Niski facet 177 cm problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niski facet 177 cm problem

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 142 z 142 ]

131

Odp: Niski facet 177 cm problem
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Oj tak, te okropne kobiety, które uważają, że nie wzrost jest tu problemem, tylko podejście. Jak one mogą!

Wzrost też jest problemem i właśnie niski wzrost utrudnia sprawę .
Nie raz usłyszałem ,że jestem niski z pufy sobie to kurwa mać nie wyciągnęłem.

Nie klnij do mnie, bo ja w Twoim kierunku wulgazyzmów nie używam.
Wkręciłeś sobie, że problem jest ze wzrostem, a wielokrotnie tu na forum ludzie Ci mówili, że wcale nie. Widzieliśmy inne Twoje tematy, wzrost jest naprawdę najmniejszym problemem.

A żeby Ci to uzmysłowić to ja mam 172cm, a mój mąż nie ma więcej niż 180, bo jak ubiorę lekki obcas to jesteśmy na równi. A że obcasów 8cm nie noszę, to podejrzewam, że możecie być podobnego wzrostu. I w życiu nie powiedziałabym mu, że jest niski.

Dla 80 procent kobiet jestem za niski .
Od dziewczyn co mają 165  usłyszałem nie raz ,że jestem niski nie średni.
Wiele tematów było na temat wzrostu faceta ,że niski facet ma ciężko dużo ciężej znaleźć dziewczynę niż osobą przeciętnego wzrostu.
Raczej ty tego nie rozumiesz bo widzisz świat inaczej.

Zobacz podobne tematy :

132

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Wzrost też jest problemem i właśnie niski wzrost utrudnia sprawę .
Nie raz usłyszałem ,że jestem niski z pufy sobie to kurwa mać nie wyciągnęłem.

Wkręciłeś sobie, że problem jest ze wzrostem, a wielokrotnie tu na forum ludzie Ci mówili, że wcale nie. Widzieliśmy inne Twoje tematy, wzrost jest naprawdę najmniejszym problemem.

A żeby Ci to uzmysłowić to ja mam 172cm, a mój mąż nie ma więcej niż 180, bo jak ubiorę lekki obcas to jesteśmy na równi. A że obcasów 8cm nie noszę, to podejrzewam, że możecie być podobnego wzrostu. I w życiu nie powiedziałabym mu, że jest niski.

Wiele tematów było na temat wzrostu faceta ,że niski facet ma ciężko dużo ciężej znaleźć dziewczynę niż osobą przeciętnego wzrostu.

Jak się skupiasz na wzroście tylko, to na tym polegniesz. I to jest wniosek z tych wszystkich tematów o niskich facetach.
Ja tam znam niskoch facetów, którzy są w szczęśliwych związkach, tylko oni się nie taplali w poczuciu beznadziei, ani nie traktowali wzrostu jako wyznacznika swojej wartości. I bez problemu mają partnerki wyższe od nich.

Jak Ty sam szukasz wśród konkretnych widełek wzrostu to nie miej pretensji, że one też widełki mają.

133

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Jak się skupiasz na wzroście tylko, to na tym polegniesz. I to jest wniosek z tych wszystkich tematów o niskich facetach.
Ja tam znam niskoch facetów, którzy są w szczęśliwych związkach, tylko oni się nie taplali w poczuciu beznadziei, ani nie traktowali wzrostu jako wyznacznika swojej wartości. I bez problemu mają partnerki wyższe od nich.

Jak Ty sam szukasz wśród konkretnych widełek wzrostu to nie miej pretensji, że one też widełki mają.

Ja nie znam żadnych niskich facetow mojego wzrostu lub niższych ode mnie.No raczej znasz raczej wyjątki właśnie ,którym się udało.A wiesz ilu niskim osobom się nie udało?
Atrakcyjność fizyczna też jest bardzo ważna .

134

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Ja nie znam żadnych niskich facetow mojego wzrostu lub niższych ode mnie.No raczej znasz raczej wyjątki właśnie ,którym się udało.A wiesz ilu niskim osobom się nie udało?

W Twoim przypadku to nie jej brak jest tym, co odrzuca  kobiety.

135

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Brak atrakcyjności pewnie tak.

136

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Ale sam wzrost nie decyduje o atrakcyjności. Tak jak możesz mieć 190 cm i nie być atrakcyjnym, Albo będziesz się podobał jednej a drugiej już nie.

137

rossanka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ale sam wzrost nie decyduje o atrakcyjności. Tak jak możesz mieć 190 cm i nie być atrakcyjnym, Albo będziesz się podobał jednej a drugiej już nie.

Ja wcale się nie podobam żadnym dziewczynom,ani kobieta.

138

niski1996 napisał/a:
rossanka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Nie znam Cie, wiec trudno cos powiedzieć. Ale na pewno nie chcodzi o sam wzrost. Inaczej niscy panowie byliby na wieki kawalerami a przecież mają żony, dzieci, rodziny.

139

rossanka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Nie znam Cie, wiec trudno cos powiedzieć. Ale na pewno nie chcodzi o sam wzrost. Inaczej niscy panowie byliby na wieki kawalerami a przecież mają żony, dzieci, rodziny.

Dużo jest niskich kawalerów właśnie , którzy nie znaleźli do dziś .
U mnie takich jest wiele.

140

Wiem, że mając 170 cm to tu nie za szaleję, tylko też jestem świadomy, że siłownia, dobry fryz zmieniłby dużo... nie mów mi, że niski nic nie wyrwie (bo nawet ja, mogłem skończyć w łóżku z nie jedną na koncercie w tym wyższe i ładne kobiety od 25 do 30+) sam mam 30+ tylko ja do cholery nie używam appek (chociaż trafiły się od świętnie 3 fajne w tym jedna 22 fajna z wyglądu, ale dystans). Teraz z ciekawości sprawdzałem apke... (ja sobie kobiety już daruję związki, łóżko) bez szału, ale dwie z okolic były zainteresowane, na koncercie jedna się ocierała, kontakt wzrokowy, orbitowała do czasu, aż jej nie olałem i poszedłem na zewnątrz z piwkiem smile

jak jesteś dupa i przeciętny z wyglądu to kaplica smile

141 Ostatnio edytowany przez zrzutekranu (2022-10-12 19:19:48)

Nie było mnie prawie rok ale niski wzrost zawsze trendy widzę.
Dobra mordo, bez owijania w bawełnę - tak, jest to problem, tak, część kobiet ma nie mniejszą fiksację niż ty na tym punkcie i nawet nie widzi w tobie mężczyzny a ehehehe karzełek zrób fikołka.
I teraz powiedz mi czy warto je przekonywać? Czy są tego warte?
Ja mam wzrost zbliżony do twojego, może nawet ciut mniej ale nie mierzę bo jeszcze popadnę w kompleksy. I o zgrozo, miewałem dziewczyny, nawet same zagadywały, nawet były wyższe. Mordę mam taką, że mógłbym grać orka bez makijażu, portfel przeciętny +.
Rada jest jedna - olewać takie z fiksacją bo tego nie przeskoczysz. Na chamski tekst gasić.
I tu jedno - przez neta faktycznie niskiemu jest o wiele trudniej, w realu ugrasz bardziej ogólną prezencją, mową ciała itp.
Aaaa moi koledzy podobnego wzrostu są w większości w związkach małżeńskich. Pewnie jakieś ślepe te baby.
I nie neguje, że dostałeś gówniany zestaw kart, bo faktem jest że sporo kobit na to zwraca uwagę i faktem jest, że tego nie zmienisz, ani nie urośniesz, ani one nie doznają olśnienia.
Ale to nie znaczy, że przegrałeś.

142

niski1996 napisał/a:

Jestem dosyć niski facetem mierze marne 177 cm wzrostu i naprawdę mając 26 lat nigdy nie miałem dziewczyny.Na pierwszy żut oka naprawdę jak szukałem na portalach randkowych takich jak Badoo czy tinder czy sympatia.pl.
Skreśli mnie kompletnie dziewczyny w wieku od 18-30 lat z powodu niskiego wzrostu były to przeważnie osoby pomiędzy 160 a 169 cm .
Myślałem ,że u niższych kobiet mam szanse ale jak widzę niskich wzrost robi mi bardzo pod górkę .
Czy ktoś zna niskich osób w przedziale 175-179 cm mężczyzn co są w związkach ?
Pozdrawiam

Tak, mój mąż.
Ma 175, ja 170

Posty [ 131 do 142 z 142 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niski facet 177 cm problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024