Porozmawiajmy o ...nas. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Porozmawiajmy o ...nas.

Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 19 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 130 z 1,199 ]

66

Odp: Porozmawiajmy o ...nas.

Dziękuję za zaproszenie ale ja jestem z wami od początku.Kawusia była dzisiaj po południu pycha.

Zobacz podobne tematy :

67

Ja niestety się na nią nie załapałam- dziecko pilnie potrzebowało mamy uwagi wink

68

A ja tak ale ciasteczko chciałąm z bita śmietaną ............................

położyłam dzieci spać, sama z najstarszym też przysnęłam... tradycyjnie.... ale jestem:)

tak, mamy sharana... z komfortu jazdy jestem zadowlona, minus tego samochodu to zimą nie od razu klimatyzacja rozgrzewa się do znośnej temeratury...
Ale tak, to wiekszość plusow... wszelkie jakies nasze naprawy były spowodowane moją krótką karierą kierowcy, czyli brakiem doświaczenia...
Ja mogę szczerze polecić Sharana jako auto rodzinne, spełnia sie super no i nie spala tak tragicznie dużo paliwa jak na tego kalibru auto...

70

Pamiętam jak je zachwalałaś. No i pamiętam kontakt z drzewem i jazdę na ręcznym wink. Do tej pory już pewnie doszlifowałaś się jako kierowiec smile.
Przychodzi pora bym i ja, stara d..a wybrała się na kurs . Kurcze, no żywcem presje na mnie wywieraja. Wiem że rozwiązało by to kilka problematycznych sytuacji ale co mam zrobić jak ja się tak bardzo boję jeździć??? Do niedawna bałam się być pasażerem a gdzie tu mowa o kierowcy!!!

71

A Ja niewiem o czym mówicie ,ale się przyłączam. Ja tez nie jestem kierowca ale nie wiem czy się odważe na zrobienie prawka.

72

Amore, sytuacja zmusza mnie do zrobienia prawka. Zawsze muszę prosić ojca lub teścia by zawiózł mnie z dzieckiem czy to do lekarza czy na zajęcia. Ewentualnie mąż zamienia się w pracy ale nikt na dłuższąmetę nie będzie mu szedł na rękę. Często też jesteśmy gośćmi w stolicy- zmiana w połowie drogi to dobra rzecz.
Na prawko chodziłam razem z mężem- on zdał a ja przerwałam. Zresztą to była droga przez mękę. Potem byłam uczestnikiem dwóch wypadków- po jednym z nich auto poszło do kasacji. Bardzo się bałam jeździć czym kolwiek- autobusem, samochodem a nawet pociągiem...
Lęku musiałam się wyzbyć dosłownie na siłe i coś mi się wydaje że i kurs będę musiała zrobić na podobnych zasadach. Pytanie, czy tylko w takich warunkach można wyszkolić dobrego kierowcę?

73

To zrób moja droga, może i ja sie przekonam do zrobienia.

74

Jakoś specjalnie nie mam przekonania...
No chyba że mnie mąż zaprowazi i każe się własnoręcznie zapisać wink

Dobra, zwijam się do spania.
Do jutra:)

75

Dobrej nocki .

76 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-24 09:15:06)

Dzien doberek smile

to ja lece do fryzjera , spiochy, pa  wink

77

Dzień dobry wszystkim , miłego dnia.

78

Dzień dobry smile
Czy u Was też tak wieje ?

Teraz już widać że wiosna nadchodzi- wszystkie babeczki gonią do fryzjera. U nas ciężko jest się zapisać. Ja mam spokuj- do puki szron nie siądzie na głowie to nic nie robię. Podcinam końcówki i tak wyglądają moje wizyty u fryzjera.

79

U mnie piękny dzień , słoneczko świeci i jest bardzo przyjemnie. Co do fryzjera to mam umówiona wizytę na przyszły tydzień. Musze zrobic kolor. Niestety .

80

dzień dobry smile
a u mnie wiosna wygląda inaczej....zamiast do fryzjera to lecę dzisiaj do dentysty wink
fryzjer ostatnio ostro moje włosy potraktował,poczekam aż podrosną.

81

Dentysta? Sama przyjemnośc br....

82

Amore, kolor na włosach to zawsze jakieś urozmaicenie. Ja mam naturalny i troche mnie korci żeby pozmieniać. Kiedyś namiętnie farbowałam włosy na czerwono. Potem nie było na to czasu i nastroju więc zrobiłam się naturalną szatynką. Jeśli nic mnie nie zmusi to tak pozostanie.

Pani T.- wiosenne pożądki warto robić wszędzie. Pewnie i to w końcowym efekcie przyniesie Ci radość.

83 Ostatnio edytowany przez apoteoza23 (2011-03-24 12:55:25)

http://82.img.v4.skyrock.net/82b/bettyb … 9687_3.gifMusiałam posprzątać bo strasznie nakruszyliście teraz zabieram się za robienie bitej śmietany http://www.animaatjes.nl/plaatjes/e/eten/119.gif a w tym czasie, proszę kawę podano http://aliner.blox.pl/resource/kawa.JPG

laudanum ha ha ja od wczoraj mam włosy na czerwono smile

84

Mniam, jakie pyszności Ty nam tu serwujesz smile

Najciekawsze efekty są w pełnym słońcu- normalnie ogień we włosach. Na pewno nikt obok nie przejdzie obojętnie.

U mnie kuchnia ruszyła pełną parą. Dziś zapraszam na spagetti. Proszę się nie śmiać że umnie co dziennie makaron- taki mały ktoś ostatnio tylko to lubi więc nie ma zmiłuj wink

85

proszę, bita śmietana http://i.pinger.pl/pgr266/7c31f807001c01d64be04c42/122-Bita-smietana-z-owocami.jpg http://www.mojegotowanie.pl/var/self/storage/images/przepisy/desery/deser_z_bita_smietana2/1424753-1-pol-PL/deser_z_bita_smietana_popup_watermark.jpg częstujcie się smile

W sumie tak czerwonych włosów to nie miałam, ale na bank będę rzucac się w oczy hehe i o to chodziło.  Czekam na spagetti smile

86

No to teraz narobiłaś już takich smaków że ho ho... a u mnie tak ciężko odmówić sobie słodkiego ;/
Lecę mięsko przemieszać....

87

jak musisz sobie odmówić to masz wodę smile http://etreningi.pl/wp-content/uploads//2010/05/woda.jpg a ja nie musisz to się częstuj smile

88

Oj, dziękuję
Po takiej szklanicy napewno nic już nie zmieszczę wink
Ile trzeba mieć machniętych postów żeby można dodać zdjęcia?

89

Ale tutaj dzisiaj pyszności nam przygotowała apoteoza23, dziękuję . No i szklanka wody na ochłode jak miło.

90

Nie ma za co dziewczyny smile

91

A ja wkońcu dostałąm bita śmietanę.

92

Obiadek zjedzony to teraz można pomyśleć i o słodkościach.
Wiatr już się daje we znaki... Senna jestem jak diabli, moja pociecha też źle zareagowała na pogodę. Mam nadzieję że pogoda szybko się poprawi.

Byledowiosny- jak Twoja fryzura?

93

no właśnie jak tam fryzurki???
ja obiadek jem dopiero teraz....oprócz jednego problemu z ząbkiem zostałam pochwalona.na razie nie mam po co do dentysty wracać

94

Zaczełyście mówić o fryzurach, no to i ja się zastanawiam co by w tej kwestii zrobić. Czy któraś z Was miała kiedyś taką trwałą która podnosi wlosy? Przy mojej dlugości nie wiem czy będzie widać zamierzony efekt...

95

Witam! Nie wiem czy dobrze trafiłam? Raz już cosik tam napisałam...chyba w niebo poszło,bo za cholerkę nie pojmuję o co tu biega? W każdym bądź razie niekontrolowanie tu się wpisuję,może wreszcie trafie na te rozmowy.

96

No początki na nowym miejscu proste nie są wink. Trudno ogarnąć to miejsce ale z każdą chwilą wszystko się rozjaśnia smile

97

Witam dziewczyny wieczorowa porą .

98 Ostatnio edytowany przez Laudanum (2011-03-24 22:35:33)

Hej:)
Eksploruję sobie forum i widzę że jest tu całkiem miła atmosfera. Nie trafiłam do tej pory na wątek gdzie były by jakiekolwiek przejawy "niegrzecznego" zachowania.
Bardzo fajnie się zapowiada.

99

No fajne to nasze forum , ale są i niegrzeczne zachowania jak wszędzie.

100

Dzień dobry baby smile przylazł leniwie czarny kot...albo raczej kocica smile

101

Witam;)
I ja się przyturlałam big_smile

102

Nie trafiłam jeszcze w takie miejsca i oby tak dalej. Z tego co zdążyłam tu przeczytać to mogę stwierdzić że piszący w większości są dojrzałymi emocjonalnie. Wiedzą po co tu są, potrafią istnieć między innymi. Widzę też że udziela się szczerych odpowiedzi... można by rzec że czuć tą dojrzałość- oczywiście w pozytywnym znaczeniu wink
Poprzednie forum na którym się zalęgłyśmy miało zupełnie inny charakter, wpadały do nas różne barwne postacie "umilając"" nam życie. Mam nadzieję że tu, nikomu nie będzie przeszkadzało o czym i jak piszemy.

103

No co ty właśnie po to jest forum , aby wyrażac swoje opinie. Jest tu naprawde fajnie.Witaj czarna kocico i sasanko.

104

smile
Na starym miejscu to był czad. Wstyd pisać o poziomie i zachowaniach części forumowiczek wink
Oczywiście fajne kobietki też tam posiadywały. Kilka zmieniło meldunek na obecny smile

Czarna kotka uciekła, została nam biała smile

105

Też mnie się tu podoba;)
białej kotce się komputer chwilowo zawiesił ;/
ale juz po problemie wink

106

Fajnie ,że dołączyłyście do nas.

107

nie znam się Lauda...... na takiej trwałej o jakiej mówisz,nie wiem jak zadziała na Twoje włoski.ja bym Ci odradzała,bo mnie się takie jak masz podobają...ale kobieta czasem potrzebuje zmian wink
nie wiem jak zidentyfikować kociska na tym forum hmm

108

p.Twardowska czarny kot obecnie uczy sie nowej techniki rękodzielniczej smile wiesz juz który to kot?:)

109 Ostatnio edytowany przez Laudanum (2011-03-24 23:23:02)

Myślę że czarna kociczka to chyba z naszych szeregów wink
Sasanka przyszła chyba inną drogą ale może się mylę. Kurcze, śmiesznie jest teraz z tym rozszyfrowywaniem nicków wink. Co by nie było to ważne że zaczyna mi się tu podobać.

Co do fryzury to raczej się nie odważę. Kiedyś przez marzenie o kręconych włosach popełniłam właśnie taką trwałą ondulację na głowie. Efekt był opłakany i musiałam ściąć włosy które sięgały już niemal pasa sad Teraz do pasa brakuje mi ok 20 cm więc broń mnie Panie Borze przed takim czynem wink

Ach, no to już wiem z jakim kotkiem mam do czynienia smile

110

Nie rób trwałej , nie niszcz włosów. Koty są piękne , białe, czarne i każde.

111 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-24 23:27:57)

o witajcie z wieczora, moj małżowinek jutro na rajd śmiga wiec mu pomoc w pakowaniu musialam a to gorzej jakbym dzieciaka na kolonie wyslac miala, masakra jakas.
fryzjer. byłam , nadal jestem zaczepna blondynka jednak wloski sa o ton ciemniejsze i jestem bardzo zadowolona , obawialam sie troche tej wizyty bo zmienialam fryzjerke i nie bardzo wiedzialam co i jak potrafi. w kazdym razie kolor mi sie podoba a ja jak to ja, nozyczek do reki wziasc nie pozwolilam . no moze tak na chwilke aby mi wycieniowala tylko ale bez podcinania na dlugosci. ja bardzo chce miec dlugie i wzbraniam sie jak tylko moge przed cięciem.
-
-
Laudanum, trwala ppdnoszaca jest dobra przy krotkich wloskach bo wtedy ma siłe aby je podniesc, przy dluzszych niestety wlosy juz sa ciezsze i efektu nie ma, tak mi dzisiaj fryzjerka powiedziala.

112

Ja nie jestem z 'waszych szeregów', bo całkiem niedawno odkryłam to forum, ale mi się tu spodobało wink
Jak już mowa o włosach to ja właśnie jestem w kropce bo się zastanawiam czy ściąć czy nie.
Z jednej strony to bym ścięła bo już długo mam długie, ale szkoda mi ich trochę...

Ja bym się na ondulacje nie odważyła tongue

113

O czarny kocie? bywasz rudy???

114

sasanka napisał/a:

Ja nie jestem z 'waszych szeregów', bo całkiem niedawno odkryłam to forum, ale mi się tu spodobało wink
Jak już mowa o włosach to ja właśnie jestem w kropce bo się zastanawiam czy ściąć czy nie.
Z jednej strony to bym ścięła bo już długo mam długie, ale szkoda mi ich trochę...

sasanka my  tu od wczoraj goscimy wiec jeszcze krocej  smile

115

Owszem bywam ruda smile i zakręcona tez bywam smile właśnie tworzę nowe, śliczne, zielone dzieło wink jestem w połowie, ale efekt jak na pierwszy raz całkiem niezły smile

Witam Wszystkich smile
sasanko smile albo biały kocie smile Ja tez miałam ten dylemat, ale w końcu się zdecydowałam i poszłam pod nożyczki smile z długości fryzjerka niewiele mi wzięła, ale za to świetnie wycieniowała smile i teraz sa troszkę żywsze i fajniejsze. Jedyna moja rada..uważaj na fryzjerów bez uszu tongue bo nie słyszą, że to ma być TYLKO podcięcie smile

116

obydowiosny napisał/a:
sasanka napisał/a:

sasanka my  tu od wczoraj goscimy wiec jeszcze krocej  smile

o to ja od paru dni tu jestem tongue
Krótko, ale się zadomawiam smile

Czarny kocie big_smile chyba jeszcze poczekam z dwa miesiące a po maturze zetnę moje włosiska... ale już mi ich szkoda ;p I muszę kolor ożywić, bo troszkę zaniedbałam się pod tym wzgledem sad
Moja koleżanka trafiła właśnie kiedyś na takiego fryzjera bez uszu i poźniej przez parę tygodni musiała spinać włosy, bo została dość dziwnie ścięta ;p

117

to ja mialam chyba dzisiaj duzo szczescia, kolor mi pasuje, dlugosc tez

118

Laleńki, odmeldowuje się na dziś. Do jutra smile

119

a ja tradycyjnie włosy zapuszczam....
Dzień Dobry a raczej Dobry Wieczór...
decoupage'uję właśnie ale marnie mi idzie... w zasadzie zabrać sie do tego nie mogę   a to dlatego, że zdjecia nie są takie jakie bym chciała żeby były:( a jak już od początku coś jest nie tak to trudnosie z takim czymś pracuje...
a pudełko na niedzielę muszę zrobić, babcia mojego męża 90 lat obchodzi i bibę z tej okazji w restauracji robi...:)

120 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-03-25 00:13:16)

ty masz zapal pchełko, ja juz dawno nic nie dekupazylam, a jak twoje bizuteryjne cuda,nawlekasz jeszcze ?

121

oj już nieczęsto mi się to zdarza... kasa mnie ogranicza bo ja wciąż tylko na srebrze chcę pracować... przełamać się na posrebrzane jakoś nie mogę... a że kasy mało to idzie ona na decoupage (wcześniej szło jej więcej) a teraz na przydasie do tworzenia kartek hehehehe
ale myślę nadal o biżuterii, oj myślę i bede w międzyczasie coś i w tej materii dłubać...
siostra mi w tym tygodniu sprzedała w londynie 6 par kolczyków więc troszkę zarobiona jestem heheehhe całe 140 zł hihihihihi....
ale już mam namiary na targi srapowe w londynie to pewnie tam ją wyślę,żeby mi przydasie kupiła:)

122

ostatnia moja kartka bardzo mi sie podoba, widziałaś ja obydowiosny?

123

ahhh...torba prawie gotowa smile matko, ale ja sie przy niej namęczyłam smile zn to nie torba a torebunia raczej smile

124

Hej, dzień dobry:)
Pogoda nadal mało łaskawa hmm Zmęczone obie już jesteśmy tymi wiatrami sad
Dziś zostałamn wezwana do naszej macierzystej szkoły !!. Poczułam się jak uczeń który ma coś na sumieniu wink. Wróciłam zadowolona- zostaliśmy objęci akcją zakrętkową wink

125

Laudanum to wspaniale. My też zbieramy zakretki:) świetna sprawa smile

126

Witam wszystkich.

127

To miłe że ktoś myśli i pamieta smile

128

Przeciez to oczywiste smile normalnie przeciez używa się różnych produktów i to nie problem odkręcic i zbierać a potem oddać smile świetna sprawa smile

129

Hej amore smile
Ja właśnie się zbieram, pakuję i jadę na weekend do domu robic ficowe jajka tongue

130

Laudanum napisał/a:

Hej, dzień dobry:)
Pogoda nadal mało łaskawa hmm Zmęczone obie już jesteśmy tymi wiatrami sad
Dziś zostałamn wezwana do naszej macierzystej szkoły !!. Poczułam się jak uczeń który ma coś na sumieniu wink. Wróciłam zadowolona- zostaliśmy objęci akcją zakrętkową wink

Witam! i od razu pytam o co biega z tymi Zakrętkami? czyżby to były zakrętki po wodzie żywiec? Coś mi się wydaje że u mnie w pracy już tak od 2-3 lat kilogramami miesięcznie zbieramy te zakrętki,ale prawdę powiedziawszy nie wiem po co i dlaczego? jakoś nie interesowałam się tym.Zbieramy też karteczki od herbaty lipton,i już zakupiony został za nie wózek inwalidzki dla chłopca o imieniu Kacper,ostatnio od jego rodziców dostaliśmy podziękowanie z jego uśmiechniętą buzią.
    Co do mojej tożsamości to chyba znajome wiedzą o kogo chodzi bo cyferki są takie same,mnie będzie trudniej połapać się.

Posty [ 66 do 130 z 1,199 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 … 19 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Porozmawiajmy o ...nas.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024