Jak dodać włosom objętości? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak dodać włosom objętości?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

66

Odp: Jak dodać włosom objętości?

Może najłatwiej? Szampon nadający włosom objętości HB Jeunesse. Bez specjalnych pomysłów można całkowicie odmienić wygląd włosów, będą one po prostu wyglądały znacznie lepiej. Tutaj macie screen:
http://hbkosmetik.pl/media/catalog/product/cache/1/small_image/280x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/x/l/xl_volumen_shampoo__1291284108.jpg
Raczej do kupienia w sieci, nie na mieście.

Zobacz podobne tematy :

67

Plukank astara jak świat, tania, a dająca rezultaty, oczywiście do pierwszego mycia- z piwa bądź szampana. Zapach sie ulatnia dosc szybko,wiec bez obaw wink

68

Nie należy stosować żadnych specyfików które natłuszczają włosy- takie jak jedwab- jeśli chcemy mieć puszyste wlosy. Używajmy lekkich odżywek, takich ktore nie obciążają włosów. Nie suszmy włosów gorącym powietrzem.
Sama mam cienkie i pewnie miałabym oklapłe włosy gdyby nie pianki lakiery i tapiry. Zgadzam się z opinią, że taka już jest ich natura, ale to nie znaczy, że mamy sie poddać smile

69

Dziewczyny pozwolicie ze odświeże temat zeby nie zakładać nowych wątków. A czy moze jest jakiś sposób oprócz stosowania specjalnych odżywek i szaponów nie moge nadal dodac włosom objętosci ... Moze macie jeszcze jakieś inne sposoby ?

70

Ja mam taką piankę na objętość włosów z Nivea smile Naprawdę dobra Polecam

71

Niektórym pomaga spryskanie głowy w ciągu dnia suchym szamponem lub pudrem zwiększającym objętość..

72

dziewczyny ja te mam ten problem mam bardzo zadkie wlosy juz chyba wszystkiego probowalam na objetosc teraz fryzjerka mi polecila sayos szampan i zobaczymy co z tego będzie a może już ktoras z was tego szamponu probowala to cos wie na jego temat

73

Ja sobie ekstra maseczkę kupiłam z Fructis z serii gęste i zachwycające. Włosy po niej są grubsze i mocniejsze, co daje efekt większej objętości. Na pewno muszę jeszcze spróbować szamponu do włosów. Wcześniej byłam jakoś uprzedzona do produktów Garnier Fruktis, ale po użyciu maseczki zmieniłam zdanie i muszę spróbować innych produktów.

74

Maseczki nie znam, znam za to szampon i serum - bardzo lubię. Zupełnie inaczej się nich włosy układają. smile

75

Natknęłam się dziś na produkt marki Gosh - puder Pump Up The Volume, którego zadaniem ma być podobno zwiększanie objętości włosów, ale nie wiem czy to działa, a jeśli tak, to w jakim zakresie. Niemniej wspominam, bo może ktoś miał możliwość sprawdzić produkt w praktyce i podzieli się z nami opinią.

Cena to ok 24,50 zł za 25g, a opakowanie wygląda tak:

http://puu.sh/r9KO6/7aba427165.jpg

(zdjęcie pochodzi z zasobów sieci, autor jest mi nieznany)

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jak dodać włosom objętości?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024