Masaże erotyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

66

Odp: Masaże erotyczne
Miklosza napisał/a:

Ja tam bym się nie odważył pojsc

Czemu? Masaż to nie seks.

Zobacz podobne tematy :

67

Panxxx napisał/a:

Chodzi ogólnie o wysoki standard, żeby to był prawdziwy salon masażu, a nie jakieś podejrzane miejsce. Zdjęcia są niezłe, a w realu zwykle jest jeszcze lepiej. Jeśli lokal jest na prawdę dobry to i masażystki są pierwsza klasa, pod każdym względem. Oczywiście to przekłada się na cenę ale moim zdaniem warto choćby po to by zobaczyć jak coś takiego wygląda. A przy okazji jak się nazywa ten salon, który znalazłeś?

Shinigami podasz nazwe salonu w Warszawie? Przymierzam się do takiego masażu, bo balijskie nie są dla mnie big_smile

Założyłem nowe konto, bo tamte nie chcą działać nowe hasła.

To był wyjątkowy wieczór. Początkowo stres trzymał do samego wejścia w drzwi/ Po wejściu wita mnie ładna Pani na recepcji, i po chwili zaprasza do jednego z pokoi, gdzie czekają 3 piękne Panie, wybrałem pierwszą z brzegu, z tego co pamiętam Tiana, z Ukrainy. Pokój był w bajecznej atmosferze wizualnej i muzycznej. Pani masażystka była szczupła i ładna, drobnej postury, lecz przy masażu wiedziała gdzie mocniej nacisnąć, więc tej siły też ma, swojej techniki masaż pleców i całego ciała Perfect. Pogadaliśmy na kilka tematów przy okazji. Więc na początku rozebrałem się, kobieta też do końca, był wspólny prysznic delikatnie dotykała mnie żelem pod prysznicem dostosowując temperaturę wody, żeby potem spłukać, troche siebie pod dużym prysznicem w pokoju, ręcznik, i na materac który czekał na podłodze. Położyłem się na brzuchu i zaczął się delikatny masaż od dołu do góry, w każdym miejscu. Wolne ruchy, potem już szybsze. Potem masaż ciało do ciała, to było coś fantastycznego, czułem oddech na swoich plecach masażystki. Zachęcała do położenia rąk na pośladkach, masowała delikatnie ręce, palce. Następnie zmiana na plecy położyłem się. Masaż znów od dołu do góry delikatny relaks, potem mocniejszy, pozwoliła dotykać swoich piersi, pupy. Na koniec masaż lingam z zakończeniem (finałem). Szybkie wycieranie i znów pod prysznic, jak na początku. Kazała poczekać w pokoju aż przejdą inni goście, (jeszcze przez chwilę zaczęła kokietować w szlafroku) ale chyba i tak ich spotkałem w recepcji tongue - obcokrajowcy para. Podziękowałem, wyszedłem na świeże powietrze. Jak nowonarodzony smile To tak w skrócie. Salon masażu Blissful Massage Centrum.

Bardzo fajny salon masażu, wszystko tak jak było w ofercie.

68 Ostatnio edytowany przez Rumunski_Zolnierz (2025-08-28 22:44:05)

Jako iż odwiedziłem kilka salonów masaży (co za tym idzie również i kilka masażystek), to mam parę porad dla osób, które chciałyby skorzystać z takiej usługi:

Na początek sprawdźcie, gdzie dokładnie znajduje się salon masażu (jak nie ma w ogłoszeniu, to można zadzwonić i zapytać o dokładny adres pod pretekstem sprawdzenia czy da radę dojechać komunikacją miejską).
Jeżeli salon znajduje się w przedwojennej rozpadającej się kamienicy, przed którą jest ławka dla żuli, to odradzałbym zapuszczania się w takie rejony.
W dodatku jak przeglądacie zdjęcia masażystek na ogłoszeniach, to zwracajcie uwagę jak wyglądają pokoje, w których te fotki są cykane.
Jeżeli widzicie, że w pokoju jest tylko materac i grzyb na ścianie, to odradzałbym takie miejsce.

Zatem do jakich salonów uderzać?
Najlepiej takie salony, które mają swoje własne strony internetowe i w miarę legitne opinie, które nie są pisane przez boty.
Jeżeli salon znajduje się w normalnej dzielnicy w nowym budownictwie, w dodatku na zdjęciach widać, że pokoje są ładne urządzone (materac, lustra, jakieś świeczki, odpowiednie oświetlenie, wystrój itp.), to już można się pokusić o takie coś, bo to od razu widać, że w temat wszedł jakiś inwestor, który podchodzi do tematu na poważnie, a nie na odpierdol wynajmując jakąś spelunę w zapadającej się kamienicy.

Ja robię tak, że dzwonię np na ogłoszenie i mówię, że chciałbym powiedzmy przyjechać dzisiaj na 20:00 i pytam od razu jakie dziewczyny są dostępne o tej porze.
(Oczywiście wcześniej przeglądam fotki wszystkich lasek).

No i się umawiam na konkretną godzinę z konkretną masażystką.

Takie salony dbają o dyskrecje, więc często jest tak, że jak już będziesz przed budynkiem, to musisz zadzwonić, aby podali Ci kod dostępu do domofonu i od razu mówią jaki nr lokalu.

Drzwi otwiera Ci skąpo ubrana masażystka, wchodzisz do środka i przeważnie od razu płacisz, następnie laska tłumaczy Ci zasady itp., potem idziesz pod prysznic i następnie do pokoju.
Dziewczyna mówi abyś się położył na brzuchu i się tak kładziesz.

Potem jest masaż, laski przeważnie najpierw masują Ci nogi własnymi rękoma, a potem zabawa bardziej się rozkręca, bo zaczyna masować Ci całe ciało używając swojego ciała, gdzie dziewczyna używa swoich piersi, brzucha itp.

Na koniec jest masaż lingam (czyli kobieta robi Ci dobrze ręką), aż do Twojego spełnienia.

Następie lecisz pod prysznic, ubierasz się i wychodzisz.

Przeważnie podczas takiego masażu możesz sam dotykać masażystki ale w granicach rozsądku (czyli nie walisz jej mocnych klapsów i nie wkładasz paluszka do środka) lol

Dlaczego chodzę na takie masaże?

Jestem 31 letnim facetem, który nigdy nie był w związku i który to nie może sobie znaleźć kobiety.

Dla mnie taki masaż to jest jedyna opcja, aby poczuć ciepło kobiecego ciała, które jest dla mnie niczym morfina po tych wszystkich samotnych wieczorach, które spędzam w swoich czterech ścianach.

Koszt takiego masażu jest w granicach 200-300 PLN (w standardzie 1h).
Wyższe kwoty są w przypadku najlepszych salonów, gdzie jest sauna (więc potrafią kasować nawet 400 PLN), ale dla mnie taka kwota nie jest już tego warta.

Posty [ 66 do 68 z 68 ]

Strony Poprzednia 1 2

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024