Przwrażliwona z niską samooceną ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przwrażliwona z niską samooceną ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

66 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2010-12-19 22:02:12)

Odp: Przwrażliwona z niską samooceną ?
pomyłka napisał/a:

;( to jest takie trudne
najgorsze to jest to,że nie mam wogóle gadki, nie umiem gadać w towarzystwie sad
tak bardzo chciałabym dużo mówić, może jakiś dużo filmów oglądać?
nawet z kolegami brata nie umiem rozmawiać sad

A z Robsonem dobrze ci się gadało, bo miałaś o czym. Trzeba mieć jakiś temat do rozmów. Nawijaliście o tych domniemanych studiach długo i namiętnie. Jakieś zainteresowania może? Filmy to dobry temat, no i książki. Ludzie oczytani maja mniej problemów z rozmową, bo i jest o czym i łatwiej formułować wypowiedzi. smile
Ps. Robson lata po własnym wątku "związek z policjantem" smile

Zobacz podobne tematy :

67 Ostatnio edytowany przez pomyłka (2010-12-19 22:12:44)

rozmawiałam i już nie rozmawiam sad chciałabym TAK ze wszystkimi ! ale nie zrywać kontaktu, bo jestem jak dziecko chyba sad potrzebuje drugiego człowieka, który mnie rozumie, lubi ze mną rozmawiać ,,JAK TLENU,,
ja bym mogła wciąż o tych studiach rozmawiać tylko ciekawe czy coś z tego wyniknie...?
ty się ładnie wypowiadasz, dużo czytasz? i co np.?
tzn. chciałabym tak ze wszystkimi mieć kontakt...

68

tzn. ze wszystkimi mieć kontakt

69 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2010-12-19 22:21:48)

I na przykład nie mam problemów z kontaktami z ludźmi, bez względu na ich wiek smile I mnóstwo tematów do rozmów. Tak dużo czytam smile I w ogóle nie mam czasu się nudzić smile Dlaczego nie gadasz z Robsonem? Bo wyjechał w związku z pracą? Już wrócił. Pośledź wątki i go znajdź i zagadaj na zadany w wątku temat smile
Dary prowadzi wątek "jaka muzykę lubicie", może w tym temacie byś się odnalazła? Na forum jest wiele ciekawych ludzi i ciekawych wątków - poczytaj, nie musisz skupiać się tylko na swoich. Przy okazji poćwiczysz sobie empatię i rozkręcisz się towarzysko big_smile

70

dzięki Anhedonia smile ale wiesz jak nie jestem taka,żeby komuś się narzucać, jak ktoś nie odpisuje to ja rozumiem
lubię czytać twoje posty, bo piszesz tak ładnie,że aż się chce czytać smile
ale co czytasz np.?

71

A dzięki za komplement. Tak naprawdę, to czytam co mi w ręce wpadnie, bo lubię smile Wiem od młodszych z pracy że na fali jest Paulo Coehlio (nie jestem pewna jak się pisze to nazwisko). Teraz czytam Millenium. Przeczytałam wszystkie 3 części "...nad rozlewiskiem" Kalicińskiej. Prawie całą Grocholę, uwielbiam Chmielewską, ale wolę raczej te jej starsze rzeczy. Przeczytałam cała sagę "Zmierzch" i całego Harrego Pottera (to przy córce). I potem chętnie porównuję je z ekranizacjami - też ciekawa sprawa. I tak mogę bez końca... smile

72

ja nigdy nie miałam problemów z czytaniem,zawsze płynnie, chwalono mnie za to,ale jak już przyszło książkę jakąś przeczytać to o matko! jakoś nigdy nie lubiłam i nie czytałam,bo i mało rozumiałam, a teraz tak myślę,że źle robiłam.. bo zawsze to jakaś znajomość...

73 Ostatnio edytowany przez Anhedonia (2010-12-19 22:53:19)

A to inna para kaloszy, ale widzę, że czytanie na forum nie sprawia ci żadnych problemów smile od czegoś trzeba zacząć, więc może po prostu rozszerz swoją działalność na forum? Po udzielaj się trochę w innych wątkach, wesprzyj radą koleżanki smile albo wpadnij do netkafejki dla 18plus i się z nimi zakoleguj. No, to dość na dziś. Spadam do łóżka, bo jutro wstaję o 5. Miłej działalności na forum big_smile

74

dziękuję smile

Posty [ 66 do 75 z 75 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Przwrażliwona z niską samooceną ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024