Jak wam się ktoś podoba to jesteście wtanie podejść do nich na ulicy ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak wam się ktoś podoba to jesteście wtanie podejść do nich na ulicy ?

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

66

Odp: Jak wam się ktoś podoba to jesteście wtanie podejść do nich na ulicy ?

Tylko się przywitałem z młodymi kobietami z osiedla

Zobacz podobne tematy :

67

A co za problem zapytać nieznajome o godzinę? Dlaczego tego nie zrobiłeś?

68

Nie wiem co za problem ze mną chyba jest coś nie tak

69

To idź i to zrób po prostu. Tak samo jak idziesz się wysrać czy wyrzucić śmieci.

70

Do kogoś umiem powiedzieć dzień dobry

71

No to zapytaj tak samo kobiety która jest godzina. Chłopie przecież to banał. Co ona zrobi? Powie ci spierdalaj? Opluje cię? Skopa da? Nic z tych rzeczy po prostu powie która jest godzina i tyle.

72 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-05-09 22:24:53)

Robsonpl napisał/a:

No to zapytaj tak samo kobiety która jest godzina. Chłopie przecież to banał. Co ona zrobi? Powie ci spierdalaj? Opluje cię? Skopa da? Nic z tych rzeczy po prostu powie która jest godzina i tyle.

Miklosza jest na etapie: "Dzień dobry". Może dorzucić: "ładna dziś pogoda"    smile

73

Tamiraa napisał/a:

Miklosza jest na etapie: "Dzień dobry". Może dorzucić: "ładna dziś pogoda"    smile

Ewentualnie: "ale leje" big_smile

Miklosza, a jak musisz coś załatwić na poczcie czy w jakimś urzędzie, to jak dajesz sobie z tym radę?

74

Robsonpl napisał/a:

Pytanie o godzinę w dzisiejszych czasach wydaje się głupie bo przecież każdy ma telefon. Miklosza pewnie ma blokadę żeby nie wyjść na dziwaka.

Z tym urzędem jest ciekawa sytuacja bo na przykład ja nie mam z czymś takim żadnego problemu nawet jeśli dziewczyna jest mega ładna. Kiedy trzeba zagadać do dziewczyny, która się podoba w celach towarzysko-romantycznych to jest totalny paraliż, a kiedy chodzi o załatwienie jakiejś sprawy to jest luz. Odpala się coś w stylu trybu oficjalnego i problemu nie ma, tak samo było na studiach.

75

Shinigami napisał/a:
Robsonpl napisał/a:

Pytanie o godzinę w dzisiejszych czasach wydaje się głupie bo przecież każdy ma telefon. Miklosza pewnie ma blokadę żeby nie wyjść na dziwaka.

Z tym urzędem jest ciekawa sytuacja bo na przykład ja nie mam z czymś takim żadnego problemu nawet jeśli dziewczyna jest mega ładna. Kiedy trzeba zagadać do dziewczyny, która się podoba w celach towarzysko-romantycznych to jest totalny paraliż, a kiedy chodzi o załatwienie jakiejś sprawy to jest luz. Odpala się coś w stylu trybu oficjalnego i problemu nie ma, tak samo było na studiach.

A czy ona sprawdza czy ma telefon? Może zapomniał? Może mu się popsuł? Na prawdę za bardzo to rozkminiasz.

76

Przecież nie powiem

Przepraszam bardzo która jest godzina bo mi stanoł

77

Zapytaj normalnie bez tłumaczenia dlaczego. Człowieku piszesz tony postów na forum jaki to problem masz a nie chcesz nawet minimum inicjatywy wykazać.

78

Kiedyś pewna ładniawa dziewuszyna w szkole średniej chciała pójść na studniuwke ale była pewna plotka i zmieniła zdanie

79

Miklosza napisał/a:

Kiedyś pewna ładniawa dziewuszyna w szkole średniej chciała pójść na studniuwke ale była pewna plotka i zmieniła zdanie

Przestań wspominać co było 20 lat temu, tylko rusz dupę i idź wykonać misję. Zapytaj tych 10 kobiet o godzinę. Jak to zrobisz, będziesz się śmiał sam z siebie, że to takie proste było.

80 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2024-05-11 02:32:00)

Robsonpl napisał/a:

Przestań wspominać co było 20 lat temu, tylko rusz dupę i idź wykonać misję. Zapytaj tych 10 kobiet o godzinę. Jak to zrobisz, będziesz się śmiał sam z siebie, że to takie proste było.

Dokładnie. A jak nie o godzinę, to o jakąś ulicę, instytucję, urząd, cokolwiek.
Serio nie wierzę, że z czymś tak prostym można mieć tak gigantyczny problem hmm

Miklosza, pytałam już, ale nadal nie wiem, jak sobie radzisz, jak masz załatwić jakąś sprawę w urzędzie, na poczcie, u lekarza, kupić bilet na pociąg? Tez Cię tak paraliżuje??

81

W urzędzie tak sobie na poczcie nie bywam rachunki płace w kiosku a biletu na pociąg nie potrzebuje bo nigdzie nie wyjeżdzam

82

Miklosza napisał/a:

W urzędzie tak sobie na poczcie nie bywam rachunki płace w kiosku a biletu na pociąg nie potrzebuje bo nigdzie nie wyjeżdzam

No to jak ty chcesz mieć dziewczynę jak nie chcesz wykazać minimum inicjatywy? Sama zapuka to twoich drzwi i spyta czy może wejść ci do łóżka?

83

Miklosza napisał/a:

Ale to były tylko pomocnicze przykłady, chodzi o ogół spraw, jakie każdy z nas codziennie musi załatwiać, a Ty odnosisz się wprost, że na poczcie nie bywasz, bo rachunki płacisz w kiosku. Wielka mi różnica big_smile

84

Miklosza napisał/a:

Bo ja szczerze mówiąc nigdy bym nie podszedł bo pewnie by pomyślała by co to za brzydal chcę o de mnie sad

To pewnie zależy od człowieka. Mi, żeby się ktoś spodobał, muszę wpierw taką osobę bliżej poznać, chociaż trochę. Jakoś tak nie jestem w stanie spojrzeć na faceta, choćby najprzystojniejszego na świecie i coś do niego poczuć, natomiast jest w stanie mi się spodobać ktoś przeciętny, ale inteligentny i kulturalny w rozmowie. Raz miałam sytuację, że obcy chłopak podszedł do mnie na ulicy i zapytał, czy nie chcę się z nim gdzieś umówić, jednak to był zły moment, bo akurat szłam zestresowana na egzamin na studiach i odmówiłam. Trochę też się wystraszyłam, nie wiem nawet czego

85

YellowStar napisał/a:

Jakoś tak nie jestem w stanie spojrzeć na faceta, choćby najprzystojniejszego na świecie i coś do niego poczuć (...)

Ale generalnie, to co można poczuć do zupełnie obcego człowieka? Ktoś może nam się ewentualnie spodobać, w ekstremalnej sytuacji można poczuć pożądanie, ale na takim etapie nie może być mowy o żadnych głębszych uczuciach. Do nich potrzebne są zupełnie inne czynniki.

86

Robsonpl napisał/a:
Miklosza napisał/a:

No to jak ty chcesz mieć dziewczynę jak nie chcesz wykazać minimum inicjatywy? Sama zapuka to twoich drzwi i spyta czy może wejść ci do łóżka?

Nie wiadomo jak bym musiał wyglądać i też nie

Posty [ 66 do 86 z 86 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak wam się ktoś podoba to jesteście wtanie podejść do nich na ulicy ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024