KoralinaJones napisał/a:wieka napisał/a:To samo można powiedzieć o Tobie i Rozrabiace, chodzice za sobą krok w krok w wątkach innych osób, więc też może otwórzcie sobie kafejkę? Będzie bardziej elektryzująco, bo pomiędzy wami aż iskrzy
Osobiście zdecydowanie preferuję taką formę komunikacji z innymi użytkownikami. Jest miło, przyjemnie i wesoło.
wieka napisał/a:A nam nie chodzi o rozmowę ze sobą, bo nie po to tu jesteśmy, przynajmniej ja.
Pozostawmy decyzję zainteresowanym.
Uważasz, że podobają Ci się wpisy Julki, masz prawo, nam się nie podobają, więc dajemy temu wyraz, bo nie chcemy, żeby bawiła się kosztem innych, też mamy prawo.
Nigdzie nie napisałam, że "podobają" mi się wpisy Julki. Zwracam jedynie uwagę, że same rozkręcacie troll - tematy reagując na - w waszej opinii - trollowe wpisy. Nie wiem czy zauważasz, ale żyjecie z takimi "julkowymi trollami" w symbiozie
.
Coś kojarzę, pisałaś, że lubisz Julkę, nie znasz jej, więc można było domniemać, że podoba Ci sie co pisze, bo tylko po tym możemy kogoś ocenić.
Wszyscy tu żyjemy w symbiozie, jeśli użyć takiego określenia, choć nieadekwatnego.
Julka mi jedynie nie przeszkadza, a jej tematy (czy to prawdziwe czy troll tematy) traktuję z przymrużeniem oka. Ot co, załóżmy, że komuś się nudzi, pisze bzdurki i głupoty, dobra, idę dalej, kolejny temat.