no czasami to opadaja rece jak sie slyszy ze medycyna niby tak postepuje do przodu a tyle ludzi odchodzi w mlodym wieku.
ja siedze na necie i placze, zapisalam sie juz do okulisty bo mi oczy łzawia i pieka ,a w sumie nie siedze jakos wiecej niz zawsze.ciekawe co powiedza i ile mi dioptrii dowala.
197 2011-03-28 10:03:29 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-03-28 10:04:09)
u tego sprzedawcy są srebrne koraliki Bali i srebrne koraliki do charms to cos dla P. Twardowskiej i być może abydowiosny Ciebie też to zainteresuje http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4268393&p=4&p=5
ten ktoś już nie wystawia tych baz modułowych,bo myślę ze o nie Ci chodzi Obydo....
cześć dziewczyny ![]()
ja byłam znów w urzędzie pracy.na orzeczenie o niepeł.....załapałabym się jedynie jako monter lub spawacz.no cóż.....ale nic to.teraz i tak mam nieco inne plany.po powrocie z moich "wakacji" wezmę się za poszukiwanie uczciwiej ![]()
p.Twardowska, właśnie wchodziłam na ich konto na all i te koraliki są w ofercie... np ten koralik... http://allegro.pl/k-336-koralik-modulowy-13mm-swarovski-srebro-925-i1483471446.html
Skończyłam igielnik i dodałam do szafy i w nasze pogaduszki kontrolowane.
elunia bardzo ładny, a jaka precyzja wykonania:)
http://www.youtube.com/watch?v=uF7EgcetIaI
zobaczcie koniecznie zobaczcie ![]()
203 2011-03-28 14:34:09 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-03-28 14:34:52)
hehehehh.... Czarny Kocie, dobre, dobre... niezły pieszczoch z tego lemura:)
boże jak ja bym chciała lemura
aaaa ![]()
Mi chodziło właśnie o ta samą baze .
kocisko ja Ci zrobię lemura z dwóch banknotów ![]()
domyśliłam się obydo....dlatego szybko sprawdziłam tego sprzedawcę
207 2011-03-28 16:26:00 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-28 16:30:41)
pani na Te- Wiem ze jestes fachowcem i specjalista jesli chodzi o buty
zatem pomoz kolezance znalezc jakies fajne chodaki pseudo-drewniaki , takie wiesz zebym mogla sie w nich przemieszczac a nie tylko stac bo mi sie nogi polamia ![]()
cos takiego ale nizsze zdecydowanie , te maja 11cm.
208 2011-03-28 16:32:38 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-28 16:40:58)

Obydowiosny,Te chodaki są ciut za wysokie.Niższe-tak mi się wydaje, widziałam ostatnio w Chojnicach,ale zbytnio się im nie przyglądałam bo nie widzę się w takim obuwiu. Dla mnie wygodą jest mały koturnik,ewentualnie obcasik 2-3cm.
będziem szukać,spoko.znam Twoje klimaty to znajdziemy Ci wystrzałowe
czy wam sie wyswietlaja te zdiecia ktore wkleilam? bo ja ich nie wiedze
http://najlepszegalerie.pl/kolekcja/gazetka.deichmann
http://www.butyk.pl/towar.4751.Klapki_chodaki_klapki_Bronx_Snax_73599.html
te mi się widzą,ale cena już mnie tak nie urzeka....
http://www.butyk.pl/towar.8163.Klapki_klapki_peep_toe_platformy_FLY_London_Grace_P141154005.html
i dla rasowej babeczki......ale cena
Rany Boskie!!!!Ale ceny...chyba ręcznie są strugane.
Doczytałam...strugają ręcznie.Tylko że znam podobny zakład gdzie coś takiego strugają i wysyłają tylko do Niemiec.pracownicy zarabiają tam grosze,więc skąd takie ceny???
217 2011-03-28 19:43:31 Ostatnio edytowany przez pani foster (2011-03-28 19:45:07)
nie dla mnie takie saboty.
jestem fanką balerinek i koniec. nie ma wygodniejszego buta i bardziej wdzięcznego.
lubię różne obuwie ... najbardziej te na "męskim obcasie", ale i tak zawsze wracam do "płaskości balerinkowatej"
. tak już mam, że niczym szympans musze czuć grunt prawie całą stopą. inaczej mnie buja.
OBY to jak strugają recznie, to może Ci chłopaki u starego wystrugają. cholewy się doszyje
.
p.Foster jak zwykle bije na głowę swoim dowcipem
gorzej jak mi przyjdzie w nich dluzej w miejscu postac i sie " zakorzenie" ![]()
ba! takam dowcipna, że ledwie tu słowo napisałam ... i kto mnie nie zna ... znikł
oj tam, oj tam p forester, prosze sobie nie przypisywac takich mocy:)
foster, droga perełko, foster
. to ta od "domu dla zmyślonych przyjaciół"
.
ups, to Ty nie jesteś stefani forester?
ups, przepraszam... tak mi jakos sie wpisało:)
... no widzisz, ja kiedyś z raz tę bajkę widziałam, ale tylko raz, my tego kanału z ta bajką chyba nie mamy...
za to od czasu do czasu uslyszę tę stefanie forester.... stąd moja pomyłka:)
foster czy forester ...ważne ,ze w kapeluszu
![]()
dziewczyny , pierwszy raz o to prosze, moj syn wzial udzial w konkursie matematyczno fotograficznym i dlatego prosba o oddanie glosu, niech sie chlopak cieszy, moze sie uda wygrac ![]()
http://www.fotomatematyka.pl/zdjecie/189
ależ szkodzi nic
my tą bajkę to nie na kanale, a ściąganą z netu przerabialiśmy. dziecię uwielbiało ... zresztą zarówno to stare jak i to małe.
a kto to jest stefanie forester? bo cos mi sie kojarzy moda na sukces hahahaha
foster czy forester ...ważne ,ze w kapeluszu
![]()
![]()
no i w balerinkach
. ale jakby co to ostrogi mam ![]()
... tak, tak... moda na sukces... czasami jak telewizor gra w tle i na jedynce to trafi sie ta moda na sukces w tle hehehheeh...
230 2011-03-29 09:13:35 Ostatnio edytowany przez p.Twardowska (2011-03-29 09:13:59)
włącz p.foster tvp1 około 16 to zobaczysz panią forester ![]()
obydowiosny powinność swą poczyniłam.
witam:)
Obydowiosny, zagłosowałabym, ale żeby zagłosować trzeba się tam zarejestrować a przy rejestracji wymagają naprawde zbyt wiele informacj o mnie (po co im mój adrs, mój nr telefonu?)...
więc przepraszam, ale nie zagłosuję... mam nadzieję, ze mnie zroumiesz...
pchełko ja np troszkę zmodyfikowałam swoje dane ![]()
że też ja o tym nie pomyślałam, żeby nazmyślać... a nie blondynka jestem... choć w dzieciństwie byłam...
Masz rację P.Twardowska, zrobię tak samo...![]()
![]()
234 2011-03-29 11:13:41 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-29 11:15:58)
dostalam dzisiaj kawal na maila.przeczytajcie ![]()
Czy już się Wam zdarzyło popatrzeć na innych ludzi w Waszym wieku z tym dziwnym uczuciem:
"Ja chyba nie wyglądam tak staro?"
Jeżeli tak, ten dowcip Wam się spodoba ...
Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się.
Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało
jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi sie przypomniał wysoki,
przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku. Chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym sie nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełna zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolega ze szkoły.
A może jednak?
Zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do X LO?
Tak owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów,
zarumienił się.
A w którym roku Pan zdawał maturę? - zapytałam.
On odpowiedział: W siedemdziesiątym szóstym.
Dlaczego Pani pyta?
To Pan był w mojej klasie! - powiedziałam zachwycona.
Zaczął mi sie uważnie przyglądać.
I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał:
A czego Pani uczyła?
-
-
- dzieki dziewczyny za glosy, pchelka nawet jakby nie, to nic by sie nie stalo jak nie zaglosujesz.
hehheeheh, dobry kawał...
zagłosowałam, ale nie wiem czy zostanie ten głos policzony bo jak tylko się zalogowałam (nawet nie kliknęłam jeszcze w "zagłosuj na zdjęcie") od razu miałam w statystyce że oddałam 0/3 głosy.... hmmm ja sie w tym nie orientuję
hahaha dobre!
oddałam głos
238 2011-03-29 18:22:30 Ostatnio edytowany przez p.Twardowska (2011-03-29 21:53:28)
http://allegro.pl/bransoletka-baza-do-elemntow-modulowych-pr-925-i1529611085.html
obydowiosny znalazłam Ci taką bazę.też srebro ![]()
239 2011-03-30 07:34:42 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-30 07:38:27)
hejka, bazy szukalam bo kolezance chcemy kupic w prezencie urodzinowym, dla siebie tez myslalam
Pokazalam ta bransoletke dziewczynom ale one jakies takie ze tak powiem lekko zacofane, nie podoba sie na prezent bo taka skromna jest, mowia
faktycznie skromna no. wymyslily ze moze obrus albo patere na ciasta ![]()
Obrus na urodziny? Przecież to ma byc cos dla niej, a nie na święta na stół :)ależ ja miałam wczoraj szybki dzien. Wyszłam z domu o 12 wróciłam o 20. dzisiejszy dzien tez sie bardzo szybko zapowiada. Zobaczymy jaki wyjdzie
idę sobie zrobić kawkę, a potem trzeba sie zebrac na uczelnie
Pozdrawiam was dziewczynki i witam Pania Foster ![]()
Wiosenko a pokazywałas jakie są możliwości takich bransoletek?
przecież każda z Was i sama jubilatka czy też solenizantka może dokupić kpo koraliku pandory... obrus pewnie kupi mama albo babcia obdarowywanej:)
Witam:)
pewnie ze pokazywalam ale jak ktos gustu nie ma to nic nie poradzisz.przestalam sie udzielac, i niech kupia co chca. ja zawsze sie wychylam a potem jestem winna .
hmmmmmmm... to już nic nie zwojujesz, i widze ze nie ma nawet sensu
masz Wiosna rację,daj im wolną rękę bo nic nie wskórasz.ja tam jestem najszczęśliwsza że mam od Was taki prezent.ale ja sama taki chciałam ![]()
obrus powiadasz.....no doskonały pomysł.....taki kobiecy bardzo osobisty gadżet ![]()
nie chciałabym obrusu na prezent. no chyba, że ręcznie wykonany. ale i tak wolę gadżety osobiste.
jak mnie ktoś się zapyta o prezent (patrz - mąż) na imieniny czy urodziny to ja poproszę o mój osobisty ozdobny dziurkacz hhihihihi...
...albo stempelki, oj widziałam takie piękne w zestawie (trzy sztuki chyba tam były)... za jedyne około 70 czy 80 zł...:(
ja też lubię coś bardzo dla mnie.coś co mnie troszkę "dopieści".tak już mam.
Wiosna jak buty?
Pchełko,ale to byłoby rzeczywiście dla Ciebie ![]()
wiem, wiem:)
i fajne byłoby to, że cząstka z tych prezentów trafiałaby też do innnych...
ech ja mam buty zeszłoroczne, nie planuję kupić nowych... no chyba, że jakies sportowe do samochodu (w sensie wygody podczas naciskania na pedały w aucie)
:):)
252 2011-03-30 12:17:11 Ostatnio edytowany przez p.Twardowska (2011-03-30 12:18:36)
dziewczyny jakaś niemoc chwilowa mnie ogarnęła.....
nic biorę się za pierogi.tak mi się dzisiaj zachciało z serem
ja już zakup butków mam za sobą.bardzo udany zakup poczyniłam.po raz pierwszy w życiu koturn...
253 2011-03-30 12:35:22 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-03-30 12:35:50)
... a tymczasem potrzebuję "na wczoraj" bigle angielskie srebrne oksydowane, daszki również srebrnw oksydowane, ewentualnie też oponki takież same...
sprzedawca, u którego wcześniej te półfabrykaty zamawiałam nie ma ich na razie w ofercie, na maila mi na razie nie odpisuje a mi są one bardzo potrzebne...
hm buty powiadacie. moje buty niestety poszły w siną dal.....
poki co bylam dzisiaj u okulisty i przydaly by sie okulary do laptopa abym widziala co do mnie kto pisze
tak wiec jutro bede lzejsza o 3 stówki a buty poczekaja do Matki Boskiej Pienieznej . w sumie to ja nawet nic konkretnego nie mam na oku.-
-
Pani .Twardowska a ty jakie masz koturny?
http://allegro.pl/lemar-moda-na-koturnie-5-kolorow-skora-36-i1492548975.html
a takie.
ja w zeszłym roku miałam taką niespodziankę z okularami.a teraz nie wiem co jest grane,ale mi przeszkadzają.lepiej widzę bez nich.....
i Wiosenko obcas jest "rozsądny"...żeby nie było że się nie stosuję ![]()
257 2011-03-30 18:11:38 Ostatnio edytowany przez Laudanum (2011-03-30 18:13:17)
Hej ![]()
Wiosenko, bardzo mi się podobają Twoje koturny- a najbardziej te czerwone ![]()
Ja nie pogardziła bym takimi:
http://allegro.pl/karmelowe-koturny-wedges-brown-39-hm-hit-i1523866464.html
Szkoda że to nie skórka ![]()
no wiadomo ... skóra to skóra, ale mi tak szybko nudzą sie buty, że więcej kupuję "plastikowych" ... zszargają się, to do zsypu i nowych szukam :cool
259 2011-03-30 18:41:15 Ostatnio edytowany przez p.Twardowska (2011-03-30 18:42:43)
Laudanum butki są me
wybrałam czarne,bo uniwersalne....a skóra,bo jak wydaję na buty to chcę je trochę ponosić.
ładne Ci się podobają ![]()
ja najpierw przymierzyłam butki tej firmy w sklepie a potem zamówiłam.nie chciałam ryzykować,wolałam wiedzieć jakiej jakości są
ale mam zacmienie, przeciez juz mi raz pokazywalas te buty hihihi.