Ponarzekajmy na... facetów! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Ponarzekajmy na... facetów!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 332 ]

196

Odp: Ponarzekajmy na... facetów!
Snake napisał/a:

Ja nie odwiedzam fryzjera... sad Mam maszynkę i golę się na łyso sam. Co do młodszych kobiet, to te poniżej 30-tki są dla mnie jak dzieci ale ja już stary jestem lol

A jak się jeszcze wydepilują ...tu i tam.....to prawie pedofilia big_smile

Zobacz podobne tematy :

197

Snake napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Panowie, ja rozumiem, że w pewnym wieku podobają się młodsze osobniki, ale serio- nie trzeba tego usprawiedliwiać biologią.
Mnie też rzadko który rówieśnik wpada w oko. Oczywiście, że otoczenie nie jest ich pozbawione, są to jednak niezapuszczeni, dobrze ubrani panowie, odwiezający fryzjera, i co najważniejsze niezdziadziali mentalnie. A wiek często nie idzie z tym, niestety w parze.

Ja nie odwiedzam fryzjera... sad Mam maszynkę i golę się na łyso sam. Co do młodszych kobiet, to te poniżej 30-tki są dla mnie jak dzieci ale ja już stary jestem lol

Samodzielne umiejętne posługiwanie się maszynką jest jak najbardziej in plus.

198

zwyczajny gość napisał/a:
Snake napisał/a:

A jak się jeszcze wydepilują ...tu i tam.....to prawie pedofilia big_smile

Niee! Depilacja to nie moja bajka. Byleby z nosa włosy nie wystawały.

199

Mam tylko jedno do zarzucenia facetom

żeby im się tak chciało, jak im się nie chce

big_smile

200

adela 07 napisał/a:
Snake napisał/a:
adela 07 napisał/a:

Panowie, ja rozumiem, że w pewnym wieku podobają się młodsze osobniki, ale serio- nie trzeba tego usprawiedliwiać biologią.
Mnie też rzadko który rówieśnik wpada w oko. Oczywiście, że otoczenie nie jest ich pozbawione, są to jednak niezapuszczeni, dobrze ubrani panowie, odwiezający fryzjera, i co najważniejsze niezdziadziali mentalnie. A wiek często nie idzie z tym, niestety w parze.

Samodzielne umiejętne posługiwanie się maszynką jest jak najbardziej in plus.

Żadna filozofia. Ustawiasz na najmniejszy poziom i lecisz łeb na zero, aczkolwiek nabyłem dużą wprawę przez 30 lat.

Co do depilowania miejsc intymnych mówię stanowcze nie! Rzecz jasna chodzi mi o kobiety.

201

@Snake dawaj głowę żyletką, nie maszynką tylko tongue

202 Ostatnio edytowany przez rakastankielia (2022-11-23 22:11:29)

SaraS napisał/a:

A co do wyglądu - no, ja po lekturze tego forum podchodzę sceptycznie do takich twierdzeń. Nie mówię, że akurat Ty mijasz się z prawdą (bo są przecież pary, gdzie mężczyzna jest o wiele atrakcyjniejszy od kobiety), ale że często panowie są nieobiektywni w kwestii własnego wyglądu. Częściej, myślę, niż kobiety, bo te mają więcej samokrytycyzmu (nie ogólnie, tylko jeśli chodzi o wygląd). Przecież mieliśmy tu już Kremika czy innego cudacznego incela, który wrzucił zdjęcie Niny Dobrev w ramach przykładu przeciętnej dziewczyny. No więc jeśli przeciętność zaczyna się od poziomu Niny Dobrev, to faktycznie, trudno mężczyznom znaleźć zainteresowaną nimi piękność. wink
Więc, no, jeżeli miałabym stwierdzić, kto ma za wysokie wymagania i nierealny obraz własnej osoby, to wybieram mężczyzn. wink

Zdecydowanie nie. Dobrev nie jest przeciętna, a mi podoba się zdecydowana większość kobiet. Niestety jednak czynnikiem decydującym jest charakter, a tu większość kobiet ma niewiele do zaoferowania. I nawet kobieta poniżej przeciętnej szuka przystojniaka, a faceta na swoim poziomie nie chce.

203

rakastankielia napisał/a:
SaraS napisał/a:

A co do wyglądu - no, ja po lekturze tego forum podchodzę sceptycznie do takich twierdzeń. Nie mówię, że akurat Ty mijasz się z prawdą (bo są przecież pary, gdzie mężczyzna jest o wiele atrakcyjniejszy od kobiety), ale że często panowie są nieobiektywni w kwestii własnego wyglądu. Częściej, myślę, niż kobiety, bo te mają więcej samokrytycyzmu (nie ogólnie, tylko jeśli chodzi o wygląd). Przecież mieliśmy tu już Kremika czy innego cudacznego incela, który wrzucił zdjęcie Niny Dobrev w ramach przykładu przeciętnej dziewczyny. No więc jeśli przeciętność zaczyna się od poziomu Niny Dobrev, to faktycznie, trudno mężczyznom znaleźć zainteresowaną nimi piękność. wink
Więc, no, jeżeli miałabym stwierdzić, kto ma za wysokie wymagania i nierealny obraz własnej osoby, to wybieram mężczyzn. wink

Zdecydowanie nie. Dobrev nie jest przeciętna, a mi podoba się zdecydowana większość kobiet. Niestety jednak czynnikiem decydującym jest charakter, a tu większość kobiet ma niewiele do zaoferowania. I nawet kobieta poniżej przeciętnej szuka przystojniaka, a faceta na swoim poziomie nie chce.

Ludzie nie wiążą się z osobami, które im się fizycznie nie podobają. Ani kobiety ani mężczyźni.

204

Niestety jednak czynnikiem decydującym jest charakter, a tu większość kobiet ma niewiele do zaoferowania.

XD to chyba jedyny komentarz jaki można do tego zostawić big_smile

205

rossanka napisał/a:

Ludzie nie wiążą się z osobami, które im się fizycznie nie podobają. Ani kobiety ani mężczyźni.

To oczywiste, tylko że kobietom podoba się garstka mężczyzn, a mężczyznom większość kobiet.

206

rossanka napisał/a:

To oczywiste, tylko że kobietom podoba się garstka mężczyzn, a mężczyznom większość kobiet.

Myślę, ze mężczyźni nie byliby zadowoleni z faktu, ze ich partnerkom podoba się nie garstka, ale większość obcych mężczyzn.

207

rossanka napisał/a:

Myślę, ze mężczyźni nie byliby zadowoleni z faktu, ze ich partnerkom podoba się nie garstka, ale większość obcych mężczyzn.

Myślę, że lepiej mieć dziewczynę, której podobają się też inni faceci (bo przecież to i tak jest nieuniknione, a nie musi się wiązać z brakiem uczuć czy chęcią zdrady) niż nie mieć szans, by tę dziewczynę znaleźć. Tak więc nie, nie stanowiłoby to żadnego problemu.

208 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-24 00:38:45)

Niestety jednak czynnikiem decydującym jest charakter, a tu większość kobiet ma niewiele do zaoferowania.

Komu? Tobie? big_smile

209

KoralinaJones napisał/a:

Komu? Tobie? big_smile

Nie, ogólnie.

210

KoralinaJones napisał/a:

Komu? Tobie? big_smile

Nie, ogólnie.

Odważne, wręcz śmiałe stwierdzenie, jak na kogoś, kto żadnej kobiety stąd prywatnie nie poznał.

211

KoralinaJones napisał/a:

Odważne, wręcz śmiałe stwierdzenie, jak na kogoś, kto żadnej kobiety stąd prywatnie nie poznał.

A czy ja mówię o was? Z większością kobiet, na które trafiałem na portalach czy gdziekolwiek indziej nie dało się porozmawiać na żaden temat, co nie znaczy, że żadna kobieta nie ma nic do zaoferowania.

212

KoralinaJones napisał/a:

A czy ja mówię o was? Z większością kobiet, na które trafiałem na portalach czy gdziekolwiek indziej nie dało się porozmawiać na żaden temat, co nie znaczy, że żadna kobieta nie ma nic do zaoferowania.

Słowo "większość" zakłada większość. Czyli pewnie i forum też, inaczej byłyby tu same wyjątki.
Może powinieneś przestać używać wyrażeń, których nie rozumiesz?

213

Lady Loka napisał/a:

Słowo "większość" zakłada większość. Czyli pewnie i forum też, inaczej byłyby tu same wyjątki.

Słowo większość odnosi się do tych kobiet, z którymi miałem do czynienia i uważam, że są wystarczającą próbką do opisywania ogólnych tendencji. Wiadomo, że te wartościowe są w większości pozajmowane, więc na takie nie trafiam. Skoro wiecie, że do was się te słowa nie odnoszą, to dlaczego się oburzacie?

214

Lady Loka napisał/a:

Słowo większość odnosi się do tych kobiet, z którymi miałem do czynienia i uważam, że są wystarczającą próbką do opisywania ogólnych tendencji. Wiadomo, że te wartościowe są w większości pozajmowane, więc na takie nie trafiam. Skoro wiecie, że do was się te słowa nie odnoszą, to dlaczego się oburzacie?

A skąd mamy to wiedzieć?
Kolejny raz rzucasz ogólnikiem, a jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że błędnie.

215 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-24 11:13:51)

KoralinaJones napisał/a:

Widzisz, ja dla odmiany nie uważam, aby większość mężczyzn nie miała z charakteru nic do zaoferowania, bo nie tworzę - tak jak Ty - generalnych teorii o innych ludziach tylko i wyłącznie przez pryzmat własnych niepowodzeń. Dlatego o ile narzekam na mężczyzn, to narzekam na tych konkretnych, z którymi miałam do czynienia a to i tak nie na wszystkich. Dlatego jeśli masz kłopoty z nawiązywaniem kontaktów, to w pierwszej kolejności należy uczciwie przyjrzeć się sobie, bo może poza wyraźnie wysokim mniemaniem o sobie i bardzo nikłym mniemaniem o innych osobach nie masz nic do zaoferowania, i stąd Twoje niepowodzenia.

216

Lady Loka napisał/a:

A skąd mamy to wiedzieć?
Kolejny raz rzucasz ogólnikiem, a jak przychodzi co do czego, to okazuje się, że błędnie.

No chyba wiesz, czy masz coś do zaoferowania i czy masz fajny charakter. To, że was moje słowa nie dotyczą, nie oznacza, że są błędne.

217

KoralinaJones napisał/a:

Widzisz, ja dla odmiany nie uważam, aby większość mężczyzn nie miała z charakteru nic do zaoferowania, bo nie tworzę - tak jak Ty - generalnych teorii o innych ludziach tylko i wyłącznie przez pryzmat własnych niepowodzeń. Dlatego o ile narzekam na mężczyzn, to narzekam na tych konkretnych, z którymi miałam do czynienia a to i tak nie na wszystkich. Dlatego jeśli masz kłopoty z nawiązywaniem kontaktów, to w pierwszej kolejności należy uczciwie przyjrzeć się sobie, bo może poza wyraźnie wysokim mniemaniem o sobie i bardzo nikłym mniemaniem o innych osobach nie masz nic do zaoferowania, i stąd Twoje niepowodzenia.

Ja mam wiele do zaoferowania, ale to trzeba najpierw chcieć się przekonać, a większość kobiet nie chce. Jak już z którąś uda się pogadać, to zazwyczaj nie ma o czym (albo po prostu nie chcą, więc odpowiadają zdawkowo).

218 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-24 11:29:48)

Lady Loka napisał/a:

A skąd mamy to wiedzieć?

No chyba wiesz, czy masz coś do zaoferowania i czy masz fajny charakter. To, że was moje słowa nie dotyczą, nie oznacza, że są błędne.

Straszny megaloman wychodzi z Twoich postów.

@Loka, Ty jakiś konkretny biznes prowadzisz?

219 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-24 11:23:17)

KoralinaJones napisał/a:

Ja mam wiele do zaoferowania

Wątpię. Inaczej nie byłoby tutaj Ciebie z Twoim narzekaniem. Twoje wpisy o innych osobach są wręcz odpychające. Nie wzbudzasz nimi sympatii. I to dlatego nikt nie chce z Tobą rozmawiać.

220

KoralinaJones napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

A skąd mamy to wiedzieć?

Straszny megaloman wychodzi z Twoich postów.

@Loka, Ty jakiś konkretny biznes prowadzisz?

Tak, nawet dwa big_smile robię szaliki na szydełku i piekę ciasta.

221

KoralinaJones napisał/a:

Wątpię. Inaczej nie byłoby tutaj Ciebie z Twoim narzekaniem. Twoje wpisy o innych osobach są wręcz odpychające. Nie wzbudzasz nimi sympatii. I to dlatego nikt nie chce z Tobą rozmawiać.

Niestety jedyne czego szukają kobiety w moim wieku, to wygląd. Dlatego wielu wartościowych mężczyzn jest samych. To nawet nie chodzi o mnie, ale o wiele znanych mi osób.

Po raz kolejny, wpisy to skutek, nie przyczyna.

222

KoralinaJones napisał/a:

Niestety jedyne czego szukają kobiety w moim wieku, to wygląd. Dlatego wielu wartościowych mężczyzn jest samych. To nawet nie chodzi o mnie, ale o wiele znanych mi osób.

No i co z tego? Skutek jest taki, że masz 24 lata, a piszesz jakbyś miał 60 i nic Cię dobrego w życiu nie czeka.

Ogarnij się, bo będziesz takim typowym zgorzkniałym statym dziadem.

223

KoralinaJones napisał/a:

I wielu wartościowych mężczyzn jest w związkach.

224

KoralinaJones napisał/a:

Po raz kolejny, wyłącznie pretensje do świata zewnętrznego.

225

Ci, którzy tak narzekąją, że kobiety chcą atrakcyjnych facet w, sami nie spojrza na nieatrakcujną dziewczynę. to jest pewna prawidłowość.

226

rossanka napisał/a:

Ci, którzy tak narzekąją, że kobiety chcą atrakcyjnych facet w, sami nie spojrza na nieatrakcujną dziewczynę. to jest pewna prawidłowość.

Każdy chciał by mieć cudowną drugą połowę.....ale trzeba zejść na ziemię i być realistą.
Zresztą na dłuższą metę bardziej się liczy to czego nie widać.....charakter.

227

rossanka napisał/a:

Każdy chciał by mieć cudowną drugą połowę.....ale trzeba zejść na ziemię i być realistą.
Zresztą na dłuższą metę bardziej się liczy to czego nie widać.....charakter.

I to i to się liczy. I charakter i pociąg fizyczny do tej osoby. Bez któregokolwiek z tych składników, związku z tego nie będzie.

228

tez zauwazylam, ze panowie uwazaja sie za atrakcyjniejszych niz sa. nawet gdy juz weszly zakola i piwny brzuszek xD

229

Pociąg fizyczny, zauroczenie mija.
Każda nowa zabawka bawi przez jakiś czas, bardziej od tej starej, znanej.

Potem zostaje charakter.

"Dobrze widzi się tylko sercem, najważniejsze jest niewidoczne dla oczu".

230

@ Blueangel, za to kobiety są jak wino ..
te próby oszukiwania czasu są żałosne..te wszystkie apki które z zdjęcia twarzy robią jakieś plastikowy, kolorowy szajs..

Hahaha

231 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-11-24 16:57:29)

KoralinaJones napisał/a:

Ja mam wiele do zaoferowania, ale to trzeba najpierw chcieć się przekonać, a większość kobiet nie chce. Jak już z którąś uda się pogadać, to zazwyczaj nie ma o czym (albo po prostu nie chcą, więc odpowiadają zdawkowo).

a mi sie wydaje, ze to nie to, ze z nim cos nie tak, tylko ogolnie  z ludzmi dzis. od tych tinderow to sie ludziom zryly berety. bylam tydzien, ale mam wrazenie  ( po tym krotkim doswiadczeniu oraz doswiadczeniach kolezanek, ktore i tak obszernie komentja z kim pisza o czym jak wygladalo spotkanie), ze ludzie tam siedza, ale niekoniecznie zeby kogos znalezc. pisza z ilomas ludzmi, za 2 tygodnie juz z kolejnymi, ale tak naprawde nie chca nikogo poznac tak dobrze. te same profile przez lata, do tego cala masa, co z nimi cos nie tak (brak dojrzalosci, strach przed zaangazowaniem, tak naprawde to chca tylko pogadac (dziewczyny) albo tylko seks (chlopaki), ale nie zeby kogos poznac do zwiazku. i wez teraz odsiej te 5% normalnych, ktorzy szukaja prawdziwej relacji, a nie 1-2 spotkan lub 3 tygodni pisaniny i to jeszcze tak, zeby do siebie pasowac,a na dodatek oboje sie sobie spodobac. rownie dobrze mozna sprobowac grac w totka smile hahahha

zreszta nawet jak juz takie jedno z drugim wejdzie w zwiazek, kilka miesiecy, zerwanie, a na drugi dzien znowu na tinderze xD

232

Czy ktoś mi potrafi w końcu wyjaśnić, co na babskim forum robią faceci obrażający kobiety?

233

Lady Loka napisał/a:

Czy ktoś mi potrafi w końcu wyjaśnić, co na babskim forum robią faceci obrażający kobiety?

Powtórzę: załóżcie sobie Discorda. Nie będzie tam mnie, raki, rumuńskiego i innych. Będzie święty spokój tongue

234

jakis_czlowiek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Powtórzę: załóżcie sobie Discorda. Nie będzie tam mnie, raki, rumuńskiego i innych. Będzie święty spokój tongue

Mamy forum. NetKOBIETY.
Identyfikujecie się z posiadaniem macicy? Może dlatego macie problemy ze znalezieniem partnerek?

235

podejrzewam, ze na meskim forum nie dobilby do 89 stron smile

236

jakis_czlowiek napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Patrzcie go jaki dowcipny smile

237 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2022-11-24 17:10:24)

Lady Loka napisał/a:

Faceci, którzy nie rozumieją, że wyżej krzyża nie podskoczysz. smile
Bo w internecie można bezkarnie wylewać swoje żale....to znacznie prostsze, niż praca nad sobą by być atrakcyjniejszym.

238

Lady Loka napisał/a:

Bo w internecie można bezkarnie wylewać swoje żale....to znacznie prostsze, niż praca nad sobą by być atrakcyjniejszym.

No można tylko co to daje? Satysfakcję, że się wyleje pomyje?

Bardziej prawdopodobne wydaje mi się udawanie i obstawiam, że te teksty o ilości kobiet i zaliczaniu to piszą piwniczniacy.

239

To może niech partie założą?
I np jednym z postulatów będzie przydział żon.
nie widzę innego sposobu żeby JAKAKOLWIEK kobieta była z nimi w związku.

Dla nich to świat sie myli,a nie oni.
Nie rozumieją że żale i pretensje, płacz i łzy na tym świecie nic nie znaczą, i tej świat jest nieczuły na coś takiego.
Trzeba sie rozwijać,starać, udoskonalać,przeć naprzód, i to z myślą że i tak wszyscy skończymy marnie, ale zrobić  choć na tym świecie tyle,żeby w godzinę śmierci sie nie wstydzić za siebie.

240

Lady Loka napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

No można tylko co to daje? Satysfakcję, że się wyleje pomyje?

Bardziej prawdopodobne wydaje mi się udawanie i obstawiam, że te teksty o ilości kobiet i zaliczaniu to piszą piwniczniacy.

Nic nie daje.....może ulży sobie. Jak wyleje swoje żale...
Takie pisanie jest bez sensu....bo ani krok nie przybliży do realnego życia....

241 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-24 17:23:22)

Szeptuch napisał/a:

Dla nich to świat sie myli,a nie oni.
Nie rozumieją że żale i pretensje, płacz i łzy na tym świecie nic nie znaczą, i tej świat jest nieczuły na coś takiego.
Trzeba sie rozwijać,starać, udoskonalać,przeć naprzód, i to z myślą że i tak wszyscy skończymy marnie, ale zrobić  choć na tym świecie tyle,żeby w godzinę śmierci sie nie wstydzić za siebie.

Rozwijać? Starać? Udoskonalać? Przeć naprzód? Jaja sobie robisz! Dobić ich chcesz? big_smile tongue

Behemoth666 napisał/a:

@ Blueangel, za to kobiety są jak wino ..
te próby oszukiwania czasu są żałosne..te wszystkie apki które z zdjęcia twarzy robią jakieś plastikowy, kolorowy szajs..

Hahaha

Te próby zatrzymania czasu u boku kochanki w wieku córki są jeszcze bardziej żałosne ...

Hahaha

Tak my się tutaj razem śmiejmy

242

hahhahahahahahah

przydzial zon

gdyby byli w partii to jestem nawet w stanie w to uwierzyc, ze wyszlyby takie postulaty lol

243

Niby śmieszne,ale jak sie czyta ich posty, to nasuwa sie konkluzja że oni myślą,że te żony im się po prostu należą.
I tyle czasu ile oni zmarnowali na pisanie tutaj,nie wiem ile to roboczogodzin zeszło, ale zaczęli by jakkolwiek pracować nad sobą.
Nawet jeden 3 godzinny spacer z jakimś audiobookiem czy kursem językowym,zrobiłby dla nich więcej,niz smarowanie tutaj tych setek postów.

244

Szeptuch napisał/a:

Zaraz, zaraz ale to już żonaci byliby poszkodowani więc:
- przydział żon dla kawalerów,
- rotacja żon dla żonatych!

245

Snake napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

A co z kobietami? Nam też się coś należy?
Możemy zarządzać rotacją?

246

Agnes76 napisał/a:
Snake napisał/a:
Szeptuch napisał/a:

Nie! Żadnych babskich porządków!

247

Snake napisał/a:
Agnes76 napisał/a:
Snake napisał/a:

A "Rzeczpospolita Babska" to co
może była fikcja ? smile

248

paslawek napisał/a:
Snake napisał/a:
Agnes76 napisał/a:

może była fikcja ? smile

I jak się skończyła? Faceci narobili babom bachorów i od razu się uspokoiły.

249

Snake napisał/a:
paslawek napisał/a:
Snake napisał/a:

może była fikcja ? smile

I jak się skończyła? Faceci narobili babom bachorów i od razu się uspokoiły.

No właśnie...
Jak kobieta nie chce być zależna  to nie da sobie narobić bachorów.
Zapisać, zapamiętać big_smile

250

Agnes76 napisał/a:

Zapisać, zapamiętać big_smile

wężykiem ,wężykiem smile

251

Snake napisał/a:

Gdzieś czytałem, że w Wielkiej Brytanii cos tam kombinowali, ale tylko na 1 dzień.

252

Legat napisał/a:
Snake napisał/a:

Gdzieś czytałem, że w Wielkiej Brytanii cos tam kombinowali, ale tylko na 1 dzień.

A noc, a noc?

Ha, ha w sumie nic dziwnego, bo jeden dzień wystarczy żeby zrozumieć, że cudza baba w niczym nie różni się od własnej, a skoro tak, to po co przepłacać?

253

Snake napisał/a:
Legat napisał/a:
Snake napisał/a:

A noc, a noc?

A co, w dzień nie można? Nie bądź taki starozakonny smile
No może w dzień za dużo widać....

254 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2022-11-25 10:06:07)

Dubel.

255

rossanka napisał/a:

I wielu wartościowych mężczyzn jest w związkach.

Możliwe, ale też wielu jest samych.

256

rossanka napisał/a:

Nieprawda. Byłbym w stanie związać się z mniej atrakcyjną dziewczyną, bo moje wymagania w kwestii wyglądu są minimalne.

257

Lady Loka napisał/a:

Ale że kto was obraża? Na razie to tylko wy nas.

258

Szeptuch napisał/a:

Socjalizm to zło, fuj.

Cały czas się rozwijam, ale obecność drugiej osoby (brak samotności) to podstawowa potrzeba człowieka.

259

Szeptuch napisał/a:

Niby śmieszne,ale jak sie czyta ich posty, to nasuwa sie konkluzja że oni myślą,że te żony im się po prostu należą.
I tyle czasu ile oni zmarnowali na pisanie tutaj,nie wiem ile to roboczogodzin zeszło, ale zaczęli by jakkolwiek pracować nad sobą.
Nawet jeden 3 godzinny spacer z jakimś audiobookiem czy kursem językowym,zrobiłby dla nich więcej,niz smarowanie tutaj tych setek postów.

Bzdura, cały czas pracuję nad sobą i nie uważam, że cokolwiek mi się należy.

260 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2022-11-25 12:43:12)

Lady Loka napisał/a:

Ale że kto was obraża? Na razie to tylko wy nas.

W przyrodzie musi istnieć równowaga. Ten temat jest pół żartem pół serio a i tak - jak widać - wywołuje mieszane uczucia, mimo że wszyscy wiemy że jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Może najwyższa pora szanować kobiety w swoich wypowiedziach.

Posty [ 196 do 260 z 332 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Ponarzekajmy na... facetów!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024