Zawsze w społeczeństwie są jakieś lansowane modele:
W patriarchalnym modelu kobieta jest traktowana przedmiotowo.
Media mocno lansują samców alfa.
Więc jeżeli samiec alfa, czyli męzczyzna sukcesu będzie miał kobietę, którą potraktuje inaczej, czyli będzie ona fla niego jakimś podmiotem, będzie odbiegać od typowego ideału towarzyszki lansowanego w mediach czyli lalki barbie,bo to jest wzór kobiety wizualny teraz,
to budzi to niepokój innych samców, którym się to nie mieści w głowie.
Stąd dziwne teksty w stronę Keanu Reevsa i Pierca Brosnana.
Przecież oni nie są super bohaterami przez to, że są że swoimi kobietami,, które są po prostu ich rowiesnicami, tylko dlatego, że komuś to przeszkadza, bo ma inną wizję związków damsko - męskich.
Może po prostu Ci goście wiedzą czego w związku chcą, a że budzi to niepokój fanek, które pokładały swoje szanse w młodym wielu? No w realnym świecie nie dla każdego mężczyzny jak widać to oznaką sukcesu związkowego.
Jestem na forum parę lat, gdy się tu pojawiłam jako kobieta 40 plus nie miałam wrażenie, że ktoś myśli o mnie jak o kimś kto już przegrał życie.
Wiele ciekawych rozmów z mężczyznami też, rówieśnikami.jestem za nie wdzięczna.
Teraz jakiś moment, brak moderacji i wysyp Panow w dojrzałym wieku, z osobowością nastolatków..
Czego tu szukają, gdzie przecież większość kobiet to nie ich target: Czyli wdzięczne za zainteresowanie, oczekujące wsparcia finansowego 30 latki, nie mam pojęcia..
Ale może się mylę, i takie Karyny tu się pojawiają, niedługo to forum przejmą i wtedy sobie Panowie będą mogli przebierać w nich, jak odpowiedni status pokażą. .
To forum bynajmniej już miejscem wsparcia dla kobiet nie jest, w sumie zniknęli wszyscy ludzie którzy mieli cos do powiedzenia, jakieś życiowe doświadczenie.