Nie_samica napisał/a:I może tak by było lepiej.
Co bym zyskał, będąc po dziś dzień prawiczkiem?
Nie_samica napisał/a:Dlatego właśnie jestem za karaniem korzystanie z tych usług w postaci kar finansowych na rzecz organizacji pro - kobiecych.
Akurat ta dziewczyna u której dzisiaj byłem, utrzymuje się wyłącznie z tego, więc brak możliwości uprawiana zawodu prostytutki, zapewne by się jej nie spodobał, wręcz by doprowadził ją do skrajnej biedy.
Te organizacje pro kobiecie robią jedynie szkody, bo są jedynie w stanie zabronić prostytutką uprawiać seks za pieniądze, natomiast nie dają nic w zamian, więc co to za pomoc, jeśli pozbawia się jedynego źródła dochodu?
jjbp napisał/a:No i tak świadomie chcesz nas skazać na obciążenie w postaci fundowania Ci emerytury? Nieładnie 
Tak już świat funkcjonuje, nic się na to nie poradzi.
No i pamiętajmy, nigdy i nigdzie nie mówiłem o tym, że będę pomagał społeczeństwu, więc nie widze powodu żeby wymagać tego ode mnie.
Nie_samica napisał/a:To ich obwiniaj, a nie prostytutki. Nikt im korzystać nie każe. Prostytutki są, bo jest na nie popyt.
Nie rozumie o czym tutaj mówisz? kogo i po co mam obwiniać? nie bardzo rozumiem gdzie w mojej wypowiedzi wyczytałeś że mam do kogoś pretensje? ja tutaj jedynie chciałem powiedzieć, że statystycznie dla ogółu społeczeństwa prostytutki są szkodliwe, natomiast co się tyczy ogółu nie tyczy się konkretnych poszczególnych ludzi, ponieważ każdy przypadek jest inny więc inaczej się go liczy.
Na początku to się trochę rozsypało, bo nie dałem rady się dogadać przez telefon z dziewczyną z którą byłem umówiony, więc postanowiłem iść na całość, i zamiast szukać dziewczyny z roksy, zwyczajnie normalnie pojechałem do agencji, jak już byłem w środku, wyszły 2 dziewczyny, jedną trochę zacząłem kojarzyć, i to była ona, ukrainka Wiktoria, która dziś ma 30 lat, ale 10 lat temu jak zaczęła pracować w tej agencji, to była dużo młodsza, w sumie duże pośladki i grube nogi zawsze mi się w niej podobały, i teraz było taks samo, jej figura jest taka sama jak kiedyś, z twarzy jest inaczej, ale wiadomo to już z 10 czy tam z 8 lat jak ją ostatni raz widziałem, w sumie ona też zaczęła mnie coś kojarzyć, chociaż mówi że nic nie pamięta, bo to było zbyt dawno temu, nawet fajnie że na nią trafiłem, no i poszliśmy do pokoju, no i ona mówi za godzinę 200zł, co też mnie trochę zastanowiło bo na ich stronie w internecie pisze że za godzine 180, no ale dałem jej te 200, wtedy prysznic, no i później była zabawa, ze wszystkich dziewczyn to akurat ta mi się najbardziej podobała, niby małe piersi ale nadrabia tym że ma grube nogi, to jest w moim guście, więc akurat tutaj było OK, no i powiem że bardzo dobrze jej szło nawet dużo lepiej niż te 8 lat temu, starała się o wiele bardziej, dość szybko się nakręciłem, i nie minęło 10 minut, a było już po wszystkim, powiem wam że tak mi dobrze to szło jak nigdy, i można by się spodziewać że jak już skończyłem, to będzie mnie chciała wygonić, w końcu większość dziewczyn tak robi, no ale nie tym razem
było coś dalej zacząłem ją obmacywać, i przy okazji, gadaliśmy o różnych rzeczach, coś tam opowiadała że jeden z klientów który u niej był, ma motor, i dogadała się z nim, no i woził ją po Piotrkowie tym motorem, ja też mówiłem w jakiej jestem sytuacji, że nie mam kasy, jak mi ciężko i tak dalej
, zaczęła opowiadać o swoim dziecku, o rozwodzie ze swoim mężem, normalnie pół godziny gadania/obmacywania, no i zachciało się jej oddać mocz, więc poszła do toalety, jak wróciła, ja leżałem na łóżku, jak się na mnie położyła, to o matko! jak ciężko, mówi że waży 65 kilo, ale to ciężko było, jakby jaka ważyła ze 100 kilo, to bym nie dał rady, ale w sumie fajnie było, ochroniarz zaczął się drzeć, że już minęła godzina, więc musimy się zbierać, ale powiem wam że zabawa była jak nigdy wcześniej
więc dzisiaj był udany dzień.