Czy jest ktos kto ma swoja połówke w ZK Hrubieszów??? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy jest ktos kto ma swoja połówke w ZK Hrubieszów???

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: Czy jest ktos kto ma swoja połówke w ZK Hrubieszów???

Witam. jest ktos kto ma swoja druga połowke z Zk hrubieszow.? mój chłopak tam jest od 2 miesiecy i chce cos wiecej wiedziec na temat tego zakładu.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest ktos kto ma swoja połówke w ZK Hrubieszów???

Witam wink Ja mam chłopaka ale w AŚ w nowej soli ...

3

No to kawałek. on już jest tam skazany i ma wyrok 7lat.

4

Mój facet przebywa w AŚ w Hajnówce już jest w więzieniu ponad 7 lat.Dziewczyny trzymajcie się podobno nic nie dzieje się bez powodu.

5

Masakra i jak dajesz z tym rade? Mój siedzi ponad 2 miesiące a tęsknie za nim z dnia na dzień coraz bardziej dzieci to samo. A przed nami jeszcze 7 lat,chyba ze łączny coś skróci.

6

wiolcia1234 napisał/a:

Mój facet przebywa w AŚ w Hajnówce już jest w więzieniu ponad 7 lat.Dziewczyny trzymajcie się podobno nic nie dzieje się bez powodu.

I bez powodu 7 lat sie nie siedzi..ciekawe jaki wyrok dostal..7 lat czekasz...wiernie  na ukochnego i ladnie go odwiedzasz w pierdlu??? taaaa...jasne...Tacy ludzie sie nie zmieniaja, szkoda czasu na nich...

7

angella1990 napisał/a:

Masakra i jak dajesz z tym rade? Mój siedzi ponad 2 miesiące a tęsknie za nim z dnia na dzień coraz bardziej dzieci to samo. A przed nami jeszcze 7 lat,chyba ze łączny coś skróci.

....jak ma wyrok 7 lat ...to po 3 latach wyjdzie za dobre sprawowanie..o ile nie ma recedywy...na oglądałam sie w pierdlu podczas widzeń kobiet z małymi dziecmi - totalna masakra a Ci klawisze..Sama dziś sie zastanawiałam jak ja mogłam jezdzic do takiego miejsca..2 lata czekania, jeżdzenia na widzenia, wypominania rodziców...ale na szczescie skonczył z tymi prochami i juz nie ma problemów z prawem...Krótko po wyjsciu z pierdla go zostawiłam....bo zaczął pić, kłotnie awantury...groził że sie zabije, jednak chociaz  go kochałam nie wróciłam do niego... duma i honor nie pozwalał...potrzebowalam 8 lat by sie przekonać jak z nim bedzie...a dzis mam 22..dwa lata minie od rozstania...a On nadal mnie kocha...a gdy ja go widuje to też mi nie jest obojetny...boje sie jego reakcji gdy ułoże sobie życie na dobre z innym...a co najważniejsze nie żałuje że czekałam te dwa lata...bo chociaż krótko to właśnie z nim przezyłam najszczęsliwsze chwile w życiu...nie wiem jaka jest wasza historia i istotne jest to za co siedzi...masz dzieci wiec współczuje...lekko nie bedzie...

8

Ja też mam faceta w kryminale  mamy naszą miłość i to nam daje siłe:)

9

a ja jestem z okolic Hrubieszowa, chodzę tam do szkoły tongue

10

WITAJCIE dziewczyny .

mój mezus jest w zk mecka wola .

11

MOJ juz jest tam rok i 2 mies   poczatek byl straszny nic sie nie chce placz.bylo ciezko ale zyc trzeba .Wierze w niego kocham go bardzo powtarzam sobie jak jest ciezko po burzy zawsze wychodzi slonce.jestem teraz u rodzicow moich opiekuje sie mama jest po zawale  pozdrawiam

12

witam ja właśnie wyszedłem z tego zakładu i wiem co kolwiek jak tam jest pozdrawiam

13

Kochane jak radzicie sobie z samotnością. Wysiadam już, za nami 9 i pół roku , może jest tu ktoś z kim można popisać, ktoś kto jest w równie ciężkiej sytuacji..

14

Facet w pierdlu? I to jest "miłość". Jeez, jestem trochę pod tym względem inna, ale dla mnie to trochę zalatuje patologią.

15

Antoninad napisał/a:

Kochane jak radzicie sobie z samotnością. Wysiadam już, za nami 9 i pół roku , może jest tu ktoś z kim można popisać, ktoś kto jest w równie ciężkiej sytuacji..

Tyle lat to za zabójstwo chyba? Serio chcesz być z kryminalistą? Przecież po takim czasie to już będzie całkiem inny człowiek. Nie lepiej ułożyć sobie życie bez niego?

16

Akaya napisał/a:

Facet w pierdlu? I to jest "miłość". Jeez, jestem trochę pod tym względem inna, ale dla mnie to trochę zalatuje patologią.

Uwierz, czasami pracownik biurowy stworzy Ci wieksza patologie niz byly wiezien

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy jest ktos kto ma swoja połówke w ZK Hrubieszów???

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024