ty mówisz?

no, ale Ty teraz musisz dbać o siebie...
ja się boję, żebym nie zapomniała co to seks big_smile
jednak prawie 3 miesiące postu... boje się o moją wiedzę big_smile

6,543

no ja mam calkowity zakaz seksu do odwolania wrrr !!!

no ale coz jakos trzeba wytrwac:)

6,544

zawsze możecie się popieścić. choć ociupińkę smile

6,545

..e tam moj by nie wytrzymal hehe lepiej calkowita abstynencja:)

6,546

dziwię się, że wytrzymuje bez niczego wink

6,547

RoBaCeK78 napisał/a:

ale doszliśmy do jednakowych wniosków, że taka przygoda homo, to inaczej traktowana jest jak seks z osobą drugiej płci, jeśli jest się w związku smile

To u mnie jaka przygoda by była inaczej traktowana? tongue

6,548

pewnie tak jak u heteryków seks z innym heterykiem tongue

u Ciebie może by przeszła przygoda z heterykiem, czyt. z  facetem tongue

6,549

No nie wiem nie wiem... w sumie nie wiem o co by była większa awantura big_smile

6,550

no tak. wszystko zależy od poglądów drugiej osoby smile

6,551

Ola, moj jakby sie dowiedzial, ze ma calkowity zakaz seksu, bo cos tam, to by byl w siodmym niebie lol no ale wczoraj padlismy jak pety i nawet nie wiem kiedy. I wiecie co? przylazl o 6 rano jego drugi braciszek nawalony w trzy dupy i nie umial wejsc po schodach lol lol ale najpierw obudzilo mnie to, ze ktos probuje drzwi kluczem otworzyc, ale mu cos za bardzo nie wychodzi i od razu wiedzialam kto to lol Boze dziewczyny, jak on wchodzil po tych schodach, jak sie ta porecz trzesla (jest poluzowana, bo idzie do wymiany niedlugo) to masakra hahaha zaczal sie smiac na caly glos, nie wiedziec z jakiego powodu i poszedl do pokoju, myslalam,. ze on pojdzie spac, a ten zaczal grac na gitarze i bebnie yikes yikes ja pier*** myslalam, ze mnie szlag trafi ,bo to juz smiesznie nie bylo, ale powiedzialam "zemszcze sie rano" i jakos zasnelam. I godz 8 wlaczylam wiertarke kolo jego pokoju wiec na bank sie obudzil: lol: lol lol i teraz facet wierci caly czas lol lol lol

I nagle mam dzwiek w laptopie. W sierpniu cos sie stalo i od tamtej pory nie mialam dzwieku w lapku i nagle dzisiaj wlaczam lapka, a tutaj dzwiek hahahah ale facet powiedzial, ze go dzis rozkreci i looknie o co kaman, bo moze cos nie laczy :]

I trzymajcie kciuki za mnie, bo dzis ide po te wyniki i na ten dzien probny!

6,552

hej! Mika to miałaś pobudke hehe zemsta słodko smakuje hehe;p.
Ja dalej nie mam @, zawsze mnie piersi bolały przed a teraz nic nie czuje a wczoraj powinnam dostać nie wiem co jest grane:/ dzisiaj mam lepszy nastrój;)
Wydaje mi się że zdrada boli tak samo.

6,553

Hej dziewczyny dzis moj idzie oglądać mieszkania wrrr ma mi zrobic zdjecia ....jestem wściekła ze sama nie moge isc masakra czuje sie jak w więzieniu....:**  a tak po za tym to nudzi mi sie strasznie i normalnie wziełam się za robienie notatek na studia i rozglądam sie za tematem pracy licencjackiej hehe wiem wiem odbiło mi do reszty , ale coż człowiek sie zmienia pod wpływem mnóstwa czasu wolnego:)
....od kilku dni komp i net to moi nierozłączni przyjaciele:)
.......do tego rodzinka mnie wkur... nieziemsko,czepiają siękażdej mojej decyzji jaka ona by nie była i czego by nie dotyczyła zawsze, ale to zawsze mają odmienne zdanie juz mnie szlak trafia....eh niech juz moj znajdzie to mieszkanie bo normalnie zeswiruje z moja rodzinka wscibsko i ciekawska...
....w piatek ide do lekarza mam nadzieje ze wszytsko oki z moimi maleństwami i troche moje zakazy bedą łaskawsze....bo ilez mozna zwariowac idzie....no ale nie ja pierwsza i na nieszczescie innych nie ostatnia...taki nasz los....
....ide robic nitatki i wkuwac do sesji hehe tak tak juz do sesji letniej hehe odbiło mi calkowicie hehe...:)
....ale się rozpisałam pozdrawiam dziewczynki i życze samych słonecznych dni:)

P.S kilka słów dla WAs smile

MIKA - zycze Tobie jak najszybszego skonczenia remontu i oby wszystko było po
Twojej myśłi:)

ROBACEK- nie dziw się ze moj wytrzymuje bez niczego , ale taki juz jego los:) swoje juz zrobil teraz niech cierp razem ze mna:)

SHEEP - zycze powodzenia w szukaniu miłości:)  ale nie nakrecaj sie na znajomości z neta:) wiem wiem jest podobno duzo par poznanych przez neta na portalach randkowych typu sympatia.pl ,ale ja np nie mam ciekawych przezyc hehe takie moje skromne zdanie....

6,554

witam tynka smile

6,555

hej ola. Nie dziwie się że jesteś zła bo nie mozesz isć obejrzeć mieszkania, ja też bym była zła, wiadomo że kobieta zwrac większą uwage na szczegóły w wyborze mieszkania no ale co zrobić musisz odpoczywać. Nie przejmuj się rodziną wiem że łatwo się mówi ale oni zawsze bedą wszystko lepiej wiedzieć.

6,556

ekoola89 ja myślę tak samo jak ty. wierze,że poznam kogoś w realu a tę znajomość zkończe bo naprawdę nic nas nie łączy i nie ma sensu się spotykać.  Trzymajcie kciuki żebym kogoś poznała. Ja porostu mam taką sytaucję rodzinną że chciałabym wyjść za mąż ale za kogoś takiego naprawdę wartościowego.

6,557

Sheep wyjsc za mąz to nie jest tak prosto...tzn moim zdaniem nalezy sie poznac najpierw a nie poznanie w necie kilka spotkan i slub:)nic na sile...ja np tez nie jestem w 100% przekonana do slubu nie dlatego ,ze nie kocham mojego bo kocham go bardzo mocno,ale dlatego ,ze tak wszystko się szybko dzieje na szczescie slub zostal odwolany do po porodzie...ale i tak nie wiem jak to bedzie...

6,558

ekoola ja to wiem wszystko co piszesz że net to nie jest dobre miejsce na poznanie faceta tylko mój problem polega na tym że ja nie bardzo mam gdzie poznać tego faceta. I to jest chyba największy mój problem

6,559

Witam panie
ekoola sam abym była zła na coś takiegi, rodzina się nie przejmuj wiesz ze tylko na zdjęciu sie dobrze wychodzi i to nie zawsze. Twoje życie twoje dycyzje.

Shepp miłość sama szuka, wiem na pewno ci ciężko i trudno samej ale weź się w garść:) na pewno kogoś znajdziesz:P Prędzej czy później nawet w sklepie można poznać tą jedyna ukochaną osobę

Tynka to może rzeczywiście jesteś w ciąży??:)
Mam  takie samo zdanie o zdradzie jak  ty/:

A jak wam dzień mija?:)

6,560

Sama już nie wiem, z jednej strony myśle że to nie jest ciąża a z drugiej strony wczoraj powinnam dostać a wogóle nic mnie nie boli, tylko wczoraj mnie strasznie bolał prawy jajnik .
Dzień minał mi dobrze, cały dzień sama w domu siedziałam, przynajmniej miałam święty spokoj:)
A tobie Tesia jak dzionek minął?

6,561

Tynka fajnie by bylo jakbym miala kompana do wspolnego przechodzenia ciąży:)

6,562

Moje drogie poczułam ulgę ! napisałam mu co myślę o naszej znajomości i wszystko sobie wyjaśniliśmy zakończyłam tę znajomość naprawdę się cieszę bo bym sobie robiła nadzieję a tak czysta sprawa jestem szczęśliwa!

6,563

Sheep no to gratulacje:)

6,564

Narazie jeszcze nie mam @ i nie czuje żeby przyszła w najbliższym czasie, zawsze tydzień przed bolą mnie piersi. Poczekam do piątku jeśli nie przyjdzie@ to zrobie test.
Ola jak się okaże że jestem to zostane twoim kompanem.

6,565

Tynka, nie nakrecaj sie bo tez tak mialam o to nie raz:) okres potraifl mi sie spoznic tydzien albo i dluzej, a nie mialam zadnych objawow i naprawde ZAWSZE w tym dniu w ktorym zdecydowalam sie zrobic test, bo ciekawosc mnie zzerala, to @ przychodzila lol lol watpie zeby to byla ciaza, ale niestety  albo i stety rozne bywaja przypadki, wiec tez nie ma co sie sugerowac innymi, choc takj jak mowie raczej to nie ciaza.

Ola, oo to daj znac, co Ci lekarz powiedzial skoro do niego idziesz:) i odpoczywaj duzo, i wiem, ze masz juz dosc tego gadania innych i tego, ze musza wiekszosc spraw zalatwiac za Ciebie, ale naprawde dla dzieci warto sie poswiecic smile

Ja mam prace w ccc, bylam wczoraj na rozmowie i takich trzech godzinach probnych. Nie jest latwo i bedzie jeszcze gorzej, ale zawsze to jakis grosz wpadnie do kieszeni, choc to jest praca na pol etatu, no ale smile

Posty [ 6,501 do 6,565 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 99 100 101 102 103 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024