Niski facet 177 cm problem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niski facet 177 cm problem

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 142 ]

Temat: Niski facet 177 cm problem

Jestem dosyć niski facetem mierze marne 177 cm wzrostu i naprawdę mając 26 lat nigdy nie miałem dziewczyny.Na pierwszy żut oka naprawdę jak szukałem na portalach randkowych takich jak Badoo czy tinder czy sympatia.pl.
Skreśli mnie kompletnie dziewczyny w wieku od 18-30 lat z powodu niskiego wzrostu były to przeważnie osoby pomiędzy 160 a 169 cm .
Myślałem ,że u niższych kobiet mam szanse ale jak widzę niskich wzrost robi mi bardzo pod górkę .
Czy ktoś zna niskich osób w przedziale 175-179 cm mężczyzn co są w związkach ?
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Niski facet 177 cm problem
niski1996 napisał/a:

Jestem dosyć niski facetem mierze marne 177 cm wzrostu i naprawdę mając 26 lat nigdy nie miałem dziewczyny.

To nie wzrostu wina.

niski1996 napisał/a:

Na pierwszy żut oka

To prędzej tego przyczyna. smile

3

Przeważnie jak dziewczyna założy 12 cm szpilki przy wzroście 165 to już ma 177 cm .Dziewczyny przeważnie dla wygody szukają wyższego znacznie faceta od siebie .Nigdy nie pisałem do dziewczyn o wzroście +175 cm bo jak taka założy szpilki znacznie będzie mnie przewyższać i naprawdę zawsze dziewczyny podstawiają na wygodę.

4

No dobra, wszyscy załapali. Po kij Ci 3 tematy?

5

Lady Loka napisał/a:

Ok więcej tematów nie będzie ale dlaczego nikt nie zna tematu ani nikt nie chce mi doradzić w tej kwestii .

6

Lady Loka napisał/a:

Dokładnie. Trzymaj jednego.

7

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Ok więcej tematów nie będzie ale dlaczego nikt nie zna tematu ani nikt nie chce mi doradzić w tej kwestii .

Bo takich tematów na forum jest wysryw, mógłbyś poczytać odpowiedzi w nich, bo nic nowego się nie dowiesz.

Bo wzrost nie jest problemem dla większości kobiet.
Tylko Ty i tak wiesz swoje, więc nikt tu nie bedzie Cię przekonywał na siłę, bo i po co.

8

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Bo takich tematów na forum jest wysryw, mógłbyś poczytać odpowiedzi w nich, bo nic nowego się nie dowiesz.

Tylko Ty i tak wiesz swoje, więc nikt tu nie bedzie Cię przekonywał na siłę, bo i po co.

Dobra a ile masz ty wzrostu?
CZytalem wiele tematow na wielu forach to naprawdę czytałem ,że niski facet poniżej 180 cm ma naprawdę problem .Wiele czytałem pan ,że woli dla wygodny nie niskiego faceta.
Naprawdę dopiero na tym forum dzisiaj się zarejestrowalem i naprawdę od razu jestem atakowany i wyśmiewany.

9 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-03 19:11:15)

niski1996 napisał/a:

Naprawdę dopiero na tym forum dzisiaj się zarejestrowalem i naprawdę od razu jestem atakowany i wyśmiewany.

Atakowany i wyśmieany? Serio? Chyba tylko dlatego, że uważsz że mając 177 jesteś niski i dlatego nie masz powodzenia. Bo to absurdalne myślenie.

10

Roxann napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Atakowany i wyśmieany? Serio? Chyba tylko dlatego, że uważsz że mając 177 jesteś niski i dlatego nie masz powodzenia. Bo to absurdalne myślenie.

Pokaże ci inne tematy z innych forum
https://www.papilot.pl/problem-dnia/451 … chlopakowi
https://anonimowe.pl/wwAvN

11

niski1996 napisał/a:
Roxann napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Mnie nie interesują tematy, tylko życie. Radzę to samo.

12

Roxann napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Mnie też życie interesuje .
No ale w realu nie umiem poznać nikogo .

13

niski1996 napisał/a:
Roxann napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Nie wiem czemu ale wiem, że na pewno wzrost nie jest problemem.

14

Roxann napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Roxann napisał/a:

Tylko co może być problemem u mnie jak sądzisz ?
Może jesteś znaczną starsza ode mnie to pewnie trochę wiesz o życiu ?
Szukałem kogoś wtedy odpowiedniego do siebie .

15

niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:

CZytalem wiele tematow na wielu forach to naprawdę czytałem ,że niski facet poniżej 180 cm ma naprawdę problem .Wiele czytałem pan ,że woli dla wygodny nie niskiego faceta.

Mam 170cm wzrostu. Twoje 177 nie byłoby dla mnie żadnym problemem. Mój mąż nie jest wiele wyższy ode mnie.

Po co sugerujesz się miejscami typu Papilot? Te historie są w większości wymyślane, żeby nakręcić ruch na stronie. I ta magiczna zbieżność centymetrów z tym drugim linkiem big_smile

Nikt Cię ani nie atakuje ani nie wyśmiewa. Jesteś autystykiem. Może to tu jest sedno problemu? Nie chodzi mi o to, że coś z Tobą nie tak, ale o to, że może mylnie odczytujesz reakcje ludzi, tak jak tutaj i w efekcie nie umiesz stworzyć relacji?

16

Lady Loka napisał/a:
niski1996 napisał/a:
Lady Loka napisał/a:

Mam 170cm wzrostu. Twoje 177 nie byłoby dla mnie żadnym problemem. Mój mąż nie jest wiele wyższy ode mnie.

Po co sugerujesz się miejscami typu Papilot? Te historie są w większości wymyślane, żeby nakręcić ruch na stronie. I ta magiczna zbieżność centymetrów z tym drugim linkiem big_smile

Nikt Cię ani nie atakuje ani nie wyśmiewa. Jesteś autystykiem. Może to tu jest sedno problemu? Nie chodzi mi o to, że coś z Tobą nie tak, ale o to, że może mylnie odczytujesz reakcje ludzi, tak jak tutaj i w efekcie nie umiesz stworzyć relacji?

Na innych forach naprawdę pisałem też np.na vitalii
Ale naprawdę z tego się wzięło ,że mnie aktakuja bo założyłem podobny post na tamtej stronie i odebrali mnie tam złe ,że stwierdzili ,że jestem elektrycznym z tego powodu ,że ta osoba kiedyś podobnie narzekała jak ja i właśnie od tego stwierdzili ,że to ja.

Dzieciństwo miałem ciężkie w szkole byłem prześladowany aż do końca edukacji szkolnej wtedy byłem spokojnym chłopczykiem nieśmiały ,słabo się uczyłem i pewnie to wywołało przez lata traumę jak to powiedzieć .Dopiero 7 miesięcy temu wyszłam z tej ogromnej traumy .

17 Ostatnio edytowany przez Roxann (2022-07-03 19:37:13)

niski1996 napisał/a:
Roxann napisał/a:
niski1996 napisał/a:

Tylko co może być problemem u mnie jak sądzisz ?
Może jesteś znaczną starsza ode mnie to pewnie trochę wiesz o życiu ?
Szukałem kogoś wtedy odpowiedniego do siebie .

Może jestem starsza, może wiem o życiu więcej ale to nie znaczy, że dam Ci wskazówkę bo Cię nie znam. Jednak na pewno wzrost nie jest problemem, to wiem na pewno wink

18

Prezydent Zelenski ma 170 i jakoś mu to nie przeszkadza w niczym smile
Nie szukaj kobietek 150 bo zawsze będą chciały jak najwyższego, taki kompleks i chęć wyrównania genów.
Pozostają Ci te 170 co na obsasie będą z Tobą równe.

19 Ostatnio edytowany przez niski1996 (2022-07-03 23:50:29)

Ela210 napisał/a:

Nie szukaj kobietek 150 bo zawsze będą chciały jak najwyższego, taki kompleks i chęć wyrównania genów.

Równe lub wyższe.xd
Ahh serio jakby chciała mnie dziewczyna  175 cm też byłbym szczęśliwy.
Nie wiem czy takie 170 cm chcą .Byłoby fajnie .

20

Oho, zaczyna się kolejny temat o niskich big_smile

21

To już się nie zmieni, całe życie będziesz sam, kobiety kochają wysokich i tylko wyłącznie wysokich od 1m 85 cm poniżej tego wzrostu nie masz szans, bo wiesz one jak widza wysokiego faceta to odrazu maja taki sygnał że ten facet ma automatycznie  duzego penisa

22

Ela210 napisał/a:

Dobrze, że każdy jest prezydentem. Tylko w czym mu to nie przeszkadza? W byciu prezydentem? Kobiety go podziwiają, bo kochają pozory. Tymczasem gość przymusza siła 18 letnie dzieci by ginęły w politycznej wojnie. No faktycznie Ela to jest wzór mmm no tylko wiadomo, dla Ciebie czy innych kobiet to że jakiś tam facet ginie znaczy tyle co... nic.

23

Nie ma jak to z upowca robić bohatera na sile bo karzełek Jarek twierdzi ze Putin mu braciszka stracił ,tymczasem 2 lata temu kumpel pojechał ba Ukrainę został tam napadnięty a na drugi dzien podszedł do niego Ukrainiec i powiedział „że was Polaków to tylko kyk” pokazując przy tym ręka ścięcie łba , dziś to wasi bracia trzeba im pomagać dawać kasę znajomy robi w straży granicznej mówi ze codziennie wpadają busy Ukraińców wyrabiają pesele i już maja 500’plus po czym wracają do ua ukraincy to nie ludzie i sa milion razy gorsi od Rosjan ,bo Rusek cię do domu zaprosi i nakarmi a ukrainiec łeb ukręci i obkradnie

24

Be. napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Dobrze, że każdy jest prezydentem. Tylko w czym mu to nie przeszkadza? W byciu prezydentem? Kobiety go podziwiają, bo kochają pozory. Tymczasem gość przymusza siła 18 letnie dzieci by ginęły w politycznej wojnie. No faktycznie Ela to jest wzór mmm no tylko wiadomo, dla Ciebie czy innych kobiet to że jakiś tam facet ginie znaczy tyle co... nic.

18 latek to nie dziecko to dorosły człowiek już.

25

Forseco napisał/a:

To już się nie zmieni, całe życie będziesz sam, kobiety kochają wysokich i tylko wyłącznie wysokich od 1m 85 cm poniżej tego wzrostu nie masz szans, bo wiesz one jak widza wysokiego faceta to odrazu maja taki sygnał że ten facet ma automatycznie  duzego penisa

To chyba Ty masz  taki sygnał tongue

Wolę wysokich bo niscy maja zwykle kompleksy niepotrzebne i uzalaja się nad sobą

26

177 cm to nie niski wzrost, tylko średni.

27

Istotka6 napisał/a:
Forseco napisał/a:

Wolę wysokich bo niscy maja zwykle kompleksy niepotrzebne i uzalaja się nad sobą

Mam ponad 190 cm, i moi niscy znajomi do 180 cm nie maja wgl powodzenia wiec to o czymś świadczy, sama wolisz wyższych bo Cię bardziej pociągają i podświadomie wyższy facet działa na Ciebie tak, że myślisz   sobie „on musi mieć  duże Cojones „

28

Brainless napisał/a:

177 cm to nie niski wzrost, tylko średni.

Kiedyś był uznawany jako średni dziś już jest niski .

29

W zależności od źródła, ale jest to 177-180 i wiadomo, że średnia ta będzie rosła (mówię o danych, a nie preferencjach). Jednak autor ma już 26 lat i nie szuka od tego roku tylko zaczął już dobre kilka lat temu, kiedy na pewno 177 był w granicach polskiej średniej u mężczyzn.

30

Autor ma już aż 26 lat i jest już na wszystko za późno, każda jedna kobieta wyczuje brak doświadczenia co je mocno odstraszy, i da sygnał, że z typem coś nie halo.

31

No jeśli będzie nastawiony na szukanie dziewczyny za wszelką cenę i słuchał oraz czytał incelowskiego pierdolenia, to tak. Zgadzam się. Skończy płacząc na jakimś forum otoczony wianuszkiem przegrywów.

32

Forseco napisał/a:

Autor ma już aż 26 lat i jest już na wszystko za późno, każda jedna kobieta wyczuje brak doświadczenia co je mocno odstraszy, i da sygnał, że z typem coś nie halo.

Zanim zaczniesz snuć teorie, zobacz sobie dwa ostatnie tematy Autora, szczególnie ten przedostatni i wtedy zastanów się, czy na pewno odstraszy wzrost i brak doświadczenia.

33

Brainless napisał/a:

No jeśli będzie nastawiony na szukanie dziewczyny za wszelką cenę i słuchał oraz czytał incelowskiego pierdolenia, to tak. Zgadzam się. Skończy płacząc na jakimś forum otoczony wianuszkiem przegrywów.

W punkt! smile

Szczerze, to nie mam pojęcią napawdę skąd się bierze wysyp tych wszystkich zakompleksiownych frustratów...Za dużo tego, jak na tak krótki czas.. Dlaczego wielu facetó( w tym ja) niby poniżęj tej "cudownej granicy 180- ja mam 173- ma kompletnie wyj*** na opinie czy złośliwe komentarze, w pełni siebie akcpetuje i nie ma pierdo*ca na punkcie tej czy innej cechy..

34 Ostatnio edytowany przez Istotka6 (2022-07-04 13:11:44)

Forseco napisał/a:
Istotka6 napisał/a:
Forseco napisał/a:

Mam ponad 190 cm, i moi niscy znajomi do 180 cm nie maja wgl powodzenia wiec to o czymś świadczy, sama wolisz wyższych bo Cię bardziej pociągają i podświadomie wyższy facet działa na Ciebie tak, że myślisz   sobie „on musi mieć  duże Cojones „

Cooo? Większych  bredni nie słyszałam,  zresztą  ślad możesz wiedzieć co ja myślę? Nigdy nie myślę w ten sposób o wysokich mężczyznach a szczerze to wręcz przeciwnie.  Im wyższy,  tym proporcjonalnie  ma mniejszego.  Podam prosty przykład,  wizualnie inaczej wygląda te 16/17 cm u wysokiego,  a inaczej u niższego  mężczyzny.  U wysokiego wydaje się mało,  u niższego wydaje się wizualnie  że ma większego,  także hm bardziej pociąga  mnie u niższego.  To skoro Ty masz 190 to mógłbyś mnie rozbawić idąc tym tokiem myślenia. 

Oceniasz kobiety względem doświadczeń  kolegów z własnego doświadczenia? Paradoksalnie,  z mojego otoczenia wszyscy niscy,  nawet ja jestem przy nich wyższa,  to wszyscy są zajęci  i nie narzekali  na powodzenie,  a dlaczego? Nie mają kompleksów  na tym punkcie.  A  wyrażanie opinii o kobietach względem swojego doświadczenia i obserwacji  jest po prostu  śmieszne.  Jeżdżąc bmw nagle zauważasz w otoczeniu jak dużo jest takich aut i modeli,  to oznacza,  że wszyscy lub większość jeździ bmw?

35 Ostatnio edytowany przez Brainless (2022-07-04 13:29:32)

bagienni_k napisał/a:

Szczerze, to nie mam pojęcią napawdę skąd się bierze wysyp tych wszystkich zakompleksiownych frustratów...Za dużo tego, jak na tak krótki czas..

Tacy ludzie zawsze byli. Też się kiedyś podobnie zachowywałem, tylko że w "realnym świecie" głównie. Potem się wyleczyłem poprzez wyhodowanie grubej skóry.

Wysyp bierze się z tego, że wszyscy oni mają teraz dostęp do internetu i mogą wypłakiwać się urbi et orbi. Do tego wzrost znaczenia portali randkowych i społecznościowych, gdzie najgłośniejsza jest patologia, która dyskwalifikuje po wzroście i wyglądzie zewnętrznym. Oni się tam pchają i doświadczenia stamtąd ich dodatkowo nakręcają.
Część z nich to też trole, które nie mają co robić, więc wywołują awantury na forach, a incelizm i te inne pierdoły to teraz chodliwy temat.

Istotka6 napisał/a:

Oceniasz kobiety względem doświadczeń  kolegów z własnego doświadczenia?

To prawdopodobnie troll. Jego wypowiedzi wyglądają jak prawie żywcem przekopiowane z pewnego tagu na wykopie. Nie wiem więc, czy jest sens się wysilać.

36

Brainless napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Szczerze, to nie mam pojęcią napawdę skąd się bierze wysyp tych wszystkich zakompleksiownych frustratów...Za dużo tego, jak na tak krótki czas..

Tacy ludzie zawsze byli. Też się kiedyś podobnie zachowywałem, tylko że w "realnym świecie" głównie. Potem się wyleczyłem poprzez wyhodowanie grubej skóry.

Wysyp bierze się z tego, że wszyscy oni mają teraz dostęp do internetu i mogą wypłakiwać się urbi et orbi. Do tego wzrost znaczenia portali randkowych i społecznościowych, gdzie najgłośniejsza jest patologia, która dyskwalifikuje po wzroście i wyglądzie zewnętrznym. Oni się tam pchają i doświadczenia stamtąd ich dodatkowo nakręcają.
Część z nich to też trole, które nie mają co robić, więc wywołują awantury na forach, a incelizm i te inne pierdoły to teraz chodliwy temat.

Istotka6 napisał/a:

Oceniasz kobiety względem doświadczeń  kolegów z własnego doświadczenia?

To prawdopodobnie troll. Jego wypowiedzi wyglądają jak prawie żywcem przekopiowane z pewnego tagu na wykopie. Nie wiem więc, czy jest sens się wysilać.

Właśnie  zauważyłam,  że brakuje mi tam słowa "otoczenia" big_smile

Ostatnio odnoszę wrażenie,  że wykopek się nudzi i u ma szuka potwierdzenia swoich dziwnych tez.  Mam takie podejrzenia względem kilku tematów,  o dziwo nawet często styl pisania jest bardzo podobny

37

I znowu to samo, 99% kobiet przyszło wmawiać niskim że wzrost się nie liczy mając notabene faceta powyżej 1m80, niscy faceci przyszli wmawiać autorowi, że wzrost się nie liczy, a sami maja poniżej 1m80 i nigdy nawet nie trzymali dziewczyny, kobiety za rękę i wcale się na to nie zanosi.Większość kobiet z tego forum miała super przystojniache około 170, może niżej, ale był taki zajebisty że puściły go kantem.... karuzela się kręci cyrk jedzie dalej.

38

Johnny89 napisał/a:

I znowu to samo, 99% kobiet przyszło wmawiać niskim że wzrost się nie liczy mając notabene faceta powyżej 1m80, niscy faceci przyszli wmawiać autorowi, że wzrost się nie liczy, a sami maja poniżej 1m80 i nigdy nawet nie trzymali dziewczyny, kobiety za rękę i wcale się na to nie zanosi.Większość kobiet z tego forum miała super przystojniache około 170, może niżej, ale był taki zajebisty że puściły go kantem.... karuzela się kręci cyrk jedzie dalej.

Nie,  to niscy nie potrafią zrozumieć,  że wzrost to nie wszystko.  Szukacie powodu  w swoim kompleksie,  a nie w sobie. Najgorsze , E o tak  nic do Was nie dociera  bo wszystko wiecie lepiej.  Negujecie nawet szczere opinie  kobiet,  przecież my chyba wiemy lepiej..

39

Johnny89 napisał/a:

Ale po co się rozpisywać, tu masz odpowiedni obrazek:

https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1656904120QUs8AcZ41at1GerlqtI26Y,w400.jpg

40 Ostatnio edytowany przez blueangel (2022-07-04 17:30:11)

bycie niskim u faceta to taki sam minus co bycie brzydka u dziewczyny. musisz sie z tym pogodzic.

41

Zacznijmy od tego, że 177 cm to nie jest niski mężczyzna. Rozumiem Kremika z jego 163cm bo to faktycznie niewesoło, ale 177 cm to zupełnie normalny wzorst dla faceta.

42

Foxterier napisał/a:

Zacznijmy od tego, że 177 cm to nie jest niski mężczyzna. Rozumiem Kremika z jego 163cm bo to faktycznie niewesoło, ale 177 cm to zupełnie normalny wzorst dla faceta.

Uuuuuuuuuuu, z takimi przestarzałymi poglądami nie zdobędziesz poklasku w świecie inceli i blackpillowców wink Ale dobra już, nie będę już więcej stroić sobie żartów.

43

blueangel napisał/a:

bycie niskim u faceta to taki sam minus co bycie brzydka u dziewczyny. musisz sie z tym pogodzic.

Ja się nie zgadzam.  Serio.  Co najwyżej podam inne porównanie,  bycie niskim,  to tak samo co jakbym była facetem i lubiła  blondynki  q kobieta  by była brunetka. Ja to szczerze tak widzę.  Czy to by skreślalo?  No nie.

Cały sekret  polega na tym,  że jednej wzrost  jest ważny,  innej nie i tyle

44

Karzełkom poniżej 180cm mowie stanowcze nie, zero męskości .

45

głupota to zero prawdziwej kobiecości
to jakaś popierdółka podróba kobiety

46

No to mamy swego rodzaju impas, paslawku.

47

Cóż, można powiedzieć, że zadufana w sobie idio*ka z sianem w głowie to zero kobiecości..

48

blueangel napisał/a:

Dokładnie brawo

49

PatiTruee napisał/a:

Przynajmniej jedna szczera.

50

A jeszcze jakby Ci napisała, że masz się zabić to byś chyba z ekscytacji żołnierza po kasku zaczął okładać.

51

paslawek napisał/a:

głupota to zero prawdziwej kobiecości
to jakaś popierdółka podróba kobiety

Raczej multikonto :=) ktoś się tu całkiem nieźle bawi widzę.

52

Be. napisał/a:

A jeszcze jakby Ci napisała, że masz się zabić to byś chyba z ekscytacji żołnierza po kasku zaczął okładać.

Ja po prostu cenie szczerość.

53

PatiTruee napisał/a:

Wow mocny pocisk, ale prawda karzełki nie ruchaja, a tak na serio to trochę przykre
mieć ponad 25 lat i nie bzykać.

54

To idźcie wreszcie poruchać
Jedna mała prośba - nie rozmnażajcie się kompulsywnie

55

bagienni_k napisał/a:

Cóż, można powiedzieć, że zadufana w sobie idio*ka z sianem w głowie to zero kobiecości..

No cóż 173 cm boli, przecież to mniej od dzisiejszego gimnazjalisty smile

56 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-05 20:18:25)

PatiTruee napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Powiem to chyba pierwszy raz w stosunku do kobiety, ale nie mam wyjścia(przy zalożeniu, że jesteś kobietą, choć jeśli nawet, to nie określałbym cię tym mianem). Boli to mnie tylko to, zę chodzą po tej ziemi takie puste, tępe tykwy, ograniczone w swojej ułomności na tyle, że nie widzą niczego poza jednym kryterium. Ale powiem ci dziewczynko jedno: mój wzrost mnie NAJEMNIEJ boli ze wszystkiego, co mnie w życiu spotkało, choć właściwie w ogóle nie boli, bo nie ma powodu. A wszystkich gimnazjalistów, milenialsów czy tym bardziej płytkich gówniar, którym się wydaje, że sa nie wiadomo kim i należy im do stóp padać.
Zdziwiłabyś się, jak bardzo mam wyje*** na opinie innych. Potrafię zaakceptować swoje wady(choć wzrost do nich nie należy) a nie jestem zafiksowany na swoim wyglądzie, jak większość z was. I zaskoczę cię: wcale nie jestem przezroczysty dla kobiet.

57

Przecież to troll jest. Wcielenie Burzowego albo Kremika albo kogo tam przywiało, konto założone po to, żeby pokazać, jakie złe są kobiety.

58

Lady Loka napisał/a:

Przecież to troll jest. Wcielenie Burzowego albo Kremika albo kogo tam przywiało, konto założone po to, żeby pokazać, jakie złe są kobiety.

Też tak uważam.

59

Nie denerwujcie mi znowu Burzowego smile

60

Lady Loka napisał/a:

Nie dość, że troll, to jeszcze sam ze sobą gada wink

61

bagienni_k napisał/a:
PatiTruee napisał/a:
bagienni_k napisał/a:

Powiem to chyba pierwszy raz w stosunku do kobiety, ale nie mam wyjścia(przy zalożeniu, że jesteś kobietą, choć jeśli nawet, to nie określałbym cię tym mianem). Boli to mnie tylko to, zę chodzą po tej ziemi takie puste, tępe tykwy, ograniczone w swojej ułomności na tyle, że nie widzą niczego poza jednym kryterium. Ale powiem ci dziewczynko jedno: mój wzrost mnie NAJEMNIEJ boli ze wszystkiego, co mnie w życiu spotkało, choć właściwie w ogóle nie boli, bo nie ma powodu. A wszystkich gimnazjalistów, milenialsów czy tym bardziej płytkich gówniar, którym się wydaje, że sa nie wiadomo kim i należy im do stóp padać.
Zdziwiłabyś się, jak bardzo mam wyje*** na opinie innych. Potrafię zaakceptować swoje wady(choć wzrost do nich nie należy) a nie jestem zafiksowany na swoim wyglądzie, jak większość z was. I zaskoczę cię: wcale nie jestem przezroczysty dla kobiet.

Zakompleksiony samotny chłopczyku, żal czytać te twoje śmieszne wypociny, są tak żałosne jak twój wzrost, masz mega kompleksy sama twoja agresja jak już wspomniałam kiedyś, wywołana jest karłowatym wzrostem, i gdybys nie był „przezroczysty” dla nas, to by cię tu nie było.Ja zdania nie zmienię, facet poniżej 180 cm to nie facet.

62 Ostatnio edytowany przez bagienni_k (2022-07-06 20:31:24)

Zakopleksiony i samotny? - dobre, nie wpadłbym na to...:D

Co za pusty dzban...

To sobie miej to zdanie, żałosna, pusta dziewczynko, bo takie prymitywne lalki to nawet nie patrzę, bo nie warto sobie zawracać głow4e kimś, kto ma trociny w głowie..
Gó**no ci do tego, po co tu jestem ale wiedz, że nawet bym na ciebie nie splunął, bo szkoda śliny na takie żałosne wytwory.

Nawet durna lalko nie wiesz, jak bardzo się mylisz.. Śmieję się teraz, bo tobie się wydaje, że mnie wystraszysz albo upokorysz..żałosnych robaków się nie słucha tylko rozdeptuje..Chociaż do karalucha mam większy zacunek niż do tych wszystskich tępych lalek twojego pokroju. Twoje żałosne szczekanie utwierdza mnie w przekonaniu, żę zwyczajny pustak z ciebie..szukaj swojego 2,5 m king konga, niech cie przeora tak, żę ci gały na wierzch wyjdą..

---------------

Fajnie się czasem pokopać z trollem big_smile

63

PatiTruee napisał/a:

zdania nie zmienię

Patti ty też podcierasz się żwirem ?
to taka patrycja tfu tradycja

64

Brainless napisał/a:

Raczej multikonto :=) ktoś się tu całkiem nieźle bawi widzę.

Bingo!
Za nickami PatiTruee, Forseco i Johnny89 kryje się ta sama osoba. Jeśli więc wziąć pod lupę posty w typie:

Johnny89 napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Przynajmniej jedna szczera.

lub:

Forseco napisał/a:
PatiTruee napisał/a:

Wow mocny pocisk, ale prawda karzełki nie ruchaja, a tak na serio to trochę przykre
mieć ponad 25 lat i nie bzykać.

... to wnioski nasuwają się same. Dla mnie jest to wyjątkowo żenująca postawa i to z co najmniej kilku powodów.

65 Ostatnio edytowany przez gman98v2 (2022-07-07 09:19:28)

Forseco napisał/a:

serio to trochę przykre
mieć ponad 25 lat i nie bzykać

150-200 zł i masz do wyboru. Niektórzy taki wybór tylko mają.

Posty [ 1 do 65 z 142 ]

Strony 1 2 3 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Niski facet 177 cm problem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024