Porozmawiajmy o ...nas. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Porozmawiajmy o ...nas.

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,041 do 1,105 z 1,199 ]

1,041

Odp: Porozmawiajmy o ...nas.

Jolciu z Łukaszem wszystko będzie dobrze :* napewno :*
Oj femme...ja chce ciasto, ale ruszyć się nie mogę, bo mnie choróbsko bierze;/ zatoki mi zaatakowała jakaś wredna infekcja i puścić nie chce. Ale ja ją wytępie big_smile bo jutro jadę na jeden dzien do koleżanki. We wtorek do Cieszyna- biblioteka mnie wzywa... prawie skończyłam album, jeszcze kilka dodatków...ale nie będzie ich sporo, bo i tak bez tego moim zdaniem jest już za bardzo kolorowy big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,042

Kocie wiem, że będzie dobrze ale już dzisiaj Łukasz próbuje wspinać się po drabince na łóżko Mikołaja, już próbował wspinać się na naszą kanapę po bocznym oparciu, już próbuje biegać... oj trzeba mieć oczy dookoła głowy....
Kocie nie mogę doczekać się efektów Twojej pracy nad tym albumem... prześlij choć kilka fotek na maila koleżance po fachu:):):)

1,043

ciasteczkiem i ja z przyjemnością się poczęstuję:):):):):):):)

1,044

Dziewczyny wrocilam, impreza byla udana, potancowalam , poszalam. wrocilam, po wejsciu na podworko dowiedzialam sie ze sasiadka miala zawal i lezy w szpitalu na oiom-ie.  zadnych reakcji zyciowych, respirator. siedziala kobietka w kosciele , znajoma w lawce obok zauwazyla ze sie nie rusza, godzina reanimacji na miejscu i nic.kurcze aby sie udalo.

1,045

No to i ja się melduję wink
Cała wyprawa była bez sensu- mogł pojechać tylko tata, podpisać zgodę na badanie i cześć!
Babka nie przygotowana do wizyty, nie wie o co nam chodzi... porażka i tyle.
Badanie na szczęście poszło, wynik za ok miesiąc.

Ja mam "wolne" do 29 sierpnia bo potem turnus... i po wolnym wink

1,046

Obydowiosny pisz nam co jest z sąsiadką...
Laudanum,tak mi przykro...
Ogranizujcie się dziewczyny.Uzgadniajcie.Niech chociaż te co mogą jakoś się umówią smile
Skończyłam serwetkę smile
http://i51.tinypic.com/6ezsjk.jpg

1,047

Dziewczyny sasiadka niestety dzisiaj zmarla. My bylismyw Zielonej Gorze u babci Tadka w odwiedzinach  a zeby bylo malo fajnie to pojechala z nami moja tesciowa, umeczyla mnie strasznie psychicznie. Dziala na mnie jak plachta na byka.

1,048

a ja mam dzisiaj mega mega dzień do dupy...za nic sie nie umiem zabrac, nawet zrobienie kawy to był dla mnie problem...no ale czas ruszyć dupe...jedyne co mnie śmieszy to to, że wczoraj dowiedziałam się, że skrót JP, to nie ja pie...le.. tylko je... pały...młody chłopak stwierdził, że w sumie baby mogą tego nie wiedzieć big_smile a ja się douczyłam big_smile wybaczcie te wulgaryzmy, ale skrót JP zastanawiał mnie juz od bardzi dawna ;D

1,049

ja sie dzisiaj nakisiłam ogórasków ze az miło, po za tym to mam lenia okrutnego;(

1,050

Ale tu  gwarno ze ho ho!!!  normalnie do słowa dojsc nie mozna;)

1,051

gęby się nam nie zamykają big_smile do mnie przyjezdza jutro koleżanka ze studiów z którą będę mieszkac na 5 roku smile a dzisiaj dałam Karoli album smile była zachwycona smile nawet łezki w jej oczach widziałam smile to spory kopniak z energią smile

1,052

dziewczyny,padam na pyszczek
mama wyjechała z moją żabą nad morze.czyli generalnie powinnam mieć czasu że hoho.a tymczasem...mamy pana,który zakłada płytki na balkonie,tarasie i schodach.więc raniutko wstaje robię im śniadanie,potem podgotowuję obiad(dwa dania,no bo jest fachura)potem robię się na bóstwo w pośpiechu i gnam do pracy.po pracy,prosto z drzwi pędzę do kuchni bo trza szybko kończyć ten obiad i podać.a poza tym fasolka zerwana,trzeba było w słoiki włożyć,bo się nie mieściła w zamrażarce.pomidory trzeba przerabiać...przed chwilką skończyłam.dzisiaj było 9 litrów soku...idę chyba do łóżka.pa

1,053

Kochana to masz młyn, ale ja bym sobie darowala te dwa dania.

1,054

ja bym im dała... ulotke do pizzerii a nie dwa dania... kochana czy Tobie w pracy ktos gotuje? Bo jeśli nie, to moze ty tez nie powinnaś...odpocznij Ulcia, żebyś nie wysiadła od tego wszystkiego.

1,055 Ostatnio edytowany przez pchełka perełka (2011-08-18 06:34:15)

no tak...
Ula z tymi obiadami to ie przesadzaj... to za komuny nasi dziadkowie, rodzice przyzwyczaili fachowców do niezłej gościny a robota stała w miejscu....
w dzisiejszych czasach tak już nie jest.... Oni powinni być zadowoleni jak byś im dała herbatę lub kawę do popicia kanapek...
no niestety, my nie mamy lunchu... a jak mamy to na własny koszt
w Polsce w pracy są przerwy na kanapeczki a nie na gościnę "pełną gębą"

ja wczoraj do 17tej przygotowywałam sie na przyjęcie gości... brata z żoną... ale przez ten strajk na kolei pojawili się w naszym mieście bardzo późno i niestety nas już nie odwiedzili a dzisiaj rano wracają do Bristolu...
dzieci biedne czekając na gości pozasypiały hhiihihi...

A właśnie, w kwestii dzieci...
poproszę jakiś fajny przepis na sałatkę z ogórków (taką do słoików, wekowaną)...
na taką, żeby i dzieci zjadły:):):)
Ma może któraś z Was coś takiego?

1,056

Czarny Kot napisał/a:

gęby się nam nie zamykają big_smile do mnie przyjezdza jutro koleżanka ze studiów z którą będę mieszkac na 5 roku smile a dzisiaj dałam Karoli album smile była zachwycona smile nawet łezki w jej oczach widziałam smile to spory kopniak z energią smile

zdązylas fotki zrobic chociaz zeby sie nam pochwalic?

1,057

no to jadę, Dziewczyny.
nie lubię i nie umiem się żegnać, a nie umiem, bo nie lubię ... jak już wspomniałam.
trzymajcie się.

chyba będę tam miała net. sie zobaczy.
pa

1,058

No to udanego wypoczynku...

Mój mąż wzioł się za szycie i całkiem dobrze mu idzie... holera odebrał mi resztki kobiecości hmm

1,059

zrobilam zdjęcia...chyba z 50 big_smile kazdej strony osobno big_smile i wstawię do siebie na bloga jak znajde trochę czasu smile marysia przyjechala, zajechała pięknym, wielkim motorem big_smile czym wprowadziła w osłupienie moich sąsiadów big_smile robi wrażenie ten jej motorek smile jutro jedziemy do Cieszynka smile do biblioteki, a potem do Bielska spotkać się z dziewczynami smile Alą i Pat smile Marysia jest jako deser niespodzianka big_smile Pani Foster baw się dobrze smile odbij sobie wszystkie smutki i wróć opalona i wypoczęta smile

1,060

Fosterówna korzystaj z resztek wakacji i szalej na całego;)-
-
Laudanum a cóż on takiego szyje?

1,061

a moje rzęsy nużyce dopadły.... stąd moje bolące oczy:(
masakra jakaś... roztocza mam w oczach!!!
bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
http://www.rozanski.ch/demodex_therapsynt.htm

już załatwiam sobie maść z Niemiec (w Polsce nie ma tego leku)...
nie spotkam się z Wami,
wolę nie ryzykować i nie stwarzać okazji do zarażenia Was tym paskudztwem...

1,062

Kurcze, nie słyszałam nigdy o czymś takim Jola... Mam nadzieję że szybko się tego pozbędziesz.

Ula, mąż szyje dla Antosi "pomoce rehabilitacyjne". Tym razem majtasy do pionizatora. Moje dziecko zostało zdekonspirowane! Na ostatnim wyjeździe oddaliśmy w ręce dziecie P. dr od rehabilitacji. Po oglądnięciu zimnym okiem stwierdziła że 70% "rehabilitacyjnych" niepowodzeń wynika z "niechciejstwa" Antosi. Jest na takim etapie że wie że mama, tata, wezmą na ręce, podadzą coś pokazane wzrokiem... Teraz trudno nam będzie przewalczyć Antosiną wygodę.
Wracając do majtasów- Antosia może być pionizowana w taki sposób by mogła stawiać kroki. Do tej pory kożystała z platwormy która jej to uniemożliwiała.
Dostaliśmy też wytyczne w kwestii wózka- tym razem będzie już aktywny żeby mogła sama się poruszać. Poradziła nam też w doborze innego oprzyżądowania. Na koniec pocieszyła tym że widzi w dziecku ogromny potencjał a nawet głupia upartość, manipulacja świadczą o wysoko rozwiniętej inteligencji wink.
No i masz Ci los- wyprowadziła nas w pole...

1,063

Laudanum, to jest zawsze oczywiste ze dziecko rodzicow potrafi sobie pod dyktando ustawic.pamietasz jak juz pisalas kiedys ze probowala kroki stawiac na turnusach a potem znow nic. niestety serce boli i sie dziecku pomaga a one potrafia, oj potrafia nas wykorzystac.

1,064

Właśnie to mnie najbardzij irytuje. Dałam się złapać w pułapkę- chciałam jak najlepiej a wyszło jak wyszło...
Teraz dopiero mam przprawę żeby wymusić cokolwiek. Antosia ma silny i twardy charakter- ciekawe po kim ? Gdyby tylko ta moja głupotka wiedziała że swoją upartościa robi sobie krzywdę... Moje zadanie wyprowadzić na prostą!

1,065

ech, ja juz dzisiaj postypie, nie bylo tak zle. teraz ciezej bo spogladam na podworko i odruchowo szukam ssasiadki. wieczorem byla mala prywata u nas ale z  zachowalismy pozory zaloby i przyzwoitosci.czuc juz w powietrzu ze to jesien i wieczory chlodne.

1,066

szkoda Wiosno sąsiadki.... ech:(
Życie jest takie nieprzewidywalne...

na razie swoje oczy leczę domowymi sposobami... myję szamponem nie szczypiącym w oczy (Pani Foster, na początku zeszłego tygodnia dostałam od Ciebie szampony, jeszcze raz dziękuję) i to właśnie tym szamponem myję oczęta rano i wieczorem, naprawdę nie szczypie w oczy:):):)
zakraplam sobie także dicortineff (okulistka mi przepisała) i na chwilę obecną czuję poprawę...
ale muszę skontaktować się ze specjalistą, który pomoże mi pozbyć się tego paskudztwa...
mam namiary, wcześniej go nie złapałam, ale może w poniedziałek się uda:)

Łukaszowi po operacji zrobiło się małe zapalenie, byliśmy na kontroli kazali kupić octenisept, kupiliśmy , stosujemy i już prawnie zaczerwienienia nie ma:):):)

1,067

ten octenisept rzeczywiscie jest w porzdaku. ja czesto psikam nim na jakies ranki i stany xapalne bo fajnie lagodzi.

1,068

jesli ktoras szuka pomyslu na obiad , to u mnie dzis pierogi z jagodami;)

1,069

Hej kochane smile u mnie jest moja koleżanka ze studiów i spędzamy bardzo miło czas smile z tym, że czasu trochę mało smile jutro przyjeżdza moja siostra ze szwagrem smile jadą z rodzicami na węgry na kilka dni smile a ja zostaję z dobytkiem i zwierzętami smile znajomi mają do mnie przyjechać na grilla big_smile postaramy się nie roznieśc chałupy smile wczoraj zrezygnowałam z moderacji naszego starego portalu. Bez Was to nie było to samo...
ja bym chętnie zjadła pierożki big_smile
a co u Was? Buziaczki :*

1,070

ja wlasnie
sobie ucielam pogawedke z kuzynka przez telefon, rozmawialysmy 1godz. 40 minut;)   najlepsze jest to ze mieszkamy kilometr od siebie a siedzialysmy kazda na podworku i gadalysmy do sluchawki i patrzylysmy w gwiazdy;)

1,071 Ostatnio edytowany przez Dorin92 (2011-08-22 22:55:49)

obydowiosny napisał/a:

jesli ktoras szuka pomyslu na obiad , to u mnie dzis pierogi z jagodami;)

Ale mi zrobiłaś smaka... Nie pisz takich rzeczy na forum, bo zwariuję. smile Uwielbiam pierogi, a już z jagodami to... ooooohhh, nie bądź sadystką, błagam...! smile:)

A tak poza tym, jak Wam minął dzień, drogie kobietki? smile Robiłyście coś twórczego?

Osobiście dziś ponad 10 godzin spędziłam na słuchaniu radia i dzień jakoś śmignął. Piękna pogoda była za oknem, ale cóż, nie było z kim wyjść na spacer, więc zostałam w domu, jak zwykle... Taki los wyrzutka społecznego... smile

1,072

Dorin, kiedy nie mialam psa chodziłam na spacery sama smile teraz już nie mam tak lekko big_smile to on chodzi ze mna big_smile można wyjść samemu, nie zawsze musisz miec szwadron koleżanek za sobą smile więc ubierz się i sio sio na spacerek bo pogoda dalej piękna smile a poza tym dlaczego nazywasz się wyrzutkiem społecznym?
ja lece do mojej czasem bywającej pracy big_smile dziś w nocy przylatuje moja siostra smile

1,073

Matko i córko , odswiezamy okna w domu czyli szlifowanie impregnacja i lakier.jestem przekonana ze padne na płuca;(

1,074

dziewczyny
  ja juz cos takiego mialam, podobno rozmawialysmy z laudanum a to pułapka !

1,075

ups.... Wiosenko, to nie zazdroszczę...
słuchajcie może macie ochotę zrobić motyla na pewną bardzo fajną akcję...

http://craftypantki.blogspot.com/2011/06/projekt-motyl.html

U Craftypantek zbieranie jest już zakończone, One już swoje motyle wysłały.

Swojego pierwszego motyla dzisiaj zrobiłam, ale jest czas na nadesłanie motyli do 30 czerwca 2012 roku więc może jeżeli będzie nas więcej to wyślemy jedną paczką nasze motyle...
ja mogę podjąć się zebrania od Was motyli i ich wysyłki do Stanów...

1,076

Wiosenko, jaka pułapka, o co chodzi?

p.s.

podasz mi link do tej strony od wgrywania zdjęć na to forum?
znów straciłam link heheheehe

1,077

a tutaj informacje o
PROJEKCIE MOTYL

Muzeum Holocaustu w Houston organizuje zbiórkę ręcznie wykonanych motyli, z których powstanie wielka wystawa. Plan jest ambitny - zebranie 1 500 000 ręcznie wykonanych motyli. Ma to odpowiadać liczbie dzieci, jakie zginęły w Holocauście.

Dlaczego motyl?

"Motyl" to wiersz napisany przez Pavla Friedmana, żydowskiego i czeskiego poetę, zamordowanego w Auschwitz.
Wiersz odnaleziony został w ghetcie w którym przebywał Pavel Friednam, już po wyzwoleniu ghetta.

Zasady:
* Motyle nie mogą mierzyć więcej niż 8 na 10 cali (czyli 20,32x25,4 cm)
* Motyle mogą być zrobione z jakiegokolwiek materiału, jednak powinny być raczej płaskie.
* Nie używajcie brokatu do ozdabiania swoich motyli.
* Nie używajcie produktów spożywczych do ozdabiania motyli (produkty zbożowe, makaron, cukierki i inne odpadają)
* Dodatkowo fotografia motyla może zostać wysłana na adres: butterflyproject@hmh.org.

Informacja o wysyłce motyli.
Muzeum zbiera motyle do 30 czerwca 2012 roku, wysyłając swoje prace pamiętajcie o dodaniu następujących informacji:

* Imię i nazwisko,
* organizacja (w tym wypadku osoba indywidualna może wpisać adres swojego bloga ),
* Adres,
* całkowita liczba wysłanych motyli

Adres muzeum:
Holocaust Museum Houston
Butterfly Project
Education Department
5401 Caroline St.
Houston, TX 77004
USA

Szczegółowe informacje: butterflyproject@hmh.org

1,078

http://demotywatory.pl/3400369/Uwaga-    chodzi o jakies wysylanie wirusow

1,079

http://pl.tinypic.com/   a tu masz do zdiec

1,080

Dzięki Wiosenko:)

a to mój motyl:):):)
aha, Wasze motyle nie muszą być papierowe, mogą być np decoupage'owe na drewnie albo np. szydełkowe przecież:):):):)

http://i53.tinypic.com/33dhykk.jpg

http://i55.tinypic.com/30xh5j6.jpg

1,081

...
co do wirusów, to słyszałam... męża siostrzenica właśnie w ten sposób złapała wirusa, właśnie tego...
trzeba na to uważać:):):)

1,082

Hej smile
Jola, śliczny ten motylek smile Bardzo dobry pomysł na uczczenie pamięci...

A wracając do przyziemności to mój komputer szlag trafił hmm.
Ktoś zabawia się czyimś kosztem. Na prawdę myślałam że ktoś mnie do sieci wrzucił ale podejrzane były mi komentarze po angielsku- tym bardziej że Oli był ostatni a Ola przecież wyjechała... Ale jednak ciekawość wygrała. W taki oto sposób używam mężowskiego a to narzędzie naukowe więc pewnie nie za często będę mogła korzystać sad

1,083

cześć dziewczyny smile
bardzo jestem zaganiana.ale obiecuję tu coś naklikać wieczorkiem wink

1,084

Hej smile
Widzę że roboty idą pełną parą- Magda czyści okna, Ula też zaganiana, Biedronka się gości... :)Jola pewnie już zakopana pod motylami wink
Ja już w końcu podopinałam sprawy organizacyjne, nawet w NFZcie nie było schodów co jest dziwną sprawą wink
Jestem spakowana i gotowa do wyjazdu. Pozostała tylko kwestia podciągnięcia się do poziomu jako-tako zadbanej kobiety wink
Dziewczyny, coz aszą Polą???- czyżby sezon letnio-działkowy rozpalił w niej nowe pokłady uczuć?;)

1,085

Mój kot umiera sad:(:(:(:(:( ten który ma 12 lat sad:(:( mój czarny kot, kot czarownicy, salem sad sad moj moj moj kot sad:(:(

1,086

Kocisko...nie wiem co Ci napisać...przykro mi bardzo sad
Dziewczyny,dostałam wiadomość od p.Foster.Jest zachwycona wyjazdem!Dostałam bardzo radosną wiadomość big_smile No i prosiła żeby Was pozdrowić smile

1,087

Witajcie, ciesze sie ze p.Foster dobrze sie bawi , my wczoraj wieczorkiem wrocilismy z Poznania, bylismy troche po blocie pojezdzic i impreza byla baaardzo udana. smutne jest to ze to ostanie dni wakacji , na szczescie pogoda dopisuje,.

Kocie , co z twoim pupilkiem?szkoda mi go bardzo, czy to juz pewne ze sie nie pozbiera?

1,088

Witam smile
Nie tak dawno temu nasza Olinka zapraszała Was wszystkich na konto Netkobiet na portali Nasza-Klasa, dziś ja również chcę Was zaprosić, z tym, że na inny portal społecznościowy ? Facebook.
Osoby które mają tam konto serdecznie zapraszam do klikania ?Lubię to!? na naszym netkobietowym fun page?u, czyli po prostu na naszej stronie na facebooku stworzonej z myślą o Was smile
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na facebook.pl, moderatorka Delicious smile

http://www.facebook.com/pages/Netkobietypl/313241256921

1,089

Delicious napisał/a:

Witam smile
Nie tak dawno temu nasza Olinka zapraszała Was wszystkich na konto Netkobiet na portali Nasza-Klasa, dziś ja również chcę Was zaprosić, z tym, że na inny portal społecznościowy ? Facebook.
Osoby które mają tam konto serdecznie zapraszam do klikania ?Lubię to!? na naszym netkobietowym fun page?u, czyli po prostu na naszej stronie na facebooku stworzonej z myślą o Was smile
Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na facebook.pl, moderatorka Delicious smile

http://www.facebook.com/pages/Netkobietypl/313241256921

Bardzo nam miło,ale w te sposób mogłybyśmy być zlokalizowane a tego bardzo chcemy uniknąć.Więc bardzo dziękujemy.Wolimy sobie tutaj pisać incognito smile

Dziewczyny...nareszcie uporaliśmy się z wykopkami.No chociaż tyle.Nie pisze bo często zwyczajnie trudno mi z siebie coś wykrzesać...po prostu padam.a nawet jeśli nie,to jakos nie umiem logicznie sklecić kilku słów smile

1,090

Wiec chyba dopada nas tzw STAGNACJA;(

1,091 Ostatnio edytowany przez obydowiosny (2011-08-29 22:05:58)

dziewczyny ten film rozladowuje atmosfere i wywoluje usmiech, jakosc moze nie 1 klasa ale zobaczcie go . teraz w sobote bylismy rodzinnie na rajdzie ktorego formula oparta byla wlasnie na tym filmie, glownym bohaterem jest land  rover i pusta butelka po coca coli. ogladnijcie bo warto.pyszczki wam sie usmiechna;)
http://chomikuj.pl/PoBiErZ_FiLmY/FILMY+*3b)/Bogowie+musz*c4*85+by*c4*87+szaleni+PL  tytul "  BOGOWIE MUSZA BYC SZALENI"

1,092

Węgielek nie żyje... sad

1,093

Kochana, przykro mi bardzo;(

1,094

nie wiem co powiedzieć Kocie... bardzo mi przykro i przytulam:(

mniej mnie ostatnio bo wracam do pracy od 1 września i mam w związku z tym troszkę bieganiny.. poza tym dzieci po wakacjach do przedszkola wracają i z tym kolejne zawirowania...

1,095

...dzisiaj byłam na kontroli z Łukaszem... kontroli cięcia przepukliny... wszystko super się zagoiło (goi...)
poza tym od razu załatwiliśmy sprawę okularków Łukasza... nosił przez około tydzień i go cisnęły więc trzeba było je "wyregulować"...
kolejna sprawa, którą dzisiaj załatwiałam to badanie Mikołaj w kierunku nużeńca, na szczęście to cholerrtwo Mikołaja nie zaatakowało i na koniec (choć to załatwiłam na samym początku) byłam u swojego ginekologa po tabletki anty)...
poprzednie dni też były nieźle zakręcone...

1,096

Witam kobietki,
mogę się przyłączyć? Widzę, że tutaj jest aktywniej niż w netkafejce 20+, w której chciałam nawiązać kontakt z rówieśniczkami smile
Jestem Tosia i jestem kobietą, która lubi rozmawiać O NAS wink

1,097

Madamme , widzisz, niby tu aktywniej a juz 3 dzien posucha. tak tu bywa ale nie zawsze, najczesciej jest jakies zycie;)

1,098 Ostatnio edytowany przez pani foster (2011-09-01 18:13:04)

http://i55.tinypic.com/2ql6gyg.jpg

dla femme specjalnie smile
ona wie dlaczego specjalnie to zdjęcie smile

1,099

No mnie się cuś wydaje że z racji kombinezoniku;) choć sama nie wiem dla czego ???
Ola! ale z ciebie drzazzzzga!!! smile
Oj nie masz Ty kobito kłopotów z upływającym czasem- dla Ciebie się poprostu zatrzymał...

1,100

Laudanum napisał/a:

No mnie się cuś wydaje że z racji kombinezoniku;) choć sama nie wiem dla czego ???
Ola! ale z ciebie drzazzzzga!!! smile
Oj nie masz Ty kobito kłopotów z upływającym czasem- dla Ciebie się poprostu zatrzymał...

ale Ty fanzolisz Laudanum ... ale nie ma się co dziwić biorąc pod uwagę nick.
nic mi się nie zatrzymało ... jedynie z racji wieku to może mi się mocz np. zatrzymać, albo i co innego wink
zdjęcie dla femme, bo ona mi podarowała ów pajacyk smile

1,101

To dobrze mi się kojażyło:)
Ty, w pewnym wieku to raczej nie trzyma się moczu wink

Zdania i tak nie zmienię!

1,102

Foster wiedziałam że dobrze robię wink
A jasne że laska jak trza!
Zaprowadziłam małe na rozpoczęcie roku,potem do pracy....a potem na imprezę.Moja chrześnica miała urodzinki.No to spakowałam zakupioną zamówioną wcześniej Barbie w świecie wróżek w postaci lalki,moje małe...i na bal!Ale się działo...jestem najlepszą chrzestną mamą na świecie wink

1,103 Ostatnio edytowany przez femme.fatale (2011-09-01 23:32:16)

http://i51.tinypic.com/9a4m5i.jpg
A takie zdjątko zrobiłam przez okno...tak mnie urzekło niebo

1,104

Bardzo ladny widoczek, aczkolwiek juz bardzo jesiennie sie zapowiada;(

1,105

hihihiihihi
Pani Foster też pomyslałam o kombinezonie:):):)
tak, tak.... jesień (w domyśle zima) już za pasem:(:(:(

POLA nie mogę u Ciebie na blogu dodać komentarza...
próbowałam wczoraj, próbowałam dzisiaj:(:(:(

w końcu udało mi się zarejestrować do okulisty specjalisty od nużyc... zarejestrowałam się na 22 września (taki daleki termin a to i tak będzie wizyta prywatna)
no cóż... nie ma co czekać i żałować pieniędzy...płać i płacz:(:(:(

Posty [ 1,041 do 1,105 z 1,199 ]

Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Porozmawiajmy o ...nas.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024