Swanen napisał/a:Czy ty przeczytałaś dobrze mój post, szczególnie w punkcie dotyczącym wynagrodzenia? Otóż pani w Kielcach ma 4 PLN za stosunek i jest to autentyk- Feminoteka robiła badania w środowisku prostytutek w Polsce. Jak się to ma do dobrego wynagrodzenia?
Gdzie są takie stawki? 
To by wychodziło, że masz loda za 2 złote

Ale powiem wam co mi sie dzisiaj przytrafiło.
Ostatnio postanowiłem, że rezygnuje z wizyt w agencji w Piotrkowie, a skorzystam z dziewczyn co przyjmują, tak jakby prywatnie w Opocznie, ponieważ do Opoczna mam bliżej.
Ostatnio pisałem, że wybieram sie do takiej jednej, ale niestety jak już byłem w Opocznie, to nie mogłem sie do niej dodzwonić, a bez tego nie da rady, bo miałem zadzwonić, a ona miała podać dokładny adres, a więc nie dało rady.
Wczoraj sie trche zmieniło, bo na roska zobaczyłem, że pojawiła sie nowa dziewczyna, która przyjmuje tylko przez 2 dni i to w hotelu, do tego również pojawiła sie jeszcze jedna 3 dziewczyna która przyjmuje normalnie w bloku, i powiem wam, że obie nawet dobrze wyglądały, więc zacząłem dzwonić, dodzwoniłem sie do wszystkich trzech, dla pewności umówiłem sie ze wszystkimi trzema, na dziś na 12, i miało być tak że zadzwonie dziś rano, tak o 10 i reszte dogadamy, no i dziś dzwoniłem i dzwoniłem, i nic! nawet byłem już w Opocznie i też dzwonie cały czas i nikt nie odbiera, ogłoszenia z roksa tych dwóch blondynek znikneły, i to aż dziw bierze, jak to mogło sie stać, że nie moge sie choćby do jednej dodzwonić, zrobiłem zakupy, i myśle sobie że nie będe sie poddawał i jade do Piotrkowa, co prawda jest na roskie, dużo ogłoszeń, ale już nie było siły do tego, więc trzeba jechać do agencji, i tutaj też pech bo większość pojechała gdzieś na święta, na szczęście jedna została 
Standardowo wybrałem opcje 1 godziny, także dodatkowo loda, za 50zł, co prawda dziewczyna już nie pierwszej młodości, nawet nie drugiej
no ale co będe narzekał, w końcu trzebaby było słuchać co niektórych forumowiczów i być prawiczkiem do 60 roku życia.
Ale ja ich nie będe słuchał, ide w zaparte cały czas.