Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Strony Poprzednia 1 94 95 96 97 98 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6,176 do 6,240 z 7,263 ]

6,176

Odp: Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich
Mystery_ napisał/a:

Ja tego nie napisałem. Zlepiasz skrawki moich wypowiedzi zmieniając kompletnie sens i jeszcze sam sobie odpowiadasz hmm

Może niejasno napisałem o co mi chodzi. To jeszcze raz:
- przyjmowanie pieniędzy za seks -> źle - prostytucja,
- przyjmowanie mieszkania za seks -> źle - prostytucja,
Czyli: odnoszenie korzyści materialnych z seksu źle -> prostytucja.

Mamy jeszcze korzyści niematerialne wink.
Analogicznie:
- seks w zamian za korzyści niematerialne -> źle

DO tego nikt nie idzie z nikim do łózka na siłę. Bodziec pozytywny musi być przeważający. W efekcie, każde zbliżenie seksualne jest podyktowane przez chęć odniesienia korzyści netto wink.

Zobacz podobne tematy :

6,177

Poczucie własnej wartości to indywidualna sprawa. Ale godność czyli poczucie własnej wartości oparte o szacunek innych według mnie jest zależne od innych.

6,178 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 16:44:41)

Mystery_ napisał/a:

Poczucie własnej wartości to indywidualna sprawa. Ale godność czyli poczucie własnej wartości oparte o szacunek innych według mnie jest zależne od innych.

Jaja sobie robisz, żeby bliżej nieokreślony ogół kształtował moją własną godność. Mogę nie mieć jego szacunku, poważania, akceptacji - ale godności nigdy mi nie odbierze, ani nie narzuci poczucia własnej wartości - bo tym właśnie jest godność - to są znaczeniowe synonimy.

Czyli idąc tym tropem ogół może zrobić ze mnie dziwkę? Wystarczy że ogół nie będzie mnie szanował i ja automatycznie stracą WŁASNĄ godność? big_smile

6,179

Tak się mówi, ale tak naprawdę tłum zmasakruje każde Twoje odczucia względem siebie.

6,180 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 16:59:55)

Burzowy napisał/a:

Tak się mówi, ale tak naprawdę tłum zmasakruje każde Twoje odczucia względem siebie.

W takim razie musisz być bardzo słabiutki psychicznie.

Ale nie mam wątpliwości co do tego, że w ramach fałszywie pojmowanego prawa do dyktowania innym ,co jest dla nich słuszne a co nie, potrafi zaszczuć.

I dlatego mówimy o POCZUCIU WŁASNEJ godności, a nie o jej NARZUCENIU. wink

6,181

Zaczynam się coraz bardziej nad tym zastanawiać. Nie zamierzam się z nikim już w życiu związać a na fwb czy ons nie mam za dużych szans. Potrzeby jednak są, te dwie-trzy wizyty miesięcznie by się przydały.
Problemem jednak jest że ja nie do końca potrafię czerpać satysfakcję z seksu gdy nie czuję że partnerka chce to robić ze mną z własnej chęci.

6,182

SonyXperia napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Ale nie mam wątpliwości co do tego, że w ramach fałszywie pojmowanego prawa do dyktowania innym ,co jest dla nich słuszne a co nie, potrafi zaszczuć.

Pewnie jestem smile.

6,183

SonyXperia napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Co za czasy, prostytutka czy morderca mogą mieć więcej godności od uczciwego dobrego człowieka tongue

6,184

Mystery_ napisał/a:

Co za czasy, prostytutka czy morderca mogą mieć więcej godności od uczciwego dobrego człowieka tongue

A to już sprawa tego uczciwego dobrego człowieka. Jak ma problem z własną godnością, to polecam psychoterapię.

6,185

santapietruszka napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

A to już sprawa tego uczciwego dobrego człowieka. Jak ma problem z własną godnością, to polecam psychoterapię.

On ma normalną, to tamci mają wystrzeloną w kosmos. I nie można im nic powiedzieć tongue

6,186

Mystery_ napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

On ma normalną, to tamci mają wystrzeloną w kosmos. I nie można im nic powiedzieć tongue

Godność to godność, tego się nie mierzy. Nie można mieć większej albo mniejszej od kogoś. Albo się ma, albo nie.

6,187

Burzowy napisał/a:

No właśnie na tym polega realizm, że nie wystarczy czuć się "super" ale trzeba to jeszcze skonfrontować z tłumem. I wtedy wyjdzie czy ktoś jest naprawdę taki jak uważa.

6,188

Mystery_ napisał/a:

Nie widzi, że klienci prostytutki będą w większości patrzeć na taką osobę jak na przedmiot.

Jak w ten sposób na prostytutkę patrzą, to co to szkodzi?

Mystery_ napisał/a:

Ale godność jest związana z pragnieniem bycia szanowanym, zresztą podałem definicje. Więc jak można mieć godność będąc ogólnie nie szanowanym?

Jeśli za zgwałcenie i zamordowanie kilkunastu osób, społeczeństwo pozbawia kogoś godności. To jeśli w innej sytuacji ktoś zostanie, niesłusznie posądzony o gwałty i morderstwa, oraz zostanie skazany, to społeczeństwo tak samo pozbawi go godności?

Łógiń napisał/a:

Zaczynam się coraz bardziej nad tym zastanawiać. Nie zamierzam się z nikim już w życiu związać a na fwb czy ons nie mam za dużych szans. Potrzeby jednak są, te dwie-trzy wizyty miesięcznie by się przydały.
Problemem jednak jest że ja nie do końca potrafię czerpać satysfakcję z seksu gdy nie czuję że partnerka chce to robić ze mną z własnej chęci.

Są takie prostytutki, że jak da im się kasę, to już mają ochotę, big_smile tu jest kwestia tego że trzeba się trochę naszukać, ale jak się znajdzie, to wtedy jest zabawa.

6,189 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 18:26:52)

Mystery_ napisał/a:
Burzowy napisał/a:

No właśnie na tym polega realizm, że nie wystarczy czuć się "super" ale trzeba to jeszcze skonfrontować z tłumem. I wtedy wyjdzie czy ktoś jest naprawdę taki jak uważa.

Wystarczy czuć . I właśnie na tym polega owo POCZUCIE WŁASNEJ godności.

Poczucie własnej godności to pojecie bardzo szerokie.

Dla kogoś poniżej jego godności będzie żebranie na ulicy nawet gdyby faktycznie przymierał głodem, dla kogoś innego nie będzie miało znaczenia to, że udając bezdomnego i głodnego będzie wyłudzał pieniądze od innych osób.

Dla jednego studenta poniżej jego godności będzie ściąganie na egzaminie, dla innego będzie to okazja do chwalenia się sprytem i zaradnością.

Dla jednej kobiety poniżej jej godności będzie zaspokajanie partnera oralnie klęcząc przed nim, dla innej będzie to czysta przyjemność i satysfakcja.

Dla jednej kobiety poniżej jej godności będzie przyjmowanie korzyści materialnych w zamian za seks, dla innej będzie to idealna okazja do wykorzystywania męskiej słabości.

Itd.

Ludzka godność ma różne oblicza. Ale zawsze jest to oblicze indywidualne.

Poczucie godności jest uzależnione od wewnętrznego przekonania człowieka co jest w stanie zrobić bez uszczerbku dla szacunku wobec siebie samego. Ocena innych osób nie ma tu nic do rzeczy.

I nie zmieni tego żadna usilna próba wykazana jak największej pogardy kobietom, które trudnią się prostytucją.

6,190 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2019-03-25 19:14:45)

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Wystarczy czuć .

Jeśli Ty tak rozumiesz realizm, to pozostaje mi tylko odpowiedzieć powodzenia big_smile

6,191 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 19:20:25)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Wystarczy czuć .

Jeśli Ty tak rozumiesz realizm, to pozostaje mi tylko odpowiedzieć powodzenia big_smile

Dla jednego poniżej godności będzie przyznać się do błędu, dla innego będzie to powodem do dumy.

Dla jednego poniżej jego godności będzie wyciągnięcie jako pierwszemu ręki na zgodę, dla innego będzie to zwykła reakcja po awanturze.

Dla kogoś poniżej jego godności będzie ukraść batonika w sklepie, ktoś inny nie będzie mial problemu żyć ze złodziejstwa.

Przykro mi, ale poczucie własnej godności jest bardzo daleko posuniętym subiektywizmem.

Widzę jednak @Mystery_ ze te prostytutki nie dają Ci spokoju ducha big_smile

6,192

Bo szczerze kobiety to skarb, nikomu spokoju nie dają. A widziałaś kiedyś bardziej szczerą, niż prostytutka big_smile?

6,193

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Wystarczy czuć .

Dla jednego poniżej godności będzie przyznać się do błędu, dla innego będzie to powodem do dumy.
Dla jednego poniżej jego godności będzie wyciągnięcie jako pierwszemu ręki na zgodę, dla innego będzie to zwykła reakcja po awanturze.
Dla kogoś poniżej jego godności będzie ukraść batonika w sklepie, ktoś inny nie będzie mial problemu żyć ze złodziejstwa.
Przykro mi, ale poczucie własnej godności jest bardzo daleko posuniętym subiektywizmem.

Ale ja pisałem o realizmie, co ma subiektywizm do tego?

6,194 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 20:18:29)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Naprawdę wysoko stawiasz poprzeczkę hmm

Co ma do tego subiektywizm?
Wszystko ma.
To, że w cudzym odczuciu poczucia godności nie mieści się jakieś zachowanie nie oznacza to, że to zachowanie również nie mieści się w poczuciu godności określonej jednostki. Problem polega na tym, że Ty przez ten realizm rozumiesz cudze wartości (ogółu, powszechne itp.).

Utożsamiasz ocenę pewnego zachowania za tożsamą z poczuciem godności osoby, której ta ocena dotyczy.
Jeśli powiem - ona nie ma godności, to powiem to przez pryzmat własnych wartości. I tak samo ktoś może ocenić moje zachowanie,ale ta ocena w żaden sposób nie wpływie ma moje indywidualne poczucie godności.

I pewnie wśród tych kobiet są takie dla których to co robią jest poniżej ich godności ( a jednak z jakiś przyczyn prostytuują się), a są i takie, dla których prostytucja nie jest niczym co uchybia ich godności osobistej.

6,195

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Wszystko ma.
To, że w cudzym odczuciu poczucia godności nie mieści się jakieś zachowanie nie oznacza to, że to zachowanie również nie mieści się w poczuciu godności określonej jednostki. Problem polega na tym, że Ty przez ten realizm rozumiesz cudze wartości (ogółu, powszechne itp.).

Utożsamiasz ocenę pewnego zachowania za tożsamą z poczuciem godności osoby, której ta ocena dotyczy.
Jeśli powiem - ona nie ma godności, to powiem to przez pryzmat własnych wartości. I tak samo ktoś może ocenić moje zachowanie,ale ta ocena w żaden sposób nie wpływie ma moje indywidualne poczucie godności.

Nie interesuje mnie co myśli prostytutka, może sobie nawet myśleć że jest pretty woman. Interesuje mnie co inni o niej będą myśleć. A to jak opinia innych wpłynie na nią to jest właśnie realizm. Ja pisze cały czas o odnalezieniu się w rzeczywistości, a nie świecie marzeń i życzeń. Z szufladką prostytutki będzie mieć ogromny problem aby ułożyć sobie życie rodzinne, i wysokie poczucie własnej wartości tu nic nie pomoże.

6,196 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-25 20:36:36)

Mystery_ napisał/a:

Interesuje mnie co inni o niej będą myśleć.

A uważasz, że prostytutkę interesuje to, że Ciebie to interesuje? I to, co o niej myślą ludzie tacy, jak Ty? big_smile Zajmij się swoim życiem, a nie wydumanymi przez Ciebie problemami prostytutek big_smile

6,197 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2019-03-25 20:39:52)

Mystery_ napisał/a:

A uważasz, że prostytutkę interesuje to, że Ciebie to interesuje? Zajmij się swoim życiem, a nie wydumanymi przez Ciebie problemami prostytutek big_smile

Nie zajmuje się problemami prostytutek, tylko stwierdzam fakty wink
A fakt jest taki jak wcześniej pisałem:

Mystery_ napisał/a:

Prostytutka dając się dotykać za pieniądze robi raczej dwa w jednym, czyli najpierw zamienia swoje ciało w towar a potem udostępnienia je w formie usługi.

I tym towarem jest w opinii publicznej, która wpływa znacząco na jej życie.

6,198 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-25 20:40:39)

Mystery_ napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

A uważasz, że prostytutkę interesuje to, że Ciebie to interesuje? Zajmij się swoim życiem, a nie wydumanymi przez Ciebie problemami prostytutek big_smile

Nie zajmuje się problemami prostytutek, tylko stwierdzam fakty wink
A fakt jest taki jak wcześniej pisałem:

Mystery_ napisał/a:

Prostytutka dając się dotykać za pieniądze robi raczej dwa w jednym, czyli najpierw zamienia swoje ciało w towar a potem udostępnienia je w formie usługi.

Ale kogo to oprócz Ciebie obchodzi? big_smile To Ty się martwisz, że taka prostytutka nie ułoży sobie potem życia i co o niej ludzie mówią big_smile

6,199

Ale kogo to oprócz Ciebie obchodzi? big_smile To Ty się martwisz, że taka prostytutka nie ułoży sobie potem życia i co o niej ludzie mówią big_smile

Ja tylko stwierdzam fakty, ale Ty to byś pewnie prostytutkę nazywała relaksacyjną terapeutką.

6,200 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-25 20:49:42)

Mystery_ napisał/a:

Ja tylko stwierdzam fakty, ale Ty to byś pewnie prostytutkę nazywała relaksacyjną terapeutką.

A dlaczego miałabym ją tak nazywać, skąd taki wniosek? Druga sprawa - co mnie to obchodzi, czym ona się w życiu zajmuje? Ja mam swoje życie, nie zastanawiam się nad życiem innych, jeśli mnie o to nie proszą...

6,201

Mystery_ napisał/a:

Nie interesuje mnie co myśli prostytutka, może sobie nawet myśleć że jest pretty woman. Interesuje mnie co inni o niej będą myśleć. A to jak opinia innych wpłynie na nią to jest właśnie realizm. Ja pisze cały czas o odnalezieniu się w rzeczywistości, a nie świecie marzeń i życzeń. Z szufladką prostytutki będzie mieć ogromny problem aby ułożyć sobie życie rodzinne, i wysokie poczucie własnej wartości tu nic nie pomoże.

Akurat ta Wiktoria u której byłem, wyszła za mąż i ma dziecko, więc nie było problemu z założeniem rodziny, w końcu to dość ładna dziewczyna jest, a że się rozwiodła, to już zupełnie inna sprawa.

6,202

Brzydasek napisał/a:

Akurat ta Wiktoria u której byłem, wyszła za mąż i ma dziecko, więc nie było problemu z założeniem rodziny, w końcu to dość ładna dziewczyna jest, a że się rozwiodła, to już zupełnie inna sprawa.

Pewnie się mąż dowiedział czym się zajmowała i opinia na własny temat na nic się zdała wink

6,203

Mystery_ napisał/a:
Brzydasek napisał/a:

Pewnie się mąż dowiedział czym się zajmowała i opinia na własny temat na nic się zdała wink

Nawet nie wiesz, kto z kim się rozwiódł, bo może wcale nie mąż z nią, ale już wiesz lepiej big_smile Jaki Ty jesteś śmieszny big_smile

6,204 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 21:55:48)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Wszystko ma.

Taaa... jak widać te prostytutki od zarania dziejów się tak tą opinią publiczną i współcześnie Twoją przejmują, że heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej big_smile Nie ma co big_smile
Teraz to ja turlam się ze śmiechu big_smile
Ja tu widzę tylko jeden realizm , a mianowicie to, że interes się kręci tongue

No dobra. A teraz powiedz, tylko jak na spowiedzi big_smile Coś Ty taki na te prostytutki cięty? tongue Zrobiła Ci któraś coś? big_smile

6,205 Ostatnio edytowany przez Znerx (2019-03-25 21:57:00)

Mystery_ napisał/a:

A co powiesz o panienkach które zawalają instagrama zdjęciami tyłków w yoga pants? lol Czy co tam jest teraz modne. Chyba bycie fit i robienie zdjęć w ubranku mieszczącym się w kieszeni. Ważne żeby się  lajki zgadzały.

6,206

Mystery_ napisał/a:

Nie widzi, że klienci prostytutki będą w większości patrzeć na taką osobę jak na przedmiot.

No ale przecież klient dla prostytutki również jest tylko dildem i bankomatem. Czyli właściwie zostaje podwójnie uprzedmiotowiony.

Ogólnie prostytutki są piętnowane przez społeczeństwo (głównie mężczyzn), by zachować odpowiedni "ład". Wyobraźcie sobie co by było, gdyby ten zawód nie był na marginesie. Kobiety przejrzałyby na oczy i za każdy stosunek z mężczyzną żądałyby pieniędzy, mając i seks i pieniądze. Nie byłoby cichodajek, ani zwykłych związków, bo byłyby nieopłacalne (dla kobiet). Po co robić coś za darmo, skoro znając "zwyczaje" mężczyzn można się na tym dodatkowo wzbogacić? Za darmo wiązałyby się tylko brzydkie kobiety big_smile Chociaż po pewnym czasie panowie pewnie zaczęliby nas gwałcić i mordować, a potem ludzkość by wymarła.

6,207

Związki to i tak układ coś za coś. Wiele by się nie zmieniło.

6,208 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-25 22:03:31)

Burzowy napisał/a:

Co za co np.?

6,209

Burzowy napisał/a:

Niby tak, ale to jakieś marne, śmieszne ochłapy. Teraz większość kobiet zarabia na siebie, a do tego rodzi facetowi dzieci, daje mu D. i ogarnia dom. W porównaniu z prostytutkami, czy laskami w stałych układach, zwykłe kobiety są po prostu frajerkami. Prostytutki itd. są wyrachowane i wykorzystują męskie słabości oraz to co im natura dała, dzięki czemu nie muszą się w życiu kompletnie wysilać.

6,210

SamotnaWilczyca napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Niby tak, ale to jakieś marne, śmieszne ochłapy. Teraz większość kobiet zarabia na siebie, a do tego rodzi facetowi dzieci, daje mu D. i ogarnia dom. W porównaniu z prostytutkami, czy laskami w stałych układach, zwykłe kobiety są po prostu frajerkami. Prostytutki itd. są wyrachowane i wykorzystują męskie słabości oraz to co im natura dała, dzięki czemu nie muszą się w życiu kompletnie wysilać.

Chyba przegapiłaś zajęcia z podstaw ekonomii big_smile.
Prostytutki mogą sobie kasować xxx zł za h tylko dlatego, że podaż jest niewielka.

6,211

Większość prostytutek to bardzo fajne, normalne kobiety. Młode i stare, bardziej lub mniej mądre, ładniejsze i mniej ładne, zgrabniejsze i mniej zgrabne, seksowne, mniej seksowne. Nie wyczuwam, aby ona mi odbierała godność, albo ja jej.

A pieniądze? Cóż... na Badoo panowie podrywają, udają, że nie są seksem zainteresowani, ale do tego dążą, potem organizują hotel, mają ten seks. Od znajomych kobiet wiem jak się te romanse kręcą, powstają i upadają... i przyznam szczerze, że u prostytutek świat jest prostszy, nie skrzywiony intrygami, kombinatorstwem, drenażem emocjonalnym. Doszedłem do wniosku że kobietom wcale nie jest łatwiej poderwać kogoś na seks.

U dziewczyny prostytutki jest zupełnie na odwrót... ona jest taka miła, że czeka na mój telefon (no chyba że jest zbyt miła i trudno się do niej dodzwonić bo wielu panów ma na seks), organizuje mieszkanie w swoim zakresie, ubiera dla mnie seksi strój, potem się cała oddaje, i jeśli nie mam dla niej zbyt wiele czasu to jest wciąż zadowolona, kompletnie nie ma mi za złe, że po seksie idę dalej załatwiać swoje sprawy.

6,212

Znerx napisał/a:
Burzowy napisał/a:

Prostytutki mogą sobie kasować xxx zł za h tylko dlatego, że podaż jest niewielka.

Prostytutki mają konkurencję w postaci zwykłych kobiet. Mowa o zwykłych kobietach w związkach, zwykłych nawalonych imprezowiczkach w klubach, zwykłych dziewczynach z sąsiedztwa, zwykłych znudzonych mężatkach, itd., które są za darmo, ewentualnie za wino, parę drinków.

6,213 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2019-03-25 22:31:58)

Gary napisał/a:

U dziewczyny prostytutki jest zupełnie na odwrót... ona jest taka miła, że czeka na mój telefon (no chyba że jest zbyt miła i trudno się do niej dodzwonić bo wielu panów ma na seks), organizuje mieszkanie w swoim zakresie, ubiera dla mnie seksi strój, potem się cała oddaje, i jeśli nie mam dla niej zbyt wiele czasu to jest wciąż zadowolona, kompletnie nie ma mi za złe, że po seksie idę dalej załatwiać swoje sprawy.

A tak z ciekawości to jak wygląda taki seks z prostytutką? Bo chyba się nie całujecie?

Prostytutki itd. są wyrachowane i wykorzystują męskie słabości oraz to co im natura dała, dzięki czemu nie muszą się w życiu kompletnie wysilać.

A to mężczyźni nie wykorzystują kobiecych słabości big_smile ?

SonyXperia napisał/a:

No dobra. A teraz powiedz, tylko jak na spowiedzi big_smile Coś Ty taki na te prostytutki cięty? tongue Zrobiła Ci któraś coś? big_smile

Ja tylko dyskutuje bo tak się potoczył temat. W życiu żadnej prostytutki nie spotkałem big_smile

6,214

Mystery_ napisał/a:

Też wykorzystują. Np. bawiąc się uczuciami naiwnych, wrażliwych kobiet.

6,215 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 22:38:10)

Mystery_ napisał/a:

Też wykorzystują. Np. bawiąc się uczuciami naiwnych, wrażliwych kobiet.

Tak. Ale to nie jest poniżej ich godności. Gdzieżby tongue wink

6,216

Znerx napisał/a:

Prostytutki mają konkurencję w postaci zwykłych kobiet. Mowa o zwykłych kobietach w związkach, zwykłych nawalonych imprezowiczkach w klubach, zwykłych dziewczynach z sąsiedztwa, zwykłych znudzonych mężatkach, itd., które są za darmo, ewentualnie za wino, parę drinków.

Frajerkach, w przeciwieństwie do ciebie, która się nie frajerzy i kasuje od frajerów 100 pln za godzinę. OK.
Tylko gdyby 50% frajerek, przestało być frajerkami, i chciało zarabiać 100 zł za godzinę seksu, to cena tego seksu by spadła do 1,50 zł.

6,217

Znerx napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

A co powiesz o panienkach które zawalają instagrama zdjęciami tyłków w yoga pants? lol Czy co tam jest teraz modne. Chyba bycie fit i robienie zdjęć w ubranku mieszczącym się w kieszeni. Ważne żeby się  lajki zgadzały.

Atencjuszki. Nie widzę w tym problemu.

6,218

Mystery_ napisał/a:

I nie przeszkadzałoby Ci, gdyby Twoja dziewczyna, miała 10000 followersów na insta? Tych swoich seksualizowanych zdjęć. Dalej miałby Godność Człowieka?

6,219

Znerx napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

I nie przeszkadzałoby Ci, gdyby Twoja dziewczyna, miała 10000 followersów na insta? Tych swoich seksualizowanych zdjęć. Dalej miałby Godność Człowieka?

No może nie do końca by mi się to podobało, ale tragedii nie ma. Pokazywanie się dziewczyny w obcisłych portkach ma odbierać godność? Jaja sobie robisz big_smile?

6,220

Znerx napisał/a:

To jakby było więcej klientów, to ceny by wzrosły? jakoś w to wątpie, no chyba że ilość klientów wzrosłaby 100 krotnie, wtedy faktycznie nie dały by rady tego obrobić, i cena by wzrosła.

6,221

Znerx napisał/a:

Frajerkach, w przeciwieństwie do ciebie, która się nie frajerzy i kasuje od frajerów 100 pln za godzinę. OK.
Tylko gdyby 50% frajerek, przestało być frajerkami, i chciało zarabiać 100 zł za godzinę seksu, to cena tego seksu by spadła do 1,50 zł.

Jakie 100 pln? 100 to chyba jakaś tirówka albo rycząca 40+.
Cena seksu nigdy nie spadnie. Jakby zrobić taki bunt i zakręcić wam wszystkim kurek od seksu i porno, to cena by nawet wzrosła big_smile Poza tym byłaby zależne od urody i wieku, wiadomo.

6,222 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 23:01:36)

Mystery_ napisał/a:
Znerx napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

No może nie do końca by mi się to podobało, ale tragedii nie ma. Pokazywanie się dziewczyny w obcisłych portkach ma odbierać godność? Jaja sobie robisz big_smile?

Myslę, że nie robi sobie jaj.
Bo dla mnie na przykład machanie na wpół gołymi pośladkami byłoby poniżej no hmmm tej godności big_smile

6,223

"10000 followersów na insta" hmm nie wiem co to znaczy, po wpisaniu w słownik mam "obserwujący", powiedziałbym że zdolna dziewczyna jeśli wzbudza takie zainteresowanie:D

6,224

Temat złoto. Aż nie mogę uwierzyć, że taką dyskusję może zawód kurtyzany wywołać.

6,225

SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:
Znerx napisał/a:

Bo dla mnie na przykład machanie na wpół gołymi pośladkami byłoby poniżej no hmmm tej godności big_smile

Ale te joga pants to jak kalesony wyglądają big_smile

6,226 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 23:07:55)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Swojej dziewczyny zapytaj co o nich myśli big_smile

6,227

Lucyfer666 napisał/a:

Temat złoto. Aż nie mogę uwierzyć, że taką dyskusję może zawód kurtyzany wywołać.

Ten temat jest tak bardzo rozchwytywany, ponieważ dotyczy praktycznie wszystkich ludzi, w końcu problemy z alkoholem, narkotykami, czy jakąś inną używką, dotyka jedynie jakiś mniejszy procent ludzi, natomiast prostytucja to już dotyczy wszystkich, tutaj mam oczywiście na myśli, że jak ktoś jest narkomanem i opowiada jak ciężko jest być od tego uzależnionym, to nie każdy to zrozumie, w końcu żeby na serio zrozumieć trzeba mieć jakiś kontakt z narkotykami, więc mało kogo to dotyczy, natomiast z prostytucją jest inaczej, prawie  każdy jest z tym powiązany.

6,228

Lucyfer666 napisał/a:

Kwintesencja naszego życia.

6,229

SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

To teraz Ty powiedz jak na spowiedzi, dlaczego tak bronisz prostytutek? Znasz to środowisko?

6,230 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 23:28:36)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

To teraz Ty powiedz jak na spowiedzi, dlaczego tak bronisz prostytutek? Znasz to środowisko?

To nie obrona. To empatia. Taka sama jak w stosunku do każdego innego człowieka.

6,231 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-03-25 23:30:59)

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

kalesony firmy sony:D

Mystery_ napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

nie mam żadnej styczności z tym środowiskiem ale dla mnie to coś jak empatia gdy czyta się niektóre generalizujące oceny, porównania do towaru itd.

6,232

Chcącemu nie dzieje się krzywda ponoć. I ja tam krzywdy nie widzę, mają kilku rożnych chłopów każdego dnia (która by nie chciała?) i jeszcze im płacą. I czasem ktoś się negatywnie wypowie... dla mnie to się nieźle ustawiły.

6,233

nudny.trudny napisał/a:

[
nie mam żadnej styczności z tym środowiskiem ale dla mnie to coś jak empatia gdy czyta się niektóre generalizujące oceny, porównania do towaru itd.

A nie są traktowane jak towar?

6,234 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2019-03-25 23:41:41)

A ten w kółko Macieju swoje big_smile

No ok, potocznie "sprzedają ciało".
Jaki Ty masz z tym problem że ktoś czerpie korzyści akurat z tego że ktoś inny korzysta z czyjegoś ciała, a na przykład nie z umiejętności, wytworów umysłu itd.
Tylko, że wiesz "sprzedać ciało" można na wiele sposobów. Vide Playboy big_smile

6,235

Mystery_ napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

[

Wypowiedziały się tu na ten temat osoby korzystające z usług prostytutek i jakoś żadna z tych osób nie traktuje ich jak towar, ale z szacunkiem. Jedynym, który nawija w kółko o "towarze", "sprzedawaniu" itp. jesteś Ty.

6,236

Mystery_ napisał/a:
nudny.trudny napisał/a:

[

Wypowiedziały się tu na ten temat osoby korzystające z usług prostytutek i jakoś żadna z tych osób nie traktuje ich jak towar, ale z szacunkiem. Jedynym, który nawija w kółko o "towarze", "sprzedawaniu" itp. jesteś Ty.

Ale Ty jesteś śmieszna big_smile

Brzydasek napisał/a:

Ja to widzę trochę inaczej, bo prostytutka to mi się kojarzy, że jest jak kawałek mięsa, więc to jest towar, natomiast usługa to jest jak ktoś mi ten towar sprzeda, i w tym przypadku usługodawcą jest właściciel agencji towarzyskiej, natomiast towarem(mięsem)jest prostytutka.

6,237 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-25 23:47:58)

Mystery_ napisał/a:
Mystery_ napisał/a:

Ale Ty jesteś śmieszna big_smile

Brzydasek napisał/a:

Ja to widzę trochę inaczej, bo prostytutka to mi się kojarzy, że jest jak kawałek mięsa, więc to jest towar, natomiast usługa to jest jak ktoś mi ten towar sprzeda, i w tym przypadku usługodawcą jest właściciel agencji towarzyskiej, natomiast towarem(mięsem)jest prostytutka.

Na pewno?

Brzydasek napisał/a:

I ktoś tutaj wcześniej mówił o tym, że ludzie nie mają szacunku do prostytutek, a u mnie to trochę na odwrót się zrobiło, w końcu życie zawodowe i matrymonialne to jest jakiś rodzaj rywalizacji, tutaj jest walka, więc może dlatego z tej przyczyny wyrobiło mi się w głowie, że nie mam do nich wszystkich szacunku, w końcu jest tutaj rywalizacja a nie ma nic pomocy, ale do prostytutek to ja mam szacunek, w końcu miłe ładne fajne dostępne, więc mam do nich o to szacunek.

Nawet podał Ci potem przykład, że prostytutki - wbrew Twoim przekonaniom - wychodzą za mąż big_smile
Ale i tak akurat o Brzydaska najmniej mi chodziło big_smile

6,238

Trochę nie rozumiem ogólnych przemyśleń dotyczących "sprzedaży ciała".
Równie dobrze można ten argument zastosować do wielu innych zawodów.

6,239

Lucyfer666 napisał/a:

Trochę nie rozumiem ogólnych przemyśleń dotyczących "sprzedaży ciała".
Równie dobrze można ten argument zastosować do wielu innych zawodów.

To już próbowaliśmy z @Mystery_  przerobić. Nie rozumie.

6,240

Mystery_ napisał/a:

Kobieta tak czy siak jest traktowana jak towar. Ocenia się przede wszystkim jej wygląd i na jego podstawie wycenia wartość kobiety. Również na płaszczyźnie zawodowej liczy się "aparycja". A w związkach? Z kim wiążą się milionerzy? Z 15, 20 lat młodszymi zgrabnymi laskami.

Posty [ 6,176 do 6,240 z 7,263 ]

Strony Poprzednia 1 94 95 96 97 98 112 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Cała prawda o wizytach mężczyzn w agencjach towarzyskich

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024