Cześć kochane
Betinko cieszę się z całego serducha i odliczam z Tobą kochana,
Nania, to super że tak postanowiłaś, grunt to brak kontaktu,
ja też się całkowicie odcięłam i stwierdzam, to co kiedyś napisałam:
nie ma przyjaźni między dwojgiem po związku! a jak jest to tylko dla jednej ze stron bo druga czerpie później z tego rozrywkę;/ byłam po obu stronach tej sytuacji i wiem ze to strasznie bolesne dla osoby łudzącej się jeszcze na coś a zarazem przyjemne dla osoby bawiącej się ta sytuacją, gdyż szukając sobie nowej miłości korzysta jeszcze z byłej!
zalezy jak ktoś rozumie pojęcie "PRZYJAZNI" , dla mnie to tak jakkby dwie osoby połączone w jedną...nie da się przyjażnic, mozna sie bardzo mocno kolegować...bo jak zaufac komuś, z kim sie jednak zerwało czyli brakowało np zaufania
Właśnie o to chodzi natomiast bardzo ciężko by po związku obie strony chciały przyjaźni...
Raczej któraś ze stron nie będzie mogła się z tym pogodzić że to już koniec bo nadal kochą tę drugą osobę i wtedy niestety nie jest mozliwa:(
przyjaźń jest tylko i wyłacznie możliwa kiedy osoby się nie kochają i postanawiaja się rozłączyć.
Jednak, gdy jedna osoba zostawia drugą, która ją kocha to nie można nawet mówić o przyjaźni!!!
Jak można obiektywnie spotykać się z osobą która wyrzadziła największą krzywde i udawać, że wszystko jest ok? Kiedy ciągle ma się nadzieję i wiarę w miłość, a druga osoba jest obojętna.
Uważam, że w takiiej sytuacji osoba która kocha robi sobe wielką krzywde. Mimo, iż chce się to osobe mieć blisko, nawet w przyjaźni to jest to sytacja niezdrowa.
Może kiedyś jak upłynie dużo czasu to może to być znajomość, ale nie przyjażń
Miłość w zasadniczej mierze polega na przyjaźni, to leży u jej podstaw, kiedy kończy się prawdziwa miłość, zostaje zrujnowany cały świat i co wtedy ma pozostać przyjaźń?
Jak można ufać osobie która Cie porzuca?
Mimo, iż bardzo by się chciało i tylko o tym się marzy. Smutne i niestety prawdziwe!!!
Katiu, cieszę się że dochodzisz do zdrowia i masz odskocznię od myśli o byłym, w postaci kogoś kto sie Tobą interesuje!!!!
Water, to fajnie że jesteś tak przedsiębiorczą i samowystarczalną kobietą, podziwiam Ciebie!!!!!
Myway, uśmiałam się z Twojej autobusowej przygody he he
Hmm, masz dobre przemyslenia na życie, tak trzymaj
Jest nas tu coraz więcej i nie sposób mi zapamiętać wszystkich fajnych dziewczyn, które też pozdrawiam i zyczę miłego pobytu nad morzem, czego Wam zazdroszczę i cieszę się że się spotkacie!!!!!!!!!!