Wpadki w seksie... Pośmiejmy się z nich wspólnie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wpadki w seksie... Pośmiejmy się z nich wspólnie :)

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 326 do 331 z 331 ]

326

Odp: Wpadki w seksie... Pośmiejmy się z nich wspólnie :)
vicky85 napisał/a:

bardzo sie staral, ale nie moglam sie za cholere przy nim skupic;p Za to nauczyl mnie wielu innych, bardziej niz matematyka, praktycznych rzeczy;p

No i na pewno te inne rzeczy do tej pory Ci się przydają w życiu big_smile A nie jakieś tam układy równań, pochodne itp.

Zobacz podobne tematy :

327

Moze i ciekawy i zabawny ale historię napewno nie wszystkie prawdziwe jak te ostatnie.

328

Co do "bączków" z pochwy... Pamiętam, jak pierwszy raz z moją dawną partnerką kochałem się od tyłu. Ale jej "bączek" to był odgłos jelenia na rykowisku. Na początku lekkie przerażenie, no, ale rozładowałem napięcie tekstem "przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda" i dokończyłem sprawę;-)
Inna była na studiach. Jeździłem do mej do innego miasta do akademika. Pech chciał, że jedna jej koleżanka miała pojechać do domu, ale nie pojechała. Moja luba wyposzczona, ja leżę obok niej. I napięcie rośnie. Na innym łóżku leży jej koleżanka. I czekamy aż zaśnie. I nie chciała zasnąć, udawała, że śpi... A że noc szła, to zaczęliśmy się kochać. Odgłosy były;-)

329

Anet19 napisał/a:

Moze i ciekawy i zabawny ale historię napewno nie wszystkie prawdziwe jak te ostatnie.

masz na myśli historie Vicky? ta pierwsza faktycznie mocno naciągana. I nie widzę w niej nic do śmiechu, raczej przeciwnie.

330 Ostatnio edytowany przez ceki (2017-06-06 20:00:16)

Opowiem o kilku swoich
1. U mnie w mieszkaniu naszła mnie ochota żeby zrobić mojemu facetowi dobrze ustami, zabawa trwa a tu nagle współlokatorka dobija się do drzwi, powiedziałam żeby chwilę zaczęła bo chwila a M by doszedł,ale nie mogliśmy się skupić przy ciągłym walenia w drzwi, więc facet pod kołdrę ja siedzę zagaduje ja. Ona dobrze wiedziała co się działo ale chciała mi zrobić na złość i przedłużała swoją wizytę w pokoju, jak wyszła to musiałam zaczynać wszystko od nowa eeh.
2. Zapowiadał się najlepszy seks ever, po urodzinach mojego M mocno zakrapianych, ten dosłownie rzucił się na mnie zaczął całować pieścić kochaliśmy się a on nagle przerwał i usiadł pytam co się stało a on, że nic że mu dziwnie po czym zapytałam czy mu niedobrze, powiedział że nie po czym zwymiotowal. Zamiast najlepszej gorącej nocy, miałam nocne pranie wykladziny i zmieniane misek pod jego głowa i tak przez całą noc. Najlepsze było to, że rano nie pamiętał naszych ostrych seksów i myślał że go wkręcam hahah

331 Ostatnio edytowany przez kasztanek (2018-05-07 13:30:40)

A ja się zabawiałam sama do erotycznych opowiadań na stronie erotyczneopowiadania.pl i wtedy wszedł mój mąż i nie zapomnę jego szoku, zadowolenia i dziesiątki emocji wypisanych na twarzy big_smile

Posty [ 326 do 331 z 331 ]

Strony Poprzednia 1 4 5 6

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Wpadki w seksie... Pośmiejmy się z nich wspólnie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024