Gary
napisałeś
Jestem "zwykłym draniem" w takim razie.
Tak jeżeli masz żonę a ją zdradzasz to dla mnie jesteś osobą nie w porządku i oszukujesz i krzywdzisz tę kobietę, nie wyobrażam sobie być w związku z kobietą żoną i przychodzić do domu po seksie z Prostytutką jak gbyby nic się nie stało , ale to twoje życie nie moje na szczęście
napisałeś
Bardzo dobrze. Dlaczego się tak ograniczasz? Nie chcesz z nią seksu?
Przecież ja napisałem o Tantrze Jodze o ile wogóle masz pojęcie czym to jest Tantra Seksualna, zjednoczenie z Bogiem Siłą Kosmosu poprzez seks
Wszystkie kobiety do towarzystwa szanuję jako ludzi - niezależnie czy jest luksusową czy nie luksusową Gary
natomiast wiem że część mężczyzn gardzi prostytutkami tymi nie-luksusowymi
napisałeś
Brzmi jak wypowiedź małego chłopca: "Na wojnie żołnierze powinni strzelać aby pokonać wroga, a jak widzą, że nie pokonają, to powinni się wycofać.".
A rzeczywistość nie jest taka prosta.
Załóż rodzinę, żyj razem wiele lat. Zobacz jak jest.
porównanie nie adekwatne z tymi żołnierzami, a wymówka że założyłem rodzine, że żyje się wiele lat i takie tam ble ble ble samousprawiedliwianie się, to trzeba było nie zakładać rodzinki i od razu na początku się dopasować seksualnie, sprawdzić czy z tym partnerem będzie mi dobrze, ja nie wyobrażam sobie być z kobietą pruderyjną lub oziębłą seksualnie lub z jakimś blokadami seksualnymi, potem właśnie tak jest ludzie są zauroczeni, potem dzieci i stwierdzają pózniej że do siebie nie pasują i zamiast porozmawiać ze sobą - lepiej pózno niż wcale to skakają na BOKI i się zdradzają, ja nie mam takich problemów - POCO TWORZYĆ SOBIE W ŻYCIU NEGATYWNĄ KARMĘ ŻYCIOWĄ, zresztą ja i tak w tym kraju nie chce zakładać rodziny - mam już te 48 lat przeżyłem trochę też, i świadomie NIE CHCĘ , owszem zwiazek stały z kobietą TAK - ALE WARUNEK - BEZ DZIECI, i żeby nie była ''nawiedzona religijnie - żadna katoliczka, protestantka, muzułmanka nie wchodzi w grę ''
Ale to tak na marginesie .
A tak Gary jestem WOLNY nikogo nie zdradzam, chodzę sobie na masaże erotyczne , nikt przeze mnie nie płaczę, ....ciekawe jaka reakcja by była twojej żony, jeżeli by się dowiedziała że chodzisz na Divy ?
pozdr
PS - w tradycji buddyjskiej jest takie wskazanie
Ślubuję nie stwarzać świadomie CIERPIENIA czującym istotom
Dlatego ja Gary postępuje wg tego wskazania, dla mnie ZDRADZANIE PARTNERA POZA JEGO PLECAMI jest stwarzaniem NEGATYWNEJ KARMY I CIERPIENIA na poziomie mentalnym, fizycznym, psychicznym .
Nie zdradzam dlatego że jakiś tam BÓG się na mnie pogniewa, ale DLATEGO BYM NIE ZDRADZIŁ SWOJEJ KOBIETY BO MAM DLA TEJ ISTOTY SZACUNEK - Respect
jeżeli ktoś zdradza swoją żonę i chodzi na Divy to jej nie - szanuje i nie kocha kapujesz stary, a mówienie że ja lubię seks i dlatego chodzę na Divy choć mam żonę to dla mnie jest brak - szacunku dla tej kobiety twojej żony, o ile tak jest oczywiście w twoim życiu .
Ja do wszystkiego co robię w życiu staram się tak podchodzić żeby nie RANIĆ drugich osób , i jeżeli już chodzę na Divy lub masaże erotyczne, to przynajmniej robię to jako SINGIEL - jako samotny człowiek i nikogo nie krzywdzę kapujesz , bo kogo ja skrzywdzę skoro żyje SAM, natomiast nie do przyjęcia jest dla mnie sytuacja bycie w związku małżeńskim z kobietą i na boku ją zdradzać , chyba że tworzymy ZWIĄZEK OTWARTY i zgadzamy się na Trójkąty, Czworoąkąty i takie zabawy erotyczne - ale to też musi od tych ludzi musi być wymagana Dojrzałość, Szacunek, ZERO ZAZDROŚCI o partnera, ale jeżeli żyje się w ZWIĄZKU ZAMKNIĘTYM to Zdradzanie jest jak dla mnie nie do przyjecia, owszem ja rozumiem że po 30-tu latach małżeństwa powiedzieć żonie bye bye nie pasujemy do siebie to byłby Dramat i wogóle rozwód, ale z drugiej strony brnąć w zdrady dalej to ślepa uliczka jak dla mnie .
TY MOŻE POTRAFISZ TAK ŻYĆ , jak bym tak nie potrafił, lubię EROTYKĘ, SEKS - ALE MAM PRZY TYM ZASADY ETYCZNE, a nie zachowuje się jak niedojrzały szczeniak, bo mi się chce , bo żonka mi nie daje to od razu lecę na Divy - tj niedojrzałe wg mnie, trzeba usiąść i rozmawiać, lub pójść do seksuologa sam lub z żoną, a jeżeli wszystkie środki zawiodły, to trudno czeka mnie SAMOTNOŚĆ I ROZWÓD, ale może to być też początek czegoś pięknego - Nowego, bo może na drodze swojego życia taki człowiek spotka nową partnerkę życiową o odpowiednim temperamencie seksualnym itp, etc .
Z drugiej strony napisałem że nie dziwie się że mężczyzni chodzą na Divy, lub do Agencji Tow - samotnych mężczyzn rozumiem, lub po rozwodach, lub którzy żyją z oziębłymi pruderyjnymi kobietami bo i takie kobiety też się zdarzają [tak jak i meżczyzni], ale i tak powini prędzej czy pózniej porozmawiać i ...albo w LEWO ALBO w PRAWO .
Jest to skomplikowany temat na pewno, SEKS to POTĘŻNA ENERGIA i można poprzez seks dać dużo Radości i Szczęścia, ale można też i SKRZYWDZIĆ drugiego człowieka .
tyle w temacie, nie wiem czy jesteś żonaty, lub nie, ale jeżeli jesteś a chodzisz Gary na Divy to jednak moim zdaniem z drugiej strony jest to CHORE jak dla mnie .