Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,436 do 6,500 z 10,560 ]

6,436

Odp: Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Jak ma na imię? big_smile
Nie szydzę no, mój misio na półce stoi big_smile Albo czasem kot mi wskakiwał na łóżko i się przytulał big_smile

Zobacz podobne tematy :

6,437

Owsik big_smile:D:D:D:D

6,438

Słodko lol

6,439

wiem big_smile to od nazwiska Lubego big_smile
trochę przekształcone. Owsiak byłby lepszy, ale jeden już taki w Polsce jest wink a nie chcę mu robić konkurencji big_smile

6,440

tesia369 napisał/a:

Ekola zapomnialam pogratulowac ci 2 dzieci cudowna wiadomosc dasz sobie rade. pewnie bedzie ciezko ale swoja obecnoscia wszystko wynagrodza.

sheep
moze gdzies nie daleko czeka na ciebie milosc. jezeli ktos mial by nie chciec cie przez twoja nie pelnosprawnosc to zasluguje tylko na kopa w d....
a mozna wiedziec co ci jest?

mam wadę kręgosłupa ostatnio poznałam kogoś przez net ale nie jestem pewna czy to ten facet jeszcze nie poznaliśmy się w realu.

mam ostatnio jakiegoś doła sad wszystko nie układa się tak jak bym chciała

6,441

RoBaCeK78 napisał/a:

wiem big_smile to od nazwiska Lubego big_smile
trochę przekształcone. Owsiak byłby lepszy, ale jeden już taki w Polsce jest wink a nie chcę mu robić konkurencji big_smile

A Twój obecny wie, że tulisz przekształconego byłego? tongue

6,442

ale ten misio jest od obecnego smile
dostałam go na trzecim spotkaniu. wink

a miśka takiego małego, którego dostałam od byłego pozbawiłam głowy big_smile i spaliłam big_smile jak wszystko big_smile
nie mam ani jednego zdj z ex. zostawiłam sobie tylko takie małego w portfelu, gdzie trzymam zdj wszystkich, i biżuterię, bo mi jej szkoda było, bo ładna big_smile a reszta poszła z dymem wink

Sheep12 a ten Twój nowy znajomy wie, że jesteś niepełnosprawna? żeby nie czuł się później oszukany

6,443

OMG, misia spaliłaś, to okrutne tongue

6,444

RoBaCeK78 wie wie powiedziałam mu od razu. Nie lubię nikogo oszukiwać
jest całkiem fajny tylko czasem ma takie dziwne akcje ale może ja jestem przewrażliwiona   sama nie wiem

6,445 Ostatnio edytowany przez RoBaCeK78 (2012-03-01 00:40:35)

mały był i to na Walentynki. to urwałam mu głowę i rzuciłam ze wszystkimi zdjęciami do pieca big_smile
wiem, okrutne, ale chciałam sobie pokazać, że już go nie chcę.

o, i jeszcze zostawiłam sobie ramkę na zdjęcie big_smile tylko nie mam jak narazie co do niej wstawić i stoi pusta big_smile

Sheep ja myślę, że po prostu boisz się cudzych reakcji. boisz się odrzucenia czy złego traktowania. każdy wie, jak okrutny potrafi być drugi człowiek

6,446

RoBaCeK78 masz rację boje się odrzucenia itd ale z drugiej strony samotność też mnie strasznie boli. już nie wiem co gorsze czy nowe znajomości i te wszystkie obawy czy dalesza samotność.

6,447

rozumiem Cię. ja przez swoje nawarstwione kompleksy też zawsze bałam się nowych znajomości. wiem, że Ty masz nieporównywalnie gorszą sytuację.
mnie samotność też przeraża.
jednak po rozstaniu z byłym, byłam w jeszcze gorszej rozsypce, ale zdecydowałam się zaryzykować i teraz nie żałuję. więc może warto?

a że tak zapytam? poruszasz się o własnych siłach czy masz może np. wózek inwalidzki?

6,448

nie poruszam się na wózku nie chodzę o kulach po prostu mam wadę kręgosłupa i jestem trochę  niższa niż wszyscy
niby się cieszę bo po raz pierwszy facet zaprosił  mnie na randkę ale jestem pełna obaw. Miło mi się z nim rozmawia przez net ale czuje że jesteśmy z dwóch różnych bajek.
Mam do wyboru spotykać się z facetem z którym mało mnie łączy w sesnsie rozmowy zaiteresowań np ja uwielbiam kino on nie znosi
albo czekać dalej na ideał. 
kurde dlaczego to wszystko jest takie trudne

6,449

Sheep12 napisał/a:

nie poruszam się na wózku nie chodzę o kulach po prostu mam wadę kręgosłupa i jestem trochę  niższa niż wszyscy

Mi by to nie przeszkadzało, gdybyśmy się jakoś polubiły i ten, no... wink

6,450

Hej! Długo mnie nie było ale byłam zajęta.
Ekoola moje gratulacje, jak się czujesz?
Sheep spotkaj się z tym chłopakiem, potem będziesz żałować że tego nie zrobiłaś.
Mika już miałam nadzieje że zostane ciocią:) ale jestem pewna że wkońcu się uda.
Reszty nie pamiętam

6,451

Sheep, Tynka ma rację smile
jak to mówią, lepiej zrobić coś i tego żałować, niż żałować, że się nie zrobiło smile

a ja się dziś dowiedziałam w pracy, że czeka mnie przynajmniej tydzień siedzenia w domu. maja robić remont i szefuńciowi się nie opłaca w tym czasie otwierać knajpki. chciałby od razu się przenieść do większego lokalu, który nie jest jeszcze całkiem wykończony...
i nie iem, ile to będzie trwało. narazie innej pracy szukać nie będę, bo tam mam pewne po remontach. a nie chcę być nie fair i teraz go zostawić na lodzie.
źródło pieniędzy wyschnie, ale może zdąży ruszyć ponownie zanim przyjdzie mi znów płacić ratę czesnego... mam nadzieję... albo, że przynajmniej dostanę pieniądze ze stypendium socjalnego, o które ponownie składałam wniosek... oby...

6,452

O ja wczoraj mnie nie bylo bo pol dnia spedzilam w opolu, a jak sie okazalo na darmo tam pojechalam, bo zajec nie bylo lol no to polazlam do przyjaciolki i sobie gadalysmy, a potem musialam wracac do domu, bo facet napisal mi, ze pila sobie kciuka przecial az do kosci hmm ale i tak 2h mi dojazd zajal to chociaz potem nic nie robil przy remoncie to musialam sie nim zajac hehe dzis juz troche lepiej, to maluje poki co smile

Jola, to tak jak u mnie, ja bez pracy, siedze w domu, kasa idzie w mgnieniu oka i tyle hmm

6,453

Witam dziewczynki co tam u WAS?:)

Ja jestem na L-4 bo okropnie sie czuje wrrr:(masakra a jutro uczelnia...

6,454

Mika09 nie martw się znajdziesz sobie jakąś pracę
ja dziś sobie kupiłam bilet na koncert z okazji dnia kobiet
miałam  dziś miły dzień smile

6,455

sheep, a jaki koncert? smile

Wiesz, ja juz trace nadzieje, bo codziennie sprawdzam ogloszenia i nic nie rusza sie, a mi za cholere nie pasuje ten jeden dzien w tyg - czwartek, w ktory musze jechac na uczelnie! a wiekszosc na caly etat, no ale i tak jest ciezko, a bedzie jeszcze gorzej!

ola, odpoczywaj, bo teraz nie mozesz sie przemeczac, dzieci wazniejsze i zdrowie smile

6,456

a ja właśnie siedzę w szkole big_smile mam informatykę  i mam gdzieś to co koleś gada big_smile
ja przecież wszystko wiem big_smile:D:D

6,457

....dziewczyny jestem w szpitalu masakra umre tu z nudów:(dobrze ze chociaz neta mam...

6,458

Mika09  idę na Kubę Badacha z orkiestrą
byłam dziś w kinie na ,,żelaznej damie '' fajny film smile

6,459

Ola a dlaczego w szpitalu? co się stało? z Tobą i dziećmi wszystko w porządku?

...ja od jakiego czasu już w domu jestem ze szkoły. i zostało mi +/- 28 dni aż wróci Mój smile:):):)

6,460

ola, to az tak zle, ze wyladowalas w szpitalu? ale wszystko jest OK tak? no nudy to sa i nie dziwie sie, bo sama bylam w szpitalu i to bez neta i z samymi starszymi osobami yikes yikes yikes

U mnie weekend nawet w porzadku. Konczy sie juz remont na dole, zostalo jeszcze tylko pomalowanie kuchni i takie pierdoly, jak umeblowanie itp, ale sprzet wszystko juz jest smile takze w srode chyba jedziemy po kafelki do naszego domu!!! big_smile
Ide dzis znow roznosic CV.

6,461

A u mnie znowu na urodziny tylko rodzice się nie odezwali. Ale pierwszy raz pomyślałam, że i tak już chyba nic od nich nie chcę...

6,462

czarna, urodziny mialas? przegapilam cos?? big_smile jak tak, to WSZYSTKEGO NAJLEPSZEGO kochana :*
A rodzice jak widac poraz kolejny uniesli sie duma:/ zobacyzmy co bedzie, jak sie siostrzenica czy tam siostrzeniec urodzi i bedziesz chrzestna i sie spotkacir wszyscy razem ...

6,463

Wczoraj big_smile Dzięki :*
No zobaczymy, zobaczymy... Ale teściowie zadzwonili z życzeniami big_smile

6,464

Czarna21 napisał/a:

Wczoraj big_smile Dzięki :*
No zobaczymy, zobaczymy... Ale teściowie zadzwonili z życzeniami big_smile

Czarna to najlepszego tez wczoraj mialam urodziny:)

a u nas juz oki chwila grozy była ale juz oki.

Pozdrawiam

P.S nie ma to jak urodziny w szpitalu eh

6,465

No to Ola tez wszystkiego najlepszego big_smile zdrowka dla Ciebie i malenstw :*:*

a co ogolnie sie stalo, ze do szpitala musialas isc? hmm

6,466

...byłam na uczelni i od tak zaczęłam krwawić ,naszczescie byłam w WC ale w szoku odrazu po karetke dzownilam i przyjechali i mnei zabrali eh jestem na podtzymaniu ciazy eh...:(

6,467

o cholera sad ale teraz wszystko w porzadku, tak? nic juz nie grozi? ale i tak jestem pelna pidziwu dla Ciebie, bo ja to na 100% bym nie zadzownila tylko ewentualnie poszla po uczelni na pogotowie albo na drugi dzien hmm raczej bym nie zadzownila hmm ale najazniejsze, zebys teraz sie nie przemeczala i odpoczywala! a kiedy wychodzisz?

6,468

...jutro powinnam wyjść ale mam nakaz leżenia:( i koniec mojej pracy raczej do porodu eh inaczej to sobie wszystko wyobrazalam , ale coż dzieci najwazniejsze...wszystko tak sie zmienia z dnia na dzien ze normalnie nie nadazam z tymi zmianami...

....moment krytyczny minął więc juz powinno byc oki:) mam nadzieje smile

6,469

Tak, dzieci sa najwazniejsze i tego sie trzymaj. Trudno, najwyzej pozniej znajdziesz prace jesli z tej (tfu tfu) mieliby Cie zwolnic hmm ale masz umowe o prace, czy zlecenie?
Lez, lez, bo potem moze byc jeszcz gorzej. Najwazniejsze, ze juz tem moment krytyczny minal i poki co jest OK, wiec trzymaj sie cieplutko i staraj sie nie denerwowac i odpoczywac, bo jednak dzieciaczki tez to odczuwaja!

6,470

....CO DO PRACY TO JA MAM UMOWE NA CZAS NIE OKREŚLONY WIĘC AŻ TAK ŹLE NIE MA CO DO TEJ KWESTII....-NIE MAJĄ PRAWA MNIE ZWOLNIĆ !!

...NO I POZOSTAŁO MI TYLKO ODPOCZYWAĆ dużoooo odpoczywać!!! smile

6,471

No to dobrze ze chociaz jakas umowe masz, bo tak to mogloby byc kiepsko:/ ale wiesz, teraz sie nie przejmuj praca, bo najważniejsze jest ,zeby doszla juz do siebie i donosila dzieci smile a skoro masz umowe na czas nieokreslosny, to nie moga Cie zwolnic smile

6,472

o ja mam jakiś kiepski czas co tydzień dowiaduje się jakiejś smutnej rzeczy, która dotyczy moich znajomych sad e jakieś smutne rzeczy się dzieją

6,473

Ola, Czarna wszystkiego najlepszego ! smile zdrówka, pomyślności i spełnienia marzeń smile i wybaczcie spóźnienie smile

a do mnie wczoraj Ł zadzwonił big_smile i jestem happy big_smile
kazałam mu zadzwonić w pt, bo jest dzień mężczyzny big_smile tylko on nie wie dlaczego ma dzwonić big_smile:D:D
a w przyszłym tygodniu Mój ma urodziny wink stara dupa się z Niego robi lol:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

6,474

Jolu, Olu (:D) dziękuję za życzenia :*

6,475

Witam dziewczyny ja juz w domku ze szpitala eh i czeka mnie duzooooo odpoczywania.....bd tu pewnie często bywać , ale jakos tu pustki smile

pozdrawiam

6,476

ja zostałam dziś 9 raz ciotką big_smile kolejny bratanek, ale nie z tego brata, którego dzidzię mam w domu big_smile ale mam nadzieję, że też będzie równie kochana, co i ten mały kochany delikwent big_smile:D

6,477

RoBaCeK78 napisał/a:

ja zostałam dziś 9 raz ciotką big_smile kolejny bratanek, ale nie z tego brata, którego dzidzię mam w domu big_smile ale mam nadzieję, że też będzie równie kochana, co i ten mały kochany delikwent big_smile:D

gratuluje smile ja zostałam ciocią 22.02.2012 maly byl 12 dzieckiem jaki sie w tym dniu urodzil o godz.14:) a rodzice tata z 2lutego a mama z 2 maja same dwojeczki dziwne hehe:)

6,478

b

6,479

Witam was, strasznie zarobiona jestem w moim kochanym Oriflame, kocham ta firmę są cudowni:)

Gratuluję wszystkim urodzin:) Szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń - bo kto ich nie ma:)

Ekoola a wiesz że jak lekarz kazał ci leżeć, to powinnaś cały czas leżeć. Nawet obiadu nie powinnaś gotować na stojąco. Odpoczynek spokój i jeszcze raz odpoczynek.

Sheep12 napisał/a:

o ja mam jakiś kiepski czas co tydzień dowiaduje się jakiejś smutnej rzeczy, która dotyczy moich znajomych sad e jakieś smutne rzeczy się dzieją

Nastaw sie pozytywnie, smile myśl ze bedzie dobrze to będziesz przyciągać dobre rzeczy:)

Sheep a co ci szkodzi iść na randkę IDŹ i baw się świetnie to ty bądź górą. Przecież on ci łaski nie robi że się z tobą chce spotkać:P I nie bądź uległa, jeśli ci się nie spodoba wyjdź:) Umów się z jakąś znajomą żeby do ciebie zadzwoniła w trakcie randki w razie czego będziesz mieć pretekst do wyjścia:P

Pamiętaj faceci są prości jak budowa cepa często  nawet nie wiedzą kiedy ich mamy owiniętych wokół palca:P  A jak to będzie nie ten, to będzie i następny smile tego kwiatu jest pół światu:)

Więcej nie pamiętam:P

6,480

Hej! Co u was kobietki?

6,481

tesia369 napisał/a:

Umów się z jakąś znajomą żeby do ciebie zadzwoniła w trakcie randki w razie czego będziesz mieć pretekst do wyjścia:P

że ja nigdy o czymś takim nie pomyślałam big_smile
pomysł genialny big_smile

Tynka napisał/a:

Hej! Co u was kobietki?

a w porządku smile pomału do przodu, jeszcze +/- 25 dni smile

6,482

O Jola, gratulacje big_smile

Ola, odpoczywaj, odpoczywaj i dobrze, ze juz Cie wypuscili smile

My wlasnie wrocilismy do domku, kupilismy kafelki smile bezowo-brazowe, taki jasny braz smile jutro moze moi rodzice nam je przywioza, ale to juz zalezy od pogody, bo jak bedze padac, to nie chcemy zeby zmokly:/

Ok, lecimy szperac na allegro akcesoria lazienkowe, bo niedlugo bedzie trzeba kupowac smile

I od razu zycze wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejsego dnia  big_smile big_smile do bedzie nasz dzien kobietki big_smile

6,483

dzięki Mika smile
mały będzie miał na imię Miłosz. jak dla mnie troszkę dziwnie, ale biorąc pod uwagę fakt, że ma brata Seweryna to można się było spodziewać nieczęsto spotykanego imienia smile

6,484

witam robacek:)

6,485

cześć Ola smile
jak się czujesz? jak maleństwa?

6,486

a dziekuje czuje sie oki tylko sie z moim poklócilam i taka nie zdrowa amosfera jest caly dzien eh...

6,487

można wiedzieć co się podziało?

6,488

,,,a bo męczy mnie juz ta gadanina nie rob tego nie rób tamtego zostaw to ja zrobie  masakra...wiem ze mam sie oszdzedzac i nie skakam jak glupia ale ilez mozna lezec i nic nie robic....

6,489

Kochana, on się martwi smile
moja bratowa też musiała przeleżeć prawie całą ciążę, tez była na podtrzymaniu. ale, że chciała żeby wszystko było ok, to się zmuszała do leżenia smile
czytaj książki, gazety. rób coś, co nie wymaga nakładu sił. dbaj o siebie, bo szkoda by było, gdybyś miała stracić te dwie małe istotki, które nosisz pod sercem smile

6,490

..alez kochana ja nic w sumie nie robie caly dzien leze tylko cos do jedzenia sobie zrobie a to do picia cos ...WC odwiedzam cos posprzatam ale w sensie poukladania w szafkach zadna bieganina z mopem itd...masakra jak tak ma wygladac cala ciaza to dziekuje juz na wstepie...swoj rozum mam i wiem ze mam sie oszczedzac! ehh porazka

6,491

ale wiesz, że najlepiej by było jakbyś właśnie leżała?
bratowa praktycznie z łóżka nie wstawała. tyle co zeszła na jedzenie, i to nie zawsze.
naucz się może szydełkować i będziesz mogła śmiało to robić w łóżku big_smile (wybacz, nie mogłam się powstrzymać big_smile)

6,492

pfff ja swira dostane...ja mam taka nature ze wszedzie mnie pelno wiec trudno mi sie przestawic na lenia hehe

6,493

hehe, to faktycznie szydełkuj, albo wyszywaj coś smile
będziesz miała zajęcie na leżąco, albo czytaj.
ja to bym pewnie łykała książki jedna za drugą, ale ja lubię czytać smile

6,494

...a ja nie cierpie czytac...ja tak co godzine zasypiam na 2,3h i tak caly dzien hehe

6,495

o widzisz, to masz jakieś zajęcie wink
dobra, ja uciekam. muszę jeszcze głowę dziś umyć i potem spać smile
dobranoc

...i dbaj o siebie smile

6,496

...witam dziewczynki podjęłam ważna decyzję dla dobra dzieci nie będzie ślubu przed narodzinami...wydaje mi się ze to najlepsze wyjscie z tej sytuacji...unikne tej bieganiny zalatwiania wszytskiego na hura i dzieki temu dzieciaki bd mogly w spokoju sie rozwijać...decyzje tą podjełam z obawy na to ze załatwimy wszytsko a ja np.wyladuje w szpitalu i bedzie problem...niech sie dzieje co chce ale dzieci najwazniejsze:)

pozdrawiam i czemu tu tak cicho:(sama do siebie musze pisac eh

6,497

...a no kobietki i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ z okazji naszego święta:)

6,498

Ola a co na to rodzinka? big_smile nie ma szumów?
pewnie, że masz rację. lepiej zadbać o siebie teraz skoro jest zagrożenie utraty dzieci. ślub niczego tak naprawdę nie gwarantuje. a zawsze można go wziąć w późniejszym terminie, i zaplanować wszystko tak, żeby było idealnie smile

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE KOBIETKI smile

6,499

Wszystkiego najleszego Kochane:)
Ola wydaje mi się że to będzie najlepsze rozwiązanie, bo teraz musisz odpoczywać a nie biegać i załatwiać sprawy związane ze ślubem, przy tym byś się denerwowała i stresowała.

6,500

Tynka dzieki za życznenia
a co do mojego potęcjalnego faceta od kilku dni  się nie odzywa więc nie wiem czy to jeszcze ma jakiś sens

Posty [ 6,436 do 6,500 z 10,560 ]

Strony Poprzednia 1 … 98 99 100 101 102 … 163 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka 20 + ... czyli netkafejka wczesajki ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024